776 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Τετ Απρ 06, 2011 5:03 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Το δικό μου το τέρας δεν κοιμάται γιατί ξυπνήσαμε αργά. Τώρα ταΐζει το τραπέζι τις φακές της που περίσσσεψαν.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:Το δικό μου το τέρας δεν κοιμάται γιατί ξυπνήσαμε αργά. Τώρα ταΐζει το τραπέζι τις φακές της που περίσσσεψαν.
Athin@ έγραψε:Το δικό μου το τέρας δεν κοιμάται γιατί ξυπνήσαμε αργά. Τώρα ταΐζει το τραπέζι τις φακές της που περίσσσεψαν.
χαχαχχαχαχχαχααχαχ!!!βρε η ζουζουνα!!!τα ιδια κανει και εμενα !
Ήρια έγραψε:
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣ ΕΣΥ?!!!! ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΣΕΧΑΣΕΣ?!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :p ΤΙ ΕΓΙΝΕ?!
Ευάκι έγραψε:Gianna_V έγραψε:Ευα ευχαριστω για τις πληροφοριες. Τ α προσκλητηρια τα ειχατε φτιαξει και αυτα μονοι σας???
οσο για τον πεθερο μου,,ναι ναι και εγω προσκυνω
ναι μονη μου τα εκανα.επειδη την φωναζαμε γατουλα κατεβασα αυτο το wallpaper http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://images2.fanpop.com/images/photos/6200000/The-Aristocats-Wallpaper-the-aristocats-6248590-1024-768.jpg&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/the-aristocats/images/6248590/title/aristocats-wallpaper-wallpaper&usg=__SX5GA32dqa2TsZ2LvznFDZnP8OI=&h=768&w=1024&sz=176&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=3rX1V0gDiRDr8M:&tbnh=148&tbnw=227&ei=41ScTY-YN4aytAaUsvH1BQ&prev=/search%3Fq%3Daristocats%26hl%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1112%26bih%3D638%26tbs%3Disz:l%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=616&vpy=279&dur=146&hovh=194&hovw=259&tx=141&ty=120&oei=41ScTY-YN4aytAaUsvH1BQ&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:6,s:0
και με το picassa που εχω στον υπολογιστη μου εγραψα στην αριστερη πλευρα το κειμενο με "παιδικο" στυλ γραμματα,ιδιο χρωμα με τη μπογια που πιτσιλανε τα γατακια!το εκτυπωσα σε ματ φωτο 13x18,κοστος 36 λεπτα,αγορασα ροζ φακελους και διαφανο αυτοκολλητο για το κλεισιμο συνολικο κοστος 42 λεπτα το ενα!!!ηταν πολυ ωραιο!κανεις δε πιστευε οτι το εκανα μονη μου!
Ήρια έγραψε:Ευάκι έγραψε:τζω στειλε τον μ@λ@κ@ σε μενα να του κανω μια αλλαγη φυλου να στανιαρει!!!
ο γιος μου βγηκε πριν λιγο για να κατουρησει,πηρε δρομο προς την κουζινα αρχισε η μικρη να κλαιει που την ξυπνησε κι εγω αγκαλια με τη μικρη να τραβαω τον μεγαλο στο μπανιο μην κατουρησει στην κουζινα!τελικα τα εβαλα στο δωματιο τους και ξανακοιμηθηκαν!
Κατουρησε τελικα?!! χαχαχχαχαχαχαχαχα
naysika έγραψε:Ευάκι έγραψε:τζω στειλε τον μ@λ@κ@ σε μενα να του κανω μια αλλαγη φυλου να στανιαρει!!!
ο γιος μου βγηκε πριν λιγο για να κατουρησει,πηρε δρομο προς την κουζινα αρχισε η μικρη να κλαιει που την ξυπνησε κι εγω αγκαλια με τη μικρη να τραβαω τον μεγαλο στο μπανιο μην κατουρησει στην κουζινα!τελικα τα εβαλα στο δωματιο τους και ξανακοιμηθηκαν!
τυχερη που εισαι Ευακι!!!ελα μου μου κοιμησεις και τα δικα μου!!!!
Gianna_V έγραψε:
Kαλα μιλαμε πολυ ωραιο. Το Picassa να φανταστω οτι ειναι καποιο προγραμμα? Αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως κανει. Θα το ψαξω παντως..Στις μπομπονιερες εκτος απο τουλι, ειχατε βαλει κατι αλλο?
Athin@ έγραψε:Γιάννα ξέρεις τι είναι τέλειο για μπομπονιέρες; Το έκανα εγώ στις παιδικές. Λοιπόν παίρνεις μικρά παιχνιδάκια ή μολυβάκια ή κορνιζούλες ή μαγνητάκι, ότι σου έρθει στο μυαλό μπορείς να βρεις με 20 λεπτά με 50 κ.ο.κ. (εγώ είχα κρεμαστρούλες με 80 λεπτά). Μετά θα πάρεις κομμάτια τούλι (έχει και στα τζάμπο πιο φτηνά απο το να σου κόψουνε έξω) και σακουλάκια ρυζιού (αυτά που μοιράζουνε το ρύζι στους γάμους.
Λοιπόν: Απλώνεις το κομμάτι το τούλι και στο κέντρο του βάζεις τα κουφέτα.Αυτό όπως είναι το βάζεις μέσα στο σακουλάκι και το κλείνεις με το κορδονάκι. Γίνεται ένα πουγκάκι και απο πάνω του περισσεύει το τούλι.
Με το κορδονάκι που περισσεύει δένεις το πουγκάκι πάνω στο παιχνίδι και έτοιμο. Είναι πολύ ωραία πανεύκολα και πάμφθηνα έτσι.
GEODATOU έγραψε:
ΕΥΑΚΙ,Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗ!!
naysika έγραψε:εεεεεε κοπελιες!!που ειστε?κοιμαστε ολες?
Athin@ έγραψε:naysika έγραψε:εεεεεε κοπελιες!!που ειστε?κοιμαστε ολες?
Μόλις γουρούνιασα και συνεχίζω το καφεδάκι μου.
Τώρα έχουμε κλάψα. Απο το μεγάλο μωρό. Με παρακαλάει να ξαναπάρει μηχανή. Όταν ζητάνε τέτοια πράγματα οι άντρες κάνουν πολύ χειρότερα απο τα πιτσιρίκια στα τζάμπο.
Ευάκι έγραψε:μπας και διαβασε αυτα που εγραψες για τη μυτη του χθες και θελει κι αυτος να τη φτιαξει τζαμπε?!?!?!?!?!
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:μπας και διαβασε αυτα που εγραψες για τη μυτη του χθες και θελει κι αυτος να τη φτιαξει τζαμπε?!?!?!?!?!
χαχαχα λες;;;; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μα γι'αυτό κι δεν πρόκειται να πάρει, μην τυχόν και φτιάξει καμιά μύτη κατά τον ίδιο τρόπο που την έφτιαξα κι εγώ..
Ευάκι έγραψε:ε σχολιασες το αβαταρ μου και με πλιηγωνιεις!!!(χρησιμοποιω και προφορα οπως βλεπεις)
δε μου μοιαζει πολυυυυυυυυυ?????????
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:ε σχολιασες το αβαταρ μου και με πλιηγωνιεις!!!(χρησιμοποιω και προφορα οπως βλεπεις)
δε μου μοιαζει πολυυυυυυυυυ?????????
χα χα χα Η αλήθεια είναι οτι με το που το είδα το μεσημέρι σκέφτηκα να σου πω "Εύα ομόρφηνες, σου πάει το ξανθό" αλλά μετά ξεχάστηκα.
Ευάκι έγραψε:το εβαλα γιατι αντικατοπτριζει τη διαθεση μου για μια ηρεμη,πολιτισμενη και πανω απο ολα δημοκρατικη συζητηση με τον αντρα μου σχετικα με το αν θα παμε το πασχα στο χωριο!!!!!!!!!!!!!
Tziz έγραψε:Αθηνά αλήεια, γιατί δεν αφήνεις τον άντρα σου να πάρει μηχανή???
Φοβάσαι??
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης