Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:

Α ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ GAME OVER!!!ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΗ ΝΟΝΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ Κ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...ΘΑ ΔΩ!

όχι ρε συ να το κάνεις αυτό με το μπλουζάκι μην το αφήνεις και το πολύ πολύ του το φοράς πριν την βάφτιση ε και μετά του βάζεις τα βαφτιστικά!

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρία έγραψε:
Kalliopi έγραψε:

Α ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ GAME OVER!!!ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΗ ΝΟΝΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ Κ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...ΘΑ ΔΩ!

όχι ρε συ να το κάνεις αυτό με το μπλουζάκι μην το αφήνεις και το πολύ πολύ του το φοράς πριν την βάφτιση ε και μετά του βάζεις τα βαφτιστικά!

ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΗ ΝΟΝΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕΤΑ! Wink

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι, θα το εχουμε κανονισμενο και θα ερθετε ολες με τζινακια..θα τρελαθουν..

Καλλιοπη, κανε αυτο που γουσταρεις εσυ για το παιδακι σου. Ειναι μια και μοναδικη στιγμη. Η βαφτιση δεν ξαναγινεται. Οποτε διαλεξε εσυ τα ρουχαλακια που θελεις..Σανδαλι μοναστηριακο??? Ισιο μαλλι..ΘΕΑ..Με το καλο κοριτσι μου..

Εμεις μεχρι και στον γαμο καναμε την καινοτομια μας. Το τραγουδι στο χορο του ζευγαριου ηταν το Nothing else matters των Metallica.. Νομιζω πως ολοι περιμεναν κατι αλλο. Τουλαχιστον οσοι δεν μας ηξεραν και πολυ καλα..Το καλυτερο ομως ειναι που την ωρα που το χορευουμε και ειμαστε αλλου, σηκωνεται ο πεθερος μου απο την θεση του και μας πεταει γαρυφαλλα.. Shocked Shocked
Ενταξει νομιζω οτι ηταν ο ιδανικος συνδυασμος.. Shocked Shocked

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Ευα στις μπομπονιερες βαλατε μεσα τα καραμελακια ή κουφετακια? Ποσα βαλατε στην καθεμια? Τι σχεδιο ειχαν?

Πολλες ερωτησεις μαζεμενες ε?? Shocked Shocked

ειχα βαλει καρδουλιτσες χατζηγιαννακη πολυχρωμες,14 κουφερακια εβαζα σε καθε μια 2 απο καθε χρωμα(ειχε 7 χρωματα)
ενα τρικιλο μου εφτασε μια χαρα για 200 μπουμπουνιερες!!!
http://www.hatziyiannakis.gr/prod.php?idpr=50

Μαρία έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:εγω 9 μηνων την βαπτισα την μικρη μια χαρα ηταν στον γιο που ηταν πιο μεγαλος τραβηξαμε ενα ζορι

συμφωνώ και εγώ με αυτό, εδώ εμάς ήταν 10 μηνών και μας έβγαλε το λάδι, όσο πιο μικρό τόσο καλύτερα!

8 μηνων ηταν και μου εβγαλε την πιστη!!!το επομενο????40 μερων και σε οποιον αρεσει!!!τον πρωτο μου τον ειχα βαφτισει 3 μηνων και τι καλα που ητανε!!!!μονο κουραση ειχα ουτε πονοκεφαλο ουτε τα ποδια μου πονεσαν οπως τωρα να την εχω συνεχεια αγκαλια ορθια!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:
Εμεις μεχρι και στον γαμο καναμε την καινοτομια μας. Το τραγουδι στο χορο του ζευγαριου ηταν το Nothing else matters των Metallica.. Νομιζω πως ολοι περιμεναν κατι αλλο. Τουλαχιστον οσοι δεν μας ηξεραν και πολυ καλα..Το καλυτερο ομως ειναι που την ωρα που το χορευουμε και ειμαστε αλλου, σηκωνεται ο πεθερος μου απο την θεση του και μας πεταει γαρυφαλλα.. Shocked Shocked
Ενταξει νομιζω οτι ηταν ο ιδανικος συνδυασμος.. Shocked Shocked

κορυφαιος ο πεθερος σου!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ναι αφού είναι ότι πρέπει το μπλουζάκι!

αχ παίρνω το πονεμένο μου κορμί(κορμάρα δηλαδή τι κορμί! αχαχαχαχα tongue tongue ) και πάω να το κάνω ένα μπανάκι, θερμή παράκληση: μην γεμίσετε 50 σελίδες μέχρι να γυρίσω! cyclops Razz Razz

ρε συ Γιάννα? Razz Razz Razz γαρύφαλλα? Razz Razz φοβερό πρέπει να ήταν το θέαμα!
το αγαπημένο μου κομμάτι χορέψατε!
εντάξει εμείς κάναμε τα κλασικά, μόνο την ώρα που πήγα στην Εκκλησία αντί να φιλήσω τον γαμπρό και τέτοια του είπα το αποστομωτικό: Σου'ρθα, του τύπου άντε πάμε να τελειώνουμε, και γελάγανε όλοι, και στο τέλος στο τραπέζι το είχαμε ρίξει στο ροκ εν ρολ και χορεύαμε με αυτόν που είχε το μαγαζί και με τον dj και την γυναίκα του! Laughing

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευα ευχαριστω για τις πληροφοριες. Τ α προσκλητηρια τα ειχατε φτιαξει και αυτα μονοι σας???

οσο για τον πεθερο μου,,ναι ναι και εγω προσκυνω

Kalliopi

Kalliopi
ΓΙΑΝΝΑ ΘΕΟΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ!!!!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι και εμας το αγαπημενο μας κομματι ηταν και ειναι..Ειδικα αυτος ο στιχος so close no matter how far ηταν αυτος που στιγματισε σχεδον ολη την σχεση μας λογω αποστασης. Ο αντρας μου δεν εμενε στην Αθηνα. Στο δικο μας τραπεζι τρελαθηκα στο κλαρινο. Καποια στιγμη δεν αντεξα και πηγα στον dj και του λεω να βαλει και τπτ αλλο και μου λεει το αποστομωτικο: '' θα εχω προβλημα με τον πεθερο σου''.. Shocked Shocked Shocked

Καλο μπανακι κοριτσι μου και καλη ξεκουραση

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:

Καλο μπανακι κοριτσι μου και καλη ξεκουραση

ποια ξεκούραση! το καλύτερο θα ήταν να κάνω ένα καυτό καυτό μπανάκι και να κουκουλωθώ να κοιμηθώ αλλά θα πάω να φέρω μια φίλη μου γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα ο γιος μου, τι έρωτας και αυτός μαζί της! Shocked

αχ ναι τι ωραίος στοίχος! όλο το τραγούδι δηλαδή!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:να έρθετε να έρθετε τώρα με το δρόμο και τις σήραγγες μία ωρίτσα είναι το πολύ! τόσο κάνεις να πας και για μπάνιο στα γύρω της Αθήνας, οπότε, το ίδιο πράγμα είναι!

Μαρία εμείς σίγουρα θα έρθουμε. Σου είχα πει πέρυσι πού πηγαίναμε για μπάνιο. Και φέτος εκεί θα πηγαίνουμε οπότε ευελπιστώ να βρεθούμε!!!!!!!!

Gianna_V έγραψε: οσο σκεφτομαι κατι ξαδερφες του αντρα μου που θα σκασουν υπερπαραγωγη στα βαφτισια, τρομαζω με την ιδεα τι πρεπει να βαλω...

Πας καλά; Ότι θες θα βάλεις, όπως νοιώθεις άνετα και όπως είσαι ο εαυτός σου (αρκεί να ταιριάζετε με τον άντρα σου)
Εμείς 6 Ιουνίου τη βαφτίσαμε και είχε ψιχρούλα. Ήταν 10 μηνών και είχε πολύ γρίνια. Επίσης έφτιαξα εγώ τις μπομπονιέρες και μείνανε όλοι άφωνοι!

Ήρια

Ήρια
Μιλουπακι έγραψε:ευχαριστω κοριτσια και εγω την λατρευω αυτη την φωτο την εχω σε μπρελοκ

Τέλεια η φώτο και νομιζω πως η κορουλα σου , σου μοιαζει κιολας!! Να τα χαιρεσαι! Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Ευα ευχαριστω για τις πληροφοριες. Τ α προσκλητηρια τα ειχατε φτιαξει και αυτα μονοι σας???

οσο για τον πεθερο μου,,ναι ναι και εγω προσκυνω

ναι μονη μου τα εκανα.επειδη την φωναζαμε γατουλα κατεβασα αυτο το wallpaper http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://images2.fanpop.com/images/photos/6200000/The-Aristocats-Wallpaper-the-aristocats-6248590-1024-768.jpg&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/the-aristocats/images/6248590/title/aristocats-wallpaper-wallpaper&usg=__SX5GA32dqa2TsZ2LvznFDZnP8OI=&h=768&w=1024&sz=176&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=3rX1V0gDiRDr8M:&tbnh=148&tbnw=227&ei=41ScTY-YN4aytAaUsvH1BQ&prev=/search%3Fq%3Daristocats%26hl%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1112%26bih%3D638%26tbs%3Disz:l%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=616&vpy=279&dur=146&hovh=194&hovw=259&tx=141&ty=120&oei=41ScTY-YN4aytAaUsvH1BQ&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:6,s:0
και με το picassa που εχω στον υπολογιστη μου εγραψα στην αριστερη πλευρα το κειμενο με "παιδικο" στυλ γραμματα,ιδιο χρωμα με τη μπογια που πιτσιλανε τα γατακια!το εκτυπωσα σε ματ φωτο 13x18,κοστος 36 λεπτα,αγορασα ροζ φακελους και διαφανο αυτοκολλητο για το κλεισιμο συνολικο κοστος 42 λεπτα το ενα!!!ηταν πολυ ωραιο!κανεις δε πιστευε οτι το εκανα μονη μου! Shocked

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

Μαρία εμείς σίγουρα θα έρθουμε. Σου είχα πει πέρυσι πού πηγαίναμε για μπάνιο. Και φέτος εκεί θα πηγαίνουμε οπότε ευελπιστώ να βρεθούμε!!!!!!!!

ναιιιιιιιιιιιιιιιι τι ωραία! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 31 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 31 654316 ε βέβαια και θα βρεθούμε το συζητάς?
αχ ποια θέλει να έρθει να μου στεγνώσει τα μαλλιά γιατι το μισώ απίστευτα αυτό το θέμα? Laughing

Ήρια

Ήρια
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?!!!!! ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ( ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΕΤΣ)?!! ΧΑΧΑΧΑΑ ΗΡΘΑΑΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΟΥΜΕ...!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕ?!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?!!!!! ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ( ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΕΤΣ)?!! ΧΑΧΑΧΑΑ ΗΡΘΑΑΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΟΥΜΕ...!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕ?!!

εγω πειναω!!!θελαν φασολαδα να τους κανω σημερα κι εγω δεν τα τρωω γιατι με πειραζουν και βαρεθηκα να κανω κατι για μενα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Kalliopi

Kalliopi
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ....ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΘΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;;;;; Shocked Mad

GEODATOU

GEODATOU
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΩ!!!

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ!ΠΩΣ ΠΑΤΕ;

naysika

naysika
καλησπεραααα!τη μου κανεται?και εγω μολις εκατσα απο το πρωι,εβαψα τα νυχια μου και τωρα προσπαθω να ηρεμισω που το βλεπω δυσκολο γιατι ειναι ακομα λα ξυπνια.

GEODATOU

GEODATOU
ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 40ΛΕΠΤΟ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΣΟΥΛΕΙΑ.ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!!

Ήρια

Ήρια
GEODATOU έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 40ΛΕΠΤΟ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΣΟΥΛΕΙΑ.ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣ ΕΣΥ?!!!! ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΣΕΧΑΣΕΣ?!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :p ΤΙ ΕΓΙΝΕ?!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζω στειλε τον μ@λ@κ@ σε μενα να του κανω μια αλλαγη φυλου να στανιαρει!!!
ο γιος μου βγηκε πριν λιγο για να κατουρησει,πηρε δρομο προς την κουζινα αρχισε η μικρη να κλαιει που την ξυπνησε κι εγω αγκαλια με τη μικρη να τραβαω τον μεγαλο στο μπανιο μην κατουρησει στην κουζινα!τελικα τα εβαλα στο δωματιο τους και ξανακοιμηθηκαν! Shocked

Ήρια

Ήρια
Ευάκι έγραψε:τζω στειλε τον μ@λ@κ@ σε μενα να του κανω μια αλλαγη φυλου να στανιαρει!!!
ο γιος μου βγηκε πριν λιγο για να κατουρησει,πηρε δρομο προς την κουζινα αρχισε η μικρη να κλαιει που την ξυπνησε κι εγω αγκαλια με τη μικρη να τραβαω τον μεγαλο στο μπανιο μην κατουρησει στην κουζινα!τελικα τα εβαλα στο δωματιο τους και ξανακοιμηθηκαν! Shocked

Κατουρησε τελικα?!! χαχαχχαχαχαχαχαχα affraid affraid affraid

naysika

naysika
Ευάκι έγραψε:τζω στειλε τον μ@λ@κ@ σε μενα να του κανω μια αλλαγη φυλου να στανιαρει!!!

τυχερη που εισαι Ευακι!!!ελα μου μου κοιμησεις και τα δικα μου!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις