Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 19]

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δε ξερω...το τι γινεται στην οικογενεια σου το ξερεις εσυ κ μοναχα εσυ...

το αναστημα σου μπορεις να το ορθωσεις κ μετα...να πεις η τελευταια φορα που εβαλα τους δικους σου πανω απο εμας ηταν με το ονομα του παιδιου. Τωρα τελος.. ή αυτοί ή η οικογένεια μας

και αρχισε εσυ να τους βαζεις στη θεση τους κ να απαντας οταν σε προσβαλλουν..κ εγω ετσι ημουν κ δε μιλουσα μεχρι που μια μερα μπουκαρε ο πεθερος μου μεσα 9 το πρωι (τους εχω και απο κατω) και εγω ακομα με το νυχτικο, για να δει το παιδι..δε μιλησα..το ειπα στον αντρα μου αλλα περα βρεχει...ετσι εισαι λεω; θα σε φτιαξω;

τη δευτερη φορα εφερε το παιδι επανω ερχοταν αυτο στο δωματιο κ φωναζω -περιμενε ντυνομαι- κ μπαινει μεσα κ με πιανει με τα εσωρουχα.

αντε του λεω την τριτη φορα μπορει να με πετυχεις και γυμνη...Δεν ειπε κουβεντα.

τα ειχα παρει κ με τον αντρα μου που αντεδρασε λες κ ειμαστε κοινοβιο εδω μεσα κ του λεω αν δεν θες να απανταω μιλα εσυ αλλιως εγω δεν το βουλωνω!

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Συμφωνω μαζι σου,αν δεν εκανε καθε φορα πισω για την μαμα του να μην την στεναχωρησει βαζοντας ΕΜΕΝΑ σε κινδυνο γιατι εκεινος δε μπορει να πατησει λιγο ποδι...Να μη με σεβεται αυτη η γυναικα και να με προσβαλλει με καθε τροπο...και πολλα αλλα φυσικα που δε θελω να αναφερω,δε λεω με αγαπαει πολυ ο αντρας μου οπως κι εγω,αλλα εδω αυτην την φορα δε κανω πισω...Επιτελους κι εγω πρεπει να ορθωσω το αναστημα μου και να μη κανω πισω γιατι τον αγαπαω...Αμα θελει να φυγει οι σκυλοι δεμενοι και η πορτα ανοιχτη..
Θα συμφωνουσα λοιπον μαζι σου αν ηταν λιγο πιο οκ τα πραγματα και δε με φερνανε οικογενειακως σε κατασταση να κλαιω και να πιεζομαι...Αλλα δυστυχως δε μπορω να συμφωνησω....

Ευχαριστω για την συμβουλη σου κοριτσι μου και που εκατσες να μου πεις την ιστορια..

κοπελα μου με ολο τα θαρρος,θα συμφωνησω με την jojo_mama....προσπαθησε για χαρη του μικρουλη σας να κανεις μια τελευταια υποχωρηση και μετα μην τους την ξαναχαρισεις για τιποτα ομως.... Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spapastamou έγραψε:
tatijana έγραψε:Συμφωνω μαζι σου,αν δεν εκανε καθε φορα πισω για την μαμα του να μην την στεναχωρησει βαζοντας ΕΜΕΝΑ σε κινδυνο γιατι εκεινος δε μπορει να πατησει λιγο ποδι...Να μη με σεβεται αυτη η γυναικα και να με προσβαλλει με καθε τροπο...και πολλα αλλα φυσικα που δε θελω να αναφερω,δε λεω με αγαπαει πολυ ο αντρας μου οπως κι εγω,αλλα εδω αυτην την φορα δε κανω πισω...Επιτελους κι εγω πρεπει να ορθωσω το αναστημα μου και να μη κανω πισω γιατι τον αγαπαω...Αμα θελει να φυγει οι σκυλοι δεμενοι και η πορτα ανοιχτη..
Θα συμφωνουσα λοιπον μαζι σου αν ηταν λιγο πιο οκ τα πραγματα και δε με φερνανε οικογενειακως σε κατασταση να κλαιω και να πιεζομαι...Αλλα δυστυχως δε μπορω να συμφωνησω....

Ευχαριστω για την συμβουλη σου κοριτσι μου και που εκατσες να μου πεις την ιστορια..

κοπελα μου με ολο τα θαρρος,θα συμφωνησω με την jojo_mama....προσπαθησε για χαρη του μικρουλη σας να κανεις μια τελευταια υποχωρηση και μετα μην τους την ξαναχαρισεις για τιποτα ομως.... Very Happy

Καλα γεννητουρια κοπελαρα μου....Γερο να ειναι και καλοτυχο..

Γιατι να κανω παλι εγω πισω?εκεινος γιατι δε σκεφτεται τον μικρο μας?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρακολουθω καιρο το θεμα και το εχω ξαναπει...στην περιπτωση σας δε με νοιαζει το ποιανου ειναι το ονομα αλλα γιατι ο αντρας σου συνεχιζει και ειναι μεσα στο βρακι της μανας του...εσυ τι ρολο βαρας????ασχετα με το ονομα που την γνωμη μου την εχω πει,αφου ειχατε συμφωνησει να μπει του πατερα μαζι με το ταμα ενω η συμπεριφορα τους ηταν απο τοτε γελοια αυτη που αθετει την συμφωνια εισαι εσυ...αλλα γιατι ενω βλεπει οτι σε πειραζει ολη αυτη η συμπεριφορα του και εισαι ετοιμη να τα τιναξεις στον αερα δεν αλλαξει τροπο σκεψης????εδω που φτασατε τουλαχιστον εσυ μη το χοντραινεις αλλο...γιατι αυτος δε παιρνει αποφασεις με καθαρο μυαλο...τον πρηζουν και οι γκιοσες....

spapastamou

spapastamou
tatijana έγραψε:
spapastamou έγραψε:

Καλα γεννητουρια κοπελαρα μου....Γερο να ειναι και καλοτυχο..

Γιατι να κανω παλι εγω πισω?εκεινος γιατι δε σκεφτεται τον μικρο μας?

σ'ευχαριστω παρα πολυ....!!!κι εσυ να χαιρεσαι τον κουκλακο σου....!!!εχεις ολα τα δικια του κοσμου με το μερος σου απλα εμεις οι μανουλες συνηθως απο την φυση μας σκεφτομαστε πιο πολυ τα μικρα μας και ζουμε εχοντας αυτα ως προτεραιοτητα...απο αυτη την αποψη και μονο αξιζει να κανεις μια τελευται υποχωρηση....και μετα πηδ@ τους κανονικα....κανεις δεν προκειται να σου πει οτι εισαι λαθος....βγαλε πρωτα το ταμα σου και δευτερο του πεθερου....ισα να ακουστει...και φωναζε το οπως εσυ θα διαλεξεις ειναι δικη σου επιλογη μετα ξεκαθαρισε το αμεσως.... Very Happy

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι εννοεις να σκεφτει το μικρο σας;

αν δηλ το τραβηξετε κ τελικα γινουν τα πραγματα χαλια κ χωρισετε κ μαθει το παιδι οτι χωρισατε για το ονομα του πως θα νιωσει; γιατι ουσιαστικα η αφορμη θα ειναι αυτη αλλα για το παιδι αυτος θα ειναι ο λογος..
Εσυ θα το εχεις σκεφτει το παιδι τοτε;

μη σε φορτωνουμε κ εμεις αλλο...ειναι θεμα εγωισμου (με την καλη την εννοια) και των δυο σας. Σκεψου σοβαρα τις συνεπειες...αν του κανεις το χατηρι θα τον εχεις του χεριου σου και θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις εναντιον τους...Εβγαλα το ονομα του κ αυτοι μονο να ανακατευονται ξερουν.

Σκεψου ηρεμα και σοβαρα κ με το καλο να παρει το ονομα του ο μικρος σου!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojo_mama έγραψε:τι εννοεις να σκεφτει το μικρο σας;

αν δηλ το τραβηξετε κ τελικα γινουν τα πραγματα χαλια κ χωρισετε κ μαθει το παιδι οτι χωρισατε για το ονομα του πως θα νιωσει; γιατι ουσιαστικα η αφορμη θα ειναι αυτη αλλα για το παιδι αυτος θα ειναι ο λογος..
Εσυ θα το εχεις σκεφτει το παιδι τοτε;

μη σε φορτωνουμε κ εμεις αλλο...ειναι θεμα εγωισμου (με την καλη την εννοια) και των δυο σας. Σκεψου σοβαρα τις συνεπειες...αν του κανεις το χατηρι θα τον εχεις του χεριου σου και θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις εναντιον τους...Εβγαλα το ονομα του κ αυτοι μονο να ανακατευονται ξερουν.

Σκεψου ηρεμα και σοβαρα κ με το καλο να παρει το ονομα του ο μικρος σου!

Και με το δικο μου ονομα ετσι εγινε...Χωρισανε για ενα κωλοονομα..
Αλλα δεν ενιωσα ποτε ασχημα γιαυτο...

Ευακι ναι αθετω τον λογο μου γιατι βλεπω οτι και μου το ειπε και ξεκαθαρα οτι ειναι ανικανος για τον οποιοδηποτε λογο να πατησει κ να παρει το μερος το δικο μας...εμενα δλδ και του παιδιου,τι να τον κανω αμα δε μπορει να σταθει σαν αντρας απεναντι στην οικογενεια του,τι να τον κανω αμα φοβαται και τους τρεμει?
Και οταν προχθες του ειπα οτι σκεφτομουνα πριν καιρο να κανω πισω κ να βγαλω του πατερα σου μονο και μονο γιατι σε μια δυσκολια εσυ μου σταθηκες -ασχετα αν μετα το σκεφτηκα παλι γιατι κατι εγινε και του ειπαν και τα πηρα..γυρισε και μου ειπε:εκατσα γιατι γουσταρα και δεν εχεις καμια υποχρεωση σε τιποτα...

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μάλλον το'χει πάρει απόφαση, Τατιάνα μου και έχει χαλαστεί από την όλη φάση, οπότε δεν του κάνει αίσθηση τίποτα... είτε "Γιώργος" είτε "Ορφέας" είτε "Χρήστος"!! Τα πέρασα κι εγώ,.... Το θέμα ήταν να γίνει από την Αρχή..αφού έσπασε το γυαλί, ακόμη κι αν ξανακολλήσει, το ράγισμα θα είναι πάντα εκεί.... Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 12 417472

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα ειναι ξεκαθαρο το θεμα...
το λενε ολες οι κοπελες...
και εγω πιστευω πως αν του την φερεις με το ονομα ολα θα τελειωσουν εδω...

να σε ρωτησω κατι ισως λιγο ακομψο???

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕς ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙς????????????????
ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ????????????
ΘΑ ΕΧΕΙς ΕΤΣΙ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ????????

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗς ΠΕΘΕΡΑς ΣΟΥ!!! ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙς!!! ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΗς..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗς ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ

σορρυ αν τα λεω λιγο ωμα...αλλα πιστευω οτι αυτη τη φορα εχει αδικο και ο αδερφος σου που σε βαζει στα λογια...,.

και τελος το κλασικο...
να διαλυσεις ενα σπιτι ειναι ευκολο.......
να το κρατησεις ενωμενο ..αυτο ειναι το δυσκολο και αξιζει!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bou-boukitsa στις Τρι Αυγ 23, 2011 12:49 pm, 1 φορά

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:τατιανα ειναι ξεκαθαρο το θεμα...

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗς ΠΕΘΕΡΑς ΣΟΥ!!! ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙς!!! ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗς..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗς ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ

σορρυ αν τα λεω λιγο ωμα...αλλα πιστευω οτι αυτη τη φορα εχει αδικο και ο αδερφος σου που σε βαζει στα λογια...,.

και τελος το κλασικο...

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Το δευτερο ονομα θα μπει ουτως η αλλως δεν ειχαμε μεταξυ μας προβλημα με αυτο και το αποδεχθηκαν και οι δικοι του,οσο για το γλεντι ηθελε -εκ των υστερων- και ο δικος μου κ δε το συζηταγανε κι ολας και να περιφερουν το μωρο σα μαιμου στα γλεντια λες κ το αγαπανε λες κ 2 μηνες τωρα εχουν αξιωθει να το δουν,συν οτι εχει κανει μεχρι στιγμης η μαλακω σε μενα..

Δηλαδη ελεος,ανθρωπος ειμαι,και εχω την αναγκη ο ανθρωπος μου να με στηριζει οικογενεια ειμαστε ολοι οι αλλοι ερχονται μετα πως θα το κανουμε..

Του εχω αποδειξει ουκ ολιγες φορες ποσο πολυ τον νοιαζομαι κι αγαπαω και στηριζω,και δε θα καθομαι να μετραω ποσα εχει καινει εκεινος κ ποσα εχω κανει εγω,το ολο θεμα ειναι να στηριζουμε ο ενας τον αλλον για να ειμαστε καλα εμεις κι οχι για να κανουμε τους γυρω μας ευτυχισμενους εις βαρος της δικης μας οικογενειας..

εχεις τοσο δικιο Τατιανα ετσι ακριβως πρεπει να ειναι σε ολες τις σχεσεις και δεν σε αδικω πουθενα κι εγω το ιδιο θα εκανα και ας νομιζε η πεθερα μου πως νικησε ... χεστηκα στην τελικη το θεμα ειναι να νιωθω εγω καλα! σαμπως και να το βγαλεις το ονομα θα εκτιμηθει ουσιαστικα απο κανεναν??? οχι.. η ουσια ειναι να ητανε διπλα σου ο αντρας σου σε αυτο οχι τοσο για το ονομα οσο γιαυτα που σου εχουνε κανει ανα καιρους ..ειναι το γαμωτο που λενε!!!!!! εγωισμος ισως?? ναι!!!!! να πανε να γ...... βγαλτο οπως γουσταρεις το ομορφο κουκλακι σου!!!!!!!!

spapastamou

spapastamou
cinderella έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:τατιανα ειναι ξεκαθαρο το θεμα...

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗς ΠΕΘΕΡΑς ΣΟΥ!!! ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙς!!! ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗς..

και τελος το κλασικο...

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

παρομοιως....
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

maria1

maria1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
φιλη μου να σου δωσω μια συμβουλη αν δεν ειναι αργα ηδη, απλα πες οτι το παιδι το εχεις κανει ταμα σε ενα αγιο και το ταμα σου ήταν το ονομα του Αγιου, διαλεξε οποιο όνομα που σου αρεσει απο τους τοσους Αγιους μας, δεν νομιζω μπροστα στα Θεια και τα Αγια να φέρουν αντισταση. εγώ αυτό εκανα στο 3ο μου παιδι μόνο που το εκανα απο πραγματική αναγκή και έτυχα μεγάλου θάυματος και φώτισης, το μονο σου μελημα να θυμασε τον Αγιο και να τον γιορταζεις και να εισαι σιγουρη οτι οποτε τον χρειαστεις που δεν το ευχομαι αυτο θα ειναι διπλα σου. ειναι λιγο πονηρο αυτο που λεω ισως ακουγεται και ασχημο αλλα τουλαχιστον θα κανεις αυτο που θα σου αρεσει και το μωρακι σου θα εχει ακομα ενα μεγαλο φυλακα αγγελο να το ακολουθει. Smile ελπιζω μονο να μην ακουγομαι παρανοικη χε χε

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1 έγραψε:φιλη μου να σου δωσω μια συμβουλη αν δεν ειναι αργα ηδη, απλα πες οτι το παιδι το εχεις κανει ταμα σε ενα αγιο και το ταμα σου ήταν το ονομα του Αγιου, διαλεξε οποιο όνομα που σου αρεσει απο τους τοσους Αγιους μας, δεν νομιζω μπροστα στα Θεια και τα Αγια να φέρουν αντισταση. εγώ αυτό εκανα στο 3ο μου παιδι μόνο που το εκανα απο πραγματική αναγκή και έτυχα μεγάλου θάυματος και φώτισης, το μονο σου μελημα να θυμασε τον Αγιο και να τον γιορταζεις και να εισαι σιγουρη οτι οποτε τον χρειαστεις που δεν το ευχομαι αυτο θα ειναι διπλα σου. ειναι λιγο πονηρο αυτο που λεω ισως ακουγεται και ασχημο αλλα τουλαχιστον θα κανεις αυτο που θα σου αρεσει και το μωρακι σου θα εχει ακομα ενα μεγαλο φυλακα αγγελο να το ακολουθει. Smile ελπιζω μονο να μην ακουγομαι παρανοικη χε χε

Μαρια μου τον εχω ταξει...Το δευτερο ονομα οπως ειχα κανει το ταμα θα ειναι Σωτηρης..Και οσο για τα Θεια αυτη αν και θεουσα σε μενα δε πιανουν αυτα αφου ειμαι παιδι του σατανα..Δεν την πιανεις απο πουθενα..

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:
maria1 έγραψε:φιλη μου να σου δωσω μια συμβουλη αν δεν ειναι αργα ηδη, απλα πες οτι το παιδι το εχεις κανει ταμα σε ενα αγιο και το ταμα σου ήταν το ονομα του Αγιου, διαλεξε οποιο όνομα που σου αρεσει απο τους τοσους Αγιους μας, δεν νομιζω μπροστα στα Θεια και τα Αγια να φέρουν αντισταση. εγώ αυτό εκανα στο 3ο μου παιδι μόνο που το εκανα απο πραγματική αναγκή και έτυχα μεγάλου θάυματος και φώτισης, το μονο σου μελημα να θυμασε τον Αγιο και να τον γιορταζεις και να εισαι σιγουρη οτι οποτε τον χρειαστεις που δεν το ευχομαι αυτο θα ειναι διπλα σου. ειναι λιγο πονηρο αυτο που λεω ισως ακουγεται και ασχημο αλλα τουλαχιστον θα κανεις αυτο που θα σου αρεσει και το μωρακι σου θα εχει ακομα ενα μεγαλο φυλακα αγγελο να το ακολουθει. Smile ελπιζω μονο να μην ακουγομαι παρανοικη χε χε

Μαρια μου τον εχω ταξει...Το δευτερο ονομα οπως ειχα κανει το ταμα θα ειναι Σωτηρης..Και οσο για τα Θεια αυτη αν και θεουσα σε μενα δε πιανουν αυτα αφου ειμαι παιδι του σατανα..Δεν την πιανεις απο πουθενα..

Ύπαγε οπίσω μου σατανά!!!!!! Ξουτ!!!Ξουτ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
χεχεχεχεχεχε!!!! Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 12 417472 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 12 417472 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 12 417472 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 12 417472 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 12 417472

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιάνα μου να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου...Το τάμα πρέπει να γίνει,αυτό το ξέρεις.Όσο για του πεθερού, γιατί το παίρνεις έτσι?Το όνομα δεν είναι του πεθερού σου.Είναι του Αγίου Κωνσταντίνου.Δεν κάνεις τη χάρη στον πεθερό αλλά στον Άγιο που θα προστατεύει το παιδάκι σου και στον άντρα σου.Όταν θα φωνάζεις το παιδί σου, δεν θα φωνάζεις τον πεθερό.Απλά τυχαίνει να έχουν ένα όνομα ίδιο.Κοίτα το έτσι.
Συμφωνώ και με τα κορίτσια στο ότι μετά θα βγεις και από πάνω γιατί και καλά υποχώρησες και θα δει και ο δικός σου ότι ενώ εσύ είσαι εντάξει, αυτοί είναι αχάριστοι και δεν εκτιμούν τίποτε.

cassiani

cassiani
Tati mou pou eisai? Den katafera na diavaso ola ta post alla den ta vlepo kala ta pragmata.ela na ta poume

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θέλεις άλλη μια γνώμη; Ίσως σε νευριάσει αυτό που θα πω αλλά εγώ πια είμαι πεποισμένη ότι με αυτού του είδους τις πεθερές δεν υπάρχει μέση λύση. Δηλαδή, αν πεις ότι δεν το βγάζεις το όνομα του πεθερού αυτή θα βγει κερδισμένη γιατί θα σε έχει κάνει να τσακωθείς άγρια, ίσως και να χωρίσεις με τον άντρα σου και θα δικαιωθεί σε όσα του έλεγε για σένα. Από την άλλη αν του το δώσεις το όνομα του πεθερού πάλι κερδισμένη θα είναι γιατί θα θριαμβολογεί και θα λέει ότι ο γιος της τελικά "σε έβαλε στη θέση σου", πάτησε πόδι, δεν τον ένοιαξε το τι έλεγες εσύ και τους έκανε το χατίρι.

Οπότε εγώ θα έλεγα να κάνεις αυτό που θα σε ανεβάσει στα μάτια του άντρα σου και μόνο. Να κάνεις αυτό που θα τον κάνει να σε θαυμάσει. Μη νομίζεις, εγώ πιστεύω πως έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά των γονιών του και ο ίδιος, απλά τώρα έχει εγκλωβιστεί γιατί ίσως έχει δώσει το λόγο του για το όνομα. Εσύ, είτε το δώσεις είτε όχι θα είσαι και κερδισμένη και χαμένη. Απλά, σε μια από τις δύο περιπτώσεις θα είσαι πιο πολύ κερδισμένη. Αν το δώσεις, θα έχεις τον άντρα σου με το μέρος σου και την οικογενειακή σου γαλήνη, αλλά δε θα έχεις το όνομα που θέλεις. Αν δεν το δώσεις, θα έχεις το όνομα που θέλεις αλλά ίσως χάσεις τον άντρα σου. Ζύγισε τι είναι πιο σημαντικό για σένα και αποφάσισε με βάση αυτό. Μην τρελαίνεσαι για τα πεθερικά. Αυτά ό,τι και να κάνεις την ίδια γνώμη θα έχουν για σένα. Σκέψου μόνο τον άντρα σου και το παιδάκι σου και σκέψου ψύχραιμα!

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε έστω και λίγο! Περιμένουμε νέα σου!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω πως το προβλημα δεν είναι η πεθερα ή ο πεθερος αλλά κυρίως ο αντρας που τους δίνει το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν στην ζωή του, ανεξελεγκτα. Ειναι η αλληλεπιδραση μεταξύ τους. Έτσι έχουν μάθει και τα 2 μερη.

Γενικά συμφωνω με την Elena25.
Τατιανα εγώ απο όσα διάβασα θα σου πω πως σκέφτομαι λίγο πιο πρακτικά και ωμά και ίσως να μην χωράνε και συναισθηματισμοί πλέων 2 βδομάδες πριν την βάπτιση. Σκέψου εσένα και τον άντρα σου μόνο και κανέναν άλλο για να πάρεις μια σοβαρή αποφαση που αφορα το μέλλον σας (δεν εννοω μόνο το αμεσο). Έχω να προτείνω το εξής. Σκέψου αυτο που ειπε και η Cinderella, oτι το γυαλί ράγισε. Ραγισε πολυ η λίγο; Γιατι αν πρόκειται για γρατζουνιά μπορείς να την αγνοήσεις. Με τον αντρα σου είσαστε καλά; Εσύ αν του κάνεις το χατήρι θα μπορεσεις μετά να είσαι καλά μαζί του ή θα είσαστε χειροτερα; Γιατι κατανοω πως αν του κάνεις αυτήν την χάρη που για εσένα είναι περα απο τις δυνάμεις σου και την θεωρείς μεγάλη θυσία, είναι λογικό μετά να περιμένεις ένα εξίσου μεγάλο ανταλλαγμα απο εκείνον. Εκεινος όμως οπως λες σου δήλωσε ότι δεν θα πάει ποτε κοντρα στους γονεις του. Προσπαθεί λοιπον να κρατήσει δυο καρπουζια κάτω απο την ίδια μασχάλη... Νομίζει πως προσπαθει να κρατήσει τις ισορροπιες αναμεσα σε εσενα και στους γονεις του και δεν βλέπει πως έχουν χαθεί αυτές οι ισορροπιες προ πολλού...Πιστεύεις πως αν μετά τη βάπτιση που θα έχεις βγάλει Κωνσταντινο το παιδί, αν ξεσηκωθείς και τους απαντάς σε ότι σου λένε και γενικά αν τους φέρεσαι οπως σου φέρονται, ο άντρας σου θα μείνει ουδέτερος; Αν μείνει ουδέτερος θα είναι πραγματικά καλό εφόσον δεν μπορει ο ίδιος να τους βάλει στην θέση τους. Θα είναι ανήκει στην οικογένειά σας, θα καταλαβαίνει ότι έχεις δίκιο που αμυνεσαι και απλά θα είναι αδύναμος να σε προστατεύσει οποτε θα σε αφήσει να το κάνεις μόνη σου. Υπάρχει η περιπτωση να σου εναντιωθεί και εκείνος και να πάρει εμφανώς το μέρος τους μπροστά τους; Αυτο θα ήταν κακό γιατί θα σε πληγωνε ακόμα περισσότερο και θα ένιωθες σαν να προσπαθείς μόνο εσύ να είσαστε μαζί και έτσι θα ήταν (γιατί 2 καρπούζια κάτω απο την ιδια μασχάλη δεν χωράνε ότι και να κάνει).

Οπότε, ή βγαζεις το όνομα και ελπίζεις στην βελτίωση της σχέσης σας αν ακομα βρισκεις καλά στοιχεια σε εκείνον, ή
βγαζεις ότι όνομα θες και το παίζεις κορώνα γράμματα.

Οπως και να έχει κάτι πρέπει να θυσιάσεις σε αυτή την ιστορία για αλλη μια φορά. Ή θα θυσιάσεις τον εγωισμό σου (που καλά κάνεις και εχεις γιατί είναι η άμυνα σου και δεν το λέω με την κακή εννοια) ή θα θυσιασεις την σχέση με τον αντρα σου (αν πιστεύεις πως εδώ που φτασατε είναι πια καμμένο χαρτί και το μόνο που χρειάζεται είναι η χαριστική βολή). Δυστυχώς ακόμα και αν κερδίσεις μια μάχη πάντα υπάρχουν απώλειες... Κοίτα τι θα σου κοστισει λιγοτερο να χάσεις. Το θέμα θα ήταν να μην υπαρχει διαμάχη, αλλά μόνη σου σε μια άλλη πόλη, ίσως να μην εχεις και κανέναν δικό σου και να είσαι μόνη σου ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να σε φέρουν στα μέτρα τους. Και απο την άλλη δεν είναι και υγειες να σε φέρουν στα μέτρα τους και το ιδανικο θα ήταν να αφήναν και τον γιο τους να ζήσει πια "μόνος' του, έξω απο τα μέτρα τους. Αλλά τι λέω τώρα... Αυτός είναι για εμένα το μεγαλύτερο θύμα. Εσύ έμαθες να ζεις ελεύθερη και είναι δύσκολο να σε υποταξουν. Φρόντισε να μεταδόσεις στο παιδί σου το ελεύθερο πνευμα σου για να γίνει ένας ελεύθερος άνθρωπος και να ζήσει την ζωή του όπως εκείνος θέλει. Η ζωή είναι μικρή. Γι αυτό, αν τελικά κάποια στιγμή χάσεις τον άντρα σου και κερδίσει πίσω τον γιο της η πεθερά σου, απλά να σκεφτείς πως δεν σου άξιζε και χαλάλι της. Δεν σε παροτρύνω να χωρίσεις ούτε τώρα ούτε αργότερα, μην παρεξηγηθώ. Εξάλλου δεν γνωρίζω την σχέση μεταξύ σας. Για εμένα η λέξη οικογένεια είναι ότι πιο ιερό! Ωστόσο κατανοώ πως σημαντική παράμετρος είναι να είσαι εσύ καλά, υγειής και δυνατή για το παιδί σου. Μην τους αφησεις να σε αρρωστησουν... Η οικογένεια πρέπει να έχει γερές βάσεις. Αν θεωρείς πως αυτές οι γερες βάσεις υπαρχουν στην οικογένεια που έχετε φτιάξει τότε ξερεις τι πρέπει να κάνεις σε 2 βδομάδες. Ελπιζω να μην σε μπέρδεψα κι άλλο μονο...

maria1

maria1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EINAI APARAITITO NA EXEI 2 ONOMATA TO MORO? EMEIS STIN KYPRO ENA ONOMA DINOUME DEN XERW PWS GINETE AKI ELPIZW NA MIN FANEI AFELEIS I EROTISI M

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Νομιζω πως το προβλημα δεν είναι η πεθερα ή ο πεθερος αλλά κυρίως ο αντρας που τους δίνει το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν στην ζωή του, ανεξελεγκτα. Ειναι η αλληλεπιδραση μεταξύ τους. Έτσι έχουν μάθει και τα 2 μερη.

Γενικά συμφωνω με την Elena25.
Τατιανα εγώ απο όσα διάβασα θα σου πω πως σκέφτομαι λίγο πιο πρακτικά και ωμά και ίσως να μην χωράνε και συναισθηματισμοί πλέων 2 βδομάδες πριν την βάπτιση. Σκέψου εσένα και τον άντρα σου μόνο και κανέναν άλλο για να πάρεις μια σοβαρή αποφαση που αφορα το μέλλον σας (δεν εννοω μόνο το αμεσο). Έχω να προτείνω το εξής. Σκέψου αυτο που ειπε και η Cinderella, oτι το γυαλί ράγισε. Ραγισε πολυ η λίγο; Γιατι αν πρόκειται για γρατζουνιά μπορείς να την αγνοήσεις. Με τον αντρα σου είσαστε καλά; Εσύ αν του κάνεις το χατήρι θα μπορεσεις μετά να είσαι καλά μαζί του ή θα είσαστε χειροτερα; Γιατι κατανοω πως αν του κάνεις αυτήν την χάρη που για εσένα είναι περα απο τις δυνάμεις σου και την θεωρείς μεγάλη θυσία, είναι λογικό μετά να περιμένεις ένα εξίσου μεγάλο ανταλλαγμα απο εκείνον. Εκεινος όμως οπως λες σου δήλωσε ότι δεν θα πάει ποτε κοντρα στους γονεις του. Προσπαθεί λοιπον να κρατήσει δυο καρπουζια κάτω απο την ίδια μασχάλη... Νομίζει πως προσπαθει να κρατήσει τις ισορροπιες αναμεσα σε εσενα και στους γονεις του και δεν βλέπει πως έχουν χαθεί αυτές οι ισορροπιες προ πολλού...Πιστεύεις πως αν μετά τη βάπτιση που θα έχεις βγάλει Κωνσταντινο το παιδί, αν ξεσηκωθείς και τους απαντάς σε ότι σου λένε και γενικά αν τους φέρεσαι οπως σου φέρονται, ο άντρας σου θα μείνει ουδέτερος; Αν μείνει ουδέτερος θα είναι πραγματικά καλό εφόσον δεν μπορει ο ίδιος να τους βάλει στην θέση τους. Θα είναι ανήκει στην οικογένειά σας, θα καταλαβαίνει ότι έχεις δίκιο που αμυνεσαι και απλά θα είναι αδύναμος να σε προστατεύσει οποτε θα σε αφήσει να το κάνεις μόνη σου. Υπάρχει η περιπτωση να σου εναντιωθεί και εκείνος και να πάρει εμφανώς το μέρος τους μπροστά τους; Αυτο θα ήταν κακό γιατί θα σε πληγωνε ακόμα περισσότερο και θα ένιωθες σαν να προσπαθείς μόνο εσύ να είσαστε μαζί και έτσι θα ήταν (γιατί 2 καρπούζια κάτω απο την ιδια μασχάλη δεν χωράνε ότι και να κάνει).

Οπότε, ή βγαζεις το όνομα και ελπίζεις στην βελτίωση της σχέσης σας αν ακομα βρισκεις καλά στοιχεια σε εκείνον, ή
βγαζεις ότι όνομα θες και το παίζεις κορώνα γράμματα.

Οπως και να έχει κάτι πρέπει να θυσιάσεις σε αυτή την ιστορία για αλλη μια φορά. Ή θα θυσιάσεις τον εγωισμό σου (που καλά κάνεις και εχεις γιατί είναι η άμυνα σου και δεν το λέω με την κακή εννοια) ή θα θυσιασεις την σχέση με τον αντρα σου (αν πιστεύεις πως εδώ που φτασατε είναι πια καμμένο χαρτί και το μόνο που χρειάζεται είναι η χαριστική βολή). Δυστυχώς ακόμα και αν κερδίσεις μια μάχη πάντα υπάρχουν απώλειες... Κοίτα τι θα σου κοστισει λιγοτερο να χάσεις. Το θέμα θα ήταν να μην υπαρχει διαμάχη, αλλά μόνη σου σε μια άλλη πόλη, ίσως να μην εχεις και κανέναν δικό σου και να είσαι μόνη σου ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να σε φέρουν στα μέτρα τους. Και απο την άλλη δεν είναι και υγειες να σε φέρουν στα μέτρα τους και το ιδανικο θα ήταν να αφήναν και τον γιο τους να ζήσει πια "μόνος' του, έξω απο τα μέτρα τους. Αλλά τι λέω τώρα... Αυτός είναι για εμένα το μεγαλύτερο θύμα. Εσύ έμαθες να ζεις ελεύθερη και είναι δύσκολο να σε υποταξουν. Φρόντισε να μεταδόσεις στο παιδί σου το ελεύθερο πνευμα σου για να γίνει ένας ελεύθερος άνθρωπος και να ζήσει την ζωή του όπως εκείνος θέλει. Η ζωή είναι μικρή. Γι αυτό, αν τελικά κάποια στιγμή χάσεις τον άντρα σου και κερδίσει πίσω τον γιο της η πεθερά σου, απλά να σκεφτείς πως δεν σου άξιζε και χαλάλι της. Δεν σε παροτρύνω να χωρίσεις ούτε τώρα ούτε αργότερα, μην παρεξηγηθώ. Εξάλλου δεν γνωρίζω την σχέση μεταξύ σας. Για εμένα η λέξη οικογένεια είναι ότι πιο ιερό! Ωστόσο κατανοώ πως σημαντική παράμετρος είναι να είσαι εσύ καλά, υγειής και δυνατή για το παιδί σου. Μην τους αφησεις να σε αρρωστησουν... Η οικογένεια πρέπει να έχει γερές βάσεις. Αν θεωρείς πως αυτές οι γερες βάσεις υπαρχουν στην οικογένεια που έχετε φτιάξει τότε ξερεις τι πρέπει να κάνεις σε 2 βδομάδες. Ελπιζω να μην σε μπέρδεψα κι άλλο μονο...

Ποσο ωραια τα λες Μαρακι....
Θα σου πω τα εξης..Προερχομαι απο χωρισμενους γονεις οποτε ναι θελω εγω να μη στερησω την οικογενεια απο τον γιο μου...
Αλλα λεγοντας μου οτι μεχρι και αμαξι που θελουμε να παρουμε οικογενειακο αμα του πουν οχι ακομη,δε θα το παρει...Βγαλτε συμπερασματα...
Με τον αντρα μου τα παμε καλα αλλα υπαρχει αυτο το αγκαθι που μεγαλωνει..

Οσο για τα διπλα ονοματα μεχρι 5 μπορουμε να δωσουμε αν ειναι χριστιανικα λενε...Αλλα το διπλο το δινουμε πολλες φορες εμεις εδω στο Ελλαντα...

[κανω κ χιουμορακι παναθεμα με]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα μου η δική στην δική μας γενιά τα παιδιά χωρισμενων γονιών ήταν παρεξηγημένα και για τους παλιούς ακομα είναι. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι απο πρώτο χέρι. Μπορεί αυτό να τους χτυπησε άσχημα. Το θέμα είναι πως για να χωρίσει η μαμά σου και η κάθε γυναικα απο τον πατέρα των παιδιών της δεν το κάνει με ελαφρά την καρδια μόνο καιμόνο για ένα όνομα. Συνήθως πολλά υπάρχουν απο πίσω και πολλά έχει μαζέψει και η ίδια. Είμαι σίγουρη πως είναι καλός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αλλιώς δεν θα έκανες παιδί μαζί του. Το θέμα είναι πως στο θέμα των γονιών του εκείνος βλέπει τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Εκείνος μάλλον βλέπει πως εσύ είσαι ένα επιπλέον μέλος που εντάχθηκε στην δική του οικογένεια που είχε με τους γονείς του και πράττει αναλόγως. Εσύ από την άλλη και δικαιολογημένα ζεις με έναν άνθρωπο που επέλεξες και στην πορεία πήρες πακέτο και τους γονεις του. Για εσένα μια αποφαση χωρίζεται στα δύο. Για εκείνον χωρίζεται σε περισσότερα κομμάτια. Εδώ λοιπον δεν είναι ότι δεν υπολογίζει την γνώμη σου αλλά την πλειοψηφια. Το λάθος είναι λοιπον που θεωρεί ότι κι άλλοι εκτός απο εσάς τους 2, έχουν λόγο για τις αποφάσεις που αφορούν την οικογένειά σας. Τώρα είναι το όνομα και μετά θα είναι το αυτοκίνητο... Μακάρι να βρεις την χρυσή τομή σε αυτό και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες αποφασεις... I love you I love you I love you

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Ευακι ναι αθετω τον λογο μου γιατι βλεπω οτι και μου το ειπε και ξεκαθαρα οτι ειναι ανικανος για τον οποιοδηποτε λογο να πατησει κ να παρει το μερος το δικο μας...εμενα δλδ και του παιδιου,τι να τον κανω αμα δε μπορει να σταθει σαν αντρας απεναντι στην οικογενεια του,τι να τον κανω αμα φοβαται και τους τρεμει?

εμενα αυτα με ανησυχουν...και εν τελει αν δεν θεωρεις οτι ολα αυτα μπορει να τα ξεπερασει,αν πιστευεις οτι μια ζωη θε εισαι ετσι μεσα στα νευρα γιατι παλι η μανα του αποφασισε αυτο ή ειπε εκεινο διελυσε το....ξεκαθαρα και στα ισα.και οχι την ημερα της βαφτισης...μια ημερα τοσο μοναδικη για το παιδι σου.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:

εμενα αυτα με ανησυχουν...και εν τελει αν δεν θεωρεις οτι ολα αυτα μπορει να τα ξεπερασει,αν πιστευεις οτι μια ζωη θε εισαι ετσι μεσα στα νευρα γιατι παλι η μανα του αποφασισε αυτο ή ειπε εκεινο διελυσε το....ξεκαθαρα και στα ισα.και οχι την ημερα της βαφτισης...μια ημερα τοσο μοναδικη για το παιδι σου.

σιγουρα οχι εκεινη την μερα....αφου λεω απο την στιγμη που δεν υπαρχει ελπιδα να βγει αλλο ονομα εκτος απο του ακατανομαστου,γυρισα και του το ειπα οτι την επομενη της βαφτισης ενω η βαφτιση θα ειναι σουπερ κι εγω κυρια γιατι θελω το παιδι μου να βλεπει μεθαυριο το dvd και να ειναι πανεμορφο,την επομενη λοιπον χωρισαμε γιατι δεν υπαρχει μελλον...Αλλα τι σκατα θα κανω δε ξερω...πρεπει να σκεφτω σοβαρα...

300Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 12 Empty http://forum.eimaimama.gr/t5658-topic Τετ Αυγ 24, 2011 5:15 am

katerina780

katerina780
ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ POST ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΗΣΗ?Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ?
ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΥΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΣ?ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις