576 Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:20 pm
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
μπα που να λυσαξετε ολες σημερα, χαλαρωστε λεμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
spapastamou έγραψε:eleos re koritsia pws antimetwpizete etsi tin kopela....???ki an yparxei akoma kai mia pi8anotita sto ekatomyrio lew egw na einai ali8eia ola ayta,pws koimaste ysixes ta vradia otan 3erete oti pernaei to drama tis kai tis mpainete ki eseis etsi...???
giouli73 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χάνετε το χρόνο σας. Βεβαίως αφού απαντήσατε για τον κολπικό υπέρηχο και για τις εξετάσεις τη βοηθάτε να σκεφτεί. Τελοσπάντων δικαστής δεν είμαι. Πάντως δήμητρα αν όντως έχεις πρόβλημα τη βοήθεια την έχασες όποια κι αν ήταν αυτή. Ούτε που θα κοιτάξω το θέμα σου αύριο. Θα πει κάποιος έχεις τα δικά σου θα απαντάς και σε μας τις καχύποπτες? Μα δεν σε ρώτησα πως έμεινες έγκυος δεν μ ενδιαφέρει.
Αnna1975 έγραψε:spapastamou έγραψε:eleos re koritsia pws antimetwpizete etsi tin kopela....???ki an yparxei akoma kai mia pi8anotita sto ekatomyrio lew egw na einai ali8eia ola ayta,pws koimaste ysixes ta vradia otan 3erete oti pernaei to drama tis kai tis mpainete ki eseis etsi...???
απανταω σε σενα σπαρσπαρτου δεν εχουμε προβλημα με την κοπελα ολες οι κοπελες της συμπαρασταθηκαμε απο την αρχη και μακαρι να πανε ολα καλα.αλλα προσωπικα για μενα η ιστορια μπαζει .δες απο την αρχη τα πραγματα να καταλαβεις τι εννουμε.και τωρα που απαντησε δεν κανεις μονο σιδηρου και ζαχρου κανεις και πολλα αλλα .τελοσπαντω αυτη η γνωμη μου
sasanath έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα,τι κανεις Δημητρούλα; υπομονή κάνε κ να εισαι δυνατη!
Vivian έγραψε:dimitrouline έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΑΚΗ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΑΚΧΑΡΟΥ Κ ΣΙΔΗΡΟΥ.
ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?
Ελπιζω πλεον να τελειωσαν οι αποριες! Επισης ρε παιδια αν καποιος δεν πιστευει ακομα ας μην ξαναγραψει!! Δεν φταιει κατι η κοπελα..
συμφωνώMAROULOU έγραψε:Vivian έγραψε:dimitrouline έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΑΚΗ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΑΚΧΑΡΟΥ Κ ΣΙΔΗΡΟΥ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?
Ελπιζω πλεον να τελειωσαν οι αποριες! Επισης ρε παιδια αν καποιος δεν πιστευει ακομα ας μην ξαναγραψει!! Δεν φταιει κατι η κοπελα..
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΗΜΟ. Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΛΕΙΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
dimitrouline έγραψε:sasanath έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα,τι κανεις Δημητρούλα; υπομονή κάνε κ να εισαι δυνατη!
ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ. ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΥΣΤΕΥΤΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΥΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
kai egw sumfwno!!!!AnastasiaKoutsourh έγραψε:συμφωνώMAROULOU έγραψε:Vivian έγραψε:dimitrouline έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΗΜΟ. Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΛΕΙΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
dimitrouline έγραψε:spapastamou ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
μια ερώτηση άσχετη βέβαια άλλα αν δεν ρωτήσω θα σκάσω...όλες λέμε φιλιά άλλα εσύ λες και το όνομα σου μαζί αφού το βλέπουμε καλέ τι το γράφεις? (αν θες απαντάς άλλα αν δεν απαντήσεις θα σκάσω χιχιχιχιχ)elenamg1978 έγραψε:kai egw sumfwno!!!!AnastasiaKoutsourh έγραψε:συμφωνώMAROULOU έγραψε:Vivian έγραψε:dimitrouline έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
eimai dipla sou koritsi mou elpizw na pane ola kala,gia sena kai to mwraki sthn kilitsa sou.....!
filia elena
βανια έγραψε:Μόλις επέστρεψα . Λοιπόν τη θα γίνει θα φαγωθούμε και θα χωριστούμε σε 2-3 στρατόπεδα; Η δήμητρα απάντησε αυτό δεν θέλατε;λίγο πολύ οι περισσότερες σκέφτηκαμε ότι το θέμα είναι μούφα απο τη στιγμή που βγαίνει όμως και συνεχίζει καλό είναι να σταματ΄σετε την επίθεση .
Τι έγεινε είμαστε δικαστές και δικάζουμε κάποια; την βάζουμε κάτω και αρχίζουμε με το τι και το πως; δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει το κύκλο που ακολουθούν άλλωστε ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πλάνο . Εγώ έκανα το τεστ μετά απο 25 μέρες καθυστέρηση και πήγα στο γιατρό ήδη 10 εβδομάδων τότε μου έδωσε να κάνω τις πρώτες εξετάσεις . Επίσης την 12 εβδομάδα έκανα την αυχενική στο ιατρείο του και στην 13 έκαναν ο Α τεστ στην 20 εβδομάδα έκανα το Β επιπέδου. Πιο πριν Γύρω στην 15 περίπου 4 μηνών έκανα καμύλη ζαχάρου κάποιοι άλλοι γιατροί τη δίνουν νωρίτερα . Απο τηνπ΄ρωτη στιγμή που τον πήρα τηλ. και του είπα βγηκε το τεστ θετικό (predictor) την άλλη μέρα έφευγα διακοπές ο άνθρωπος σάλταρε και μου είπε θα πάρεις ultregistan για τις συσπάσεις της μήτρας . ίταν με είδε μου έκανε κολπικό υπέρηχο μετά απο τον 4-5 μήνα δνε θυμάμαι σταματησε το κολπικό και έκανε στη κοιλιτσα.
Δεν είναι υποχρεωμένη το ξαναλέω να ξέρει όπως και ο γιατρός μη ξεχνάτε ζει σε μια επαρχιακή πόλη πόσο εύκολο είναι να βρεί γιατρό; όσο για το χάπι ναι είναι το χάπι της έκτρωσης το δίνουν για να αποβληθεί το έμβρυο και την επόμενη κάνουν απόξεση αυτό το παίρννουν μέχρι την 5 εβδομάδα και προκαλείτε αποβολή . Εσυ όμως Δήμητρα είσαι παραπάνω οπότε μπορεί να είναι χάπι ηρεμηστικό μην πάρεις τίποτα και σήκω φύγε .
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω στην natali ότι ο τρόπος που μιλάς είναια απαράδεκτος μπορείς να εκφράζεις όποια γνωμη θες αλλά όχι να χυδαιολογείς αυτό δεν σε τιμά σαν γυναίκα . Την επόμενη φορά που θα μιλησεις χυδαία θα το αναφέρω ήδη στο είπα 3 φορές . Μαγκιά δεν είναι να μιλα΄ς μόνο αλλά να ξέρεις και που να σταματάς
βανια έγραψε:Μόλις επέστρεψα . Λοιπόν τη θα γίνει θα φαγωθούμε και θα χωριστούμε σε 2-3 στρατόπεδα; Η δήμητρα απάντησε αυτό δεν θέλατε;λίγο πολύ οι περισσότερες σκέφτηκαμε ότι το θέμα είναι μούφα απο τη στιγμή που βγαίνει όμως και συνεχίζει καλό είναι να σταματ΄σετε την επίθεση .
Τι έγεινε είμαστε δικαστές και δικάζουμε κάποια; την βάζουμε κάτω και αρχίζουμε με το τι και το πως; δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει το κύκλο που ακολουθούν άλλωστε ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πλάνο . Εγώ έκανα το τεστ μετά απο 25 μέρες καθυστέρηση και πήγα στο γιατρό ήδη 10 εβδομάδων τότε μου έδωσε να κάνω τις πρώτες εξετάσεις . Επίσης την 12 εβδομάδα έκανα την αυχενική στο ιατρείο του και στην 13 έκαναν ο Α τεστ στην 20 εβδομάδα έκανα το Β επιπέδου. Πιο πριν Γύρω στην 15 περίπου 4 μηνών έκανα καμύλη ζαχάρου κάποιοι άλλοι γιατροί τη δίνουν νωρίτερα . Απο τηνπ΄ρωτη στιγμή που τον πήρα τηλ. και του είπα βγηκε το τεστ θετικό (predictor) την άλλη μέρα έφευγα διακοπές ο άνθρωπος σάλταρε και μου είπε θα πάρεις ultregistan για τις συσπάσεις της μήτρας . ίταν με είδε μου έκανε κολπικό υπέρηχο μετά απο τον 4-5 μήνα δνε θυμάμαι σταματησε το κολπικό και έκανε στη κοιλιτσα.
Δεν είναι υποχρεωμένη το ξαναλέω να ξέρει όπως και ο γιατρός μη ξεχνάτε ζει σε μια επαρχιακή πόλη πόσο εύκολο είναι να βρεί γιατρό; όσο για το χάπι ναι είναι το χάπι της έκτρωσης το δίνουν για να αποβληθεί το έμβρυο και την επόμενη κάνουν απόξεση αυτό το παίρννουν μέχρι την 5 εβδομάδα και προκαλείτε αποβολή . Εσυ όμως Δήμητρα είσαι παραπάνω οπότε μπορεί να είναι χάπι ηρεμηστικό μην πάρεις τίποτα και σήκω φύγε .
elenamg1978 έγραψε:kai egw sumfwno!!!!AnastasiaKoutsourh έγραψε:συμφωνώMAROULOU έγραψε:Vivian έγραψε:dimitrouline έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
eimai dipla sou koritsi mou elpizw na pane ola kala,gia sena kai to mwraki sthn kilitsa sou.....!
filia elena
exw sunithia apo otan grafw email kai mhnumata sto khnhto gi auto!!!!AnastasiaKoutsourh έγραψε:μια ερώτηση άσχετη βέβαια άλλα αν δεν ρωτήσω θα σκάσω...όλες λέμε φιλιά άλλα εσύ λες και το όνομα σου μαζί αφού το βλέπουμε καλέ τι το γράφεις? (αν θες απαντάς άλλα αν δεν απαντήσεις θα σκάσω χιχιχιχιχ)elenamg1978 έγραψε:kai egw sumfwno!!!!AnastasiaKoutsourh έγραψε:συμφωνώMAROULOU έγραψε:Vivian έγραψε:dimitrouline έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
filia elena
Vivian έγραψε:giouli73 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χάνετε το χρόνο σας. Βεβαίως αφού απαντήσατε για τον κολπικό υπέρηχο και για τις εξετάσεις τη βοηθάτε να σκεφτεί. Τελοσπάντων δικαστής δεν είμαι. Πάντως δήμητρα αν όντως έχεις πρόβλημα τη βοήθεια την έχασες όποια κι αν ήταν αυτή. Ούτε που θα κοιτάξω το θέμα σου αύριο. Θα πει κάποιος έχεις τα δικά σου θα απαντάς και σε μας τις καχύποπτες? Μα δεν σε ρώτησα πως έμεινες έγκυος δεν μ ενδιαφέρει.
Ρε Γιουλη αν σε 7 μηνες γεννησει με το καλο δεν θα στεναχωριεσαι για ολα αυτα;
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω στην natali ότι ο τρόπος που μιλάς είναια απαράδεκτος μπορείς να εκφράζεις όποια γνωμη θες αλλά όχι να χυδαιολογείς αυτό δεν σε τιμά σαν γυναίκα . Την επόμενη φορά που θα μιλησεις χυδαία θα το αναφέρω ήδη στο είπα 3 φορές . Μαγκιά δεν είναι να μιλα΄ς μόνο αλλά να ξέρεις και που να σταματάς
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ Η' ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ. ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΠΕΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΟΛΑ..giouli73 έγραψε:Vivian έγραψε:giouli73 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χάνετε το χρόνο σας. Βεβαίως αφού απαντήσατε για τον κολπικό υπέρηχο και για τις εξετάσεις τη βοηθάτε να σκεφτεί. Τελοσπάντων δικαστής δεν είμαι. Πάντως δήμητρα αν όντως έχεις πρόβλημα τη βοήθεια την έχασες όποια κι αν ήταν αυτή. Ούτε που θα κοιτάξω το θέμα σου αύριο. Θα πει κάποιος έχεις τα δικά σου θα απαντάς και σε μας τις καχύποπτες? Μα δεν σε ρώτησα πως έμεινες έγκυος δεν μ ενδιαφέρει.
Ρε Γιουλη αν σε 7 μηνες γεννησει με το καλο δεν θα στεναχωριεσαι για ολα αυτα;
Βίβιαν να μιλάμε οι υπόλοιπες μεταξύ μας νομίζω δεν έχει νόημα. Λογικά θα έχεις δει από την αρχή όλα τα ποστ. Έπεσαν βροχή οι απαντήσεις από όλες μας που θέλαμε να βοηθήσουμε. Εγώ δεν της είπα ποτέ αν το ρίξεις είσαι δολοφόνος όπως έχει αναφερθεί, ούτε άρχισα να την βρίζω όπως επίσης έχει αναφερθεί.Απλά της κάνω ερωτήσεις κι από τη στιγμή που δεν μου απαντάει δεν παρακαλάω κιόλας για να σε βοηθήσω άμα δεν θες. Τη ρωτάω για τις εξετάσεις για τους υπέρηχουν αργεί να απαντήσει κλπ κλπ Της έχω πει κι άλλες φορές να μιλήσει στον παππού και στη γιαγιά δεν μου έχει απαντήσει. Σήμερα πήγε στη γιαγιά τη ρωτάω τι έγινε δεν μου απαντάει. Αφού και η ίδια δεν θέλει να της γράφουμε ΟΚ. Εγώ αποχωρώ. Αν γεννήσει σε 7 μήνες και θέλει την βοήθειά μου ευχαρίστως να τη δώσω και την φιλοξενήσω αν χρειαστεί. Άλλωστε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καιρός να δράσει μόνη της και για το παιδί της αν έχει. Για την ώρα όμως προτιμώ να απαντάω σε κοπέλες που είναι πιο πρόθυμες να δεχτούν βοήθεια σε κάποιο "πρόβλημα"
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης