76 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Τετ Ιουν 01, 2011 9:15 am
Sevi
Πανταχού παρούσα!
οχι ποσο κανει,αλλα ποσο ειχες CRP ποσες μοναδες[/quote]
Aλλο καταλαβα....8.70 ειχα εγω!!!!
Aλλο καταλαβα....8.70 ειχα εγω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Aλλο καταλαβα....8.70 ειχα εγω!!!![/quote]Sevi έγραψε:οχι ποσο κανει,αλλα ποσο ειχες CRP ποσες μοναδες
stav2007 έγραψε:Aλλο καταλαβα....8.70 ειχα εγω!!!!Sevi έγραψε:οχι ποσο κανει,αλλα ποσο ειχες CRP ποσες μοναδες
Με οριο μεχρι 5.....αυτο μου εβγαλε εμενα....[/quote]Sevi έγραψε:stav2007 έγραψε:Aλλο καταλαβα....8.70 ειχα εγω!!!!Sevi έγραψε:οχι ποσο κανει,αλλα ποσο ειχες CRP ποσες μοναδες
τι 8.70?με οριο ποσο?
μηπως σου ειπε μεχρι που δεν τον ανησυχει?η' γιατι ειναι ανεβασμενη?Sevi έγραψε:Επειδη ειχα κ τα λευκα ανεβασμενα κ την crp,δεν τον ανησυχει γιατι την περιμενε κ πιο ανεβασμενη....οποτε ειμαστε μια χαρα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το μονο που μου ειπε ειναι οτι στην εγκυμοσυνη ανεβαινει γιατι φαινεται σαν φλεγμονη!!!stav2007 έγραψε:μηπως σου ειπε μεχρι που δεν τον ανησυχει?η' γιατι ειναι ανεβασμενη?Sevi έγραψε:Επειδη ειχα κ τα λευκα ανεβασμενα κ την crp,δεν τον ανησυχει γιατι την περιμενε κ πιο ανεβασμενη....οποτε ειμαστε μια χαρα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το μονο που μου ειπε ειναι οτι στην εγκυμοσυνη ανεβαινει γιατι φαινεται σαν φλεγμονη!!![/quote]Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:Το μονο που μου ειπε ειναι οτι στην εγκυμοσυνη ανεβαινει γιατι φαινεται σαν φλεγμονη!!!Sevi έγραψε:
Sevi έγραψε:Αυτα δεν τα φοβαμαι,του εχω εμπιστοσυνη....εαν ηταν κατι θα με ετρεχε....βλεπεις εξωσωματικη κ διδυμα....την θεωρει υψηλου κινδυνου κυηση...
Ολη μερα πεινανε τα καημενα....τωρα πρεπει να ειμαι στα +7!!!
και το ρωτας?δεν μου αρεσει το stav.μακαρι ολες να με ελεγαν ολες Σταυρουλα.τι εθες να πεις εχουμε την ιδια ημερομηνια?εγω δεν εχω facebookSevi έγραψε:Stav(να σε λεω Σταυρουλα;
Εχουμε κ ιδια ακριβως ημερομηνια!!!
Γι"αυτο κοπελα μου μας ξεσκονιζουν στις εξετασεις.....
Εχει καμια σας facebook;;;; να γνωριστουμε κ απο εκει;;;;;Εαν θελετε βεβαια....
sevi μου τι θες να πεις?για πιο απ'ολα το λες?Sevi έγραψε:Σταυρουλα μου να πω οτι ετυχε;;;;;; δεν πιστευω τοσο στην τυχη αλλα πιστευω οτι ολα γινονται για καποιο λογο!!!
To ειπα αυτο με αφορμη οτι εχουμε ιδια ημερομηνια στα μωρα μας!!!κ οτι ετυχε να βρεθουμε κ να τα λεμε δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο!!! Με καταλαβες τωρα;;; ισως σε μπερδευω γιατι δεν ειμαι στα πολυ καλα μου σημερα!!!stav2007 έγραψε:sevi μου τι θες να πεις?για πιο απ'ολα το λες?Sevi έγραψε:Σταυρουλα μου να πω οτι ετυχε;;;;;; δεν πιστευω τοσο στην τυχη αλλα πιστευω οτι ολα γινονται για καποιο λογο!!!
To ειπα αυτο με αφορμη οτι εχουμε ιδια ημερομηνια στα μωρα μας!!!κ οτι ετυχε να βρεθουμε κ να τα λεμε δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο!!! Με καταλαβες τωρα;;; ισως σε μπερδευω γιατι δεν ειμαι στα πολυ καλα μου σημερα!!![/quote]Sevi έγραψε:
πλακα μου κανεις?πως τα καταφερες?καλα και αυτος δεν μπορουσε να το εχει απεριοριστο?ελα ενταξει μην στενοχωριεσαι,εγινε δεν μπορεις να το αλλαξεις.Sevi έγραψε:Παλι αλλο καταλαβα!!!Αχ δεν ειμαι καλα σημερα,αντι να δω σε πιοα εβδ εισαι,ειδα τι σου εχει μεινει κ ειναι ιδιο με μενα!!!
Για κανενα μηνα κ κατι ειχα το στικακι του κουμπαρου μου για να εχω internet μεχρι να ερθει ο οτε να κανουμε την συνδεση....κ ηρθε ο λογαριασμος του κουμπαρου μου 476 ευρω το internet απο μενα!!!
Ειναι να μην παθεις το εγκεφαλικο;;; ανεβασα πιεση κ κατα στεναχωρηθηκα....
ελα μωρε μην στενοχωριεσαι,κανονισε να τα δινεις λιγα λιγα.το ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα,αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι.ποσο χρονων εισαι?που μενεις?Sevi έγραψε:Ουτε αυτος ηξερε πως χρεωνεται,δεν το ειχε χρησιμοποιησει!!!!!!
Ουτε κατεβασα κατι......απλα fb κ εδω!!!!
Δεν αλλαζει αλλα δεν παυει να ειμαι σκασμενη....
Εγω δεν δουλευω,ο αντρας μου δεν πληρωνεται κανονικα...του χρωστανε λεφτα.....οποτε σκ@τ@
αντε μπραβο.στα πουπουλα θα την εχουν οι αντρες.ναι και εγω πιστευω οτι ειναι απο την κουραση και που σε πιεζαι ο γιατροςIreneM έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα και εγώ!!! Πήγαμε σήμερα και εμείς για Β επιπέδου. Το μωρό μου είναι μια χαρά όλα τέλεια είπε η γιατρός και επιτέλους έκανα και ένα κοριτσάκι. Είμαι διπλά ευτυχισμένη. Αλλά κουράστηκα πολύ ήμουν στην γιατρό για μία ώρα και ένα τέταρτο. στο τέλος για να δεί τα αυτάκια της με πόνεσε πολύ γιατί με πίεσε. Τώρα έχω κάτι ενοχλήσεις στην κοιλιά, δεν ξέρω ίσως είναι και απο την κούραση είχαμε ραντεβού στις 4 και φύγαμε απο εκεί στις 6
Anastasia Xou ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK. ENNOEITAI!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ REQUEST ME XAΡΑΑΑΑ!!!Sevi έγραψε:Stav(να σε λεω Σταυρουλα;
Εχουμε κ ιδια ακριβως ημερομηνια!!!
Γι"αυτο κοπελα μου μας ξεσκονιζουν στις εξετασεις.....
Εχει καμια σας facebook;;;; να γνωριστουμε κ απο εκει;;;;;Εαν θελετε βεβαια....
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης