276 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Δευ Μάης 23, 2011 12:53 pm
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Να σε ρωτήσω και κάτι βρε Σωτηρία μου...διαβάζω καλα????62 κιλά lost??????????????Μιλάς σοβαρά ή κάνω κάποιο λάθος??????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αλικακι έγραψε:Να σε ρωτήσω και κάτι βρε Σωτηρία μου...διαβάζω καλα????62 κιλά lost??????????????Μιλάς σοβαρά ή κάνω κάποιο λάθος??????
tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:Να σε ρωτήσω και κάτι βρε Σωτηρία μου...διαβάζω καλα????62 κιλά lost??????????????Μιλάς σοβαρά ή κάνω κάποιο λάθος??????
ακριβως Αλικακι μου ! μεσα σε 12 μηνες εχασα 62 κιλα με την βοηθεια χειρουργικης επεμβασης!(sleeve gastrectomy) και με το καλο οταν γεννησω θα συνεχισω τον στοχο μου!
αλικακι έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:Να σε ρωτήσω και κάτι βρε Σωτηρία μου...διαβάζω καλα????62 κιλά lost??????????????Μιλάς σοβαρά ή κάνω κάποιο λάθος??????
ακριβως Αλικακι μου ! μεσα σε 12 μηνες εχασα 62 κιλα με την βοηθεια χειρουργικης επεμβασης!(sleeve gastrectomy) και με το καλο οταν γεννησω θα συνεχισω τον στοχο μου!
Τι λες τώρα?????Μπράβο...πω πω μου φαίνονται πάααααρα πολλά αυτά που έχασες!!!!Γι'αυτό τώρα μετράς και τα γραμμάρια που πήρες ε???Έχεις δίκιο αλλά εγώ θα σου έλεγα να μην αγχωθείς κιόλας...απλά να τρως ποιοτικά και θα ξαναγίνεις όπως πριν.Μπορεί να βλέπεις την ζυγαριά να ανεβαίνει αλλά δεν είναι το ίδιο,αν δεν τρως μετά τα χάνεις εύκολα.Εξάλλου φαίνεσαι κορίτσι που αν θες πολύ κάτι τα καταφέρνεις!!!Απόλαυσε αυτό που ζεις τώρα και μετά έχει ο Θεός!!!!!
Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
σε 4 μερες μπαινουμε στον 3ο μηνα και πηρα 800 γραμμαρια
Μπραβο κοπελαρα μου!! τι ευτυχια ειδες?! αχ νομιζω θελω να το ξανα ζησω!! με το καλοοο το μωρακι σας να ερθει στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!
αν ειδα λεει!!!! ολα τα ειδα! ακομα ονειρευομαι! σ'ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου!!!!! και ευχομαι οταν θελησεις να ξαναγινεις μανουλα και συ! να εχει το γλυκο Ηριακι παρεουλααααααα
τη ωραια νεα ειναι αυτα!!!ειδες Σωτηρια μου ολα πανε μια χαρα!!!μπραβο!!αντε και σε λιγους μηνες θα εχεις το δικο σου πλασματακι στην αγκαλια σου!!
tattooed_snowhite έγραψε:kale emena ua skeytesai sthn epeteio soy? xaxaxaxaxaxaxaxa allo kai toyto!
και γω το ιδιοοοοοοοο συμπτωση ε?
naysika έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
Μπραβο κοπελαρα μου!! τι ευτυχια ειδες?! αχ νομιζω θελω να το ξανα ζησω!! με το καλοοο το μωρακι σας να ερθει στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!
αν ειδα λεει!!!! ολα τα ειδα! ακομα ονειρευομαι! σ'ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου!!!!! και ευχομαι οταν θελησεις να ξαναγινεις μανουλα και συ! να εχει το γλυκο Ηριακι παρεουλααααααα
τη ωραια νεα ειναι αυτα!!!ειδες Σωτηρια μου ολα πανε μια χαρα!!!μπραβο!!αντε και σε λιγους μηνες θα εχεις το δικο σου πλασματακι στην αγκαλια σου!!
αλικακι έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:kale emena ua skeytesai sthn epeteio soy? xaxaxaxaxaxaxaxa allo kai toyto!
και γω το ιδιοοοοοοοο συμπτωση ε?
χαχα!!!!!Καλά με φαντάζεσαι???Θα λέω στον άντρα μου "χρόνια μας πολλά αγάπη μου....χρόνια πολλά Σωτηρία και Δημήτρη" χαχα!!!!!Θα με περάσει για τρελλή!!!!!χαχαχα!!!!!!!!!!!!
Εεεεε είμαστε και συντοπίτισσες,ένας λόγος παραπάνω...πως να σε ξεχάσω??????!!!!!!!
Κατσε να το πω και στον άντρα μου...να μην μου πει του χρόνου "ποιοι ειν'αυτοί καλέ???"χαχα!!!
tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:Να σε ρωτήσω και κάτι βρε Σωτηρία μου...διαβάζω καλα????62 κιλά lost??????????????Μιλάς σοβαρά ή κάνω κάποιο λάθος??????
Τι λες τώρα?????Μπράβο...πω πω μου φαίνονται πάααααρα πολλά αυτά που έχασες!!!!Γι'αυτό τώρα μετράς και τα γραμμάρια που πήρες ε???Έχεις δίκιο αλλά εγώ θα σου έλεγα να μην αγχωθείς κιόλας...απλά να τρως ποιοτικά και θα ξαναγίνεις όπως πριν.Μπορεί να βλέπεις την ζυγαριά να ανεβαίνει αλλά δεν είναι το ίδιο,αν δεν τρως μετά τα χάνεις εύκολα.Εξάλλου φαίνεσαι κορίτσι που αν θες πολύ κάτι τα καταφέρνεις!!!Απόλαυσε αυτό που ζεις τώρα και μετά έχει ο Θεός!!!!!
η αλλαγη ηταν τεραστια μεσα σε ενα χρονο η αληθεια ειναι... μεχρι και το προσωπο μου αλλαξε σχεδον ριζικα.
ευτηχως δεν μπορω να φαω ποσοτητες διοτι η χωρητικοτητα του στομαχου μου χωραει μολις 200 γραμμαρια τροφης και ετσι κανω 5 μικρα γευματα την ημερα, σαν αυστηρη διαιτα φαντασου, μονο που χορταινω πολυ γρηγορα και με λιγο φαι.
θα προσπαθησω να το απολαυσω οπως λες, αλλα ταυτοχρονα προσεχω χεχεχε
αλικακι έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:Να σε ρωτήσω και κάτι βρε Σωτηρία μου...διαβάζω καλα????62 κιλά lost??????????????Μιλάς σοβαρά ή κάνω κάποιο λάθος??????
η αλλαγη ηταν τεραστια μεσα σε ενα χρονο η αληθεια ειναι... μεχρι και το προσωπο μου αλλαξε σχεδον ριζικα.
ευτηχως δεν μπορω να φαω ποσοτητες διοτι η χωρητικοτητα του στομαχου μου χωραει μολις 200 γραμμαρια τροφης και ετσι κανω 5 μικρα γευματα την ημερα, σαν αυστηρη διαιτα φαντασου, μονο που χορταινω πολυ γρηγορα και με λιγο φαι.
Πως να μην είναι τεράστια η αλλάγή???Για τόσα κιλά μιλάμε!!!!!Αν θες να προσέχεις στο χέρι σου είναι,απλά να τρως ποιοτικά.Και αν πάρεις και κάτι παραπάνω,δεν πειράζει..θα τα χάσεις μετά..Και πάλι όμως μπράβο σου, θέλει τεράστια δύναμη αυτο..
tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:αλικακι έγραψε:Να σε ρωτήσω και κάτι βρε Σωτηρία μου...διαβάζω καλα????62 κιλά lost??????????????Μιλάς σοβαρά ή κάνω κάποιο λάθος??????
Πως να μην είναι τεράστια η αλλάγή???Για τόσα κιλά μιλάμε!!!!!Αν θες να προσέχεις στο χέρι σου είναι,απλά να τρως ποιοτικά.Και αν πάρεις και κάτι παραπάνω,δεν πειράζει..θα τα χάσεις μετά..Και πάλι όμως μπράβο σου, θέλει τεράστια δύναμη αυτο..
σ'ευχαριστω πολυ, πιστευω οτι ο ανθρωπος γενικα πολλα μπορει να καταφερει!ηθελα τοσο πολυ να κανω ενα νινι με τον αντρα της ζωης μου , και με τοσα κιλα, ηταν αδυνατ οχι μονο να κανω νινι αλλα και να ζησω φυσιολογικα! και ετσι το πηρα αποφαση
tattooed_snowhite έγραψε:απλα ειναι σαν ονειρο ολο αυτο!!!!!!! σαν να εγινε θαυμα!
αχ σ'ευχαριστω πολυ για το κοπλιμαν συντοπιτισσα και συν-επετειουσα Αλικακι μου
tattooed_snowhite έγραψε:naysika έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
Nαι Ναυσικακι μου!!!! μακαρι και ανυπομονω! πωπω νομιζω πως αποψε δεν θα κοιμηθω απ τη χαρα μου!
Σωτηρια μου Ελενη με λενε!!Ναυσικα λενε την κορακλα μου!!!
tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
naysika έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:naysika έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
Nαι Ναυσικακι μου!!!! μακαρι και ανυπομονω! πωπω νομιζω πως αποψε δεν θα κοιμηθω απ τη χαρα μου!
valerakievelinaki έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
,με το καλο σωτηρουλα μου !!!!
tattooed_snowhite έγραψε:naysika έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:naysika έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:Ήρια έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
axxxxx σορυ Ελενακι μου μπερδευτηκα ελπιζω να το θυμηθω την επομενη φορα φιλακια!
χαχαχχαχαχ!!εδω ειμαι εγω για να σου το θυμιζω!!!!οταν θα το ξεχνας!!!!
naysika έγραψε:vasoula έγραψε: Ελενάκιιιιιιιι τι έγιναν τα τυροπιτακια;;;;;
Βασουλα μου εξαφανιστηκαν!! τους αλλαξαμε τα φωτα!!αυτη τη φορα εγιναν και ποιο νοστημα και αφρατα απο την προηγουμενη φορα!
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!!τι κανετε? καλυτερα ειναι ο μικρος του δινω αντιβιωση ομως.πολυ προβληματιστηκα ομως το σαββατο.και πες πως εγω ξερω και 5 πραματα και αν μου παθαινε αλλεργικο σοκ ας πουμε οτι θα το καταλαβαινα και θα το ετρεχα μεσα χωρις 2η σκεψη.ειναι δυνατον ομως ρε κοριτσια να μην κανουν μια διαλογη στο επειγον και το μη επειγον?ειχε εκει μανα με 14 χρονων μαντραχαλο που ειναι ανορεχτο το πουλακι της!!! τρομερα επειγον ε????ειχε αλλη εκει που το παιδι της ειχε 8 μερες διαρροιες αλλα η τελευταια ηταν 10 ωρες πριν(μεχρι να εξεταστουμε 15ωρες δλδ)!!!!!!!! καλα δλδ 8 μερες δε σε φωτισε ο Θεος να το πας το παιδι στο γιατρο?!?!?!?!?!?!?!το πηγες σαββατο βραδυ στα επειγοντα?ελεος........δε το λυπηθηκε δλδ 8 μερες?????????γι'αυτο λεγεται επειγον μανταμ!!!γιατι ειναι κατι εκτακτο και επιτακτικης αναγκης να το δει γιατρος!!!
tattooed_snowhite έγραψε:σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης