76 Απ: eseis pos gennisate ? Fysiologika i me kaisariki ? Πεμ Απρ 05, 2012 4:53 am
Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φυσιολογικά κι εγώ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
OXI OXI ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΒΑΖΕ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΤΟ ΛΕΜΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΛΛΟΥ... ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ..... ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΑΣ?ria28 έγραψε:λαρα οταν λες βαζατε χερι τι εννοεισ?βαζει το χερι ο γιατρος μεσα στο.....και χωραει?δεν ποναει?η εκεινη την ωρα δεν καταλαβαινεις και πολλα?αχ αγχωθηκα τωρα.ντρεπομαι να βαλει το χερι ο γιατρος και οχι τιποτα αλλο ,ειχα γυναικα γυναικολογο αλλα αλλαξα και τωρα θα παω σε αντρα απο δω καιπερα.
tatijana έγραψε:Καισαρικη και δε με νοιαζει που δεν πηγα φυσιολογικα,εγω κ το παιδι μου να ειμαστε καλα...
Μπράβο θα σε πάρω ως παράδειγμα!!Γιατί με πρήξανε μετά την 1η μου γέννα με καισαρική ότι μόνο 2 θα μπορώ να κάνω!!Από την αρχή πόσες γέννες σου είπανε μπορείς να κάνεις με καισαρική?Όλες ήταν το ίδιο σε άποψη πόνου και να σηκωθείς μετά από αυτές?Να χαίρεσε τα παιδάκια σου όλαααααα να είναι πάντα υγιή!!mamamatina έγραψε:Το πώς πήγαινα και τελικά πώς γέννησα είναι μεγάλη ιστορία. Πάντως έχω τρείς καισαρικές, τρία παιδάκια υγιέστατα και πάω για το τέταρτο (και τελευταίο). Ενοείται καισαρική κι αυτό.
Θα ήθελα να πάω στην ΚΟΥΒΑ!!!Αλήθεια το γιό σου Μαγκάιβερ θα τον βγάλεις?Το είχα απορία!Ο γιατρός σου σου είπε ότι μετά από 2καισαρικές μπορείς να κάνεις φυσιολογικό??Κορίτσια αυτά να τα λέτε ΔΥΝΑΤΑ για να μας δίνετε θάρρος και ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις!!Στην 1η καισαρική δεν πόνεσες στη 2η γιατί?Σύντομη γέννα,άλλος γιατρός,ξανά στο ίδιο σημείο ράμματα?Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!joannakuba έγραψε:Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα με καισαρική λόγω του οτι ο γιατρός ήταν λίγο φοβισμένος απο το γεγονός οτι ΕΙΧΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 11 χρόνια πριν.
Το δευτερο νινί μου το έκανα κι αυτο με καισαρική γιατι ΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ.....μου ειπε "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ, πάμε φυσιολογικά" η μαμά μου απέξω έλεγε
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩ μέχρι να βγείς........χαχααχ
Τώρα κυοφορώ τον ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ.....τον ΜΑΓΚΑΙΒΕΡΑΚΟ ΜΟΥ.......και έχω τον ίδιο ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ...
ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!
Οχι τπτ..........αλλά τωρα πια δεν έχω καθόλου βοήθεια απο πουθενά....και ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ πόσο θα πονάει η τρίτη καισαρική....διότι στην πρωτη δεν πονεσα καθόλου...αλλά στη δεύτερη......ΨΟΦΗΣΑΑΑ
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Μπράβο θα σε πάρω ως παράδειγμα!!Γιατί με πρήξανε μετά την 1η μου γέννα με καισαρική ότι μόνο 2 θα μπορώ να κάνω!!Από την αρχή πόσες γέννες σου είπανε μπορείς να κάνεις με καισαρική?Όλες ήταν το ίδιο σε άποψη πόνου και να σηκωθείς μετά από αυτές?Να χαίρεσε τα παιδάκια σου όλαααααα να είναι πάντα υγιή!!Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα καλά να πάνε με τη γέννα!!!mamamatina έγραψε:Το πώς πήγαινα και τελικά πώς γέννησα είναι μεγάλη ιστορία. Πάντως έχω τρείς καισαρικές, τρία παιδάκια υγιέστατα και πάω για το τέταρτο (και τελευταίο). Ενοείται καισαρική κι αυτό.
ria28 έγραψε:joannakuba bravo sou!και γω νομιζα αν κανεισ καισαρικη μονο μεχρι 2 παιδακια σου επιτρεπουν να κανεις συνολικα και η απομενη γεννα παλι μονο με καισαρικη.προφανως αυτο δεν ισχυει και αυτο ειναι πολυ καλο και θετικο αν μια γυναικα κα θελεια να αποκτησει και αλλα παιδακια μπορει αλλα καιφυσιολογικα.
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Θα ήθελα να πάω στην ΚΟΥΒΑ!!!Αλήθεια το γιό σου Μαγκάιβερ θα τον βγάλεις?Το είχα απορία!Ο γιατρός σου σου είπε ότι μετά από 2καισαρικές μπορείς να κάνεις φυσιολογικό??Κορίτσια αυτά να τα λέτε ΔΥΝΑΤΑ για να μας δίνετε θάρρος και ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις!!Στην 1η καισαρική δεν πόνεσες στη 2η γιατί?Σύντομη γέννα,άλλος γιατρός,ξανά στο ίδιο σημείο ράμματα?Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!joannakuba έγραψε:Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα με καισαρική λόγω του οτι ο γιατρός ήταν λίγο φοβισμένος απο το γεγονός οτι ΕΙΧΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 11 χρόνια πριν.
Το δευτερο νινί μου το έκανα κι αυτο με καισαρική γιατι ΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ.....μου ειπε "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ, πάμε φυσιολογικά" η μαμά μου απέξω έλεγε
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩ μέχρι να βγείς........χαχααχ
Τώρα κυοφορώ τον ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ.....τον ΜΑΓΚΑΙΒΕΡΑΚΟ ΜΟΥ.......και έχω τον ίδιο ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ...
ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!
Οχι τπτ..........αλλά τωρα πια δεν έχω καθόλου βοήθεια απο πουθενά....και ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ πόσο θα πονάει η τρίτη καισαρική....διότι στην πρωτη δεν πονεσα καθόλου...αλλά στη δεύτερη......ΨΟΦΗΣΑΑΑ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Σχετικά με τον τοκετό » eseis pos gennisate ? Fysiologika i me kaisariki ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης