Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 19]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:...
Αν είναι σύντομα και είναι ακόμα μικρούλης, έχεις κάθε δικαιολογία να τον πάρεις και να πας σπίτι, να τον κάνεις το μπανάκι του, το φαγάκι του και νάνι. Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς (από τους ξένους).
Έτσι κι εσύ θα μπορείς να "λείψεις" από τον τζερτζελέ...

Αλλά και να σε παρεξηγήσει κάποιος... ξέρεις και εσύ που να τον γράψεις...

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:

εμενα πάλι εχουν σκυλιάσει που θα το βγάλω το όνομα του πεθερούλη..ο οποιος εχει πεθάνει και ηταν χρυσός άνθρωπος...και δεν θέλει η πεθερούλα και το λοιπο σοι...αλλά παει τελείωσε...τωρα εχω θέμα με τη βάφτιση γιατι θα την κανω εδω που μενω και οχι στον τοπο τους..αλλα σιγα μην τρεχω με 3 παιδια για να ευχαριστηθουν..που δεν ειχαν ερθει και στην προηγουμενη..αμ..δε!!
Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 966307 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 966307 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 966307 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 966307 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 966307 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 966307 a re mpoumpoukitsa ti pernas kai esu!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Μιλησα με τον αντρα μου...Μου ειπε οτι θα στραβωσει ετσι κ δε βγει του πατερα του το ονομα και οτι θελει κι εκεινος να γινει γλεντι γιατι αυτο θα ευχαριστησει τους γονεις του..
Ειχα πει οτι δε θελω γλεντια γιατι τα θεωρω πεταμα λεφτων..Κι εκεινοι τωρα θυμηθηκαν οτι εχουν εγγονι κι επειδη θα δωθει το ονομα του πεθερου θελει να το γλεντησουν και να δειχνουν το μωρο μου σα να ειναι μαιμου κ να καμαρωνουν...Και μετα απο ολα οσα εχουνγινει που το εχουν φτυμενο το παιδι,στο γλεντι θα το δειχνουν σα κλοουν.Να προσθεσω μεσα σε ολα οτι η βαφτιση ειναι στις 7 το απογευμα..μετα ο μικρος παει για νανι,δεν αλλαζω ποτε κ για κανενα λογω το προγραμμα του..
Τι θα κανω?Του ειπα οτι αμα παμε για δευτερο κ κανω κοριτσι θα εχουμε χειροτερα μιας κ θελουν να δωσουν της πεθερας και μου απαντησε"ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...."

βρε τατιανα μου μη χαλιεσαι με τον αντρα σου!!..ειναι φανερο πως του κανανε πλυση εγκεφαλου...και φοβαται μην τους στεναχωρησει..απο την αλλη αμα το πληρωσουν αυτοι κομματια να γινει...τι σε νοιαζει?....αυτο που θελουν ειναι να σου χαλασουν μια τοσο ωραια στιγμη οπως η βαφτιση που εσυ και ο αντρα σου επρεπε να εισατε μαζι και χρουμενοι..μη τους κανεις τη χαρη!!!....πες του οτι θα το κανεις για χαρη του(του άντρα σου)..και σκεψου κατι για εκει...πχ...οτι μετα το μωρο κρυωσε λιγο..εκνε εμετουλη κλπ...και απασχολησε τον με αυτο ..και εχε και το μωρο εσυ να μην μπορουν ΄΄να το δείξουν΄΄....ευθεως δεν μπορεις να τους πολεμησεις!...
και το αλλο μωρο τι το αναφερεις τωρα..εχει ο Θεός μεχρι τότε..μη ανοιγεις και άλλα θεματα γιατι φευγεις απο το βασικο που ειναι πως οι γονεις του ανακατευονται και σας ανακατευουν!
φτσικα και εχεις δικιο σε οσα λες..εμεις το ξερουμε!!! αλλα ο αντρα σου με τα λογια δεν μπορει να το καταλαβει τωρα...

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:
"ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...."
Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 606100 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 606100 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 606100 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 606100 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 606100 Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 606100
plaka kaneis?????????kai esu meta apo afto den tou eipes tpt?????/

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zouzounaki 24 έγραψε:
tatijana έγραψε:
"ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...."
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
plaka kaneis?????????kai esu meta apo afto den tou eipes tpt?????/

τι να του πει?? εχει κανενα νόημα...? ειναι φανερο πως εκεινη τη στιγμη ηταν κατω απο την επίρεια της μαμακας του...χειρότερη και απο ναρκωτικά..αλλα όλες λιγο πολυ τα περναμε αυτά...εγω επιμενω να μην χαλασει τη βαφτιση,,,,ας το κρατησει να μαλωσουν μετά..ετσι και αλλιως καποια πατατα θα κανουν και αυτοι μεχρι τοτε και θα βγει η τατιανα απο πάνω!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελικη δε θελω γλεντι γιατι μου την δινει το σκεπτικο τους οτι αφου βγαζεται το ονομα μου θα δωσουμε λεφτα να κανουμε γλεντι σε ολη την σαρα κι ολη την μαρα...δε θελω....ετσι μου ερχεται να παω σε κανα νησι που δε θα μπορει κανεις να ερθει...

fay_b

fay_b
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:Ειχα ολη την καλη διαθεση και τελικα εχει φτασει 3ων μηνων το μωρο μου και δε μπορω με τιποτα να τον φωναξω με το ονομα του πεθερου μου...Μου εχουν κανει και πει διαφορα που με τιποτα δε μου βγαινει...Και το θεμα ειναι οτι ο αντρας μου δεν δεχεται να μη βγει του πατερα του για να μην τον στεναχωρησει..Και δε θελω να πλακωθουμε για αυτο...Αλλα τι θα κανω που δε μου βγαινει??
poso se katalavainw...kai meis mia apo ta idia..emeis me to antra mou tsakwnomastan gia ta onomata prin kanoume paidi...fantasou kollima.... einai sovara pragmata auta...???? na tsakwnomaste gia to onoma???eleos... autos ithele kai twn 2 goniwn tou ta onomata na vgalei.oxi oti tou aresoun san onomata alla epeidi etsi "prepei" etsi einai to swsto ....kai na mi stenaxwrisei tous goneis tou..malakies... diladi ti...?egw den exw goneis ? futrwsa? de tha stenaxwrithoun oi dikoi mou? egw den eixa tetoia kollimata... ithela na vroume ena onoma pou na mas aresei kai stous 2.alla tpt anendotos.... kai otan me to kalo emeina eggyos xananoixame to thema........katarxin thelw na pw oti den exw kanena provlima me ta petherika mou einai poluuuu kaloi kai oi 2..apla ta onomata tous de m aresoun kai mou ti spaei pou eimaste upoxrwmenes na vgazoume ta onomata twn goniwn tou antra nte kai kala.. loipon,otan ematha oti eimai eggyos prin mathw to fulo tou paidiou...pesane polloi tsakwmoi...tin pethera mou ti lene barbara...kai den ithela me TIPOTA na to vgalw etsi...eutyxws ekana to gio mou to asteri mou prwta kai to glutwsa!!!!! ton pethero mou ton lene theodwro opote o mpempekos tha vgei thodoris...vevaia oute auto mou aresei alla einai kapws pio normal...alla kai pali de mou vgainei...de mporw na to fwnaxw etsi... tongue pantws xekatharisa ston antra mou...oti an thes na vgei to onoma tou mpampa sou..to epomeno an einai koritsi de tha vgei i mama sou.TELOS. tha to dialexw egw. mou eipe ok me varia kardia...pantws to kalo einai oti i nona pou tha xw sto 2 paidi (otan kanw me to kalo) einai kolliti mou opote tha kanonisw mazi tis to onoma opote oti pei i nona stin ekklisia auto pianetai!!!!!!!! Razz

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Αγγελικη δε θελω γλεντι γιατι μου την δινει το σκεπτικο τους οτι αφου βγαζεται το ονομα μου θα δωσουμε λεφτα να κανουμε γλεντι σε ολη την σαρα κι ολη την μαρα...δε θελω....ετσι μου ερχεται να παω σε κανα νησι που δε θα μπορει κανεις να ερθει...

Ε τότε σου αφιερώνω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=bjn_b2DKDLs

Χωρίς πλάκα τώρα. Δεν είναι δίκαιο ο άντρας σου να αναιρεί ότι έχετε αποφασίσει και να αποφασίζει με άλλους και εσένα απλά να στο ανακοινώνει. Και ναι, αν είναι να έχετε τα ίδια, πες του ότι και εσύ δεν έχεις διάθεση για άλλο παιδί μαζί με το σόι του, γιατί μάλλον δεν έκανες παιδί μόνο μαζί του αλλά με όλο του το σόι. Και το χειρότερο είναι ότι ούτε καν σε υπολογίζουν. Εντάξει καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να τους στεναχωρήσει. Και εγώ σε μια τέτοια θέση είμαι, αλλά δεν θα αφήσω τους γονείς μου να κάνουν κουμάντο στο σπίτι μου και να στεναχωρούν τον άντρα μου μια ζωή. Αν χρειαστεί θα γίνω κακιά μαζί τους. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιαννακι θα ειμαι λιγο σκληρη αλλα αυτην ειναι η αποψη μου! Ο ανδρας σου ειναι απαραδεκτος! Δεν μιλας ετσι ποτε στην γυναικα σου! Τι παει να πει δεν κανω αλλο;; Οτι γουσταρει κανει δηλαδει; Εντελως λαθος ειναι κατα την γνωμη μου! Εχεις το πρωτο λογο εσυ και μονο εσυ! Εγω τον γιο μου το εβγαλα Κωνσταντινο(το ονομα του ανδρα μου)! Ηταν επιλογη μου που τον εκανε ευτυχισμενο βεβαια! Την κορη μου θα την βγαλω Λυδια- Ισιδωρα! Το πρωτο απλα επειδη μας αρεσει και το δευτερο της πεθερας μου! Και αυτο γιατι το ηθελα εγω! Εγω του το προτεινα και απλα συμφωνησε! Και οταν μια μερα η πεθερα μου ρωτησε απο που βγαινει αυτο το Λυδια ο ανδρας μου της απαντησε οτι ειναι το ονομα που θελουμε για την κορη μου και δεν της πεφτει λογος!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Τατιαννακι θα ειμαι λιγο σκληρη αλλα αυτην ειναι η αποψη μου! Ο ανδρας σου ειναι απαραδεκτος! Δεν μιλας ετσι ποτε στην γυναικα σου! Τι παει να πει δεν κανω αλλο;; Οτι γουσταρει κανει δηλαδει; Εντελως λαθος ειναι κατα την γνωμη μου! Εχεις το πρωτο λογο εσυ και μονο εσυ! Εγω τον γιο μου το εβγαλα Κωνσταντινο(το ονομα του ανδρα μου)! Ηταν επιλογη μου που τον εκανε ευτυχισμενο βεβαια! Την κορη μου θα την βγαλω Λυδια- Ισιδωρα! Το πρωτο απλα επειδη μας αρεσει και το δευτερο της πεθερας μου! Και αυτο γιατι το ηθελα εγω! Εγω του το προτεινα και απλα συμφωνησε! Και οταν μια μερα η πεθερα μου ρωτησε απο που βγαινει αυτο το Λυδια ο ανδρας μου της απαντησε οτι ειναι το ονομα που θελουμε για την κορη μου και δεν της πεφτει λογος!!!!

vivian τα λες καλα και συμφωνω...αλλά δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι..ναι ειναι λαθος η συμπεριφορα του αλλα δεν ειναι απο αυτους που θα υποστιριξουν τη γυναικα τους μπροστα στους γονεις του,,,και εμενα ετσι ειναι ..και αλλοι πολλοι.......κακως της βαζουμε φιτιλια της τατιανας.....οι πεθερες αυτου του τυπου(και η δικια μου ετσι ειναι)..που ανακατευουν τα πραγματα και εχουν ολιγον τι το γιοκα τους στο βρακι τους(σορρυ κιολαWink..ειναι ικανες να χαλασουν οικογενειες..!! δεν πρεπει να τουσ κανουμε τη χαρη,,,,ο αντρα της σιγα σιγα θα καταλαβει πως εχεδι δικη του οικογενεια..αλλα οχι απο τη μια μερα στην αλλη...εχει μεγαλωσει 30 χρονια(περιπου λεω τωρα) με αυτους τους γονεις και τον εχουν μαθει ετσι,,,να τους ακουει και να τους ΄΄φοβαται΄΄΄..δεν μπορει σε λιγα χρονια να σβησει ολα αυτα που εχει μαθει και ας ειναι λαθος..θελει υπομονη....ειναι κριμα να χαλανε ζευγαρια για τετοι πραγματα!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Vivian έγραψε:Τατιαννακι θα ειμαι λιγο σκληρη αλλα αυτην ειναι η αποψη μου! Ο ανδρας σου ειναι απαραδεκτος! Δεν μιλας ετσι ποτε στην γυναικα σου! Τι παει να πει δεν κανω αλλο;; Οτι γουσταρει κανει δηλαδει; Εντελως λαθος ειναι κατα την γνωμη μου! Εχεις το πρωτο λογο εσυ και μονο εσυ! Εγω τον γιο μου το εβγαλα Κωνσταντινο(το ονομα του ανδρα μου)! Ηταν επιλογη μου που τον εκανε ευτυχισμενο βεβαια! Την κορη μου θα την βγαλω Λυδια- Ισιδωρα! Το πρωτο απλα επειδη μας αρεσει και το δευτερο της πεθερας μου! Και αυτο γιατι το ηθελα εγω! Εγω του το προτεινα και απλα συμφωνησε! Και οταν μια μερα η πεθερα μου ρωτησε απο που βγαινει αυτο το Λυδια ο ανδρας μου της απαντησε οτι ειναι το ονομα που θελουμε για την κορη μου και δεν της πεφτει λογος!!!!

vivian τα λες καλα και συμφωνω...αλλά δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι..ναι ειναι λαθος η συμπεριφορα του αλλα δεν ειναι απο αυτους που θα υποστιριξουν τη γυναικα τους μπροστα στους γονεις του,,,και εμενα ετσι ειναι ..και αλλοι πολλοι.......κακως της βαζουμε φιτιλια της τατιανας.....οι πεθερες αυτου του τυπου(και η δικια μου ετσι ειναι)..που ανακατευουν τα πραγματα και εχουν ολιγον τι το γιοκα τους στο βρακι τους(σορρυ κιολαWink..ειναι ικανες να χαλασουν οικογενειες..!! δεν πρεπει να τουσ κανουμε τη χαρη,,,,ο αντρα της σιγα σιγα θα καταλαβει πως εχεδι δικη του οικογενεια..αλλα οχι απο τη μια μερα στην αλλη...εχει μεγαλωσει 30 χρονια(περιπου λεω τωρα) με αυτους τους γονεις και τον εχουν μαθει ετσι,,,να τους ακουει και να τους ΄΄φοβαται΄΄΄..δεν μπορει σε λιγα χρονια να σβησει ολα αυτα που εχει μαθει και ας ειναι λαθος..θελει υπομονη....ειναι κριμα να χαλανε ζευγαρια για τετοι πραγματα!!

Διαφωνω! Και κανεις δεν ειπε να χωρισουν! Αν ειναι δυνατον! Πρεπει ομως να καταλαβει οτι για το παιδι την πρωτη και την τελευταια λεξη την εχουν οι γονεις! Και πως τα θεματα του παιδιου το ζευγαρι τα συζυτα μονο του και οχι ο γιος με τους γονεις του! Πρεπει ηρεμα και με συζήτηση να το λυσουν γιατι αν τα κρατησει μεσα της το προβλημα θα μεγαλωσει!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Αγγελικη δε θελω γλεντι γιατι μου την δινει το σκεπτικο τους οτι αφου βγαζεται το ονομα μου θα δωσουμε λεφτα να κανουμε γλεντι σε ολη την σαρα κι ολη την μαρα...δε θελω....ετσι μου ερχεται να παω σε κανα νησι που δε θα μπορει κανεις να ερθει...

Σε νιώθω...

Αλλά να σου πω κάτι ρε..
Για να μη στεναχωριέσαι εσύ...
Προσπάθησε να το δεις αλλιώς: Ότι όλο αυτό γίνεται για το παιδί. Όχι για εκείνους. Όχι για εσάς.
Αλλά για το μικρό ανθρωπάκο σου, που γιαυτόν θα είναι μια μεγάλη γιορτή!!
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ.

Στο λέω γιατί ξέρεις και τα δικά μου και το τι πίεση έχω φάει από τα πεθερικά για τον κωλογάμο ΤΟΥΣ...
Ε προσπάθησα κι εγώ να το πάρω αλλιώς. Είπα "όχι ρε! Θα το κάνω και θα το ευχαριστηθώ κιόλας!"
Κι αν θέλουν να πληρώσουν ας πληρώσουν (θα τους κάνω εγώ να τα σκάσουν και με το παραπάνω "και καλά" για την εγγόνα τους)

Παρόλαυτά, για να μην παρεξηγηθώ, καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου και τη θέση σου...
Νιώθω ότι σε αυτόν τον τομέα "πάμε πακέτο"....

EvaggeliaV

EvaggeliaV
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σε καμια περιπτωση δεν θα επρεπε να αποφασιζουν οι γιαγιαδες και οι παπουδες για το πως θα το βγαλεις το παιδι σου... Αυτο θα επρεπε να το αποφασισεις εσυ και ο αντρας σου.. Και αν ηθελες να το βγαλεις με το ονομα του πεθερου σου... Και το μονο που θα επρεπε να λενε ειναι να ειναι γερο το παιδι.. Εμεις θα το βγαλουμε με το ονομα του πεθερου μου αλλα μου αρεσει και εμενα..

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελικουλα μου,δεν καταλαβαινει ο μικρος απο γλεντια....Τι να τα κανω...να τους βρασω...Τους σιχαθηκα....Ειμαι ικανη για να τους κοψω τερμα τον αερα να τον βγαλω Ορεστη και να τους αφηνω να κουρευονται...τι θα κανει ο αντρας μου?θα με χωρισει???

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Αγγελικουλα μου,δεν καταλαβαινει ο μικρος απο γλεντια....Τι να τα κανω...να τους βρασω...Τους σιχαθηκα....Ειμαι ικανη για να τους κοψω τερμα τον αερα να τον βγαλω Ορεστη και να τους αφηνω να κουρευονται...τι θα κανει ο αντρας μου?θα με χωρισει???

βρε τατιανα μου ..χιλια συγνωμη και χωρις παρεξηγηση...δεν ειχες πει οτι οι γονεις σου ειχαν χωρισει για αυτο το λογο? για το όνομα? η σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα??!! δεν ειμαι και σίγουρη....

ntintina

ntintina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να σκέφτεσαι το θετικό της υπόθεσης... οτι το Κωνσταντίνος ειναι πολύ ωραίο όνομα ,πως φωναζουν τον πεθερό?Κωστα? για σπάσιμο εσύ φώναζε Κανσταντίνε!! τι να πω και εγώ που αμα κανω υιο πρέπει να το πω Ναπολέων?οέο?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntintina έγραψε: να σκέφτεσαι το θετικό της υπόθεσης... οτι το Κωνσταντίνος ειναι πολύ ωραίο όνομα ,πως φωναζουν τον πεθερό?Κωστα? για σπάσιμο εσύ φώναζε Κανσταντίνε!! τι να πω και εγώ που αμα κανω υιο πρέπει να το πω Ναπολέων?οέο?

ελα βρε συ ...Ναπολέων??!!! πολύ προτώτυπο!!,,σκεψου να τον λέγανε Βρασίδα?...
εμενα μου αρέσει το Ναπολέων ...βασιλικό όνομα για τον μικρό σου πρίγκηπα king

μη με βρίσεις ε??...χα..χα..

ntintina

ntintina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οχι ρε συ τι να σε βρίσω!έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα!!!χαχαχαχα

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι εγω ειμαι μπουμπουκιτσα...Απλα εμενα ηταν να με βγαλουν με των δυο γιαγιαδων τα ονοματα αλλα η μια του μπαμπα μου θεωρησε τσοντα το ονομα της αλλης γιαγιας η οποια ηταν κ πεθαμενη...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Οχι εγω ειμαι μπουμπουκιτσα...Απλα εμενα ηταν να με βγαλουν με των δυο γιαγιαδων τα ονοματα αλλα η μια του μπαμπα μου θεωρησε τσοντα το ονομα της αλλης γιαγιας η οποια ηταν κ πεθαμενη...

σοβαρα τωρα...τι σκεφτεσαι να κανεις τατιανα..?..τωρα εισαστε μαλωμενοι ?...ποτε θα ειναι η βαφτιση?..και κατι αλλο ...ο νονος τουλαχιστον ειναι δικός σου?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
tatijana έγραψε:

σοβαρα τωρα...τι σκεφτεσαι να κανεις τατιανα..?..τωρα εισαστε μαλωμενοι ?...ποτε θα ειναι η βαφτιση?..και κατι αλλο ...ο νονος τουλαχιστον ειναι δικός σου?

Οχι,δεν ειμαστε μαλωμενοι...Σημερα μιλησαμε πολυ ηρεμα αλλα καταλαβα οτι πιο πανω ειναι οι γονεις του..Οποτε οτι κ να κανω η να πω,χαμενη βγαινω...Και με λυπει πολυ αυτο το γεγονος..Οσο για το τι θα κανω δεν εχω ιδεα...Δε θελω να κανω σπασμωδικες κινησεις..Τα βαφτισια ειναι τον Σεπτεμβριο κ η νονα ευτυχως ειναι δικη μου..

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
tatijana έγραψε:

Οχι,δεν ειμαστε μαλωμενοι...Σημερα μιλησαμε πολυ ηρεμα αλλα καταλαβα οτι πιο πανω ειναι οι γονεις του..Οποτε οτι κ να κανω η να πω,χαμενη βγαινω...Και με λυπει πολυ αυτο το γεγονος..Οσο για το τι θα κανω δεν εχω ιδεα...Δε θελω να κανω σπασμωδικες κινησεις..Τα βαφτισια ειναι τον Σεπτεμβριο κ η νονα ευτυχως ειναι δικη μου..

ευτυχως υπαρχει καιρος ακόμη...καλα κανεις και δεν πρατεις αμεσως...σκεψου και θα δεις...παντως ακομη και αν τους περάσει να σκεφτεσαι αυτο που λενε ..''πως η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο'''..θα ερθει η ωρα να παρεις το αιμα σου πισω!!..απο αυτους χωρις να λες τιποτα στον ανδρα σου ..!..αστον.!.ετσι και αλλιως στην κοσμαρα τους ειναι (οι αντρες μας εννοω)..ουτε τις πονηριες των δικων του καταλαβαινει..ουτε τιποτα..

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bou-boukitsa"]
Vivian έγραψε:
κακως της βαζουμε φιτιλια της τατιανας.....οι πεθερες αυτου του τυπου(και η δικια μου ετσι ειναι)..που ανακατευουν τα πραγματα και εχουν ολιγον τι το γιοκα τους στο βρακι τους(σορρυ κιολαWink..ειναι ικανες να χαλασουν οικογενειες..!! δεν πρεπει να τουσ κανουμε τη χαρη,,,,

bou-boukitsa μου αυτό καποια κοπέλα το χε ξαναγράψει για τις φιτιλιές, ήθελα να πώ πως δεν είναι έτσι απλά η κάθε κοπέλα εκφράζει την άποψη της, αλοίμονο αν όλοι είχαμε τις ίδιες απόψεις και όταν κάποια κοπέλα εκφράζει διαφωνία δεν σημαίνει πως παροτρύνει κάποια κοπέλα ή να χωρίσει ή να καυγαδίσει....
Ηθελα να το θίξω αυτό γιατί κι εγώ προσωπικά είμαι πολύ περίεργη σε αυτά δηλ κοίτα εγώ τον άντρα μου οχι μονο τον αγαπώ αλλά κάτι παραπάνω που δεν βρίσκω λέξη να το περιγράψω...εδώ και 10 χρόνια που ξαπλώνουμε κάθε βράδυ τον κοιτώ και ακουμπώ το χέρι μου στο πρόσωπο του και του λέω ¨ αντρούλη μου είσαι τα πάντα μου¨ τον κοιτώ και τον θαυμάζω...αυτό κάθε βράδυ, τον σέβομαι κι εχω κάνει πράγματα για αυτόν που αν στα πω θα κλαίς για ώρες απο συγκινηση κι εξακολουθώ να κάνω τα πάντα...........αλλά το παιδί μου μεγάλωσε μέσα στα σπλάχνα και που κόντεψα να πεθάνω για να βγεί γερό οχιιιιιιι οχιιιιιιι οχιιιιι δεν θα αποφασίζει μόνος του είμαι κι εγώ εδώ...........οι γονείς του ξέρουν τι έχω κάνει για τον γιό τους και παρόλα αυτα με πολεμούσαν πολύ μα πολύ, αποφάσισαν να αλλάξουν την ημέρα που παραλίγο να χαθεί και το μωρό κι εγώ και για τον άνδρα μου και μόνο τους δέχτηκα με ανοικτές αγκάλες....το παιδί θα βγεί το ονομα του πατέρα μου, ο ίδιος το πρότεινε...και μιλάμε οτι ο πατέρας έχει σταθεί βράχος απέναντι μας και το αξιζει....αν όμως ο ανδρας μου μετα απο οσο πέρασα απο αυτούς μου έκανε λόγο να βγάλουμε του πατέρα του πολύ απλά θα απομακρυνόμουν και δεν είναι οτι θα χαλούσα με το τίποτα το σπίτι μου, είναι μεγάλο πράγμα, θα προτιμούσε να πληγώσει να πονεσει εμένα για να μην πονέσουν αυτοί....
Ναι θα εφευγα γιατί αυτό θα ήταν και μη σεβασμός απεναντί μου και αυτό δεν θα το άντεχα...με πνίγει η αδικία!!!
Ξέρω ακούγομαι κρύα και σκληρή αλλά η ζωή είναι όμορφη και σύντομη και όπως έχω ξαναγράψει.............
¨..κι όταν μια μέρα φύγω απο εδώ ένα είναι το σίγουρο που διάλεξα την ζωή που ήθελα εγώ κι όχι κάποιος άλλος για μένα¨.............
τον σύντροφο μας τον έχουμε δίπλα μας για να περνάμε όμορφα....τα νταιλίκια του τύπου εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού δεν τα γουστάρω!!!

Βou-boukitsa μου είσαι απο τις κοπέλες που συμπαθώ πολύ εδώ στο φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να παρεξηγηθούμε Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 5 417472 και ούτε να νομίζεις πως βάζω φιτιλιές οι κοπέλες να ξεσηκωθούν πρός θεού μην βγεί αυτό το νόημα απο το πόστ μου!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="vasoula"]
bou-boukitsa έγραψε:
Vivian έγραψε:
κακως της βαζουμε φιτιλια της τατιανας.....οι πεθερες αυτου του τυπου(και η δικια μου ετσι ειναι)..που ανακατευουν τα πραγματα και εχουν ολιγον τι το γιοκα τους στο βρακι τους(σορρυ κιολαWink..ειναι ικανες να χαλασουν οικογενειες..!! δεν πρεπει να τουσ κανουμε τη χαρη,,,,

bou-boukitsa μου αυτό καποια κοπέλα το χε ξαναγράψει για τις φιτιλιές, ήθελα να πώ πως δεν είναι έτσι απλά η κάθε κοπέλα εκφράζει την άποψη της, αλοίμονο αν όλοι είχαμε τις ίδιες απόψεις και όταν κάποια κοπέλα εκφράζει διαφωνία δεν σημαίνει πως παροτρύνει κάποια κοπέλα ή να χωρίσει ή να καυγαδίσει....
Ηθελα να το θίξω αυτό γιατί κι εγώ προσωπικά είμαι πολύ περίεργη σε αυτά δηλ κοίτα εγώ τον άντρα μου οχι μονο τον αγαπώ αλλά κάτι παραπάνω που δεν βρίσκω λέξη να το περιγράψω...εδώ και 10 χρόνια που ξαπλώνουμε κάθε βράδυ τον κοιτώ και ακουμπώ το χέρι μου στο πρόσωπο του και του λέω ¨ αντρούλη μου είσαι τα πάντα μου¨ τον κοιτώ και τον θαυμάζω...αυτό κάθε βράδυ, τον σέβομαι κι εχω κάνει πράγματα για αυτόν που αν στα πω θα κλαίς για ώρες απο συγκινηση κι εξακολουθώ να κάνω τα πάντα...........αλλά το παιδί μου μεγάλωσε μέσα στα σπλάχνα και που κόντεψα να πεθάνω για να βγεί γερό οχιιιιιιι οχιιιιιιι οχιιιιι δεν θα αποφασίζει μόνος του είμαι κι εγώ εδώ...........οι γονείς του ξέρουν τι έχω κάνει για τον γιό τους και παρόλα αυτα με πολεμούσαν πολύ μα πολύ, αποφάσισαν να αλλάξουν την ημέρα που παραλίγο να χαθεί και το μωρό κι εγώ και για τον άνδρα μου και μόνο τους δέχτηκα με ανοικτές αγκάλες....το παιδί θα βγεί το ονομα του πατέρα μου, ο ίδιος το πρότεινε...και μιλάμε οτι ο πατέρας έχει σταθεί βράχος απέναντι μας και το αξιζει....αν όμως ο ανδρας μου μετα απο οσο πέρασα απο αυτούς μου έκανε λόγο να βγάλουμε του πατέρα του πολύ απλά θα απομακρυνόμουν και δεν είναι οτι θα χαλούσα με το τίποτα το σπίτι μου, είναι μεγάλο πράγμα, θα προτιμούσε να πληγώσει να πονεσει εμένα για να μην πονέσουν αυτοί....
Ναι θα εφευγα γιατί αυτό θα ήταν και μη σεβασμός απεναντί μου και αυτό δεν θα το άντεχα...με πνίγει η αδικία!!!
Ξέρω ακούγομαι κρύα και σκληρή αλλά η ζωή είναι όμορφη και σύντομη και όπως έχω ξαναγράψει.............
¨..κι όταν μια μέρα φύγω απο εδώ ένα είναι το σίγουρο που διάλεξα την ζωή που ήθελα εγώ κι όχι κάποιος άλλος για μένα¨.............
τον σύντροφο μας τον έχουμε δίπλα μας για να περνάμε όμορφα....τα νταιλίκια του τύπου εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού δεν τα γουστάρω!!!

Βou-boukitsa μου είσαι απο τις κοπέλες που συμπαθώ πολύ εδώ στο φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να παρεξηγηθούμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και ούτε να νομίζεις πως βάζω φιτιλιές οι κοπέλες να ξεσηκωθούν πρός θεού μην βγεί αυτό το νόημα απο το πόστ μου!!!

βασουλα δεν παρεξηγουμαι...και στην αλλη κοπελα που της ειπα για τις φιτιλιες και μου απαντησε πως διαφωνει δεν της απαντησα παλι......αλλα οσο και να δεχομαι αυτα που λες..επιμενω πως ειναι θεμα αντρα ...το οτι ο δικος σου δεχτηκε και μαλιστα προτεινς να βαλετε τον μπαμπα σου ειναι πολυ ωραιο!....αλλα ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα....
το οτι ο αντρας της τατιανας ΄΄φοβαται΄΄ λιγο τους γονεις του και δεν θελει να τους στεναχωρησει δεν σημαινει οτι δεν την αγαπαει η οτι δεν τη σεβεται.......καταλαβαινεις νομιζω ποτε σε αγαπαει ο αλλος και ας νομιζεις καποιες φορες οτι βαζει παραπανω τους γονεις του....το βρισκω υπερβολικο να φυγεις οπως λες μονο για αυτο το λογο...
ναι μεν εσυ το εχεις στα σπλαχνα σου και περνας τοσα(και εγω ειχα 2 πολυ πολυ δυσκολε εγκυμοσυνες)..αλλα φτανουμε στο αλλο ακρο οταν λεμε οτι εμεις δεν φυτρωσαμε και βαζουμε τα δικα μας ονοματα....αλλα απο την αλλη ουτε και ο αντρας μας φυτρωσε...επειδη δεν γενναει αυτος δεν θα βαλουμε ποτε τα ονοματα των γονιων του?..και στο κατω κατω δεν τα βαζεις για αυτους αλλα για τοβ αντρα σου..γιατι και οι χειροτεροι ανθρωποι του κοσμου να ειναι δεν παυουν να ειναι γονεις του...! ειναι δυνατον να παψει να τους αγαπαει η να τους μιλαει??.....ναι εκανε νεα οικογενεια αλλα διαγραφει αυτουε που τον μεγαλωσαν για τη γυναικα του..? δεν ειναι καλυτερα να υπαρχει ισορροπια?..δεν μπορουμε να τους ζηταμε κατι τετοιο....αποψη μου παντα..
και κατι ακομη ..εγω πιστευω ο ανθρωπος που με ευκολια φερεται στους γονεις απομακρα και απολυτα προκειμενου να υποστιρηξει τη γυναικα του.....το ιδιο θα μπορουσε να κανει και στη γυναικα του σε καποια αλλη περιπτωση...δεν ειναι υγιες κατα τη γνωμη μου...ουτε θα σου αρεσε να το κανει αυριο ο γιο σου...
τωρα ο καθενας εδω λεει την αποψη του αλλα εγω διαφωνω μονο με το να λεμε ετσι ευκολα πραγματα που μπορουν να κανει ενε ζευγαρι να μαλωσει..ειμαι κατα των διαξιφησμων,,,ηρεμα ειναι καλυτερα..γιατυ ειπα να μην τη φορτωνουμε...ας σκεφτουμε λιγο πριν το γραψουμε...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouboykitsa σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο οι καυγάδες, σέβομαι πως είναι γονείς του άντρα μας αλλά μέχρι ένα όριο, εμένα μου κατάστρεψαν τον αρραβώνα μου και πολλά άλλα και όμως τους δέχθηκα πίσω αλλά ως εκεί.....εξαρτάται απο τι έχει γινει κορίτσι μου, γιατί η κοπέλα είναι τόσο αρνητική και τι έχει περάσει δεν μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα να έχειτώρα αντίρρηση!!!
Αν του γιού μου, αυριο μεθαυριο του φέρομαι άσχημα, προσβάλλω, μειώνω, ξευτιλίζω την γυναίκα του ναι καλά θα μου κάνει να μην μου μιλάει bouboukitsa μου, πρέπει α σεβόμαστε τις επιλογές των παιδιών μας και αν οι επιλογές αυτές είναι λάθος θα τς δούν μόνοι τους!!!
Η μέλλουσα γυναίκα του γιού μου, θα τον κάνει μπαμπά, εμένα γιαγιά, θα φέρει χαρά στο σπίτι μου, εγγονάκια,γέλεια, χαρές, όμορφα Χριστούγεννα........δεν είναι όμορφα;;; Ποιός ο λόγος να μην τα απολαύσω;;;...και για χάρη του παιδιού μου και κάτι να μου κάνει η νύφη θα το κρατήσω μέσα μου και δεν θα φροντίσω να τους βάζω διχόνοιες...θα θέλω δίπλα μου τα παιδιά μου...και όχι να πέρνω τους γονείς της νύφης μου και να τους λέω μαζέψτε την κόρη σας και μακρυά απο το γιό μου...και αλλα πολλά!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις