Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
462 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 462 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:kikitso χαιρομαι που οι εξετασεις σου ηταν καλες!!!Ποια μερα πας για αυχενικη mora?Εγω την Τεταρτη...!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞΙΑ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!! ΑΛΕΞΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 654316

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααα μαλλον και εγω για εδω ειμαι! Very Happy

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα εκγυουλες!!!Μπαινω βιαστηκα γιατι η μικρη μου θελει να την παω βολτα!!!Ολα καλα εχτες,ακουσαμε την καρδουλα και ειναι ολοκληρα 18 χιλιοστα το φασολακι μου,τωρα θα παω ξανα για αυχενικη στις 27 Μαιου!!Τα φιλακια μου σε ολες,δεν προλαβαινω να σχολιασω,να εχετε μια ομορφη μερα@@@

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα σε όλες!
mora το ουρεόπλασμα είναι ένα μικροβιάκι που αναπτύσσεται στον κόλπο (φαινεται συνήθως με το τεστΠαπ)και συνήθως χρειάζεται αντιβίωση για να περάσει.Απλά η Αylin αγχώνεται γιατί έτυχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που καλο είναι να αποφεύγουμε τα φάρμακα.Aylin μην προβληματίζεσαι γιατί τα εμβρυάκια μας είναι καλά ασφαλισμένα στα σακουλάκια τους,άλλωστε ο γιατρός σου θα σου πει λεπτομέρειες για τη φύση του ουρεοπλάσματος που έχεις και την ανάλογη θεραπεία.Δεν είναι κάτι τραγικό, μην ανησυχείς!Θα περάσει γρήγορα γρήγορα και θα είναι σαν να μην έγινε!Τυχερή πάντως για το τοξόπλασμα!!! Very Happy ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 536304

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ardo έγραψε:καλημέρα σε όλες!
mora το ουρεόπλασμα είναι ένα μικροβιάκι που αναπτύσσεται στον κόλπο (φαινεται συνήθως με το τεστΠαπ)και συνήθως χρειάζεται αντιβίωση για να περάσει.Απλά η Αylin αγχώνεται γιατί έτυχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που καλο είναι να αποφεύγουμε τα φάρμακα.Aylin μην προβληματίζεσαι γιατί τα εμβρυάκια μας είναι καλά ασφαλισμένα στα σακουλάκια τους,άλλωστε ο γιατρός σου θα σου πει λεπτομέρειες για τη φύση του ουρεοπλάσματος που έχεις και την ανάλογη θεραπεία.Δεν είναι κάτι τραγικό, μην ανησυχείς!Θα περάσει γρήγορα γρήγορα και θα είναι σαν να μην έγινε!Τυχερή πάντως για το τοξόπλασμα!!! Very Happy ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 536304
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ARDO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! ΠΑΠ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ. ΣΩΣΤΑ? ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HBSAG? ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 893968

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ARDO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! ΠΑΠ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ. ΣΩΣΤΑ? ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HBSAG? ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 893968 [/quote]

Λογικά στον προγεννητικό έλεγχο (περίπου στον 2ο μήνα σου) θα τα ξανακάνεις όλα αυτά γιατί σου παίρνουν κολπικά υγρά για καλλιέργεια.Κι εγώ ένα μηνα πριν μείνω έγκυος είχα κανει τεστΠαπ (όλα καλά)ωστόσο στην 8η περίπου εβδομάδα που έκανα τον μεγάλο προγεννητικό έλεγχο περιλαμβανόταν και κολπική καλλιέργεια.Το HBSAG (ή έλεγχος για αυστραλιανό αντιγόνο)είναι έλεγχος για το αν έχεις Ηπατίτιδα Β (είναι σημαντικό γιατί περνάει στο έμβρυο).Εντάξει, μην ανησυχείς, τυπικές εξετάσεις είναι όλες αυτές!Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!! Very Happy

melina19

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
katsougrimaria έγραψε:Καλημέρα!! Ανυπομονώ να πάω τη Δευτέρα για τον υπέρηχο να δω τι κάνει ο κοκος ρυζιού μου!!! Α και εγώ βαφτίζω τον άλλο μήνα την κόρη μου, ελπίζω να μην έχω φουσκώσει γιατί το φόρεμα είναι στενό!!
me to kalo na sou zeisei

melina19

alexia-marinos έγραψε:Kαλημερα κοριτσια,ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!Τελικα μαλλον εγω ειμαι απο τις τυχερες της παρεας..Περαν απο την ογδοη κ ενατη εβδομαδα που ειχα συνεχως αναγουλες,αλλα ποτε εμετους,πλεον δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα εγκυμοσυνης..!!!!Καταλαβαινω μονο απο την κοιλιτσα μου που εχει φουσκωσει οτι ειμαι εγκυος κ απο το στηθος,που εχει αυξηθει ηδη κατα 2 νουμερα!!!!!!Εγω κ η Pamela Anderson δηλαδη,χι χι χι χι!!!!
tuxeriiiiiiiiii mpravo sou koritsi mou.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 215994 enw egw den thelw na faw k me to zwrei trow k pali to kanw emeto alla mou lene prepei na fas me to zwrei k as to vgalis,ta exw sigxathi ola

melina19

Μανούλα_Δήμητρα έγραψε:
Carrie έγραψε:Αχ Αλεξία μου πόσο σε ζηλεύω???Εγώ πότε θα μπορέσω να φάω επιτέλους κανονικά με αυτές τις αναγούλες που με βασανίζουν???

Αφήστε κορίτσια, εγώ δεν έχω πάρει ούτε μισό κιλό και ήδη η κοιλίτσα μου μου λένε ότι φαίνεται!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 990599 Πως γίνεται αυτό????Και είμαι μόνο 2,5 μηνών...Δηλαδή στον 6ο που θα φτάσει αν φαίνεται από τώρα???? (Ναι έχω αρχίσει να φρικάρω λίγο!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 585182 Razz

και δεν είδες τίποτα ακόμα !!!!στον 9ο θα νομίζεις οτι είσαι μια κινητή βόμβα!!!χαχαχχαχα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 893968

tetia pes mas giati k gw eimai 9 evdomadon den exw parei 1 kilo mono,ola ta vgazw den trow k omos mou lene oti i kilitsa mou fenete

melina19

Carrie έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!Πως είστε όλες???Εγώ ακόμη Καβάλα ,πασχαλινές διακοπές!!Δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράζομαι ιδιαίτερα μιας και είμαστε συνέχεια στον δρόμο, θέλουν όλοι να με δουν τώρα που έμαθαν ότι είμαι έγκυος,αφήστε!!Οπότε κάθε απόγευμα είμαι τάβλα από την κούραση και το στομάχι μου (πάντα!!)

Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι, ξέρω ότι είναι μάλλον χαζομάρα και ότι είναι πάααααρα πολύ νωρίς, αλλά σήμερα το πρωί που ήμουνα ξαπλωμένη, πριν ακόμη σηκωθώ και ήμουνα χαλαρή, ένιωσα χαμηλά στην κοιλίτσα μου ένα στιγμιαίο πράγμα σαν φτερούγισμα!!
Embarassed Embarassed Embarassed Είναι πολύ νωρίς για να είναι το μωρό έτσι δεν είναι?? Ξέρω πως από την 14ή (?) βδομάδα και μετά μπορεί να το νιώσεις και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα το αναγνωρίσεις..Τι λέτε εσείς?? Μάλλον η ιδέα μου ήτανε ε? Rolling Eyes Rolling Eyes

auto pou eipes to exw niosei k gw san mia petalouda,san kati na fterougizi alla to eipa ston antra mou k mou leei malakis k den to eipa se kanenan meta giati lew tha kano lathos.filia

melina19

aylin έγραψε:Κορίτσια μου τι κάνετε?Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα και εύχομαι ο'τι καλύτερο...
Ενώ όλες οι εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές βγήκα θετική στο ουρεόπλασμα και αρνητική στο τοξόπλασμα.Ο γιατρός μου συνέστησε αντιβίωση μετά την 12η εβδομάδα και επαναληπτικές εξετάσεις.Επίσης για το τοξόπλασμα επαναληπτικές την 20η και 30η εβδομάδα την κύησης πρώτα ο Θεός εάν όλα πάνε καλά!!!Στεναχωρέθηκα όσο δεν γίνεται αλλά τι να κάνω θα το αντιμετωπίσω...Καλη συνέχεια και καλό βράδυ σε όλες σας.Φιλάκια πολλά Smile Smile Smile

Υ.Γ-Μαρία είδατε το μωρό σας???Εύχομαι όλα να πήγαν καλά!!!

koritsaki mou euxomai ola na sou pane kalaaaaaaaaaaa, teliaaaaaaaa ola perastika as einai ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 654316

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΗΣΑ!! AYLIN ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΠΑΤΕ ΑΥΡΙΟ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ;;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημερα κοριτσια κ καλο μηνα!!!Πως ειστε σημερα,πως τα περνατε κ τι θα κανετε?Εγω επιασα δουλεια χθες πρωτη μερα για φετος(εργαζομαι στην υποδοχη ξενοδοχειου) κ η ορθοστασια των 9 ωρων με πεθανε...Δεν ξερω πως θα τη βγαλω ολο το καλοκαιρι...Οτι κ να κανετε καλα να περασετε παντως!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 654316

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα καλημέρα!!!Καλό μήνα να έχουμε!!!!Πως είστε σήμερα?? Όλες τις μέρες είχε λιακάδα και σήμερα συννέφιασε και έχει κρύο!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 893968

alexia-marinos

alexia-marinos
mora έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 893968
Να εισαι καλα mora μου!!!
Απο το στομα σου κ στου Θεου το αυτι...!!!!Να ειμαστε ολοι κ ολες καλα!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο μηνα να εχουμε με υγεια χαμογελο και του χρονου αγγαλια με τα νινακια μας ευχομαι ολοψυχα σε ολες! flower

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:καλημεραααα μαλλον και εγω για εδω ειμαι! Very Happy

Τελικα ολα καλα ε?ειδες που τσαμπα σε ανησυχουσε ο γιατρος?καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!

Υπολοιπες γκαστρουλες τα φιλακια μου!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΨΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ... ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΛΟΓΟ ΒΡΟΧΗΣ........ ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

aylin

aylin
Καλησπέρα και απο εμένα.
Καλό μήνα να έχουμε όλες μας!!!Μέσα απο την καρδιά μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρυντικά σας λόγια κορίτσια μου!!!Σήμερα η μέρα μας ήταν χαλαρή,Φάγαμε με φίλους και το απόγευμα πήγαμε να πιούμε χυμό...αύριο πάω για το τεστ papp A!Eχω αγχος αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!!!Να έχουμε όλες μας έναν υπέροχο μήνα γεμάτο με ευχάριστες ειδήσεις!!!Φιλιά πολλά σε όλες σας και στις κοιλίτσες σας!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλο Aylin μου,ολα να πανε καλαSmile Το Papp A δεν γινεται συνηθως μαζι με την αυχενικη η κανω λαθος?

Εγω αυριο θα του τηλεφωνησω να δω τι ειπε η αιματολογος του για τις εξετασεις του στιγματος και πιθανον να κλεισω ραντεβου για αυχενικη...Για να δουμε..

aylin

aylin
Καλημέρα καλημέρα κοριτσάκια μου.Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Συνήθως έτσι γίνεται Carrie μου μαζί με την αυχενική αλλά ποιός θα τολμήσει να τα βάλλει με το υπέροχο σύστημα υγείας???χεχεχε...Κανείς...Να έχετε όλες σας μια υοέροχη μέρα!!!Φιλιά πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 215994

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Aylin και Carrie!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 15 536304

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο μενα!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Μια καλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!Aylin κ Carrie καλη επιτυχια κ περιμενουμε νεα σας!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις