901 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!! Πεμ Απρ 07, 2011 3:12 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:θελω να φτιαξω μαρμελαδα,πως αποστειρωνω τα βαζα που τα βαζω μεσα??
Βράσε τα.
Καλά είσαι Ποπάκι;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
manoula_24xr έγραψε:θελω να φτιαξω μαρμελαδα,πως αποστειρωνω τα βαζα που τα βαζω μεσα??
Athin@ έγραψε:manoula_24xr έγραψε:θελω να φτιαξω μαρμελαδα,πως αποστειρωνω τα βαζα που τα βαζω μεσα??
Βράσε τα.
Καλά είσαι Ποπάκι;;;
Μαρία έγραψε:όχι μην τα βράσεις σου έχω πιο εύκολο τρόπο! θα τα πλύνεις με ζεστό νεράκι και και τα καπάκια και μετά θα βάλεις πάνω στην λαμαρίνα του φούρνου μια πετσετούλα αυτές που έχουμε στην κουζίνα και να βάλεις όρθια τα βάζα μέσα και τα καπάκια, θα ανάψεις τον φούρνο στους 100 περίπου και θα τα αφήσεις κανά τέταρτο!
ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει να βάλεις την καυτή μαρμελάδα μέσα στα καυτά βάζα μέχρι πάνω πάνω ξέχυλα και να τα σκεπάσεις αμέσως, και μετά θα αναποδογυρίσεις και θα τα αφήσεις πάνω στον πάγκο της κουζίνας σου έτσι μέχρι να κρυώσουν. μετά δεν θα τα βάλεις στο ψυγείο αλλά στο ντουλάπι μόνο το βάζο που θα ανοίξεις για να χρεισημοποιήσεις θα βάλεις στο ψυγείο
ελπίζω να σε προλαβα και να το διάβασες πριν το κάνεις
Μαρία έγραψε:Gianna_V έγραψε:Ρε γαμωτο δεν γινεται.Ολο και καποια πατεντα θα υπαρχει..Αυτος που βρηκε το facebook ειναι πιο εξυπνος απο εμας?
Ενταξει εγω συμβιβαζομαι..Ας μην με κανουν ταινια ή ας μη βρω κατι τοσο εξεζητημενο αλλα τουλαχιστον ας βρω να κανω μια δουλεια απο το σπιτι..
Οχι τπτ αλλο σκεφτομαι την ωρα και την στιγμη που θα πρεπει να γυρισω στην δουλεια και θα πρεπει να δινω τον μισο μισθο μου σε μια γυναικα για να μου κραταει το παιδι και φρικαρω..
αυτό ξαναπες το! ποιο το νόημα να σκοτώνεσαι στη δουλειά, να σου λείπει το παιδί σου, αν τα μισά λεφτά όπως λες τα δίνεις αλλού!
άμα βρεις τίποτα πες το και σε μας! αχαχαχα
πλάκα πλάκα και αυτός με το fb ένας πιτσιρικάς είναι! τι παραπάνω έχει αυτός από εμάς? μυαλό λες?
Μαρία έγραψε:όχι καλέ δεν πάω σε σπίτια, δίνω τα έντυπα στις φίλες μου και ότι θέλουν μου λένε και παραγγέλνω, και μέσω internet στο fb μπορείς, αλλά πραγματικά δεν βγαίνει τίποτα, δεν ξέρω πώς άλλες κοπέλες λένε ότι βγάζουν κάποιο εισόδημα, εγώ πάντως δεν βγάζω τίποτα, τις περισσότερες φορές βάζω και από την τσέπη μου!
ναι αυτό που λες είναι, να έχεις άστρο, εμένα με κόβω να έχω μόνο φεγγάρι! αχαχαχαχα
Μιλουπακι έγραψε:vasoula έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:Βασουλα δες εδω τα αναλυω τι εκανα
http://forum.eimaimama.gr/t689p20-topic
Πωπω βρε κορίτσι μου τι πέρασε το μωρούλι σου, ετσι κι εμενα τρελό κλάμα ωσπου δώσαμε το φριζολακ αλλά το a.c και ηρέμησε, να σου πω ομως τώρα εδώ και 2 μέρες της δίνω πάλι το πρώτο γάλα το μιλούπα απταμιλ η α1 πάλι υποαλλεργικό και ευτυχώς το πίνει και δεν εχει πρόβλημα γιατι το φροζολακ ναι μεν ηρεμησε αλλά είναι τελείως επεξεργασμένο και δεν επαιρνε και τόσο ικανοποιητικό βάρος!!
Μέχρι πότε της έδινες το φροζολάκ?
Καλημέρα κορίτσια!!!
Μαράκι αν είχα δίπλωμα σε 2 ώρες θα ήμουν εκεί δεν το συζητάμε!!!! Τι χαζό τόσα χρόνια να μην το βγάλω
δεν ξερω σου ειπε οτι εχει παλινδρομηση ο γιατρος; γιατι αν ειχε θα σου εδινε το φριζολακ κομφορτ αυτο ειναι για την παλινδρομηση το οποιο δεν ειναι κατεργασμενο απλα εχει μεσα χαρουπι και το κανει πιο πηκτο να μην ανεβοκατεβαινει και εμεις καναμε και κακα επιτελους που ειχαμε θεμα με το χαρουπι, εμενα το πηρε απο τριων μηνων και μετα πηγαμε 6 μηνων στο επομενο φριζομελ κομφορτ και μετα που σταματησε πια δεν ειχε θεμα την γυρισα στο απταμιλ στεπ απ που ειναι απο ενος χρονου και,
to frizolac ac που εδινες ειναι γιαυτο τον λογο:
Γάλα ειδικής διατροφής σε σκόνη για βρέφη με αλλεργία στην πρωτεΐνη αγελαδινού γάλακτος. Γάλα στιγμιαίας παρασκευής με εκτενώς υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη) και ελεύθερο λακτόζης, κατάλληλο για τη διαιτητική αγωγή των βρεφών που παρουσιάζουν: διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος και έντονους κολικούς. Η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης μειώνεται σημαντικά λόγω της ειδικής επεξεργασίας των πρωτεϊνών. Επιπλέον το Frisolac AC περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και λιπαρά οξέα για την υγιή ανάπτυξη των βρεφών και καλύπτει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες τους.
Μιλουπακι έγραψε:Μαρία έγραψε:όχι μην τα βράσεις σου έχω πιο εύκολο τρόπο! θα τα πλύνεις με ζεστό νεράκι και και τα καπάκια και μετά θα βάλεις πάνω στην λαμαρίνα του φούρνου μια πετσετούλα αυτές που έχουμε στην κουζίνα και να βάλεις όρθια τα βάζα μέσα και τα καπάκια, θα ανάψεις τον φούρνο στους 100 περίπου και θα τα αφήσεις κανά τέταρτο!
ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει να βάλεις την καυτή μαρμελάδα μέσα στα καυτά βάζα μέχρι πάνω πάνω ξέχυλα και να τα σκεπάσεις αμέσως, και μετά θα αναποδογυρίσεις και θα τα αφήσεις πάνω στον πάγκο της κουζίνας σου έτσι μέχρι να κρυώσουν. μετά δεν θα τα βάλεις στο ψυγείο αλλά στο ντουλάπι μόνο το βάζο που θα ανοίξεις για να χρεισημοποιήσεις θα βάλεις στο ψυγείο
ελπίζω να σε προλαβα και να το διάβασες πριν το κάνεις
εμενα αυτο γιατι μου ειναι πιο δυσκολο; εγω θα τα εβραζα ως τεμπελα
Μαρία έγραψε:εμενα αυτο γιατι μου ειναι πιο δυσκολο; εγω θα τα εβραζα ως τεμπελα
Athin@ έγραψε: Γιατί μέσα σε όλα τα σημερινά,το πρωί θυμήθηκα και ότι δεν είχα βγάλει το κοτόπουλο να ξεπαγώσει.
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:εμενα αυτο γιατι μου ειναι πιο δυσκολο; εγω θα τα εβραζα ως τεμπελα
ΧΑ ΧΑ ΧΑ κι εγώ.
Έβαλα κι εγώ το κοτοπουλάκι μου στη γάστρα. Ξεπάγωσε επιτέλους. Γιατί μέσα σε όλα τα σημερινά,το πρωί θυμήθηκα και ότι δεν είχα βγάλει το κοτόπουλο να ξεπαγώσει.
Μιλουπακι έγραψε: να φαμε και τιποτα αλλο ολο τα ιδια και τα ιδια
Athin@ έγραψε:Εγώ έφαγα ένα πακέτο πτι-μπερ με σοκολάτα.
manoula_24xr έγραψε:Τι κανετε κοριτσια??Γλυκακια βλεπω αν κ δν μαρεσουνε οι τουλουμπες κ τσουρεκι μονο αμα ειναι απο του Τερκενλη καπως ετσι.ΑΧ ναχα μια κουτα τριγωνα πανοραματος!!!
Athin@ έγραψε:Μαρίτσα το ίδιο φτιάχνουμε; Εγώ το έκανα με πορτοκάλι, μουστάρδα και λίγο κάρυ. Μου έχει σπάσει τη μύτη!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:...
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:...
Εσύ κοπελιά πολύ με αντιγράφεις. Θα πάρω περιοριστικά μέτρα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:...
Εσύ κοπελιά πολύ με αντιγράφεις. Θα πάρω περιοριστικά μέτρα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΕΓΩ θα παρω περιοριστικα μετρα γιατι εγω μαγειρεψα χθες βραδυ για σημερα αφου ολο το πρωι ημουν στη δουλεια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.9!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης