126 Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Μάης 19, 2011 3:32 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Kira μου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά. Πιστεύω πάρα πολύ στα όνειρα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αυτο που είδες.Θα περιμένουμε νεάκια σου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Κίρα μου, καλά αποτελέσματα! Όλα θα πάνε καλά να δεις. Το κόκκινο ΄στα όνειρα είναι γρήγορο και αν δώσεις κάτι σε άνθρωπο που έχει φύγει τοτε εκείνος σου δίνει χρόνια. Αυτά μου τα είπε η δικιά μου πολυαγαπημένη γιαγιά μόλις τώρα. Θα περιμένουμε τα νέα σου.
kira έγραψε:mamamatina έγραψε:Κίρα μου, καλά αποτελέσματα! Όλα θα πάνε καλά να δεις. Το κόκκινο ΄στα όνειρα είναι γρήγορο και αν δώσεις κάτι σε άνθρωπο που έχει φύγει τοτε εκείνος σου δίνει χρόνια. Αυτά μου τα είπε η δικιά μου πολυαγαπημένη γιαγιά μόλις τώρα. Θα περιμένουμε τα νέα σου.
Αχ μακάρι να είναι καλό σημάδι!!!!
Τα χαιρετίσματά μου στην καλή σου τη γιαγιάκα!!!
Να την προσέχεις!Εμένα μου λείπει τόσο πολύ...
mamamatina έγραψε:kira έγραψε:mamamatina έγραψε:Κίρα μου, καλά αποτελέσματα! Όλα θα πάνε καλά να δεις. Το κόκκινο ΄στα όνειρα είναι γρήγορο και αν δώσεις κάτι σε άνθρωπο που έχει φύγει τοτε εκείνος σου δίνει χρόνια. Αυτά μου τα είπε η δικιά μου πολυαγαπημένη γιαγιά μόλις τώρα. Θα περιμένουμε τα νέα σου.
Αχ μακάρι να είναι καλό σημάδι!!!!
Τα χαιρετίσματά μου στην καλή σου τη γιαγιάκα!!!
Να την προσέχεις!Εμένα μου λείπει τόσο πολύ...
Μπράβο σου,είμαι σίγουρη ότι καμαρώνει για σένα και σε χαίρεται πολύ!!!
Θα σας πω τα νέα μου το απόγευμα!Σιγά,σιγά να ετοιμάζομαι γιατι το ραντεβού με το γιατρό είναι στις 6.30 και το ιατρείο του είναι στο κέντρο!
Είμαι σίγουρη! Εμένα η γιαγιά μου χτυπάει 22 πίεση χαλαρά και της δίνω κάθε πρωί τα χάπια της με το ζόρι για να μην πάθει τίποτα!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Γλυκιά μου μέχρι το τελευταίο μην ήμουν πολύ αισιόδοξη.. Κ γω ξεκίνησα με μικρή χοριακή κ αιμορραγία κ τελικά όλα πήγαν καλά.. Μην στεναχωριέσαι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, τουλάχιστον έχεις ήδη ένα παιδάκι για παρηγοριά.. Μέσα από την ψυχή μου έυχομαι τα καλύτερα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης