Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
477 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 477 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 19]

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
..κοιτα και αυτό......¨ Σας παρακαλώ μην μου μιλάτε έτσι, είστε άδικη, θα γίνω μάνα των παιδιών του γιού σας¨ και η απάντηση;;; ¨ Ποτέ ποτέ αυτό, ποτέ δεν φέρεις εσύ στον κόσμο τα εγγόνια μου και θα το δούμε αυτό¨....ε όχι και μετά να απαιτήσει ο άνδρας μου να βγάλω το όνομα τους και απο πάνω να μου κάνει και καυγά;;;;;;;; ε όχι!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Den εχω την απαιτηση οι γονεις του να καταλαβουν τι περασαμε στην εγκυμοσυνη μου,τι αρρωστειες εμφανισα και ποσο αλοβητο βγηκε το παλληκαρακι μου απο ολο αυτο...Παρα λιγο να ριξω το μωρο μου σε προχωρημενη εγκυμοσυνη λογω προβληματων υγειας...Να το νιωθω μεσα μου να κλωτσαει και να σκεφτομαι πως θα το κανω αυτο???
Οποτε δεν περιμενω απιτησεις απο αυτους γιατι δε γνωριζαν την κατασταση γιατι μας εβγαλαν απο την ζωη τους..Αλλα ο αντρας μου θα επρεπε να καταλαβει τι συνεβει και πως ολα πηγαν καλα....Τους σιχαθηκα για τον λογω οτι θελουν να κανουν κλοουν το παιδι μου οταν δεν του δινουν σημασια 3 μηνες που εχει ερθει στην ζωη...τους σιχαθηκα μολις η αλλη μιλησε λες κι εβλεπε τερας και προσπαθουσε χωρις επιτυχια να μη δειξει την δυσαρεσκεια της...
Απαιτω λοιπον ο αντρας μου να κανει εμενα ευτυχισμενη και να βαλει ορια στην οικογενεια του...Εχθες μου πεταξε οτι οι γονεις του βοηθανε στα παμπερς....ενω η μανα μου τι κανει???τι λες ρε αγορι?η μανα μου περνει το μωρο σκ για να κοιμασαι εσυ λιγο καλυτερα λογω δυσκολης δουλειας...να τα χεσω τα παμπερς...θα τα μαζεψω και θα τα καψω..

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Den εχω την απαιτηση οι γονεις του να καταλαβουν τι περασαμε στην εγκυμοσυνη μου,τι αρρωστειες εμφανισα και ποσο αλοβητο βγηκε το παλληκαρακι μου απο ολο αυτο...Παρα λιγο να ριξω το μωρο μου σε προχωρημενη εγκυμοσυνη λογω προβληματων υγειας...Να το νιωθω μεσα μου να κλωτσαει και να σκεφτομαι πως θα το κανω αυτο???
Οποτε δεν περιμενω απιτησεις απο αυτους γιατι δε γνωριζαν την κατασταση γιατι μας εβγαλαν απο την ζωη τους..Αλλα ο αντρας μου θα επρεπε να καταλαβει τι συνεβει και πως ολα πηγαν καλα....Τους σιχαθηκα για τον λογω οτι θελουν να κανουν κλοουν το παιδι μου οταν δεν του δινουν σημασια 3 μηνες που εχει ερθει στην ζωη...τους σιχαθηκα μολις η αλλη μιλησε λες κι εβλεπε τερας και προσπαθουσε χωρις επιτυχια να μη δειξει την δυσαρεσκεια της...
Απαιτω λοιπον ο αντρας μου να κανει εμενα ευτυχισμενη και να βαλει ορια στην οικογενεια του...Εχθες μου πεταξε οτι οι γονεις του βοηθανε στα παμπερς....ενω η μανα μου τι κανει???τι λες ρε αγορι?η μανα μου περνει το μωρο σκ για να κοιμασαι εσυ λιγο καλυτερα λογω δυσκολης δουλειας...να τα χεσω τα παμπερς...θα τα μαζεψω και θα τα καψω..

Γτ δν γνωριζαν επειδη δν ηθελες η επειδη απομακρυνθηκαν απο μονοι τους,αυτο ειναι το λιγοτερο,αν ηταν σωστοι κ σε στηριζαν εξαρχης θα ηξεραν κ λεπτομερως τα προβληαμτα σου.Θεωρω πολυ λαθος τον Νικολα σαυτο το θεμα,αλλα οτ προβλημα ειναι οτι λογω της αγαπη σου ερχεσαι σε διλλημα κ λες απο τη μια να δωσω μια να πανε ολα στα κομματια,απο την αλλη δν θες να κατεβασεις κεφαλι γτ ξερεις οτι ισως σε καβαλησουνε μετα χειροτερα.Εγω σου ειπα στο φβ τι να κανεις,μιλησε του γραπτως για την δυσαρεσκεια σου για το θεμα,κι πες του (αν αυτο εχεις αποφασισει)οτι θα εισαι διπλα του επειδη τον αγαπας κι επειδη απο την αγαπη σου για εκεινον θα σεβαστεις την αποφαση που αρχικα ειχατε κοινη,αλλα να τονισεις οτι το οτι υποχωρεις δν σημαινει οτι συμφωνεις,δλδ δωσε του να καταλαβει οτι αν το κανεις θα ειναι μονο για εκεινον,,κι οτι εσυ του κανεις χατηρι ενω εκεινος ακουει μονο την οικογενεια του,δλδ να καταλαβει τη διαφορα σας.κι αμα σ ξαναπει τπτνγια τα παμπερ πες του εμενα ο πατερας μου βαζει κ λεφτα σητν τραπεζα κ οχι τπτ λιγα,ενα σεβαστο ποσο.χτυπα τον κ εσυ,οχι μονο να τα ακους.Αχ κουκλιτσα μου υπομονη κι θα λυθει.Μακαρι μεχρι το Σεπτεμβριο να συνελθει.

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vasoula έγραψε: Βρε κορίτσια μου ούτε εγώ αυτό το καταλάβα ποτέ!!!!!!!!!
Τα δικά μου πεθερικά είναι καλά τωρα μαζί μου, κόκκινα χαλιά μου στρώνουν αλλά άλλαξαν 1 μήνα πρίν γεννήσω, οι γονείς μου με στηριξαν πολυ πάρα πολύ, μου πήραν σπίτι, το επίπλωσαν, μας πλήρωναν ενοίκια τόσα χρόνια, μας δίνουν χρήματα κάθε μήνα, τα πεθερικά μου ήταν όλα αυτά τα χρόνια απών σε όλα, αλλά δεν με νοιάξανε ποτε τα λεφτά εγώ ηθελα να με αγκαλιάσουν οπως οι δικοί μου αγκάλιασαν τον άντρα μου....απο πριν μείνω εγκυος του είχα πει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάω στο παιδί μου με το ονομα τους, φυσικά και με καταλαβε αλλά και αν δεν με καταλαβαινε δεν με ενοιζε καθολου..το παιδάκι μου θα βγεί του μπαμπά μου και να φανταστείτε πως ο πατερας μου μας φωνάζει και λεει οχι να βγάλω του πεθερου αλλά τετοια περίπτωση δεν υπάρχει ποτέ......
..και δεν καταλαβα τι σημαινει αυτο το αντρας μου θελει να βγει του πατερα του, αυτό λενε όλοι οι άντρες μα καλα δεν καταλαβα εμεις οι μαμαδες τι ρόλο παιζουμε;;;;;;
Εγω και καλα να ηταν οι σχεσεις μας απο την αρχη αυτο δεν θα το δεχομουν, θα το εβγαζα του πατερα του επειδη θα το ηθελα και οχι γιατι και καλα ο άντρας είναι αντρας και πρεπει να βγει του πατερα του, προσωπικά αυτά σε εμενα δεν περνάνε, δεν ειμαι μανα του παιδιου που πονεσα και ξαναγραφω πονεσα πονεσα πονεσα πονεσα πονεσα για να το κανω, εγώ τρυπιομουν καθε 2 ωρες με ενεσεις, εγω νοσηλεύτηκα 2 μήνες, εγω κοντεψα να κινδυνεψει και η ζωή μου, εγω σφαχτηκα με καισαρική, εγω εκανα ενεσεις πεθιδινες για να μην ποναω και να το φροντιζω, εγω εκλαιγα και φοβομουν στο χειρουργειο και την δική μου καρδια γνωρισε το παιδι οταν το έβαλα στο στηθος μου και ακουγε με το αυτακι του, εγω ειμαι η μανα τουυυυυυυυυυυυυυυυ ε τα πήρα τωρα δεν ειναι μονο ο πατερας γονιος που θα αποφασιζει για το παιδι.....επισης εγω ετσι ειμαι και δεν αλλαζω αποψη επι του θεματος...τα ονοματα των παιδιων ειναι τιμη και εγω θα τιμησω τον π'ατερα μου που ηταν και ειναι σπαθι απεναντι μας, που ποτε δεν μας πρόσβαλλε δεν μας μειωσε και δεν εξευτιλισε και το καθε ιχνος της τελευταιας αξιοπρεπειας μας!!!

...σορρυ αλλά τα πήρα τώρα, είμαι σκύλα το ξέρω αλλά φανταστείτε για να γίνω σκύλα τι εχω περάσει!!!!

Καλημέρα σε όλες! Αν και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, με αφορμή το μήνυμα της Βασούλας, θα σου πω το εξής Τατιάνα μου... Είμαι 6 χρόνια παντρεμένη και από μέρα σε μέρα, περιμένω το πρώτο μου παιδί, αγοράκι για την ακρίβεια μέσω εξωσωματικής... Οι γονείς μου και η πεθερά μου, όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσαμε για μωράκι, ποτέ μα ποτέ, δεν ρώτησαν γιατί ή πότε θα μας κάνετε εγγονάκι κι όλα αυτά τα κουλά που ακούει κάθε ζευγάρι μόλις παντρεύεται... Ο πεθερός μου από την άλλη, καλός - χρυσός αλλά πολύ ωμός, πέταγε τις μπηχτές του πότε πότε και ξέρετε πολύ καλά οτι κυρίως για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και από επαρχία, όχι παιδί σημαίνει και προβληματική γυναίκα... όχι οτι είχαμε πρόβλημα αλλά μας είχαν τύχει στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον τόσα προβλήματα υγείας, που δε μας άφηναν περιθώριο να προσπαθούμε ξέγνοιαστοι για παιδί... δε θα σου πω όμως κύριε τι συμβαίνει και στο κρεβάτι μου!! Έλεος!! Για να μη σας τα πολυλογώ, όταν με το καλό μάθαμε το φύλο του παιδιού, από μόνη μου πρότεινα στον άντρα μου να βγει ο πεθερός μου μια και δεν υπήρχε άλλο αγόρι στο σόι τους και θα χανόταν το όνομα... το δέχθηκε με χαρά χωρίς όμως να το θεωρεί δεδομένο και μου είπε οτι θα το ανακοινώσουμε όποτε είμαστε σίγουροι και κοντά στη βλάφτιση... Να προσθέσω εδώ οτι έχει άλλες 2 εγγονές από την κόρη του εκ των οποίων η μια έχει το όνομα της πεθεράς μου και η άλλη του πεθερού μου!! Πονηρή η κουνιαδούλα μου ε??? Συν οτι δεν της χαλάει χατήρι της κορούλας του και του γαμπρού του ενώ τον άντρα μου τον έχει σαν τον Καϊλα!! Για να μην αναφερθώ στα περιουσιακά που και εκεί ριγμένο τον έχει... Κάποια στιγμή λοιπόν σε ανύποπτο χρόνο, πιάνω τον πεθερό μου να ρωτάει τη μεγάλη εγγονή: "Πώς είπαμε θα φωνάζουμε το μωρό???" Πετάγεται η μικρή και λέει αμέσως το όνομα του πεθερού μου!! Ναι της λέω εγώ της μικρής αρπαγμένη? Και εσύ πού το ξέρεις? Μου το είπε ο παππούς μου λέει... Τα παίρνω στο κρανίο, γιατί μου την έδωσε που χωρίς να τους έχουμε ανακοινώσει τίποτα το θεωρεί δεδομένο και γυρνάω και λέω πάλι της μικρής (για να το ακούσουν οι υπόλοιποι φυσικά) "Εγώ μόνο ξέρω ποιο θα είναι το όνομα του μπέμπη" και φεύγω... Αυτά τα πουτανίστικα (συγνώμη κιόλας) να μην έκανε και θα είμαστε μια χαρά... επίσης, να τονίσω οτι πρόσφατα έχασα το μπαμπά μου οπότε τα δεδομένα άλλαξαν κατά πολύ για μένα... Οι γονείς μου πάντα δίπλα μας ήταν και είναι τώρα η μαμά μου και ηθικά και οικονομικά, πιστέψτε με όμως οτι αν δεν έχωνε τη μύτη του παντού και δεν προσπαθούσε να περάσει ύπουλα τα μηνύματά του, το όνομα του μπαμπά μου θα έμπαινε απλά δεύτερο, απλά για να τον τιμήσω... όχι οτι έχω κατασταλάξει στο θέμα του ονόματος ακόμη, ας βγει με το καλό το μωρό μου γερό και έχω πολύ χρόνο να το σκεφτώ... μετά λοιπόν από αυτόν τον τόμο που σας αράδιασα, θέλω να καταλήξω στο οτι όπως κάποιοι έχουν απαίτηση (χωρίς λόγο γιατί όπως ανέφερε μια κοπέλα, τα παιδιά "ανήκουν" στους γονείς και όχι στους παππούδες) έτσι έχουμε κι εμείς απαίτηση να φέρονται όπως αρμόζει σε παππούδες και να μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε!! Twisted Evil Ουφ, τα είπα κι εγώ και ξεθύμανα... και πάλι συγνώμη για την... Ιλιάδα...

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να προσθέσω επίσης κάτι που ξέχασα... μπορούσα και το σκέφτηκα κιόλας, να τάξω το μωρό σε κάποιο άγιο, αφού ένας λόγος παραπάνω είναι οτι μέσω της εξωσωματικής έμεινα έγκυος στα 35 μου και να είμαι κι από πάνω... δεν το έκανα όμως γιατί δεν ήθελα να είναι αυτός ο λόγος για να μη βγάλω το όνομά του...

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην μπαίνεις σε αυτην την διαδικασία mitsi μου!Με μερικά άτομα δεν βγάζεις ακρη ποτε!Μην τους αφήνεις να χαλάσουν τοσο ομορφες στιγμές οπως η γεννηση κ η βαφτιση του παιδιού σας!

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια διαβασα τις απαντησεις σχεδος απο ολες σας και όπως ειναι λογικό με καποιες συμφωνώ και με κάποιες όχι. στη ζουζουνα μας που εχει το προβλημα προτεινω να ηρεμισεις αρχικα να το αφησει λιγο το θεμα για το ονομα και τα γλεντια και αφου εισαι αργοτερα πιο ηρεμη η ιδια και ο αντρας σου το συζητατε ξανα. και γω το ονομα του πεθερου εβγαλα πρωτο για να πω την αληθεια δεν το συζητησα καν γιατι μου αρεσε σαν ονομα και επειδη ειχε πεθανει πριν λιγα χρονια το ηξερα οτι ο αντρας μου το ειχε καημο ομως στο επομονο τα πραγματα αλλαζουν παρολο που λεει οτι αν ειναι κοριτσι θελει να μπει της μαμα του και εχουμε κανει κατι μινι ψιλοτσακωμους αλλα ειμαι καθετη σε αυτο το θεμα απο παλια πριν κανω παιδι.παρολο που μιλαει αυτος γαι εθιμα και τι θα πει ο κοσμος και τετοια βεβαια αυτο που με απασχολει κυριως ειναι αν ειναι γερο και ολα τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια. τεσπα εγω αποφασισα να γραψω γιατι απλα μου εκανε εντυπωση που συνεχεια αναφερουν μερικες κοπελες οτι να μην πουμε αυτο η το αλλο για να μην στενοχωρηθει ο αντρας μας ή οτι δεν μπορει να φερει αντιρηση στους γονεις του γιατι θα τους στενοχωρησει και τετοια!!!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΝ ΕΜΑΣ!!!!!!!!μια ζωη να μην τους στενοχωρησουμε εμεις ειμασετε καπου?????????????? ολο αυτο μας κανει χαλια το οτι δηλαδη δεν λενε ποτε στους δικους τους εδω μαμα εισαι λαθος( κατι που εμεις οι γυναικες το κανουμε στους δικους μας) παντα βγαζουν την ουρα τους απεξω με αποτελεσμα εμεις να ειμαστε εκτεθειμενες και τελικα οι κακες ολο αυτο δεν ειναι ασχημο????? δεν μας κανουν κακο?????? δεν κανει κακο στη σχεση!!!! οι μανουλες τους να λενε τα παντα πχ οπως ειπε σε μενα να τον χωρισω οταν της ειπα οτι με νευριαζει που παιζει play station και πηρα την συμβουλη της!!!! και να τα ξεχναμε αμεσως γιατι ειναι η μαμα!!! καποια στιγμη πρεπει αν βαλουμε και τον εαυτο μας μπροστα γιατι μετα ο ανθρωπος ζηταει ακομη περισσοτερα. ομως πρεπει αν φαιρομαστε διπλωματικα οπως η καλες πεθερουλες μας!!!! αυτο πρεπει αν δουλεψουμε γιατι αυτες λεν τα παντα ποτε μπροστα στους συζυγους μας και μετα για ολα καταληγουμε να φταιμε εμεις!! αυτο πρεπει να δουλεψουμε!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω γι'αυτο ειμαι πικραμενη...Γιατι βαζει πανω απο ολα τουςγονεις του,πως να τιμησω τον πατερα του και τον ιδιο φυσικα που θελει να βαλει το ονομα του πατερα του,απο την στιγμη που δε σεβαστηκαν οι δικοι του το παιδι μας?Αντε αυτος ειναι στον κοσμο του,εγω ομως ενοχληθηκα αφανταστα...Ουτε ρωταγαν στην εγκυμοσυνη πως παω,το πρωτο σας εγγονι ειναι...Φταιω εγω να παω να το δηλωσω και να μη κανω καν βαφτιση?
Σιχαματα..

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ηρεμισε γιατι κανεις μονο κακο στον εαυτο σου αστο για λιγο καιρο εχεις πολυ μεχρι την ωρα της βαφτισης σε ολα να λες θα δουμε παρτον ηρεμα τον αντρα σου γιατι με το τσακωμο δεν βγαινει τιποτα μονο χανουμε με ηρεμια μπορεις να καταφερεις οτι θελει αλαλ σιγα σιγα οπως κανουν και αυτες οχι σαν εμας που παμε κατευθειαν στο ψητο. πρεπει να αλλαξουμε στον τροπο αντιδρασης μας!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:!?? ολο αυτο μας κανει χαλια το οτι δηλαδη δεν λενε ποτε στους δικους τους εδω μαμα εισαι λαθος( κατι που εμεις οι γυναικες το κανουμε στους δικους μας) παντα βγαζουν την ουρα τους απεξω με αποτελεσμα εμεις να ειμαστε εκτεθειμενες και τελικα οι κακες ολο αυτο δεν ειναι ασχημο????? δεν μας κανουν κακο?????? !

πόσο δίκιο έχεις!! και ποσο κριμα που δεν μπορουν να βαλουν στη θεση τους τους γονεις τους(οι αντρες μας)....
δεν ξερω κοριτσια ειναι κριμα...εμενα παντως δεν μπορει και δεν θελει να τους βαλει στη θεση τους..ακομη και οταν δεν ηρθε η πεθερα μου στη βαφτιση,,,ο αντρας μου το καταλαβε..στεναχωρηθηκε παρα πολυ...μου εδωσε ολα τα δικια που του φωναξα του καημενου....αλλα μου ειπε πως ετσι ειναι η μανα του...και αφου σε αυτη την ηλικια δεν καταλαβαινει απο μονη της ..τι να της πει αυτος..?,,,δεν μπορει να αλλαξει....
και ετσι αφου δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο..πηγε το βουνο στον μωαμεθ,,,,,δηλαδη πηρα το μωρο και της τι πηγα να το δει αφου επεστρεψε απο τις διακοπες της ...μια μερα πριν φυγουμε παλι (γιατι λογω στρατου αλλου μεναμε και βαφτισαμε στον τοπο μας).....ημουν πιο ψυχρη αλλα πηγα...και αυτη εκανε σαν να μην συμβαινει τιποτα.....
τωρα πια πιστευω πως ηταν λαθος απο τη μια...απο την αλλη ηταν ο αντρας μου ηδη τοσο στεναχωρησμενος και λαχταρουσε να δει η μαμα του παδακι του...τι να εκανα??ηθελε να την κανει να ενδιαφερθει με το ζορι.....δεν ξερω κοριτσια!!! τι να έκανα??

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Εγω γι'αυτο ειμαι πικραμενη...Γιατι βαζει πανω απο ολα τουςγονεις του,πως να τιμησω τον πατερα του και τον ιδιο φυσικα που θελει να βαλει το ονομα του πατερα του,απο την στιγμη που δε σεβαστηκαν οι δικοι του το παιδι μας?Αντε αυτος ειναι στον κοσμο του,εγω ομως ενοχληθηκα αφανταστα...Ουτε ρωταγαν στην εγκυμοσυνη πως παω,το πρωτο σας εγγονι ειναι...Φταιω εγω να παω να το δηλωσω και να μη κανω καν βαφτιση?
Σιχαματα..

ολα τα δικια εχεις και εσυ βρε τατιανα μου!!...τι να πω πια!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Μαρία Σ. έγραψε:!?? ολο αυτο μας κανει χαλια το οτι δηλαδη δεν λενε ποτε στους δικους τους εδω μαμα εισαι λαθος( κατι που εμεις οι γυναικες το κανουμε στους δικους μας) παντα βγαζουν την ουρα τους απεξω με αποτελεσμα εμεις να ειμαστε εκτεθειμενες και τελικα οι κακες ολο αυτο δεν ειναι ασχημο????? δεν μας κανουν κακο?????? !

πόσο δίκιο έχεις!! και ποσο κριμα που δεν μπορουν να βαλουν στη θεση τους τους γονεις τους(οι αντρες μας)....
δεν ξερω κοριτσια ειναι κριμα...εμενα παντως δεν μπορει και δεν θελει να τους βαλει στη θεση τους..ακομη και οταν δεν ηρθε η πεθερα μου στη βαφτιση,,,ο αντρας μου το καταλαβε..στεναχωρηθηκε παρα πολυ...μου εδωσε ολα τα δικια που του φωναξα του καημενου....αλλα μου ειπε πως ετσι ειναι η μανα του...και αφου σε αυτη την ηλικια δεν καταλαβαινει απο μονη της ..τι να της πει αυτος..?,,,δεν μπορει να αλλαξει....
και ετσι αφου δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο..πηγε το βουνο στον μωαμεθ,,,,,δηλαδη πηρα το μωρο και της τι πηγα να το δει αφου επεστρεψε απο τις διακοπες της ...μια μερα πριν φυγουμε παλι (γιατι λογω στρατου αλλου μεναμε και βαφτισαμε στον τοπο μας).....ημουν πιο ψυχρη αλλα πηγα...και αυτη εκανε σαν να μην συμβαινει τιποτα.....
τωρα πια πιστευω πως ηταν λαθος απο τη μια...απο την αλλη ηταν ο αντρας μου ηδη τοσο στεναχωρησμενος και λαχταρουσε να δει η μαμα του παδακι του...τι να εκανα??ηθελε να την κανει να ενδιαφερθει με το ζορι.....δεν ξερω κοριτσια!!! τι να έκανα??

σιγα να μην πηγαινα!!!βρε ουστ!!!ειπαμε να κανουμε καποιες υποχωρησεις για το χατηρι του αντρα μας,για να μη στεναχωριεται,μπας και καταλαβει οτι η μανα του χεσμενο τον εχει και ολος της ο καημος ειναι να περναει παντα το δικο της αλλα οχι να κανω και τον μ@λ@κ@!!!τι μου θυμησες τωρα!τα πεθερικα μου ηρθαν ειδαν τον κων/νο την επομενη που γεννηθηκε στο μαιευτηριο και μετα απο 15 μερες που μειναμε θεσσαλονικη στο σπιτι μας και οχι στων γονιων μου(το τονιζω γιατι μπορει καποια να σκεφτει οτι αν ημασταν στων γονιων μου μπορει να διστασαν...) φυγαμε για εβρο.μετα 3 μηνες οποτε και καταφερε ο αντρας μου να παρει μια εβδομαδα αδεια να κατεβουμε θεσσαλονικη να με δει και ο γιατρος (που σε βλεπει στις 40 μερες???λεμε τωρα...)παιρνω τηλεφωνο εγω το ζωον τη "μαμα" να της πω οτι θα παμε(800+800=1600 χιλιομετρα ετσι για πλακα,λες και ειχαμε σακι σιταρι και οχι μωρο να κουβαλαμε...)και απανταει η μανταμ "αχ δε μπορω ευα,θελω να παω διακοπες εκεινη τη βδομαδα"!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked να σημειωσω εδω οτι δεν ειχαν κλεισει ξενοδοχεια και τετοια,απλα ηθελε...
πικραθηκα,δε μπορω να πω ψεμματα και το βραδυ που γυρισε ο αντρας μου απο τη δουλεια του το ειπα.τα πηρε στο κρανιο,παιρνει τηλεφωνο και λεει "ναι αγορι μου σας περιμενουμε" Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
οπως καταλαβαινετε εγινε χαμος.......αυτος να λεει οτι εγω τα ειπα αυτα για να μη παμε,εγω να του λεω οτι ετσι μου ειπε να μας ακουει ολος ο νομος...βουταω το παιδι,ενα μπουκαλι νερο κλειδωνομαι στην κρεβατοκαμαρα και του φωναζω "αφου μας περιμενουνε θα εχουν αγορασει και παρκοκρεβατο για το παιδι μιας που τους αφησα λεφτα τους γυφτους και τα πηρανε,δε μπορουσανε να πουνε του εγγονιου μας το κρεβατι θα το πληρωσουμε εμεις..."εκει τα εχασε...παιρνει ξανα τηλεφωνο τους το λεει κι αυτοι αρχιζουν "τοσα κρεβατια εχει εδω.σιγα τι θα παθει μικρο ειναι ουτε γυριζει ουτε τπτ" (θελαν να τα φανε τα 100 ευρωπουλακια μου...)λεει ο αντρας μου αν δε παρετε κρεβατι δεν ερχομαι...και οταν πηγαμε βρηκαμε ενα κρεβατι στο κουτι,δε το ειχαν βγαλει καν εξω να ξεμυρισει,η μανταμ να λεει "το πιο ακριβο πηρα"(λες και το πηρε με δικα της λεφτα)και οταν βρεθηκαμε οι 2 μας και την ρωτησα "γιατι το εκανες αυτο?γιατι με εβαλες να μαλωσω με τον αντρα μου?" ειπε "ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΥΑ!ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ........."θα μου εκανε και χαρη δλδ..........αλλα φταιω εγω πρωτον που πατησα το ποδι μου και δευτερον που δε τη ρωτησα μπροστα στον αντρα μου...να δει κι αυτος το ποιον της μανας του...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ρε κοριτσια...γιατι συμπεριφερονται ετσι???
Εγω τι σκατα να κανω...δωστε μια συμβουλιτσα....Να κανω πισω κ να τον βγαλω του πεθερου η οπως λεει η μανα μου,τωρα που ειναι στα ζετεμ του μπορεις να πατησεις ποδι...Να σε φοβουνται κι οχι να σε λυπουνται...Ετσι μου λεει..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Αχ ρε κοριτσια...γιατι συμπεριφερονται ετσι???
Εγω τι σκατα να κανω...δωστε μια συμβουλιτσα....Να κανω πισω κ να τον βγαλω του πεθερου η οπως λεει η μανα μου,τωρα που ειναι στα ζετεμ του μπορεις να πατησεις ποδι...Να σε φοβουνται κι οχι να σε λυπουνται...Ετσι μου λεει..

κοπελα μου γλυκια μονο εσυ ξερεις τι μπορεις να κανεις.εσυ ξερεις τον αντρα σου,ξερεις τα ορια του,τον τροπο να τον μαλακωσεις και να τον φερεις με τα νερα σου.εγω ξερεις οτι την μικρη την εβγαλα στην πεθερα μου.το ονομα δε μου λεει τπτ πλεον,το ακουω κ δε θυμαμαι αυτη αλλα το μουτρακι της μικρης μου...και ο κερδισμενος στην υποθεση ειμαι εγω.ο αντρας μου τωρα δεν εχει τπτ να πει θετικο για τους δικους του,μου χρωσταν,δε τους χρωσταω.θα σου ελεγα να μη τεντωσεις το σκοινι με τον αντρα σου,δε ξερεις πως θα καταληξει και δε ξερεις αμα σου αρεσει η καταληξη...δωσε μια ευκαιρια...δε δειχνουν να αλλαξανε συμπεριφορα-αν αλλαζαν δε θα σε ειχαν στην απ'εξω-αλλα κανε μια υποχωρηση για το χατηρι του αντρα σου μιας και αυτο ειχατε συμφωνησει αλλα δωσε σε ολους να καταλαβουν οτι αυτο εγινε για τον νικο και δε θα ξαναγινει ποτε ξανα αν η τατιανα ειναι και παλι στο περιθωριο......αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκλα μου εγω προσωπικα οσες συμβουλες του κοσμου,αλλα το τι θα κανεις θα το αποφαισεις εσυ.Ειναι κατι σημαντικο κι πιστευω τηνευθυνη της αποφασης πρεπει να την παρεις μονη σου γτ ισως επηρεασμενη απο τα λεγομενα μας,οχι τοο κανουμε επιτηδες,συμβουλη δινουμε ολες,αλλα λεω ισως να επηρεαστεις κι να κανεις κατι που ισως δν σε αντιπροσωπευει σνα τατιανα.Οοποτε σκεψου το τι θες να κανεις.Η θα αγωνιστεις ωστε να μην ξαναπατησουνε ποδι οικογενειακως,η θα υποχωρησεις για να αποδειξεις στον συντροφο σου την αγαπη σου κ την ανωτεροτητα σου,κατι που ισως κανει αργοτερα χειροτερα ταραγματα γτ θα ξερουνε οτι αν παρουνε μια αποφαση εσυ θα υποχωρησεις.Εγω προσωπικα αν ημουνα στην θεση σου,θα ξαναμιλουσα με τον Νικολα,κι θα του ελεγα,το παιδι θα παρει το ονομα του,γτ ετσι συμφωνησαμε εξαρχης κ οτι δν αθετω τις υποσχεσεις μου,αλλα θα απαιτουσα να μην γινει γλεντι γτ εξαρχης αυτο ειχε συμφωνηθει κι θελω να κρατησεις κ εσυ την υποσχεση σου,.Κι εκει βλεπωντας κι κανωντας,αν ολα κυλησουνε ηρεμα καλως,αλλιως παλι εχεις περιθωριο να σκεφτεις τινα κανεις.Κι παλι σου λεω τι θα εκανα εγω,σκεψου ομως καλα τι θελεις να γινει.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:Αχ ρε κοριτσια...γιατι συμπεριφερονται ετσι???

κοπελα μου γλυκια μονο εσυ ξερεις τι μπορεις να κανεις.εσυ ξερεις τον αντρα σου,ξερεις τα ορια του,τον τροπο να τον μαλακωσεις και να τον φερεις με τα νερα σου.εγω ξερεις οτι την μικρη την εβγαλα στην πεθερα μου.το ονομα δε μου λεει τπτ πλεον,το ακουω κ δε θυμαμαι αυτη αλλα το μουτρακι της μικρης μου...και ο κερδισμενος στην υποθεση ειμαι εγω.ο αντρας μου τωρα δεν εχει τπτ να πει θετικο για τους δικους του,μου χρωσταν,δε τους χρωσταω.θα σου ελεγα να μη τεντωσεις το σκοινι με τον αντρα σου,δε ξερεις πως θα καταληξει και δε ξερεις αμα σου αρεσει η καταληξη...δωσε μια ευκαιρια...δε δειχνουν να αλλαξανε συμπεριφορα-αν αλλαζαν δε θα σε ειχαν στην απ'εξω-αλλα κανε μια υποχωρηση για το χατηρι του αντρα σου μιας και αυτο ειχατε συμφωνησει αλλα δωσε σε ολους να καταλαβουν οτι αυτο εγινε για τον νικο και δε θα ξαναγινει ποτε ξανα αν η τατιανα ειναι και παλι στο περιθωριο......αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...

και εγω τατιάνα μου θα συμφωνησω με το ευάκι ...αμα βαλεις το ονομα θα εισαι εσυ αποπανω...μετα μπορεις να γκρινιαξεις για καθε τι στραβο...δεν φτανει που τους τιμησα θα λες...μου φέρονται έτσι???..βέβαια εξαρτάται και απο τα ορια του αντρα σου ..θα συμφωνησω και σε αυτο.....καλυτερα να σε φοβουνται..ναι..αλλα το θεμα ειναι ο αντρα σου πως θα το παρει ολο αυτο..? μηπως αυτη η επιλογη σου σας απομακρύνει??

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
βασουλα δεν παρεξηγουμαι...και στην αλλη κοπελα που της ειπα για τις φιτιλιες και μου απαντησε πως διαφωνει δεν της απαντησα παλι......αλλα οσο και να δεχομαι αυτα που λες..επιμενω πως ειναι θεμα αντρα ...το οτι ο δικος σου δεχτηκε και μαλιστα προτεινς να βαλετε τον μπαμπα σου ειναι πολυ ωραιο!....αλλα ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα....
το οτι ο αντρας της τατιανας ΄΄φοβαται΄΄ λιγο τους γονεις του και δεν θελει να τους στεναχωρησει δεν σημαινει οτι δεν την αγαπαει η οτι δεν τη σεβεται.......καταλαβαινεις νομιζω ποτε σε αγαπαει ο αλλος και ας νομιζεις καποιες φορες οτι βαζει παραπανω τους γονεις του....το βρισκω υπερβολικο να φυγεις οπως λες μονο για αυτο το λογο...
ναι μεν εσυ το εχεις στα σπλαχνα σου και περνας τοσα(και εγω ειχα 2 πολυ πολυ δυσκολε εγκυμοσυνες)..αλλα φτανουμε στο αλλο ακρο οταν λεμε οτι εμεις δεν φυτρωσαμε και βαζουμε τα δικα μας ονοματα....αλλα απο την αλλη ουτε και ο αντρας μας φυτρωσε...επειδη δεν γενναει αυτος δεν θα βαλουμε ποτε τα ονοματα των γονιων του?..και στο κατω κατω δεν τα βαζεις για αυτους αλλα για τοβ αντρα σου..γιατι και οι χειροτεροι ανθρωποι του κοσμου να ειναι δεν παυουν να ειναι γονεις του...! ειναι δυνατον να παψει να τους αγαπαει η να τους μιλαει??.....ναι εκανε νεα οικογενεια αλλα διαγραφει αυτουε που τον μεγαλωσαν για τη γυναικα του..? δεν ειναι καλυτερα να υπαρχει ισορροπια?..δεν μπορουμε να τους ζηταμε κατι τετοιο....αποψη μου παντα..
και κατι ακομη ..εγω πιστευω ο ανθρωπος που με ευκολια φερεται στους γονεις απομακρα και απολυτα προκειμενου να υποστιρηξει τη γυναικα του.....το ιδιο θα μπορουσε να κανει και στη γυναικα του σε καποια αλλη περιπτωση...δεν ειναι υγιες κατα τη γνωμη μου...ουτε θα σου αρεσε να το κανει αυριο ο γιο σου...
τωρα ο καθενας εδω λεει την αποψη του αλλα εγω διαφωνω μονο με το να λεμε ετσι ευκολα πραγματα που μπορουν να κανει ενε ζευγαρι να μαλωσει..ειμαι κατα των διαξιφησμων,,,ηρεμα ειναι καλυτερα..γιατυ ειπα να μην τη φορτωνουμε...ας σκεφτουμε λιγο πριν το γραψουμε...

Το οτι εσυ εχεις αλλη αποψη δεν σημαίνει οτι εμεις πρεπει να σκεφτουμε πριν γραψουμε! Επισης λυπαμαι αν δεν καταβαινεις τι λεμε και πιστευεις οτι την ωθούμε σε τσακωμό! Τατιανακια εμεις τα ειπαμε!
Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 6 417472

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
βασουλα δεν παρεξηγουμαι...και στην αλλη κοπελα που της ειπα για τις φιτιλιες και μου απαντησε πως διαφωνει δεν της απαντησα παλι......αλλα οσο και να δεχομαι αυτα που λες..επιμενω πως ειναι θεμα αντρα ...το οτι ο δικος σου δεχτηκε και μαλιστα προτεινς να βαλετε τον μπαμπα σου ειναι πολυ ωραιο!....αλλα ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα....
το οτι ο αντρας της τατιανας ΄΄φοβαται΄΄ λιγο τους γονεις του και δεν θελει να τους στεναχωρησει δεν σημαινει οτι δεν την αγαπαει η οτι δεν τη σεβεται.......καταλαβαινεις νομιζω ποτε σε αγαπαει ο αλλος και ας νομιζεις καποιες φορες οτι βαζει παραπανω τους γονεις του....το βρισκω υπερβολικο να φυγεις οπως λες μονο για αυτο το λογο...
ναι μεν εσυ το εχεις στα σπλαχνα σου και περνας τοσα(και εγω ειχα 2 πολυ πολυ δυσκολε εγκυμοσυνες)..αλλα φτανουμε στο αλλο ακρο οταν λεμε οτι εμεις δεν φυτρωσαμε και βαζουμε τα δικα μας ονοματα....αλλα απο την αλλη ουτε και ο αντρας μας φυτρωσε...επειδη δεν γενναει αυτος δεν θα βαλουμε ποτε τα ονοματα των γονιων του?..και στο κατω κατω δεν τα βαζεις για αυτους αλλα για τοβ αντρα σου..γιατι και οι χειροτεροι ανθρωποι του κοσμου να ειναι δεν παυουν να ειναι γονεις του...! ειναι δυνατον να παψει να τους αγαπαει η να τους μιλαει??.....ναι εκανε νεα οικογενεια αλλα διαγραφει αυτουε που τον μεγαλωσαν για τη γυναικα του..? δεν ειναι καλυτερα να υπαρχει ισορροπια?..δεν μπορουμε να τους ζηταμε κατι τετοιο....αποψη μου παντα..
και κατι ακομη ..εγω πιστευω ο ανθρωπος που με ευκολια φερεται στους γονεις απομακρα και απολυτα προκειμενου να υποστιρηξει τη γυναικα του.....το ιδιο θα μπορουσε να κανει και στη γυναικα του σε καποια αλλη περιπτωση...δεν ειναι υγιες κατα τη γνωμη μου...ουτε θα σου αρεσε να το κανει αυριο ο γιο σου...
τωρα ο καθενας εδω λεει την αποψη του αλλα εγω διαφωνω μονο με το να λεμε ετσι ευκολα πραγματα που μπορουν να κανει ενε ζευγαρι να μαλωσει..ειμαι κατα των διαξιφησμων,,,ηρεμα ειναι καλυτερα..γιατυ ειπα να μην τη φορτωνουμε...ας σκεφτουμε λιγο πριν το γραψουμε...

Το οτι εσυ εχεις αλλη αποψη δεν σημαίνει οτι εμεις πρεπει να σκεφτουμε πριν γραψουμε! Επισης λυπαμαι αν δεν καταβαινεις τι λεμε και πιστευεις οτι την ωθούμε σε τσακωμό! Τατιανακια εμεις τα ειπαμε!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα βρε συ...δεν παρεξηγηθηκε η βασουλα και τα πήρες εσύ...?!!! λυπάμαι που λυπάσαι...αλλά ούτε εσύ φαίνεται πως κατάλαβαίνεις τι είπα.......

popmark

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω θα μιλησω εκ του ασφαλους γιατι ο πεθερος και μπαμπας ενα ονομα!το θεωρω λιγο χαζο παντως να κολλαμε στα ονοματα και σε αυτες τις βλακειες.εγς οταν γεννησα δυσκολευτηκα παρα πολυ με τον αντρα μου γιατι οι γονεις του μας εκαναν πολλα και διαφορα και κυριως μας εγραψαν!ουτε το μωρο δεν ερχονταν να δουν!και τωρα που μιλαμε οι σχεσεις μας ειναι αρκετα ψυχραμενες επειδη εγω μεχρι 1 μερα πριν γεννησω καταπινα τα παντα.1 μερα μετα δεν ανεχτηκα τιποτα.και φυσικο και αναμενομενο να μαλωσω αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι ειδα τι ανθρωποι ειναι πραγματικα.παρολα αυτα η πεθερα ελεγε και λεει οτι αν δεν βγει το ονομα του πεθερου θα τσατιστει.κι οπως της ειχα πει δεν της πεφτει λογος!οπως και να χει ομως θα το εβγαζα το ονομα για χαρη του αντρα μου.γιατι παρολο που ειναι λιγο σαν τον δικο σου ξερω οτι θα στεναχωριοταν αυτος περισσοτερο.γι αυτο συζητησε το με τον αντρα σου και σκεψου οτι ενα ονομα δεν θα σου θυμιζει τον πεθερο σου αλλα καθε μερα αυτο το ναθρωπακι θα σε γεμιζει τοση χαρα και περηφανια που πολυ γρηγορα θα παψεισ να το συνδεεισ.εξαλλου το ονομα ειναι παρα πολυ ωραιο!!ηρεμια θελει,συζητηση και πανω απο ολα καθαρη σκεψη!οτι και να μασ εχουν κανει τα πεθερικα,που πιστευω θα μασ κανουν ακομη πολλα μπορουμε να τουσ βαλουμε στη θεση τουσ και να κραταμε τισ ισορροπιες!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popmark έγραψε:.....ηρεμια θελει,συζητηση και πανω απο ολα καθαρη σκεψη!οτι και να μασ εχουν κανει τα πεθερικα,που πιστευω θα μασ κανουν ακομη πολλα μπορουμε να τουσ βαλουμε στη θεση τουσ και να κραταμε τισ ισορροπιες!

τα ειπες ολα νομιζω...βαλεις δε βαλεις το ονομα για τα πεθερικα δεν αλλαζει τιποτα,,,μπορει ομως να αλλαξει κατι στον αντρα σου η τη σχεση γενικα....
τελοσπαντων...εγω θα περιμενω να μας πει η τατιανα το σεπτεμβρη τι θα κανει ,,και πως θα εξελιχθουν μετα τα πραγματα...

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν είναι δυνατόν ρε γμτ !!
Ζούμε σε μία εποχή εξελίξεων και προόδου κι ακόμα εμείς ασχολούμαστε με μακακίες!!!
Ποτέ δε θέλω να το κάνω αυτό στα παιδιά μου
ποτέ θεε μου θέλω να τα αφήσω να ζήσουν ελεύθερα με πρωτοβουλίες και να έχουν άποψη και δύναμη!Μάλιστα να με συμβουλέυουν και να με βάζουν στο κλίμα της εποχής ώστε να μην μείνω ποτέ πίσω!!
Κι ενώ νομίζαμε πως εμείς δε θα είχαμε τέτοια ποταπά προβλήματα ! Εχουμε!!!
Ο άντρας μου μεγάλωσε με τους παππούδες της μάνας του επειδή αυτοί ήταν Γερμανία.Από 6μηνών.Ετσι λοιπόν είχε τάξει και είχε μεράκι να βγάλει το όνομα της γιαγιάς του. Εφόσον ο αδελφός του πρόλαβε κι εβγαλε τον πατέρα του κι εμείς κάναμε έξι χρόνια , μετά πόνων και βασάνων, να κάνουμε παιδί θεωρήσαμε πως δε θα μας ενοχλήσει κανείς! Κι όμως ο γεροΒασίλης είναι τόσο εγωιστής και ξεροκέφαλος που κόντεψε να τον πιάσει η καρδιά του, καρδοπαθής, μόλις έμαθε τα σχέδιά μας. Το αγοράκι θα το βγάζαμε στον πατέρα μου.
Προσωπικά , μετά από τόσα που έχω περάσει, δε θέλω να ασχοληθώ πολύ με αυτά! Παρόλο που κάποτε γινόμουν σκύλα και μουλάρωνα με τετοια πράγματα! Τώρα θέλω να είναι γερά τα παιδιά μου, να χαρεί κι ο άντρας μου τη γέννα και τα παιδιά που περίμενε και πέρασε τόσα για να αποκτήσει, κι έτσι του είπα θα δούμε αγάπη μου! Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβε πόσο αχάριστοι είναι οι γονείς του και πόσο τον αγαπάει η γυνάικα του!
Σίγα μην κάτσω να σκάσω σα δε ντρέπονται !
Δε θέλω ο άντρας μου να έχει προβλήματα και να μην χαρέι όπως πρέπει τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας εξαιτίας δύο ανεγκέφαλων γέρων. Και φτύσαμε αίμα για να φτάσουμε εδώ ! Απλά, τώρα πια θα ξέρει. Η οικογένειά του θα μπαίνει πρώτη και τέρμα μην ακούσει τίποτα αλλο για την προσωπική του ζωή κι αποφάσεις!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
καλα βρε συ...δεν παρεξηγηθηκε η βασουλα και τα πήρες εσύ...?!!! λυπάμαι που λυπάσαι...αλλά ούτε εσύ φαίνεται πως κατάλαβαίνεις τι είπα.......

Ξαναδιαβασε τι εχεις γραψει και θα δεις οτι καταλαβα γιαυτο και απαντησα!

Το θεμα της Τατιανας δεν ειναι τοσο το ονομα! Εξαλου εγω θυμαμαι οτι απο πριν γεννηση Κωνσταντινο ειχε πει οτι θα τον πει τον μπομπιρα! Εχει αγανακτήσει με συμπεριφορες που δεν αλλαξαν ουτε μετα την γεννα... Και ειναι αδικο! Πρεπει λοιπον να βαλει τα πραγματα στην θεση τους με ήρεμο τροπο! Α και δεν εννοώ να χωρισει ουτε βαζω φυτιλιες!!! Απλα αν κρατησει μεσα της τι νοιωθει τωρα τοτε δυστυχως θα ξεσπασει στο μελλον και τοτε θα ειναι καταστροφικο για τον γαμο της!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Ξαναδιαβασε τι εχεις γραψει και θα δεις οτι καταλαβα γιαυτο και απαντησα!

Το θεμα της Τατιανας δεν ειναι τοσο το ονομα! Εξαλου εγω θυμαμαι οτι απο πριν γεννηση Κωνσταντινο ειχε πει οτι θα τον πει τον μπομπιρα! Εχει αγανακτήσει με συμπεριφορες που δεν αλλαξαν ουτε μετα την γεννα... Και ειναι αδικο! Πρεπει λοιπον να βαλει τα πραγματα στην θεση τους με ήρεμο τροπο! Α και δεν εννοώ να χωρισει ουτε βαζω φυτιλιες!!! Απλα αν κρατησει μεσα της τι νοιωθει τωρα τοτε δυστυχως θα ξεσπασει στο μελλον και τοτε θα ειναι καταστροφικο για τον γαμο της!

αυτο λεω και εγω βρε βιβιαν..το θεμα δεν ειναι το ονομα...δεν θα αλλαξει κατι ουτε αν το βαλει ουτε αν δεν το βαλει..το θεμα ειναι τα πεθερικα...μαλωνοντας για το ονομα ανοιγει μια ακομη μαχη με τον αντρα της ...γιατι αλλιως ειχαν συμφωνησει....νομιζεις πως αν δεν το βαλει θα ΄΄φοβηθουν΄΄ και θα συμπεριφερθουν καλύτερα??..εγω δεν το νομιζω...

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κορίτσια διάβασα με προσοχή όλα τα παραπάνω....!εμένα για καλή μου τύχη και ο πατέρας μου και ο πεθερός μου έχουν το ίδιο όνομα...έχουν συμβεί πάρα πολλά με τα πεθερικά μου κατά καιρούς και για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα στη ζωή μου μόνο και μόνο για χάρη του άντρα μου, από την στιγμή που έφερα στον κόσμο το παιδάκι μου τους έγραψα όλους, ότι κι αν κάνουν, ότι κι αν λένε απλά δεν με νοιάζει.
όταν ήμουν έγκυος είχα αγωνία για το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι και σκεφτόμουν εκτός από το να είναι γερό πάνω από όλα, τι θα κάνω αν είναι κορίτσι και αναγκαστώ να βγάλω το όνομα της πεθεράς μου (γιατί έτσι το έχουν το πρώτο παιδί θα επερνε όνομα απτα πεθερικά μου και αν κάνω και δεύτερο απτους γονείς μου)"""""μακακιες με λίγα λόγια""""""""...όταν λοιπόν γέννησα και αντιμετώπισα αρκετά θεματάκια και με την γέννα και αργότερα με το αγγελουδάκι μου ταρακουνήθηκα για τα καλά.....είπα τέλος, το παιδί μου να είναι καλά και όλα τα άλλα είναι τιποτα!!από τότε η σχέση μου με τον άντρα μου έχει γίνει άψογη γιατί όσο κι αν έλεγα ότι δεν επιρρεάζομαι από αυτούς τους ανθρώπους τελικά είχαν επιπτώσεις επάνω μου και στη σχέση μου με τον άντρα μου.
για να καταλάβετε για τι ανθρώπους μιλάμε ακόμα και στην βάφτιση του παιδιού μου όταν ακούστηκε το όνομα ο πεθερός μου έλεγε στον κόσμο ""μπορεί να είμαι Γίωργος εγώ Γιώργος και ο συμπέθερος αλλά έχειτο δικό μου επίθετο"""!
κανείς δεν ασχολείθηκε μαζί του ο κόσμος γέλαγε με τη στάση του...αχ τι να πεις....!το θέμα βρε κορίτσια ξέρετε ποιο είναι το αν τους νοιάζει μόνο το όνομα και τιποτα άλλο....το κατα πόσο θα είναι δίπλα στα εγγόνια τους όσο θα μεγαλώνουν και τι συμβουλές θα τους δίνουν ......εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις απτις γιαγιάδες και απτους παππούδες μου....και θα ήθελα και το παιδί μου άυριο μεθαύριο να έχει καλές αναμνήσεις......ότι κι αν μου έχουν κάνει εμένα δεν με νοιάζει στον παιδί μου είναι το θέμα πως θα συμπεριφέρονται όταν αρχίσει να τα καταλαβαίνει....

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina έγραψε:αχ κορίτσια διάβασα με προσοχή όλα τα παραπάνω....!εμένα για καλή μου τύχη και ο πατέρας μου και ο πεθερός μου έχουν το ίδιο όνομα...έχουν συμβεί πάρα πολλά με τα πεθερικά μου κατά καιρούς και για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα στη ζωή μου μόνο και μόνο για χάρη του άντρα μου, από την στιγμή που έφερα στον κόσμο το παιδάκι μου τους έγραψα όλους, ότι κι αν κάνουν, ότι κι αν λένε απλά δεν με νοιάζει.
όταν ήμουν έγκυος είχα αγωνία για το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι και σκεφτόμουν εκτός από το να είναι γερό πάνω από όλα, τι θα κάνω αν είναι κορίτσι και αναγκαστώ να βγάλω το όνομα της πεθεράς μου (γιατί έτσι το έχουν το πρώτο παιδί θα επερνε όνομα απτα πεθερικά μου και αν κάνω και δεύτερο απτους γονείς μου)"""""μακακιες με λίγα λόγια""""""""...όταν λοιπόν γέννησα και αντιμετώπισα αρκετά θεματάκια και με την γέννα και αργότερα με το αγγελουδάκι μου ταρακουνήθηκα για τα καλά.....είπα τέλος, το παιδί μου να είναι καλά και όλα τα άλλα είναι τιποτα!!από τότε η σχέση μου με τον άντρα μου έχει γίνει άψογη γιατί όσο κι αν έλεγα ότι δεν επιρρεάζομαι από αυτούς τους ανθρώπους τελικά είχαν επιπτώσεις επάνω μου και στη σχέση μου με τον άντρα μου.
για να καταλάβετε για τι ανθρώπους μιλάμε ακόμα και στην βάφτιση του παιδιού μου όταν ακούστηκε το όνομα ο πεθερός μου έλεγε στον κόσμο ""μπορεί να είμαι Γίωργος εγώ Γιώργος και ο συμπέθερος αλλά έχειτο δικό μου επίθετο"""!
κανείς δεν ασχολείθηκε μαζί του ο κόσμος γέλαγε με τη στάση του...αχ τι να πεις....!το θέμα βρε κορίτσια ξέρετε ποιο είναι το αν τους νοιάζει μόνο το όνομα και τιποτα άλλο....το κατα πόσο θα είναι δίπλα στα εγγόνια τους όσο θα μεγαλώνουν και τι συμβουλές θα τους δίνουν ......εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις απτις γιαγιάδες και απτους παππούδες μου....και θα ήθελα και το παιδί μου άυριο μεθαύριο να έχει καλές αναμνήσεις......ότι κι αν μου έχουν κάνει εμένα δεν με νοιάζει στον παιδί μου είναι το θέμα πως θα συμπεριφέρονται όταν αρχίσει να τα καταλαβαίνει....

ως ομοιοπαθουσα -κωνσταντινος πατερας και πεθερος- και με ιδια γελοια σταση πεθερου στη βαφτιση εχω να σου πω οτι να ξερεις παρα τις παπαριες οτι το ονομα ειναι το δικο του στο δευτερο αν ειναι κοριτσι η πεθερα σου θα περιμενει να βγαλεις το δικο της ονομα γιατι ξαφνικα "το παιδι πηρε και του μπαμπα σου ευα,σειρα εχουμε εμεις τωρα........"
περαστικα σου ευχομαι γερα νευρα,γερο στομαχι και πολληηηηηηηηηηηη υπομονη.......αμα ειναι γελοιοι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ειτε τους βγαλεις ειτε δε τους βγαλεις ονομα......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις