Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
530 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 530 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 19]

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ευάκι πόσο δίκιο έχεις......έτσι ακριβώς!!!αλλά είπα δεν θα ασχοληθώ ας καταφέρουμε να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι γιατί έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα με την κρίση δεν μας βλέπω για άλλο....και τότε βλέπουμε χαχαχαχα!!!!πάντως η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα και των δύο γιαγιάδων είναι κοριτσίστικα δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα για αγόρι δηλαδή οπότε με βλέπω να παρακαλάω να κάνω αγόρι πάλι για μην έχω προβλήματα χαχαχαχα πλάκα κάνω εεεε!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...συμφωνώ σε αυτό το βγάλει δεν το βγάλει το όνομα το μηνυματακι το πήρε η κοπέλα απο τον άντρα της........κι εγώ στην θέση της με τίποτα δεν θα το δεχόμουν, πέρασε η κοπέλα τόσα και τόσα και αυτοί ήταν απών σε όλα και τώρα θέλουν και όνομα.........δεν το αξίζουν με τίποτα...

..και όσο το οτι προσφέρουν τα παμπερς εγώ ένα θα σας πώ..με τον άντρα μου είμαστε 10 χρόνια μαζί....εξι χρόνια που ήμασταν σε ενοικίο ποτε δεν πληρώσαμε ούτε ένα και τώρα που είμαστε στο δικό μας 3 χρόνια δεν έχουμε πληρώσει ούτε μια δόση στεγαστικο, η γέννα πήγε 10.000 ευρώ, τα πράγματα του παιδιού 4000, η κουζίνα 6000, η μετάθεση 3000 που πήραμε καινούργια πράγματα........ολα αυτα τα πλήρωσαν οι δικοί μου...όλα μα όλα και ξέρετε τι γίνεται με τον πατέρα μου;;; Χαμος καθε μερα καυγάδες γιατι μου λεει πως δεν είναι σωστο να του βγάλουμε το ονομα του αλλα να βγάλουμε του πατερα του άντρα μου...ε δεν σφάξαμε που θα βγάλουμε το ονομα του..αυτοί έκαναν την ζωούλα τους και οι δικοί μου δούλευαν σαν σκυλιά για να μας κάνουν όλα αυτά............και το επόμενο ούτε αυτό θα πάρουν....αυτοί δεν θέλανε τα παιδιά που θα έκανα με τον γιο τους, δεν θέλανε να είμαι εγω η μανα των εγγονιών τους και θα τους βγάλω όνομα;;;;;;;;
......και οκ τώρα αλλαξαν και ειναι καλοι και αν στο μελλον ο άνδρας μου θελήσει το επόμενο παιδάκι να βγεί δικό τους θα γίνει ο χαμός, που δεν θα το κανει αυτα τα εχουμε εξηγηθει ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΨΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!
Ας τα βγάλει η αλλη νυφουλα τους που παντα ήταν και είναι κωλος και βρακί............ εντωμεταξυ ουτε η αλλη θα βγαλει χαχαχαχαχαχα θα γινει χαμος...τελικά οτι κάνεις μπροστα σου το βρίσκεις.......ας πρόσεχαν και μην έκαναν μαγκιές σε εμένα γιατι σε εμενα δεν περνάνε αυτά...............
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ δεν τους φθάνει το επώνυμο θελουν και όνομα;;;;;
Κοριτσάκια μου να σας πω τι είδαν τα ματακια μου 15 χρόνια σε νοσοκομεια;;;;;;;;;;; Τα μισα απο αγχη και στεναχωριες για αυτό μην επιτρεπεται σε κανεναν να ταρασει την ηρεμια σας.......και θα πρέπει να πατάτε πόδι απο την αρχή και όχι ξαφνικά.........ε΄ναι αργά γιατί τότε ο άλλος εχει παρει θαρρος πολύ και ειναι δυσκολο να το ξεκοψετε....

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σιγουρά οταν μια κοπέλα λεει το προβλημά τησ .δεν γνώριζουμε ουτε λεπτομέριες για την οικογενεία της, ουτε πως αντριδά ο αντράσ της .μέσα έξω λιγα πράγματα την ουσία του θέματος .για μένα πρέπει να τα βρίσκουν το ζευγάρι μεταξύ τους.και πάντα κάποιος υποχωρεί γιατι για ένα όνομα δεν αξίζει να χαλάμε την οικογενειά μας.εκτος αν υποβοσκουν απο πίσω πιο σοβάρα προβλήματα και αυτο είναι η αφορμή.
σίγουρα καθέ άντρας λειτουργεί διαφορετικά και για κοπέλες είναι πιο ευκολά να πουν καποια πράγματα.σε εμας μας άρεσε το όνομα της πεθερά μου που στην ουσισ επειδή είναι αγοράκι το αρσενικό ονομά για μένα είναι στην ουσία άτοπο .τον βγάλαμε στάυρο αλλα αν η πεθερά μου είχε καποιο άλλο όνμοα που δεν μας άρεσε δεν θα το βγάζαμε το είχαμε αποφασίσει μάζι. το όνομα κυριολεκτικά δεν κάνει τον άνθρωπο αλλα πάντα για μένα και αλλο υποβόσκει κάτω .πίστευω να μην σας κούρασα.εμένα αυτη είναι η αποψή μου.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:

Επειδη δεν ειμαστε παντρεμενοι..Μολις γεννησα και μπορεσα πηγαμε σε συμβολαιογραφο για να αναγνωρισει το μωρο..Οταν εφτασε η ωρα να πουμε για τα επωνυμα,ο δικος μου δεν ειχε θεμα τι θα κρατησουμε...Παρ'ολο που μου κανανε τοσα επελεξα να βγαλω το δικο μου και να βαλω του αντρα μου...Δεν ηθελα και τα δυο γιατι το δικο μου ειναι σιδηροδρομος κ θα εχει κ 2 ονοματα...Δε φτανει που εχει το επωνυμο μετα απο ολα αυτα θελουν κ ονομα?Ασε που η κουμπαρα μου κ νονα του μωρου μου μου ειπε οτι ολοι ειναι σουζα στην μανα του γιατι φαινεται δυναμικη...Ετσι κ πατησω ποδι εγω στα ματια του αντρα μου θα φαινομε εγω η δυναμικη μετα...

Κοριτσάκια μου να σας πω τι είδαν τα ματακια μου 15 χρόνια σε νοσοκομεια;;;;;;;;;;; Τα μισα απο αγχη και στεναχωριες για αυτό μην επιτρεπεται σε κανεναν να ταρασει την ηρεμια σας.......και θα πρέπει να πατάτε πόδι απο την αρχή και όχι ξαφνικά.........ε΄ναι αργά γιατί τότε ο άλλος εχει παρει θαρρος πολύ και ειναι δυσκολο να το ξεκοψετε....

αυτο ακριβως μου λεει η μανα μου και ο μεγαλος μου αδερφος....Ακριβως αυτα τα λογακια σου ρε Βασουλα....

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα ηθελα να εστιασω λιγακι την προσοχη στο γεγονος οτι ο αντρας της φιλης μας θεωρει οτι αποφασεις πρεπει να παιρνει με την μαμα και τον μπαμπα του χωρις την παρουσια και την συναινεση της γυναικας του,της μανας του παιδιου του.νομιζω αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της τατιανας αυτη τη στιγμη και οχι αν το παιδι θα παρει το ονομα του πεθερου ή οχι...ή τουλαχιστον εγω νομιζω οτι αυτο θα με πειραζε σε παρομοια περιπτωση.σιγουρα η καθεμια μιλαει λεγοντας τι θα εκανε αυτη σκεπτομενη τα δεδομενα του σπιτιου της αλλα ρωταω μια μια τι θα σας πειραζε περισσοτερο?το ονομα του παιδιου ή ο τροπος που πανε να το επιβαλουν στην τατιανα?εγω νομιζω το δευτερο...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:θα ηθελα να εστιασω λιγακι την προσοχη στο γεγονος οτι ο αντρας της φιλης μας θεωρει οτι αποφασεις πρεπει να παιρνει με την μαμα και τον μπαμπα του χωρις την παρουσια και την συναινεση της γυναικας του,της μανας του παιδιου του.νομιζω αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της τατιανας αυτη τη στιγμη και οχι αν το παιδι θα παρει το ονομα του πεθερου ή οχι...ή τουλαχιστον εγω νομιζω οτι αυτο θα με πειραζε σε παρομοια περιπτωση.σιγουρα η καθεμια μιλαει λεγοντας τι θα εκανε αυτη σκεπτομενη τα δεδομενα του σπιτιου της αλλα ρωταω μια μια τι θα σας πειραζε περισσοτερο?το ονομα του παιδιου ή ο τροπος που πανε να το επιβαλουν στην τατιανα?εγω νομιζω το δευτερο...

Ευάκι έχεις δίκιο. Εν έτη 2011, είναι αδιανόητο! Εμένα μου έλεγε ιστορίες η γιαγιά μου από το χωριό της που πηγαίναν να βαπτίσουν τα παιδιά της και μετά τη βάπτιση έρχονταν και της ανακοινώνανε το όνομα... Ε, κάτι τέτοιο μου θυμίζει και το "συμβούλιο" που έκανε ο άντρας της Τατιάνας με την ΠΡΩΗΝ οικογένειά του!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευάκι"]θα ηθελα να εστιασω λιγακι την προσοχη στο γεγονος οτι ο αντρας της φιλης μας θεωρει οτι αποφασεις πρεπει να παιρνει με την μαμα και τον μπαμπα του χωρις την παρουσια και την συναινεση της γυναικας του,της μανας του παιδιου του.νομιζω αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της τατιανας αυτη τη στιγμη και οχι αν το παιδι θα παρει το ονομα του πεθερου ή οχι...ή τουλαχιστον εγω νομιζω οτι αυτο θα με πειραζε σε παρομοια περιπτωση.σιγουρα η καθεμια μιλαει λεγοντας τι θα εκανε αυτη σκεπτομενη τα δεδομενα του σπιτιου της αλλα ρωταω μια μια τι θα σας πειραζε περισσοτερο?το ονομα του παιδιου ή ο τροπος που πανε να το επιβαλουν στην τατιανα?εγω νομιζω το δευτερο...

Μα εννοειται το δευτερο...Ακομη και οταν δε μας μιλαγαν στην εγκυμοσυνη μου παλι θα εβγαζα το ονομα του...Ακομη κι οταν δεν ηρθαν στην γεννα...αλλα οταν γυρισε η αλλη και μου ειπε.."απαιτουμε να μπουν τα ονοματα μας στα παιδια...."
Εκει γυρισαν τα ματια μου αναποδα...Και συν οτι την επομενη φορα κονονιζαν πισω απο την πλατυ μου κι ο δικος μου το χαιβανι το ευχαριστιοταν που ολα πανε ομορφα και χαιρονται οι γονεις του...Και γω ημουν σπιτι με το μωρο και περιμενα τι πορισμα θα εβγαζε η ωραια τους μαζωξη....ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γμτ εγραφα ποση ωρα και τωρα δε βλεπω την απαντηση μου...τεσπα...εγραφα λοιπον οτι εγω αν γινοταν κατι τετοιο θα επαιρνα τον αντρα μου να βγουμε μονοι μας,να μιλησουμε ομορφα να του εξηγησω οτι με πειραζει ο τροπος και οχι το ονομα,οτι με εχει βγαλει απο τη ζωη του και οτι δεν ειμαι ενα μηχανημα τεκνοποιησης προς διαιωνιση του ειδους τους,οτι εχω δικαιωμα να παιρνω μερος στη ληψη των αποφασεων που αφορουν στο παιδι μας και αν υπαρχει καποιο προβλημα-θεμα στην πατρικη του οικογενεια τοτε να κανουν οσα συμβουλια θελουν,εγω δε θελω ουτε να ξερω το προβλημα ουτε να εκφερω γνωμη αν δε μου ζητηθει...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βγηκαμε χθες Ευα μου,μιλησαμε ομορφα κι ωραια...Κι οταν γυρισα και του ειπα οτι αφου αυτοι δεν τιμησαν την εγκυμοσυνη μου,την γεννα μας και υστερα το παιδι ΜΑΣ...Πως να τιμησω τον πατερα του??
Κι εκει τον εβλεπα να φορτωνει..Μου ειπε οτι θα τους πει να μη γινει γλεντι,φυσικα εκ των προτερων ξερω οτι θα τον πεισουν παλι για το αντιθετο,κι αυτο περιμενω....Εκει..Πρεπει να δρασω επιτελους..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Βγηκαμε χθες Ευα μου,μιλησαμε ομορφα κι ωραια...Κι οταν γυρισα και του ειπα οτι αφου αυτοι δεν τιμησαν την εγκυμοσυνη μου,την γεννα μας και υστερα το παιδι ΜΑΣ...Πως να τιμησω τον πατερα του??
Κι εκει τον εβλεπα να φορτωνει..Μου ειπε οτι θα τους πει να μη γινει γλεντι,φυσικα εκ των προτερων ξερω οτι θα τον πεισουν παλι για το αντιθετο,κι αυτο περιμενω....Εκει..Πρεπει να δρασω επιτελους..

εσυ πες του οτι το ονομα θα μπει για να δειξεις την αγαπη σου στον αντρα σου και οχι για να τιμησεις τον πατερα του,αφου οπως φαινεται δεν αξιζει καμια τιμη...και θα το βαλεις γιατι ετσι συμφωνησατε.απο κει και περα πες του περιμενω να τηρησεις τη συμφωνια που καναμε στο να μην υπαρξει γλεντι...και μη νομιζεις κι αυτος βλεπει τη συμπεριφορα τους και να εισαι σιγουρη οτι δε του αρεσει....αμα θελουν τα πεθερικα σου γλεντι ας το κανουν,ας μαζεψουν τον κοσμο τους,το πολυ πολυ να περασετε να χαιρετησετε μονο(ριξε και μια τσιμπια του μπεμπη να κλαιει) και "ουπς συγγνωμη το μωρο κλαιει ταλαιπωρηθηκε πολυ σημερα ας παμε να το βαλουμε για υπνο...καληνυχτα και του χρονου με υγεια"... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koristaki mou t kalitero pou exeis na kanei skata tin gnwmi mou einai na vgalei to onoma epeidi to eixate simfwnisei apo tin arxi me to antra sou,na to peis sta moutra stous dikous tou mprosta ston niko oti to kaneis mono gia afton kai gia kanenan allo logo kai meta na tous sfazeis me to ganti!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:...συμφωνώ σε αυτό το βγάλει δεν το βγάλει το όνομα το μηνυματακι το πήρε η κοπέλα απο τον άντρα της........κι εγώ στην θέση της με τίποτα δεν θα το δεχόμουν, πέρασε η κοπέλα τόσα και τόσα και αυτοί ήταν απών σε όλα και τώρα θέλουν και όνομα.........δεν το αξίζουν με τίποτα...

..και όσο το οτι προσφέρουν τα παμπερς εγώ ένα θα σας πώ..με τον άντρα μου είμαστε 10 χρόνια μαζί....εξι χρόνια που ήμασταν σε ενοικίο ποτε δεν πληρώσαμε ούτε ένα και τώρα που είμαστε στο δικό μας 3 χρόνια δεν έχουμε πληρώσει ούτε μια δόση στεγαστικο, η γέννα πήγε 10.000 ευρώ, τα πράγματα του παιδιού 4000, η κουζίνα 6000, η μετάθεση 3000 που πήραμε καινούργια πράγματα........ολα αυτα τα πλήρωσαν οι δικοί μου...όλα μα όλα και ξέρετε τι γίνεται με τον πατέρα μου;;; Χαμος καθε μερα καυγάδες γιατι μου λεει πως δεν είναι σωστο να του βγάλουμε το ονομα του αλλα να βγάλουμε του πατερα του άντρα μου...ε δεν σφάξαμε που θα βγάλουμε το ονομα του..αυτοί έκαναν την ζωούλα τους και οι δικοί μου δούλευαν σαν σκυλιά για να μας κάνουν όλα αυτά............και το επόμενο ούτε αυτό θα πάρουν....αυτοί δεν θέλανε τα παιδιά που θα έκανα με τον γιο τους, δεν θέλανε να είμαι εγω η μανα των εγγονιών τους και θα τους βγάλω όνομα;;;;;;;;
......και οκ τώρα αλλαξαν και ειναι καλοι και αν στο μελλον ο άνδρας μου θελήσει το επόμενο παιδάκι να βγεί δικό τους θα γίνει ο χαμός, που δεν θα το κανει αυτα τα εχουμε εξηγηθει ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΨΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!
Ας τα βγάλει η αλλη νυφουλα τους που παντα ήταν και είναι κωλος και βρακί............ εντωμεταξυ ουτε η αλλη θα βγαλει χαχαχαχαχαχα θα γινει χαμος...τελικά οτι κάνεις μπροστα σου το βρίσκεις.......ας πρόσεχαν και μην έκαναν μαγκιές σε εμένα γιατι σε εμενα δεν περνάνε αυτά...............

βασουλα 10 χρονια εισαστε παντρεμενοι η απλα μαζί?...πριν κανετε παιδι τα ειχες ξεκοψει όλα..και όνομα και τα πάντα..? ο άντρας σου έβλεπε πως σου φέρονται?καταλάβαινε?....
πολλά ρωτάω αλλά εμενα συμβαίνει το εξής..κανουν χιλια μυρια όσα...αλλά μετα τοπαιζουν σαν μην συμβαίνει τίποτα..και ειδικα μπροστα στον άντρα μου...και δεν μπορω να το χειριστω καλα...το ομολογώ!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
vasoula έγραψε:

Επειδη δεν ειμαστε παντρεμενοι..Μολις γεννησα και μπορεσα πηγαμε σε συμβολαιογραφο για να αναγνωρισει το μωρο..Οταν εφτασε η ωρα να πουμε για τα επωνυμα,ο δικος μου δεν ειχε θεμα τι θα κρατησουμε...Παρ'ολο που μου κανανε τοσα επελεξα να βγαλω το δικο μου και να βαλω του αντρα μου...Δεν ηθελα και τα δυο γιατι το δικο μου ειναι σιδηροδρομος κ θα εχει κ 2 ονοματα...Δε φτανει που εχει το επωνυμο μετα απο ολα αυτα θελουν κ ονομα?Ασε που η κουμπαρα μου κ νονα του μωρου μου μου ειπε οτι ολοι ειναι σουζα στην μανα του γιατι φαινεται δυναμικη...Ετσι κ πατησω ποδι εγω στα ματια του αντρα μου θα φαινομε εγω η δυναμικη μετα...

αυτο ακριβως μου λεει η μανα μου και ο μεγαλος μου αδερφος....Ακριβως αυτα τα λογακια σου ρε Βασουλα....

Επέλεξες να βγάλεις το δικό σου;; Πως κι έτσι;; Καλά εντάξει το επώνυμο παίρνουν του μπαμπά δεν τίθεται σε θέμα σε αυτό, μην το παρακάνουμε κιόλας, αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι @@@@@κια και αυτό, δηλαδή γιατϊ να μην έχει της μαμάς το παιδί;;;; Δεν έχω κάνει τέτοια συζήτηση με τον άνδρα μου αλλά αν έκανα θα με έπαιρνε και θα με σήκωνε νομίζω χαχαχαχαχα αλλά οκ ναι έτσι γίνεται του μπαμπά!!!

Δεν είστε παντρεμένοι ούτε με πολιτικό;;

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διάβασα όλες τις απαντήσεις τη να πω ρε κορίτσια πως μας έχουν κάνει έτσι να καθόμαστε και να χαλιόμαστε χωρίς να τους πέφτει λόγος . Δεν είμαι φεμινίστρια αλλά πιστεύω στην αμοιβαία κατανόηση και στο σεβασμό.
Δεν θεωρώ τραγικό να ακολουθήσω την παράδοση αλλά όχι και αναγκαίο (σχετικά με το όνομα).Για να δώσω το όνομα στο παιδί μου του παππού η της γιαγιάς αμ τι άλλο θα πρέπει να σέβομαι και να εκτιμώ τον άνθρωπο αυτό διαφορετικά αν μέσα μου νιώθω αισθήματα μίσους -κακίας έχουν χάσει στα μάτια μου δεν βρίσκω το λόγο να το κάνω ειλικρινά το θεωρώ μεγάλη διπροσωπία .Με το πεθερό μου δεν είχα ούτε έχω κανένα παράπονο και επειδή το όνομα του είναι ωραίο τον έβγαλα κάτι που δνε το ήθελε ο άντρας μου αλλά εγω ήθελα να τιμήσω το πεθερό μου να του κάνω ένα δώρο για όλα όσα έχει κάνει για μένα , και πιστέψτε με δεν έχει κάνει τίποτα το υλικό απλά με αγκάλιασε και με θεώρησε παιδί του -κόρη του το ξέρετε όταν η πεθερά μου έφευγε για εκδρομές και τον άφηνε μόνο αυτός έχει αισχαιμερ εγω τον έπαιρνα σπίτι τ΄τοε δεν ειχε μεγάλο πρόβλημα αν τον ρωταγες που θα πας δνε θα έλεγε στη κόρη μου αλλά στη νύφη μου . Ανίθετα η πεθερά μου είναι μια γυναίκα που της αρέσει να ανακατεύετε να κάνει προσευχές και απο πίσω μπουρου μπουρου επειδή έχουμε το ίδιο όνομα αν έκανα ποτέ κορίτσι ήξερε ότι δεν θα την έβγαζα αλλά ακόμα και διαφορετικό να ήταν δεν νομίζω και ας το ήθελε ο άντρας μου το όνομα του παιδιού είναι κάτιο που αποφασίζετε και απο τους 2 γονείς και όχι απο τον έναν. Τώρα εμένα στη π[ερίπτωση της φίλης μας ειλικρινά θα με έκανε έξαλη το γεγονός ότι αποφασίζουν για το παιδί μου σνα πρόκετε για εμπορική σχέση ξέρεις τη θα έκανα στη θέση σου θα έλεγα στον καλό μου :επειδή ακόμα δεν έχεις μεγλώσει να έχεις δική σου κρίση οκευ ναι θα βγάλουμε το μωρό σαν το πατέρα σου και θα κάνουμε και γλέντι με τα δικά τους έξοδα αλλά εγω θα αποφασίσω το που και το πως και βέβαια θα έκανα μια βάφτιση υπερπαραγωγή αλλά Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου γιατι αν θέλουν να κάνουν επειδειξη πρέπει να την κάνουν και σωτά ,να δεις απο μόνος του θα μίλαγε μετά και θα τα ακύρωνε όλα άντε πάρτε το παιδάκι σας και τη νονά και πηγα΄νετε να το βαφτίσετε μόνποισας να μην είναι κανείς το θέμα είναι να συνηδητοποιήση ο άντρας σου ότι είναι ενήλικας και η οικογένεια του είναι άλλη

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτες τις μερες που ξαναδιαβαζα το θεμα,σκεφτομουνα ρε γμτ αν δν ειχε συμφωνησει εξαρχης θα μπορουσε να πατησει ποδι,αλλα το θεμα ειναι οτι ειχε συμφωνησει κ τωρα θα φαινετε καπως να το αθετησει ας πουμε.Καλα για τ γλεντι δν το συζητω,εφοσον δν θελεις δν θα γινει,θα σε παρει κανεις με το ζορι???Ομορφα κι ωραια θα χαιρετησεις τον κοσμο στην εκκλησια ας πανε οπου θελουνε μετα,εσυ παρε το μπομπιρακο κ πανε σπιτι.

veniou

veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera koritsia diavasa ola osa exete grapsi exw kai egw to idio provlima.8a sas pw thn hstoria mou exw duo koritsakia to ena exei to onoma tis pe8eras mou na pw oti pe8era kai pe8eros einai kalloi av8rwpoi den exw provlimata mazi tous osa xronia tous kserw.sinexizw to allo koritsaki mou exei to onoma tis mamas mou kai twra eimai egkuos sto trito kai arxisan ta organa o andras mou exei alla duo aderfia kai exoun apo duo paidia duo agorakia o enas to ena to lene giannh tou pe8erou to onoma.kai prin liges meres eir8e o andras mou kai mou eipe hmoun stous goneis mou kai o pateras mou eipe oti ama einai agori 8elei na vgaloume to onoma tou.eno emeis akwma metaksimas den eixame pei akoma tipota gia onomata,kai ka8isame xtes kai kouventiasame kai ti mou eipe o dikos mou oti ama einai koritsaki 8a to vgaloume ioanna eleos tsantistika kai tou eipa oti den 8elw na to vgaloume oute giannh oute ioanna o pateras sou to exei akousei to onoma tou apo ton aderfo sou.kai h mama mou kati mou fernei apeksw apeksw gia to mwro mou leei les na genniseis konta sten giorth tou mpampa sou;ton lene biktwra kai giortazei stis 11noemvrh,egw 30oktomvrh mpenw ston mhna mou katalavenete ti ginete xamos.twra apofasisame me ton antra mou otan mas ksanapoun pe8erika kai goneis tipota gia to onoma 8a tous poume oti to paidaki 8a exei oudetero onoma kai telos.exw vrei kai duo onomata 8elw thn gnomh sas,to 1einai aggelos kai to alo stefania.sorh an sas kourasa

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
veniou έγραψε:kalhspera koritsia diavasa ola osa exete grapsi exw kai egw to idio provlima.8a sas pw thn hstoria mou exw duo koritsakia to ena exei to onoma tis pe8eras mou na pw oti pe8era kai pe8eros einai kalloi av8rwpoi den exw provlimata mazi tous osa xronia tous kserw.sinexizw to allo koritsaki mou exei to onoma tis mamas mou kai twra eimai egkuos sto trito kai arxisan ta organa o andras mou exei alla duo aderfia kai exoun apo duo paidia duo agorakia o enas to ena to lene giannh tou pe8erou to onoma.kai prin liges meres eir8e o andras mou kai mou eipe hmoun stous goneis mou kai o pateras mou eipe oti ama einai agori 8elei na vgaloume to onoma tou.eno emeis akwma metaksimas den eixame pei akoma tipota gia onomata,kai ka8isame xtes kai kouventiasame kai ti mou eipe o dikos mou oti ama einai koritsaki 8a to vgaloume ioanna eleos tsantistika kai tou eipa oti den 8elw na to vgaloume oute giannh oute ioanna o pateras sou to exei akousei to onoma tou apo ton aderfo sou.kai h mama mou kati mou fernei apeksw apeksw gia to mwro mou leei les na genniseis konta sten giorth tou mpampa sou;ton lene biktwra kai giortazei stis 11noemvrh,egw 30oktomvrh mpenw ston mhna mou katalavenete ti ginete xamos.twra apofasisame me ton antra mou otan mas ksanapoun pe8erika kai goneis tipota gia to onoma 8a tous poume oti to paidaki 8a exei oudetero onoma kai telos.exw vrei kai duo onomata 8elw thn gnomh sas,to 1einai aggelos kai to alo stefania.sorh an sas kourasa

el

η ιστορια σου δεν κουραζει..μονο τα γραμματα λιγο που ειναι αγγλικα..αλλα δεν πειραζει..
εγω βρισκω και τα δυο ονοματα πολυ ωραια..αλλα αν ειναι αγορι γιατι να μην βαλεις και τον μπαμπακα σου...εχεις αλλα αδερφια να το ακουσει απο κει?..αφου ο πεθερος το εχει ακουσει κιολας...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:

Οχι ουτε με πολιτικο,δεν ηθελα να παντρευτω γενικοτερα...Ισως καποια στιγμη να παντρευτουμε ετσι για μας καθαρα..Μη σου πω να ειμαστε κ παντελως μονοι...Χαχα..Δε τα μπορω τα σογια..Φαντασου γινεται χαμος για τα βαφτησια που να παντρευομουνα...Ασε..

veniou

veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bou-boukitsa έγραψε:
veniou έγραψε:kalhspera koritsia diavasa ola osa exete grapsi exw kai egw to idio provlima.8a sas pw thn hstoria mou exw duo koritsakia to ena exei to onoma tis pe8eras mou na pw oti pe8era kai pe8eros einai kalloi av8rwpoi den exw provlimata mazi tous osa xronia tous kserw.sinexizw to allo koritsaki mou exei to onoma tis mamas mou kai twra eimai egkuos sto trito kai arxisan ta organa o andras mou exei alla duo aderfia kai exoun apo duo paidia duo agorakia o enas to ena to lene giannh tou pe8erou to onoma.kai prin liges meres eir8e o andras mou kai mou eipe hmoun stous goneis mou kai o pateras mou eipe oti ama einai agori 8elei na vgaloume to onoma tou.eno emeis akwma metaksimas den eixame pei akoma tipota gia onomata,kai ka8isame xtes kai kouventiasame kai ti mou eipe o dikos mou oti ama einai koritsaki 8a to vgaloume ioanna eleos tsantistika kai tou eipa oti den 8elw na to vgaloume oute giannh oute ioanna o pateras sou to exei akousei to onoma tou apo ton aderfo sou.kai h mama mou kati mou fernei apeksw apeksw gia to mwro mou leei les na genniseis konta sten giorth tou mpampa sou;ton lene biktwra kai giortazei stis 11noemvrh,egw 30oktomvrh mpenw ston mhna mou katalavenete ti ginete xamos.twra apofasisame me ton antra mou otan mas ksanapoun pe8erika kai goneis tipota gia to onoma 8a tous poume oti to paidaki 8a exei oudetero onoma kai telos.exw vrei kai duo onomata 8elw thn gnomh sas,to 1einai aggelos kai to alo stefania.sorh an sas kourasa

el

η ιστορια σου δεν κουραζει..μονο τα γραμματα λιγο που ειναι αγγλικα..αλλα δεν πειραζει..
εγω βρισκω και τα δυο ονοματα πολυ ωραια..αλλα αν ειναι αγορι γιατι να μην βαλεις και τον μπαμπακα σου...εχεις αλλα αδερφια να το ακουσει απο κει?..αφου ο πεθερος το εχει ακουσει κιολας...
nai exw ena aderfo,an to kanw auto 8a parapone8oun ta pe8erika ti na kanw;

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
veniou έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

el

nai exw ena aderfo,an to kanw auto 8a parapone8oun ta pe8erika ti na kanw;
me τον αντρα σου θα εχεις προβλημα?θα μαλωσεις?...αν οχι τοτε ολα ενταξει....αλλιως δεν ξερω και εγω..μαλλον αν ηταν να μαλωσω δεν θα το εκανα....
.αλλα παιδια σκέφτεσαι να κάνεις?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
vasoula έγραψε:

Οχι ουτε με πολιτικο,δεν ηθελα να παντρευτω γενικοτερα...Ισως καποια στιγμη να παντρευτουμε ετσι για μας καθαρα..Μη σου πω να ειμαστε κ παντελως μονοι...Χαχα..Δε τα μπορω τα σογια..Φαντασου γινεται χαμος για τα βαφτησια που να παντρευομουνα...Ασε..

βρε τατιανα δεν τα αλλαζεις ημερομηνια τα βαφτισια..??!!βαλτα οσο πιο συντομα γινεται να ξεμπερδευεις....γιατι να φας ολο το καλοκαιρι με αυτο το θεμα μεχρι σεπτεμβριο?
..και αμα θελουν τραπεζια αστους να τρεχουν να τα οργανωσουν μεσα σε λιγες μερες...πες οτι κατι ετυχε στην κουμπαρα...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

βρε τατιανα δεν τα αλλαζεις ημερομηνια τα βαφτισια..??!!βαλτα οσο πιο συντομα γινεται να ξεμπερδευεις....γιατι να φας ολο το καλοκαιρι με αυτο το θεμα μεχρι σεπτεμβριο?
..και αμα θελουν τραπεζια αστους να τρεχουν να τα οργανωσουν μεσα σε λιγες μερες...πες οτι κατι ετυχε στην κουμπαρα...

Αληθεια καπου ακουσα οτι αμα τα κανω μεσοβδομαδα πχ.παρασκευη η δευτερα αμεσως βρισκω ημερομηνια...αληθευει?ξερει καμια????

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:
Αληθεια καπου ακουσα οτι αμα τα κανω μεσοβδομαδα πχ.παρασκευη η δευτερα αμεσως βρισκω ημερομηνια...αληθευει?ξερει καμια????

σιγουρα θα βρεις πιο ευκολα!!
ο κοσμος προτιμαει τις κυριακες για βαφτιση.. ειδικα απο δω κ περα που ειναι η foul season των βαφτισεων, οι καθημερινες θα ειναι ελευθερες..

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

βασουλα 10 χρονια εισαστε παντρεμενοι η απλα μαζί?...πριν κανετε παιδι τα ειχες ξεκοψει όλα..και όνομα και τα πάντα..? ο άντρας σου έβλεπε πως σου φέρονται?καταλάβαινε?....
πολλά ρωτάω αλλά εμενα συμβαίνει το εξής..κανουν χιλια μυρια όσα...αλλά μετα τοπαιζουν σαν μην συμβαίνει τίποτα..και ειδικα μπροστα στον άντρα μου...και δεν μπορω να το χειριστω καλα...το ομολογώ!!

3 χρόνια συζούσαμε, 3 αραββωνιασμένοι και 4 παντρεμένοι...ο άντρας μου bouboukitsa γενικά ήταν πολύ της οικογένειας, τον πρωτο χρόνο τους την έλεγε αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να επιβληθεί, μετά απο ένα χρόνο όμως που αρχισαν να μου κάνουν τα χοντρά έγινε χαμός...τους πήρε και τους σήκωσε...τους εγραψε και ουτε τηλ δεν σηκωνε δεν θα ήμουν μαζί του αν δεν μιλαγε σε καμία περίπτωση........ποιοι ήταν αυτοί που θα με τάραζαν συνέχεια και δεν θα μίλαγα;;;;;; Δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτώ τέτοια!!!!!
Το ονομα δεν χρειαστηκε να του εξηγηθω και τόσο, το είχαμε συζητησει πως οι δικοί του θα μετανιωσουν για οτι μου εκαναν και τώρα ήρθε η ώρα να νιώσουν το περιθώριο και την ξευτιλα οπως τοτε εγω στον αρραβώνα μου!!!!!!!
Ααααααα και κατι αλλο το παιδι δεν της το εχω πάει σπιτι της ως τώρα και το εχει παραπονο μου το ειπε και της ειπα..απο πότε στεναχωριεσαι που δεν σου χτυπαω το κουδουνι;;καποτε στο χτυπαγα και δεν ανοιγες!!!!!!......και που εισαι ακομα τι θα τους κανω... τα θυμηθηκα και νευριασα τωρα!!!!!!!!!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zouzounaki 24 έγραψε:koristaki mou t kalitero pou exeis na kanei skata tin gnwmi mou einai na vgalei to onoma epeidi to eixate simfwnisei apo tin arxi me to antra sou,na to peis sta moutra stous dikous tou mprosta ston niko oti to kaneis mono gia afton kai gia kanenan allo logo kai meta na tous sfazeis me to ganti!
το παιδί είναι δικό σας και βγάλτε το όπως θέλετε αν παρεξηγηθούν ξύδι μπορείς να πάρεις και βαλσάμικο λίγο πιο ακριβό αλλά πιο νόστιμο Laughing αμάν πια με αυτό το πράγμα και τα ονόματα ξέρετε τη με ενοχλεί αυτό το πράγμα με το τη θα γίνει και τη θα πουν ας πουν ότι θέλουν κάποια στιγμή θα σταματήσουν από το όνομα εξαρτάτε αν εκτιμάς τους γονείς η τα πεθερικά ; κάποια στιγμή πρέπει να ενηλικιωθούμε και να βγούμε απο τις πατρικές οικογένειες και να ασχοληθούμε με τις δικές μας δεν ανήκουμε πλέον σε αυτές κάναμε δικές μας .... Α!Το Αγγελος τέλειο και το Στεφανία καλό .Μίλα με τον άντρα σου και θα δεις βγάλτε αυτό που εσείς θέλετε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις