Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
292 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 292 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρααααα...Τι κάνετε?Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχουμε!!! Smile

Carrie με ποιά βαφή θα τα βάψεις???Εμένα με έχει πιάσει τώρα και θέλω να φτιάξω και κουλουράκια...να δω θα έχω δυνάμεις ή μπα???

Φιλιά πολλά σε όλεςςςς!!! Smile Smile Smile

aylin

aylin
Carrie ξέχασα να σε ρωτήσω...χθες που είδατε πάλι το μωρό την άκουσες την καρδούλα του η μόνο την είδατε να ανβοσβήνει?(επεδί γράφεις ότι ήταν βιαστικός)...

Μακάρι ο δικός μου ο ιατρός να ήταν σε κάποιο ιδιωτικό μαιευτήριο.Τον εμπιστευόμαστε πάρα πολύ αλλά είναι μόνο στο δημόσιο. Mad Τι να πω μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Εμείς το θίξαμε το θέμα πληρωμή...και η απάντηση του ήταν πως εμείς θα κρίνουμε την δουλειά του και στη συνέχεια εμείς θα πρέπει να αποφασίσουμε!!!Κάπου στα 1000 - 1500 € έχουμε σκεφτεί!!!Τέλος πάντων ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε!!!
Φιλιά

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aylin μου όχι δεν την ακούσαμε. Δεν ξέρω ίσως ο υπέρηχος που έχει στο ιατρείο είναι λίγο αρχαιολογικής αξίας και μπορεί γι'αυτό! Το σημαντικό είναι ότι ηπάρχει καρδιακή λειτουργία και ότι όλα πάνε κατ' ευχήν ως τώρα!

Έχω πάρει την βαφή Ανατολή, αυτή παίρνς κάθε χρόνο. Και μάλιστα λέει ότι το χρώμα είναι χρώμα ζαχαροπλαστικής οπότε δεν έχεις θέμα αν πχ βάψει το ασπράδι και μπορείς να το φας. Εγώ πάντως γενικώς θα το αποφύγω μάλλον!

Γιατί θα προτιμούσες να είναι σε ιδιωτικό? Υπάρχουν και πολύ καλά δημόσια και στα ιδιωτικά σου φεύγουν ένα σωρό λεφτά πλάκα πλάκα.. Πάντως είναι εντελώς παράνομο να πληρώνεις έναν γιατρό στο δημόσιο!Άλλωστε αυτή δεν είναι η δουλειά του? Προς Θεού σε καμία περίπτωση λέω να μην το κάνεις άλλωστε και εγώ σίγουρα αυτό θα έκανα γιατί κακά τα ψέματα διαφορετικά σε προσέχουν έτσι κιόλας αλλά είναι και η ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό αν είναι καλός,απλώς ξέρεις πως το λέω..

Πάντως με κατσάδιασε χθες γιατί δεν του τηλεφώνησα να με στείλει στο Ρέα για τον προγεννητικό ελεγχό που θα τα έκανα όλα με 150Ε
Rolling Eyes Rolling Eyes

aylin

aylin
Carrie έγραψε:Aylin μου όχι δεν την ακούσαμε. Δεν ξέρω ίσως ο υπέρηχος που έχει στο ιατρείο είναι λίγο αρχαιολογικής αξίας και μπορεί γι'αυτό! Το σημαντικό είναι ότι ηπάρχει καρδιακή λειτουργία και ότι όλα πάνε κατ' ευχήν ως τώρα!

Έχω πάρει την βαφή Ανατολή, αυτή παίρνς κάθε χρόνο. Και μάλιστα λέει ότι το χρώμα είναι χρώμα ζαχαροπλαστικής οπότε δεν έχεις θέμα αν πχ βάψει το ασπράδι και μπορείς να το φας. Εγώ πάντως γενικώς θα το αποφύγω μάλλον!

Γιατί θα προτιμούσες να είναι σε ιδιωτικό? Υπάρχουν και πολύ καλά δημόσια και στα ιδιωτικά σου φεύγουν ένα σωρό λεφτά πλάκα πλάκα.. Πάντως είναι εντελώς παράνομο να πληρώνεις έναν γιατρό στο δημόσιο!Άλλωστε αυτή δεν είναι η δουλειά του? Προς Θεού σε καμία περίπτωση λέω να μην το κάνεις άλλωστε και εγώ σίγουρα αυτό θα έκανα γιατί κακά τα ψέματα διαφορετικά σε προσέχουν έτσι κιόλας αλλά είναι και η ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό αν είναι καλός,απλώς ξέρεις πως το λέω..

Πάντως με κατσάδιασε χθες γιατί δεν του τηλεφώνησα να με στείλει στο Ρέα για τον προγεννητικό ελεγχό που θα τα έκανα όλα με 150Ε
Rolling Eyes Rolling Eyes

Οπότε και εγώ μάλλον αυτή την βαφή θα πάρω.Για κουλουράκια δεν με βλέπω αλλά το αγαπημένο μου τσουρεκάκιδεν μπορώ να το τρώω γιατί μου φαίνεται αλμυρό...Αχ...Σήμερα λέω ξύπνησα καλύτερα αλλά που...Ετοιμη είμαι να βάλλω τα κλάμματα!Δεν εχω καταλάβει Πάσχα φέτος....Σήμερα ούτε να μελετήσω μπορώ ούτε τίποτα!

Carrie μου όταν ακούσεις καρδούλα θα πάθεις πλάκα.Εγώ αυτό τον ήχο σκέφτομαι και παίρνω δύναμη.Υπομονή μέχρι τις 24/05 που θα κάνουμε αυχενική για να την ξανακούσω με το καλό!!!Αυτά αγάπη μου Καλή συνέχεια φιλιά πολλά!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε νιώθω πίστεψε με!!Αυτές οι ορμόνες μας έχουν καταστρέψει!!! Very Happy Και που είσαι ακόμη!!!!! Όλα καλά θα πάνε καλή μου Aylin!Θα περάσουν και οι αναγούλες σιγά σιγά!Σκέψου ότι εγώ είμαι κάπως καλύτερα σε σχέση με την περασμένη βδομάδα που δεν μπορούσα να φάω τίποτα!Αλλά όπως μου είπε και ο γιατρός "μια χαρά είσαι,άλλες κάνουν εμετούς συνέχεια και τους μυρίζουν τα πάντα"! Και η μαμά μου το ίδιο μου λέει δηλαδή..δεν μπορούσε το 1ο τρίμηνο ούτε απέξω να περάσει απο την κουζίνα..

aylin

aylin
Το ίδιο μου έλεγε και η μανούλα μου και έχω γνωστές μου που περάσανε πολύ χειρότερα απο εμάς.Πάντως η αναγούλα είναι το χειρότερο!!! Sad Sad Sad
Τι να πω έυχομαι να περάσει.Εν τω μεταξύ το ωραίο της υπόθεσης.Ξυπνάω μια χαρούλα.Εστιψα τα πορτοκάλια μου, και μετά πήρα το felicine.Μετά άρχισαν περίεργες σκέψεις του στυλ γιατί δεν έχω αναγούλα και τέτοια...το κατάλαβε η μπέμπα και σου λέει κάτσε να δώσουμε ενα μάθημα στην μανούλα...Αχ όλα γυρίζουν...Το σπίτι μου είναι το Blue Star Ferries... Sad Sad Sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα άμα ακόμη μπορείς να πίνεις χυμούς ΜΙΑ ΧΑΡΑ είσαι!!!Εγώ έχω να φάω φρούτο (οποιοδήποτε φρούτο) πάνω από 10 μέρες!!!

aylin

aylin
Carrie έγραψε:Αααα άμα ακόμη μπορείς να πίνεις χυμούς ΜΙΑ ΧΑΡΑ είσαι!!!Εγώ έχω να φάω φρούτο (οποιοδήποτε φρούτο) πάνω από 10 μέρες!!!

Φάε μια μπανανούλα τουλάχιστον...Carrie άλλαξε η ΠΗΤ σου ή εγώ έχω αρχίσει να λαλάω???

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κοριτσια κ καλο πασχα να εχουμε!Επιτελους σημερα ενιωσα οτι ειμαστε στις ημερες του Πασχα~το πρωι πηγα εκκλησια κ κοινωνησα κ μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ.Θα βαψω σε λιγο τα αυγουλακια μου(κ εγω με 'ανατολη' τα βαφω χρονια Aylin) κ πιο μετα τα τσουρεκακια μου,να μυρισει λιγο κ το σπιτι βρε παιδι μου!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα κοριτσια-φιλια πολλα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 654316

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπανάνα ΜΠΛΙΑΧ!!!Δεν τρώω ποτέ μου μπανάνες!!!!Δεν μου αρέσουν καθόλου!!!

Ναι άλλαξε, χθες μου την έβγαλε 27/11!!Και μάλιστα το μωράκι μας ήτανε γυρισμένο πλάτη κάπως περίεργα και δεν μπορούσε να το μετρήσει σωστά!

Αλεξία μου βοήθεια σου!Εγώ θα πάω το Σάββατο το πρωί στην πρώτη ανάσταση αφού αύριο δεν θα φάω ούτε λάδι γιατί όλες τις άλλες μέρες τρώω γαλακτοκομικά κανονικά άλλα όχι κρέας..Έχω καιρό για νηστεία σκέφτηκα!Μόνο 2 βδομάδες πρόλαβα να κάνω από τις 40 μέρες και μετά τσουπ!Σποράκι!!!

aylin

aylin
alexia-marinos έγραψε:Καλημερα κοριτσια κ καλο πασχα να εχουμε!Επιτελους σημερα ενιωσα οτι ειμαστε στις ημερες του Πασχα~το πρωι πηγα εκκλησια κ κοινωνησα κ μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ.Θα βαψω σε λιγο τα αυγουλακια μου(κ εγω με 'ανατολη' τα βαφω χρονια Aylin) κ πιο μετα τα τσουρεκακια μου,να μυρισει λιγο κ το σπιτι βρε παιδι μου!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα κοριτσια-φιλια πολλα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 654316

Alexia μου βοήθειά σου!!!Τυχερούλα να δούμε εαν θα καταφέρω να βάψω αυγά έτσι που σέρνομαι σήμερα!!!Και εγώ το Μ.Σάββατο θα πάω να κοινωνήσω!!!Τσουρεκάκι...ωραίο τσουρεκάκι...εγώ το λατρεύω αλλά η μπέμπα δεν το θέλει καθόλου!!!κλαψ κλαψ κλαψ...Καλό Πάσχα να έχουμε!!!Φιλάκια

alexia-marinos

alexia-marinos

Σ'ευχαριστω καλη μου.Αν δεν εχεις αντοχες να κανεις τιποτα,μην κανεις!Μην πιεζεις τον εαυτο σου για τιποτα,εσυ να εισαι καλα κ το μωρακι σου κ του χρονου να εισαι καλα να βαψεις αυγουλακια,να κανεις τσουρεκακια κ να τα φας κιολας!!! Wink

baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια μου καλησπερα σε ολες τι μου κανετε??????και εγω εβαψα τα αυγουλακια μου εγω αυριο θα παω να μεταλαβω.....κοριτσια εχτες αλλαξα μηνα εκλεισα τον 2 μηνα και το βραδυ δεν κοιμηθικα καθολου με ταραξε......ενιωθα στα αληθεια οτι θα βγαλω αιμα.....σημερα ειμαι πολυ καλα....βρε κοριτσια εχω ταραξει τα ζελεδακια τα HARIBO......αδιακα κιλα θα βαλω!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 654316

239ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 Empty ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Πεμ Απρ 21, 2011 9:52 am

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΧΑΣΑ 3 ΚΙΛΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ HARIBO TΡΩΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΣΑ ΕΚΕΙ - ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ- ΚΑΙ ΤΟ 3 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ 200Ε (ΤΟΣΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΔΩ).ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kikitso και εγώ αν ήμουνα επαρχία δεν θα πήγαινα σε κλινική πίστεψε με!!Baby μου και εγώ έχω τρελή επιθυμία για haribo αλλά προς το παρόν κρατιέμαι....Να δω ως πότε!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;CARRIE ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;

Μανούλα_Δήμητρα

Μανούλα_Δήμητρα
Καλησπέρα μέλλουσες μανούλες!
Είμαι χάλια σήμερα.έχω αιματάκι και έχω ξεκινήσει τα utrogestan( ορμόνες) γιατι φοβάμαι για αποκόλληση η για αποβολή. Ο γιατρός μου με καθησύχασε οτι θα πάνε όλα καλα, αλλα έχω τρομερή δουλειά στο κομμωτήριο και έχω αγχωθεί. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημβεί μέχρι αύριο.Εντομεταξύ αναγούλες σε όλο της το μεγαλείο τα πρωινά και έχω αρχίσει να θυμάμαι πως ήμουν στη προηγούμενη εγκυμοσύνη αν και δεν έχω όσες είχα τότε. Ελπίζω να πάνε όλα καλα. Sad
Γιατρό έχω στις 9 του μηνός εκτός απροόπτου φυσικά για να ακούσουμε και καρδούλα . Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά ...χρειαζομαι τη θετική σας σκέψη!!!νιώθω πολύ κουρασμένη και νυστάζω πολύ...ήταν και η κορούλα μου άρρωστη τις προηγούμενες μέρες και έριξα και κάτι ξενύχτια μαζί της...είχα και δουλειά....ουφ...πολύ γκρινιάζω....
Σας εύχομαι κάλό πάσχα και καλή ανάσταση..
θα ξαναμπώ όποτε βρω χρόνο πάλι.τα λέμε!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλα Δήμητρα όλα καλά θα πάνε!!Το ξέρεις!Μην κοιτάς αυτές τις μέρες που κουράζεσαι περισσότερο και δεν μπορείς να ξεκουραστείς, θα περάσει το Πασχα και θα ηρεμήσεις!(Βέβαια όποτε βρίσκεις ευκαιρία...ξάπλα!!)Με το καλό να ακούσεις και να δεις το φασολάκι σου!!Καλό Πάσχα! cheers

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανούλα Δήμητρούλα όλα καλά θα πάνε!Είναι οι μέρες τέτοιε και η δουλειά σου που είναι λογικό να κουραστείς λίγο παραπάνω..Και τι να κάνεις?Αν μπορεις να περιορίσεις την δουλειά κάντο αλλά με ένα ακόμη μικράκι στο σπίτι πάλι στο πόδι θα είσαιSmile Μην σκέφτεσαι αρνητικά!!

Τελικά οι αναγούλες δεν λείπουν σε καμία ε??

Kikitso δεν είναι όλα τα νοσοκομεία έτσι, υπάρχουν παντού καλοί γιατροί και καλά νοσοκομεία αλλά..πρέπει να τα βρεις με το ψαροντούφεκο!Και εφόσον είμαι μόνο 2 χρόνια εδω και η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ γρηγοροτερα από όσο υπολόγιζα εγώ από τότε που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες δεν είχα καν τον χρόνο να βρω ένα γιατρό σε δημόσιο νοσοκομειο..Και η αλήθεια είναι ότι δεν εμπιστεύομαι να ψάξω κάποιον τώρα που είμαι ήδη 2 μηνων..!

aylin

aylin
kikitso έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;CARRIE ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;

Απολύτως φυσιλογικό καλή μου!!!Εγώ εδώ και μέρες δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα!!!Τα νοσοκομεία δεν είναι δύσκολα.Αλλά πχ εγώ που γεννάω πρώτη φορά φοβάμαι.Πάντως πίστεψέ με επειδί κατάγομαι απο Λάρισα ώρες ώρες σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν εάν ήμουν εκεί.Απόλαυσε την επαρχία γιατί εμείς εδώ την νοσταλγούμε αφάνταστα!!! Smile

aylin

aylin
Καλισπέρα σε όλες σας.Η μωβ σκιά της Μεγάλης Εβδομάδας μας έχει πλακώσει για τα καλά που λέμε...!!!Καλή Ανάσταση να έχουμε!

Μανούλα Δήμητρα σε καταλαβαίνω απόλυτα.Πριν 3 περίπου εβδομάδες βρέθηκα στη θέση σου.Είναι λόγο κόυρασης.Όσο δύσκολο κι'αν ακούγεται βρες λιγάκι χρόνο να ξεκουράζεσαι!Τα utrogestan θα σε βοηθήσουν αρκετά.Εγώ έπαιρνα 3 των 200 μλ.Όλα θα πάνε καλά!!!Επίσης να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και να το χαίρεσαι!!!

Όσο για της αναγουλίτσς μας...εννοείται πως με το που λέμε καλημέρα...τσουπ κάνουν την εμφάνηση τους.Όρεξη δεν έχω για τίποτα, μου λεει ο άντρας μου να πάμε σμ...έβαλα τα κλάμματα λες και μου είπε να πάμε στο πόλεμο...γενικότερα σήμερα πολύ κλάμα χωρίς λόγο και αιτία...και φυσικά αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να πονάει τώρα το κεφάλι μου...ουφφφφ Αυτά...Φιλιά πολλά Smile Smile Smile

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα και απο μενα!!!
Ευχομαι καλη Ανασταση σε ολες!!Λογικα οι περισσοτερες θα εχετε παει εκκλησια τωρα ε?εγω λογω μωρου και κρυου ειμαι σπιτακι.
Δημητρουλα μου τι επαθες?Να ξεκουραζεσαι βρε κοριτσι μου,το ξερω οτι με ενα μωρο και το μαγαζι ειναι δυσκολα αλλα καν'το για το σπορακι σου!!Να δεις που ολα καλα θα πανε!!Σου στελνω την θετικη μου σκεψη!!

aylin ψυχολογικές μεταπτωσεις λογω ορμονων ειναι που τωρα κανουν παρτυ μεσα μας!!!Μην κλεινεσαι μεσα στο σπιτι γιατι ειναι χειροτερα.εγω τουλαχιστον οταν γεννησα με ειχε πιασει μια ψιλοκαταθλιψουλα και την καταπολεμισα με βολτες!!!

Carrie εγω προς το παρον δεν εχω αναγουλες!Την παρασκευη θα παω για υπερηχο και μεσα στην εβδομαδα σιγουρα θα παω να κανω τις αιματολογικες γιατι τις εχω αφησει!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ευτυχώς που δεν έχω και συναισθηματικές μεταπτώσεις!Αυτό θα μου έλειπε μόνο!Τον πρώτο καιρό μόνο είχα τρελά νεύρα και γενικώς συγκινούμουν εύκολα αλλά ειλικρινά τώρα νιώθω όπως πριν την εγκυμοσύνη..καμία διαφορά!

Εμείς πήγαμε στον επιτάφιο αλλά δεν κάναμε όλη την βόλτα γιατί η μέση μου με πέθανε από την ορθοστασία..!! Αύριο θα περάσω όλη τη μέρα μοναχούλα μου που ο άνδρας μου δουλεύει και θα φύγει το πρωί και θα γυρίσει Κυριακή πρωί!Sad

Aylin είσαι από Λάρισα??Είναι η μαμά μου από ένα χωριό της Λάρισας (Μελιβοια) και όλα μου τα καλοκαίρια ως τώρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα περνάμε Βελίκα!Έχουμε σπίτι εκεί!Και τον Σεπτέμβριο θα γίνω κουμπάρα σε ένα γάμο Λάρισα!!SmileΠηγαίνεις συχνά?

aylin

aylin
Ax βρε carrie μου τι μου θύμισες τώρα...αχ Βελίκα...ναι πηγαίνουμε όσο μπορούμε.Είμασταν εκεί τον Σεπτέμβριο.Όλοι μου οι φίλοι σχεδόν είναι εκεί.Το πόσο μου λείπουν δεν μπορείς να φανταστείς.Έχω τρέλλα με την Λάρισα πέρασα πολύ όμορφα εκεί.Πήρα υποτροφία και ήρθαμε στην Αθήνα(στο πιάνο)μετά εξωτερικό και μετά πάλι Αθήνα...αλλά σαν την Λάρισα...Αχ carrie όταν πας να φας κοτοπιτάκια απο τον ΚΟΜΝΗΝΟ!!!Σε ποιά εκκλησία θα γίνει ο γάμος??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 215994

aylin

aylin
Carrie....μην ανησυχεις...εδω θα είμαστε και εμείς....οπότε μαζίιιιιι θα είμαστε!!!Δεν σε αφήνω μοναχούλι!!!Φιλάκια πολλά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 10 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις