Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
487 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 487 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 31]

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 3 στις 4 on line!
Γεια Ελευθερνα!
Γεια σου Νελλη!
Και εγω πηρα μαγιο αλλα δεν υπολογιζω τοσο στο μεγαλο στηθος,σιγουρα θα εξεφανιστει πιστευω!
Απλως πηρα ενα πιγο πιο συντηριτικο (το κατω)για μια συγκεκριμενη παραλια γιατι ολα τα αλλα ειναι brazil !

Με την κουνουπιερα το εχω σκεφτει αυτο που λες Νελλη αλλα ακομα δεν μπορει να την πιασει...Μεγαλωνοντας θα δουμε!Ελπιζω στο επομενο σπιτι να εχουμε σιτες τουλαχιστον γιατι οντως ειναι επικινδυνη η κουνουπιερα(η συγκεκριμενη που εχω)

Καλα εχθες κοιμηθηκε στις 11!Δεν το πιστευα!Τυχερη ημουν Very Happy

Ευη εσυ τι εκανες εχθες?

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama_evi έγραψε:Εμένα μου τελειώνουν τώρα το Νο3 και είπα μήπως δοκίμαζα να πάρω το 4 γιατί το 3 έχει αρχίσει και του γίνεται στρινγκάκι!!! Laughing

Χεχεχε! Εμείς χρησιμοποιούμε το 3, και νομιζω ειναι σωστο σαν νούμερο, παροτι δεν διαφερουν σημαντικα οι μπεμπούληδές μας, μόνο 600 γρ!

Παντως θα σου ελεγα να μην κανει ακτινογραφια, εκτός αν ειναι απαραίτητο... Δεν ειναι μικρος για να παρει ακτινοβολία?
Και τι μπορει να δειξει στο κάτω κάτω? Αυτό που ήδη ξέρεις...
Μια φιλη μου μου ελεγε οτι οι παιδίατροι είναι λίγο ευθυνόφοβοι γι'αυτό έχουν την τάση να τα ελέγχουν όλα...

Όσο για τον ορθογράφο, είναι χρήσιμος για να μου επισημαίνει τα λάθη μου! Πώς αλλιώς θα βελτιωθώ?
Προτιμάς να μείνω στην άγνοια και να με κοροϊδεύεις?

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας γεια σας!!!
Neni έγραψε:Υπάρχει πάντα και το κόλπο που έκανε μια γνωστή μου στο παιδί της: του έλεγε να ψάχνει μόνος του στο λεξικό γιατί ‘έτσι μαθαίνεις να λύνεις τις απορίες σου μόνος σου, βλέπεις παραδείγματα, συνώνυμα, πέφτει το μάτι σου και σε άλλες λέξεις κλπ’.

Οντως, πολύ καλό αυτό το κόλπο!!!

athina235 έγραψε: Καλα εχθες κοιμηθηκε στις 11!Δεν το πιστευα!Τυχερη ημουν Very Happy

Ωραια! Και τι ωρα ξύπνησε η κυρία?

Και εγω πρεπει να πάρω μαγιω... Τον αποκάτω με προβληματίζει κυρίως, έτσι που έχει γίνει ο κ@λος μου!!!
Αχ, μπραζιλ η Αθηνά! Εγω ούτε στο όνειρό μου... Crying or Very sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleftherna στις Τετ Ιουν 08, 2011 3:56 am, 1 φορά

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina235 έγραψε:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 3 στις 4 on line!
Γεια Ελευθερνα!
Γεια σου Νελλη!
Και εγω πηρα μαγιο αλλα δεν υπολογιζω τοσο στο μεγαλο στηθος,σιγουρα θα εξεφανιστει πιστευω!
Απλως πηρα ενα πιγο πιο συντηριτικο (το κατω)για μια συγκεκριμενη παραλια γιατι ολα τα αλλα ειναι brazil !

Ποια παραλία είναι αυτή που δεν θα εμφανίζονται άλλες (καλλίγραμμες) με βραζιλιάνικα μαγιό;;;;;; Εκεί θα πάω φέτος!!!

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Neni έγραψε:
Ποια παραλία είναι αυτή που δεν θα εμφανίζονται άλλες (καλλίγραμμες) με βραζιλιάνικα μαγιό;;;;;; Εκεί θα πάω φέτος!!!

Και εγω μαζί, να παθουμε καταθλιψη παρεα!!!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχα

Κ που το φοραω το brazil?
Η κυτταριτιδα δεν θα φυγει ποτε!Τουλαχιστον ας μαυρισω ωραια...

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αθηνά δεν προλαβαίνω να σε βρίσω γιατί ξύπνησε η κόρη μου!

Συμπεθέρα Ελεύθερνα, θα βρούμε μαζί μια απομονωμένη παραλία να κρύψουμε τον πόνο μας ( και τον κ@λ@ μας).

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Neni έγραψε:Αθηνά δεν προλαβαίνω να σε βρίσω γιατί ξύπνησε η κόρη μου!

Συμπεθέρα Ελεύθερνα, θα βρούμε μαζί μια απομονωμένη παραλία να κρύψουμε τον πόνο μας ( και τον κ@λ@ μας).

Εντάξει συμπεθέρα...

mama_evi

mama_evi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
athina235 έγραψε:Καλα εχθες κοιμηθηκε στις 11!Δεν το πιστευα!Τυχερη ημουν Very Happy
Ευη εσυ τι εκανες εχθες?

Και μένα στις 11 κοιμήθηκε Αθηνά και ξυπνησε στις 8. Και την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως άργησε πάλι να κοιμηθεί (κατά τις 10.30). Μάλλον τώρα που νυχτώνει πιο αργά, προσαρμοσε μόνος του το πρόγραμμά του. Ευτυχώς το πρωί δεν ξυπνάει από τα χαράματα. Πριν τον είχα για ξυπνητήρι. Ηξερα ότι κατά τις 6.30 θα ξυπνήσει και θα σηκωθώ (αναγκαστικά) και γω. Τώρα ζουζουνίζει κατά τις 6.30, του δίνω το σιρόπι του και κατευθείαν πέφτει ξερός (και γω επίσης) και ξυπνάω τελευταία στιγμή και τρέχω να τον ξυπνήσω, να τον αλλάξω, να τον ταίσω...Αν θα μου έλεγες ότι θα τον ξύπναγα με το ζόρι το πρωί, δεν θα το πίστευα! Rolling Eyes

eleftherna έγραψε:Παντως θα σου ελεγα να μην κανει ακτινογραφια, εκτός αν ειναι απαραίτητο... Δεν ειναι μικρος για να παρει ακτινοβολία?
Και τι μπορει να δειξει στο κάτω κάτω? Αυτό που ήδη ξέρεις...
Μια φιλη μου μου ελεγε οτι οι παιδίατροι είναι λίγο ευθυνόφοβοι γι'αυτό έχουν την τάση να τα ελέγχουν όλα...

Ακριβως όπως τα λες είναι. Δεν θα δειξει τιποτε παραπανω. Θα περιμενουμε κι αλλο και βλεπουμε!

Neni έγραψε: Συμπεθέρα Ελεύθερνα, θα βρούμε μαζί μια απομονωμένη παραλία να κρύψουμε τον πόνο μας ( και τον κ@λ@ μας).

Θα πάρετε και μένα μαζί;;; Εχω αποκτήσει και γω μεγάλοοοοο...πόνο!!! Μανούλες με μωράκια Ιανουαρίου 2011 (ή εκεί γύρω τέλος πάντων!) - Σελίδα 29 534787

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευη εγω παρακαλαω να μην ξυπνησει νωρις!Δεν μπορω,δεν ειμαι πρωινος τυπος Μανούλες με μωράκια Ιανουαρίου 2011 (ή εκεί γύρω τέλος πάντων!) - Σελίδα 29 850933
Ξυπναει και εμενα στις 6.30 που φευγει ο μπαμπας της για γαλα αλλα κοιμαται ξανα κ μετα στις 8 περιπου αλλα νυσταζω...την βαζω στο κρεβατι μου και παιζει ενω εγω κοιμαμαι το τερας!Αλλα ξερεις κοιμαμαι με ενα ματι ανοιχτο για να την παρακολουθω!Κ οταν πεινασει η με μαλωσει που δεν παιζουμε μαζι σηκωνομαι!

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί υπάρχουν "πρωινοί τύποι"??? Σε ποιον δεν αρέσει να χουζουρεύει το πρωί?
Όταν ήμουν έγκυος ξυπνούσα στις 11! Αχ, παλιές καλές μέρες!
Εμένα, αν ξυπνήσει στις 6 ή στις 7 μετά δεν ξανακοιμάται αμέσως το παλιόπαιδο. Αλλά πάλι είμαι ευτυχισμένη γιατί συνήθως κοιμάται συνεχόμενα μέχρι εκείνη την ώρα. Κάποιες φορές βέβαια ξυπνάει στις 3 ή 4, αλλά κοιμάται αμέσως μετά!
Το χειρότερό μου, που έχει κάνει λίγες - ευτυχώς- φορές είναι να ξυπνήσει στις 5 και να μην ξανακοιμάται και εγώ να έχω πονοκέφαλο!!! Και δεν εννοώ να είναι ξύπνιος και να παίζει μόνος του όπως η Έμμα, αλλά να σκούζει επειδή νυστάζει και δεν μπορεί να ξανακοιμηθεί!!! Μανούλες με μωράκια Ιανουαρίου 2011 (ή εκεί γύρω τέλος πάντων!) - Σελίδα 29 679259
Γίνεσαι Μήδεια ή όχι, πείτε μου!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleftherna έγραψε:Γιατί υπάρχουν "πρωινοί τύποι"??? Σε ποιον δεν αρέσει να χουζουρεύει το πρωί?
Όταν ήμουν έγκυος ξυπνούσα στις 11! Αχ, παλιές καλές μέρες!
Εμένα, αν ξυπνήσει στις 6 ή στις 7 μετά δεν ξανακοιμάται αμέσως το παλιόπαιδο. Αλλά πάλι είμαι ευτυχισμένη γιατί συνήθως κοιμάται συνεχόμενα μέχρι εκείνη την ώρα. Κάποιες φορές βέβαια ξυπνάει στις 3 ή 4, αλλά κοιμάται αμέσως μετά!
Το χειρότερό μου, που έχει κάνει λίγες - ευτυχώς- φορές είναι να ξυπνήσει στις 5 και να μην ξανακοιμάται και εγώ να έχω πονοκέφαλο!!! Και δεν εννοώ να είναι ξύπνιος και να παίζει μόνος του όπως η Έμμα, αλλά να σκούζει επειδή νυστάζει και δεν μπορεί να ξανακοιμηθεί!!! Μανούλες με μωράκια Ιανουαρίου 2011 (ή εκεί γύρω τέλος πάντων!) - Σελίδα 29 679259
Γίνεσαι Μήδεια ή όχι, πείτε μου!

Μανούλες με μωράκια Ιανουαρίου 2011 (ή εκεί γύρω τέλος πάντων!) - Σελίδα 29 679259 Μανούλες με μωράκια Ιανουαρίου 2011 (ή εκεί γύρω τέλος πάντων!) - Σελίδα 29 679259

Tυχερη!
Κοιτα αν δεν θηλαζαμε και με το που ξυπνουσαμε μπορουσαμε ανετα να φτιαξουμε εναν δυνατο καφε πιστευω θα ημασταν πιο ευτυχισμενες και προθυμες να ξυπνησουμε!
Τιποτα τιποτα!Πρεπει να μαθω νανουρισματα!
Δεν μπορω να κοιμησω το παιδι μου καλε!κοιμαται επειδη θελει κ νυσταζει αν δεν μπορει δεν μπορω να κανω τιποτα περα απο το να την θηλασω που θα κοπει σιγα σιγα κ αυτο λογω επιστροφης στη δουλεια

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina235 έγραψε:Tυχερη!
Κοιτα αν δεν θηλαζαμε και με το που ξυπνουσαμε μπορουσαμε ανετα να φτιαξουμε εναν δυνατο καφε πιστευω θα ημασταν πιο ευτυχισμενες και προθυμες να ξυπνησουμε!
Τιποτα τιποτα!Πρεπει να μαθω νανουρισματα!
Δεν μπορω να κοιμησω το παιδι μου καλε!κοιμαται επειδη θελει κ νυσταζει αν δεν μπορει δεν μπορω να κανω τιποτα περα απο το να την θηλασω που θα κοπει σιγα σιγα κ αυτο λογω επιστροφης στη δουλεια

Ναι, θα πίναμε και το βράδυ για να ξεχάσουμε και όλα καλά!!! drunken
Για νανουρίσματα, δες εδώ: https://www.youtube.com/user/sapiensgr#p/c/6/o7fkMSr-Bxg
Εγώ έχω κατεβάσει κάποια σε μορφή mp3 και τα παίζω στο mp3 player, αλλά σιγά μην κοιμηθεί!!! Αν τον πιάσει "το γλυκί του", μόνο με στήθος κοιμάται! Αλήθεια, τι θα γίνει μεθαύριο που θα σταματήσουμε το θηλασμό??? affraid

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleftherna έγραψε: Αλήθεια, τι θα γίνει μεθαύριο που θα σταματήσουμε το θηλασμό??? affraid

affraid affraid affraid affraid affraid

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παμε μια βολτα κ επιστρεφω!

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleftherna έγραψε: Αλήθεια, τι θα γίνει μεθαύριο που θα σταματήσουμε το θηλασμό??? affraid

Εγώ λέω να πηγαίνω καμιά βόλτα την ώρα που θα είναι να κοιμηθεί και να τον αφήνω στον μπαμπά του να βγάζει το φίδι από την τρύπα! Να ακούει τα κλάματα δηλαδή!
Τι είναι αυτό το πράγμα όμως! Το παιδί νυστάζει ολοφάνερα. Sleep Την ώρα που κλείνει τα ματάκια του και πάει να τον πάρει ο ύπνος ξυπνάει και τον πιάνει υστερία. Όταν όμως λέω υστερία, υστερία! Mad Θα λένε οι γείτονες ότι το δέρνουμε το παιδί! Έχουμε και τα πάντα ανοικτά τώρα που καλοκαίριασε και ακούγεται καμπάνα σε όλη τη γειτονιά! Και δε σταματάει με τίποτα! Κάποιες φορές σταματάει αν τον βγάλω στο μπαλκόνι (θα λένε οι γείτονες: "Δε φτάνει που μας έχει ξεκουφάνει το παλιόπαιδο, τον βγάζει και στο μπαλκόνι να τον ακούμε καλύτερα!"). Η τελευταία λύση, αν δω ότι δεν σταματάει αλλιώς, είναι να τον βάλω να κοιμηθεί στο στήθος. Και τότε τσαντίζομαι με τον εαυτό μου και λέω: "Δεν τον έβαζα από την αρχή, να το γλυτώσουμε όλοι αυτό" (αυτός, εγώ και οι γείτονες!)
Και μου μπαίνει και η ιδέα ότι πείναγε και γι' αυτό έκλαιγε και στεναχωριέμαι (δεν τρώει καλά το παιδί μου - μπλα μπλα μπλα)!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleftherna έγραψε:

Εγώ λέω να πηγαίνω καμιά βόλτα την ώρα που θα είναι να κοιμηθεί και να τον αφήνω στον μπαμπά του να βγάζει το φίδι από την τρύπα! Να ακούει τα κλάματα δηλαδή!
Τι είναι αυτό το πράγμα όμως! Το παιδί νυστάζει ολοφάνερα. Sleep Την ώρα που κλείνει τα ματάκια του και πάει να τον πάρει ο ύπνος ξυπνάει και τον πιάνει υστερία. Όταν όμως λέω υστερία, υστερία! Mad Θα λένε οι γείτονες ότι το δέρνουμε το παιδί! Έχουμε και τα πάντα ανοικτά τώρα που καλοκαίριασε και ακούγεται καμπάνα σε όλη τη γειτονιά! Και δε σταματάει με τίποτα! Κάποιες φορές σταματάει αν τον βγάλω στο μπαλκόνι (θα λένε οι γείτονες: "Δε φτάνει που μας έχει ξεκουφάνει το παλιόπαιδο, τον βγάζει και στο μπαλκόνι να τον ακούμε καλύτερα!"). Η τελευταία λύση, αν δω ότι δεν σταματάει αλλιώς, είναι να τον βάλω να κοιμηθεί στο στήθος. Και τότε τσαντίζομαι με τον εαυτό μου και λέω: "Δεν τον έβαζα από την αρχή, να το γλυτώσουμε όλοι αυτό" (αυτός, εγώ και οι γείτονες!)
Και μου μπαίνει και η ιδέα ότι πείναγε και γι' αυτό έκλαιγε και στεναχωριέμαι (δεν τρώει καλά το παιδί μου - μπλα μπλα μπλα)!

Γιατι δεν δοκιμαζεις να τον ταισεις κατευθειαν κ να τον παρει ο υπνος χορτασμενο και χαρουμενο?Εγω ετσι γλιτωνω το πρωτο ξυπνημα.Δεν την αφηνω να ανοιξει τα ματια κ να ξυπνησει καλα.Την θηλαζω κατευθειαν κ ξανα κοιμαται.

Πριν πηγαμε βολτα στη θαλασσα!Αλλα δεν της εβρεξα τα ποδαρακια οπως υπολογιζα γιατι ειχε περασει η ωρα κ φυσουσε.Ειχε απλως την πρωτη της επαφη.Χαρηκε! Very Happy Ολο γελουσε

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleftherna έγραψε:

χαχαχαχα καλα θα κανεις!Να επιστρεφεις για υπνο εσυ!Εγω Αυτο με τα παραθυρα κ τις υστεριες το παθαινω στο αυτοκινητο!Πανε οι μερες που με το που ξεκινουσε το αυτοκινητο η μικρη κοιμοταν!Κλεινουμε τα παραθυρα γιατι τις τελευταιες μερες δεν της αρεσει πια το καθισμα της...Κλαιει κ χτυπιεται!Τις πρωτες φορες πηγαινα κ καθομουν πισω για να με εχει παρεα αλλα απο το κλαμα δεν με εβλεπε καν!(η εκανε οτι δεν με εβλεπε)
σταματαγε μονο μολις καναμε σταση κ την επαιρνα αγκαλια.Αλλα ειπα οτι θα το αντιμετωπισω αυτο γιατι δεν θελω να γινουμε απο τις οικογενειες που δεν πηγαινουν πουθενα γιατι κλαιει το παιδι στο αυτοκινητο.
Προχτες πηγε να σκασει απο το κλαμα!Ο Γιωργος ταραζοταν που την ακουγε ετσι κ δεν μπορουσε
να οδηγησει.Εχτες παλι τα ιδια,εγω ομως μπροστα αυτη τη φορα γελουσα γιατι ειχε πολυ πλακα που πιεζοταν να κλαψει και που ενα τοσο δα ανθρωπακι προσπαθει να μας κανει οτι θελει.Ε, μεχρι να φτασουμε στον προορισμο μας ειχε ηττηθει και κοιμηθει !
Σημερα απλως γκρινιαζε αλλα ειδε πως ουτε αυτη τη φορα θα ασχοληθουμε κ σταματησε στα μισα της διαδρομης Wink

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι ωραία που έχετε κοντά ωραίες θάλασσες να πηγαίνετε! Άντε, με το καλό το πρώτο σας μπλουμ!

Αποφεύγω να τον ταΐσω για να κοιμηθεί, παρότι θα με διευκόλυνε πολύ, για δύο λόγους: 1) Να μην μάθει έτσι. Τόσο καιρό το έχουμε αποφύγει. Στους 5 μήνες να αρχίσουμε θα είναι βλακεία! 2) Αν φάει πρέπει να τον κρατήσω όρθιο αρκετή ώρα γιατί αλλιώς, αν τον βάλω κατευθείαν για ύπνο, βγάζει γαλατάκι...

athina235 έγραψε:Σημερα απλως γκρινιαζε αλλα ειδε πως ουτε αυτη τη φορα θα ασχοληθουμε κ σταματησε στα μισα της διαδρομης Wink
Σοβαρά μιλάς? Κοίτα να δεις τη άτιμη!
Πολλοί λένε οτι για να πέφτουν για ύπνο εύκολα πρέπει να τα αφήσεις να κλαίνε. Θα κλάψουν μία, δύο, τρεις, μετά θα κοιμούνται μόνα τους. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτή η μέθοδος, φοβάμαι μήπως του δημιουργήσει κάποιου είδους τραύμα!!! Στο αυτοκίνητο όμως πρέπει να την ακολουθήσεις αναγκαστικά, αφού δεν μπορείς να τον/την πάρεις αγκαλιά... είναι θέμα ασφάλειας! Και εγώ τον παίρνω στο αυτοκίνητο μόνη μου. Κάποιες φορές κλαίει, αλλά συνήθως επειδή δεν έχει ρευτεί καλά, γιατί όταν τον σηκώσω, αμέσως ρεύεται... (Αυτή η παλινδρόμιση μας έχει γ@#$σει!) Γενικά είναι ήρεμος στο αυτοκίνητο, παίζει με τα παιχνιδάκια του!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleftherna έγραψε:Τι ωραία που έχετε κοντά ωραίες θάλασσες να πηγαίνετε! Άντε, με το καλό το πρώτο σας μπλουμ!

Αποφεύγω να τον ταΐσω για να κοιμηθεί, παρότι θα με διευκόλυνε πολύ, για δύο λόγους: 1) Να μην μάθει έτσι. Τόσο καιρό το έχουμε αποφύγει. Στους 5 μήνες να αρχίσουμε θα είναι βλακεία! 2) Αν φάει πρέπει να τον κρατήσω όρθιο αρκετή ώρα γιατί αλλιώς, αν τον βάλω κατευθείαν για ύπνο, βγάζει γαλατάκι...

athina235 έγραψε:Σημερα απλως γκρινιαζε αλλα ειδε πως ουτε αυτη τη φορα θα ασχοληθουμε κ σταματησε στα μισα της διαδρομης Wink
Σοβαρά μιλάς? Κοίτα να δεις τη άτιμη!
Πολλοί λένε οτι για να πέφτουν για ύπνο εύκολα πρέπει να τα αφήσεις να κλαίνε. Θα κλάψουν μία, δύο, τρεις, μετά θα κοιμούνται μόνα τους. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτή η μέθοδος, φοβάμαι μήπως του δημιουργήσει κάποιου είδους τραύμα!!! Στο αυτοκίνητο όμως πρέπει να την ακολουθήσεις αναγκαστικά, αφού δεν μπορείς να τον/την πάρεις αγκαλιά... είναι θέμα ασφάλειας! Και εγώ τον παίρνω στο αυτοκίνητο μόνη μου. Κάποιες φορές κλαίει, αλλά συνήθως επειδή δεν έχει ρευτεί καλά, γιατί όταν τον σηκώσω, αμέσως ρεύεται... (Αυτή η παλινδρόμιση μας έχει γ@#$σει!) Γενικά είναι ήρεμος στο αυτοκίνητο, παίζει με τα παιχνιδάκια του!

Πω πω τελικα εχω πολυ ευκολο παιδι σ αυτο .Με το που τρωει φρουτοκρεμα,η θηλαζει σηκωνεται και ρευεται αμεσως.
Με τις στερεες θα σταματισει λογικα ε?Τι σου εχει πει ο παιδιατροσ?

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συνηθως σταματανε, αλλά όχι πάντα! Η Εύη δεν έλεγε οτι ο δικος της έγινε χειρότερα?!? Twisted Evil

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleftherna έγραψε:Συνηθως σταματανε, αλλά όχι πάντα! Η Εύη δεν έλεγε οτι ο δικος της έγινε χειρότερα?!? Twisted Evil

Της Ευης δεν αρχισε να τρωει ομως ακομη ουτε φρουτακι.
Καλε βγαζει κ το διπλα δοντι η Εμμα!
Καναμε ντους ολοι μαζι και οπως γελουσε που ηταν κατω απο το νερο το ειδα!Ειναι ακομη πολυ πολυ μικρο δεν εχει σκισει το ουλο

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μου φαινεται πως εχεις το υπερ-παιδί! Δεν υποτιθεται πως οταν βγαζουν δοντια κλαινε πολύ? Εσενα ειναι μες την καλη χαρα! Φτου φτου, να ειναι πάντα γελαστη κι ευτυχισμένη!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleftherna έγραψε:Μου φαινεται πως εχεις το υπερ-παιδί! Δεν υποτιθεται πως οταν βγαζουν δοντια κλαινε πολύ? Εσενα ειναι μες την καλη χαρα! Φτου φτου, να ειναι πάντα γελαστη κι ευτυχισμένη!

xaxaxaxaxa
μακαρι!Τα πισω νομιζω πονανε περισσοτερο...
Θα δουμε κ με τα επομενα πως θα παει!
Αντε κ στα δικα σας Laughing Laughing

eleftherna

eleftherna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άραγε θα μας πονάνε τα δόντια στο θηλασμό? Τα πάνω μήπως δημιουργήσουν πρόβλημα...
Τι κάνει ο δικός μου από χθες! Όταν έχει χορτάσει και αρχίζει να χαζολογάει με το στήθος, με δαγκώνει (χωρίς δόντια ευτυχώς)! Εγώ κάνω αααααου και αυτός γελάει! Πολύ αστείο!!! Αν κάνει το ίδιο και όταν βγάλει δόντια την πάτησα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις