Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 43]

601Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:49 pm

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια δεν εχω προβλημα με την κοπελα απλως καποια πραγματα που εμενα μου φανηκα καπως τα ειπα οκ δεν ξαλεω τιποτα .δεν θελω με καμια κοπελα να ερθω σε αντιπαραθεση .και μακαρι να πανε ολα καλα για την δημητρα και το μωρο της

602Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:49 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημητρούλα η γιαγια τί λέει ;θα σε βοηθήσει; ή κ εκεινη θέλει να το ρίξεις;

603Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:50 pm

EVAKI75

EVAKI75
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Vivian έγραψε:
βανια έγραψε:Μόλις επέστρεψα . Λοιπόν τη θα γίνει θα φαγωθούμε και θα χωριστούμε σε 2-3 στρατόπεδα; Η δήμητρα απάντησε αυτό δεν θέλατε;λίγο πολύ οι περισσότερες σκέφτηκαμε ότι το θέμα είναι μούφα απο τη στιγμή που βγαίνει όμως και συνεχίζει καλό είναι να σταματ΄σετε την επίθεση .
Τι έγεινε είμαστε δικαστές και δικάζουμε κάποια; την βάζουμε κάτω και αρχίζουμε με το τι και το πως; δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει το κύκλο που ακολουθούν άλλωστε ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πλάνο . Εγώ έκανα το τεστ μετά απο 25 μέρες καθυστέρηση και πήγα στο γιατρό ήδη 10 εβδομάδων τότε μου έδωσε να κάνω τις πρώτες εξετάσεις . Επίσης την 12 εβδομάδα έκανα την αυχενική στο ιατρείο του και στην 13 έκαναν ο Α τεστ στην 20 εβδομάδα έκανα το Β επιπέδου. Πιο πριν Γύρω στην 15 περίπου 4 μηνών έκανα καμύλη ζαχάρου κάποιοι άλλοι γιατροί τη δίνουν νωρίτερα . Απο τηνπ΄ρωτη στιγμή που τον πήρα τηλ. και του είπα βγηκε το τεστ θετικό (predictor) την άλλη μέρα έφευγα διακοπές ο άνθρωπος σάλταρε και μου είπε θα πάρεις ultregistan για τις συσπάσεις της μήτρας . ίταν με είδε μου έκανε κολπικό υπέρηχο μετά απο τον 4-5 μήνα δνε θυμάμαι σταματησε το κολπικό και έκανε στη κοιλιτσα.
Δεν είναι υποχρεωμένη το ξαναλέω να ξέρει όπως και ο γιατρός μη ξεχνάτε ζει σε μια επαρχιακή πόλη πόσο εύκολο είναι να βρεί γιατρό; όσο για το χάπι ναι είναι το χάπι της έκτρωσης το δίνουν για να αποβληθεί το έμβρυο και την επόμενη κάνουν απόξεση αυτό το παίρννουν μέχρι την 5 εβδομάδα και προκαλείτε αποβολή . Εσυ όμως Δήμητρα είσαι παραπάνω οπότε μπορεί να είναι χάπι ηρεμηστικό μην πάρεις τίποτα και σήκω φύγε .

Πεστα ρε κοριτσι μου γιατι δεν αντεχω αλλο πια!!!! Δεν την ξερω την κοπελα αλλα ειναι τραγικο αυτο που της κανουν!

Auto etimazomoun molis na grapsw...O kathe giatros exei to diko tou sxediazmo kai den ta kanoun oloi ola idia pia...
Egw pote den ekana eksetash sta kolpika ugra mou se kamia apo tis eggumoshnes mou, ti simenei auto dld??
Pos oi eggumoshnes mou htan moufa??
Oute kampilh zaxarou mou ekane giati oi aimatologikes mou htan sinexia apsoges kai den to theorise aparetito O DIKOS MOU GIATROS...
Episis sthn teleftea mou eggumoshnh ekana apo polu noris iperixo apo thn kilia giati to mixanima tou giatrou mou htan polu kalo eno sthn proth oxi.....

604Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:51 pm

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koritsia diavazo tis apadiseis olon sas me prosoxi.den ksero ti na pistepso kai ti oxi.ego afto pou thelo na katalavei i dimitra einai den einai egios einaiopos eipa kai se allo post mou post to na ferei ston kosmo ena paidi den einai aplo pragma oute paixnidi.to leo afto epeidi exeis pei pos eisai kalomathimenei kai diafora tetoia.epeidi isos oi goneis sou kai to agori sou den sou stathoun telika an kratiseis to paidi pragma pou den to pistevo gia tous goneis sou tylaxiston katse kai skepsou orima.na skefteis pos tha feries ena paidi ston kosmo.pleon den tha eisai i kalomathimeni koroyla alla mia mama pou gia to moro pou tha erthei ston kosmo tha eisai ta pada to mono tou stirigma.afta.na afiseis ta ipoloipa kai na afosiotheis sto paidaki sou. filika sta leo ola giati kai ego tora pou ekana paidi eida poso simadiki einai i leksi mama.

605Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:53 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, έχουμε μπει σε ένα τρυπάκι να προσπαθούμε οι μισές να αποδείξουμε στις άλλες μισές ότι η Δήμητρα λέει αλήθεια. Ας πιστεύει η κάθεμια ότι θέλει. Δικό της θέμα. Είναι άσκοπο.

Πες μας τα νέα σου βρε Δημητρούλα μου. Οι μισές ενδιαφερόμαστε ακόμα. Δεν μας έχασες όλες.

606Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:54 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sasanath έγραψε:Δημητρούλα η γιαγια τί λέει ;θα σε βοηθήσει; ή κ εκεινη θέλει να το ρίξεις;
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ.. ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΩ ΤΠΤ. Κ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ (ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!), ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΧΑΧΧΑ

607Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:54 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Κορίτσια, έχουμε μπει σε ένα τρυπάκι να προσπαθούμε οι μισές να αποδείξουμε στις άλλες μισές ότι η Δήμητρα λέει αλήθεια. Ας πιστεύει η κάθεμια ότι θέλει. Δικό της θέμα. Είναι άσκοπο.

Πες μας τα νέα σου βρε Δημητρούλα μου. Οι μισές ενδιαφερόμαστε ακόμα. Δεν μας έχασες όλες.
ΜΟΛΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.

608Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:56 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
MariaM έγραψε:Κορίτσια, έχουμε μπει σε ένα τρυπάκι να προσπαθούμε οι μισές να αποδείξουμε στις άλλες μισές ότι η Δήμητρα λέει αλήθεια. Ας πιστεύει η κάθεμια ότι θέλει. Δικό της θέμα. Είναι άσκοπο.

Είναι μεγάλοι η γιαγιά και ο παππούς; Τίποτα εγκεφαλικά έχουν πάθει ή είναι ακμαίοι;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Πεμ Ιουν 09, 2011 12:57 pm, 1 φορά

609Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:57 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
cassiani έγραψε:koritsia diavazo tis apadiseis olon sas me prosoxi.den ksero ti na pistepso kai ti oxi.ego afto pou thelo na katalavei i dimitra einai den einai egios einaiopos eipa kai se allo post mou post to na ferei ston kosmo ena paidi den einai aplo pragma oute paixnidi.to leo afto epeidi exeis pei pos eisai kalomathimenei kai diafora tetoia.epeidi isos oi goneis sou kai to agori sou den sou stathoun telika an kratiseis to paidi pragma pou den to pistevo gia tous goneis sou tylaxiston katse kai skepsou orima.na skefteis pos tha feries ena paidi ston kosmo.pleon den tha eisai i kalomathimeni koroyla alla mia mama pou gia to moro pou tha erthei ston kosmo tha eisai ta pada to mono tou stirigma.afta.na afiseis ta ipoloipa kai na afosiotheis sto paidaki sou. filika sta leo ola giati kai ego tora pou ekana paidi eida poso simadiki einai i leksi mama.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ... ΙΣΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ!!!!

610Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:57 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
sasanath έγραψε:Δημητρούλα η γιαγια τί λέει ;θα σε βοηθήσει; ή κ εκεινη θέλει να το ρίξεις;
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ.. ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΩ ΤΠΤ. Κ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ (ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!), ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΧΑΧΧΑ
ε καλά κάνεις σιγά σιγά να τις το πεις και απέξω απέξω!! και ίσως αυτή να σε βοηθήσει το πιστεύω αυτό...αχ με εσας που έμπλεξα δεν με βλέπω να κοιμαμαιιιιι

611Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:58 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγνώμη που θα το πω ωμά κορίτσι μου αλλά η μαμά σου ξέρει τι κάνει!!! Αν κοριτσάκι μου το πεις στην γιαγιά κατι μου λέει οτι θα είναι κοντά σου! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ H γιαγιά σου να συναινέσει σε κάτι τέτοιο! Και μάλλον αυτό φοβάται η μαμά σου! Ασε που θα την αρπάξει η γιαγια σου γιατι θέλει να κανεις την εκτρωση!

612Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:58 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

Είναι μεγάλοι η γιαγιά και ο παππούς; Τίποτα εγκεφαλικά έχουν πάθει ή είναι ακμαίοι;
ΧΑΧΑ ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 60 Κ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ 60+

613Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:59 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sasanath έγραψε:Συγνώμη που θα το πω ωμά κορίτσι μου αλλά η μαμά σου ξέρει τι κάνει!!! Αν κοριτσάκι μου το πεις στην γιαγιά κατι μου λέει οτι θα είναι κοντά σου! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ H γιαγιά σου να συναινέσει σε κάτι τέτοιο! Και μάλλον αυτό φοβάται η μαμά σου! Ασε που θα την αρπάξει η γιαγια σου γιατι θέλει να κανεις την εκτρωση!
στα λόγια μου έρχεσαι... και εμένα όταν έμαθε η γιαγια μου τι είχε γίνει την έκανε την μάνα μου απο δύο χωριά χωριάτες άλλα δεν ήμασταν τόσο κοντά για να τις το έλεγα

614Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:00 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ Κ Η ΓΙΑΓΙΑ Κ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!
ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΠΤ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ.
ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΛΕ!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΞΥΠΝΗΜΑ ΠΡΩΙ!!

615Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:02 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
???? καλά η γιαγία σου έγινε γιαγιά απο τα 40 τις??? γιατι 21 εσυ -60 μας κανει 40 αν δεν κανω λαθος και η μάνα σου πότε σε έκανε???...εμένα είναι 80 και και οι δυο λάθος νούμερο πάτησες νομίζω... άτιμο πληκτρολόγιο!!!!

616Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:03 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ Κ Η ΓΙΑΓΙΑ Κ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!
ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΠΤ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ.
ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΛΕ!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΞΥΠΝΗΜΑ ΠΡΩΙ!!

Μα αυτή την ηθική θα εκμεταλλευτείς! Η γιαγιά και ο παππούς μπορεί να ντραπούν για το τι θα πει ο κόσμος όπως και οι γονείς σου, αλλά δεν θα θέλουν με τίποτα να φτασεις στην έκτρωση! Μικροί άνθρωποι είναι αν είναι κοντά στα 60... Δεν θα πάθουν τίποτα. Είναι καλό να έχεις κάποιον δικό σου με το μέρος σου...

617Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:03 pm

cassiani

cassiani
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ... ΙΣΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ!!!![/quote]
to varos aftis tis leksis oles mas nomizo mas exei tromaksei .pada tha anarotiomaste an tha eimaste sostes kai aksies mamades.ego alpa thelo na eisai ksereis pos ta pragmata den einai san ena paramithi otan exeis ena moro kai pio poli an den exeis kamia stiriksi.den sou leo fisika na to rikseis apla na arxiseis na patas sta podia sou gera xoris ta stirigmata ton dikon sou.na pareis apofaseis gia tin zoi sou edo kai tora.

618Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:04 pm

giouli73

giouli73
dimitrouline έγραψε:
giouli73 έγραψε:
Vivian έγραψε:
giouli73 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χάνετε το χρόνο σας. Βεβαίως αφού απαντήσατε για τον κολπικό υπέρηχο και για τις εξετάσεις τη βοηθάτε να σκεφτεί. Τελοσπάντων δικαστής δεν είμαι. Πάντως δήμητρα αν όντως έχεις πρόβλημα τη βοήθεια την έχασες όποια κι αν ήταν αυτή. Ούτε που θα κοιτάξω το θέμα σου αύριο. Θα πει κάποιος έχεις τα δικά σου θα απαντάς και σε μας τις καχύποπτες? Μα δεν σε ρώτησα πως έμεινες έγκυος δεν μ ενδιαφέρει.

Ρε Γιουλη αν σε 7 μηνες γεννησει με το καλο δεν θα στεναχωριεσαι για ολα αυτα;

Βίβιαν να μιλάμε οι υπόλοιπες μεταξύ μας νομίζω δεν έχει νόημα. Λογικά θα έχεις δει από την αρχή όλα τα ποστ. Έπεσαν βροχή οι απαντήσεις από όλες μας που θέλαμε να βοηθήσουμε. Εγώ δεν της είπα ποτέ αν το ρίξεις είσαι δολοφόνος όπως έχει αναφερθεί, ούτε άρχισα να την βρίζω όπως επίσης έχει αναφερθεί.Απλά της κάνω ερωτήσεις κι από τη στιγμή που δεν μου απαντάει δεν παρακαλάω κιόλας για να σε βοηθήσω άμα δεν θες. Τη ρωτάω για τις εξετάσεις για τους υπέρηχουν αργεί να απαντήσει κλπ κλπ Της έχω πει κι άλλες φορές να μιλήσει στον παππού και στη γιαγιά δεν μου έχει απαντήσει. Σήμερα πήγε στη γιαγιά τη ρωτάω τι έγινε δεν μου απαντάει. Αφού και η ίδια δεν θέλει να της γράφουμε ΟΚ. Εγώ αποχωρώ. Αν γεννήσει σε 7 μήνες και θέλει την βοήθειά μου ευχαρίστως να τη δώσω και την φιλοξενήσω αν χρειαστεί. Άλλωστε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καιρός να δράσει μόνη της και για το παιδί της αν έχει. Για την ώρα όμως προτιμώ να απαντάω σε κοπέλες που είναι πιο πρόθυμες να δεχτούν βοήθεια σε κάποιο "πρόβλημα"

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ Η' ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ. ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΠΕΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΟΛΑ..
ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΟΜΑΙ.
ΔΕΝ ΣΕ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δήμητρα δεν έχω κάτι μαζί σου κορίτσι μου.Όταν σε ρώτησα για τις εξετάσεις το έκανα πρώτον για να δω τι σου λέει ο γιατρός.... κι αφού δεν απαντούσες λέω κάτι γίνεται εδώ. Για την γιαγιά σε ρώτησα και σήμερα τι έγινε επειδή είπες ότι είχες πάει. Σε προηγούμενο ποστ άλλη μέρα... σου είχα πει να μιλήσει στην γιαγιά και τον παππού. Ότι βλέπω από τους γονείς μου και ειδικά τον πατέρα μου σε μας ήταν αυστηρός και παλαιών αρχών αλλά με εγγόνια καμία σχέση. Σου λέω επίσης τι σκέφτεσαι για τον επόμενο μήνα? Ποια είναι τα σχεδιά σου? Δεν μου λες κάτι. Είναι λίγο κουραστικό να θέλω να βοηθήσω και να προσπαθώ μόνη μου.

619Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:05 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
???? καλά η γιαγία σου έγινε γιαγιά απο τα 40 τις??? γιατι 21 εσυ -60 μας κανει 40 αν δεν κανω λαθος και η μάνα σου πότε σε έκανε???...εμένα είναι 80 και και οι δυο λάθος νούμερο πάτησες νομίζω... άτιμο πληκτρολόγιο!!!!
ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΤΗΣΑ!!

620Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:06 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκι μου ποια είναι η ηθική των γονιών σου; Να κάνεις εκτρωση επειδη εκείνοι το θέλουν και όχι εσυ;;; Ηθική ειναι να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πραξεων σου με όποιο κόστος και οχι εις βάρος μιας ζωής που αργοτερα θα σε φωνάζει παππού και γιαγιά! Τότε τι θα σκέφτεσαι και τι θα λες; Έχουν περάσει κατά πολυ οι εποχές που ήταν ντροπή ένα παιδί εκτός γάμου! Που ζούμε; Οι περισσοτεροι κάνουν παιδί και μετά παντρευονται! Θα καουν στην πυρά αυτοι! Δεν μας είπες ,πηρες τηλ στον σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού;

621Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:07 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
καλέ νέοι είναι και θα καταλάβουν αφού και αυτή κάνανε μικροί παιδιά...και μικροί έγιναν παππούδες... συμφωνώ απόλυτα να το πεις...

622Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:08 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giouli73 έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
giouli73 έγραψε:
Vivian έγραψε:
giouli73 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χάνετε το χρόνο σας. Βεβαίως αφού απαντήσατε για τον κολπικό υπέρηχο και για τις εξετάσεις τη βοηθάτε να σκεφτεί. Τελοσπάντων δικαστής δεν είμαι. Πάντως δήμητρα αν όντως έχεις πρόβλημα τη βοήθεια την έχασες όποια κι αν ήταν αυτή. Ούτε που θα κοιτάξω το θέμα σου αύριο. Θα πει κάποιος έχεις τα δικά σου θα απαντάς και σε μας τις καχύποπτες? Μα δεν σε ρώτησα πως έμεινες έγκυος δεν μ ενδιαφέρει.

Ρε Γιουλη αν σε 7 μηνες γεννησει με το καλο δεν θα στεναχωριεσαι για ολα αυτα;

Βίβιαν να μιλάμε οι υπόλοιπες μεταξύ μας νομίζω δεν έχει νόημα. Λογικά θα έχεις δει από την αρχή όλα τα ποστ. Έπεσαν βροχή οι απαντήσεις από όλες μας που θέλαμε να βοηθήσουμε. Εγώ δεν της είπα ποτέ αν το ρίξεις είσαι δολοφόνος όπως έχει αναφερθεί, ούτε άρχισα να την βρίζω όπως επίσης έχει αναφερθεί.Απλά της κάνω ερωτήσεις κι από τη στιγμή που δεν μου απαντάει δεν παρακαλάω κιόλας για να σε βοηθήσω άμα δεν θες. Τη ρωτάω για τις εξετάσεις για τους υπέρηχουν αργεί να απαντήσει κλπ κλπ Της έχω πει κι άλλες φορές να μιλήσει στον παππού και στη γιαγιά δεν μου έχει απαντήσει. Σήμερα πήγε στη γιαγιά τη ρωτάω τι έγινε δεν μου απαντάει. Αφού και η ίδια δεν θέλει να της γράφουμε ΟΚ. Εγώ αποχωρώ. Αν γεννήσει σε 7 μήνες και θέλει την βοήθειά μου ευχαρίστως να τη δώσω και την φιλοξενήσω αν χρειαστεί. Άλλωστε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καιρός να δράσει μόνη της και για το παιδί της αν έχει. Για την ώρα όμως προτιμώ να απαντάω σε κοπέλες που είναι πιο πρόθυμες να δεχτούν βοήθεια σε κάποιο "πρόβλημα"

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ Η' ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ. ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΠΕΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΟΛΑ..
ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΟΜΑΙ.
ΔΕΝ ΣΕ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δήμητρα δεν έχω κάτι μαζί σου κορίτσι μου.Όταν σε ρώτησα για τις εξετάσεις το έκανα πρώτον για να δω τι σου λέει ο γιατρός.... κι αφού δεν απαντούσες λέω κάτι γίνεται εδώ. Για την γιαγιά σε ρώτησα και σήμερα τι έγινε επειδή είπες ότι είχες πάει. Σε προηγούμενο ποστ άλλη μέρα... σου είχα πει να μιλήσει στην γιαγιά και τον παππού. Ότι βλέπω από τους γονείς μου και ειδικά τον πατέρα μου σε μας ήταν αυστηρός και παλαιών αρχών αλλά με εγγόνια καμία σχέση. Σου λέω επίσης τι σκέφτεσαι για τον επόμενο μήνα? Ποια είναι τα σχεδιά σου? Δεν μου λες κάτι. Είναι λίγο κουραστικό να θέλω να βοηθήσω και να προσπαθώ μόνη μου.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Κ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ,ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Smile
ΛΟΙΠΟΝ.. ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΕΙΠΑ Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ... Κ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝ Κ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ Κ ΜΟΝΗ.(ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΥΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΟΝΗ).

623Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:09 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοπελιές καληνύχτα κουτουλάω...τα λέμε αύριο το απόγευμα φιλάκια πολλάααα

624Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:09 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitrouline έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
καλέ νέοι είναι και θα καταλάβουν αφού και αυτή κάνανε μικροί παιδιά...και μικροί έγιναν παππούδες... συμφωνώ απόλυτα να το πεις...
ΑΝ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ,ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΝΙ????

625Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:10 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
ΑΝ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ,ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΝΙ????
αχ ναι θα ανακουφιστώ και θα ηρεμήσω ξέροντας ότι έχεις κάποιων δίπλα σου κάποιων δικό σου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις