Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
332 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 332 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΩΤΗΡΙΑ και επισημα πια, με το καλο το νινακι Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 50580

Ήρια

Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρία έγραψε:λες να την πείραξε το γάλα? κάντο πιο αραιωμένο!
περαστικά και εσάς Δημητρούλα! έχει και σκόνη έξω, μην βγαίνετε καθόλου!

ρε Ευάκι, τώρα το θυμήθηκα, δεν την έκανα την δήλωση εγώ καλέ, τις αποδείξεις υπολόγισα μόνο για να γράψω το συνολικό ποσό έξω απο το φάκελο

re Μαρακι να σε ρωτησω ποσες αποδειξεις πρεπει να μαζεψεις?! το ποσο πως το ξερεις?!!!!! scratch scratch scratch scratch scratch

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραα!!! Ειμαι λιγο καλυτερα αλλα ακομα κουγη με λες! Crying or Very sad

Μιλου περαστικα στο Ελεαννακι και σε ολους σας γενικα! Μακαρι να ηρεμησετε επιτελους!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
Μαρία έγραψε:λες να την πείραξε το γάλα? κάντο πιο αραιωμένο!
περαστικά και εσάς Δημητρούλα! έχει και σκόνη έξω, μην βγαίνετε καθόλου!

ρε Ευάκι, τώρα το θυμήθηκα, δεν την έκανα την δήλωση εγώ καλέ, τις αποδείξεις υπολόγισα μόνο για να γράψω το συνολικό ποσό έξω απο το φάκελο

re Μαρακι να σε ρωτησω ποσες αποδειξεις πρεπει να μαζεψεις?! το ποσο πως το ξερεις?!!!!! scratch scratch scratch scratch scratch

αν θυμαμαι καλα οπως ειπε η λογιστρια κοιτας τις αποδοχες ποσες ειναι, τον κανονικο μισθο νομιζω οχι μεικτα και πρεπει το μισο του ποσου που βγαινει να το εχεις σε αποδειξεις, καπως ετσι αλλα δεν θυμαμαι και καλα

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιβιανακι περαστικα και σε σενα, σε ευχαριστω, αντε να μπει το καλοκαιρι να μιλαμε για βολτες κτλ και οχι αλλο για αρρωστιες

Kalliopi

Kalliopi
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..... Sad Sad Sad Sad

Ήρια

Ήρια
Μιλουπακι έγραψε:βιβιανακι περαστικα και σε σενα, σε ευχαριστω, αντε να μπει το καλοκαιρι να μιλαμε για βολτες κτλ και οχι αλλο για αρρωστιες

Απο το στομα σου και στου Υψιστου το αυτι!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:βιβιανακι περαστικα και σε σενα, σε ευχαριστω, αντε να μπει το καλοκαιρι να μιλαμε για βολτες κτλ και οχι αλλο για αρρωστιες

Ναι Μαριτσακι μου μακαρι!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια Very Happy

Ευακι τι λές τώρα αμάν πρέπει να σε πόνεσε πολύ, τώρα πως είσαι;;

Αθηνούλα εύχομαι να είσαι καλύτερα κι εσυ!!

Δημητρα και Μιλουπάκι περαστικά στα παιδάκια σας!!

Βιβιανακι πήγες σε κανένα γιατρό;;

Καλλιοπη τι ωραίααααα πωπω ετοιμασίες αχ ζηλεύω θελω κι εγώ γάμο να ξαναπαντρευτω με τον ίδιο άντρα βέβαια!!

Μαράκι μου ασε κι ολο και κατεβαίνουν τα ρημάδια τα κιλά!!

Εγώ ξύπνησα απο τα γέλια του μπέμπη κοιμόμασταν όλοι, το τι στριγγλιές έβγαζε άλλο πράγμα, ήθελε να πιάνει τα μαλλιά μου.
Αχ πρέπει να πάω για μαγείρεμα και βαριέμαιιιιιι μουσακά κλέφτικο ριζότο με θαλασσινά γεμιστά μπεκρή μεζέ και κοτόπουλο με μανιτάρια αααα εχω να κάνω και τονοσαλάτα και πατατοσαλάτα ποια θα έρθει για βοηθεία σκυλοβαριέμαιιιιιιιιιι!!!!! Twisted Evil

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..... Sad Sad Sad Sad

Αχ τελεια βρε Καλλιοπη μου αντε με το καλο κοπελα μου!! φορεσε το και στειλτο μας σε φωτο!! ε? ε? ε? ε?!!! χιχιχιχιχ Very Happy Very Happy Very Happy

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ!ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ!!!!!ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;;;;ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..... Sad Sad Sad Sad

η ωρα η καλη κοπελια μου !! να εισαστε ευτυχισμενοι !!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ τι ωραια Καλλιόπη!!!!!!!!!! Very Happy
Βάλε φώτο στο φέις και ρυθμισε την απόρρητο αν δεν θες να την δουν ολοι, να σε δούμε και να σου πούμε, πάντως το οτι σου αρεσει είναι πολύ καλό γιατί θα το νιώθεις και άνετο, θα το δείχνεις εσύ και αυτό εσένα!!!!

Αχ τι ωραία πραγματα αυτάαααα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 654316 νυφικά λουλούδια γλυκά και όλα τα συναφή!!!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 328109

Kalliopi

Kalliopi
Ήρια έγραψε:

Αχ τελεια βρε Καλλιοπη μου αντε με το καλο κοπελα μου!! φορεσε το και στειλτο μας σε φωτο!! ε? ε? ε? ε?!!! χιχιχιχιχ Very Happy Very Happy Very Happy

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!ΟΧΙ ΜΩΡΕ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥΦΛΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΟ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΩΤΟ;;;Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ;;;;;;;;; Razz

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΡΚΩΝ,ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΡΑ! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Kalliopi

Kalliopi
valerakievelinaki έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 417472

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:

δεν ξέρω ακριβώς αλλά ο λογιστής είπε στην κουνιάδα μου ότι για 29 χιλιάρικα που βγαίνει το δικό μου καθαρό, καλό θα ήταν να μαζεύαμε και 15 χιλιάδες, άρα μήπως είναι το μισό του ποσού όπως λέει και το Μαριτσάκι!

και εγώ για φωτό θα έλεγα να βγάλεις Καλλιοπάκι αλλά έχεις δίκιο ποιος θα την τραβήξει οεο?
Very Happy άντε βρε φιλενάδα με το καλόοοοοοοο!

Kalliopi

Kalliopi
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΗΗΗΗΗΗΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!5 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
καλλιοπη 16 μερες σου εμειναν!!! Razz Razz Razz Razz Razz
MΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙΣ!!! Razz Razz Razz

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Μαρία έγραψε:

εγω την εκανα μονη μου!ποσα να ζητησω απο τον αντρα μου που του γλιτωσα τον λογιστη???? Razz

Ήρια έγραψε:

μπαινεις στο gsis.gr εχει το φυλλαδιο που μας στελναν σπιτι
αναλυτικοτατα σε pdf.διαβασε να βρεις την κατηγορια σας γιατι ειστε λιγο
περιεργα εσεις οι ναυταιοι βγαινετε και εξωτερικο και δε τα διαβασα
αυτα γιατι δε με αφορουν! Cool Cool

vasoula έγραψε: Καλημέρα κορίτσια Very Happy

Ευακι τι λές τώρα αμάν πρέπει να σε πόνεσε πολύ, τώρα πως είσαι;;

αν πονεσε λεει????καλυτερα ειμαι αλλα το μαυρο σημειο παραμενει!εχουν καει 3 pixel μου!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Kalliopi έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!ΟΧΙ ΜΩΡΕ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥΦΛΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΟ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΩΤΟ;;;Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ;;;;;;;;; Razz

χαχαχα ναι πες το δημητρη να σε βγαλει φωτογραφια!!!!!αντε οι ωρες οι καλες!!!!να το χαρεις το νυφικο σου!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 379767

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΗΗΗΗΗΗΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!5 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!

γιατί νομίζεις θα σου πήγαιναν όλα καλά? τα πήρες όλα τα πράγματα σε μία μέρα και δεν θα στράβωνε κάτι στο τέλος? ααχαχαχα
κάποιον θα βρεις δεν μπορεί, τι στο καλό που πήγαν όλοι?

Kalliopi

Kalliopi
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 315810

ΜΑΡΑΚΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ!ΟΥΦ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.... Razz Razz Razz Razz Razz

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στην πιο όμορφη και γλυκιά παρεούλα!!!!
Έμαθα ότι με ψάχνετε και ήρθα να πω ένα γεια. Δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα από τα νέα σας, μόνο αυτό το τελευταίο ποστ της Καλλιόπης.
Ολα οκ με το νυφικό έτσι??

Λοιπόν εγώ, από το Πάσχα, όλο οικογενειακές υποχρεώσεις και συγκεντρώσεις ήμουν...
Την περασμένη Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή ήμουν στη δουλειά όπως και τη Δευτέρα και γιαυτό δεν μπήκα καθόλου.
Χτες αποφάσισα να "συνεφέρω" λίγο το σπίτι (είχα να σκουπίσω και να ξεσκονίσω από τη Μ. Πέμπτη... Shocked ) και σήμερα να 'μαι!! Όλη δική σας!

Λοιπόν, τα νέα!
Θέλω να τα μάθω όλα!

Τα δικά μου έχουν ως εξής: Χθες φάγαμε (χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό γιατί φυσικά εγώ έφαγα το υπόλοιπο) κρεμούλα ρυζάλευρο για πρώτη φορά (την έφτυνε βέβαια...) ΚΑΙ έκανε κι ένα φοβερό "σάλτο" και μπήκε στο ρηλάξ μόνη της!!!
Όπως επίσης την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ, βγήκε από το ρηλάξ μόνη της... σαν αυτό που μας έλεγε η Γιάννα για το γιο της, που τον βρήκε στο χαλί, ε εγώ τη βρήκα στον καναπέ να μου χαμογελάει με πονηρό υφάκι... Και μετά το ξαναέκανε άλλες τρεις φορές και καθόμασταν και την κοιτάζαμε και τραβάγαμε βίντεο.
Επίσης μας φτύνει - αυτό που κάνουμε σαν κλανιά με τα χείλη??? Ε το έχει βρει παιχνίδι και το έκανε και στην παιδίατρο.. χαχαχα!
Αυτά.
Με τις ετοιμασίες του γάμου δεν έχω κάνει τίποτα. Τα οικονομικά μας είναι σκατά κι απόσκατα, και περιμένουμε τελευταία στιγμή μπας και γίνει κάνα θαύμα....
Η αγαπητή δε μου έχει κάνει τίποτα, εκτός του ότι κράταγε τη μικρή τις μέρες που δούλευα αλλά ερχόταν αφού έφευγα και έφευγε πριν γυρίσω. Το μόνο: που σιδέρωνε τα ρουχαλάκια της μικρής, αλλά τα δικά μου ως συνήθως, ούτε να τα ακουμπήσει... Τες πα....

Τρέχω να σας διαβάσω!!!
Ποιες γέννησαν ρε κορίτσια?
Η μαμά Κατερίνα?
Η blackrose?
Καμιά άλλη?
Πάω!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κουλα θα εισαι σταματααα!!!! Με τοι καλο κοριτσακι μου!!!!!!! Σνιφ, σνιφ ειναι συγκινητικό!!!

naysika

naysika
valerakievelinaki έγραψε:

Καλλιωπακι μου με το καλο!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Αγγελικούλα! έχει ΠΜ Αγγελική! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 35 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Κουλα θα εισαι σταματααα!!!! Με τοι καλο κοριτσακι μου!!!!!!! Σνιφ, σνιφ ειναι συγκινητικό!!!

αααααααααχχχχχχχχχ κουλααααααα!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Τρέχω να σας διαβάσω!!!
Ποιες γέννησαν ρε κορίτσια?
Η μαμά Κατερίνα?
Η blackrose?
Καμιά άλλη?
Πάω!

Μας ελειψες!!!!! Δυστυχως θα διαβασεις δυσάρεστα! Το μπεμπακι της blacrose πεθανε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις