851 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! Τρι Μάης 03, 2011 11:33 pm
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
ΣΩΤΗΡΙΑ και επισημα πια, με το καλο το νινακι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:λες να την πείραξε το γάλα? κάντο πιο αραιωμένο!
περαστικά και εσάς Δημητρούλα! έχει και σκόνη έξω, μην βγαίνετε καθόλου!
ρε Ευάκι, τώρα το θυμήθηκα, δεν την έκανα την δήλωση εγώ καλέ, τις αποδείξεις υπολόγισα μόνο για να γράψω το συνολικό ποσό έξω απο το φάκελο
Ήρια έγραψε:Μαρία έγραψε:λες να την πείραξε το γάλα? κάντο πιο αραιωμένο!
περαστικά και εσάς Δημητρούλα! έχει και σκόνη έξω, μην βγαίνετε καθόλου!
ρε Ευάκι, τώρα το θυμήθηκα, δεν την έκανα την δήλωση εγώ καλέ, τις αποδείξεις υπολόγισα μόνο για να γράψω το συνολικό ποσό έξω απο το φάκελο
re Μαρακι να σε ρωτησω ποσες αποδειξεις πρεπει να μαζεψεις?! το ποσο πως το ξερεις?!!!!!
Μιλουπακι έγραψε:βιβιανακι περαστικα και σε σενα, σε ευχαριστω, αντε να μπει το καλοκαιρι να μιλαμε για βολτες κτλ και οχι αλλο για αρρωστιες
Μιλουπακι έγραψε:βιβιανακι περαστικα και σε σενα, σε ευχαριστω, αντε να μπει το καλοκαιρι να μιλαμε για βολτες κτλ και οχι αλλο για αρρωστιες
Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....
Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....
Ήρια έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....
Αχ τελεια βρε Καλλιοπη μου αντε με το καλο κοπελα μου!! φορεσε το και στειλτο μας σε φωτο!! ε? ε? ε? ε?!!! χιχιχιχιχ
valerakievelinaki έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....
η ωρα η καλη κοπελια μου !! να εισαστε ευτυχισμενοι !!
Ήρια έγραψε:
re Μαρακι να σε ρωτησω ποσες αποδειξεις πρεπει να μαζεψεις?! το ποσο πως το ξερεις?!!!!!
Kalliopi έγραψε:MΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙΣ!!!Ευάκι έγραψε:
καλλιοπη 16 μερες σου εμειναν!!!
Μαρία έγραψε:
Ήρια έγραψε:
vasoula έγραψε: Καλημέρα κορίτσια
Ευακι τι λές τώρα αμάν πρέπει να σε πόνεσε πολύ, τώρα πως είσαι;;
Kalliopi έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!ΟΧΙ ΜΩΡΕ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥΦΛΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΟ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΩΤΟ;;;Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ;;;;;;;;;
Kalliopi έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΗΗΗΗΗΗΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!5 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!
valerakievelinaki έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....
Καλλιωπακι μου με το καλο!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!
η ωρα η καλη κοπελια μου !! να εισαστε ευτυχισμενοι !!
Vivian έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....
Κουλα θα εισαι σταματααα!!!! Με τοι καλο κοριτσακι μου!!!!!!! Σνιφ, σνιφ ειναι συγκινητικό!!!
Tziz έγραψε:
Τρέχω να σας διαβάσω!!!
Ποιες γέννησαν ρε κορίτσια?
Η μαμά Κατερίνα?
Η blackrose?
Καμιά άλλη?
Πάω!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης