Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
771 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 771 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

201χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τρι Οκτ 04, 2011 12:07 pm

gogothanos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalhspera koritsia,ti kalispera telos panton Sad Sad apo xtes kyriakh ksekinhsan pali ta kafe ygra kai apo xtes exo ponoys kai tsimpimatakia sthn koilia.den antexo Sad Sad Sad giati re gamoto?ayrio mallon pao gia sigoyrh apoksesh kata 90%... χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 654655 kai diabazo kati themata se ayfto to forum poy me eknevrisan afantasta.ena exo na po eimai kai go 19 xronon opos ekeina ta koritsakia poy grafane xazomares omos den moy fteei to zoyzoynaki moy na toy paro thn zoh epeidh h m@#$%&kia htan dikh moy ayto ti fteei?kai to antras moy(den eimaste pantremenh alla etsi ton fonazo) einai 24 pote den tha pername mia tetoia apofash emeis!!!!!!!!alla anti gia emas dysthxos opos fainetai ayth thn apofash thn phre o theos...oloi mera otan eimai monh kleo den mporo na katalabo giati ginetai ayto eimai mikrh oyte pino oyte kapnizo oyte yperbarh eimai,tipota apo ola ayta..me troei to giati pos tha kleiso mati kai shmera,ayrio einai h teleytaia mera tha kopei h kardia moy sthn mesh,den to antexo olo afto pos tha sthrixto sta podia moy?pos tha ksekinhso nees prospatheies xoris na exo ton fobo na to xaso kai ekeino?
polla erothmata..
ena thelo na sas rothso tora ti eksetash kano meta gia na do ean exo kanena problhma?moy ths grafei kateytheian o giatros meta thn apoksesh?h prepei na toy ths zhthso ego?
ginete ena xaos sto kefali moy sorry ean sas mperdepsa h sas zalisa,eimai xamenh den ksero ti moy ginetai moy rxete na paro fora kai na kopanao to kefali moy sto toixo χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259 χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259 χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259 χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259

202χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τρι Οκτ 04, 2011 12:31 pm

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogothanos προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς φυσικά...
μίλησες με τον γιατρό σου ή κάνεις υποθέσεις ; σε ποια βδομάδα είσαι ;

όσο για τα κορίτσια που κάνουν την πλάκα τους, ίσως και αγόρια εύχομαι να μην βρεθούν ποτέ πρωταγωνιστές στον ρόλο αυτό που σκηνοθετούν για να σπάσουν τώρα την πλάκα τους.

203χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τρι Οκτ 04, 2011 12:40 pm

gogothanos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λεμονάκι έγραψε:gogothanos προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς φυσικά...
μίλησες με τον γιατρό σου ή κάνεις υποθέσεις ; σε ποια βδομάδα είσαι ;

όσο για τα κορίτσια που κάνουν την πλάκα τους, ίσως και αγόρια εύχομαι να μην βρεθούν ποτέ πρωταγωνιστές στον ρόλο αυτό που σκηνοθετούν για να σπάσουν τώρα την πλάκα τους.
htan na mpo thn prohgoymenh bdomada gia apoksesh sto elena kaname yperhxo kai eidame kati mesa sto sako gi ayto o giatros me esteile kateytheian gia xoriakh h xoriakh paremeine xamhlh 12900 apo 13kati poy eixa kai na po to lathos moy to skasame me ton atra moy apo to nosokomeio kai eipame katse na dosoyme mia ebdomada akoma afoy eidame kati,alla apo thn kyriakh exo polla skoyra ygra kai kati san kommatakia kai apo xtes ponos sthn koilia dynatoys merikes fores.tora eprepe na eimai bash teleytaia periodoy 10wkai4d (nomizo den thymamai kala)h giatroi me exoyn mperdepsei bash toy sakoy prin mia bdomada eipan sto elenas oti eimai 5w4d h 6w4d (oyte ayth kseroyn th toys ginete)ayrio tha exo perisotera nea

204χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τρι Οκτ 04, 2011 12:53 pm

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η καρδούλα ακούγετε μετά την 6η - 7η εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος, έπρεπε να πάρεις την Κυριακή τον γιατρό σου τηλ.
και να μιλήσετε
τώρα κάνε υπομονή και με το καλό αύριο θα μάθεις τι θα γίνει. εύχομαι τα πράγματα να πάνε όπως θέλεις και επιθυμείς !!

205χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τρι Οκτ 04, 2011 1:02 pm

gogothanos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λεμονάκι έγραψε:η καρδούλα ακούγετε μετά την 6η - 7η εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος, έπρεπε να πάρεις την Κυριακή τον γιατρό σου τηλ.
και να μιλήσετε
τώρα κάνε υπομονή και με το καλό αύριο θα μάθεις τι θα γίνει. εύχομαι τα πράγματα να πάνε όπως θέλεις και επιθυμείς !!

makari na pane kala,alla exo xash thn pisth mou..
oso gia giatro den exo giati thn proth fora phga se mia gynaikologo kai hthele gia mia aplh episkepsh 60e meta phga se enan ston peiraia kai me esteile kateytheian gia apoksesh xoris na zhthsh xoriakes tipota allaksa giatro phga se enan allon kai aytos asta na pane hthele kathe 2 meres na phgaino sto iatrio toy (gia na pernei lefta)kai den moy lege ti ginete ean proxoraei h egkymosnh tipota den elege me to tsigkeli toy ta bgaza kathe episkepsh apo mia leksh,phga sto elenas den hksera toys giatroys gia na kleiso ranteboy, kai gi ayto to logo kynhgoysa ton efhmereyon na ton rotao synexeia an me dextei sths 8 to proi phga kai gia enan yphrhxo mono perimena mexri ths 12 meta pali kynhghto toy giatoy an synexisei na me blepei,kai gi ayto ayrio sto nosokomeio to thriasio na do ti tha ginei

206χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τρι Οκτ 04, 2011 2:24 pm

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
gogothanos έγραψε:kalhspera koritsia,ti kalispera telos panton Sad Sad apo xtes kyriakh ksekinhsan pali ta kafe ygra kai apo xtes exo ponoys kai tsimpimatakia sthn koilia.den antexo Sad Sad Sad giati re gamoto?ayrio mallon pao gia sigoyrh apoksesh kata 90%... χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 654655 kai diabazo kati themata se ayfto to forum poy me eknevrisan afantasta.ena exo na po eimai kai go 19 xronon opos ekeina ta koritsakia poy grafane xazomares omos den moy fteei to zoyzoynaki moy na toy paro thn zoh epeidh h m@#$%&kia htan dikh moy ayto ti fteei?kai to antras moy(den eimaste pantremenh alla etsi ton fonazo) einai 24 pote den tha pername mia tetoia apofash emeis!!!!!!!!alla anti gia emas dysthxos opos fainetai ayth thn apofash thn phre o theos...oloi mera otan eimai monh kleo den mporo na katalabo giati ginetai ayto eimai mikrh oyte pino oyte kapnizo oyte yperbarh eimai,tipota apo ola ayta..me troei to giati pos tha kleiso mati kai shmera,ayrio einai h teleytaia mera tha kopei h kardia moy sthn mesh,den to antexo olo afto pos tha sthrixto sta podia moy?pos tha ksekinhso nees prospatheies xoris na exo ton fobo na to xaso kai ekeino?
polla erothmata..
ena thelo na sas rothso tora ti eksetash kano meta gia na do ean exo kanena problhma?moy ths grafei kateytheian o giatros meta thn apoksesh?h prepei na toy ths zhthso ego?
ginete ena xaos sto kefali moy sorry ean sas mperdepsa h sas zalisa,eimai xamenh den ksero ti moy ginetai moy rxete na paro fora kai na kopanao to kefali moy sto toixo χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259 χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259 χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259 χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 679259

Είσαι πολύ μικρούλα για να στεναχωριέσαι και να αγχώνεσαι από τώρα για το οτι αν ξαναμείνεις έγκυος μπορεί να χάσεις και εκείνο...σε καταλαβαίνω γιατι το έχω περάσει αυτό ακριβώς στην ηλικία σου και παρολα αυτά, ναι είναι δύσκολο και μου έχει μείνει μέσα μου μια πίκρα..και έκανα αυτές τις σκέψεις ακριβώς μέχρι που ξαναέμεινα έγκυος και έκανα το κοριτσάκι μου..αλλά μην αγχώνεσαι καθόλου, είσαι πολύ νέα και θα κάνεις σίγουρα παιδάκι στο μέλλον...Καμιά φορά μερικές εγκυμοσύνες δεν κάθονται καλά από την αρχή δυστυχώς αλλά δε σημαίνει ότι φταίμε εμείς, αυτά τα αποφασίζει ο Θεος. Ελπίζω να σου πάνε όλα πολύ καλά και τελικά να μη χρειαστεί να κάνεις απόξεση όπως λες!

207χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τετ Οκτ 05, 2011 10:27 am

gogothanos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mommy12585 έγραψε:
gogothanos έγραψε:kalhspera koritsia,ti kalispera telos panton Sad Sad apo xtes kyriakh ksekinhsan pali ta kafe ygra kai apo xtes exo ponoys kai tsimpimatakia sthn koilia.den antexo Sad Sad Sad giati re gamoto?ayrio mallon pao gia sigoyrh apoksesh kata 90%... χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 654655 kai diabazo kati themata se ayfto to forum poy me eknevrisan afantasta.ena exo na po eimai kai go 19 xronon opos ekeina ta koritsakia poy grafane xazomares omos den moy fteei to zoyzoynaki moy na toy paro thn zoh epeidh h m@#$%&kia htan dikh moy ayto ti fteei?kai to antras moy(den eimaste pantremenh alla etsi ton fonazo) einai 24 pote den tha pername mia tetoia apofash emeis!!!!!!!!alla anti gia emas dysthxos opos fainetai ayth thn apofash thn phre o theos...oloi mera otan eimai monh kleo den mporo na katalabo giati ginetai ayto eimai mikrh oyte pino oyte kapnizo oyte yperbarh eimai,tipota apo ola ayta..me troei to giati pos tha kleiso mati kai shmera,ayrio einai h teleytaia mera tha kopei h kardia moy sthn mesh,den to antexo olo afto pos tha sthrixto sta podia moy?pos tha ksekinhso nees prospatheies xoris na exo ton fobo na to xaso kai ekeino?
polla erothmata..

Είσαι πολύ μικρούλα για να στεναχωριέσαι και να αγχώνεσαι από τώρα για το οτι αν ξαναμείνεις έγκυος μπορεί να χάσεις και εκείνο...σε καταλαβαίνω γιατι το έχω περάσει αυτό ακριβώς στην ηλικία σου και παρολα αυτά, ναι είναι δύσκολο και μου έχει μείνει μέσα μου μια πίκρα..και έκανα αυτές τις σκέψεις ακριβώς μέχρι που ξαναέμεινα έγκυος και έκανα το κοριτσάκι μου..αλλά μην αγχώνεσαι καθόλου, είσαι πολύ νέα και θα κάνεις σίγουρα παιδάκι στο μέλλον...Καμιά φορά μερικές εγκυμοσύνες δεν κάθονται καλά από την αρχή δυστυχώς αλλά δε σημαίνει ότι φταίμε εμείς, αυτά τα αποφασίζει ο Θεος. Ελπίζω να σου πάνε όλα πολύ καλά και τελικά να μη χρειαστεί να κάνεις απόξεση όπως λες!

katarxas na soy zhsei to koritsaki soy kai na nai panta ygies..
loipon emena moy pan shmera sto thriasio oti moro den yparxei kai na afhso ton organismo moy na apobalh mono toy apla tha pao meta apo 2 meres na ksana kano xoriakh...koritsia eyxaristo gia thn symparastash mou katalagiazoyn ton pono.
exo mia aporia den mporoysan na me baloyn kateytheian gia apoksesh na mhn ponao?giati me tyranane toso?giati me balane se olh aythn thn diadhkasia sto na perimeno?
ti tha kano apo do kai pera?xo tosa giati sto kefali poy konteyei na spasei apo ton pono...
telos panton ti na kanoyme oti egine egine tipota den gyrna piso
THA KSEKINHSO ME EKSETASHS(otan ginei h apobolh)NA DOYME EAN EXO KATI KAI NEES PROSPATHEIES
KAI PALI KORITSIA SAS EYXARISTO PARA POLY

208χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τετ Οκτ 05, 2011 12:32 pm

mommy12585

mommy12585
gogothanos έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
polla erothmata..

katarxas na soy zhsei to koritsaki soy kai na nai panta ygies..
loipon emena moy pan shmera sto thriasio oti moro den yparxei kai na afhso ton organismo moy na apobalh mono toy apla tha pao meta apo 2 meres na ksana kano xoriakh...koritsia eyxaristo gia thn symparastash mou katalagiazoyn ton pono.
exo mia aporia den mporoysan na me baloyn kateytheian gia apoksesh na mhn ponao?giati me tyranane toso?giati me balane se olh aythn thn diadhkasia sto na perimeno?
ti tha kano apo do kai pera?xo tosa giati sto kefali poy konteyei na spasei apo ton pono...
telos panton ti na kanoyme oti egine egine tipota den gyrna piso
THA KSEKINHSO ME EKSETASHS(otan ginei h apobolh)NA DOYME EAN EXO KATI KAI NEES PROSPATHEIES
KAI PALI KORITSIA SAS EYXARISTO PARA POLY

Είναι πολύ καλύτερο να το αποβάλλει μόνος του ο οργανισμός, και μετά από 10-15 μέρες να καθαρίσει η μήτρα μόνη της, παρά να κάνεις απόξεση πίστεψε με...ούτε εγώ είχα κάνει απόξεση...όπως σου είπα καμία φορά μερικές εγκυμοσύνες δε πιάνουν καλά ή πιάνονται καθυστερημένα, οπότε είναι λίγες οι πιθανότητες να συνεχιστούν! Σου εύχομαι μόλις ηρεμήσεις λίγο και περάσει αυτό το διάστημα, να ξαναπροσπαθήσεις και είμαι σίγουρη ότι θα ξαναμείνεις έγκυος.... Καλή τύχη χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 215994

209χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τετ Οκτ 05, 2011 2:02 pm

marakik

marakik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γωγούλα το κυριότερο είναι ότι είναι να γίνει να γίνει. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Είσαι μόνο 19 χρόνων. Εγώ είμαι τώρα 30.
Πριν 4 χρόνια είχα αποβολή, σε 11 μήνες ξανά αποβολή και 1.5 χρόνο μετά έμεινα ξανά έγκυος και έχω τώρα το Στεφανάκο μου που είναι 19 μηνών. Πρίν από 6 περίπου μήνες είχα ξανά αποβολή. Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης και πέρασα τα ίδια με εσένα όσων αφορά τους γιατρούς. Σκέψου ότι ήμουν έγκυος και ο γυναικολόγος μου, μου έλεγε για εξωσωματική γονιμοποίηση (Τρελόόόόόόό;;;;;;;;;;;;; ) Πήγα στην Αθήνα σε κάποιο γιατρό μέσω συγγενή και ακόμα και τώρα κάθε 6 μήνες με παρακολουθεί για εξετάσεις κλπ. Μετά τη δεύτερη αποβολή μου έγραψε εξειδικευμένες εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει. Εχω θρομβοφιλία. Αυτό ήταν ο λόγος που δεν αναπτυσόταν οι εγκυμοσύνες μου σωστά.Για να μπορέσω να κρατήσω το γιο μου στα χέρια μου έκανα κάθε μέρα ενέσεις στην κοιλιά και για 40 μέρες μετά που γέννησα. Στην τελευταία εγκυμοσύνη το πήρα αργά χαμπάρι με αποτέλεσμα να καθυστερήσω να ξεκινήσω τις ενέσεις, είχα και κάποια κιλά παραπάνω με αποτέλεσμα να αποβάλω. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λογικό γιατί οι ενέσεις που μου είχε γράψει τότε ήταν για το βάρος που είχα τότε, όχι το βάρος που έχω τώρα!
Αυτή είναι η ιστορία μου με λίγα (σχετικά!) λόγια. Όλα αυτά όμως τα ξεχνάω όταν βλέπω το γιο μου να μου γελάει και να μου φωνάζει "μαμα". Μην απογοητεύεσαι και όλα θα πάνε καλά.

210χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Τετ Οκτ 05, 2011 10:07 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marakik έγραψε:Γωγούλα το κυριότερο είναι ότι είναι να γίνει να γίνει. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Είσαι μόνο 19 χρόνων. Εγώ είμαι τώρα 30.
Πριν 4 χρόνια είχα αποβολή, σε 11 μήνες ξανά αποβολή και 1.5 χρόνο μετά έμεινα ξανά έγκυος και έχω τώρα το Στεφανάκο μου που είναι 19 μηνών. Πρίν από 6 περίπου μήνες είχα ξανά αποβολή. Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης και πέρασα τα ίδια με εσένα όσων αφορά τους γιατρούς. Σκέψου ότι ήμουν έγκυος και ο γυναικολόγος μου, μου έλεγε για εξωσωματική γονιμοποίηση (Τρελόόόόόόό;;;;;;;;;;;;; ) Πήγα στην Αθήνα σε κάποιο γιατρό μέσω συγγενή και ακόμα και τώρα κάθε 6 μήνες με παρακολουθεί για εξετάσεις κλπ. Μετά τη δεύτερη αποβολή μου έγραψε εξειδικευμένες εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει. Εχω θρομβοφιλία. Αυτό ήταν ο λόγος που δεν αναπτυσόταν οι εγκυμοσύνες μου σωστά.Για να μπορέσω να κρατήσω το γιο μου στα χέρια μου έκανα κάθε μέρα ενέσεις στην κοιλιά και για 40 μέρες μετά που γέννησα. Στην τελευταία εγκυμοσύνη το πήρα αργά χαμπάρι με αποτέλεσμα να καθυστερήσω να ξεκινήσω τις ενέσεις, είχα και κάποια κιλά παραπάνω με αποτέλεσμα να αποβάλω. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λογικό γιατί οι ενέσεις που μου είχε γράψει τότε ήταν για το βάρος που είχα τότε, όχι το βάρος που έχω τώρα!
Αυτή είναι η ιστορία μου με λίγα (σχετικά!) λόγια. Όλα αυτά όμως τα ξεχνάω όταν βλέπω το γιο μου να μου γελάει και να μου φωνάζει "μαμα". Μην απογοητεύεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Συγνώμη που θα βγω λίγο εκτός θέματος απλώς επειδή με ενδιαφέρει, με τις ενέσεις που έκανες μετά τον τοκετό μπόρεσες να θηλάσεις κανονικά? Να σου ζήσει το αγοράκι σου!!Smile

211χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Οκτ 06, 2011 10:19 am

marakik

marakik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σ' ευχαριστώ πολύ. Ναι θήλασα κανονικά το γιο μου. Οι ενέσεις δούλευαν πλέον για μένα και δεν παιρνούσαν στο γάλα. Απλά " προστάτευσαν εμένα για να μην κάνω θρόμβους και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Το ίδιο ευχομαι και σε σένα. Να πάνε όλα καλά!

212χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Οκτ 06, 2011 11:14 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ, δεν ρωτούσα για μένα.Να σου ζήσει το παιδάκι σου να το χαίρεσαιSmile

213χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:17 am

kira

kira
Και ναι μετα απο 1 χρονο και κατι επανερχομαι στο θεμα με τα ίδια δυστυχως!!
είχα τελευταια περίοδο 18 μαιου,έκανα προχθες χοριακή και ήταν θετικά 1.081 μονάδες!!
Χάρηκα,αλλά συγκρατημένα μετά την αποβολή και περίμενα με αγωνία σήμερα την επαναληπτική εξέταση για να δω αν θα διπλασσιαστεί η χοριακή και ΔΥΣΤΥΧΩΣ πριν λίγο βγήκε το αποτέλεσμα 1.317!!
Πάλι ολαμε για παλινδρόμηση μάλον!!
Τι να πω??
Ήμουν χαμένη πολύ καιρό από το φόρουμ για προσωπικούς λόγους,αλλά σήμερα ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω.. Sad

214χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:19 am

kira

kira
Α και να σας πω οτι μετά την προηγούμενη αποβολή έκανα έλεγχο για θρομβοφιλία και ότι χρειαζόταν και ήταν όλα καλά!!
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!!!!!

215χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:19 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Και ναι μετα απο 1 χρονο και κατι επανερχομαι στο θεμα με τα ίδια δυστυχως!!
είχα τελευταια περίοδο 18 μαιου,έκανα προχθες χοριακή και ήταν θετικά 1.081 μονάδες!!
Χάρηκα,αλλά συγκρατημένα μετά την αποβολή και περίμενα με αγωνία σήμερα την επαναληπτική εξέταση για να δω αν θα διπλασσιαστεί η χοριακή και ΔΥΣΤΥΧΩΣ πριν λίγο βγήκε το αποτέλεσμα 1.317!!
Πάλι ολαμε για παλινδρόμηση μάλον!!
Τι να πω??
Ήμουν χαμένη πολύ καιρό από το φόρουμ για προσωπικούς λόγους,αλλά σήμερα ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω.. Sad

ο γιατρός σου τι σου ειπε κοπέλα μου ? υπάρχει καθόλου ελπίδα?

216χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:21 am

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kira μου σε θυμαμαι μακαρι να μην ειναι αγαπη μου ο θεος μαζι σου να σαι δυνατη οπως εισαι παντα ειμαι σιγουρη ...λυπαμαι παρα πολυ μακαρι να γινει θαυμα να ειναι κατι λαθος ενημερωσε μας θετικη σκεψη για σενα

217χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:22 am

kira

kira
boubou μου τι κάνεις?Του είπα τηλεφωνικώς το νούμερο.Δεν είναι καθόλου καλό μου είπε,αλλά με περιμένει στις 4 να με δει εκτάκτως στο ιατρείο!
Από όσο ξέρω και έχω διαβάσει πάντως,δεν υπάρχει ελπίδα!

218χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:24 am

kira

kira
Αυγολεμονη έγραψε:kira μου σε θυμαμαι μακαρι να μην ειναι αγαπη μου ο θεος μαζι σου να σαι δυνατη οπως εισαι παντα ειμαι σιγουρη ...λυπαμαι παρα πολυ μακαρι να γινει θαυμα να ειναι κατι λαθος ενημερωσε μας θετικη σκεψη για σενα
\
Ευχαριστώ κοπέλα μου. Με το καλό το μωράκι σου!

219χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:25 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουράγιο κούκλα μου , τι να πω.

Έλειπες όντως καιρό κ έλεγα ότι θα χες ευχάριστα... Sad

Να σαι καλά κ δυνατή κ ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 417472

220χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:27 am

kira

kira
Ada έγραψε:Κουράγιο κούκλα μου , τι να πω.

Έλειπες όντως καιρό κ έλεγα ότι θα χες ευχάριστα... Sad

Να σαι καλά κ δυνατή κ ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 417472
ευχαριστώ Άντα μου!είναι πολύ δύσκολο,όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται!!
Τόσο που φοβάμαι και δεν έχω το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσω.

221χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:30 am

kira

kira
Το μόνο θετικό που διάβασα είναι ότι το είχε περάσει και μια άλλη κοπέλα από εδώ η Βίβιαν και τελικά πήγαν όλα καλά!
Ευχομαι να γίνει και σε μένα το θαύμα!

Μακάρι να το διαβάσει η Βίβιαν και να μας πει,αν θέλει,την εμπειρία της!

222χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:30 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:boubou μου τι κάνεις?Του είπα τηλεφωνικώς το νούμερο.Δεν είναι καθόλου καλό μου είπε,αλλά με περιμένει στις 4 να με δει εκτάκτως στο ιατρείο!
Από όσο ξέρω και έχω διαβάσει πάντως,δεν υπάρχει ελπίδα!

καλα ειμαι κουκλα μου!
απ'οσο θυμάμαι έχεις ενα κοριτσάκι?? να προσπαθήσεις να πάρεις δύναμη απο το παιδάκι σου για ότι ερθει! και θα ελεγα να παει ο άντρας σου να κανει καποια εξέταση γιατι μπορει να ειναι δικο του το θεμα που δν μένει το σπορακι!το έχετε κοιτάξει κι αυτό το ενδεχόμενο?

223χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:33 am

kira

kira
Ναι Μπουμπού μου ο Θεός μου χάρισε το κοριτσάκι μου!!
Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου δεν έκανε εξετάσεις,ούτε το σκέφτηκα να σου πω ότι μπορεί να έχει σχέση,από τη στιγμή που γίνεται η σύλληψη!!!

Και σε σένα η ώρα η καλή κοπέλα μου!!!!

224χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:34 am

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kira ποτε σου μα ποτε σου δεν θα το ξαναπεις αυτο ξερω πως νιωθεις οπως θα ενιωθα και εγω και η καθεμια στη θεση σου η επιτυχια στην ανθρωποτητα εγινε στην 100στι προσπαθεια οταν ο ο προηγουμενος σταματησε στην 99τι περιμενε να δουμε τι θα πει ο γιατρος και οσο και να πονα τπτ δεν θα χτυπησει την δυναμη της ψυχουλας σου και να σε σταματησει μαζι σου προσπαθουν πολλες με πολλα εμποδια και δυσκολια μην τα παρατησεις ποτε η παναγιτσα να σου δωσει ολη τη δυναμη μου θες χιλιες αγκαλιες μην παρετηθεις ποτε δεν εισαι μονη κουραγιο

225χαμηλη χοριακη sos - Σελίδα 9 Empty Απ: χαμηλη χοριακη sos Πεμ Ιουν 21, 2012 2:35 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστώ !!

σε ρωτάω γιατι μια κοπέλα απο την παρέα μας ειχε αποβολη και το κοιταξαν και ειχε ενα θεματάκι τελικα ο άντρας της και του εδωσαν θεραπεια για να ξαναπροσπαθήσουν!!
κοιταξτε το κι αυτο! ποτέ δν ξέρεις!
μπορεί να ειναι κατι πολύ απλό!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις