Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 19]

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bou-boukitsa έγραψε:
Σούλα έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
sasanath έγραψε:Τατη μου θα κοιμησω τα παιδια και θα μπω πιο ησυχα αλλα μονο αυτο θα σου πω !Η καρια η πεθερα σου ξερει οτι θα αντιδρασεις για το ονομα και δεν θα το βαλεις! Ετσι εκεί πατάει στον γιο της και σε βγάζει κακιά που είμαι σιγουρη οτι εχεις ολα τα δικια με το μέρος σου αλλα το θέμα ειναι να κάνεις την κίνηση ματ και να βγεις κερδισμένη! οχι στα ματια της αλλα στα ματια του αντρα σου! Το θέμα ειναι οτι ποτε δεν θα τον παρεις με το μερος σου αν του πας κοντρα με αυτόν τον τρόπο!Θα σου πω κολπα το βραδυ !Περασα και γω κατι παρομοια θα σου στειλω πμ!φιλια πολλα κοριτσακι μου

συμφωνω απολυτα...τωρα απλα παιζεις το παιχνιδι της που ειναι να σε βγαλει την ΄΄κακια΄΄ νυφη..

μπουμπουκίτσα πόσο δίκιο έχεις!!!
εεεε ξέρεις τι είπα στην μάνα μου μια μέρα?
αφού λέει πως είμαι κακιά (ενώ δεν είμαι) ΘΑ ΓΙΝΩ...για να έχει και δίκιο μετά...

να γινεις Σουλα μου αλλα μονο σε αυτη...το θεμα ειναι να μην νομισει το ιδιο και ο αντρας σου γιατι τοτε ολα τα δικια του κοσμου να εχεις .....τα εχασες!(συν οτι θα χαρει η ακατονομαστη..)

Εμ αυτο είναι το δύσκολο..να τα πας καλά με άντρα και να μην τα έχεις καθόλου καλά με την μάνα του!!!
το προσπαθώωωωω...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:

άστα να πάνε ..να την χώσεις μια εκείνη την ώρα να δει αστέρια....όταν γεννάν οι κόρες όμως?
στα βρακιά τα κάνουν!!!

Αλλο οι κορες αλλο οι σκατονυφες..

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Σούλα έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
sasanath έγραψε:Τατη μου θα κοιμησω τα παιδια και θα μπω πιο ησυχα αλλα μονο αυτο θα σου πω !Η καρια η πεθερα σου ξερει οτι θα αντιδρασεις για το ονομα και δεν θα το βαλεις! Ετσι εκεί πατάει στον γιο της και σε βγάζει κακιά που είμαι σιγουρη οτι εχεις ολα τα δικια με το μέρος σου αλλα το θέμα ειναι να κάνεις την κίνηση ματ και να βγεις κερδισμένη! οχι στα ματια της αλλα στα ματια του αντρα σου! Το θέμα ειναι οτι ποτε δεν θα τον παρεις με το μερος σου αν του πας κοντρα με αυτόν τον τρόπο!Θα σου πω κολπα το βραδυ !Περασα και γω κατι παρομοια θα σου στειλω πμ!φιλια πολλα κοριτσακι μου

συμφωνω απολυτα...τωρα απλα παιζεις το παιχνιδι της που ειναι να σε βγαλει την ΄΄κακια΄΄ νυφη..

μπουμπουκίτσα πόσο δίκιο έχεις!!!
εεεε ξέρεις τι είπα στην μάνα μου μια μέρα?
αφού λέει πως είμαι κακιά (ενώ δεν είμαι) ΘΑ ΓΙΝΩ...για να έχει και δίκιο μετά...

να γινεις Σουλα μου αλλα μονο σε αυτη...το θεμα ειναι να μην νομισει το ιδιο και ο αντρας σου γιατι τοτε ολα τα δικια του κοσμου να εχεις .....τα εχασες!(συν οτι θα χαρει η ακατονομαστη..)

Εμ αυτο είναι το δύσκολο..να τα πας καλά με άντρα και να μην τα έχεις καθόλου καλά με την μάνα του!!!
το προσπαθώωωωω...

να μην τα πηγαινεις καλα με αυτην ..ο αντρα σου ομως δεν χρειαζεται να το ξερει..ετσι δεν κανουν και αυτες...σε σκανε απο πισω και προστα ολα καλα...εμενα παντως ετσι κανει!...οποτε με το ιδιο νομισμα...να δουμε θα τους σρεσει??...αντιθετα οι κραυγαλεες ανβτιδρασεις που δειχνουν σε ολυς οτι εισαι ΄΄κακια΄΄ ..αντιδραστικη νυφη....ε ...δεν σε βοηθανε..ουτε την βαζουν στη θεση της...γιατι εχει και πατημα να σε θαψει σε ολους...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε με νοιαζει τι θα πουνε αν ειμαι κακια νυφη κτλ γιατι οοοοοτι και να κανω γιαυτην θα ειμαι παντα η νυφη που δε γουσταρει αλλα που "μπουρδουκλωσε" τον γιο της..Εδω ο ιδιος προ μωρου μου ελεγε οτι δε μπορει να συζησει μαζι μου γιατι πρεπει να κατσει με την αδερφη του γιατι αλλιως θα τα κανει σκατα αυτη...Μενανε μαζι τα αδερφια..Η οταν με το καλο του δωσανε το οκ οι γονεις του "ναι να συζησουμε" ειπαν να παρουμε και την αδερφη του μαζι...γι'αυτο σας λεω δε πανε καλα γενικοτερα ολοι τους και βαζω κ τον αντρα μου που οταν χαιρονται οι γονεις του ειναι σουπερ χαρουμενος κι αυτος....Ρε απο μενα θα τους φυγει ο κωλος...Εγω δεν ειμαι ουτε ο γιος τους ουτε η κορη τους να με κανουν οτι θελουν...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα μου κι εγω θα τα ειχα παρει με τα σκηνικα που λες.ομως αν θες απαντησε μου γιατι του ανακοινωσες το ονομα και δε το αποφασισατε οι 2 σας απο κοινου?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:τατιανα μου κι εγω θα τα ειχα παρει με τα σκηνικα που λες.ομως αν θες απαντησε μου γιατι του ανακοινωσες το ονομα και δε το αποφασισατε οι 2 σας απο κοινου?

Γιατι δε θελει αλλο ονομα πλην του πατερα του..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:τατιανα μου κι εγω θα τα ειχα παρει με τα σκηνικα που λες.ομως αν θες απαντησε μου γιατι του ανακοινωσες το ονομα και δε το αποφασισατε οι 2 σας απο κοινου?

κι αν οντως ειναι αυτο το ονομα που θελει γιατι τον αδικεις?στο εχω ξαναπει οτι βγαινεις αναξιοπιστη στη μεταξυ σας σχεση απο τη στιγμη που παλιοτερα ειχες πει οκ για το κωνσταντινος.μη τους κανεις το χατηρι να μαλωνεις με τον αντρα σου,μη τον κανεις περα...για μενα επρεπε να επιμεινεις στο δευτερο ονομα εφοσον ειναι ταμα και στο οτι η βαφτιση θα γινει χωρις γλεντι.οπως δλδ τα αποφασισατε εσεις πριν χωθει η γκιοσα...δε ξερω,γνωμη μου ειναι αυτη,να σου θυμισω ομως πως εγω που εβαλα τελικα το ονομα της δικης μου της γκιοσας χαμενη δε βγηκα...το εκτιμησε ο αντρας μου,ειδε και καταλαβε πολλα σχετικα με το ποια ειναι στο πλευρο του γιατι τον αγαπα ανιδιοτελως και ποια απαιτει λες και της χρωσταει.και απο τη βαφτιση μας και ως σημερα(15 μηνες δλδ) μετρημενα 5 φορες τους ειδα κι αυτο τις 3 γιατι επρεπε (εκλογες και γαμος που ημασταν κοινα καλεσμενοι)ουτε να τους βλεπει θελει...

zefi

zefi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ πάλι νομίζω οτι τα ονόματα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία...αλλά να είναι τα παιδιά μας καλά στην υγεία τους...οι άλλες οι πιέσεις οι ψυχολογικές τους επιτρέπουμε να μας τις δημιουργούν άλλοι...και τελικά...τίποτα από αυτά δεν αξίζει....

http://paizoumemazi.blogspot.com/

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:

κι αν οντως ειναι αυτο το ονομα που θελει γιατι τον αδικεις?στο εχω ξαναπει οτι βγαινεις αναξιοπιστη στη μεταξυ σας σχεση απο τη στιγμη που παλιοτερα ειχες πει οκ για το κωνσταντινος.μη τους κανεις το χατηρι να μαλωνεις με τον αντρα σου,μη τον κανεις περα...για μενα επρεπε να επιμεινεις στο δευτερο ονομα εφοσον ειναι ταμα και στο οτι η βαφτιση θα γινει χωρις γλεντι.οπως δλδ τα αποφασισατε εσεις πριν χωθει η γκιοσα...δε ξερω,γνωμη μου ειναι αυτη,να σου θυμισω ομως πως εγω που εβαλα τελικα το ονομα της δικης μου της γκιοσας χαμενη δε βγηκα...το εκτιμησε ο αντρας μου,ειδε και καταλαβε πολλα σχετικα με το ποια ειναι στο πλευρο του γιατι τον αγαπα ανιδιοτελως και ποια απαιτει λες και της χρωσταει.και απο τη βαφτιση μας και ως σημερα(15 μηνες δλδ) μετρημενα 5 φορες τους ειδα κι αυτο τις 3 γιατι επρεπε (εκλογες και γαμος που ημασταν κοινα καλεσμενοι)ουτε να τους βλεπει θελει...

Ευάκι μου με κάλυψες απόλυτα! Ρε Τατη δεν αξίζει να χαραμίσεις την σχέση σου για την κάργια! Πάρτο εγωιστικά και βρες αλλον τρόπο να την πολεμήσεις γιατι μέχρι τωρα αυτό που θέλει το πέτυχε!

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια συμφωνώ πως το να μαλώνεις για τα ονοματα είναι βλακεία και δεν πρέπει

Αλλά...το πως αντιμετωπίζουν οι άντρες μας αυτό το κατά τα άλλα "ασήμαντο" θέμα δείχνει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην πορεία της κοινή μας ζωής
Θέλω να πω πως είναι και δική του ευκαιρία επίσης να δείξει πόσο νοιάζεται και υπολογίζει την θέληση της γυναίκας του και την οικογένεια του γενικότερα βάζοντας σε β΄μοίρα τους λοιπούς

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Τάτι, θέλω πολύ να μάθω εξελίξεις στο θέμα σου κ τρόπους χειρισμού κ αντιδράσεις γιατί έτσι όπως τα περιγράφεις νομίζω ότι είσαι κολλητή με τον άντρα μου!!!!!! Wink Wink

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:Αχ Τάτι, θέλω πολύ να μάθω εξελίξεις στο θέμα σου κ τρόπους χειρισμού κ αντιδράσεις γιατί έτσι όπως τα περιγράφεις νομίζω ότι είσαι κολλητή με τον άντρα μου!!!!!! Wink Wink

Χαχαχαχ....Θα τα μαθουμε ολες μαζι κοριτσια...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:Κορίτσια συμφωνώ πως το να μαλώνεις για τα ονοματα είναι βλακεία και δεν πρέπει

Αλλά...το πως αντιμετωπίζουν οι άντρες μας αυτό το κατά τα άλλα "ασήμαντο" θέμα δείχνει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην πορεία της κοινή μας ζωής
Θέλω να πω πως είναι και δική του ευκαιρία επίσης να δείξει πόσο νοιάζεται και υπολογίζει την θέληση της γυναίκας του και την οικογένεια του γενικότερα βάζοντας σε β΄μοίρα τους λοιπούς

Ακριβως...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:

Το δευτερο ονομα θα μπει ουτως η αλλως δεν ειχαμε μεταξυ μας προβλημα με αυτο και το αποδεχθηκαν και οι δικοι του,οσο για το γλεντι ηθελε -εκ των υστερων- και ο δικος μου κ δε το συζηταγανε κι ολας και να περιφερουν το μωρο σα μαιμου στα γλεντια λες κ το αγαπανε λες κ 2 μηνες τωρα εχουν αξιωθει να το δουν,συν οτι εχει κανει μεχρι στιγμης η μαλακω σε μενα..

Δηλαδη ελεος,ανθρωπος ειμαι,και εχω την αναγκη ο ανθρωπος μου να με στηριζει οικογενεια ειμαστε ολοι οι αλλοι ερχονται μετα πως θα το κανουμε..

Του εχω αποδειξει ουκ ολιγες φορες ποσο πολυ τον νοιαζομαι κι αγαπαω και στηριζω,και δε θα καθομαι να μετραω ποσα εχει καινει εκεινος κ ποσα εχω κανει εγω,το ολο θεμα ειναι να στηριζουμε ο ενας τον αλλον για να ειμαστε καλα εμεις κι οχι για να κανουμε τους γυρω μας ευτυχισμενους εις βαρος της δικης μας οικογενειας..

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:

Το δευτερο ονομα θα μπει ουτως η αλλως δεν ειχαμε μεταξυ μας προβλημα με αυτο και το αποδεχθηκαν και οι δικοι του,οσο για το γλεντι ηθελε -εκ των υστερων- και ο δικος μου κ δε το συζηταγανε κι ολας και να περιφερουν το μωρο σα μαιμου στα γλεντια λες κ το αγαπανε λες κ 2 μηνες τωρα εχουν αξιωθει να το δουν,συν οτι εχει κανει μεχρι στιγμης η μαλακω σε μενα..

Δηλαδη ελεος,ανθρωπος ειμαι,και εχω την αναγκη ο ανθρωπος μου να με στηριζει οικογενεια ειμαστε ολοι οι αλλοι ερχονται μετα πως θα το κανουμε..

Του εχω αποδειξει ουκ ολιγες φορες ποσο πολυ τον νοιαζομαι κι αγαπαω και στηριζω,και δε θα καθομαι να μετραω ποσα εχει καινει εκεινος κ ποσα εχω κανει εγω,το ολο θεμα ειναι να στηριζουμε ο ενας τον αλλον για να ειμαστε καλα εμεις κι οχι για να κανουμε τους γυρω μας ευτυχισμενους εις βαρος της δικης μας οικογενειας..

λοιπον ασχετο με το θεμα...
αλλα οι φωτο του μπεμπη ειναι τελειες!!
να τον χαιρεσαι τατιανα μου !! αυτος ειναι ολα τα λεφτα!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειναι τρελλο φατσωνι????Μου εχει παρει α μυαλα λεμε....

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
MariaIoanna έγραψε:Κορίτσια συμφωνώ πως το να μαλώνεις για τα ονοματα είναι βλακεία και δεν πρέπει

Ακριβως...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
tatijana έγραψε:

Ακριβως...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

κι εγώ μαζί σας κορίτσια!
απλά καμιά φορά πρέπει να χάσεις κάποιες μάχες για να κερδίσεις τον πόλεμο!

kaiti99

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα.η καταληξη ηταν να το βγαλουμε 2 ονοματα.ο αντρας μου το φωναζει με το ενα ονομα κι εγω με το αλλο.μονο που το παιδι τελικα οταν το ρωτανε πως σε λενε δεν απανταει καθολου.εχει συνηθισει το ονομα που το φωναζω εγω γιατι μαζι μου κ με τους δικους μου ειναι περισσοτερες ωρες.οταν του λεμε εμεις ποιος εισαι εσυ?μας λεει το ονομα που το φωναζω εγω..κ φυσικα θα υπαρξει κ συνεχεια αφου καποια στιγμη θα παει σχολειο κ καταλαβαινεις τι θα γινει..αυτα εχουν οι στενοκεφαλιες μερικων μπαμπαδων που θελουν να τιμησουν τους πατεραδες τους κ καλα κ βαζουν τα ονοματα τους κ μετα το προβλημα υπαρχει στο παιδι..δυστυχως...το 90%των αντρων σημερα ακουνε τι θα πει οι μαμα τους..εγω θα σου πω αφου αισθανεσαι ετσι να μην υποχωρησεις.με εσενα θα ειναι το παιδι πιο πολλες ωρες.οτι το φωναζεις θα μαθει.κ αστους αυτους να καιγονται..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaiti99 έγραψε:ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα.η καταληξη ηταν να το βγαλουμε 2 ονοματα.ο αντρας μου το φωναζει με το ενα ονομα κι εγω με το αλλο.μονο που το παιδι τελικα οταν το ρωτανε πως σε λενε δεν απανταει καθολου.εχει συνηθισει το ονομα που το φωναζω εγω γιατι μαζι μου κ με τους δικους μου ειναι περισσοτερες ωρες.οταν του λεμε εμεις ποιος εισαι εσυ?μας λεει το ονομα που το φωναζω εγω..κ φυσικα θα υπαρξει κ συνεχεια αφου καποια στιγμη θα παει σχολειο κ καταλαβαινεις τι θα γινει..αυτα εχουν οι στενοκεφαλιες μερικων μπαμπαδων που θελουν να τιμησουν τους πατεραδες τους κ καλα κ βαζουν τα ονοματα τους κ μετα το προβλημα υπαρχει στο παιδι..δυστυχως...το 90%των αντρων σημερα ακουνε τι θα πει οι μαμα τους..εγω θα σου πω αφου αισθανεσαι ετσι να μην υποχωρησεις.με εσενα θα ειναι το παιδι πιο πολλες ωρες.οτι το φωναζεις θα μαθει.κ αστους αυτους να καιγονται..

Καίτη μου να σου πω τι πιστεύω; Συμφωνώ σε όσα λες για την ξεροκεφαλιά των αντρών και φυσικά έχεις δίκιο. Όμως το πείσμα το δικό σου σε συνδυασμό με την ξεροκεφαλιά του άντρα σου νομίζω ότι έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα που περιγράφεις πιο πάνω. Ότι δηλαδή φωνάζετε μέσα στην οικογένεια το παιδί σας ο καθένας με διαφορετικό όνομα και το έχετε βάλει ουσιαστικά στην μέση μιας δικής σας διαμάχης. Αυτό μπερδεύει το παιδί. Νομίζω ότι προσπαθείτε ο ένας να δείξει την δύναμή του στον άλλο. Μην με παρεξηγείς. Επειδή είμαι απέξω σου περιγράφω πως είδα τα πράγματα και νομίζω πως σύντομα θα πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ σας χωρίς εγωισμούς σε ένα κοινό όνομα με συνδυασμό των 2 για το καλό του παιδιού σας. Αναμφισβήτητα το αγαπάς όσο κανένας το παιδί σου. Συγνώμη και πάλι για την παρέμβαση.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="MariaM"][quote="kaiti99"]Καίτη μου να σου πω τι πιστεύω; Συμφωνώ σε όσα λες για την ξεροκεφαλιά των αντρών και φυσικά έχεις δίκιο. Όμως το πείσμα το δικό σου σε συνδυασμό με την ξεροκεφαλιά του άντρα σου νομίζω ότι έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα που περιγράφεις πιο πάνω. [/quote

χωρίς να ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει στην οικογένειά σου και ελπίζοντας οτι δεν θα με παρεξηγήσεις συμφωνώ με την Μαρία.

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
kaiti99 έγραψε:ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα.η καταληξη ηταν να το βγαλουμε 2 ονοματα.ο αντρας μου το φωναζει με το ενα ονομα κι εγω με το αλλο.μονο που το παιδι τελικα οταν το ρωτανε πως σε λενε δεν απανταει καθολου.εχει συνηθισει το ονομα που το φωναζω εγω γιατι μαζι μου κ με τους δικους μου ειναι περισσοτερες ωρες.οταν του λεμε εμεις ποιος εισαι εσυ?μας λεει το ονομα που το φωναζω εγω..κ φυσικα θα υπαρξει κ συνεχεια αφου καποια στιγμη θα παει σχολειο κ καταλαβαινεις τι θα γινει..αυτα εχουν οι στενοκεφαλιες μερικων μπαμπαδων που θελουν να τιμησουν τους πατεραδες τους κ καλα κ βαζουν τα ονοματα τους κ μετα το προβλημα υπαρχει στο παιδι..δυστυχως...το 90%των αντρων σημερα ακουνε τι θα πει οι μαμα τους..εγω θα σου πω αφου αισθανεσαι ετσι να μην υποχωρησεις.με εσενα θα ειναι το παιδι πιο πολλες ωρες.οτι το φωναζεις θα μαθει.κ αστους αυτους να καιγονται..

Καίτη μου να σου πω τι πιστεύω; Συμφωνώ σε όσα λες για την ξεροκεφαλιά των αντρών και φυσικά έχεις δίκιο. Όμως το πείσμα το δικό σου σε συνδυασμό με την ξεροκεφαλιά του άντρα σου νομίζω ότι έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα που περιγράφεις πιο πάνω. Ότι δηλαδή φωνάζετε μέσα στην οικογένεια το παιδί σας ο καθένας με διαφορετικό όνομα και το έχετε βάλει ουσιαστικά στην μέση μιας δικής σας διαμάχης. Αυτό μπερδεύει το παιδί. Νομίζω ότι προσπαθείτε ο ένας να δείξει την δύναμή του στον άλλο. Μην με παρεξηγείς. Επειδή είμαι απέξω σου περιγράφω πως είδα τα πράγματα και νομίζω πως σύντομα θα πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ σας χωρίς εγωισμούς σε ένα κοινό όνομα με συνδυασμό των 2 για το καλό του παιδιού σας. Αναμφισβήτητα το αγαπάς όσο κανένας το παιδί σου. Συγνώμη και πάλι για την παρέμβαση.

Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που δε θέλω 2 ονόματα.... Γιατί ειδικά αν το ένα είναι τάμα και το άλλο κανενός παππού μάντεψε πως θα το φωνάζει το μισό σόι....!!!!! Οπότε δεν το θεωρώ καλή λύση, άσε που μπερδεύει και το παιδί και μπαίνει στη μέση.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον τα τελευταια νεα περι του ονοματος του γιου μου 2 βδομαδες πριν την βαφτιση ειναι τα εξης:

Πρωτον ο αντρας μου δεν ακουει λεξη ως προς το να βγαλουμε αλλο ονομα πλην του πατερα του...

[το παιδι εχουν να το δουν 4 μηνες παμε για τον 5ο]

-η νονα που ειναι ξαδερφη ΜΟΥ και μεχρι πριν λιγες μερες ειχε τις ιδιες αποψεις με μενα προχθες γυρισε και μου ειπε οτιαν δεν μου πειτε απο κοινου με τον Νικολα τι ονομα εν τελη να δωσουμε στον μικρο εγω θα τον βγαλω Κων/νο-Σωτηρη...

Τι λες καλη μου της λεω,ο Νικ δε προκειται να συμφωνησει σε κατι τετοιο...

Τα ειπα στον αδερφο μου μιας και πια ημουν σιγουρη οτι θα βγει με το ονομα του ακατανομαστου,μου απανταει βγαλε την απο νονα,μπαινω εγω στην θεση της και θα σου πω εγω ποιος θα κουνηθει εκει μεσα.....

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βγάλε το όνομα του πεθερού σου και το τάμα όπως το έταξες...μην κάνεις καμμιά χαζομάρα και τη "φέρεις" στον άντρα σου μέσα στην εκκλησία..

Φιλικό μας ζευγάρι τσακωνόταν μέχρι τελευταία στιγμή. Γυρνάει και της λέει "Αν κάνεις καμμια βλακεία στην εκκλησία δεν θα με ξαναδείς ποτε"

" ναι καλα " του λεει αυτή.

Τα κανονίζει με τον κουμπάρο (ο οποίος ανθρωπακος πραγματικά πίστευε ότι τα είχαν συμφωνήσει) και λέει το όνομα που ήθελε αυτή.

Τελειώνει το μυστήριο, αρχίζουν οι χαιρετούρες....Πουθενά ο μπαμπας..Αφαντος..Συνειδητοποιεί η μαμα τι εγινε, παραταει μωρο και καλεσμενους κ τρεχει σπιτι..Αδειες ντουλαπες κ ο αντρας της πουθενα..

Χωρισαν. Λες αυτή τωρα να είναι χαρούμενη που πέρασε το δικό της;

Δε λεω να υποκύπτουμε σε εκβιασμούς.Να υποχωρούμε λέω στα μη-σημαντικά θέματα.

Βγάλε τα ονόματα κάνε τον άντρα σου χαρούμενο και περήφανο για σένα και τους άλλους χέστους! (sorry κιόλας)

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνω μαζι σου,αν δεν εκανε καθε φορα πισω για την μαμα του να μην την στεναχωρησει βαζοντας ΕΜΕΝΑ σε κινδυνο γιατι εκεινος δε μπορει να πατησει λιγο ποδι...Να μη με σεβεται αυτη η γυναικα και να με προσβαλλει με καθε τροπο...και πολλα αλλα φυσικα που δε θελω να αναφερω,δε λεω με αγαπαει πολυ ο αντρας μου οπως κι εγω,αλλα εδω αυτην την φορα δε κανω πισω...Επιτελους κι εγω πρεπει να ορθωσω το αναστημα μου και να μη κανω πισω γιατι τον αγαπαω...Αμα θελει να φυγει οι σκυλοι δεμενοι και η πορτα ανοιχτη..
Θα συμφωνουσα λοιπον μαζι σου αν ηταν λιγο πιο οκ τα πραγματα και δε με φερνανε οικογενειακως σε κατασταση να κλαιω και να πιεζομαι...Αλλα δυστυχως δε μπορω να συμφωνησω....

Ευχαριστω για την συμβουλη σου κοριτσι μου και που εκατσες να μου πεις την ιστορια..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις