Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
743 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 743 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Μαριτσα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 417472

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλημερααααα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 215994

καλημέρα και από εδώ Μαρίτσακι μου και από εδώ! Very Happy

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι πως βγηκε το μαλλι; και εγω σκεφτομαι να κανω αλαγη αλλα θα δω ποτε, σκεφτομαι να τα κανω σοκολατη με ανταυγιες, οσο μπορεσω δηλ γιατι εχω απο κατω κοκκινο τωρα Rolling Eyes

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:Μαρακι πως βγηκε το μαλλι; και εγω σκεφτομαι να κανω αλαγη αλλα θα δω ποτε, σκεφτομαι να τα κανω σοκολατη με ανταυγιες, οσο μπορεσω δηλ γιατι εχω απο κατω κοκκινο τωρα Rolling Eyes

Μαριτσάκι βγήκε πολύ καλό! αυτό το χρώμα θα κρατήσω τώρα!
να τα κάνεις όπως στην φωτό που είχες βάλει που φαίνονταν ίσια και σοκολατί! ήταν πάρα πολύ ωραία!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τωρα θα βγουν πιο σκουρα αναγκαστηκα για να μην πεταξει το κοκκινο αλλα σιγα σιγα θα το πετυχω, αχ αντε να μακρυνουν και λιγο!
παω να βαλω σκουπα Rolling Eyes

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλα τωρα θα βγουν πιο σκουρα αναγκαστηκα για να μην πεταξει το κοκκινο αλλα σιγα σιγα θα το πετυχω, αχ αντε να μακρυνουν και λιγο!
παω να βαλω σκουπα Rolling Eyes

ε θα το πετύχεις κάποια στιγμή που θα πάει! Very Happy

πάω και εγώ να βάλω φαγητό! ουφ βαριέμαι! (μέσα στην πρωτοτυπία πια)

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ???

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:καλώς την Γιάννα! καταλαβαίνω το δράμα που ζεις! ζω και εγώ ένα παρόμοιο! που να τα προλάβω όλα?!?!?!? Shocked Shocked Razz

..κι εγώ μια απο τα ίδια, παιχνίδι με τον μπέμπη, σκράμπλ με το συζηγο, όπως καταλαβαίνεται ούτε σήμερα έφυγα, βαριόμουν υπερβολικά, τώραξύπνησα και είπα να κάνω καμιά δουλειά......ααααα έκανα και κατι, έβαλα πληντύριο και τα πράγματα μας έτοιμα και απο φαγητο μου έστειλε η πεθερά μου ευτυχώς αυτό το γλίτωσα......Μαράκι με γειά το καινούργιο μαλλί!!!
Τζω πως είναι το παιδί;;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:τα βλεπω σιγα σιγα Laughing
Αθηνα μου η μικρη μοντελο κανονικο στην φωτο αβαταρ, τι λες τωρα!!!!!!!!!!
Βιβιαν ασε το παιδι να σκουπισει καλε, ντυστον καλα μονο ριξε και ενα σκουφο και ενα κασκολ γιατι ηθελε φαινεται να σκληραγωγηθει μεσα στο κρυο να δει οτι η δουλεια κανει τους αντρες, σωστος!!! Razz

Χαχαχαχα τωρα το ειδα εγω θα τον τσακισω τον νεαρο ομως γιατι ολο μυξες ειμαι σημερα! Αλλα δεν μαζευετε παιδια!!! Αρχιζει και μου την δινει που εχω κηποοοοοοοοοο!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259

Καλλιοπη χτες εγω κοιμηθηκα τελικα και ο Κωνσταντινος βγηκε στο σαλονι να δει ταινια με τον πατερα του!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Αγγελικη , Βασουλα, Μαρακι, Γιαννα, Γεωργια Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 334590

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα βιβιανακι ο μικρός έχει ντουρασελ Very Happy Very Happy Very Happy ο δικος μου κοιμάται απο τις 3 Shocked απο το εμβόλιο θα είναι, σε λίγο όμως θα τον ξυπνήσω!!!

GEODATOU

GEODATOU
ΒΑΣΟΥΛΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
ΒΙΒΙΑΝ,ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ,ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΩ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ...ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΥΒΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ...ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι είπε ο γιατρός, είναι περαστικό;;

GEODATOU

GEODATOU
EINAI ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΤΙΤΙΔΑ!!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικούλια τζω μου πωπω θα ταλαιπωρήθηκε το κοριτσακι!!!
Αμαν πια με αυτές τις ιώσεις όλα τα παιδάκια, εγώ δεν θα ξεχάσω την βρογχιολίτιδα που πέρασε το παιδί, 12 μερες χαλια και μάσκες 3,5 μηνων μωράκι!!! Κόντευα να σκάσω απο την στεναχώρια μου!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι καμιά τσούπρα εδώ???
Τι κάνετε?
Εγώ δεν μπήκα καθόλου από το πρωί γιατί σηκώθηκα στη μία (ο άντρας μου δεν πήγε για δουλειά σήμερα κι έτσι ανέλαβε αυτός τη μικρή), έκανα μπάνιο και μετά όλη μέρα σιδέρωνα.
Όχι. Δεν ήταν τόσα πολλά τα ρούχα. Απλά δεν είχαν στεγνώσει. Και για να μπορέσω να βάλω το επόμενο πλυντήριο, έπρεπε να φύγουν αυτά από την απλώστρα....

Gianna_V έγραψε:Υ.Γ. Αγγελικη τελικα την ειδα την φωτο. Η κορουλα σου ειναι μια ΘΕΑ. Θελεις να την προξενεψουμε με τον δικο μου??? Embarassed

Λοιπόν Γιάννα μου...
Θα χρειαστώ:
Φωτογραφία του γιου σου (γουρούνι στο σακί θα πάρουμε???)
Φωτογραφία δικιά σου (να μην γνωρίσω τη συμπεθέρα? κι ύστερα την πεθερά της κόρης μου???? τόσα διαβάζουμε στις πεθερές...)
Εκκαθαριστικό (ή φορολογική δήλωση)
Ε9
Κι αφού πάρει έγκριση η αίτησή σας, θα προχωρήσουμε και στα περαιτέρω συμφωνητικά... (προίκες και τέτοια...) χαχαχαχαχα!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι 4 τα ξημερωματα και εγω μολις τελειωσα τα κουλουρακια!!! Εχω να δηλωσω το εξης η ορεξη για δημιουργια τελος!! Απο του χρονου ετοιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!
Αγγελικούλα κι εγώ δουλειές έκανα για αυτό δεν έγραφα εδώ χαχαχαχαχαχα το εκαθαριστικό της εφορίας μου άρεσε χαχαχαχαχα

Βρε Βιβιαν 4 την νύχτα έκανες κουλούρια;; Χαράς το κουράγιο σου!!! Τελικά πως βγήκαν;; Very Happy

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου.Τι κανετε??Ξεκινησε και ο Ιησους απο την Ναζαρετ χθες και καταλαβα Μ.Εβδομαδα. Αυτη την σειρα οσες φορες και αν την δω, ποτε δεν την βαριεμαι.

Tziz έγραψε:
Gianna_V έγραψε:Υ.Γ. Αγγελικη τελικα την ειδα την φωτο. Η κορουλα σου ειναι μια ΘΕΑ. Θελεις να την προξενεψουμε με τον δικο μου??? Embarassed
Λοιπόν Γιάννα μου...
Θα χρειαστώ:
Φωτογραφία του γιου σου (γουρούνι στο σακί θα πάρουμε???)
Φωτογραφία δικιά σου (να μην γνωρίσω τη συμπεθέρα? κι ύστερα την πεθερά της κόρης μου???? τόσα διαβάζουμε στις πεθερές...)
Εκκαθαριστικό (ή φορολογική δήλωση)
Ε9
Κι αφού πάρει έγκριση η αίτησή σας, θα προχωρήσουμε και στα περαιτέρω συμφωνητικά... (προίκες και τέτοια...) χαχαχαχαχα!!!!

Λοιπον Αγγελικη μου, καλα ξεκιναμε βλεπω..
Very Happy Very Happy
Επειδη ολα αυτα που μου ζητας ειναι δυσκολο να στα στειλω με καποιο τροπο, περνα απο εδω καμια μερα για καφεδακι να βαλουμε τα μικρα να παιξουν και να γνωριστουν μεταξυ τους και εμεις οι συμπεθερες να πιουμε το καφεδακι μας..Οσο για το εκκαθαριστικο, αν ειναι περιμενε να κανω φετος και αυτη την δηλωση γιατι ειχαμε μια αυξηση περσι στα εισοδηματα μας. Μολις βγει το εκκαθαριστικο θα σε ενημερωσω.. Very Happy Very Happy Very Happy

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΒΛΕΠΩ,ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΒΛΕΠΩ,ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΑ ΒΛΕΠΩ....
ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.... Shocked

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσαρες μου! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 417472

Δεν εχω χρονο να σχολιάσω! Πρεπει να μαζεψω τα πραγματα γιατι αυριο φευγουμε για Δρακοτρυπα, να συγυρίσω το σπιτι για να το βρουμε καθαρο και μεσα σε ολα αυτα περιμενω και επισκεψεις! χαχαχαχα

Ελπιζω να μου ειστε καλα ολες οι μανουλες, τα παιδακια σας και γενικα ολη η οικογενεια!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 654316

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια!!!τι κανετε???τα νεα μου εν ολιγοις!
ο θειος χειρουργηθηκε,ολα πηγαν καλα!πονουσε πολυ χθες σημερα ειναι περδικοπουλο!μετα το χειρουργειο του θειου πηγα ξανα στο χειρουργειο για δουλεια αυτη τη φορα.μεχρι 2 τη νυχτα βαζαμε εκτακτα χειρουργεια.ειμαι ενα πτωμα!!!σημερα το πρωι μαγειρεμα,ψωνια κτλ κλασσικα...κι ενω περιμενα πως και πως να ερθει μεσημερι να κοιμηθω θυμηθηκαν σημερα να ερθουν να φτιαξουν το δρομο απο κατω,3 βδομαδες τον εχουν σκαμενο,σημερα τους επιασε η προκοπη........τα νευρα μου....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευακι σιδερενιος ο θειος σου..
Τωρα λογικα θα σταματησουν τις εργασιες στον δρομο.. Κατα τις 3 δεν σταματανε να πανε και αυτοι σπιτι τους??

Δημητρουλα Δρακοτρυπα τελικα ε?? Τελεια..Καλα να περασετε.Μπορει να σε πετυχω στον δρομο!!
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 215994

Καλλιοπακι προσπαθω να προξενεψω τον υιο μου με την θυγατερα της Αγγελικης αλλα μου το παιζει δυσκολη και απαιτητικη

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα τσούπρες!
Είστε καλά;;;;;;;;;;;

Ευάκι είδα παραπάνω για ένα χειρουργείο του θείου σου. Εύχομαι να είναι όλα καλά τώρα.

Πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 361490

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειμαι πτωμα!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 585182 affraid affraid affraid

Περιμενουμε τους νονους μας σημερα και η ομιλουσα μαμα τα χει παιξει! Τα κουλουρια φταινε για ολα!!

Ευα μου χαρηκα πολυ για τον θειο σου!! Οσο για τον δρομο Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 8 679259

Γεια σε οοοοολες!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!ο θειος μου βγαινει αυριο απο το νοσοκομειο!ολα καλα!!!
οσο για το δρομο 4 παρα σταματησαν αυτοι 4 και κατι ξεκινησε η τρελη διπλα να πλενει τα μπαλκονια της να σερνει τραπεζια και μου την εσπασε που εβρεξε και το δικο μου μπαλκονι....αυριο πρωι θα δει ομως................... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil θα της κανω το μπαλκονι κωλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις