Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
488 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 488 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επεστρεψα και εγω..Τον ταισα και ξανακοιμηθηκε..Κλασσικα εικονογραφημενα..

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι. Εχετε ψαξει ποτε να κανετε δουλεια απο το σπιτι? Και αν ναι τι θα μπορουσε να ειναι αυτη? Εχω ψαξει στο Internet αλλα ολη την ωρα βρισκω κατι κοτσανες που δεν μου πανε καθολου..

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Εχετε ψαξει ποτε να κανετε δουλεια απο το σπιτι? Και αν ναι τι θα μπορουσε να ειναι αυτη? Εχω ψαξει στο Internet αλλα ολη την ωρα βρισκω κατι κοτσανες που δεν μου πανε καθολου..

Μία απο τα ίδια Γιάννα μου!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:καλημέρα σου είπα? ε καλημέρα λοιπόν, καλύτερη από την νύχτα τουλάχιστον! WinkVery Happy
Μέχρι στιγμής δεν έχω τέτοια δείγματα Μαρία μου....Άντε να κάνουμε μπανάκι να τα αμολάμε στην παραλία να ησυχάζουμε!!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 875502

είσαι σίγουρη για αυτό που λες τώρα? το σκέφτηκες καλά? γιατί εγώ και εκεί είμαι συνέχεια με μία φωνή: Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 215994
απλά άμα πάμε μαζί θα φωνάζουμε και οι δύο: Γωγώωωωωωωωωωωωω Νίκοοοοοοοοοοο ααχαχαχαχαχα έτσι για ποικιλία ρε παιδί μου! Laughing

Γιάννα μου και εγώ πολύ θα το ήθελα αυτό που λες, το μόνο που κάνω, είναι που είμαι αντιπρόσωπος της Avon,αλλά δεν βγαίνει τίποτα!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε γαμωτο δεν γινεται.Ολο και καποια πατεντα θα υπαρχει..Αυτος που βρηκε το facebook ειναι πιο εξυπνος απο εμας?
Ενταξει εγω συμβιβαζομαι..Ας μην με κανουν ταινια ή ας μη βρω κατι τοσο εξεζητημενο αλλα τουλαχιστον ας βρω να κανω μια δουλεια απο το σπιτι..

Οχι τπτ αλλο σκεφτομαι την ωρα και την στιγμη που θα πρεπει να γυρισω στην δουλεια και θα πρεπει να δινω τον μισο μισθο μου σε μια γυναικα για να μου κραταει το παιδι και φρικαρω..

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Ρε γαμωτο δεν γινεται.Ολο και καποια πατεντα θα υπαρχει..Αυτος που βρηκε το facebook ειναι πιο εξυπνος απο εμας?
Ενταξει εγω συμβιβαζομαι..Ας μην με κανουν ταινια ή ας μη βρω κατι τοσο εξεζητημενο αλλα τουλαχιστον ας βρω να κανω μια δουλεια απο το σπιτι..

Οχι τπτ αλλο σκεφτομαι την ωρα και την στιγμη που θα πρεπει να γυρισω στην δουλεια και θα πρεπει να δινω τον μισο μισθο μου σε μια γυναικα για να μου κραταει το παιδι και φρικαρω..

αυτό ξαναπες το! ποιο το νόημα να σκοτώνεσαι στη δουλειά, να σου λείπει το παιδί σου, αν τα μισά λεφτά όπως λες τα δίνεις αλλού!
άμα βρεις τίποτα πες το και σε μας! αχαχαχα
πλάκα πλάκα και αυτός με το fb ένας πιτσιρικάς είναι! τι παραπάνω έχει αυτός από εμάς? μυαλό λες? scratch scratch

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου ειναι αυτο που λεει ο αντρας μου.Μερικοι ανθρωποι γεννιουνται με αστρο πανω απο το κεφαλι τους..Σκεφτονται κατι πρωτοποριακο και το εφαρμοζουν..Ετσι και αυτος με το fb.Πιτσιρικας τελειως και τωρα εκατομυριουχος..

Αν βρω κατι θα σου πω..Θα σε κανω συνεταιρο..
Εσυ ως αντιπροσωπος πρεπει να πηγαινεις σε σπιτια και να κανεις επιδειξεις ή την δουλεια την κανεις μονο μεσω Net?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όχι καλέ δεν πάω σε σπίτια, δίνω τα έντυπα στις φίλες μου και ότι θέλουν μου λένε και παραγγέλνω, και μέσω internet στο fb μπορείς, αλλά πραγματικά δεν βγαίνει τίποτα, δεν ξέρω πώς άλλες κοπέλες λένε ότι βγάζουν κάποιο εισόδημα, εγώ πάντως δεν βγάζω τίποτα, τις περισσότερες φορές βάζω και από την τσέπη μου!
ναι αυτό που λες είναι, να έχεις άστρο, εμένα με κόβω να έχω μόνο φεγγάρι! αχαχαχαχα

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
ναι αυτό που λες είναι, να έχεις άστρο, εμένα με κόβω να έχω μόνο φεγγάρι! αχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχααχαχααχα...

Αααα, δεν συμφερει. Αν ειναι να βαζεις και απο την τσεπη σου αστο καλυτερα..

Θα μπορουσαμε να ανοιξουμε μια εταιρια απο το σπιτι.Το θεμα ειναι ομως τι θα πουλαμε.Το αλλο που ειδα και στο blog της Ολιβια και πραγματικα μου αρεσε παρα πολυ σαν ιδεα ειναι το μαναβικο απο το internet.Παραγγελνεις οτι θελεις και στα φερνουν στο σπιτι.Σκεψου ποσοι ανθρωποι μπορουν να αγοραζουν με αυτον τον τροπο. Ανθρωποι πολυασχολοι που δεν εχουν χρονο για ψωνια, μονοι τους που δεν μπορουν να μετακινηθουν λογω καποιου προβληματος..Ωραια πατεντα και αυτη..Αλλα παλι καποιος μας την εκλεψε

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:είσαι σίγουρη για αυτό που λες τώρα? το σκέφτηκες καλά? γιατί εγώ και εκεί είμαι συνέχεια με μία φωνή: Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 215994

Μαρί για το καλοκαίρι βασίζομαι στον Νίκο. Θα κυνηγάει τη Γωγώ και θα της λέει "να σου πω κάτι; "
Very Happy Very Happy Very Happy

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

MariaM έγραψε:Χαχαχαχα, Αθηνούλα συγνώμη που γελάω αλλά τα περιγράφεις τόσο ωραία...
Καλημέρα κορίτσια!
Καλημέρα Μαράκι! Γελάς ε; Να σου τη στείλω για σήμερα να σου κοπεί το γέλιο;;;;; Twisted EvilΜια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 587529

Μπα άσε καλύτερα, έχω ήδη έναν που με τρέχει όλη μέρα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 654316

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kοριτσια τι κανετε???Εγω σηκωθηκα στις 10 κ 11 η ωρα ημουνα κεντρο να πληρωσω λογαριασμους cyclops

Κι μετα γυρισα κ πλακωσα λιγο να συμμαζεψω για να μπορω να καθαρισω μετα.Μαγειρεψε η μανουλα μου ευτυχως κ τωραθα κανω μονο ενα πιλαφακι να συνοδεψω το κοτοπουλο με λαχανικα.Κι ειπα ενδιαμεσα να σας καλησπερισω,ποτε προλαβαινετε κ γραφετε 5-5 σελιδες σε μερικες ωρες καλεεεεεε

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:Βασουλα δες εδω τα αναλυω τι εκανα
http://forum.eimaimama.gr/t689p20-topic

Πωπω βρε κορίτσι μου τι πέρασε το μωρούλι σου, ετσι κι εμενα τρελό κλάμα ωσπου δώσαμε το φριζολακ αλλά το a.c και ηρέμησε, να σου πω ομως τώρα εδώ και 2 μέρες της δίνω πάλι το πρώτο γάλα το μιλούπα απταμιλ η α1 πάλι υποαλλεργικό και ευτυχώς το πίνει και δεν εχει πρόβλημα γιατι το φροζολακ ναι μεν ηρεμησε αλλά είναι τελείως επεξεργασμένο και δεν επαιρνε και τόσο ικανοποιητικό βάρος!!
Μέχρι πότε της έδινες το φροζολάκ?

Καλημέρα κορίτσια!!!
Μαράκι αν είχα δίπλωμα σε 2 ώρες θα ήμουν εκεί δεν το συζητάμε!!!! Τι χαζό τόσα χρόνια να μην το βγάλω
Mad

δεν ξερω σου ειπε οτι εχει παλινδρομηση ο γιατρος; γιατι αν ειχε θα σου εδινε το φριζολακ κομφορτ αυτο ειναι για την παλινδρομηση το οποιο δεν ειναι κατεργασμενο απλα εχει μεσα χαρουπι και το κανει πιο πηκτο να μην ανεβοκατεβαινει και εμεις καναμε και κακα επιτελους που ειχαμε θεμα με το χαρουπι, εμενα το πηρε απο τριων μηνων και μετα πηγαμε 6 μηνων στο επομενο φριζομελ κομφορτ και μετα που σταματησε πια δεν ειχε θεμα την γυρισα στο απταμιλ στεπ απ που ειναι απο ενος χρονου και,

to frizolac ac που εδινες ειναι γιαυτο τον λογο:
Γάλα ειδικής διατροφής σε σκόνη για βρέφη με αλλεργία στην πρωτεΐνη αγελαδινού γάλακτος. Γάλα στιγμιαίας παρασκευής με εκτενώς υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη) και ελεύθερο λακτόζης, κατάλληλο για τη διαιτητική αγωγή των βρεφών που παρουσιάζουν: διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος και έντονους κολικούς. Η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης μειώνεται σημαντικά λόγω της ειδικής επεξεργασίας των πρωτεϊνών. Επιπλέον το Frisolac AC περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και λιπαρά οξέα για την υγιή ανάπτυξη των βρεφών και καλύπτει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες τους.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!!!!
μην μιλατε για τουλουμπεςςςςςςςς

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τουλουμπες...Το καλυτερο μου..Φρεσκες, λαχταριστες, φουλ στο μελι..Να λιωνουν στο στομα και να σου αφηνουν μια γευση ασυναγωνιστη..Αχχχ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ..ΤΙΣ ΕΦΑΓΑ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ έφαγα ένα πακέτο πτι-μπερ με σοκολάτα. pig pig pig

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μετα τις τουλουμπες και 2 λουκουμαδες ειπα να φαω ψωμια με τζατζικι..Ενταξει ειμαι η προσωποποιηση της γουρουνιας.Τι να κανω κοριτσια..Πειναω να μην φαω???

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά κάνεις Γιάννα μου. Μετά απο το γλυκό χρειάζεται κάτι αλμυρό για να έρθουμε στα ίσια μας!!!!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 884648 + Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 334589 + Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 438696 = ένα ολοκληρωμένο ενδιάμεσο του πρωινού και του μεσημεριανού.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:είσαι σίγουρη για αυτό που λες τώρα? το σκέφτηκες καλά? γιατί εγώ και εκεί είμαι συνέχεια με μία φωνή: Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 215994

Μαρί για το καλοκαίρι βασίζομαι στον Νίκο. Θα κυνηγάει τη Γωγώ και θα της λέει "να σου πω κάτι; "

axaxaxaxa καλό αυτό να λέγετε είναι σίγουρο! άσε που θα πηγαίνει να την χαιδεύει συνέχεια και να την παίρνει αγκαλιά, τη δικιά σου φοβάμαι μόνο μην τσαμπουκαλευτεί και του χώσει κανά χαστούκι, του τύπου αϊ να χαθείς σάτυρε με βρήκες μικρή και ανυπεράσπιστη και αμέσως να με χουφτώσεις! αχαχαχαχαχαχα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 654316

εγώ πάλι ρε κορίτσια έχω τσακίσει ένα τσουρέκι που πήρα από το σούπερ μάρκετ, δεν ξέρω αν θα προλάβει να το βρει το βράδυ ή έστω η αυριανή μέρα! cyclops

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πως με καταλαβαινεις....

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:θα πηγαίνει να την χαιδεύει συνέχεια και να την παίρνει αγκαλιά, τη δικιά σου φοβάμαι μόνο μην τσαμπουκαλευτεί και του χώσει κανά χαστούκι, του τύπου αϊ να χαθείς σάτυρε με βρήκες μικρή και ανυπεράσπιστη και αμέσως να με χουφτώσεις!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ Δεν αποκλείεται Μαρία!
Ένα άλλο αγοράκι που της τα έκανε αυτά το άφηνε αλλά μετά κάτι του έκανε αυτή και ο κακομοίρης τόλμησε να τη σπρώξει. Shocked Του έχωσε κι αυτή μια μπούφλα και τον ξάπλωσε. affraid Μετά απο αυτό πλακωθήκανε στα φιλιά. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 35468 Του άρεσαν οι αγριάδες του κυρίου. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 911307
Very Happy

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:θα πηγαίνει να την χαιδεύει συνέχεια και να την παίρνει αγκαλιά, τη δικιά σου φοβάμαι μόνο μην τσαμπουκαλευτεί και του χώσει κανά χαστούκι, του τύπου αϊ να χαθείς σάτυρε με βρήκες μικρή και ανυπεράσπιστη και αμέσως να με χουφτώσεις!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ Δεν αποκλείεται Μαρία!
Ένα άλλο αγοράκι που της τα έκανε αυτά το άφηνε αλλά μετά κάτι του έκανε αυτή και ο κακομοίρης τόλμησε να τη σπρώξει. Shocked Του έχωσε κι αυτή μια μπούφλα και τον ξάπλωσε. affraid Μετά απο αυτό πλακωθήκανε στα φιλιά. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 35468 Του άρεσαν οι αγριάδες του κυρίου. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 36 911307
Very Happy

αχαχαχαχαχα! α εμείς είμαστε ευαίσθητοι άντρες άμα μας χτυπήσετε θα βάλουμε τα κλάματα και θα πάμε στη μαμά μας!μπορείς να το πεις και μελλοντικός μαμάκιας αυτό το φαινόμενο! Razz Razz Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίαααααα;;;;; Να σου πω κάτιιιιιι;;;;;; Το Πόρτο Γερμενό είναι κοντά σας;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Μαρίαααααα;;;;; Να σου πω κάτιιιιιι;;;;;; Το Πόρτο Γερμενό είναι κοντά σας;

Αθηνάκι μου το Πόρτο Γερμενό... δεν ξέρω καν που πέφτει! αχαχαχα το Πόρτο Χέλι είναι στην Πελλοπόνησο αλλά δεν το λες και κοντά είναι στην άλλη άκρη, κάτω κάτω στο χάρτη, απέναντι από Σπέτσες αν δεν κάνω λάθος! γιατί κοριτσάκι μου?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανετε κοριτσια??Γλυκακια βλεπω αν κ δν μαρεσουνε οι τουλουμπες κ τσουρεκι μονο αμα ειναι απο του Τερκενλη καπως ετσι.ΑΧ ναχα μια κουτα τριγωνα πανοραματος!!!

Ασχετο ρε κοριτσια θελω να φτιαξω μαρμελαδα,πως αποστειρωνω τα βαζα που τα βαζω μεσα??πρωτη φορα θα φτιαξω γτ εχω κατι φραουλες που θα χαλασουνε αν δν τις κανω μαρμελαδα.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΦ ούτε σε μία απλή ερώτηση γεωγραφίας δεν μπορείς να μου απαντήσεις. Very Happy Άσε το βρήκα, στα Βίλια είναι.
Είχε λυσσάξει πέρυσι ο άντρας μου οτι είναι πολύ ωραία για μπάνιο αλλά έχει λέει πολύ κρύα θάλασσα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις