176 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! Τρι Απρ 19, 2011 1:28 am
Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Μαριτσα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:καλημερααααα
Μιλουπακι έγραψε:Μαρακι πως βγηκε το μαλλι; και εγω σκεφτομαι να κανω αλαγη αλλα θα δω ποτε, σκεφτομαι να τα κανω σοκολατη με ανταυγιες, οσο μπορεσω δηλ γιατι εχω απο κατω κοκκινο τωρα
Μιλουπακι έγραψε:καλα τωρα θα βγουν πιο σκουρα αναγκαστηκα για να μην πεταξει το κοκκινο αλλα σιγα σιγα θα το πετυχω, αχ αντε να μακρυνουν και λιγο!
παω να βαλω σκουπα
Μαρία έγραψε:καλώς την Γιάννα! καταλαβαίνω το δράμα που ζεις! ζω και εγώ ένα παρόμοιο! που να τα προλάβω όλα?!?!?!?
Μιλουπακι έγραψε:τα βλεπω σιγα σιγα
Αθηνα μου η μικρη μοντελο κανονικο στην φωτο αβαταρ, τι λες τωρα!!!!!!!!!!
Βιβιαν ασε το παιδι να σκουπισει καλε, ντυστον καλα μονο ριξε και ενα σκουφο και ενα κασκολ γιατι ηθελε φαινεται να σκληραγωγηθει μεσα στο κρυο να δει οτι η δουλεια κανει τους αντρες, σωστος!!!
Gianna_V έγραψε:Υ.Γ. Αγγελικη τελικα την ειδα την φωτο. Η κορουλα σου ειναι μια ΘΕΑ. Θελεις να την προξενεψουμε με τον δικο μου???
Tziz έγραψε:Λοιπόν Γιάννα μου...Gianna_V έγραψε:Υ.Γ. Αγγελικη τελικα την ειδα την φωτο. Η κορουλα σου ειναι μια ΘΕΑ. Θελεις να την προξενεψουμε με τον δικο μου???
Θα χρειαστώ:
Φωτογραφία του γιου σου (γουρούνι στο σακί θα πάρουμε???)
Φωτογραφία δικιά σου (να μην γνωρίσω τη συμπεθέρα? κι ύστερα την πεθερά της κόρης μου???? τόσα διαβάζουμε στις πεθερές...)
Εκκαθαριστικό (ή φορολογική δήλωση)
Ε9
Κι αφού πάρει έγκριση η αίτησή σας, θα προχωρήσουμε και στα περαιτέρω συμφωνητικά... (προίκες και τέτοια...) χαχαχαχαχα!!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης