Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
459 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 459 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 19]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tατι μου,οτι κ αν αποφασισεις να το σκεφτεις πολυ καλα,να μην παρεις μια αποφαση που θα την μετανιωσεις μετα....Σε σκεφτομαι κ δεν θελω να στενοχωριεσαι,θα στο πω κ απο εδω για αλλη μια φορα....

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:τατιανα ειναι ξεκαθαρο το θεμα...
το λενε ολες οι κοπελες...
και εγω πιστευω πως αν του την φερεις με το ονομα ολα θα τελειωσουν εδω...

να σε ρωτησω κατι ισως λιγο ακομψο???

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕς ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙς????????????????
ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ????????????
ΘΑ ΕΧΕΙς ΕΤΣΙ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ????????

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗς ΠΕΘΕΡΑς ΣΟΥ!!! ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙς!!! ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΗς..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗς ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ

σορρυ αν τα λεω λιγο ωμα...αλλα πιστευω οτι αυτη τη φορα εχει αδικο και ο αδερφος σου που σε βαζει στα λογια...,.

και τελος το κλασικο...
να διαλυσεις ενα σπιτι ειναι ευκολο.......
να το κρατησεις ενωμενο ..αυτο ειναι το δυσκολο και αξιζει!!!

αυτή είναι και η δικιά μου γνώμη.. Rolling Eyes πήρες κάποια απόφαση??

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina780 έγραψε:ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ POST ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΗΣΗ?Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ?
ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΥΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΣ?ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ?

Οχι δεν εχουν αλλα εγγονια ουτε αλλο γιο εχουν μια κορη μονο..ακομη..και μονο που δεν ηρθαν στην γεννα και που οταν ημουν εγκυος ειπε η μανα του στην μανα μου οτι εμεις αυτην την εγκυμοσυνη δε τη θελαμε αλλα τι να κανουμε...Θα επρεπε να ντρεπονται....

304Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 13 Empty http://forum.eimaimama.gr/t5658-topic Τετ Αυγ 24, 2011 5:50 am

katerina780

katerina780
Κ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΚΟΒΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΗΛ???ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΟΥ?ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ?

Σούλα

Σούλα
tatijana έγραψε:
katerina780 έγραψε:ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ POST ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΗΣΗ?Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ?
ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΥΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΣ?ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ?

Οχι δεν εχουν αλλα εγγονια ουτε αλλο γιο εχουν μια κορη μονο..ακομη..και μονο που δεν ηρθαν στην γεννα και που οταν ημουν εγκυος ειπε η μανα του στην μανα μου οτι εμεις αυτην την εγκυμοσυνη δε τη θελαμε αλλα τι να κανουμε...Θα επρεπε να ντρεπονται....

Τατιάνα αυτό που βλέπω εγώ είναι πως είσαι πολύ πιεσμένη!!!
δεν θα σου βγει σε καλό,θα πάθεις τίποτα βρε παιδάκι μου και θα είναι κρίμα!!!
τα πράγματα είναι απλά: ή που θα βάλεις το όνομα τους για να τα έχεις καλά με τον άντρα σου ή που θα τα γαμήσεις την μάνα(συγνώμη για τα κακά λόγια αλλά δεν αντέχω άλλο με τα σκατοπεθερικά του πλανήτη μας)θα δώσεις το όνομα που θέλεις και θα τον χάσεις!!
θέλεις να τον χάσεις?
θα μου πεις όχι φυσικά!!!!
για ποιον λόγο δεν θέλεις να χάσεις αυτόν τον άνθρωπο από την ζωή σου?
σκέψου!!!!
ζυγισέ τα καλά και τα κακά!!!
παραπάνω το ευάκι σου είπε κάποια πράγματα που συμφωνώ μαζί της!!
αν δεν βγει από το βρακί της μάνας του το αντέχεις?
το θέλεις?
σκέψου τα όλα..

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιάνα μου καλησπέρα !

Διάβασα τα post και θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη την συμπεριφορά σου και τα νεύρα σου.
Πιστεύω ότι σχεδόν όλες μας θα νιώθαμε την ίδια αγανάκτηση που νιώθεις και εσύ.
Το θέμα τώρα είναι να διατηρήσεις την ισορροπία στην οικογένεια σου.

Να βρεις την χρυσή τομή. Να μην γίνει ούτε το δικό σου αλλά ούτε το δικό του.

Δεν προτείνω να δώσεις το όνομα του πεθερού αλλά προτείνω να δώσεις μόνο το Σωτήρης. Αφού έχεις κάνει και τάμα και η πεθερά είναι θεούσα να αποδεκτούν ότι το τάμα είναι ιερό και δεν γίνεται το παιδί να έχει δύο ονόματα και να μπερδεύεται.

Πρέπει και οι δύο να κάνετε πίσω και να υπάρξει αμοιβαία υποχώρηση.

Μην στεναχωριέσαι για την συμπεριφορά του άντρα σου. Δυστυχώς όλοι οι άντρες μαμάκες είναι και πολύ προβλέψιμοι. Ελάχιστοι διαφέρουν.

Σκέψου πάνω από όλα το παιδάκι σου !

Και κυρίως να ξέρεις ότι δεν αξίζει για κανέναν να χαλιέσαι. Μια Τατιάνα υπάρχει. Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:

Ευακι ναι αθετω τον λογο μου γιατι βλεπω οτι και μου το ειπε και ξεκαθαρα οτι ειναι ανικανος για τον οποιοδηποτε λογο να πατησει κ να παρει το μερος το δικο μας...εμενα δλδ και του παιδιου,τι να τον κανω αμα δε μπορει να σταθει σαν αντρας απεναντι στην οικογενεια του,τι να τον κανω αμα φοβαται και τους τρεμει?

εμενα αυτα με ανησυχουν...και εν τελει αν δεν θεωρεις οτι ολα αυτα μπορει να τα ξεπερασει,αν πιστευεις οτι μια ζωη θε εισαι ετσι μεσα στα νευρα γιατι παλι η μανα του αποφασισε αυτο ή ειπε εκεινο διελυσε το....ξεκαθαρα και στα ισα.και οχι την ημερα της βαφτισης...μια ημερα τοσο μοναδικη για το παιδι σου.

παντως οι περισσοτεροι αντρες δεν ορθωνουν αναστημα στη μαμακα τους....αυτο ομως δεν ειναι λογος να χωρισεις...το οτι φοβαται τωρα δεν σημαινει ουι θα ειναι ετσι και σε 2-3 χρονια...δεν αλλαζουν ολα απο τη μια μερα στην αλλη..εσυ θα λες αυτα που θελεις θα πηγαινει 5 βηματα μπροστα..μετα θα λεει η μαμα του θα πηγαινει παλι 3 βηματα πισω κλπ...καποια στιγμη ομως θα καταλαβει..οσο μεγαλωνουν και τα παιδια ειναι καλυτερα..νοιωθει οτι εχει δικη του οικογενεια...
κανε λιγη υπομονη..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟς ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ..θα τον εχεις μεγαλωσει τοσα χρονια...λες απο την μια μερα στην αλλη να σε ξεγραψει τελειως και να ακουει μονο την γυναικα του?? δεν γινεται!!
δωσε στον αντρα σου χρονο!!!
και στην σχεση σας και την οικογενεια σας...!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσακι μου γλυκο,τα εχουμε πει πολλες φορες εμεις γιααυτο το θεμα,κι σου εχω ξαναπει οτι ναι μεν διαφωνω στο οτι αθετησες την υποσχεση σου να βγαλετε του πεθερου,που μακαρι να μην το ειχες κανει ποτε.Αλλα απο την αλλη ειναι το γμτ γτ να κατσεις να υπομεινεις τετοια χουντα.Βεβαια συμφωνω με τα κοριτσια οτι αν τυχον χωρισετε για το ονομα,η πεθερα σου θαχει κερδισει τον πολεμο τελικα,γτ μεσα απο το να πατησεις ποδι εσυ εκεινη θαχει κερδισει το βραβειο,τον γιο της μακρια σου κι φαντασου αφου τον κανει οτι θελει απο μακρια,τι μπορει να κανει αμα τον εχει κι μες το σπιτι της,γτ αν ο μη γεννητω χωρισετε εκει θα τρεξει,οποτε γυρναμε στα ιδια,ζυγισε τα,εισαι διατεθειμενη να τον αφησεις για χαρη της,ενω μπορεις να παρεις το αιμα σου πισω μελλοντικα σε παααρα πολλες ευκαιριες ηθελημενες κ μη,κι επισης απο την αλλη ζυγισε μπορει η αγαπη σου γιαυτον τον αντρα να ξεπερασει οτι μια ζωη θακουει την μανα του?Σκεψου τα ολα σοβαρα,κι αποφασισε,εχεις ζησει καποια πραγματα,κι το σημαντικοτερο εισαι σε μια φαση της ζωης σου που για μενα πρεπει να ξοδευεις το χρονο σου με το να κανεις δημιουργικα πραγματα με το παιδι σου,κι οχι να σπαταλας τη ζαχαρενια σου κι να κανεις κακο στον εαυτο σου με το να ασχολεισαι μαζι τους.Για οποιοδηποτε θεμα.
Εμενα αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι οικογενειακως συμπεριλαβανομενου κι του Νικολα,μονο επιδεινωνουν την κατασταση σου,φυσικα ο Νικολας δν το κανει ηθελημενα κι στοχε αποδειξει.
Σκεψου τα ολα,κι αποφασισε με τη καρδια σου κανε την προσευχη σου,κι ολα θα πανε καλα,στο ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου.
Αυτο ομως που θελω κι σιγουρα κι ο Νικολας κι ο γιοκας σου φυσικα ειναι τη μερα της βαφτισης να εισαι πανεμορφη κι να λαμπεις οποιο ονομα κι να μπει τελικα,γτ σημασια εχει να εισαι καλα για να μπορεις να σταθεις διπλα στο φατσονι σου κι τπτ αλλο..Κι αστους αλλους να κουρευονται...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:

Ευακι ναι αθετω τον λογο μου γιατι βλεπω οτι και μου το ειπε και ξεκαθαρα οτι ειναι ανικανος για τον οποιοδηποτε λογο να πατησει κ να παρει το μερος το δικο μας...εμενα δλδ και του παιδιου,τι να τον κανω αμα δε μπορει να σταθει σαν αντρας απεναντι στην οικογενεια του,τι να τον κανω αμα φοβαται και τους τρεμει?

εμενα αυτα με ανησυχουν...και εν τελει αν δεν θεωρεις οτι ολα αυτα μπορει να τα ξεπερασει,αν πιστευεις οτι μια ζωη θε εισαι ετσι μεσα στα νευρα γιατι παλι η μανα του αποφασισε αυτο ή ειπε εκεινο διελυσε το....ξεκαθαρα και στα ισα.και οχι την ημερα της βαφτισης...μια ημερα τοσο μοναδικη για το παιδι σου.

παντως οι περισσοτεροι αντρες δεν ορθωνουν αναστημα στη μαμακα τους....αυτο ομως δεν ειναι λογος να χωρισεις...το οτι φοβαται τωρα δεν σημαινει ουι θα ειναι ετσι και σε 2-3 χρονια...δεν αλλαζουν ολα απο τη μια μερα στην αλλη..εσυ θα λες αυτα που θελεις θα πηγαινει 5 βηματα μπροστα..μετα θα λεει η μαμα του θα πηγαινει παλι 3 βηματα πισω κλπ...καποια στιγμη ομως θα καταλαβει..οσο μεγαλωνουν και τα παιδια ειναι καλυτερα..νοιωθει οτι εχει δικη του οικογενεια...
κανε λιγη υπομονη..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟς ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ..θα τον εχεις μεγαλωσει τοσα χρονια...λες απο την μια μερα στην αλλη να σε ξεγραψει τελειως και να ακουει μονο την γυναικα του?? δεν γινεται!!
δωσε στον αντρα σου χρονο!!!
και στην σχεση σας και την οικογενεια σας...!!

Συμφωνω γενικα. Στο μονο που διαφωνώ ειναι που γενικεύεις μια κατάσταση. Δεν νομιζω καθολου πως ειναι ετσι ολοι οι αντρες. Και στο χερι της Τατιανας και όλων μας ειναι να μεγαλώσουμε παιδια που δεν θα ειναι ετσι μεθαύριο. Που δεν θα περιμενουν την εγκρησή μας για να κάνουν ενα βημα στην ζωη τους. Εγώ θα ένιωθα πολύ αποτυχημενη σαν μάνα αν ο γιος μου δεν ήταν ικανος να πάρει σοβαρες αποφάσεις χωρις εμενα. Ακόμα κι αν θα έχω αντιθετη γνώμη, γενικά θα χαίρομαι που δεν θα έχει ανάγκη την γνωμη μου. Μόνο έτσι μέσα απο τις προσωπικές του επιλογές θα βρει την ευτυχια, ως ένα εντελώς διαφορετικός άνθρωπος με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Στόχος μου και πιστεύω και στοχος της κάθε μάνας και ειδικά της κάθε αγορομάνας. Βολικό να έχω ένα γιο μαμάκια, αλλά εγωιστικό. Και εγώ θελω το καλό του. Το καλό του δεν ειναι να μην "κακοπεσει' και να μην κάνει λαθος επιλογές. Το καλό του είναι να σταθεί στα πόδια του, να πέσει και να ξανασηκωθεί ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Και εγώ θα καμαρώνω.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνω με την Μαρια,δεν υπαρχει περιπτωση να του κουμανταρω την ζωη και το ξερω γιατι με ξερω...Θελω να φαει το κεφαλι του και να ξανα σηκωθει μονος του.θα του μιλαω εγω αλλα δε θα τον καθοδηγω...
Οσο για το σκετο Σωτηρης ουτε η "θεουσα" η πεθερα μου θελει ουτε ο αντρας μου φυσικα...ειμαι παλι σε μια φαση οπως τοτε που ανοιξα το θεμα..Και βλεπω πως ολες μου λετε σχεδον το ιδιο πραγμα...

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαλλον πιο πολυ σε μπερδευουμε παρα σε βοηθαμε... αλλα εξω απ το χορο πολλα τραγουδια ξερουμε!

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω πιστευω τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.η κανεις το δικο σου και ας μην συμφωνει κανενας...αυτο μπορει να φερει σοβαρο καυγα με τον αντρα σου,για μια ζωη θα του πιπιλιζουν το μυαλο με αυτο,αρα θα σου το χτυπαει και εκεινος.για τα πεθερικα δεν το συζηταμε γιατι ετσι και αλλιως δεν ειναι και ξετρελαμενοι μαζι σου απο οτι καταλαβα.αρα και το ονομα να βαλεις η γκρινια και κακια θα βγει με αλλο τροπο.με τον αντρα σου μπορει ακομη και να σας βαλουν να χωρισετε αυτοι...ο συζυγος μου παντως που του ζητησα την γνωμη του...μου ειπε αν αγαπας τον αντρα σου και δεν θελεις να το τραβηξεις στα ακρα,βγαλε τουλαχιστον ενα κερδος απο αυτο...για το μωρο εννοω.γυναικα εισαι,καταλαβαινεις.αν δεν δεχτουν να γραψουν κατι στο παιδι πες οχι στο ονομα και θα εχεις και δικαιολογια. Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 13 587529

katerina780

katerina780
τζενη έγραψε:εγω πιστευω τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.η κανεις το δικο σου και ας μην συμφωνει κανενας...αυτο μπορει να φερει σοβαρο καυγα με τον αντρα σου,για μια ζωη θα του πιπιλιζουν το μυαλο με αυτο,αρα θα σου το χτυπαει και εκεινος.για τα πεθερικα δεν το συζηταμε γιατι ετσι και αλλιως δεν ειναι και ξετρελαμενοι μαζι σου απο οτι καταλαβα.αρα και το ονομα να βαλεις η γκρινια και κακια θα βγει με αλλο τροπο.με τον αντρα σου μπορει ακομη και να σας βαλουν να χωρισετε αυτοι...ο συζυγος μου παντως που του ζητησα την γνωμη του...μου ειπε αν αγαπας τον αντρα σου και δεν θελεις να το τραβηξεις στα ακρα,βγαλε τουλαχιστον ενα κερδος απο αυτο...για το μωρο εννοω.γυναικα εισαι,καταλαβαινεις.αν δεν δεχτουν να γραψουν κατι στο παιδι πες οχι στο ονομα και θα εχεις και δικαιολογια. Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 13 587529
ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Κ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενη έγραψε:εγω πιστευω τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.η κανεις το δικο σου και ας μην συμφωνει κανενας...αυτο μπορει να φερει σοβαρο καυγα με τον αντρα σου,για μια ζωη θα του πιπιλιζουν το μυαλο με αυτο,αρα θα σου το χτυπαει και εκεινος.για τα πεθερικα δεν το συζηταμε γιατι ετσι και αλλιως δεν ειναι και ξετρελαμενοι μαζι σου απο οτι καταλαβα.αρα και το ονομα να βαλεις η γκρινια και κακια θα βγει με αλλο τροπο.με τον αντρα σου μπορει ακομη και να σας βαλουν να χωρισετε αυτοι...ο συζυγος μου παντως που του ζητησα την γνωμη του...μου ειπε αν αγαπας τον αντρα σου και δεν θελεις να το τραβηξεις στα ακρα,βγαλε τουλαχιστον ενα κερδος απο αυτο...για το μωρο εννοω.γυναικα εισαι,καταλαβαινεις.αν δεν δεχτουν να γραψουν κατι στο παιδι πες οχι στο ονομα και θα εχεις και δικαιολογια. Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 13 587529

Τζενακι σωστος ο αντρας σου...Αλλα τα πεθερικα μου δεν εχουν να μου γραψουν απολυτως τιποτα γιατι δεν εχουν...Αλλα ξερουν να απαιτουν και για το αντρικο ονομα και για το γυναικειο...και του πεθερου και της πεθερας...Δεν ειναι οτι με μπερδευεται...Δε ξερω τι θα κανω...Δε μπορω να παρω μια σκατοαποφαση...Να σταματησω την βαφτιση?και να παρω μονο τη νονα και να παω μονες μας?αφου δεν ειμαι παντρεμενη δε χρειαζεται κι ο πατερας...απο την αλλη θελω μια λιτη κι ομορφη βαφτιση για τον γιο μου...Να βγαλω το ονομα του ηλιθιου αν και δε το αξιζει....Μετα θα απιτουν για αλλα...Δηλαδη μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα γιατι μπορει να μη χωρισω τωρα αλλα μη μπορωντας να πατησει γενικοτερα ποδι ο δικος μου αυτο μου δειχνει οτι θα χωρισουμε στο επομενο -αν ειναι κοριτσακι....Αχ,ειμαι απελπισμενη..Πρωτη φορα δε ξερω τι να κανω..

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην τρελαίνεσαι βρε Τατιάνα μου... Δεν αξίζει τώρα να γίνεσαι έτσι για εκείνους.. Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που λένε πως το πραγματικό θέμα το έχεις με τον άντρα σου. Ειλικρινά, δεν μπορώ να τον καταλάβω..

Να σε ρωτήσω κάτι; Αν δηλαδή δε βγάλετε τον μπαμπά του, ποιο είναι το χειρότερο που θα κάνει ο άντρας σου; Σου έχει δώσει τελεσίγραφο ή το όνομα ή χωρίζουμε;

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Κ ΠΕΣ:νΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ Η ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ..ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Μην τρελαίνεσαι βρε Τατιάνα μου... Δεν αξίζει τώρα να γίνεσαι έτσι για εκείνους.. Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που λένε πως το πραγματικό θέμα το έχεις με τον άντρα σου. Ειλικρινά, δεν μπορώ να τον καταλάβω..

Να σε ρωτήσω κάτι; Αν δηλαδή δε βγάλετε τον μπαμπά του, ποιο είναι το χειρότερο που θα κάνει ο άντρας σου; Σου έχει δώσει τελεσίγραφο ή το όνομα ή χωρίζουμε;

Μου ειπε οτι του περασε απο το μυαλο οτι θα χωρισουμε αν βγαλω οποιοδηποτε ονομα..

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anastazia έγραψε:ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Κ ΠΕΣ:νΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ Η ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ..ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Του το εχω πει καιρο να το κανουμε αυτο και δε με παει...τιποτα το θεμα ειναι οτι φανηκε τωρα οτι η κατασταση κρεμεται απο μια κλωστη,η σχεση ολη δλδ...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
elena25 έγραψε:Μην τρελαίνεσαι βρε Τατιάνα μου... Δεν αξίζει τώρα να γίνεσαι έτσι για εκείνους.. Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που λένε πως το πραγματικό θέμα το έχεις με τον άντρα σου. Ειλικρινά, δεν μπορώ να τον καταλάβω..

Μου ειπε οτι του περασε απο το μυαλο οτι θα χωρισουμε αν βγαλω οποιοδηποτε ονομα..

Με λίγα λογια σε απειλεί...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Τατιάνα μου, μήπως πρέπει να το σκεφτείς καλά το θέμα; Μήπως πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει να είσαι με έναν τέτοιον άνθρωπο; Μπορείς δηλαδή να συμβιβαστείς με το ότι μπορεί και μια ολόκληρη ζωή να είναι οι γονείς του πάνω από την οικογένειά του; Γιατί τώρα οικογένειά του είσαι εσύ και το παιδάκι σας.

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:
anastazia έγραψε:ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Κ ΠΕΣ:νΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ Η ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ..ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Του το εχω πει καιρο να το κανουμε αυτο και δε με παει...τιποτα το θεμα ειναι οτι φανηκε τωρα οτι η κατασταση κρεμεται απο μια κλωστη,η σχεση ολη δλδ...

τατι μου γλυκεια αν ειναι να σε απειλει για το ονομα δεν ειναι σωστο πες του ετσι δεν παει η κατασταση αν γινει κατι αλλο πιο σοβαρο τι θα γινεται χωριζουμε .νομιζω οτι το κανει για σε πεσει .εσυ θα κανεις αυτο που νιωθεις πιο σωστο για σενα και το παιδι σου πανω απο ολα .το λεει ετσι για να δεις να φευγεις

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ??????ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ..Κ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Κ ΒΛΑΚΙΕΣ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !!!!!!!!!Αλλα πες στο αντρα σου οτι ΘΕΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..ΧΑΧΑ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anastazia έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ??????ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ..Κ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Κ ΒΛΑΚΙΕΣ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !!!!!!!!!Αλλα πες στο αντρα σου οτι ΘΕΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..ΧΑΧΑ

Kατι τετοιο με βλεπω να κανω στο τελος και τσαμπα η βαβουρα και τα θα κανω οτι θελω και δε κανω πισω με τιποτα...Ειμαι μια γλυκεια κοτουλα..Τελος παντων,Σαν ονομα του πεθερου μου δεν ειναι ασχημο,ισα ισα ετσι ελεγαν και τον παππου μου και τον αδερφο μου,αλλα ειναι οτι δε γουσταρω να τον τιμησω αυτον τον ανθρωπο..Αλλα μαλλον θα υποχωρησω και μετα η θα ηρεμησουμε η θα το διαλυσουμε γιατι απο την φυση μου οταν πιεζομαι πολυ κ τελικα κανω πισω μετα τα τιναζω ολα στον αερα,τωρα κανω λιγο τον μαλακα για το παιδι δε θελω με τιποτα -ακομη τουλαχιστον- να χωρισω,γιατι φανταζομαι οτι δε θα ειμαστε παντα ετσι...Ε???

[κουνια που με κουναγε]

aggeliki5579

aggeliki5579
Τατιανα μου γλυκεια,εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι ετσι γι΄αυτους τους ανθρωπους με τοσα που σου εχουν κανει.Μου προεκυψε κατι αναλογο με το ονομα του δικου μου μπεμπη(τον βαφτιζω τον Δεκεμβρη),ο αντρας μου θελει να βαλω το ονομα του πατερα του.Δεν μου εχει κανει κατι κακο ο πεθερος μου αλλα το αντιθετο.Ειναι εντελως μα εντελως αδιαφορος και για τον γιο του και για το εγγονι του.Για μενα χε@@@κα!!!
Δεν ερχεται να δει το παιδι,μενει 15 λεπτα απο το σπιτι μας και εχει να ερθει 2 μηνες τουλαχιστον...Τα ειπα ομως μια και καλη με τον αντρα μου και εληξε το ζητημα με το ονομα!
Κανε αυτο που σου ζηταει ο αντρας σου για να μπορεις να εχεις λογο απο εκει και περα σε ολα...να ανεβεις στα ματια του αντρουλη σου και να μην κανεις το χατηρι στην οχια την πεθερα σου να πετυχει αυτο που θελει,να σας χωρισει!
Οσο για τον πεθερο σου κανε το εξης: Ανακοινωσε του οτι το παιδι θα παρει το ονομα του αλλα δεν το κανεις για να τον τιμησεις(αυτο που ειπες πριν),χαρη τους κανεις...το κανεις μονο για να ευχαριστησεις τον αντρα σου..πες το του ετσι χυμα...κι εσυ θα ηρεμησεις με τον Νικολα,και το ονομα του πατερα του θα μπει αλλα και τα πεθερικα σου θα σκασουν!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιστεύεις δηλαδή πως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η συμπεριφορά του; Υπάρχει πιθανότητα να έρθει κάποια στιγμή που θα πατήσει πόδι στους γονείς του και θα βάλει εσάς πάνω από εκείνους;

Αυτό είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις με βάση αυτά που σου έχει δείξει ο άντρας σου. Αν νομίζεις πως θα αλλάξει κάτι τότε μείνε και πάλεψέ το. Αν όχι, κάνε κάτι όσο είναι καιρός!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις