Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
756 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 756 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τρι Μάης 17, 2011 11:55 pm

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα!!Πλακα κανετε!!!παιζει να ειναι και ψεμα???!!!μα ποιος θα καθοταν να ζηταει βοηθεια για κατι που πραγματικα δεν τον νοιαζει!!!!Κατι θα ξερετε βεβαια για να το λετε!Αν σας ρωτησω ποτε πως φτιαχνετε ο μουσακας μην μου απαντησετε ειληκρινα δεν θα με ενδιαφερει καθολου!!!και μου εκανε εντυπωση οτι δεν απαντησε σε καμοια ερωτηση μας!!!παντως ετσι οπως τα εγραφε μακαρι να ειναι ψεμα γιατι αυτη η ψυχουλα θα υποφερει χωρις τη μαμα της!!!

27egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 12:12 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lenaki1982 έγραψε:
nena1988 έγραψε:συγνωμη που θα το πω αλλα δεν μου φαινεται και τοσο αληθινη η ιστορια σου... Embarassed Μου θυμιζει ενα επεισοδιο απο το οικογενειακες ιστοριες,τεσπα αν ειναι οντως αληθεια κανε οτι σου ειπαν τα κοριτσια,αν ειναι ψεμα,απλα δεν θα ασχοληθω.. Very Happy
εγώ απλά συμφωνώ με την nena1988...

Ναι, ¨μπαζει¨ απο παντου η ιστορια...

28egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 12:31 am

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ότι μπάζει μπάζει
κι εγώ αδυνατώ να το πιστεψω
εξαρχής ήμουν πολύ υποψιασμένη
αλλά μία τις χιλίοις να υπάρχει τέτοιο δίλημμα σε κορίτσι καλύτερα να τη συμβουλέψουμε παρά να την αποθαρρύνουμε να πράξει το σωστό !
Twisted Evil

29egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 12:38 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Νενεν"]
lenaki1982 έγραψε:
nena1988 έγραψε:συγνωμη που θα το πω αλλα δεν μου φαινεται και τοσο αληθινη η ιστορια σου... Embarassed Μου θυμιζει ενα επεισοδιο απο το οικογενειακες ιστοριες,τεσπα αν ειναι οντως αληθεια κανε οτι σου ειπαν τα κοριτσια,αν ειναι ψεμα,απλα δεν θα ασχοληθω.. Very Happy

και εγω κορίτσια συμφώνο μαζί σας . μπαζει απο παντου .αλλα ποτε δεν ξέρεις σιγούρα .πάντως αν είναι αλήθεια πρεπει να βοηθήθει που δεν έχει πραξει σώστα. αλλα αν είναι ψέμα παλι πρόβλημα έχει να κατασκευάσει τέταιοα ιστορία. ποτε δεν ξέρεις τι κρύβει η ψυχή του καθενός.

30egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 12:40 am

Ελινα

Ελινα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
βανια έγραψε:Ειλικρινά η όλη ιστορία μου φαίνεται σαν ένα καλό σενάριο αλλά με όχι τόσο καλό τέλος . Αρχικά είναι προς τιμή σου που κράτησες το μωρό σίγουρα το ενστικτό σου σε οδήγησε θετικά σε αθτό οι περισσότερες κοπέλες δυστυχώς θα το έριχνε .Απο εκεί και πέρα απο ότι είδα είσαι ενήλικη και κανένας δεν μπορεί να σε αναγκάσει να το δώσεις για υιοθεσία σίγουρα θα φέρουν αντιρρήσεις και θα τους έρθει κάπως αλλά απο τη στιγμή που μέχρι τώρα μπόρεσες και τα έβγαλες πέρα μόνη χωρίς βοήθεια θα καταλάβουν ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα .Τα σαιτ που σου έβαλε η κοπέλα βοηθούν πολύ αλλά το σημαντικότερο είναι να μιλήσεις εσύ αρχικά στη μητέρα σου και μετά μαζί στον πατέρα σου. Το παιδί δεν είναι βαλίτσα πρέπει να είναι κοντά σου

Και που ειναι ενηλικη δεν δειχνει να φερεται σαν ενηλικη....

Τι παει να πει για μια κοπελα 18-22 χρονων που σπουδαζει σε ΞΕΝΗ ΠΟΛΗ ''ειπαν οι γειτονες διαφορα και ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ'' ???? Γινονται αυτα??? Θα τρελαθουμε τωρα???

Δηλαδη οι γειτονες σχολιασαν στους γονεις της μονο τον τροπο ζωης της και δεν τους ειπαν οτι εχει ενα παιδι!!!!!! Η' μηπως απο τη γειτονια 9 μηνες δε προσεξε κανεις τη κοιλια μεχρι απεναντι, ουτε την ειδαν να μπαινοβγαινει με το μωρο αγκαλια???

Επισης,, ας πουμε οτι εγινε ετσι... μιλαμε για μια κοπελα που εγινε ΜΑΝΑ υποτιθεται κρυφα απο ολους (δηλαδη ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να κανει κατι τετοιο,,, και ΔΕΝ εχει τα κοτσια να πει ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ???ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ!! Η' εστω να πει οχι δε παραταω το πανεπιστημιο και θα μεινω εδω ας λενε οτι θελουν οι γειτονες...και να συνεχισει να κρυβει το παιδι απο τους γονεις της αλλα τουλαχιστον θα μεινει κοντα του....

Και τελος... Εω ξερω οτι οταν μια γυναικα γινει μανα και ιδιαιτερα με τετοιες συνθηκες γινεται υιαινα!!!!!!
Οτι και να της πουν γονεις και φιλοι και γειτονες εχει πλεον προταιρεοτητα το παιδι της γτ μονο αυτη ξερει ποσο πολυ θελησε να το κρατησει,,, και εδω βλεπουμε μια κοπελα που βαζει ολους τους αλλους μπροστα εκτος απο το σπλαχνο της...Εδω εμενα αν με ρωταγανε ποιον αγαπας ''περισσοτερο'' ας πουμε,,ή ποιον θα επαιρνες μαζι σου σε ενα απομονωμενο νησι για την υπολοιπη ζωη σου, τη μανα σου ή τη κορη σου , θα ελεγα τη κορη μου...

Πολλες αντιφασεις που βαση λογικης δεεεν στεκουν!!!!!!!!!!Βεβαια δε βρισκω και το λογο να γραψει καποιος ενα τετοιο ψευτικο θεμα....Αν ισχυει παντως κοιτα το παιδι σου γτ μονο αυτο σε εχει αναγκη κ ασε τα μπεμπεκισματα....Η μανα σου και ο πατερας σου εχουν ο ενας τον αλλον,,,αυτο το παιδι μονο εσενα εχει, μην το εγκαταλειπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μην νομιζεις ,, το αντιλαμβανεται και ας μη το καταλαβεινεις! Sad

ΥΓ..Το εχω δει κ εγω το επεισοδειο που λετε απο τις οικ. ιστοριες! Very Happy

31egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 1:10 am

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μη σας φαίνεται περιεργο το οτι καποιος-α μπαινει στη διαδικασια να γραψει κατι τετοιο. Μιλαω για την περιπτωση που ειναι ψέματα. Το'χω δει στο παρελθον και μαλιστα μας δουλευε κανονικα για μεγαλο χρονικο διαστημα και ηταν και πολυ ενεργο μελος του φορουμ στο οποιο αναφερομαι. Υπηρχαν ομως και αλλες ιστοριες μαϊμου και πολλες φορες μας ειχαν φτασει και στο σημειο να τσακωνομαστε και τα μελη μεταξυ μας.

Βεβαια σε τετοιες καταστασεις δεν μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρος. Πριν κανενα τριμηνο ακουσαμε στις ειδησεις για μια κοπελιτσα, ηταν και αθλητρια που ξαφνικα την επιασαν οι πονοι στην προπονηση. Νομιζω στη Λαρισα.

Συμφωνώ οτι η ιστορια εχει αντιφάσεις. Τις επεσήμανε η Ελινα.

Ωστοσο να ειστε σιγουρες οτι η Ολιβ ειναι εδω και οταν χρειαστει θα επέμβει! Wink

Γι' αυτο λοιπον δωστε τις απαντησεις σας απλα μην κανετε το λαθος και ταυτιστείτε με την ιστορια! egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 417472

32egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 1:17 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Αnna1975"]
Νενεν έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

και εγω κορίτσια συμφώνο μαζί σας . μπαζει απο παντου .αλλα ποτε δεν ξέρεις σιγούρα .πάντως αν είναι αλήθεια πρεπει να βοηθήθει που δεν έχει πραξει σώστα. αλλα αν είναι ψέμα παλι πρόβλημα έχει να κατασκευάσει τέταιοα ιστορία. ποτε δεν ξέρεις τι κρύβει η ψυχή του καθενός.

εμενα μου φαινεται παραλογο να εχει αφησει το μωρο σε μια φιλη...τι φιλη δηλαδη ..απο το πανεπιστημιο.??..που μενει μονη?/..και ξερει να φροντιζει ενα μωρο με οσα αυτο θελει,,,,και δεν εχει αλλες υποχρεωσεις......
αυτο δεν μου παει καλα....
μαλλον η ιστορια δεν ειναι αληθηνη..

33egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 3:56 am

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παντως αν ειναι μουφα η ολη ιστορια τι να πω.δηλαδη να μπαινουν στην διαδικασια να στηνουν ολοκληρο σεναριο για πιο λογο?τι κερδιζει δηλαδη η κοπελα τωρα?ασε που δεν απαντησε σε καμια μας.Κριμα παντως μερικα μελοι να δημοσιευουν πραγματα που δεν αληθευουν και να μας κανουν να μπουμε στην διαδικασια να βαλουμε τον εαυτο μας στην θεση τους , να τους συμπαρασταθουμε ,να μπουμε στην ψυχολογια τους και παρολα αυτα να ειναι ψευτικα.τι να πω..........

34egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 3:57 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνώ με όσα επιχειρήματα αναφέρθηκαν πιο πάνω και αποδεικνύουν ότι η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά για μια ακόμα φορά δεν πρόλαβα να τα ξεράσω όλα πρώτη Mad ...Μα τι θα γίνει με ΄σας βρε, με το πληκτρολόγιο κοιμάστε??? egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 850933 Razz

Εγώ προσωπικά με το που τη διάβασα, από τα μισά της κι όλας και πέρα από όλα αυτά που αναφέρθηκαν απο τα υπόλοιπα κορίτσια, κατάλαβα ότι:

-Η Αφηγήτρια όχι μόνο ψεύδεται, αλλά είναι και αφηγητής, γιατί μια γυναίκα που πονάει και μάλιστα που χάνει το παιδί της δεν αφηγείται τόσο πεζά, ουρλιάζει τον πόνο της. Διαβάζεις το κάθε γράμμα και κλαις, το νιώθεις στα μέσα σου.
Για διαβάστε μανούλες ακόμα μια φορά τις δικές σας ιστορίες, ή καλύτερα μια εξίσου τραγική ιστορία, την ιστορία της blackrose μας που έχασε μισή ζωή με το χαμό του παιδιού της και συγκρίνεταί την. Σαφώς και θα ξεχωρίσετε ποια είναι η ψεύτικη και ποια η πραγματική. Ο πόνος της μάνας κάνει μπαμ!

-Έπειτα, το βασικό που παρατήρησα σε όλη την έκφρασή του ήταν ένα τεράστιο ΕΓΩ. Εγώ τι θα κάνω, εμένα οι γονείς μου θα με σκοτώσουν, εγώ δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, εγώ μωρό-πανεπιστήμια, εγώ άφησα το μωρό, εγώ εγώ εγώ. Το "εκείνο" που είναι? Το ανέφερε μόνο για να μας πει ότι το άφησε στη φίλη και τέλος?
Μια μάνα μιλάει πάντα, συνέχεια και μόνο για το παιδί της, πόσο μάλλον όταν το στερείτε και βιώνει το ενδεχόμενο να της το πάρουνε για πάντα.

-Από την άλλη... μα πόσο ιδανική και καλή φίλη είναι δαύτη που δέχεται να κρατήσει το "κρυφό" παιδί μιας που την ξέρει μόλις 1-2 χρόνια.
Αυτή η συμφοιτήτρια δεν είχε γονείς, δεν είχε δική της ζωή, δεν είχε φίλους να μπαινοβγαίνουν και να βλέπουν, γείτονές να ακούν? Σε βουνό έμενε?
Πρέπει να ξέρει ο φίλος μας πως τα μωρά δεν είναι μουγκά, ούτε περνούν απαρατήρητα. Αν ήταν γυναίκα, ακόμα και άμυαλη για να γράψει μια τέτοια ιστορία, θα το 'ξερε και θα ήταν πιο προσεχτική.
Και 'γώ φοιτήτρια υπήρξα, αλλά τέτοια συμφωνία δεν θα έκανα ποτέ, ακόμα κι αν επρόκειτο για το παιδί της αδερφής μου!

-Του ξέφυγε όμως η ηλικία στο Nick κατά την εγγραφή, που δηλώνει απροσεξία και είναι κάτι που δεν χαρακτηρίζει τις γυναίκες, ειδικά όταν θέλουμε να... πούμε τα ψεματάκια μας.
Δλδ, αν τώρα είναι 18 και αν υποθέσουμε ότι γέννησε πριν 1,5 χρόνο και βάλε και ακόμα 1 έτος σπουδών που είχαν προηγηθεί... καλά, έχουν αλλάξει τόσο τα πράματα απο τότε που αποφοίτησα που τα παιδιά σπουδάζουν πλέον απο τα 15 τους???
Μπράβο! Και γώ ο βλάξ περίμενα μέχρι τα 18 μου! Razz

Μπορώ να γράψω και γω ένα κάρο άλλα για το θέμα, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ περαιτέρω.
Πάντως για όσες απάντησαν σοβαρά, δε νομίζω ότι την πιστέψανε διόλου την ιστορία, απλά... μια μάνα ξέρει πάντα να δείχνει κατανόηση στον παλιμπαιδισμό και να υπομένει της -αταξίες- του καθενός, έτσι έχει μάθει και έτσι πράττει. Απο σεβασμό και μόνο και για να διατηρήσουν το επίπεδο της ομάδας κόσμιο, απαντήσανε κομψά και εντός του θέματος.

Αμφιβάλλω αν υπήρξε έστω και μία απο εμάς που να μην σκέφτηκε καθώς διάβαζε την ιστορία, ότι μπορεί και να' ναι και μπούρδα... σχεδόν οι περισσότερες που απαντήσατε σοβαρά, είχατε στην απάντηση σας έστω μια φορά μια φράση του στυλ "περίεργη ιστορία, απίστευτο σενάριο" κλπ. κλπ.... Το ένστικτο της γυναίκας κορίτσια, δεν εξαπατάτε τόσο απλά, κάτι που αν η αφηγήτρια ήταν γυναίκα θα το γνώριζε εκ των προτέρων Very Happy

Τέλος, για όσες δεν μπορούν να διανοηθούν το γιατί ένας άνθρωπος θα έμπαινε στον κόπο να φτιάξει μια τόσο σοβαρή ιστορία, αν δεν είχε τους λόγους του ή αν όντως δεν ήταν αληθινή, έχω να πω το εξής...
Μα είχε τους λόγους του... αποζητά την προσοχή, το ενδιαφέρον οποιουδήποτε.
Αυτά τα άτομα συνήθως δεν μπορούν να προσελκύσουν κόσμο στη ζωή τους, να κάνουν εύκολα φίλους και ψάχνουν διέξοδο στο διαδίκτυο, να φτιάξουν εκεί έναν άλλο κοινωνικό κύκλο, στον οποίο θα έχουν κύριο ρόλο. Όταν όμως ούτε εκεί τα καταφέρνουν, στρέφονται σε αυτήν την λύση για να τους προσέξουν και να γίνουν μέσα από τα βιώματα τους έστω και για λίγο «ορατοί». Να νιώσουν ότι έχουν την συμπόνια, την σκέψη, την συμπαράσταση, τον θαυμασμό κάποιων, αγνώστων μεν, αλλά κάποιων.
Τώρα, υπάρχουν και τα άλλα άτομα, αυτά που το κάνουν απλά για να σπάσουν πλάκα, να περάσει η ώρα, να το δείξουν σε συνομηλίκους τους ότι έκαναν κατόρθωμα, αλλά αυτά τα άτομα συνήθως γράφουν κείμενα χαμηλής σοβαρότητας. Δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να γράψουν μια τόσο σοβαρού ύφους ιστορία για το τίποτα. Αυτά τα άτομα ζούνε για να κάνουν τα πάντα μπάχαλο και δεν τους ενδιαφέρει αν παρεξηγηθούν ή όχι και σε αυτήν την περίπτωση δεν δεν έχουμε να κάνουμε μ' αυτά.

Ενδεικτικό παράδειγμα:
Κάποτε, ένα απο τα ποιήματα που είχα γράψει και αφορούσε κάποια απο τα βιώματα μου, είχα την ανάγκη και το ανέβασα στο Jokes.gr για να το μοιραστώ και με άλλους.
Χρόνια μετά, το είδα να σουλατσέρνει σε ένα μεγάλο και γνωστό φόρουμ ως Thread.
Στην αρχή και πριν το ανοίξω, ένιωσα χαρά που σκέφτηκα πως άρεσε τόσο σε κάποιον, ώστε να κάνει τον κόπο και να το δημοσίευσει σε ένα τέτοιο χώρο. Άλλωστε, όταν βγάζεις κάτι στο διαδίκτυο να κυκλοφορεί ελεύθερο, γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα αναπαραχθεί χωρίς την άδειά σου. Σε αυτό δεν είχα ποτέ θέμα.
Όταν όμως μπήκα στη δημοσίευση, έμεινα άναυδη με το περιεχόμενο της...
Η εν λόγω 18 ετών δεσποινίδα, αν και ισχυριζόταν 22, που το είχε αντιγράψει, το αποκαλούσε καθαρά δικό της δημιούργημα και μάλιστα το συνόδευε με την κατάλληλη δακρύβρεχτη ιστορία, πιθανότατα για να πάρει τα κατάλληλα σχόλια θαυμασμού και συμπαράστασης, γιατί όχι και να αυξήση των αριθμό των viewers της. Το γελοίο ήταν ότι, δεν είχε κάνει κάν τον κόπο να αλλάξει ούτε τον τίτλο που είχα δώσει στο ποιήμα μου Rolling Eyes
Αυτό που στην πραγματικότητα με εκνεύρισε όμως, ήταν ότι ισχυριζόταν και αυτό είναι αξιολύπητο, πως έγραψε το ποίημα για μια πολύ καλή της φίλη που είχε ορκιστεί να είναι πάντα κοντά της, που είχαν ζήσει μια ζωή μαζί και δυστυχώς αρρώστησε από ανίατη ασθένεια και πέθανε. Και ο πόνος της ήταν μεγάλος, υπέφερε και διάβασε αυτό το γράμμα στην κηδεία της κλπ κλπ. Ασχέτως αν κατάλαβε ακόμα και το νόημα του ποιήματος μου λάθος, γιατί δεν μιλούσε καν για θάνατο. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.

...Η ιστορία πραγματικά ακουγόταν τραγική, τόσο που επειδή συμβαίνει σε πολλά σπίτια, θεώρησα και μόνο προσβολή το ότι την χρησιμοποίησε μαζί με το ποιήμα μου για να προκαλέσει θαυμασμό και να πάρει τι? ψήφους?

Και τελικά όλα όσα ισχυριζόταν ήταν τόσο αλήθεια, όσο και το ότι έγραψε αυτό το ποίημα η ίδια.
Μάλιστα, είχε το θράσος να εμμένει επί δύο εβδομάδες στην ιστορία της μέχρι φυσικά που εμφάνισα τα αποδεικτικά μου στοιχεία δημοσίως και από τη μια μέρα στην άλλη εξαφανίστηκε τόσο αυτή, όσο και το post της και δεν την ξαναείδα ποτέ, τουλάχιστον με το ίδιο Nickname.
Τις ψυχές όμως αυτών των ανθρώπων που έτυχε να ανταποκριθούν στο σενάριο της, όπως εσείς σε αυτη τη διμοσίευση, τις τάραξε και πολύ περισσότερο όταν ξεσκεπαστηκε η φάρσα... τις εξαπάτησε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, μη σας φαίνεται παράξενο το ότι κάποιος μπορεί να μπει σε τέτοια διαδικασία, να γράψει ένα ψέμα, μια ολόκληρη ιστορία βγαλμένη απο το μυάλό του, μόνο και μόνο "γιατί έτσι". Για πολλούς είναι τρόπος διασκέδασης να παίζουν με τα συναισθήματα σας και για άλλους, τρόπος επιβεβαίωσης της ύπαρξης τους.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, είδη είπα πολλά... όπως πάντα άλλωστε Razz Razz Razz

35egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 5:15 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ...ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!

36egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 5:21 am

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νενακι μου γι' αυτο και εγω συμβουλεψα τις κοπελες να μην ταυτιστουν με την ιστορια, για να μη νιωσουν μετα οπως λες και εσυ εξαπατημενες.

Κατα τα αλλα νομιζω οτι τα ειπες ολα οσο αφορα τους λογους που μπορει καποιος να μπει σ΄αυτην τη διαδικασια.

37egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 5:32 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NeNaKi_Gr έγραψε:Συμφωνώ με όσα επιχειρήματα αναφέρθηκαν πιο πάνω και αποδεικνύουν ότι η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά για μια ακόμα φορά δεν πρόλαβα να τα ξεράσω όλα πρώτη Mad ...Μα τι θα γίνει με ΄σας βρε, με το πληκτρολόγιο κοιμάστε??? egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 850933 Razz

Εγώ προσωπικά με το που τη διάβασα, από τα μισά της κι όλας και πέρα από όλα αυτά που αναφέρθηκαν απο τα υπόλοιπα κορίτσια, κατάλαβα ότι:

-Η Αφηγήτρια όχι μόνο ψεύδεται, αλλά είναι και αφηγητής, γιατί μια γυναίκα που πονάει και μάλιστα που χάνει το παιδί της δεν αφηγείται τόσο πεζά, ουρλιάζει τον πόνο της. Διαβάζεις το κάθε γράμμα και κλαις, το νιώθεις στα μέσα σου.
Για διαβάστε μανούλες ακόμα μια φορά τις δικές σας ιστορίες, ή καλύτερα μια εξίσου τραγική ιστορία, την ιστορία της blackrose μας που έχασε μισή ζωή με το χαμό του παιδιού της και συγκρίνεταί την. Σαφώς και θα ξεχωρίσετε ποια είναι η ψεύτικη και ποια η πραγματική. Ο πόνος της μάνας κάνει μπαμ!
-Έπειτα, το βασικό που παρατήρησα σε όλη την έκφρασή του ήταν ένα τεράστιο ΕΓΩ. Εγώ τι θα κάνω, εμένα οι γονείς μου θα με σκοτώσουν, εγώ δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, εγώ μωρό-πανεπιστήμια, εγώ άφησα το μωρό, εγώ εγώ εγώ. Το "εκείνο" που είναι? Το ανέφερε μόνο για να μας πει ότι το άφησε στη φίλη και τέλος?
Μια μάνα μιλάει πάντα, συνέχεια και μόνο για το παιδί της, πόσο μάλλον όταν το στερείτε και βιώνει το ενδεχόμενο να της το πάρουνε για πάντα.

-Από την άλλη... μα πόσο ιδανική και καλή φίλη είναι δαύτη που δέχεται να κρατήσει το "κρυφό" παιδί μιας που την ξέρει μόλις 1-2 χρόνια.
Αυτή η συμφοιτήτρια δεν είχε γονείς, δεν είχε δική της ζωή, δεν είχε φίλους να μπαινοβγαίνουν και να βλέπουν, γείτονές να ακούν? Σε βουνό έμενε?
Πρέπει να ξέρει ο φίλος μας πως τα μωρά δεν είναι μουγκά, ούτε περνούν απαρατήρητα. Αν ήταν γυναίκα, ακόμα και άμυαλη για να γράψει μια τέτοια ιστορία, θα το 'ξερε και θα ήταν πιο προσεχτική.
Και 'γώ φοιτήτρια υπήρξα, αλλά τέτοια συμφωνία δεν θα έκανα ποτέ, ακόμα κι αν επρόκειτο για το παιδί της αδερφής μου!

-Του ξέφυγε όμως η ηλικία στο Nick κατά την εγγραφή, που δηλώνει απροσεξία και είναι κάτι που δεν χαρακτηρίζει τις γυναίκες, ειδικά όταν θέλουμε να... πούμε τα ψεματάκια μας.
Δλδ, αν τώρα είναι 18 και αν υποθέσουμε ότι γέννησε πριν 1,5 χρόνο και βάλε και ακόμα 1 έτος σπουδών που είχαν προηγηθεί... καλά, έχουν αλλάξει τόσο τα πράματα απο τότε που αποφοίτησα που τα παιδιά σπουδάζουν πλέον απο τα 15 τους???

Μπορώ να γράψω και γω ένα κάρο άλλα για το θέμα, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ περαιτέρω.
Πάντως για όσες απάντησαν σοβαρά, δε νομίζω ότι την πιστέψανε διόλου την ιστορία, απλά... μια μάνα ξέρει πάντα να δείχνει κατανόηση στον παλιμπαιδισμό και να υπομένει της -αταξίες- του καθενός, έτσι έχει μάθει και έτσι πράττει. Απο σεβασμό και μόνο και για να διατηρήσουν το επίπεδο της ομάδας κόσμιο, απαντήσανε κομψά και εντός του θέματος.

Αμφιβάλλω αν υπήρξε έστω και μία απο εμάς που να μην σκέφτηκε καθώς διάβαζε την ιστορία, ότι μπορεί και να' ναι και μπούρδα... σχεδόν οι περισσότερες που απαντήσατε σοβαρά, είχατε στην απάντηση σας έστω μια φορά μια φράση του στυλ "περίεργη ιστορία, απίστευτο σενάριο" κλπ. κλπ.... Το ένστικτο της γυναίκας κορίτσια, δεν εξαπατάτε τόσο απλά, κάτι που αν η αφηγήτρια ήταν γυναίκα θα το γνώριζε εκ των προτέρων Very Happy

Τέλος, για όσες δεν μπορούν να διανοηθούν το γιατί ένας άνθρωπος θα έμπαινε στον κόπο να φτιάξει μια τόσο σοβαρή ιστορία, αν δεν είχε τους λόγους του ή αν όντως δεν ήταν αληθινή, έχω να πω το εξής...
Αυτά τα άτομα συνήθως δεν μπορούν να προσελκύσουν κόσμο στη ζωή τους, να κάνουν εύκολα φίλους και ψάχνουν διέξοδο στο διαδίκτυο, να φτιάξουν εκεί έναν άλλο κοινωνικό κύκλο, στον οποίο θα έχουν κύριο ρόλο. Όταν όμως ούτε εκεί τα καταφέρνουν, στρέφονται σε αυτήν την λύση για να τους προσέξουν και να γίνουν μέσα από τα βιώματα τους έστω και για λίγο «ορατοί». Να νιώσουν ότι έχουν την συμπόνια, την σκέψη, την συμπαράσταση, τον θαυμασμό κάποιων, αγνώστων μεν, αλλά κάποιων.
Τώρα, υπάρχουν και τα άλλα άτομα, αυτά που το κάνουν απλά για να σπάσουν πλάκα, να περάσει η ώρα, να το δείξουν σε συνομηλίκους τους ότι έκαναν κατόρθωμα, αλλά αυτά τα άτομα συνήθως γράφουν κείμενα χαμηλής σοβαρότητας. Δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να γράψουν μια τόσο σοβαρού ύφους ιστορία για το τίποτα. Αυτά τα άτομα ζούνε για να κάνουν τα πάντα μπάχαλο και δεν τους ενδιαφέρει αν παρεξηγηθούν ή όχι και σε αυτήν την περίπτωση δεν δεν έχουμε να κάνουμε μ' αυτά.

Ενδεικτικό παράδειγμα:
Κάποτε, ένα απο τα ποιήματα που είχα γράψει και αφορούσε κάποια απο τα βιώματα μου, είχα την ανάγκη και το ανέβασα στο Jokes.gr για να το μοιραστώ και με άλλους.
Στην αρχή και πριν το ανοίξω, ένιωσα χαρά που σκέφτηκα πως άρεσε τόσο σε κάποιον, ώστε να κάνει τον κόπο και να το δημοσίευσει σε ένα τέτοιο χώρο. Άλλωστε, όταν βγάζεις κάτι στο διαδίκτυο να κυκλοφορεί ελεύθερο, γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα αναπαραχθεί χωρίς την άδειά σου. Σε αυτό δεν είχα ποτέ θέμα.
Η εν λόγω 18 ετών δεσποινίδα, αν και ισχυριζόταν 22, που το είχε αντιγράψει, το αποκαλούσε καθαρά δικό της δημιούργημα και μάλιστα το συνόδευε με την κατάλληλη δακρύβρεχτη ιστορία, πιθανότατα για να πάρει τα κατάλληλα σχόλια θαυμασμού και συμπαράστασης, γιατί όχι και να αυξήση των αριθμό των viewers της. Το γελοίο ήταν ότι, δεν είχε κάνει κάν τον κόπο να αλλάξει ούτε τον τίτλο που είχα δώσει στο ποιήμα μου Rolling Eyes
Αυτό που στην πραγματικότητα με εκνεύρισε όμως, ήταν ότι ισχυριζόταν και αυτό είναι αξιολύπητο, πως έγραψε το ποίημα για μια πολύ καλή της φίλη που είχε ορκιστεί να είναι πάντα κοντά της, που είχαν ζήσει μια ζωή μαζί και δυστυχώς αρρώστησε από ανίατη ασθένεια και πέθανε. Και ο πόνος της ήταν μεγάλος, υπέφερε και διάβασε αυτό το γράμμα στην κηδεία της κλπ κλπ. Ασχέτως αν κατάλαβε ακόμα και το νόημα του ποιήματος μου λάθος, γιατί δεν μιλούσε καν για θάνατο. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.

...Η ιστορία πραγματικά ακουγόταν τραγική, τόσο που επειδή συμβαίνει σε πολλά σπίτια, θεώρησα και μόνο προσβολή το ότι την χρησιμοποίησε μαζί με το ποιήμα μου για να προκαλέσει θαυμασμό και να πάρει τι? ψήφους?

Και τελικά όλα όσα ισχυριζόταν ήταν τόσο αλήθεια, όσο και το ότι έγραψε αυτό το ποίημα η ίδια.
Μάλιστα, είχε το θράσος να εμμένει επί δύο εβδομάδες στην ιστορία της μέχρι φυσικά που εμφάνισα τα αποδεικτικά μου στοιχεία δημοσίως και από τη μια μέρα στην άλλη εξαφανίστηκε τόσο αυτή, όσο και το post της και δεν την ξαναείδα ποτέ, τουλάχιστον με το ίδιο Nickname.
Τις ψυχές όμως αυτών των ανθρώπων που έτυχε να ανταποκριθούν στο σενάριο της, όπως εσείς σε αυτη τη διμοσίευση, τις τάραξε και πολύ περισσότερο όταν ξεσκεπαστηκε η φάρσα... τις εξαπάτησε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, μη σας φαίνεται παράξενο το ότι κάποιος μπορεί να μπει σε τέτοια διαδικασία, να γράψει ένα ψέμα, μια ολόκληρη ιστορία βγαλμένη απο το μυάλό του, μόνο και μόνο "γιατί έτσι". Για πολλούς είναι τρόπος διασκέδασης να παίζουν με τα συναισθήματα σας και για άλλους, τρόπος επιβεβαίωσης της ύπαρξης τους.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, είδη είπα πολλά... όπως πάντα άλλωστε Razz Razz Razz

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΣΤΟ!!

38egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 5:51 am

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
NeNaKi_Gr έγραψε:Συμφωνώ με όσα επιχειρήματα αναφέρθηκαν πιο πάνω και αποδεικνύουν ότι η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά για μια ακόμα φορά δεν πρόλαβα να τα ξεράσω όλα πρώτη Mad ...Μα τι θα γίνει με ΄σας βρε, με το πληκτρολόγιο κοιμάστε??? egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 850933 Razz

Ενδεικτικό παράδειγμα:

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect εισαι φοβερη συνονοματη!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

39egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 6:00 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nena1988 έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:Συμφωνώ με όσα επιχειρήματα αναφέρθηκαν πιο πάνω και αποδεικνύουν ότι η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά για μια ακόμα φορά δεν πρόλαβα να τα ξεράσω όλα πρώτη Mad ...Μα τι θα γίνει με ΄σας βρε, με το πληκτρολόγιο κοιμάστε??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz

Ενδεικτικό παράδειγμα:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εισαι φοβερη συνονοματη!

καλα δε παιζεστε!!!δε βαρεθηκες καλε να τα γραψεις ολα αυτα????? Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

40egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 6:14 am

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αν την εκαιγε το θεμα θα αντιδρουσε στις καχυποψιες σας, απο τη στιγμη ομως που δεν ξαναφανηκε πουθενα, καταλαβαινουμε ολοι σε τι ψευτικο κοσμο ζουμε! καλη μας τυχη!Smile

http://www.paidikaglentia.blogspot.com

41egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 6:19 am

princess 05/05/10

princess 05/05/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
an einai alitheia...pigaine pare amesws to apidi sou..esu fovasai mi se diwxoun oi goneis sou, de skeftese pou to diko sou paidi den exei tous goneis tou?
an einai psema ...vres kati na asxolitheis ap to na grafeis muthoplasies

mipws omws eisai stin arxi mias anepithimitis egumosinis kai skeftese na akolouthiseis afto to dromo?

42egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 6:37 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ έγραψε:αν την εκαιγε το θεμα θα αντιδρουσε στις καχυποψιες σας, απο τη στιγμη ομως που δεν ξαναφανηκε πουθενα, καταλαβαινουμε ολοι σε τι ψευτικο κοσμο ζουμε! καλη μας τυχη!Smile

ΟΦ ΔΕ ΡΕΚΟΡΝΤ: Άνααααα γειά σου, να και ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο!

Και για να μην γκρινιάζετε μερικές μερικές τσαούσες Razz Razz θα σπάσω το κατεστημένο μου και θα απαντήσω μονολεκτικά...

ΟΝ ΔΕ ΡΕΚΟΡΝΤ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ: Φωτεινή μου...ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Cool Cool

ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 4872 Laughing Laughing Laughing

43egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 6:42 am

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
NeNaKi_Gr έγραψε:
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ έγραψε:αν την εκαιγε το θεμα θα αντιδρουσε στις καχυποψιες σας, απο τη στιγμη ομως που δεν ξαναφανηκε πουθενα, καταλαβαινουμε ολοι σε τι ψευτικο κοσμο ζουμε! καλη μας τυχη!Smile

ΟΦ ΔΕ ΡΕΚΟΡΝΤ: Άνααααα γειά σου, να και ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο!

Και για να μην γκρινιάζετε μερικές μερικές τσαούσες Razz Razz θα σπάσω το κατεστημένο μου και θα απαντήσω μονολεκτικά...

ΟΝ ΔΕ ΡΕΚΟΡΝΤ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ: Φωτεινή μου...ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Cool Cool

ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 4872 Laughing Laughing Laughing

χαχα "δεν περιγραφω αλλο" .... στιγμες EURO 2004!xaxa

http://www.paidikaglentia.blogspot.com

44egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 6:49 am

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μας δουλεύεις μωρέ???????? οτι κ καλά δεν είδες τους γονείς σου 9 μήνες στη εγυμοσύνη σου? και άντε στην αχή δεν φαινόταν, μετά??? και μη μου πεις... πολ΄θ συκινήθηκα που έχετε ίδια μερα γενέθλεια Sad τό που δάκρυσα! και αλήθεια αυτή η φίλη σου δεν έχει κάτι άλλο να κάνει παρά να μεγαλώνει το παιδί σου? και εσύ πως άντεξες σαν μάνα να το αποχωριστείς? το βλέπεις κ τακτικά πάντως μπράβο σου!!! egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 50580 λοιπόν αν όντως είσαι φοιτήτρια διάβασε λιγάκι... η εξεταστική πλησιάζει επικινδυνα!!!! egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 587529

45egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 7:10 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν προσέξατε το πρώτο πράγμα που γράφω είναι σαν σενάριο και δεν το έγραψα τυχαία απλά επειδή ήθελα να δω αν συνεχίσει και που μπορεί να το φτάσει. Αφενός στο nikname γράφει το 18 και σίγουρα κανένα παιδί δεν σπουδάζει στα 16 του τουλάχιστον στην Ελλάδα αλλά είναι και το άλλο περιγράφει μια οικογένεια πολύ αυστηρή με αρχές και μάλιστα την έχουν και μαζεμένη δηλαδή τι υπάρχουν γονείς που θα άφηναν για 9 μήνες το παιδί τους μόνο να σπουδάζει ; εμένα η αδερφή μου 2 γιούς έχει και σπουδάζουν μαζί στην Αμαλιάδα και η έρχονται η πάει εκείνη και ακόμα είναι στην αρχή .
Μετά αφήνει το παιδί της που ; ποιά είναι η φίλη που παίρνεις τόσο σοβαρό ρόλο τη είναι φεύγω διακοπές και αφήνω τη γυάλα με Ψαράκια στη φίλη μου ;
Ναι είμαι επηρεασμένη απο άλλο φόρουμ και μάλιστα κάποια φορά που μια κοπέλα έβγαλε στην αλήθεια ότοι η ιστορία ήταν ψεύτικη κάποια μέλοι έπεσαν να τη φάνε . Τέλος πάντων φάνηκε το θέμα απο την αρχή

46egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 7:27 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια εγκυμοσύνη διαρκέι εννέα ολόκληρους μήνες πως κατάφερε να το κρύψει?Πάσχα,Χριστούγεννα δεν είδε τους δικούς της?Γιατί μία απο της δυο γιορτές θα ήταν έγκυος δεν μπόρει.Και οι γονείς της ένα χρόνο(λεω εγω τώρα) δεν είδαν το παιδί τους και δεν ανησύχισαν?Δεν έχει τι να κάνει και είπε να μας δουλέψει λίγο.

http://changedyourlife.blogspot.com/

47egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 8:37 am

Ελινα

Ελινα
princess 05/05/10 έγραψε:an einai alitheia...pigaine pare amesws to apidi sou..esu fovasai mi se diwxoun oi goneis sou, de skeftese pou to diko sou paidi den exei tous goneis tou?
an einai psema ...vres kati na asxolitheis ap to na grafeis muthoplasies

mipws omws eisai stin arxi mias anepithimitis egumosinis kai skeftese na akolouthiseis afto to dromo?

χαχχαχαχαχααχχαχαχα,,,,εχω λιωσει...τι πλακα που εχουν τα λαθη απο βιασυνη μερικες φορες.......

Ας σοβαρευτω τωρα...egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 4872 egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 4872

Αυτο που αναφερεις παντως το σκεφτηκα κ εγω ...Μηπως ειναι στην αρχη και σκεφτεται να κανει κατι τετοιο, αλλα κ αυτο παρατραβηγμενο μου φαινεται!!!!!! egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 585182

48egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 9:28 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω οταν κατι δεν μου φαινεται πολυ αληθινο και επειδη εχω δει πολλα απο αλλα φορουμ, επιλεγω πια να μην απανταω

49egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 9:29 am

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια απορω γιατι καθεστε κ ασχολειστε ακομη... Mad
η κοπελια ειναι μυθομανης προφανως....
ειναι πολλοι αυτοι που αρεσκονται μεσα απο την ανωνυμια που προσφερει το ιντερνετ να πλασαρουν φανταστικες ιστοριες στους αλλους.....
το εχω ακουσει πολλες φορες αυτα τα ατομα εχουν ψυχολογικα προβληματα...
καλο θα ηταν αυτη η κοπελα να το κοιταξει κ να μην το αφησει ετσι γιατι στο τελος δεν την βλεπω καλα... Twisted Evil

https://www.youtube.com/cretanvenus

50egina krufa apo tous goneis mou mhtera... - Σελίδα 2 Empty Απ: egina krufa apo tous goneis mou mhtera... Τετ Μάης 18, 2011 11:58 am

alexia-marinos

alexia-marinos
To γεγονος κ μονο οτι δεν εχει απαντησει καν σε τιποτα απο ολα αυτα που της λετε,αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!Αντε κ πολυ ασχοληθηκαμε....!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις