726 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! Παρ Απρ 15, 2011 12:56 am
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι μήπως σου λείπει σίδηρο;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula έγραψε: Μαράκι μήπως σου λείπει σίδηρο;;
vasoula έγραψε: Ναι Μαράκι μου να το πέρνεις;; ..κι εγώ πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις γιατί καμιά φορά ψιλοζαλίζομαι η δόλια στην εγκυμοσύνη μου είχε πέσει φούλ!!
vasoula έγραψε: Μαράκι μήπως σου λείπει σίδηρο;;
Gianna_V έγραψε:vasoula έγραψε: Μαράκι μήπως σου λείπει σίδηρο;;
τα λουκουμακια μου της λειπουν..
Gianna_V έγραψε:5-6 κιλα..
Δεν συμφερεις ρε κοριτσακι..
Gianna_V έγραψε:χαχαχαχαχαχα..
α ρε κοριτσακι. εγω δεν εχω την αισθηση του κορεσμου με τα λουκουμακια.. Νομιζω οτι μπορει να με σταματησει μονο η επιθυμια μου να φαω κατι αλμυρο.Πατατακια ας πουμε
Μαρία έγραψε:Gianna_V έγραψε:χαχαχαχαχαχα..
α ρε κοριτσακι. εγω δεν εχω την αισθηση του κορεσμου με τα λουκουμακια.. Νομιζω οτι μπορει να με σταματησει μονο η επιθυμια μου να φαω κατι αλμυρο.Πατατακια ας πουμε
α καλάαααα! το καλύτερό μου είναι αυτό! από γλυκό σε αλμυρό! ειδικά το καλοκαίρι, από παγωτό σε πατατάκια! πω πωωωωωωωωωω!
Ήρια έγραψε:Μαρία έγραψε:Gianna_V έγραψε:χαχαχαχαχαχα..
α καλάαααα! το καλύτερό μου είναι αυτό! από γλυκό σε αλμυρό! ειδικά το καλοκαίρι, από παγωτό σε πατατάκια! πω πωωωωωωωωωω!
Γιαμι γιαμι ...... ωραιες συζητησεις βλεπω εδω.... τι τρωμε?! χαχαχα
tattooed_snowhite έγραψε:να την πω την καλημερα η θα μου πεσει????χιχιχ
καλημερααααααααααααααααααααα!
tattooed_snowhite έγραψε:να την πω την καλημερα η θα μου πεσει????χιχιχ
καλημερααααααααααααααααααααα!
Μαρία έγραψε:ο κανακάρης μου το μετάνιωσε δεν θέλει να φάει πατάτες λέει, θέλει λουκάνικα να φάει στην γιαγιά την Ντίνα! λογικά εννοεί λουκάνικα ψητά στο τζάκι της πεθεράς μου! τώρα θα του κάνω μια παραγγελία! δεν πάμε καθόλου καλά οικογενειακώς νομίζω! ααχαχα
Tziz έγραψε:Γεια σας γεια σας!!!
Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω γιατί έχω τη μικρή αγκαλιά. Μόλις την τάισα και τώρα έχει αράξει και με κοιτάζει που γράφω με το ένα χέρι.
Άτιμο τυφλό!!!
Έχω ξεχάσει και τις θέσεις των γραμμάτων!
vasoula έγραψε:Μαρία έγραψε:ο κανακάρης μου το μετάνιωσε δεν θέλει να φάει πατάτες λέει, θέλει λουκάνικα να φάει στην γιαγιά την Ντίνα! λογικά εννοεί λουκάνικα ψητά στο τζάκι της πεθεράς μου! τώρα θα του κάνω μια παραγγελία! δεν πάμε καθόλου καλά οικογενειακώς νομίζω! ααχαχα
αχαχαχα το ζουζούνι, δινεί και παραγγελείες!!!!!!
Μαρία έγραψε:
άσε σου λέω! τσίριζε, βάλε στο ντουλάπι την φριτέζαααα! και μετά από ένα τέταρτο μου λέει: έτοιμες οι πατάτες μου? τι του λες πάλι? τελικά έφαγε! τώρα θέλει σοκολατάκια!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια εχετε ολες τοσο ομορφα ζουζουνακια αλλα ο ζουζουνος τησ Βασουλας ειναι το κατι αλλο ο κυριος σουπερμαν!χαχαχ απιστευτοςςςς
να ειστε καλα και να τα χαιρεστε!!!
ελπιζω και στα δικα μου
Μαρία έγραψε:είδες τι όμορφος που είναι ο σούπερ μαν? κούκλος κανονικός!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης