Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνάαααααααααα θέλω και εγώ παγωτό γρανίτα! Crying or Very sad Crying or Very sad

Βιβιανάκι εσένα πήρε ο ύπνος τελικά όχι εμένα! αχαχα πάει και το σίδερο τέλος! άντε τώρα να τα βάλω στην θέση τους! Shocked

και ξαναλέω: Αθηνάααααααα θέλω και εγώωωωω!!!!!!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλε με πηρε ο υπνος κοιμιζοντας τον Κωνσταντινο καλα που ξυπνησα ειχα φαγητο να σιγοβραζει!

Ωχ κοπέλα μου το έχω πάθει κι εγώ. Να προσέχεις!

Ευάκι έγραψε:σιγά βρε κι εσύ???παχαίνουν τα φρούτα???άμα ήταν παγωτό σοκολάτα τότε να πω ναι παχαίνει αλλά φράουλα?!?!?!?!?!?! Razz

Εντάξει να μην έχω τύψεις δηλαδή. Όχι τίποτα άλλο αλλά όλο το πρωί ψόφησα στην πείνα, με δύο φρυγανιές ήμουνα, κρίμα. Crying or Very sad

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: Αθηνάααααααα θέλω και εγώωωωω!!!!!!!!

Τώωωρα πάει. Να'ταν κι άλλο! pig pig pig

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad καλά δεν πειράζει θα φτιάξω τώρα ένα φραπεδάκι που θέλω κάτι δροσερό και το βράδυ που θα κοιμηθεί(?) ο Νίκος, θα γουρουνιάσω με τα δρακουλίνια που πήρα σήμερα από το σούπερ μαρκετ και που είπα στον Νίκο ότι δεν τα τρώμε εμείς αυτά γιατί είναι για να τα πάρει ο μπαμπάς του στο κτήμα αύριο! ααχαχαχα
το ωραίο είναι που όταν γυρίσαμε λέει ο Νίκος στην μάνα μου: γιαγιά χοντρή(έτσι τι λέει, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) πήραμε και κάτι κατολοίγια (σκατολοίδια) του μπαμπά για το κτήμα! Razz Razz Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:...

Κρίμα μωρέ δώσε κανένα δρακουλίνι στον αντράκο καλή κυρία!!!

Εμείς τώρα κάναμε πασαρέλα! Έφερε ο άντρας μου κάτι φουστανάκια και της τα δοκιμαζα και σε κάθε ένα που της φόραγα πήγαινε στο σαλόνι και του κουνιότανε. χι χι χι.Τι κουκλίτσα έχω! Πρέπει να την πάω για φωτογράφιση! κουκουβάααα κουκουβάααα κουκουβάααα!!!!! Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Athin@ έγραψε:

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad καλά δεν πειράζει θα φτιάξω τώρα ένα φραπεδάκι που θέλω κάτι δροσερό και το βράδυ που θα κοιμηθεί(?) ο Νίκος, θα γουρουνιάσω με τα δρακουλίνια που πήρα σήμερα από το σούπερ μαρκετ και που είπα στον Νίκο ότι δεν τα τρώμε εμείς αυτά γιατί είναι για να τα πάρει ο μπαμπάς του στο κτήμα αύριο! ααχαχαχα
το ωραίο είναι που όταν γυρίσαμε λέει ο Νίκος στην μάνα μου: γιαγιά χοντρή(έτσι τι λέει, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) πήραμε και κάτι κατολοίγια (σκατολοίδια) του μπαμπά για το κτήμα! Razz Razz Razz

Δωσε βρε μην σε δειρω δρακουλινια στο αντρακι!!!! Mad Mad

Ε αφου η Γωγω ειναι κουκλαρα πως να το κανουμε!!!! Η δικη μου τωρα που της βαζω φουστανακια να δεις!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 531909 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 531909 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 531909

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
axaxaxa! σιγά μην του δώσω δρακουλίνια! τα μόνα από δαύτα που τον "αφήνω" να τρώει είναι πατατάκια φουντούνια και ποπ κορν! α και μία φορά έφαγε από εκείνα που είναι με τυρί υποτίθεται!

να μας ζήσει το μοντέλο η Γωγούλα, άντε και Μις Γιουνιβερς! αχαχαχα και ο δικός μου αν του πάρω τίποτα καινούριο και του το δοκιμάσω πάει μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη και κοιτιέται! αχαχα άλλο ψώνιο από εκεί! Laughing

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:axaxaxa! σιγά μην του δώσω δρακουλίνια! τα μόνα από δαύτα που τον "αφήνω" να τρώει είναι πατατάκια φουντούνια και ποπ κορν! α και μία φορά έφαγε από εκείνα που είναι με τυρί υποτίθεται!

να μας ζήσει το μοντέλο η Γωγούλα, άντε και Μις Γιουνιβερς! αχαχαχα και ο δικός μου αν του πάρω τίποτα καινούριο και του το δοκιμάσω πάει μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη και κοιτιέται! αχαχα άλλο ψώνιο από εκεί! Laughing

βιβιαν γλυκοκοιτάτε και την γωγώ ή μου φαίνεται??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αθην@ γιατί δε πας πάσχα στο χωριόοοοοο??????????έλα μωρέ αθηνούλα εγώ που σε αγαπάω θα με αφήσεις μόνη κι έρημη?????????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μαρία έτσι κι εμένα μια φορά που πήγαμε στο χωριό λέει ο πεθερός μου θα παρω τον κων/νο στο καφενείο(δε θα σχολιάσω το καφενείο Twisted Evil )και του λέω οκ κάτσε να του δωσω μαζι του να τρώει μια φέτα ψωμάκι!και δε το πήρε και πήγε και του πήρε τυρογαριδάκια και μόλις δοκίμασε ένα ο μικρός του λέει "παππού αυτά είναι βλακείες πάμε σπίτι να φάω!!!" Razz Razz Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αθην@ γιατί δε πας πάσχα στο χωριόοοοοο??????????έλα μωρέ αθηνούλα εγώ που σε αγαπάω θα με αφήσεις μόνη κι έρημη??????????

Γιατί ο αντρούλης μου ο γλυκός Twisted Evil αποφάσισε οτι καλό θα ήταν να κάνουμε φέτος εδώ Πάσχα μιας και πέρυσι και πρόπερσι ήμασταν Λαμία. Λογικό, ναι αλλά είχαμε πει αν ΔΕΝ δουλεύει η μάνα του. Η πεθερά μου όμως δουλεύει και σχολάει στις 2. Δηλαδή ούτε να το ξενυχτήσουμε πολύ το Σάββατο θα μπορέσουμε ούτε να ασχοληθούμε με το χαβαλέ του ψησίματος. Mad Mad Mad Ευτυχώς υπάρχει η πιθανότητα να ψήσουμε στη Μάνδρα με τους θείους του και να έρθουν η πεθερά μου και ο δικός της μετά οπότε να ευχαριστηθούμε και κάτι.Rolling Eyes

ΑΑΑΑΑ Βίβιαν ακούς;;; Θα είστε εκεί;;;;;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz Razz Razz Θεός ο Κωνσταντίνος Ευάκι! εμένα δεν θα έλεγε έτσι δυστυχώς... θα έτρωγε ότι προλάβαινε για να μην τον δω! αχαχαχα αλλά επειδή του λεω εγώ αυτά είναι σκατολοίδια, και του είπα ότι αυτές οι βλακείες είναι μόνο για τον μπαμπά, το ξεφούρνησε και στη μάνα μου Laughing

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:αθην@ γιατί δε πας πάσχα στο χωριόοοοοο??????????έλα μωρέ αθηνούλα εγώ που σε αγαπάω θα με αφήσεις μόνη κι έρημη??????????

Γιατί ο αντρούλης μου ο γλυκός Twisted Evil αποφάσισε οτι καλό θα ήταν να κάνουμε φέτος εδώ Πάσχα μιας και πέρυσι και πρόπερσι ήμασταν Λαμία. Λογικό, ναι αλλά είχαμε πει αν ΔΕΝ δουλεύει η μάνα του. Η πεθερά μου όμως δουλεύει και σχολάει στις 2. Δηλαδή ούτε να το ξενυχτήσουμε πολύ το Σάββατο θα μπορέσουμε ούτε να ασχοληθούμε με το χαβαλέ του ψησίματος. Mad Mad Mad Ευτυχώς υπάρχει η πιθανότητα να ψήσουμε στη Μάνδρα με τους θείους του και να έρθουν η πεθερά μου και ο δικός της μετά οπότε να ευχαριστηθούμε και κάτι.Rolling Eyes

Ναι, ναι εδω θα ειμαστεεεε!!! Γιουπιιιιιι!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316

Ευακι οχι θελω την κορη σου εκλεισε!!!!χαχαχαχαχα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Athin@ έγραψε:

Ναι, ναι εδω θα ειμαστεεεε!!! Γιουπιιιιιι!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευακι οχι θελω την κορη σου εκλεισε!!!!χαχαχαχαχα

και σας παει καρδια να με αφησετε μονη με την πεθερα?????
βιβιαν η δικη σου πεθερα τι λεει???θα κανετε μαζι πασχα?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

Δεν μου παει καθολου αλλα τι να κανω;;;
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Η δικη μου πεθερα ειναι μεγαλη και λιγο στον κοσμο της! Οταν κανει χαζομαρα γιατι πεθερα ειναι αλιμονο την βαζει ο Κωστας στην θεση της πριν προλαβω εγω χαχαχα!!!! Ναι θα ερθει την ωρα του φαγητο και μετα σπιτακι της!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

Δεν μου παει καθολου αλλα τι να κανω;;;
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Η δικη μου πεθερα ειναι μεγαλη και λιγο στον κοσμο της! Οταν κανει χαζομαρα γιατι πεθερα ειναι αλιμονο την βαζει ο Κωστας στην θεση της πριν προλαβω εγω χαχαχα!!!! Ναι θα ερθει την ωρα του φαγητο και μετα σπιτακι της!!!!!!

καλά δε πειράζει αρκεί που θα με ακούσετε μετά που θα σας λέω πόσο φοβερά πέρασα εγώ!!!!ελπίζω να μη με ζηλεύετε!!!!!!! Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
καλά δε πειράζει αρκεί που θα με ακούσετε μετά που θα σας λέω πόσο φοβερά πέρασα εγώ!!!!ελπίζω να μη με ζηλεύετε!!!!!!! Razz Razz

Υπαρχει ομως μεγαααλη πιθανοτητα να ερθω θεσσαλονικη!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654316

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!
Τι γράψατε πάλι???

Λοιπόν,
Αθηνά, οι φακές είναι πολύ χορταστικές, αν φας και ψωμάκι (βουτιές μέσα στη φακή δηλαδή) και λίγη φέτα και ίσως και λίγο σαλαμάκι (αέρος γιαμ γιαμ!)...
Επίσης, την κουκλίτσα σου έπρεπε ήδη να την έχετε πάει για φωτογράφιση.

Δήμητρα (Ήρια) μόλις πρόσεξα ότι μένεις Μενίδι. Πού? Γιατί κι εγώ εδώ είμαι...

Ευάκι, με την ιστορία σου με το χειρουργείο μου θύμισες μια ιστορία που μου είπε ο άντρας μου. Όταν δούλευε πωλητής αυτοκινήτων, πήγε ένα ζευγάρι για test drive. Παίρνουν το τουτού και φεύγουν. Περνάει η ώρα, περνάει, έχει περάσει μια ώρα, ο Νίκος άρχισε να ανησυχεί. Και σε κάποια φάση, τσουπ εμφανίζονται οι κύριοι στο πάρκινγκ, ανοίγουν πορτ μπαγκάζ, κι αρχίζουν να βγάζουν σακούλες Jumbo και να τις βάζουν στο δικό τους το αυτοκίνητο Shocked Πάει λοιπόν ο άντρας μου έξω και τους λέει "Εντάξει, τα κάναμε τα ψώνια μας?"
Και τι του απάντησαν????
"Γιατί πειράζει?" Shocked Shocked

Οι υπόλοιπες βλέπω, μια χαρά είστε...
Λίγη κούραση με τις δουλειές και τα παιδιά...

Εμένα η μέρα μου σήμερα ήταν πολύ ωραία, αλλά λίγο κουραστική. Ήρθαν επιτέλους οι γονείς μου μετά από δύο ολόκληρους μήνες.
Και ήρθε και η αδερφή μου με την ανιψούλα μου!! Πρώτη φορά στο σπίτι μου!!!

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΔΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε: Ήρθαν επιτέλους οι γονείς μου μετά από δύο ολόκληρους μήνες.
Και ήρθε και η αδερφή μου με την ανιψούλα μου!! Πρώτη φορά στο σπίτι μου!!!
Αχ τι ωραία;;; Πως είναι η αδερφούλα σου; Η μικρή, πως είναι μεγάλωσε; Τα είπανε με τη δικιά σου;

GEODATOU έγραψε:...
Πάντα άξια κυρία μου!!!!!!!!!!

GEODATOU

GEODATOU
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ.

naysika

naysika
καλησπερα κοριτσια!!!που ειστε καλε?ολες πηγατε για υπνο? Sad Sad Sad Sad Sad

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!που ειστε καλε?ολες πηγατε για υπνο? Sad Sad Sad Sad Sad

Εγώ εδεώ είμαι!!!!!!! Με το τέρας αγκαλίτσα!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 35468

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
naysika έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!που ειστε καλε?ολες πηγατε για υπνο? Sad Sad Sad Sad Sad

Εγώ εδεώ είμαι!!!!!!! Με το τέρας αγκαλίτσα!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 35468

Ακομα δεν κοιμαται;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Ακομα δεν κοιμαται;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

OXI! Twisted Evil
Αφού ξύπνησε στις 6.
Περιμένω να βγει ο μπαμπάς της απο το μπάνιο, να την πλύνω και να του τη δώσω αγκαλίτσα στο κρεβάτι.
Τώρα τραβάει το τηλέφωνο και φωνάζει "Γιαγιάααααα" "Πουπούουουουουου"
Πριν σκαρφάλωνε στην τραπεζαρία και επιδή της πήρα την καρέκλα σήκωσε τον κόσμο. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 679259

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Vivian έγραψε:Ακομα δεν κοιμαται;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

OXI! Twisted Evil
Αφού ξύπνησε στις 6.
Περιμένω να βγει ο μπαμπάς της απο το μπάνιο, να την πλύνω και να του τη δώσω αγκαλίτσα στο κρεβάτι.
Τώρα τραβάει το τηλέφωνο και φωνάζει "Γιαγιάααααα" "Πουπούουουουουου"
Πριν σκαρφάλωνε στην τραπεζαρία και επιδή της πήρα την καρέκλα σήκωσε τον κόσμο. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 679259

Χαχα καταλαβα!!!

Θα την χεσω την ανοητη στο θεμα με τις πεθερες!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 16 186566

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια, ουφ συγχιστηκα βραδυατικα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις