Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 43]

276Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:30 pm

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δημητρούλα εγώ είμαι η σκουντούφλου,προσπαθούμε 2 μόλις μήνες με τον άνδρα μου για νινάκι.
Έχω να σου πω ένα πράγμα...
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ!!
Τα μωρά είναι δώρα του Θεού και θα την βρεις την άκρη!!Να μην φοβάσαι!!

277Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:03 pm

lilalo

lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eγω θα σου πω και κατι αλλο.Μια φιλη μου εκανε σε διαστημα 6 ετων 2 εκτρωσεις γιατι ο συντροφος της δεν ηθελε το παιδι κι εκεινη δεν ειχε στηριγμα κανενα,ειχε γαντζωθει απο κεινον.Τωρα που εμεινε ξανα μετα απο χρονια εγκυος ο τυπος το δεχτηκε επιτελους και η κοπελα ηταν πολυ ευτυχισμενη.Χτες πηγαν να ακουσουν καρδουλα.Δεν υπηρχε,αποκοληση παλακουντα της ειπαν και μεχρι το βραδυ της το πηραν το εμβρυο.Θα εμπαινε στον τριτο μηνα.Ειναι απαρηγορητη.Θεωρει οτι πληρωνει τωρα για τις δυο εκτρωσεις του παρελθοντος...κι αναρωτιεται..θα μπορεσει να κανει παιδι τελικα;; Κρατα το μωρο σου εφοσον το θελεις και μην αφηνεις κανεναν να σακατεψει την ψυχη σου και το σωμα σου.Σε φιλω γλυκα.Να προσεχεις ,εισαι στην αρχη και δεν θελει στενοχωρια

278Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:48 pm

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
despina1984 έγραψε:Κοριτσακι μου κατσε και μετρα τις δυναμεις σου και μονο αυτες!!Εγω παρολο που σου ειπα οτι ειμαι κατα της εκτρωσης γιατι εγω δεν θα υπηρχα στη ζωη δεν προκειτε για κανενα λογο να σε θεωρησω δολοφονο η οτηδηποτε τετοιο!!!Ενα παιδι δεν ειναι ευκολη υποθεση!!θελει κουραγιο υπομονη και γερα νευρα!!περισσοτερο θα σε κατηγορησω αν γυρισεις καποια στιγμη και του πεις οτι εσυ μου κατεστρεψες τη ζωη !Και πιστεψε με τα λατρεμενα αυτα πλασματακια εχουν πολλες δυσκολιες!!Σκεψου και μετρα!!ηρεμησε και αποφασισε!!επισης ηθελα να σε ρωτησω ποσων εβδομαδων εισαι?

Respect Respect
με καλυψες απολυτα κοπελα μου!
Δημητρουλα δεν εχω να πω κατι αλλο τα ειπε ολα η κοπελια...
ακομη κ να επιλεξεις την εκτρωση κιανεις δεν ειναι αξιος να σε κρινει παρα μονο ο θεος...
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 12 417472

https://www.youtube.com/cretanvenus

279Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 4:11 pm

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολη μέρα διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό το θέμα είναι πολλά αυτα που θέλω να σουγράψω αλλά νιώθω τόσο απαγοητευμένη που στον κόσμο μας υπάρχουν τόσο άπονοι που ειλικρινά δεν ξέρω απο που να πρωτοαρχίσω............έχω σοκαριστεί λίγο με την ιστορία που έγραψε το nenaki Crying or Very sad
Κορίτσι μου αν έμενα εκεί που μένεις εσύ θα σε βοηθούσα αλλά δυστηχώς είμαι μακρυά..........κράτα το μωράκι σου είναι δύσκολα το καταλαβαίνω πως δεν εχεις στηριξει αλλά κράτα το.............................. Crying or Very sad

280Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 11:56 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΙΔΙΑ... Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΓΩ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 'ΝΑ ΚΛΗΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ'? ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Sad

281Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 11:59 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΙΔΙΑ... Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΓΩ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 'ΝΑ ΚΛΗΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ'? ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Sad

Πες του "να κλείσουμε" και μετά κλείσε ραντεβού για την αυχενική και πάρτους όλους μαζί σου!

282Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 12:01 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ..

283Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 12:02 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ..

Το κατάλαβα καλή μου!Εσύ δεν θα εννοείς αυτό όμωςSmile

284Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 12:03 am

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Δεν είναι ανεπιθύμητο, το θέλει ΠΑΝΩ απο όλα η μανούλα του!!
Άσε τους άλλους να μιλάνε και να χτυπιούνται.

285Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 12:25 am

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δημητρούλα μου εγώ αυτό που έχω να σου πω διαβάζοντας όσα έχεις γράψει και όλα όσα έχουν γράψει οι υπόλοιπες φίλες είναι να κάνεις υπομονή να μην υπολογίζεις κανέναν και να κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις εσύ!!!!εγώ προσωπικά (φαντάζομαι κι όλες οι φίλες) θέλω να ξέρεις ότι αν χρειαστείς πραγματάκια για σένα (ρούχα εγκυμοσύνης!!!!!ή ακόμα και κάποιο φάρμακο ή οτιδήποτε και δεν μπορείς να το πάρεις να μας το πεις) και αργότερα για το μωράκι σου ότι θέλεις εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά!
εύχομαι όλα να πάνε καλά για σένα και το μωράκι σου !!!!και ελπίζω σύντομα όλος αυτός ο χαμός να είναι παρελθόν!!!!!!!!και να μεγαλώσει η κοιλίτσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και το μωράκι σου να έχει εκτός από σένα που φυσικά θα το λατρεύεις και τον μπαμπά του αλλά και τους παππούδες/γιαγιάδες να το αγαπούν και το να προστατεύουν!!!!πραγματικά στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!

286Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 12:28 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ntina έγραψε:δημητρούλα μου εγώ αυτό που έχω να σου πω διαβάζοντας όσα έχεις γράψει και όλα όσα έχουν γράψει οι υπόλοιπες φίλες είναι να κάνεις υπομονή να μην υπολογίζεις κανέναν και να κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις εσύ!!!!εγώ προσωπικά (φαντάζομαι κι όλες οι φίλες) θέλω να ξέρεις ότι αν χρειαστείς πραγματάκια για σένα (ρούχα εγκυμοσύνης!!!!!ή ακόμα και κάποιο φάρμακο ή οτιδήποτε και δεν μπορείς να το πάρεις να μας το πεις) και αργότερα για το μωράκι σου ότι θέλεις εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά!
εύχομαι όλα να πάνε καλά για σένα και το μωράκι σου !!!!και ελπίζω σύντομα όλος αυτός ο χαμός να είναι παρελθόν!!!!!!!!και να μεγαλώσει η κοιλίτσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και το μωράκι σου να έχει εκτός από σένα που φυσικά θα το λατρεύεις και τον μπαμπά του αλλά και τους παππούδες/γιαγιάδες να το αγαπούν και το να προστατεύουν!!!!πραγματικά στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ I love you
ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ!

287Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 12:35 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ρε dimitroula δεν εχω κλεισει ματι με την παρτυ σου.μπορει να σε πληγωνει η σταση τους αλλα ομως μονο εαν το παιξεις κινεζα θα καταλαβουν οτι μιλας σοβαρα κ πως οτι λες το εννοεις

288Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 12:57 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:

Και εμείς το θέλουμε να έρθει στην ζωή, ακόμα και αν δεν θα το δούμε ποτέ. Συμφωνώ ότι δεν έχουμε την ευθύνη του αλλά έχουμε την ευθύνη των δικών μας παιδιών και εγώ σαν μάνα δεν θα έσπρωχνα την κόρη μου στην έκτρωση. Θα το μεγάλωνε με την βοήθειά μου και δεν θα της έλεγα ποτε να κάνει έκτρωση. Γιατί και εγώ έχω ευθύνη ως μάνα για όσα λέω. Δεν έχει μόνο η κόρη ευθύνη που έμεινε έγκυος και θέλει να γεννήσει το παιδί.
Σιγά πια, μωρό είναι, δεν είναι αρρώστια! Η μανούλα σου γιατί κλαίει; Δεν την καταλαβαίνω ειλικρινά. Παιδί θα κάνει η κόρη της, δεν θα πάθεις κάτι κακό! Είναι γρουσουζιά να της πεις και η συμπεριφορά της είναι παιδιάστικη επειδή δεν περνάει το δικό της. ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ! Αχ, ότι και να πω δεν νομίζω ότι θα μπορώ να αποδώσω πλήρως αυτό που έχω στο μυαλό μου. Δημητρουλίνι, τελικά νομίζω ότι είσαι σαν άνθρωπος πολύ υπεύθυνη και σίγουρα πολύ περισσότερο απο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου. Αγνόησε τον πατέρα σου και την μακάβρια ερώτησή του. Καλά κάνεις και είσαι στον κόσμο σου και δείχνεις απάθεια. Θα το πάρουν απόφαση στο τέλος. Απλά θα σε βασανίσουν κι άλλο όπως φαίνεται. Δεν έχουν πάντα δίκιο οι γονείς ακόμα και αν σαν παιδιά το πιστεύουμε αυτό. Είναι ψευδαίσθηση.

Κράτα γερά. Και όταν θέλεις υποστήριξη να μπαίνεις εδώ για να βλέπεις πόσους φανατικούς υποστηρικτές έχεις!

289Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 1:00 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
pumpkin έγραψε:

Και εμείς το θέλουμε να έρθει στην ζωή, ακόμα και αν δεν θα το δούμε ποτέ. Συμφωνώ ότι δεν έχουμε την ευθύνη του αλλά έχουμε την ευθύνη των δικών μας παιδιών και εγώ σαν μάνα δεν θα έσπρωχνα την κόρη μου στην έκτρωση. Θα το μεγάλωνε με την βοήθειά μου και δεν θα της έλεγα ποτε να κάνει έκτρωση. Γιατί και εγώ έχω ευθύνη ως μάνα για όσα λέω. Δεν έχει μόνο η κόρη ευθύνη που έμεινε έγκυος και θέλει να γεννήσει το παιδί.
Σιγά πια, μωρό είναι, δεν είναι αρρώστια! Η μανούλα σου γιατί κλαίει; Δεν την καταλαβαίνω ειλικρινά. Παιδί θα κάνει η κόρη της, δεν θα πάθεις κάτι κακό! Είναι γρουσουζιά να της πεις και η συμπεριφορά της είναι παιδιάστικη επειδή δεν περνάει το δικό της. ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ! Αχ, ότι και να πω δεν νομίζω ότι θα μπορώ να αποδώσω πλήρως αυτό που έχω στο μυαλό μου. Δημητρουλίνι, τελικά νομίζω ότι είσαι σαν άνθρωπος πολύ υπεύθυνη και σίγουρα πολύ περισσότερο απο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου. Αγνόησε τον πατέρα σου και την μακάβρια ερώτησή του. Καλά κάνεις και είσαι στον κόσμο σου και δείχνεις απάθεια. Θα το πάρουν απόφαση στο τέλος. Απλά θα σε βασανίσουν κι άλλο όπως φαίνεται. Δεν έχουν πάντα δίκιο οι γονείς ακόμα και αν σαν παιδιά το πιστεύουμε αυτό. Είναι ψευδαίσθηση.

Κράτα γερά. Και όταν θέλεις υποστήριξη να μπαίνεις εδώ για να βλέπεις πόσους φανατικούς υποστηρικτές έχεις!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect

το εθεσες παρα πολυ σωστα.

[URL="http://www.widdlytinks.com"][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/URL]
Photo Tinks by WiddlyTinks.com

290Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 1:29 am

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πρώτων μέχρι πόσο μηνών μπορείς να κάνεις έκτρωση;; Τρέναρε το μέχρι τότε, μετά δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι. Δεύτερων πάμε στα πρακτικά, τόσο καιρό σίγουρα οι δικοί σου έχουν τα βασικά έξοδά σου γιατί μη μου πεις ότι τους πληρώνεις σουπερ μάρκετ και νερό, έτσι λοιπόν θα εξακολουθήσουν να σου τα πληρώνουν δεν είναι και τόσο τραγικό. Τα έξοδα του μωρού δεν είναι πολλά, θα βάλουμε και όλες ένα χέρι βοηθείας. Εντο μεταξύ έχεις σκεφτεί να μιλήσεις με το πρακτορείο που δούλευες ως μοντέλο, μπορεί κάποια φωτογράφιση να σου κλείσουν για ρούχα εγκυμοσύνης. Ερχόμαστε τώρα μετά τη γέννηση, από τη στιγμή που καταφέρεις να θηλάσεις, τα καθημερινά έξοδα του μωρού είναι μόνο οι πάνες του. Αν οι γονείς σου θέλουν να βοηθήσουν πες τους ότι υπάρχει τρόπος. Μπορείς στην αρχή να πας μαζί με τη μητέρα σου, σίγουρα κάποιο σπίτι θα νοικιάσει όπου και να διοριστεί και το απόγευμα που θα είναι σπίτι εσύ να βρεις μια ημιαπασχόληση όπως σερβιτόρα ή πωλήτρια σε κάποιο μαγαζί. Εντο μεταξύ μη ξεχνάς ότι είσαι μικρή το σώμα σου θα επανέλθει σχετικά γρήγορα οπότε θα μπορείς να γυρίσεις στο μοντελινγκ. Αλλά να σου πω κάτι είμαι σίγουρη ότι οι γονείς σου επιμένουν γιατί είναι πεπεισμένοι πως θα σου καταστρέψει τη ζωή, συν ότι τόσο καιρό σε κακομάθαιναν και τώρα δεν θέλουν να σε δουν να ζορίζεσαι. Όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι σου θα γίνουν όλοι αλοιφή για τους κάλους και θα σε στηρίξουν όλοι όσο μπορούν.

291Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 2:02 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
astous na lene Dimitroula mou k na xtupiountai... tha tous perasei...
oso se vlepoun oti eisai anendoth sthn apofash sou toso tha arxizoun na to pairnoun apofash... apla thelei XRONO kai ola tha ftiaksoun... tha deis...!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

292Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 2:07 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.. ΟΥΦ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
dim ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ....

293Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 2:20 am

minubaki

minubaki
dimitrouline έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.. ΟΥΦ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
dim ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ....

auto prospathoume k emeis kalh mou,na se stiriksoume oso mporoume k mellontika tha deis pou tha se stiriksoun k oi dikoi sou ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 12 328109

294Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 2:28 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
minubaki έγραψε:
dim ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ....

auto prospathoume k emeis kalh mou,na se stiriksoume oso mporoume k mellontika tha deis pou tha se stiriksoun k oi dikoi sou ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 12 328109

απλα θα της βγαλουν το λαδι μεχρι τοτε.εγω λεω οτι μολις δουν το εγγονι θα θελουν μπεμπηλινα!!!!!!!!

[URL="http://www.widdlytinks.com"][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/URL]

295Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 2:33 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
minubaki έγραψε:
dim ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ....

απλα θα της βγαλουν το λαδι μεχρι τοτε.εγω λεω οτι μολις δουν το εγγονι θα θελουν μπεμπηλινα!!!!!!!!

Συμφωνώ. Ένα θα παίρνεις για το μωρό και από 2 για τους ίδιους! Θα πάθουν ακράτεια όταν το δουν!

296Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 3:40 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
... Smile

297Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 3:42 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:... Smile

Πολύ χαίρομαι που χαμογελάς! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 12 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 12 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 12 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 12 654316

298Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 3:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α! Και περιττό να σου πω ότι αν είσαι αυτή στην φωτογραφία είσαι απλά ΘΕΑ! Μακάρι το παιδί σου να σου μοιάζει!

299Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 4:03 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Α! Και περιττό να σου πω ότι αν είσαι αυτή στην φωτογραφία είσαι απλά ΘΕΑ! Μακάρι το παιδί σου να σου μοιάζει!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ I love you

300Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τετ Ιουν 08, 2011 5:02 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να πεις στον πατέρα σου ότι σε λίγους μήνες που θα το νταρχτιντίζει στα γόνατά του θα μουντζόνει τον εαυτό του που τώρα σου λέει να κάνεις κάτι τέτοιο εδώ είμαι και εδω είσαι και αυτό που λέω σίγουρα θα γίνει...ότι χρειαστείς είμαστε εδώ για σένα... I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις