Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!carrie μου η αυχενικη γινεται στην κοιλιτσα μας!!
Οσο για τα καροτσια ειδες που στο ιντερνετ ειναι πολυ πιο φτηνα!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε να δούμε!!Ανυπομονώ να κλείσω ραντεβού για να πάω!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήρα στο ΙΑΣΩ και έχουν βγει οι εξετάσεις μου..θα πάω να τις πάρω σε κανένα 2ωρο!Και η χαζή δεν ρώτησα τα αποτελέσματα..Και τώρα με έχει φάει το άγχος!!!Άντε να δούμε τι θα δούμε... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 9 534787

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σχετικα΄με την αυχενική διαφάνεια, εγώ την έκανα πριν 1 εβδομάδα (όλα καλά!)στο Λητώ.Ξεκίνησε κανονικά με κοιλιακό υπέρηχο αλλά δεν φαινόταν πολύ καλά όσα ήθελε ο γιατρος, οπότε συνέχισεμε κολπικό υπέρηχο.Πάντως ήταν πολύ ομορφη εμπειρία, γιατί φαίνονται οι πρώτες ανατομικές λεπτομέρειες του εμβρύου(ακούσαμε δυνατά την καρδούλα, είδαμε τον εγκέφαλο, τα νεφρά, την άνω και κάτω γνάθο, την βαλβίδα στην καρδιά!!) Very Happy

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέχασα να προσθέσω πιο πριν, ότι τα αποτελέσματα του PappA βγήκαν αμέσως (σε μισή ωρίτσα), οπότε έφυγα χωρίς να έχω να περιμένω κάτι και χωρίς απορίες.Πολύ σημαντικό θεωρώ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie μου με το καλο να ειναι ολες σου οι εξετασεις τελειες!!!!Περιμενουμε να μας ενημερωσεις!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
ardo με το καλο κ σε σενα!!!το πρωτο σου ειναι?χαιρομαι που η αυχενικη κ το PAPP A ειναι καλα.!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστώ για τις ευχές!Ναι , είναι το πρώτο μας και είμαστε μες στην αγωνία και την ανασφάλεια!Δόξα τω Θεό, όλα πάνε καλά ως τώρα!Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας κορίτσια!!! flower

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ Αλεξία μου!!

Ardo σ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση!Πόσο σου κόστισε στο Λητώ?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κόστισε 120 ευρώ (pappA και ο υπέρηχος της αυχενικής).Και μάλιστα με την απόδειξη κερνάνε ρόφημα στο κυλικείο!χαχχαχα! Wink

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχα!!!Εμ..τόσα δίνουμε ένα ρόφημα δεν αξίζουμε???Νομίζω στο Ρέα που θα πάω εγώ μία κοπέλα μου είπε 140!Αλλά δεν ρώτησα αν είναι & το Papp A μαζί!Εκεί σιγά μη δίνουν όμως ρόφημα Razz

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άστα, ακριβό σπορ η εγκυμοσύνη!Εγώ έκλεισα τον τρίτο και μέχρι τώρα έχουμε δώσει περίπου 750 ευρώ!
βάλε:20 ευρώ χωριακή β
220 προγεννετικός έλεγχος
200 τεστ για κυστική ίνωση
120 αυχενική διαφάνεια
120 επισκέψεις σε γυναικολόγο
20 σίδηρος, ασβέστιο κτλ
40 καρδιογράφημα σε καρδιολόγο
και που'σαι ακόμη!!!

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν τα "κλαίω",αντίθετα, τα δίνω με χαρά και εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη.Δεν συγκρίνεται κανένα χρηματικό ποσό με την χαρά που μας δίνει αυτό το μικρο "φασολάκι" που κάνει βουτιές στην κοιλιά μου!! Smile

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
A καλά είσαι..Εγώ έχω δώσει
80 σε χωριακές (3)
275 σε προγεννητικό έλεγχο
130 σε γυναικολόγο!!

Και είμαι ακόμη στην 8η βδομάδα φαντάσου ε??/Και τι είναι αυτή η κυστική ίνωση??Εμένα γιατί δεν μου είπε τίποτα??
Rolling Eyes Rolling Eyes

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κάπου είχα ανοιξει ένα ποστ με αυτό το θέμα.Μου πρότεινε η γιατρός μου να κανω την εξέταση για να δω αν είμαι φορεας (σε περίπτωση που είμαι θα πρέπει να κάνει και ο άντρας μου, και να είναι και εκείνος έχουμε 25 % πιθανότητα το παιδί να πασχει από κυστική ίνωση)...Πρόκειται για μία σοβαρή ασθένεια που προκαλεί νοητική υστέρηση, θνησιμότητα και πολλά αλλα άσχημα.Άστα καλύτερα, μη σου τύχει..Η γιατρός μου μου ειπε πως στην Ελλάδα δεν εντάσσεται επίσημα στον προγεννετικό έλεγχο, ενω΄στην Αμερική εντάσσεται.Είναι στην κρίση των γονιών αν θα εξεταστούν.Εγώ δεν ήξερα τίποτα να πω την αλήθεια.Ωστόσο έκανα το τεστ(αιμοληψία)και περιμένω τα αποτελεσματα(αργούν, περίπου 15-20 μέρες)ιδιωτικά, γιατί στο δημόσιο τα κάνουν μόνο στο Παίδων νομίζω και σε ε΄να άλλο, αλλά δεν παίρνεις σειρά ποτέ!!Εγώ δουλεύω στην ειδική αγωγή και βλέπω συνεχως παιδιά με ειδικές ανάγκες και σύνδρομα, οπότε ξέρω οτι ει΄ναι πολύ πιο κοντά μας από ό,τι νομίζουμε.Οπότε για την δική του ευτυχία και υγεία πανω απ'όλα θελω να διασφαλίσω οτι θα είναι ένα υγιές παιδάκι.Άσε που καλό είναι να ξέρω αν είμαι φορέας η όχι...Η αλήθεια είναι πως το θεωρούσα σπανιο και μακρινό, αλλά από ότι έγραψαν κάτι κορίτσια στο "τόπικ"που άνοιξα, κάποια άτομα είχαν απώλειες από αυτή την ασθένεια....Δεν θέλω να ρισκάρω σε καμία περίπτωση...Η γνώση είναι δύναμη.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο!!Πρέπει να ενημερωνόμαστε για τα πάντα και να ελέγχουμε κάθε πιθανό ενδεχόμενο!Και εγώ αυτής της άποψης είμαι γενικώς..

aylin

aylin
Ardo καλως ήρθες στην παρέα μας.Με το καλό να έρθει το μωρό σου και εύχομαι όσες εξετάσεις θα έρθουν να είναι εξίσου καλές με όσες έχεις κάνει!!!

Carrie με το καλό αγάπη μου όλες οι εξετάσεις!!!

Κορίτσια το σημερινό δεν υπάρχει.Αναγούλα όλη μέρα με το που άνοιξα τα μάτια μου, έφαγα ένα σάντουιτσ με τυρι και ντομάτα(δεν πάει τίποτα κάτω) και ένα μήλο...και νοιώθω λες και έφαγα μισό γουρουνόπουλο...ουφ...ζωή να έχει το μωρό μου!!!

ο Δικός μου προγεννητικός έλεγχος αποτελείται απο 31 εξετάσεις...σύνολο 457€ + 80€ (3 β χωριακές) + όταν κάνω την αυχενική διαφάνεια έχουμε σκεφτεί να δώσουμε 100€ στον ιατρό μας.Τόσα έχει κάνει για εμας...Εννοείται πως δεν τα κλαίμε και είμαστε χαρούμενοι που ξοδεύουμε για το μωρό μας...αλλά πολλές φορές περνούν απο το μυαλό μου σκέψεις του στυλ..."Πως θα ήταν εάν το σύστημα υγείας της Ελλαδος ήταν παρόμοιο με εκείνο του εξωτερικού"...

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aylin καλώς σε βρήκα!Με το καλό να πάνε όλα με το μπεμπέ σου!Και χωρίς αναγούλες εύχομαι!Εγώ ευτυχώς μετά την δέκατη περίπου εβδομάδα σταμάτησα το αίσθημα φουσκώματος (σαν να είχα φάει ένα αρνί!) και τις πολλές ζαλάδες.Σχετικά με την αμοιβή στο γιατρό σας, γιατι σκοπεύετε να δώσετε κάτι έξτρα? Φυσικά δεν ξέρω πόσο και πώς σας έχει βοηθήσει ο άνθρωπος, ωστόσο νομίζω πως πληρώνονται όλοι αδρά, και έχουν να πληρωθούν ακόμη αδρότερα με την γέννα!!Κι εμένα η δική μου γιατρός (και η μαία της)ήταν στην αυχενική, ωστόσο δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να δώσουμε κάτι επιπλέον.Δεν ξέρω...Και από φίλες μου δεν έχω κάποια αντίστοιχη εμπειρία.Με το καλό να έρθουν όλα! flower

aylin

aylin
ardo έγραψε:Aylin καλώς σε βρήκα!Με το καλό να πάνε όλα με το μπεμπέ σου!Και χωρίς αναγούλες εύχομαι!Εγώ ευτυχώς μετά την δέκατη περίπου εβδομάδα σταμάτησα το αίσθημα φουσκώματος (σαν να είχα φάει ένα αρνί!) και τις πολλές ζαλάδες.Σχετικά με την αμοιβή στο γιατρό σας, γιατι σκοπεύετε να δώσετε κάτι έξτρα? Φυσικά δεν ξέρω πόσο και πώς σας έχει βοηθήσει ο άνθρωπος, ωστόσο νομίζω πως πληρώνονται όλοι αδρά, και έχουν να πληρωθούν ακόμη αδρότερα με την γέννα!!Κι εμένα η δική μου γιατρός (και η μαία της)ήταν στην αυχενική, ωστόσο δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να δώσουμε κάτι επιπλέον.Δεν ξέρω...Και από φίλες μου δεν έχω κάποια αντίστοιχη εμπειρία.Με το καλό να έρθουν όλα! flower

Ardo μου ο δικός μας ο ιατρός δεν μας έχει πάρει τίποτα μέχρι τώρα.Βέβαια είναι σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά παρ'όλα αυτά έχουμε κάνει 2 υπέρηχους, όποτε θέλω μου έχει πει να τον πέρνω τηλ για να πηγαίνω να με εξτάζει.Γενικότερα είναι πολύ καλός μαζί μας.Αυστηρός λιγάκι αλλά πολύ καλός.Γι'αυτό και νοιώθουμε υποχρεωμένοι!Φιλιά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 9 215994

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τότε νομίζω πως έχεις δίκιο για την αμοιβή.Αφού ως τώρα δεν έχετε πληρώσει τις επισκεψεις, μου φαίνεται λογικό.Πάντως είναι σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια και οικειότητα.Και σχετικά με την αυστηρότητα, ψηφίζω δαγκωτό τους "αυστηρούς"γιατρούς, που σου λένε ξεκάθαρα τί χρειάζεται, τί συμβαίνει, τί να προσέξεις.Έχουμε που έχουμε όλοι τις αγωνίες μας(ιδίως εμείς στο πρώτο παιδάκι), θέλουμε και κάποιον να μην χαιδεύει αυτιά αλλά να λέει ξεκάθαρα από τι να προστατεύομαι και τί να κάνω.Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 9 587529

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια!!!!!!!Οι εξετάσεις είναι όλες πολύ καλές όλα αρνητικά το μόνο θέμα ήτανε στην εξέταση για στίγμα (που την έκανα παρόλο που ήξερα ότι δεν είχα) μου γράψανε ένα σχόλιο που έλεγε "λόγω πολύ χαμηλών τιμών MCV και MCH δεν μπορεί να γίνει αξιολόγηση.Συνίσταται να ελεγχθεί και ο σύζυγος". Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά ο άνδρας μου είναι α ετερόζυγος όταν κάναμε εξέταση για στίγμα..Ο γιατρός είπε να του πάω και την δική του εξέταση για να την δείξει στην αιματολόγο του και να δούμε τι θα μας πει Rolling Eyes

Κατά τα άλλα έκανα και υπέρηχο και το μωράκι μου έχει γίνει ήδη 2εκ!!!Και μου είπε ο γιατρός ότι όλα πάνε πάρα πολύ καλά!!Θα μιλήσουμε ξανά τηλεφωνικά (αφού δούμε και το θέμα του στίγματος ) για να πάω σε ένα μήνα για την αυχενική!

Ουφ...Μου έφυγε ένα βάρος με αυτές τις εξετάσεις..Πάει αυτό!!

Aylin μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!Το μόνο που νιώθω ότι μπορώ να φάω άνετα είναι φέτα και ντομάτα!!Όλα τα υπόλοιπα με σκοτώνουν..Αν και νομίζω πως αυτή τη βδομάδα είμαι καααααπως καλύτερα αλλά όχι τελείως καλά!Ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα την άλλη βδομάδα και σταδιακά να σταματήσουν..!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie μου χαιρομαι που σου πηγαν ολα καλα.Μην αγχωνεσαι για το στιγμα.κ εκει θα ειναι ολα οκ.Κοριτσια,εγω ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω πληρωσει τιποτα!Οταν εκανα τον προγεννητικο ελεγχο προληπτικα τον Φεβρουαριο ημουν ηδη εγκυος κ δεν το ηξερα!Ολες τις εξετασεις τις εκανα στο ικα κ ημουν απο τις τυχερες που δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου!Το στιγμα το εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο αργοτερα κ επειδη τοτε ειχα μαθει οτι ημουν εγκυος εκμεταλευτηκα το γεγονος οτι οι εγκυες προηγουνται (χι χι χι) κ δεν περιμενα καθολου στην ουρα.Αποφασισα να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο κ ο γιατρος που με παρακολουθει εκει απο την αρχη δεν μου εχει παρει καθολου λεφτα!!!Αυτος μου εκλεισε να κανω εκει κ την αυχενικη διαφανεια στις 04 Μαιου!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 9 328109

aylin

aylin
Carrie μου πόσο χαίρομαι!!!Αντε κουκλίτσα μου όλες οι επώμενες να είναι εξίσου καλές!!!Χαίρομαι πολύ πολύ για το μωρό σου!Τυχερούλα πήγες και το είδες!!!Αχ...

Αλεξία έτσι ακριβώς γίνεται και με εμάς και τον ιατρό μας.Εχει αναλάβει τα πάντα χωρίς να μας ζητήσει τίποτα!!!Καλός άνθρωπος.

Δεν έχω να πω κάτι καινούργιο.Η σημερινή ημέρα με πέθανε, με εξάντλησε...Καληνύχτα σε όλες σας.Όνειρα γλυκά!!!Φιλάκια!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κουκλίτσες μου!!Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα να έχουμε!!Δουλεύω σημερα αλλά ελπίζω να φύγουμε νωρίς (που δεν το βλέπω) για να γυρίσω σπίτι να βάψω τα αυγουλάκια μου!!Άντε μπας και καταλάβουμε λίγο Πάσχα γιατί με την δουλειά που να καταλάβεις τι μέρα είναι!

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερα και απο μενα και καλο Πασχα να εχουμε!!!

carrie μου συγχαριτηρια για τις εξετασεις,οσο για το στιγμα δεν ειναι τιποτα,μη σε αγχωνει!!!

Εγω ολους τους υπερηχους τους κανω στο Ιασω επειδη το ιατρειο του ειναι μακρια και δεν με βολευει να πηγαινω εκει και οταν θελει να με δει κανε ιατρειο στο Ιασω και δεν πληρωνω επισκεψη.Μου ειχε παρει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη 2000 η γεννα μαζι με την παρακολουθηση.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε Μαράκι δίκιο έχεις!άμα σου πήρε μόνο τόσα μαζί με την παρακολούθηση είναι μια χαρά!Εγώ όσες φορές πήγα ως τώρα πλήρωσα, εκτός από χθες που πήγα για τις εξετάσεις. Θέλω να το θίξω και εγώ το θέμα γενικώς για την γέννα απλά πρέπει να βρω την κατάλληλη στιγμή (χθες ήτανε βιαστικός οπότε δεν μπορούσα).

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις