401 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Δευ Απρ 04, 2011 1:11 pm
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Ε μα με την μαλακο!!!! Εαν ειναι η κουνιαδα ελεος λεμε!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:βιβιαν ντροπη παιδι μου δεν ριχνουμε το επιπεδο το αφηνουμε για αλλους! ναι και εγω αυτη λεω ειναι παιδια
Μιλουπακι έγραψε:σημερα πηρα την πρωτη μπαρμπι της κορη μου μολις μπηκαμε στον διαδρομο αρχισε μαμα μπαμπι μπαμπι
GEODATOU έγραψε:ΒΙΒΙΑΝ ΤΟ ΑΦΟΔΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ!!!!ΞΕΧΕΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ!!!!
ΑΘΗΝΟΥΛΑ,ΝΥΧΤΟΒΙΑ Η ΓΩΓΟΥΛΑ!!ΞΕΝΥΧΤΙΣΑ Η ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΗ!!!
ΕΛΕΝΗ,ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 .ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙΙΙΙΙΙ!!!
Athin@ έγραψε:Αχ τι ωραία;;; Πως είναι η αδερφούλα σου; Η μικρή, πως είναι μεγάλωσε; Τα είπανε με τη δικιά σου;
γιατί πάει κάπου αλλού ο νους σου?εμένα πάντως όχι φαίνεται η ζήλεια και το μίσος στο μύνημα τηςVivian έγραψε:Ε μα με την μαλακο!!!! Εαν ειναι η κουνιαδα ελεος λεμε!!!!!!
Ρε κορίτσια λέτε; Πάντως η εγγραφή της είναι απο καιρό δεν είναι σημερινή.argyro 2 έγραψε:γιατί πάει κάπου αλλού ο νους σου?εμένα πάντως όχι φαίνεται η ζήλεια και το μίσος στο μύνημα τηςVivian έγραψε:Ε μα με την μαλακο!!!! Εαν ειναι η κουνιαδα ελεος λεμε!!!!!!
Συμφωνώωω!!!Kalliopi έγραψε:Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...
GEODATOU έγραψε:ΣΑΣ ΕΙΠΑ??ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ........ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!
GEODATOU έγραψε:ΠΟΠΑΚΙ,ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΟΛΑ!!!!!ΣΑΣ ΕΙΠΑ??ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ........ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης