Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
523 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 523 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:...

Εσύ κοπελιά πολύ με αντιγράφεις. Θα πάρω περιοριστικά μέτρα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΕΓΩ θα παρω περιοριστικα μετρα γιατι εγω μαγειρεψα χθες βραδυ για σημερα αφου ολο το πρωι ημουν στη δουλεια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μάλιστα...και για τα πτι-μπερ τι έχεις να δηλώσεις;;;;; Twisted Evil

ότι τα είχε φάει πριν από εσένα! Razz Razz Razz

γεια σου Ευάκιιιιιιιιιι Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 38 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:...

Εσύ κοπελιά πολύ με αντιγράφεις. Θα πάρω περιοριστικά μέτρα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΕΓΩ θα παρω περιοριστικα μετρα γιατι εγω μαγειρεψα χθες βραδυ για σημερα αφου ολο το πρωι ημουν στη δουλεια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μάλιστα...και για τα πτι-μπερ τι έχεις να δηλώσεις;;;;; Twisted Evil

ότι τα είχε φάει πριν από εσένα! Razz Razz Razz

γεια σου Ευάκιιιιιιιιιι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

στη δουλεια καλε τα εφαγα μεσα στο χειρουργειο!!!δεν εχουμε ιντερνετ εκει!!!απο το μολυβδινο τοιχο ουτε κι ο Θεος μπορει να σε δει που λεει ο λογος!!!!!!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:δεν εχουμε ιντερνετ εκει!!!απο το μολυβδινο τοιχο ουτε κι ο Θεος μπορει να σε δει που λεει ο λογος!!!!!!!!!!

ναι αλλά ραδιοφωνάκι σίγουρα θα έχετε ε? δεν μπορεί! γιατί εμένα όταν μου είχαν κάνει σκωληκοειδίτιδα είχαν βάλει και το ραδιόφωνο και έπαιζε τα αποτελέσματα των εκλογών! θάνατος κανονικός με λίγα λόγια δηλαδή! Shocked

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:δεν εχουμε ιντερνετ εκει!!!απο το μολυβδινο τοιχο ουτε κι ο Θεος μπορει να σε δει που λεει ο λογος!!!!!!!!!!

ναι αλλά ραδιοφωνάκι σίγουρα θα έχετε ε? δεν μπορεί! γιατί εμένα όταν μου είχαν κάνει σκωληκοειδίτιδα είχαν βάλει και το ραδιόφωνο και έπαιζε τα αποτελέσματα των εκλογών! θάνατος κανονικός με λίγα λόγια δηλαδή! Shocked

Μαρια στο ιδιο ακριβως χειρουργιο που ειχα κανει και εγω, τους ζητησα να ακουσω pink floyd και μου λενε ''εφτασε''..Ακουσα τις πρωτες νοτες απο το another brick in the wall και μετα νανακια.Στην καισαρικη που ειχα ζητησει λιγη μουσικουλα ο αναισθησιολογος μου ειχε βαλει στο αυτι το ακουστικο απο το κινητο για να ακουω κατι ψιλα..Βεβαια ειχα τοσο αγχος που δεν ακουγα τιποτα..Μετα ακουσα κλαματακι και ηρεμησα Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:

οι 4 αιθουσες που ειναι ντυμενες με μολυβδο δεν εχουν τπτ!!!mp3 rlayer κι αμα θυμηθεις να παρεις!!!οι υπολοιπες οκ εχουν ραδιοφωνακι!!!αλλα ιντερνετ δε παιζει πουθενα!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χα χα εγώ στην πλαστική άκουγα κλασσική μουσική και στην καισαρική με ρώτησαν τι σταθμό ακούω και είπα μελωδία.

Αλλά φανταστείτε τώρα σκηνικό ο άνθρωπος να χειρουργείται και η γουρούνα απο πάνω του να τρώει πτι-μπερ με σοκολάτα και να της πέφτουν τα ψίχουλα. Razz Razz Razz Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 38 215994

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
Αλλά φανταστείτε τώρα σκηνικό ο άνθρωπος να χειρουργείται και η γουρούνα απο πάνω του να τρώει πτι-μπερ με σοκολάτα και να της πέφτουν τα ψίχουλα. Razz Razz Razz Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 38 215994

χαχαχαχαχαχαχα ΤΕΛΕΙΟ..

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:υπολοιπες οκ εχουν ραδιοφωνακι!!!αλλα ιντερνετ δε παιζει πουθενα!

θέλει και ίντερνετ στο χειρουργείο καλέ ήμαρτον! Razz Razz Razz

εσύ Γιάννα μου ζήτησες μουσική, ήσουν τυχερή την έδωσες την παραγγελιά σου! εγώ η έρμη τι τα ήθελα τα αποτελέσματα των εκλογών??????? Laughing

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:υπολοιπες οκ εχουν ραδιοφωνακι!!!αλλα ιντερνετ δε παιζει πουθενα!

θέλει και ίντερνετ στο χειρουργείο καλέ ήμαρτον! Razz Razz Razz

εσύ Γιάννα μου ζήτησες μουσική, ήσουν τυχερή την έδωσες την παραγγελιά σου! εγώ η έρμη τι τα ήθελα τα αποτελέσματα των εκλογών??????? Laughing

Σε ποιες εκλογες απο ολες?Εθνικες ή δημοτικες? Του 2009 ή του 2007??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:
Σε ποιες εκλογες απο ολες?Εθνικες ή δημοτικες? Του 2009 ή του 2007??? Shocked Shocked Shocked Shocked

του 1999 ή 2000 δεν θυμάμαι ακριβώς, Βουλευτικές ήταν πάντως και είχε βγει το ΠΑΣΟΚ! Shocked Razz Razz

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω το 1999 την εκανα την επεμβαση για το σκουληκι μου..Τρομερος πονος. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γαστρεντεριτιδα. Αμ δε!!! Ενα σκουληκι να με το συμπαθειο..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Αλλά φανταστείτε τώρα σκηνικό ο άνθρωπος να χειρουργείται και η γουρούνα απο πάνω του να τρώει πτι-μπερ με σοκολάτα και να της πέφτουν τα ψίχουλα. Razz Razz Razz [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κι εμεις που θα φαμε δλδ κατι να στανιαρουμε??? Razz
αντε για να μη σας μπαινουν ιδεες να σας πω οτι απαγορευονται τα φαγωσιμα στην αιθουσα χειρουργειου,μονο καφε ή νερο μπορεις να εχεις μαζι σου!!!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Και εγω το 1999 την εκανα την επεμβαση για το σκουληκι μου..Τρομερος πονος. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γαστρεντεριτιδα. Αμ δε!!! Ενα σκουληκι να με το συμπαθειο..

Razz το είδες κιόλας το σκουλήκι σου? Shocked εγώ δεν το είδα, αλλά μιλάμε για πόνο όχι αστεία, και πριν και μετάαααααα το χειρουργείο! για να μην σου πω ότι εσωτερικά με έχει ράψει με γαιδουρόκομπους που χρόνια μετά με ενοχλούσαν και με τσίμπαγαν συνέχεια εσωτερικά, και ακόμα και μετά από 11 χρόνια τα πιάνω από μέσα, τι σκατά δέσιμο έχει κάνει δεν ξέρω, η καισαρική δεν με πονάει έτσι ούτε κόμπους έχει ούτε τίποτα! ούτε με τσίμπαγαν ποτέ τα ράμματα! αυτά ακόμα με ενοχλούν! που να δεις άμα φτερνιστώ απότομα τη σφύξιμο με πιάνει! Mad
κατά τα άλλα το ραδιοφωνάκι τους μάρανε!

ναι Ευάκι μου έχεις και εσύ τα δίκια σου! που να φας και εσύ το έρμο? το καλοκαίρι παίρνετε και παγωτά μαζί? Razz Razz

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε: Razz το είδες κιόλας το σκουλήκι σου? Shocked εγώ δεν το είδα, αλλά μιλάμε για πόνο όχι αστεία, και πριν και μετάαααααα το χειρουργείο! για να μην σου πω ότι εσωτερικά με έχει ράψει με γαιδουρόκομπους που χρόνια μετά με ενοχλούσαν και με τσίμπαγαν συνέχεια εσωτερικά, και ακόμα και μετά από 11 χρόνια τα πιάνω από μέσα, τι σκατά δέσιμο έχει κάνει δεν ξέρω, η καισαρική δεν με πονάει έτσι ούτε κόμπους έχει ούτε τίποτα! ούτε με τσίμπαγαν ποτέ τα ράμματα! αυτά ακόμα με ενοχλούν! που να δεις άμα φτερνιστώ απότομα τη σφύξιμο με πιάνει! Mad

Δεν το ειδα. Μου το ειπαν. Εμενα με ειχε πιασει πονος που δεν μπορουσα να περπατησω να παω απο το δωματιο μου στην τουαλετα..Φωναξαν οι γονεις μου γιατρο και τους ειπε κατευθειαν εισαγωγη.Στο νοσοκομειο οταν με εξετασαν μου ειπαν τα εξης:
''ή ειναι εξωμητρια κυηση ή ειναι σκουληκι΄΄. Μπορεις να καταλαβεις το υφος μου οταν μου ειπαν για το εξωμητριο ε?? Shocked Shocked Shocked Ημουν και 20 χρονων τοτε..Χεστηκα πανω μου. Οταν με πηγαν για υπερηχο ο γιατρος μου λεει οτι εχω ενα σκουληκι τεραστιο. Πως δεν λιποθυμισα απο την χαρα μου δεν ξερω..Εγω την επεμβαση την εκανα σε ιδιωτικο νοσοκομειο και πληρωσαμε τοτε 1.500.000 δρχ.. Αν δεν μου εβαζαν και την μουσικη που ηθελα θα τους εφτυνα Very Happy Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Gianna_V έγραψε:Και εγω το 1999 την εκανα την επεμβαση για το σκουληκι μου..Τρομερος πονος. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γαστρεντεριτιδα. Αμ δε!!! Ενα σκουληκι να με το συμπαθειο..

Razz το είδες κιόλας το σκουλήκι σου? Shocked εγώ δεν το είδα, αλλά μιλάμε για πόνο όχι αστεία, και πριν και μετάαααααα το χειρουργείο! για να μην σου πω ότι εσωτερικά με έχει ράψει με γαιδουρόκομπους που χρόνια μετά με ενοχλούσαν και με τσίμπαγαν συνέχεια εσωτερικά, και ακόμα και μετά από 11 χρόνια τα πιάνω από μέσα, τι σκατά δέσιμο έχει κάνει δεν ξέρω, η καισαρική δεν με πονάει έτσι ούτε κόμπους έχει ούτε τίποτα! ούτε με τσίμπαγαν ποτέ τα ράμματα! αυτά ακόμα με ενοχλούν! που να δεις άμα φτερνιστώ απότομα τη σφύξιμο με πιάνει! Mad

ναι Ευάκι μου έχεις και εσύ τα δίκια σου! που να φας και εσύ το έρμο? το καλοκαίρι παίρνετε και παγωτά μαζί? Razz Razz

ραμματα δεν ειναι,τα εσωτερικα ραμματα απορροφονται!τιποτα συμφυσεις θα ειναι!ε μα δειτε και λιγο greys anatomy ολα εγω θα σας τα λεω πια!!!!
καλε σου λεω δε τρωμε!!!!την αμαρτια μου θα την πω ομως: αν η αιθουσα δεν ειναι να ακτινοβοληθει τον καφε μου τον εχω μεσα,μαζι μου!αμα ειναι να ακτινοβοληθει τον αφηνω απο εξω ακριβως και ανοιγω πορτουλα πινω γουλιτσα κλεινω πορτουλα και παει λεγοντας!!! ακτινοβολουμαι που ακτινοβολουμαι να μην πινω και λιγο καφεδακι??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:...

Γιάννα (άσχετο) και μπαρδόν που παρεμβάλλομαι στη σκουλικοκουβέντα σας, αλλά τώρα το θυμήθικα.
Είδες τη φωτογραφία της μπομπονιέρας που σου έβαλα χτες; Σου άρεσε;

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευάκι"]σπερες!!!!!!!!!! γυρισα η ερμη εργαζομενη πτωμα και μου βγηκαν τα ματια να σας διαβασω!!! Razz Razz

manoula_24xr έγραψε:Τι κανετε κοριτσια??Γλυκακια βλεπω αν κ δν μαρεσουνε οι τουλουμπες κ τσουρεκι μονο αμα ειναι απο του Τερκενλη καπως ετσι.ΑΧ ναχα μια κουτα τριγωνα πανοραματος!!!

τα εκλεισα σε κουτα ερχονται τα τριγωνα!!!!!!!

αααχχχ νασαι καλα ρε ευακι κ μονο που το ειπες.Μακαρι να εστελναν τα κουριερ φαγωσιμα.Ε ρε τι θα γινοτανε Very Happy Very Happy

Μαρεσει πολυ το κοτοπουλο ετσι,αλλα δν ξερω γτ δν το πετυχαινω να γινει νοστιμο,σημερα κ μεις κοτοπουλο αλλα τοεκανε η μανα μου ανοιξιατικο,στην κατσαρολα με λαχανικα.Πεντανοστιμο ητανε.Τωρα εβαλα να σταθει η μαρμελαδα να δουμε αυριο τι θα γινει.Θα φτιαξω κ μανταρινι μαρμελαδα.Κ την επομενη βδομαδα θα περιλαβω τα γλυκα του κουταλιου.Μου ηρθε παλι η ορεξη,ισως να δοκιμασω να φτιαξω κ κανενα λικερ.

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
Gianna_V έγραψε:...

Γιάννα (άσχετο) και μπαρδόν που παρεμβάλλομαι στη σκουλικοκουβέντα σας, αλλά τώρα το θυμήθικα.
Είδες τη φωτογραφία της μπομπονιέρας που σου έβαλα χτες; Σου άρεσε;

Την ειδα κοριτσι μου και μου αρεσε παρα πολυ και η δικια σου και οσα μου εδειξε η Ευα. Ελεγα και στην Μαρια το πρωι οτι τελικα θα τις κανουμε εμεις και μπομπονιερες και προσκλητηρια γιατι ειναι τελεια και φαινονται ευκολα. Οταν ξεκινησω ή καταληξω σε καποια παιχνιδακια που θα βαλω θα τα ποσταρω να μου πειτε την γνωμη σας. Ευχαριστω παντως Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:....
Μήπως ξέρεις και κάτι να κάνω τα μήλα; Γιατί έχω ένα κάρο μήλα στο ψυγείο και δεν τα τρώει κανένας.

Gianna_V έγραψε:τελικα θα τις κανουμε εμεις και μπομπονιερες και προσκλητηρια γιατι ειναι τελεια και φαινονται ευκολα.
Η καλύτερη λύση και τα καμαρώνεις και περισσότερο μετά.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Gianna_V έγραψε:τελικα θα τις κανουμε εμεις και μπομπονιερες και προσκλητηρια γιατι ειναι τελεια και φαινονται ευκολα.

μπαρδον που παρεμβαλομαι κι εγω στη συζητηση αλλα μηπως μπορεις να ξαναβαλεις τα πατουσακια??? Razz Razz Razz
δε φαινεται καλα η γωγω σε αυτη τη φωτο(δε λεω ωραια καλλιτεχνικη μην παρεξηγηθει κι ο φωτογραφος) αλλα τα πατουσακια ειναι το ζουμι της υποθεσης!!! Laughing Laughing Laughing

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Athin@"]
manoula_24xr έγραψε:....
Μήπως ξέρεις και κάτι να κάνω τα μήλα; Γιατί έχω ένα κάρο μήλα στο ψυγείο και δεν τα τρώει κανένας.

Μα φυσικα γλυκια μου εψαχνα για μαρμελαδες κ βρηκα συνταγη για ολα τα φρουτα.στην στελνω σε πμ
Εννουσες κατι σε μαρμελαδα η γενικως??Γτ μπορεις να φτιαξεις κ μηλοπιτα.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά μηλόπιτα να κάνεις τα μήλα, εκτός αν λέγοντας πολλά εννοείς, τόσα όσα να κάνεις πάγκο σε λαική! Razz Razz

και επανέρχομαι στην σκουλικοκουβέντα Cool
ρε συ Ευάκι επειδή όπως κατάλαβες με αφορά άμεσα, τι εννοείς συμφίσεις? αφού έχει κόμπους μεγαλους από μέσα τους πιάνω, από την πρώτη στιγμή τα είχε αυτά τα πράγματα κατά μήκος της τομής από μέσα, τι είναι οι συμφίσεις? (δεν ξέρω και πώς γράφετε Cool )

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:μηπως μπορεις να ξαναβαλεις τα πατουσακια???
Εντάξει;;;;

manoula_24xr έγραψε:...
Ότι να΄ναι, δεν με πειράζει. Είδα οτι ήρθε ένα μνμ πάω να το δω.
Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Athin@ έγραψε:

μπαρδον που παρεμβαλομαι κι εγω στη συζητηση αλλα μηπως μπορεις να ξαναβαλεις τα πατουσακια??? Razz Razz Razz
δε φαινεται καλα η γωγω σε αυτη τη φωτο(δε λεω ωραια καλλιτεχνικη μην παρεξηγηθει κι ο φωτογραφος) αλλα τα πατουσακια ειναι το ζουμι της υποθεσης!!! Laughing Laughing Laughing

ευχαριστω για την αμεση παρεμβαση!!!εχω λιωσει με αυτα τα πατουσακια!!!ασχετο αλλα τωρα θυμηθηκα δε ξερω αν σας ειπα οτι εχει αρκετο καιρο που η δικια μου καθαριζει ενα ενα τα δαχτυλακια των ποδιων της με φοβερη προσηλωση!!!τι πλακα που εχουν!!! Laughing

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:μηπως μπορεις να ξαναβαλεις τα πατουσακια???
Εντάξει;;;;

Very Happy

όχι αυτή την άλλη με τα πατουσάκια όρθια, ε Ευάκι? δεν είναι πιο καλή η άλλη? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! - Σελίδα 38 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις