Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω πηγαινω προς το παρον 1 αλλα στο τελευταιο διμηνο ειναι καθε 15 μερες.Δεν με χαλαγε να πηγαινα και πιο συχνα να βλεπω το νινι αλλα μην με παρει και για τρελη! Razz Razz αλλωστε ισιως δεν κανει...εξαλλου,με το ενα και με το αλλο (αυχενικη και μετα β'επιπεδου κτλ) μανι-μανι θα το βλεπω καθε 15-20 μερες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109

Ελεγα χτες στον αντρα μου ποσο χαρα εχω που θα δουμε το νινι την Δευτερα και θα εχει μεγαλωσει κι αλλο και....ποσο τυχερες ειναι οι γυναικες των...γυναικολογων ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 215994 που μπορουν να τα βλεπουν το μεγιστο δυνατο! Razz Razz Very Happy Very Happy Very Happy

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kikitso χαιρομαι που ολα πηγαν καλα κ το μωρακι σου ειναι υγιες!!!Οσο για το σπιτι,μην αγχωνεσαι κ φυσικα να μην κουραζεσαι...ολα θα γινουν σιγα-σιγα..!!!Και εγω κοριτσια πηγαινω στον γιατρο καθε 3 εβδομαδες κ βλεπω το νινι μου!!!!Και φυσικα δεν το χορταινω!!!!

tatianoula

tatianoula
χαμολμηλακι η Β επιπεδου αργει λιγο γινεται 20 με 22 εβδομαδων..
εγω εκανα αυχενικη,, σημερα θα παω για απλη εξεταση και να δουμε το νινι....
και μετα αναρωτιεμαι μεχρι την β επιπεδου ειναι 5 με 7 εβδομαδες οποτε μαλλων θα ξαναπαω...

δεν ξερω θα δω τι θα μου πει σημερα..
αληθεια που θα γεννησετε σε νοσοκομειο η κλινικη?????

melina19

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="Carrie"]
Έχει 2 μέρες τώρα που φτου φτου φτου να μην το ματιάσω έχουν περάσει κάπως οι αναγούλες!!!Λέτε να προσπαθήσω να φάω πορτοκάλι ή θα αποτελειωθώ πάλι????

KALHMERA K APO MENA.PWA KSIPNISANE OLES H MANOYLES?

TATIANOYLA KALA APOTELEZMATA.XEROMAI POY THA DEIS TO MWRAKI SOY K GW AN GYNOTAN KATHE EBDOMADA THA HTHELA NA PAW NA TO DW TO MWRAKI MOY. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109

CARRIE EPIDI K GW KANO EMETOYS O IATROS MOY EXEI PEI NA PROSPATHO NA TROW 1 FROYTO THN HMERA K AS TO FAW SIGA SIGA DHL.TO 1 PORTOKALI NA TO FAW KOMATIA KOMATIA K AS ME PAREI OLOI THN HMERA TROGONTAS AYTO GIA NA MHN TO VGALO.DEN THELEI POLLA YGRA TO XTOMAXI MAS KATEYTHIAN.TA THELI LIGO LIGO K NERO ETSI PINO EGW STO FILTZANAKI TOY KAFE MOYXEI PEI K GOYLIA GOYLIA K MIKRA GEYMATA(AN K DEN POLI PINAW,EXEI KLISI TO STOMAXH MOY APO TIS ANAGOYLES,XORTENO EYXOLA GENIKA)GIA NA MHN TA VGAZW.DEN LEW OTI DEN KANO KATHOLOY EMETOYS ME AYTO TON TROPO,ALLA EXW VELTIOTHI ARKETA GIATI HMOYN...... Embarassed Embarassed

FILIA SE OLES SAS ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 417472

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kikitso έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.

ΤΑΤΟΟΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ!!!
ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΕΔΕΥΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΑΛ ΤΠΤ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΚΙΤΣΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΜΩΡΟ!!!!!!! study study study

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαμομηλακι έγραψε:εγω πηγαινω προς το παρον 1 αλλα στο τελευταιο διμηνο ειναι καθε 15 μερες.Δεν με χαλαγε να πηγαινα και πιο συχνα να βλεπω το νινι αλλα μην με παρει και για τρελη! Razz Razz αλλωστε ισιως δεν κανει...εξαλλου,με το ενα και με το αλλο (αυχενικη και μετα β'επιπεδου κτλ) μανι-μανι θα το βλεπω καθε 15-20 μερες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109

Ελεγα χτες στον αντρα μου ποσο χαρα εχω που θα δουμε το νινι την Δευτερα και θα εχει μεγαλωσει κι αλλο και....ποσο τυχερες ειναι οι γυναικες των...γυναικολογων ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 215994 που μπορουν να τα βλεπουν το μεγιστο δυνατο! Razz Razz Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 679259

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΗΝΑ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΤΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:χαμολμηλακι η Β επιπεδου αργει λιγο γινεται 20 με 22 εβδομαδων..
εγω εκανα αυχενικη,, σημερα θα παω για απλη εξεταση και να δουμε το νινι....
και μετα αναρωτιεμαι μεχρι την β επιπεδου ειναι 5 με 7 εβδομαδες οποτε μαλλων θα ξαναπαω...

δεν ξερω θα δω τι θα μου πει σημερα..
αληθεια που θα γεννησετε σε νοσοκομειο η κλινικη?????

ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 654316
ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα φρούτα μου είναι πρόβλημα όχι λόγω εμετών αλλά λόγω του ότι μου κάνουν το στομάχι άνω κάτω!!Μου φέρνουν τρομερή ανακατοσούρα και αναγούλα..Γι'αυτο τα αποφεύγω..

Εμένα ο γιατρός μου είναι σε κλινική οπότε εκεί θα γεννήσω.Πάντως και εμένα τώρα 1 φορά τον μήνα με βλέπει..

Σήμερα όμως θα πάω εκτάκτως για υπέρηχο γιατί έχω ανυσηχήσει με αυτούς τους πόνους που νιώθω να με κόβουν χαμηλά..
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 534787 Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και απλώς ο μπέμπης να πατάει κανένα νεύρο.. να δω πως θα περάσει η μέρα ώς το απόγευμα που θα πάω..

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εγω Τατιανα μου σε νοσοκομειο θα γεννησω.Ο γιατρος μου βεβαια ειναι σε κλινικη αλλα προτιμησα να γεννησω σε νοσοκομειο πρωτον γιατι ,χτυπα ξυλο, κ κατι να συμβει εκει θα χρειαστει να παω κ δευτερον προτιμω τα χρηματα που θα πληρωνα στην κλινικη,που ειναι γυρω στις 3000-4000 ευρω να τα διαθεσω στο μωρακι μου κ οχι στην κλινικη για 3 μερες...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία και εγώ αυτής της άποψης είμαι και γι'αυτό ρώτησα τον γιατρό τι γίνεται σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Αλλά μου είπε ότι η συγκεκριμένη κλινική διαθέτει ΜΕΘ και για μωράκια και για μαμάδες οπότε δεν θα μεταφερθώ αλλου.. Να χτυπήσουμε ξύλο να μην χρειαστεί βασικά γιατί άμα χρειαστεί..άστα βράστα!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

tatianoula

tatianoula
sas eyxaristw koritsia....
carrie ελπιζω να ειναι ολα καλα...σε νιωθω γιατι και''γω το απογευμα εχω ραντεβου κ δεν περναει η ωρα!!!!
οσο για την γεννα θα γεννησω σε νοσοκομειο συμφωνω απολυτα με την alexia-marinos τα χρηματα που θα εδινα για κλινικη καλυτερα να τα ξοδεψω για το μωρακι και χτυπα ξυλο κατι να γινει η σε μενα η στο μωρο παλι στο ιδιο νοσοκομειο θα με πηγαιναν....

tatianoula

tatianoula
kikitso έγραψε:ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

ΕΝΝΩΕΙΤΕ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
CARRIE ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ;;
ΜΗΝΝΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:CARRIE ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ;;
ΜΗΝΝΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ;

Κικίτσο μου το έχω από προχθές αλλά δεν είναι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο και δεν ήτανε πλ έντονος οπότε πίστεψα ότι απλώς κάπου πατάει ο μπέμπης και με πιέζει.Μίλησα και προχθές με τον γιατρό και φοβήθηκε για ουρολοίμωξη αλλά δεν έχω άλλα συμπτώματα για να είναι αυτό. Και εχθές το ένιωσα πάλι και ήτανε πλ έντονο και τον πήρα ξανά και πάλι ήτανε καθυσηχαστικός ότι γενικώς θα νιώθω πονάκια και ότι πιθανόν να είναι οι σύνδεσμοι..Δεν νομίζω και εγώ να είναι κάτι σοβαρό αλλά ποτέ δεν ξέρεις..και αυτό το ποτέ δεν ξέρεις με ανυσηχεί περισσότερο..

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
carrie μου τι επαθες κοριτσακι μου?δεν νομιζω να ειναι τιποτα ανησυχητικό αλλα καλου κακου εννοειται πως θα πας στον γιατρο.Αμα δουμε αιμα ειναι το σοβαρο.

tattiouna με το καλο να δεις και εσυ το μωρακι σου σημερα και να μας πεις τα νεα ασου το βραδακι.

Εγω θα γεννησω στο Ιασω συγκεκριμενα
γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου.Αλλα να ξερετε πως εαν συμβει χτυπα ξυλο κατι σε ιδιωτικο μαιευτηριο δεν το μεταφερουν το μωρο σε δημοσιο γιατι δεν εχουν τα καταλληλα μεσα και μηχανηματα αλλα λογω κοστους οι γονεις αποφασιζουν και πανε μετα σε δημοσιο νοσοκομειο.

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie μου οπως σου εγραψα κ πριν μην στενοχωριεσαι δεν θα ειναι τιποτα το ανησυχητικο...Περιμενουμε νεα σου βεβαια,ολα θα πανε καλα!!!Θετικη σκεψη κ ενεργεια!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
maraki85 έγραψε:carrie μου τι επαθες κοριτσακι μου?δεν νομιζω να ειναι τιποτα ανησυχητικό αλλα καλου κακου εννοειται πως θα πας στον γιατρο.Αμα δουμε αιμα ειναι το σοβαρο.

tattiouna με το καλο να δεις και εσυ το μωρακι σου σημερα και να μας πεις τα νεα ασου το βραδακι.

Εγω θα γεννησω στο Ιασω συγκεκριμενα
γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου.Αλλα να ξερετε πως εαν συμβει χτυπα ξυλο κατι σε ιδιωτικο μαιευτηριο δεν το μεταφερουν το μωρο σε δημοσιο γιατι δεν εχουν τα καταλληλα μεσα και μηχανηματα αλλα λογω κοστους οι γονεις αποφασιζουν και πανε μετα σε δημοσιο νοσοκομειο.

Ετσι οπως τα λες ειναι Μαρακι μου,γιαυτο κ περαν του οικονομικου ενας λογος ηταν κ αυτος που επελεξα νοσοκομειο...

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:
kikitso έγραψε:ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!

ΕΝΝΩΕΙΤΕ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 893968
Χα χα χα,ετσι κοριτσια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 39 328109

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εαν ειχα διδυμα π.χ που κατα 99% μπαινουν θερμοκοιτίδα σιγουρα και εγω θα διαλεγα δημοσιο νοσοκομειοα.Να σας πω και κατι το οποιο μπορει να σας φανει χαζο,στα δημοσια νοσοκομεια που τα κτιρια ειναι απο τον καιρο του Νωε με πιανει ψυχοπλάκωμα το πιστευετε?και ενας ακομας λογος που δεν παω σε δημοσιο ειναι αυτος.

alexia-marinos

alexia-marinos
maraki85 έγραψε:Εαν ειχα διδυμα π.χ που κατα 99% μπαινουν θερμοκοιτίδα σιγουρα και εγω θα διαλεγα δημοσιο νοσοκομειοα.Να σας πω και κατι το οποιο μπορει να σας φανει χαζο,στα δημοσια νοσοκομεια που τα κτιρια ειναι απο τον καιρο του Νωε με πιανει ψυχοπλάκωμα το πιστευετε?και ενας ακομας λογος που δεν παω σε δημοσιο ειναι αυτος.
Μαρακι μου η συνυφαδα μου γεννησε διδυμα πριν 10 μηνες κ γεννησε σε νοσοκομειο για καθαρα οικονομικους λογους!Τα μωρακια ηταν υγιεστατα,δεν χρειαστηκαν θερμοκιτιδα,ομως η κοπελα επαθε αιμοραγια κατα την διαρκεια του τοκετου κ χρειασηκε 3 φιαλες αιμα....!!!Αν ηταν σε ιδιωτικο θα ειχαν την ευελιξια κ την(καλως κ κακως) τετοιου ειδος εμπειρια για να αντιμετωπισουν ενα τετοιο περιστατικο η κ ισως κατι χειροτερο...?Οσο για το κτιριακο,δεν ξερω τι γινεται στην Αθηνα,ομως εδω στο Ηρακλειο κ τα 2 νοσοκομεια που εχουμε εχουν ανακαινιστει κ οι μαιευτικες-γυναικολογικες τους ειναι οι καλυτερες της Κρητης!!!Προχθες που περιμεναμε εξω απο το ιατρειο του γιατρου,σχολιαζαμε με τον αντρα μου ποσο καθαρα ηταν ολοι οι χωροι του νοσοκομειου,ακομα κ οι τουαλετες παντα λαμπουν!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία εδώ στην Αθήνα στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία μπαίνεις και σιχαίνεσαι να ακουμπήσεις τους τοίχους!Εγώ τουλάχιστον αυτό παθαίνω!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Αλεξία εδώ στην Αθήνα στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία μπαίνεις και σιχαίνεσαι να ακουμπήσεις τους τοίχους!Εγώ τουλάχιστον αυτό παθαίνω!!
Α,τοοοοοοσο καλα!!!!Καπως ετσι ηταν κ εδω τα πραγματα πριν καμια 10αρια χρονια.Μετα την ανακαινιση που εκαναν αλλαξαν τα πραγματα...κ εγω καποτε ελεγα οτι αν ποτε γεννησω θα παω σε ιδιωτικο γιατι σιχαινομουν στα δημοσια νοσοκομεια,οταν ομως γεννησε η νυφη μου πριν 2 χρονια κ ειδα πως ηταν τα πραγματα,αλλαξα γνωμη...Τουλαχιστον σε αυτο δηλ, ειμαστε τυχερες εμεις εδω..!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εινα βρε κοριτσια κ το οικονομικο στη μεση,κακα τα ψεμματα...ολοι μου λενε οτι αφου θα τα παρω πισω τα πιο πολλα χρηματα να παω σε ιδιωτικο,ομως το θεωρω κοροιδια να ξοδεψω 4000 ευρω περιπου για 3-4 μερες...Οπως ειπα κ πριν προτιμω να τα βαλω σε ενα λογαριασμο για το μωρακι μου...Δεν πειναμε αλλα δεν ειμαστε κ πλουσιοι...Και οι εποχες δεν ειναι τετοιες για να "πεταμε" τα χρηματα μας,οταν μπορουμε να το αποφυγουμε...Μπορει να ακουστω τσιγκουνα,ομως αυτη ειναι η γνωμη μου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις