Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
437 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 437 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία και εγώ είχα πονάκια χαμηλά αλλά μου είπε ότι είναι φυσιολογικά σε αυτή την φάση και δεν μου έδωσε κάτι. Και σίδηρο μου είπε να παίρνω 1 την ημέρα. Πωπω εσύ παίρνεις πάρα πολλά!!Smile

Και εδώ σήμερα ρίχνει καρέκλες!!!!Και έχω και ταξίδι!!Τι καιρός!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
CARRIE ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!! ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΣΤΑ ΚΡΥΟ ΒΡΟΧΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ.ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οδικώς θα πάμε Τρίκαλα στα πεθερικά μου και αύριο Καβάλα. Για να κάνουμε σπαστό το ταξίδι επειδή φαντάζομαι θα είναι κουραστικό για μένα..Smile

Δεν βλέπω να σταματάει η βροχή..Έτσι θα πάει όλες τις μέρεςSad

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μια ομορφη καλημερα να εχουμε ολες αν και με αυτον τον καιρο μαλλον για ψιχοπλακωμα ειναι!!
Μελινα καλως ορισες στην παρεουλα μας!!Με το καλο να ακουσεις καρδουλα!!Και εγω 8 εβδομαδων ειμαι!!
Εγω περνω μονο filicine,μου εχει δωσει βεβαια και σιδηρο αλλα εγω δεν το περνω προς το παρον γιατι εχω πολυ καλο αιματοκριτη γυρω στον 5ο μηνα θα τον ξεκινησω.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα στην όμορφη παρεούλα!Λοιπόν, τα δικά μου συμπληρώματα:
filicine (1 τη μέρα)
Calcioral 500(ασβέστιο, 1 τη μέρα)
Trofocard (μαγνήσιο, 2 τη μέρα)
Resoferon (σίδηρος, 2 τη μέρα).
Μου τα ξεκίνησε από όταν μπήκα στον τρίτο μήνα, εκτός από το φυλλικό οξύ που το άρχισα στην 8 εβδομάδα περίπου.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΤΗΧΩΣ Η ΒΡΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 654316

Μανούλα_Δήμητρα

Μανούλα_Δήμητρα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κικίτσο εγώ μένω Δράμα!!Εδώ δεν έβρεξε καθόλου!! Αλλα είναι συνεφιασμένος ο καιρός απο το πρωί!!
Ρε κορίτσια εμένα ουτε σίδηρο ούτε filicine μου έδωσε scratch
Για το σίδηρο το καταλαβαίνω γιατι ήθελε πρώτα να δει τις εξετάσεις μου αλλα γιατι να μην μου δώσει filicine?
τι καλό φάγατα σήμερα ???
εγώ έκανα φακές!!!μιαμι.... μου αρέσουν πολύ!!!
Σήμερα το βράδυ είχα πολύ ανήσυχο ύπνο και τελικά το πρωί έκανα και εμετό.
Αντε να φύγει το πρώτο τρίμηνο γιατι είμαι πολύ ευαίστητη με τις ναυτίες!!
Αλήθεια πότε πιάνετε στεριά εσείς??χαχαχαχα...... κούνα κούνα μας έχει ταράξει Embarassed
Σήμερα στη δουλειά δεν έχω τίποτα...2 ραντεβού μόνο..απο τη μια έφυγε το πάσχα και είπα επιτέλους θα ξεκουραστώ λίγο λόγω των περιπλοκών της εγκυμοσύνης, αλλα απο την άλλη μου την δείνει γιατι τρέχουν τα έξοδα...αμαν ποια ..με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένη ποια!!
Για πρωτομαγιά τι θα κάνετε?
λέμε με την παρέα μου να πάμε να ψήσουμε στο βουνό αν δεν βρέχει...αχ και πως το θέλω...μου αρέσουν κάτι τέτοια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 334589

έγραψα πολλά...καλό απόγευμα μανούλες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 503471

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie έγραψε:Αλεξία και εγώ είχα πονάκια χαμηλά αλλά μου είπε ότι είναι φυσιολογικά σε αυτή την φάση και δεν μου έδωσε κάτι. Και σίδηρο μου είπε να παίρνω 1 την ημέρα. Πωπω εσύ παίρνεις πάρα πολλά!!Smile

Και εδώ σήμερα ρίχνει καρέκλες!!!!Και έχω και ταξίδι!!Τι καιρός!!!
Aσ'τα Carrie μου,εχω πηξει,9 παιρνω την ημερα!!!!Αnyway,σου ευχομαι καλο ταξιδι κ καλα να περασεις!!!!Ελπιζω να φτιαξει ο καιρος να το ευχαριστηθεις...Εδω στην Κρητη εχουμε ωραια λιακαδα κ ζεστη...!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 417472

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανούλα Δήμητρα ευτυχώς μου έδωσες το δελτίο καιρού!!!Έρχομαι Καβάλα αύριο και δεν βλέπω τον καιρό να φτιάχνειSad Επίσης βλέπω να αργώ να πιάνω στεριά...Άστα!!Από χθες το μεσημερί ταξιδεύω σε 15 μποφόρ!! Razz Αν ο καιρός είναι την Πρωτομαγιά έτσι...σωθήκαμε!!!Το πολύ πολύ να πιάσω καμία γλάστρα της μαμάς μου και να υποθέσω πως είναι ο Μάης!!!!

Μανούλα_Δήμητρα

Μανούλα_Δήμητρα
χαχαχαχα καλo αυτό με την γλάστρα!!!!

ρε κορίτσια εχω συννέχεια το μυαλό μου στο φαγητό αν βάλω πάλι όσα κιλά πήρα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη( 35 ) χάθηκα, αντε να τα ξαναχάσω πάλι. Ευτυχώς μου είχαν μείνει μόνο 5.
Ας είναι καλά ο θηλασμός!!!Αχ τι ωραία που θα το ξαναζήσω.... την Ευαγγελία μου την θήλασα 9 μήνες!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
35???????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Αν βάλω 35 κιλά με ύψος 1,58 χάθηκα!! Razz Razz Razz Μπράβο σου που τα έχασες όλα!!!Εγώ τρέμω μη βάλω πολλά και μετά μου μείνουν!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εγω κοριτσια τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να παρω πολλα κιλα...Με υψος 1.62 δεν με παιρνει κ εμενα να παρω πολλα..!!!!!Εαν παρω 13-15 θα ειμαι υπερευχαριστημενη!!!!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ με το 1.57 μου βρε κορίτσια και με ευαίσθητη μέση(ανατομική ανωμαλία) πρέπει να βάλω μόνο τα απολύτως αναγκαία κιλα, μωρό και πλακούντα!Αλλιώς θα είμαι ένας κινούμενος πισινός και μια κινούμενη κοιλιά!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 534787 drunken drunken ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 604962

289ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty hmerominia toketoy 25/10/11 Τετ Απρ 27, 2011 10:33 am

eva29

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
gia sas koritsia ola kala;eimai sthn 9 evdomada kai xtes idame to moraki mas 2,5 ekatosta 163 palmoi

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ 17 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;;;; ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΥΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!1 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 215994

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva29 με το καλο το μωρακι σου.Εγω θα παω την Παρασκευη να ακουσω πρωτη φορα την καρδουλα του!!

Εγω κοριτσια στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα βαλει18 κιλα περιπου και να φανταστειτε δεν ειχα λιγουρες.Ελπιζω να μην παρω πολλα τωρα...

alexia-marinos

alexia-marinos
Eva καλωσορισες στην παρεα μας!!!Μaraki σου ευχομαι οτι καλυτερο για την Παρασκευη,θα περιμενουμε νεα σου!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 654316

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 35468

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ;

alexia-marinos

alexia-marinos
Kikitso καλη επιτυχια κ σε σενα για την Παρασκευη!!!Εγω μεχρι στιγμης δεν ειχα καθολου πονοκεφαλους,μονο 2 φορες την περασμενη εβδομαδα ζαλιστηκα κ αν δεν καθομουν σιγουρα θα λιποθυμουσα!!!Εχεις πονοκεφαλους?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΑΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..... jocolor

katsougrimaria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα μανούλες!!! Είμαι και γω για 2η φορά εγκυούλα και η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό και έχω μεγάλη αγωνία να δω ότι είναι όλα καλά!!! Έχω αναγούλες και μηδέν όρεξη για γλυκά (εγω που είμαι πολύ γλυκατζού) και όταν σηκώνω την 9μιση μηνών μπουμπου μου νιώθω κάτι τραβήγματα στην κοιλιά.. αλλά τι να κάνω??? Θέλει κι αυτό αγκαλιές ακόμα...

alexia-marinos

alexia-marinos
kikitso έγραψε:ΑΧ ΑΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..... jocolor
Παρε ενα depon,δεν βλαπτει.Μου το εχει πει κ ο γιατρος.Ελπιζω τουλαχιστον να σου περασουν συντομα....

alexia-marinos

alexia-marinos
katsougrimaria έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!! Είμαι και γω για 2η φορά εγκυούλα και η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό και έχω μεγάλη αγωνία να δω ότι είναι όλα καλά!!! Έχω αναγούλες και μηδέν όρεξη για γλυκά (εγω που είμαι πολύ γλυκατζού) και όταν σηκώνω την 9μιση μηνών μπουμπου μου νιώθω κάτι τραβήγματα στην κοιλιά.. αλλά τι να κάνω??? Θέλει κι αυτό αγκαλιές ακόμα...
Μαρακι καλωσορισες στην παρεα μας!!!Ειμαστε κ οι δυο απο Ηρακλειο βλεπω!!Να σου ζησει το μωρακι σου κ με το καλο κ στο δευτερο.Με προσοχη πμωσ Μαρακι μου,οσο μπορεις λιγοτερες αγκαλιες... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 50580

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις