Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 43]

576Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:20 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπα που να λυσαξετε ολες σημερα, χαλαρωστε λεμε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 24 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 24 215994

577Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:20 pm

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
spapastamou έγραψε:eleos re koritsia pws antimetwpizete etsi tin kopela....???ki an yparxei akoma kai mia pi8anotita sto ekatomyrio lew egw na einai ali8eia ola ayta,pws koimaste ysixes ta vradia otan 3erete oti pernaei to drama tis kai tis mpainete ki eseis etsi...???

απανταω σε σενα σπαρσπαρτου δεν εχουμε προβλημα με την κοπελα ολες οι κοπελες της συμπαρασταθηκαμε απο την αρχη και μακαρι να πανε ολα καλα.αλλα προσωπικα για μενα η ιστορια μπαζει .δες απο την αρχη τα πραγματα να καταλαβεις τι εννουμε.και τωρα που απαντησε δεν κανεις μονο σιδηρου και ζαχρου κανεις και πολλα αλλα .τελοσπαντω αυτη η γνωμη μου

578Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:22 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

579Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:24 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κ απο μένα,τι κανεις Δημητρούλα; υπομονή κάνε κ να εισαι δυνατη!

580Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:24 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χάνετε το χρόνο σας. Βεβαίως αφού απαντήσατε για τον κολπικό υπέρηχο και για τις εξετάσεις τη βοηθάτε να σκεφτεί. Τελοσπάντων δικαστής δεν είμαι. Πάντως δήμητρα αν όντως έχεις πρόβλημα τη βοήθεια την έχασες όποια κι αν ήταν αυτή. Ούτε που θα κοιτάξω το θέμα σου αύριο. Θα πει κάποιος έχεις τα δικά σου θα απαντάς και σε μας τις καχύποπτες? Μα δεν σε ρώτησα πως έμεινες έγκυος δεν μ ενδιαφέρει.

Ρε Γιουλη αν σε 7 μηνες γεννησει με το καλο δεν θα στεναχωριεσαι για ολα αυτα;

581Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:26 pm

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αnna1975 έγραψε:
spapastamou έγραψε:eleos re koritsia pws antimetwpizete etsi tin kopela....???ki an yparxei akoma kai mia pi8anotita sto ekatomyrio lew egw na einai ali8eia ola ayta,pws koimaste ysixes ta vradia otan 3erete oti pernaei to drama tis kai tis mpainete ki eseis etsi...???

απανταω σε σενα σπαρσπαρτου δεν εχουμε προβλημα με την κοπελα ολες οι κοπελες της συμπαρασταθηκαμε απο την αρχη και μακαρι να πανε ολα καλα.αλλα προσωπικα για μενα η ιστορια μπαζει .δες απο την αρχη τα πραγματα να καταλαβεις τι εννουμε.και τωρα που απαντησε δεν κανεις μονο σιδηρου και ζαχρου κανεις και πολλα αλλα .τελοσπαντω αυτη η γνωμη μου

to katalavainw vre kopela mou....apla allo lew egw ki an yparxei mia pi8anotita na einai ali8eia...???poios o logos na eiste mesa stin kaxypopsia kai na synexizete na asxoleiste mazi tis...den exei kanena apolytws noima....filika ta lew ayta panta,min pare3igi8w kiolas oti to paw gia kayga...den 8elw na malwsw me kammia kopela edw mesa....

582Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:26 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sasanath έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα,τι κανεις Δημητρούλα; υπομονή κάνε κ να εισαι δυνατη!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 24 315810
ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ. ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΥΣΤΕΥΤΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΥΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

583Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:27 pm

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
dimitrouline έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΑΚΗ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΑΚΧΑΡΟΥ Κ ΣΙΔΗΡΟΥ.
ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?

Ελπιζω πλεον να τελειωσαν οι αποριες! Επισης ρε παιδια αν καποιος δεν πιστευει ακομα ας μην ξαναγραψει!! Δεν φταιει κατι η κοπελα..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΗΜΟ. Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΛΕΙΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

584Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:29 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MAROULOU έγραψε:
Vivian έγραψε:
ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΑΚΗ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΑΚΧΑΡΟΥ Κ ΣΙΔΗΡΟΥ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?

Ελπιζω πλεον να τελειωσαν οι αποριες! Επισης ρε παιδια αν καποιος δεν πιστευει ακομα ας μην ξαναγραψει!! Δεν φταιει κατι η κοπελα..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΗΜΟ. Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΛΕΙΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
συμφωνώ

585Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:30 pm

spapastamou

spapastamou
dimitrouline έγραψε:
sasanath έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα,τι κανεις Δημητρούλα; υπομονή κάνε κ να εισαι δυνατη!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 24 315810
ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ. ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΥΣΤΕΥΤΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΥΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

dimitra min ptoeisai me tipota....etsi ki alliws oti ki an leme emeis mono esy gnwrizeis tin proswpiki sou ali8eia....min akous tipota apo olous tous allous pare kouragio apo ton eayto sou kai to mwraki sou....

586Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:31 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spapastamou ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Smile

587Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:33 pm

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
Vivian έγραψε:

συμφωνώ
kai egw sumfwno!!!!
eimai dipla sou koritsi mou elpizw na pane ola kala,gia sena kai to mwraki sthn kilitsa sou.....!
filia elena

588Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:34 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ Smile

589Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:35 pm

spapastamou

spapastamou
dimitrouline έγραψε:spapastamou ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Smile

na eisai kala.....!!!ayto mono.... Very Happy

590Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:35 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamg1978 έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
Vivian έγραψε:

συμφωνώ
kai egw sumfwno!!!!
eimai dipla sou koritsi mou elpizw na pane ola kala,gia sena kai to mwraki sthn kilitsa sou.....!
filia elena
μια ερώτηση άσχετη βέβαια άλλα αν δεν ρωτήσω θα σκάσω...όλες λέμε φιλιά άλλα εσύ λες και το όνομα σου μαζί αφού το βλέπουμε καλέ τι το γράφεις? (αν θες απαντάς άλλα αν δεν απαντήσεις θα σκάσω χιχιχιχιχ)

591Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:35 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις επέστρεψα . Λοιπόν τη θα γίνει θα φαγωθούμε και θα χωριστούμε σε 2-3 στρατόπεδα; Η δήμητρα απάντησε αυτό δεν θέλατε;λίγο πολύ οι περισσότερες σκέφτηκαμε ότι το θέμα είναι μούφα απο τη στιγμή που βγαίνει όμως και συνεχίζει καλό είναι να σταματ΄σετε την επίθεση .
Τι έγεινε είμαστε δικαστές και δικάζουμε κάποια; την βάζουμε κάτω και αρχίζουμε με το τι και το πως; δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει το κύκλο που ακολουθούν άλλωστε ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πλάνο . Εγώ έκανα το τεστ μετά απο 25 μέρες καθυστέρηση και πήγα στο γιατρό ήδη 10 εβδομάδων τότε μου έδωσε να κάνω τις πρώτες εξετάσεις . Επίσης την 12 εβδομάδα έκανα την αυχενική στο ιατρείο του και στην 13 έκαναν ο Α τεστ στην 20 εβδομάδα έκανα το Β επιπέδου. Πιο πριν Γύρω στην 15 περίπου 4 μηνών έκανα καμύλη ζαχάρου κάποιοι άλλοι γιατροί τη δίνουν νωρίτερα . Απο τηνπ΄ρωτη στιγμή που τον πήρα τηλ. και του είπα βγηκε το τεστ θετικό (predictor) την άλλη μέρα έφευγα διακοπές ο άνθρωπος σάλταρε και μου είπε θα πάρεις ultregistan για τις συσπάσεις της μήτρας . ίταν με είδε μου έκανε κολπικό υπέρηχο μετά απο τον 4-5 μήνα δνε θυμάμαι σταματησε το κολπικό και έκανε στη κοιλιτσα.
Δεν είναι υποχρεωμένη το ξαναλέω να ξέρει όπως και ο γιατρός μη ξεχνάτε ζει σε μια επαρχιακή πόλη πόσο εύκολο είναι να βρεί γιατρό; όσο για το χάπι ναι είναι το χάπι της έκτρωσης το δίνουν για να αποβληθεί το έμβρυο και την επόμενη κάνουν απόξεση αυτό το παίρννουν μέχρι την 5 εβδομάδα και προκαλείτε αποβολή . Εσυ όμως Δήμητρα είσαι παραπάνω οπότε μπορεί να είναι χάπι ηρεμηστικό μην πάρεις τίποτα και σήκω φύγε .
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω στην natali ότι ο τρόπος που μιλάς είναια απαράδεκτος μπορείς να εκφράζεις όποια γνωμη θες αλλά όχι να χυδαιολογείς αυτό δεν σε τιμά σαν γυναίκα . Την επόμενη φορά που θα μιλησεις χυδαία θα το αναφέρω ήδη στο είπα 3 φορές . Μαγκιά δεν είναι να μιλα΄ς μόνο αλλά να ξέρεις και που να σταματάς

592Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:38 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Μόλις επέστρεψα . Λοιπόν τη θα γίνει θα φαγωθούμε και θα χωριστούμε σε 2-3 στρατόπεδα; Η δήμητρα απάντησε αυτό δεν θέλατε;λίγο πολύ οι περισσότερες σκέφτηκαμε ότι το θέμα είναι μούφα απο τη στιγμή που βγαίνει όμως και συνεχίζει καλό είναι να σταματ΄σετε την επίθεση .
Τι έγεινε είμαστε δικαστές και δικάζουμε κάποια; την βάζουμε κάτω και αρχίζουμε με το τι και το πως; δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει το κύκλο που ακολουθούν άλλωστε ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πλάνο . Εγώ έκανα το τεστ μετά απο 25 μέρες καθυστέρηση και πήγα στο γιατρό ήδη 10 εβδομάδων τότε μου έδωσε να κάνω τις πρώτες εξετάσεις . Επίσης την 12 εβδομάδα έκανα την αυχενική στο ιατρείο του και στην 13 έκαναν ο Α τεστ στην 20 εβδομάδα έκανα το Β επιπέδου. Πιο πριν Γύρω στην 15 περίπου 4 μηνών έκανα καμύλη ζαχάρου κάποιοι άλλοι γιατροί τη δίνουν νωρίτερα . Απο τηνπ΄ρωτη στιγμή που τον πήρα τηλ. και του είπα βγηκε το τεστ θετικό (predictor) την άλλη μέρα έφευγα διακοπές ο άνθρωπος σάλταρε και μου είπε θα πάρεις ultregistan για τις συσπάσεις της μήτρας . ίταν με είδε μου έκανε κολπικό υπέρηχο μετά απο τον 4-5 μήνα δνε θυμάμαι σταματησε το κολπικό και έκανε στη κοιλιτσα.
Δεν είναι υποχρεωμένη το ξαναλέω να ξέρει όπως και ο γιατρός μη ξεχνάτε ζει σε μια επαρχιακή πόλη πόσο εύκολο είναι να βρεί γιατρό; όσο για το χάπι ναι είναι το χάπι της έκτρωσης το δίνουν για να αποβληθεί το έμβρυο και την επόμενη κάνουν απόξεση αυτό το παίρννουν μέχρι την 5 εβδομάδα και προκαλείτε αποβολή . Εσυ όμως Δήμητρα είσαι παραπάνω οπότε μπορεί να είναι χάπι ηρεμηστικό μην πάρεις τίποτα και σήκω φύγε .
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω στην natali ότι ο τρόπος που μιλάς είναια απαράδεκτος μπορείς να εκφράζεις όποια γνωμη θες αλλά όχι να χυδαιολογείς αυτό δεν σε τιμά σαν γυναίκα . Την επόμενη φορά που θα μιλησεις χυδαία θα το αναφέρω ήδη στο είπα 3 φορές . Μαγκιά δεν είναι να μιλα΄ς μόνο αλλά να ξέρεις και που να σταματάς
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

593Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:39 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Μόλις επέστρεψα . Λοιπόν τη θα γίνει θα φαγωθούμε και θα χωριστούμε σε 2-3 στρατόπεδα; Η δήμητρα απάντησε αυτό δεν θέλατε;λίγο πολύ οι περισσότερες σκέφτηκαμε ότι το θέμα είναι μούφα απο τη στιγμή που βγαίνει όμως και συνεχίζει καλό είναι να σταματ΄σετε την επίθεση .

Πεστα ρε κοριτσι μου γιατι δεν αντεχω αλλο πια!!!! Δεν την ξερω την κοπελα αλλα ειναι τραγικο αυτο που της κανουν!

594Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:40 pm

EVAKI75

EVAKI75
elenamg1978 έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
Vivian έγραψε:

συμφωνώ
kai egw sumfwno!!!!
filia elena

Dimitra kai egw eimai mazi sou kopela mou..Prospathise na eisai iremh oso mporeis vevea giati den einai kai efkolo...

595Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:40 pm

elenamg1978

elenamg1978
elenamg1978 έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
Vivian έγραψε:

συμφωνώ
kai egw sumfwno!!!!
filia elena
μια ερώτηση άσχετη βέβαια άλλα αν δεν ρωτήσω θα σκάσω...όλες λέμε φιλιά άλλα εσύ λες και το όνομα σου μαζί αφού το βλέπουμε καλέ τι το γράφεις? (αν θες απαντάς άλλα αν δεν απαντήσεις θα σκάσω χιχιχιχιχ)
exw sunithia apo otan grafw email kai mhnumata sto khnhto gi auto!!!!
filiaaaaaaa I love you

596Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:41 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
exw sunithia apo otan grafw email kai mhnumata sto khnhto gi auto!!!!
filiaaaaaaa I love you [/quote] χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες μα πάρα πολύυυυυυ

597Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:41 pm

giouli73

giouli73
Vivian έγραψε:
giouli73 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χάνετε το χρόνο σας. Βεβαίως αφού απαντήσατε για τον κολπικό υπέρηχο και για τις εξετάσεις τη βοηθάτε να σκεφτεί. Τελοσπάντων δικαστής δεν είμαι. Πάντως δήμητρα αν όντως έχεις πρόβλημα τη βοήθεια την έχασες όποια κι αν ήταν αυτή. Ούτε που θα κοιτάξω το θέμα σου αύριο. Θα πει κάποιος έχεις τα δικά σου θα απαντάς και σε μας τις καχύποπτες? Μα δεν σε ρώτησα πως έμεινες έγκυος δεν μ ενδιαφέρει.

Βίβιαν να μιλάμε οι υπόλοιπες μεταξύ μας νομίζω δεν έχει νόημα. Λογικά θα έχεις δει από την αρχή όλα τα ποστ. Έπεσαν βροχή οι απαντήσεις από όλες μας που θέλαμε να βοηθήσουμε. Εγώ δεν της είπα ποτέ αν το ρίξεις είσαι δολοφόνος όπως έχει αναφερθεί, ούτε άρχισα να την βρίζω όπως επίσης έχει αναφερθεί.Απλά της κάνω ερωτήσεις κι από τη στιγμή που δεν μου απαντάει δεν παρακαλάω κιόλας για να σε βοηθήσω άμα δεν θες. Τη ρωτάω για τις εξετάσεις για τους υπέρηχουν αργεί να απαντήσει κλπ κλπ Της έχω πει κι άλλες φορές να μιλήσει στον παππού και στη γιαγιά δεν μου έχει απαντήσει. Σήμερα πήγε στη γιαγιά τη ρωτάω τι έγινε δεν μου απαντάει. Αφού και η ίδια δεν θέλει να της γράφουμε ΟΚ. Εγώ αποχωρώ. Αν γεννήσει σε 7 μήνες και θέλει την βοήθειά μου ευχαρίστως να τη δώσω και την φιλοξενήσω αν χρειαστεί. Άλλωστε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καιρός να δράσει μόνη της και για το παιδί της αν έχει. Για την ώρα όμως προτιμώ να απαντάω σε κοπέλες που είναι πιο πρόθυμες να δεχτούν βοήθεια σε κάποιο "πρόβλημα"

598Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:42 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δήμητρα και εγώ σε πιστεύω. Έχω να μπω από το απόγευμα και γράψατε σελίδες...

Σε πιστεύω αλλά ευχόμουν πραγματικά τα κορίτσια να είχαν δίκιο και να μας είχες κοροιδέψει και να μην ήσουν στην θέση που είσαι...

Και τι έγινε και αν μας κοροιδεύει κάποιος; Γιατί το παίρνετε τόσο προσωπικά η κάθε μία; Μήπως βγάζετε συμπεράσματα για τον εαυτό σας που δεν σας αρέσουν όταν διαπιστώνετε ότι σας κοροιδεύουν; Η κάθε μια να προστατεύσει τον εαυτό της όπως μπορεί και ο πιο αθόρυβος τρόπος είναι να απέχει. Δεν θέλουμε όλες εμείς οι υπόλοιπες καμιά να μας σώσει και να μας ανοίξει τα μάτια. Αφήστε μας να χάσουμε το χρόνο μας λοιπόν, χαλάλι, δικό μας θέμα. Όνειρα γλυκά και ανέφελα σε όλες όσες βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα.

599Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:43 pm

spapastamou

spapastamou

den 8a mporousa na symfwnisw perissotero omws...!!!ki egw otan ema8a oti eimai egkyos konteya na kleisw tin 7h evdomada....kai o giatros den mou ekane as poume ka8olou kolpiko yperixo....apo tin arxi kanoume koiliako....kai twra eimai ston 7o mina kai den exw kanei akoma kampyli sakxarou....ola ayta re paidia e3artwntai oxi mono apo ton giatro alla kai apo ton organismo tis miteras alla kai apo tin idia tin egkymosyni....diladi katantaei asteio na perimenete apo aytes tis apantiseis gia na "diagnwsete" mia egkymosyni i oxi...kai stin teleki den exei k kammia mas to dikaiwma na to kanei ayto....ti einai ayta ta pragmata....

600Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:46 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giouli73 έγραψε:
Vivian έγραψε:

Βίβιαν να μιλάμε οι υπόλοιπες μεταξύ μας νομίζω δεν έχει νόημα. Λογικά θα έχεις δει από την αρχή όλα τα ποστ. Έπεσαν βροχή οι απαντήσεις από όλες μας που θέλαμε να βοηθήσουμε. Εγώ δεν της είπα ποτέ αν το ρίξεις είσαι δολοφόνος όπως έχει αναφερθεί, ούτε άρχισα να την βρίζω όπως επίσης έχει αναφερθεί.Απλά της κάνω ερωτήσεις κι από τη στιγμή που δεν μου απαντάει δεν παρακαλάω κιόλας για να σε βοηθήσω άμα δεν θες. Τη ρωτάω για τις εξετάσεις για τους υπέρηχουν αργεί να απαντήσει κλπ κλπ Της έχω πει κι άλλες φορές να μιλήσει στον παππού και στη γιαγιά δεν μου έχει απαντήσει. Σήμερα πήγε στη γιαγιά τη ρωτάω τι έγινε δεν μου απαντάει. Αφού και η ίδια δεν θέλει να της γράφουμε ΟΚ. Εγώ αποχωρώ. Αν γεννήσει σε 7 μήνες και θέλει την βοήθειά μου ευχαρίστως να τη δώσω και την φιλοξενήσω αν χρειαστεί. Άλλωστε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καιρός να δράσει μόνη της και για το παιδί της αν έχει. Για την ώρα όμως προτιμώ να απαντάω σε κοπέλες που είναι πιο πρόθυμες να δεχτούν βοήθεια σε κάποιο "πρόβλημα"

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ Η' ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ. ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΠΕΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΟΛΑ..
ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΟΜΑΙ.
ΔΕΝ ΣΕ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις