Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 19]

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ ρε παιδιά και τον άντρα έχω με το μέρος μου αλλά ζορίζομαι δνε φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα να κάνω με τέτοιο άνθρωπο..Αλλιώς φανταζόμουν τα πράγματα.. Πιο οικογενειακά να το πω? Και πιο πολύ για τα κορίτσια μου που δεν έχουν καθόλου επαφές με τη γιαγιά. Έχουν μόνο τη μαμά μου. Η άλλη αδιαφορεί..
Ο άντρας μου φρόντισε να μας απομακρύνει με τον καλύτερο τρόπο Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 4 215994
Μετακομίσαμε μακρυά Laughing

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="CHRISLA2216"][quote="MariaM"][quote="CHRISLA2216"]
MariaM έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
MariaM έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:

Εμένα το μόνο που μπορεί να με ρίξει πραγματικά και να μην ξέρω πως να αντιδράσω είναι θέματα υγείας όπως πολύ σωστά ανέφερες. Είναι το μόνο που δεν μπορώ να ελέγξω.

ετσι ειναι μαρακι!! κι εγω σ'αυτο το σταδιο βρισκομαι πια... τα πεθερικα κ τους γονεις τα εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο!!

Καλά δεν λέω ότι με τους γονείς μου δεν θυμώνω καποιες φορές, ούτε είμαι τέρας ηρεμίας. Αλλά προσπαθώ να μην μιλάω εν βρασμώ γιατί μετά έχω τύψεις για αυτά που θα πω γιατί δεν μου αρέσει να τους πληγώνω. Προσπαθώ γενικά να μην αντιδρώ παρορμητικά. Και αυτό το ωφείλω στον άντρα μου όπως είπα που είναι εκείνος πιο πολύ "της φασαρίας" και έτσι έχω το ρόλο να τον ησυχάζω. Για φανταστείτε όταν γκρίνιαζε αυτός να γκρίνιαζα και εγώ περισσότερο... Δεν θα τελείωνε ποτέ και δεν θα συνεννοούμασταν και ποτέ. Ή όταν τσακωνόταν με κάποιον να πήγαινα και εγώ να τσακωθώ παρέα! Laughing Laughing Laughing Θα ήταν πολύ αστείο το θέαμα! Νομίζω ότι όταν ο ένας γκρινιάζει ο άλλος "αναγκάζεται" να το δει πιο χαλαρά. Βέβαια η γκρίνια είναι συνήθως χαρακτηριστικό των γυναικών αλλά αν έχετε έναν άντρα που γκρινιάζει ή ένα παιδί που γκρινιάζει, μπορείτε να καταλάβαιτε πόσο ψυχοφθόρο είναι. Ίσως αν ήταν και εμένα ο άντρας μου αναίσθητος να ήμουν και εγώ περισσότερο γκρινιάρα. Very Happy

Laughing Laughing Laughing
εεεεεετσι ειναι, πολυ σωστα!!!!

θα συμφωνησω και εγω!!
οσες λενε με ευκολια...οτι αυτες πατησαν ποδι..και δεν ανεχονται τίποτα...και ουτε για τα ονοματα ουτε τιποτα.....κλπ.....απλα εχουν άντρες μαλακους και τις αφηνουν να ΄΄κανουν κουμαντο΄΄΄...αλλά δεν ειναι αυτες ΄΄πιο έξυπνες΄΄άλλά μετα συγχωρήσεως κιόλας....είναι οι άντρες τους πιο.....μαλακοί για να μην πω τιποτα άλλο..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:Εγώ ρε παιδιά και τον άντρα έχω με το μέρος μου αλλά ζορίζομαι δνε φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα να κάνω με τέτοιο άνθρωπο..Αλλιώς φανταζόμουν τα πράγματα.. Πιο οικογενειακά να το πω? Και πιο πολύ για τα κορίτσια μου που δεν έχουν καθόλου επαφές με τη γιαγιά. Έχουν μόνο τη μαμά μου. Η άλλη αδιαφορεί..
Ο άντρας μου φρόντισε να μας απομακρύνει με τον καλύτερο τρόπο Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 4 215994

Πολύ σωστός ο άντρας σου! Ήσουν άτυχη στο θέμα πεθεράς, αλλά μην σκας. Εσύ να είσαι καλά με τον άντρα σου και τα παιδάκια σας και δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλο για να είσαι ευτυχισμένη. Καταλαβαίνω την πικρία σου, αλλά το ξέρεις και εσύ η ίδια ότι δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Και μη σου πω ότι καλύτερα μακρυά για να μην σε ενοχλεί κιόλας.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
MariaIoanna έγραψε:Εγώ ρε παιδιά και τον άντρα έχω με το μέρος μου αλλά ζορίζομαι δνε φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα να κάνω με τέτοιο άνθρωπο..Αλλιώς φανταζόμουν τα πράγματα.. Πιο οικογενειακά να το πω? Και πιο πολύ για τα κορίτσια μου που δεν έχουν καθόλου επαφές με τη γιαγιά. Έχουν μόνο τη μαμά μου. Η άλλη αδιαφορεί..
Ο άντρας μου φρόντισε να μας απομακρύνει με τον καλύτερο τρόπο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πολύ σωστός ο άντρας σου! Ήσουν άτυχη στο θέμα πεθεράς, αλλά μην σκας. Εσύ να είσαι καλά με τον άντρα σου και τα παιδάκια σας και δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλο για να είσαι ευτυχισμένη. Καταλαβαίνω την πικρία σου, αλλά το ξέρεις και εσύ η ίδια ότι δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Και μη σου πω ότι καλύτερα μακρυά για να μην σε ενοχλεί κιόλας.

χι ..χι...κλαίνε οι χήρες ..κλαίνε και οι παντρεμένες τώρα..!!

καλέ αντί να χαίρεσαι έχεις και παράπονο κιολας....τι να που άλλες που τους εχουν κάτσει στο σβέρκο...μια χαρά εισαι ..και τα παιδια έχουν γιαγια την μαμα σου...να εκτιμάμε αυτά που έχουμε!!ε?....χα..χ.α.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
θα συμφωνησω και εγω!!
οσες λενε με ευκολια...οτι αυτες πατησαν ποδι..και δεν ανεχονται τίποτα...και ουτε για τα ονοματα ουτε τιποτα.....κλπ.....απλα εχουν άντρες μαλακους και τις αφηνουν να ΄΄κανουν κουμαντο΄΄΄...αλλά δεν ειναι αυτες ΄΄πιο έξυπνες΄΄άλλά μετα συγχωρήσεως κιόλας....είναι οι άντρες τους πιο.....μαλακοί για να μην πω τιποτα άλλο..

Κατά την γνώμη μου καλά κάνει ο ένας από τους δύο να είναι πιο μαλακός. Δεν θεωρώ ό΄τι είναι θέμα εξυπνάδας του ενός και ότι ο άλλος υστερεί. Ίσα-ίσα νομίζω πιο σοφό είναι να υποχωρείς. Δεν πέφτεις ποτέ στα μάτια του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει περισσότερο στον κόσμο. Ενώ οι εντάσεις κουράζουν κάποια στιγμή. Και όπως είπε και η Chrisla είναι θέμα χαρακτήρα αλλά και θέμα βιωμάτων θα προσθέσω εγώ. Πχ. αν σου έχουν κάνει την ζωή πατίνι, δεν έχεις καμία διάθεση να τους δώσεις καμία χαρά και πισμώνεις. Εκεί είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να δείξεις ανωτερότητα. Και γνωρίζοντας ότι με το όνομα τους κάνεις το χατήρι και το χαίρονται σε πιάνει κάτι και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να το αποτρέψεις. Αν ο άντρας είναι μαλακός, είναι πολύ έξυπνος κατά την γνώμη μου. Έτσι βοηθάει και την γυναίκα του με τον καιρό να ηρεμίσει και να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Αντίθετα, ένας άντρας που παίρνει το μέρος των γονιών δεν σκέφτεται καθόλου μακροπρόθεσμα. Το πρόβλημα δεν ξεπερνιέται ποτέ.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="MariaM"]
bou-boukitsa έγραψε:

Κατά την γνώμη μου καλά κάνει ο ένας από τους δύο να είναι πιο μαλακός. Δεν θεωρώ ό΄τι είναι θέμα εξυπνάδας του ενός και ότι ο άλλος υστερεί. Ίσα-ίσα νομίζω πιο σοφό είναι να υποχωρείς. Δεν πέφτεις ποτέ στα μάτια του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει περισσότερο στον κόσμο. Ενώ οι εντάσεις κουράζουν κάποια στιγμή. Και όπως είπε και η Chrisla είναι θέμα χαρακτήρα αλλά και θέμα βιωμάτων θα προσθέσω εγώ. Πχ. αν σου έχουν κάνει την ζωή πατίνι, δεν έχεις καμία διάθεση να τους δώσεις καμία χαρά και πισμώνεις. Εκεί είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να δείξεις ανωτερότητα. Και γνωρίζοντας ότι με το όνομα τους κάνεις το χατήρι και το χαίρονται σε πιάνει κάτι και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να το αποτρέψεις. Αν ο άντρας είναι μαλακός, είναι πολύ έξυπνος κατά την γνώμη μου. Έτσι βοηθάει και την γυναίκα του με τον καιρό να ηρεμίσει και να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Αντίθετα, ένας άντρας που παίρνει το μέρος των γονιών δεν σκέφτεται καθόλου μακροπρόθεσμα. Το πρόβλημα δεν ξεπερνιέται ποτέ.

Μπραβο ρε μαρακι!! αυτο ηθελα να πω κι εγω... η "μαγκια" σε μια σχεση ειναι αυτο που λες, να μπορεις να υποχωρεις και να δειχνεις ανωτεροτητα και τσαγανο!!! ακριβως οπως το ειπες.. ετσι κερδιζεις και τον σεβασμο του αντρα σου. με το να κλαιγεσαι και να γκρινιαζεις για οτιδηποτε, κανεις κακο στην σχεση σου!! φθειρεις την σχεση αλλα κυριως τον ιδιο τον συντροφο σου!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="CHRISLA2216"]
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Μπραβο ρε μαρακι!! αυτο ηθελα να πω κι εγω... η "μαγκια" σε μια σχεση ειναι αυτο που λες, να μπορεις να υποχωρεις και να δειχνεις ανωτεροτητα και τσαγανο!!! ακριβως οπως το ειπες.. ετσι κερδιζεις και τον σεβασμο του αντρα σου. με το να κλαιγεσαι και να γκρινιαζεις για οτιδηποτε, κανεις κακο στην σχεση σου!! φθειρεις την σχεση αλλα κυριως τον ιδιο τον συντροφο σου!!

δυστυχως ή ευτυχως εχω να συμφωνησω...δε γουσταρω μια την πεθερα μου,την θεωρω απαραδεκτη μανα και κατ'επεκταση πεθερα.την μερα της βαφτισης της μικρης ειχα βαλει το πιο καλο μου χαμογελο(σε αντιθεση με αυτη που παλι μουτρα ειχε-τί πρωτοτυπο!!)βαφτισα την μικρη ελενη,το ονομα της πλεον μου θυμιζει την ομορφοτσαχπινα μικρη μου βρωμοποδαριτσα και αυτο που λεει ο αντρας μου ειναι "δε χρωσταμε τπτ σε κανεναν"!!!!!!!!!!!!!οποιος γυρισει να πει κατι θα ειναι πλεον στη μπουκα του κανονιου αφου το μονο που εχουν κανει 6 χρονια τωρα ειναι να παιρνουν και ποτε να μη δινουν..............

CHRISLA2216

CHRISLA2216
[quote="Ευάκι"]
CHRISLA2216 έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

δυστυχως ή ευτυχως εχω να συμφωνησω...δε γουσταρω μια την πεθερα μου,την θεωρω απαραδεκτη μανα και κατ'επεκταση πεθερα.την μερα της βαφτισης της μικρης ειχα βαλει το πιο καλο μου χαμογελο(σε αντιθεση με αυτη που παλι μουτρα ειχε-τί πρωτοτυπο!!)βαφτισα την μικρη ελενη,το ονομα της πλεον μου θυμιζει την ομορφοτσαχπινα μικρη μου βρωμοποδαριτσα και αυτο που λεει ο αντρας μου ειναι "δε χρωσταμε τπτ σε κανεναν"!!!!!!!!!!!!!οποιος γυρισει να πει κατι θα ειναι πλεον στη μπουκα του κανονιου αφου το μονο που εχουν κανει 6 χρονια τωρα ειναι να παιρνουν και ποτε να μη δινουν..............

Πολυ σωστος ο αντρας σου Ευακι μου!!Του βγαζω το καπελο! Και σε σενα επισης, για την ανωτεροτητα σου να βγαλεις το ονομα της!! Cool Cool
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ απο μενα και στους δυο σας

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="CHRISLA2216"]
Ευάκι έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Πολυ σωστος ο αντρας σου Ευακι μου!!Του βγαζω το καπελο! Και σε σενα επισης, για την ανωτεροτητα σου να βγαλεις το ονομα της!! Cool Cool

με αυτη μου τη σταση ανεβηκα πολυ περισσοτερο στα ματια του (παντα ψηλα ημουν γι'αυτο και με διαλεξε αλλα τωρα ακομη περισσοτερο)και τωρα τελευταια με κυνηγαει και λεει "ελα να κανουμε μια θεανουλα"-το ονομα της μαμας μου που δεν ηθελα ποτε να το επιβαλω γιατι δεν ειναι και πολυ ωραιο αλλα τωρα το εχει αγαπησει γιατι το πως με αναθρεψε του αρεσει και γιατι και η μανα μου ειχε επισης το καλυτερο χαμογελο στην βαφτιση της μικρης κι ας ηταν η "σειρα" της να ακουσει ονομα..............................

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευάκι"]
CHRISLA2216 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

με αυτη μου τη σταση ανεβηκα πολυ περισσοτερο στα ματια του (παντα ψηλα ημουν γι'αυτο και με διαλεξε αλλα τωρα ακομη περισσοτερο)και τωρα τελευταια με κυνηγαει και λεει "ελα να κανουμε μια θεανουλα"-το ονομα της μαμας μου που δεν ηθελα ποτε να το επιβαλω γιατι δεν ειναι και πολυ ωραιο αλλα τωρα το εχει αγαπησει γιατι το πως με αναθρεψε του αρεσει και γιατι και η μανα μου ειχε επισης το καλυτερο χαμογελο στην βαφτιση της μικρης κι ας ηταν η "σειρα" της να ακουσει ονομα..............................

Μπράβο Ευάκι και σε εσένα και στον άντρα σου! Ναι να κάνετε μια Θεανούλα ή ότι άλλο θέλετε! Δε Θελω Να Του Βγαλω Το Ονομα Του Πεθερου Μου.. - Σελίδα 4 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα μαθατε τα νεα????
Επειδη η καλη μου η κουνιαδα τους εδωσε να καταλαβουν και να εμπαιδωσουν οτι το παιδι ΜΟΥ θα βαφτηστει Κων/νος,το ονομα του πεθερου μου,τοτε εκεινος εγινε ανοιχτοχερης και το γλεντι θα το πληρωσει αυτος...Ποιο γλεντι της ειπα σημερα, δε θα κανω γλεντι, μετα την βαφτιση..Αμα θελουν αυτοι μετα ασ κανουν οτι θλεουν....Και σημερα ειναι η μεγαλη μαζωξη...Ο αντρας μου,η κουνιαδιτσα μου και τα πεθερικα μου για να συζητησουν δε ξερω.... Το οτι αντεδρασα οταν μου ειπαν για την απαιτηση τους να δωσω σε αγορι και κοριτσακι τα ονοματα τους?
Και φυσικα εγω που κατακρεουργηθηκα και εφερα το ομορφο το σπλαχνο μου,δεν εχω καμια συμμετοχη σε ολο αυτο περι ονοματος και περι παιδιου ΜΟΥ!!!!!
Ετοιμη να εκραγω ειμαι κ περιμενω τον αντρα μου το απογευματακι που θα γυρισει να μου πει τι εγινε...Και σιγουρα θα ακουσω πολλα που δε θα μου αρεσουν..

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορρυ βρε τατιανα αλλα εγω αυτο δεν το καταλαβαινω...τι θα πει να μιλησουν τα πεθερικα με την κουνιαδα και τον αντρα σου....?? δηλαδη οικογενειακο συμβουλιο της πατρικης οικογενειας.....αλλά ο αντρα σου εχει δικη του οικογενεια πια....και θα αποφασισουν για την οικογενεια σου χωρις εσένα...εσυ τι εισαι απλα μηχανη για παιδια...η απλα μια γυναικα να εχει ο γιοκας τους να περναει καλα?...πολυ νευριαζω γιατι αυτο πανε να περασουν..αυτοι ολοι τους ειναι η ΄΄οικογενεια΄΄και αποφασιζουν για το γιοκα..που οκ..ετυχε να εχει και μια γυναικα και ενα παιδι..αλλα σκασιλα τους...
σορρυ α!λλα εχω νευριασει και μονο που το διάβασα... Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

τι θρασος ειναι αυτο που εχουν...! και ο αντρας σου δεν μιλάει ε?..το βλέπει φυσιολογικό??!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:σορρυ βρε τατιανα αλλα εγω αυτο δεν το καταλαβαινω...τι θα πει να μιλησουν τα πεθερικα με την κουνιαδα και τον αντρα σου....?? δηλαδη οικογενειακο συμβουλιο της πατρικης οικογενειας.....αλλά ο αντρα σου εχει δικη του οικογενεια πια....και θα αποφασισουν για την οικογενεια σου χωρις εσένα...εσυ τι εισαι απλα μηχανη για παιδια...η απλα μια γυναικα να εχει ο γιοκας τους να περναει καλα?...πολυ νευριαζω γιατι αυτο πανε να περασουν..αυτοι ολοι τους ειναι η ΄΄οικογενεια΄΄και αποφασιζουν για το γιοκα..που οκ..ετυχε να εχει και μια γυναικα και ενα παιδι..αλλα σκασιλα τους...
σορρυ α!λλα εχω νευριασει και μονο που το διάβασα... Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

τι θρασος ειναι αυτο που εχουν...! και ο αντρας σου δεν μιλάει ε?..το βλέπει φυσιολογικό??!!

Ασε ειμαι να σκασω απο νευρα και ολο αυτο που ενιωθα απο την εγκυμοσυνη μου ακομη...θυμασαι που τα ελεγα...δεν εχουν καταλαβει οτι ο νικολας εχει δικη του οικογενεια..
Εγω να δεις πως ειμαι αν εσυ εισαι οπως εισαι τωρα φαντασου εγω τι επαθα οταν το ακουσα πριν κανα 2ωρο ολο αυτο...
Περιμενω να ερθει..Περιμενω να δω τι ειπε,αν ειπε....

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:σορρυ βρε τατιανα αλλα εγω αυτο δεν το καταλαβαινω...τι θα πει να μιλησουν τα πεθερικα με την κουνιαδα και τον αντρα σου....?? δηλαδη οικογενειακο συμβουλιο της πατρικης οικογενειας.....αλλά ο αντρα σου εχει δικη του οικογενεια πια....και θα αποφασισουν για την οικογενεια σου χωρις εσένα...εσυ τι εισαι απλα μηχανη για παιδια...η απλα μια γυναικα να εχει ο γιοκας τους να περναει καλα?...πολυ νευριαζω γιατι αυτο πανε να περασουν..αυτοι ολοι τους ειναι η ΄΄οικογενεια΄΄και αποφασιζουν για το γιοκα..που οκ..ετυχε να εχει και μια γυναικα και ενα παιδι..αλλα σκασιλα τους...

Ασε ειμαι να σκασω απο νευρα και ολο αυτο που ενιωθα απο την εγκυμοσυνη μου ακομη...θυμασαι που τα ελεγα...δεν εχουν καταλαβει οτι ο νικολας εχει δικη του οικογενεια..
Εγω να δεις πως ειμαι αν εσυ εισαι οπως εισαι τωρα φαντασου εγω τι επαθα οταν το ακουσα πριν κανα 2ωρο ολο αυτο...
Περιμενω να ερθει..Περιμενω να δω τι ειπε,αν ειπε....

τι να ειπε ο δολιος..?!..τιποτα δεν θα ειπε..γιατι απο οτι θυμαμαι δεν μπορει να σε υποστιρήξει στη μανουλα του ουτε περνει θεση .(. οπως και ο δικος μου άλλωστε..)...
τι να πω λεγε..λεγε εσυ..οχι με ασχημο τροπο ..και κατι θα του μεινει.....αλλά θελει υπομονη βρε παιδι μου..και πόση να εχουμε??!ανθρωποι ειμαστε και εμεις.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυριο το πρωι τατιανα μου ασε το παιδι στο νικολα και πηγαινε στη μαμα σου και πες του "εχουμε να συζητησουμε για τη βαφτιση ως οικογενεια"...............να δεις θα του αρεσει???να αφορα κατι στο παιδι του και τις αποφασεις να τις παιρνει καποιος αλλος???ερημην του????????

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άστα Τατιάνα μου κι εγώ στην ίδια λούμπα έχω πέσει.
Θυμάσαι το δικό μου το θέμα με το γάμο και τα βαφτίσια.
Μόνο ο δικός μου τα κάνει όλα στα μουλωχτά και τα μαθαίνω "κατά τύχη"...
Και τα "οικογενειακά" συμβούλια και τις αποφάσεις....
Τώρα είναι εδώ και δε μπορώ να μιλήσω.
Θα τα πω κάποια άλλη στιγμή.

Αλλά γενικότερα, δεν έχω καταλάβει.
Δεν τους ευχαρίστησε το γεγονός ότι το παιδί θα πάρει το όνομά τους?

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:αυριο το πρωι τατιανα μου ασε το παιδι στο νικολα και πηγαινε στη μαμα σου και πες του "εχουμε να συζητησουμε για τη βαφτιση ως οικογενεια"...............να δεις θα του αρεσει???να αφορα κατι στο παιδι του και τις αποφασεις να τις παιρνει καποιος αλλος???ερημην του????????
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect swstwssssssssssssssssssssssss

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
egw kor istia perimenw stis 21 pou tha kanei o petheros mou trapezi na plakwtho ligo giati olo kai kapios tha petaksei tin malakia tou gia to onoma tou paidiou mou!!ti skila pou eimai kai mareseiiiiiiiii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zouzounaki 24 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:αυριο το πρωι τατιανα μου ασε το παιδι στο νικολα και πηγαινε στη μαμα σου και πες του "εχουμε να συζητησουμε για τη βαφτιση ως οικογενεια"...............να δεις θα του αρεσει???να αφορα κατι στο παιδι του και τις αποφασεις να τις παιρνει καποιος αλλος???ερημην του????????
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] swstwssssssssssssssssssssssss

θα συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου!!!
εκέι να τον δεις τον αντρούλη σου!... affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid ετσι θα μείνει!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zouzounaki 24 έγραψε:egw kor istia perimenw stis 21 pou tha kanei o petheros mou trapezi na plakwtho ligo giati olo kai kapios tha petaksei tin malakia tou gia to onoma tou paidiou mou!!ti skila pou eimai kai mareseiiiiiiiii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

εμενα πάλι εχουν σκυλιάσει που θα το βγάλω το όνομα του πεθερούλη..ο οποιος εχει πεθάνει και ηταν χρυσός άνθρωπος...και δεν θέλει η πεθερούλα και το λοιπο σοι...αλλά παει τελείωσε...τωρα εχω θέμα με τη βάφτιση γιατι θα την κανω εδω που μενω και οχι στον τοπο τους..αλλα σιγα μην τρεχω με 3 παιδια για να ευχαριστηθουν..που δεν ειχαν ερθει και στην προηγουμενη..αμ..δε!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και πολυ καλα θα κανεις Μπουμπουκιτσα μου.....Αυτο ελειπε να τραβολογας 3 μωρα...

Ηρθε ο δικος μου...Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι παλι την "γλαστρουλα" εκανε στην μανουλιτσα του...

Τωρα εχουν την απαιτηση να κανουν το γλεντι και μαλιστα στο μαγαζι που δουλευει ο αντρας μου..Για να δειχτουν οτι εχουν λεφτα και φυσικα για να καμαρωσουν το εγγονι που καιρο το εχουν χεσμενο...Οταν ημουν εγκυος και ηταν να βρεθουμε οικογενειακως για να γνωριστουν οι γονεις μας,δε θελανε να παμε στο μαγαζι...μεγαλη προσβολα για τους γονεις μου μου ειχαν πει...και τωρα γυρισα και του ειπα:
γιατι να γινει εκει πανω για να δειχθουν οι δικοι σου κ να δειξπυν κ το χεσμενο εγγονι?αμα θελετε πηγαιντε μονοι σας αλλα το μωρο δε θα ειναι εκει ουτε η δικη μου πλευρα.εγω ξεκαθαρισα κ το κανονισαμε μαζι οτι δε θα κανουμε γλεντι.."
κοριτσια...θα ανατιναχτω απο τα νευρα...αρπαχτηκαμε ασχημα,και ηταν η ωρα να κανω μπανιο το μωρο και μαμ κ νανι,οποτε το σταματησα εκει και τωρα πηγε για νανι κι ο δικος μου...εγω θα κοιμηθω στον καναπε...δεν αντεχω,θελω να βαλω τα κλαματα....

επισης του ειπα οτι οτι εχει σχεση με μενα και το παιδι θελω και πρεπει να ειμαι παρουσα...κι οχι να κανετε μονοι σας μαζωξη...εχεις μπερδευτει του λεω η οικογενεια σου ειμαι εγω κ το μωρο κι οχι εκει αμα αυτην εχεις ακομη πρωτη τοτε πηγαινε κι εκει...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Και πολυ καλα θα κανεις Μπουμπουκιτσα μου.....Αυτο ελειπε να τραβολογας 3 μωρα...

Ηρθε ο δικος μου...Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι παλι την "γλαστρουλα" εκανε στην μανουλιτσα του...

Τωρα εχουν την απαιτηση να κανουν το γλεντι και μαλιστα στο μαγαζι που δουλευει ο αντρας μου..Για να δειχτουν οτι εχουν λεφτα και φυσικα για να καμαρωσουν το εγγονι που καιρο το εχουν χεσμενο...Οταν ημουν εγκυος και ηταν να βρεθουμε οικογενειακως για να γνωριστουν οι γονεις μας,δε θελανε να παμε στο μαγαζι...μεγαλη προσβολα για τους γονεις μου μου ειχαν πει...και τωρα γυρισα και του ειπα:
γιατι να γινει εκει πανω για να δειχθουν οι δικοι σου κ να δειξπυν κ το χεσμενο εγγονι?αμα θελετε πηγαιντε μονοι σας αλλα το μωρο δε θα ειναι εκει ουτε η δικη μου πλευρα.εγω ξεκαθαρισα κ το κανονισαμε μαζι οτι δε θα κανουμε γλεντι.."
κοριτσια...θα ανατιναχτω απο τα νευρα...αρπαχτηκαμε ασχημα,και ηταν η ωρα να κανω μπανιο το μωρο και μαμ κ νανι,οποτε το σταματησα εκει και τωρα πηγε για νανι κι ο δικος μου...εγω θα κοιμηθω στον καναπε...δεν αντεχω,θελω να βαλω τα κλαματα....

επισης του ειπα οτι οτι εχει σχεση με μενα και το παιδι θελω και πρεπει να ειμαι παρουσα...κι οχι να κανετε μονοι σας μαζωξη...εχεις μπερδευτει του λεω η οικογενεια σου ειμαι εγω κ το μωρο κι οχι εκει αμα αυτην εχεις ακομη πρωτη τοτε πηγαινε κι εκει...

μωρε δεν την εχει πρωτη ο καημενος...αλλά ΄΄φοβαται΄΄η μαλλον δεν θελει και δεν τολμαει να στεναχωρησει τους δικους του...κακο μεν αλλα οχι και και τραγικο γιατι μετα απο καιρο που το σκεφτομαι....αυτο δειχνει ποιοτητα ανθρωπου..ψυχουλα ισως ..και το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα θελει ουτε εσενα και το παιδι να στεναχωρει..απλα ειναι στη μεση και δεν εχει τροπο να αντιδρασει...
οχι οτι καλα κανει ...μην τρελαθουμε κιολας..απλα σκεψου τουλαχιστον πως αν φεροταν πολυ ασχημα στη μανα που τον γεννησε,,τι να περιμενεις εσυ μετα??..νομίζω τα ίδια...για παρηγορια τα λεω,,και εγω αυτο σκεφτομαι..οταν μου περναει η κριση και σταματαω να αφριζω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλησα με τον αντρα μου...Μου ειπε οτι θα στραβωσει ετσι κ δε βγει του πατερα του το ονομα και οτι θελει κι εκεινος να γινει γλεντι γιατι αυτο θα ευχαριστησει τους γονεις του..
Ειχα πει οτι δε θελω γλεντια γιατι τα θεωρω πεταμα λεφτων..Κι εκεινοι τωρα θυμηθηκαν οτι εχουν εγγονι κι επειδη θα δωθει το ονομα του πεθερου θελει να το γλεντησουν και να δειχνουν το μωρο μου σα να ειναι μαιμου κ να καμαρωνουν...Και μετα απο ολα οσα εχουνγινει που το εχουν φτυμενο το παιδι,στο γλεντι θα το δειχνουν σα κλοουν.Να προσθεσω μεσα σε ολα οτι η βαφτιση ειναι στις 7 το απογευμα..μετα ο μικρος παει για νανι,δεν αλλαζω ποτε κ για κανενα λογω το προγραμμα του..
Τι θα κανω?Του ειπα οτι αμα παμε για δευτερο κ κανω κοριτσι θα εχουμε χειροτερα μιας κ θελουν να δωσουν της πεθερας και μου απαντησε"ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...."

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Μιλησα με τον αντρα μου...Μου ειπε οτι θα στραβωσει ετσι κ δε βγει του πατερα του το ονομα και οτι θελει κι εκεινος να γινει γλεντι γιατι αυτο θα ευχαριστησει τους γονεις του..
Ειχα πει οτι δε θελω γλεντια γιατι τα θεωρω πεταμα λεφτων..Κι εκεινοι τωρα θυμηθηκαν οτι εχουν εγγονι κι επειδη θα δωθει το ονομα του πεθερου θελει να το γλεντησουν και να δειχνουν το μωρο μου σα να ειναι μαιμου κ να καμαρωνουν...Και μετα απο ολα οσα εχουνγινει που το εχουν φτυμενο το παιδι,στο γλεντι θα το δειχνουν σα κλοουν.Να προσθεσω μεσα σε ολα οτι η βαφτιση ειναι στις 7 το απογευμα..μετα ο μικρος παει για νανι,δεν αλλαζω ποτε κ για κανενα λογω το προγραμμα του..
Τι θα κανω?Του ειπα οτι αμα παμε για δευτερο κ κανω κοριτσι θα εχουμε χειροτερα μιας κ θελουν να δωσουν της πεθερας και μου απαντησε"ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...."

τοτε πες του αφου δε παμε για δευτερο το παιδι θα εχει 2 ονοματα!πεθερου και μπαμπα αφου δε προκειται να κανεις κι αλλο για να το ακουσει καθως κι εσυ απο καποιους γεννηθηκες,καποιους θες να τιμησεις και καποιοι παιδευτηκαν να σε μεγαλωσουν!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
τα εχει λιγο μπερδεψει στο μυαλο του ολα ο αντρουλης σου ή κανω λαθος???συγγνωμη κιολας.....

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε Τατιάνα, τα διαβάζω κι αφρίζω!
Μου θυμίζει τον άντρα μου πάρα πολύ...
Κι εμένα έτσι μου απάντησε όταν μιλάγαμε μια μέρα για τα ονόματα.

Λοιπόν για να καταλάβω:
Πρώτο όνομα θα μπει του πεθερού σου, δεύτερο αυτό που έχεις τάξει.
ΟΚ μέχρι εδώ?? Ή έχει αλλάξει κάτι?
(δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες)

Το γλέντι τι σε ενοχλεί? Αν είναι να τα πληρώσουν αυτοί? Άστους να πηδάνε και να χορεύουν όσο θέλουν...
Σε πόσο καιρό είναι η βάφτιση?
Αν είναι σύντομα και είναι ακόμα μικρούλης, έχεις κάθε δικαιολογία να τον πάρεις και να πας σπίτι, να τον κάνεις το μπανάκι του, το φαγάκι του και νάνι. Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς (από τους ξένους).
Έτσι κι εσύ θα μπορείς να "λείψεις" από τον τζερτζελέ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις