Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 43]

801Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:36 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν χρειαζετε να φυγει καμια καλε υμαρτον. Απλα τα χερια τρεχουν πιο γρηγορα απ το μυαλο πολλες φορες με αποτελεσμα να εχουμε ενα κλημα μαρθα βουρτση , η οχι οχι να πω καλητερα drama queens . Να κανουμε και διαγωνισμο miss drama queen ειμαι μαμα summer 2011. Χαλαρα κοριτσια ολες λιγο πολυ ενα ζορι το τραβαμε, τουλαχιστον ας υπαρχει μια βοηθεια μεταξυ μας απο εδω χωρις να βγαζουμε τα ματια μας, δεν ειναι αναγκη να ριχνουμε λαδι στη φωτια αν δεν πιστευουμε κατι , προσπερναμε και γεια σου! Φιλικα Smile

802Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:37 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
κοριτσάκι μου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σταματήσεις?
αφού δεν έχεις πιστεί γιατί το συνεχίζεις? τι θέλεις να καταφέρεις? να πάρεις το βραβείο? μακάρι να έχεις δίκιο και να μην έχει ανάγκη μία κοπελίτσα αλλά ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ έχεις άδικο δεν είναι κρίμα?
προσωπικά προτιμώ να είμαι βλάκας παρά άδικη

Πεστα βρε Φλωρα μου! Ενα χρονο ειμαστε εδω μεσα και αυτα 1η φορα συμβαινουν!

803Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:42 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Η ΕΣΤΩ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΑ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ!

αφού δεν έχεις πιστεί γιατί το συνεχίζεις? τι θέλεις να καταφέρεις? να πάρεις το βραβείο? μακάρι να έχεις δίκιο και να μην έχει ανάγκη μία κοπελίτσα αλλά ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ έχεις άδικο δεν είναι κρίμα?

Florentiab ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ "ΚΑΒΓΑ"!ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑΙ!ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ!
ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

804Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:43 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό το θέμα νομίζω έτσι όπως έγινε, είναι πια άστα να πάνε. Όποιος μπαίνει, θα βλέπει τα τελευταία μηνύματα και φτου και απο την αρχή. Εκέινα που πραγματικά αφορούσαν την Δήμητρα και το αρχικό θέμα, έχουν πια χαθεί και άιντε τρέχα να τα ψάξεις! Rolling Eyes

Δήμητρα, γιατί δεν ανοίγεις άλλο θεματάκι με τίτλο όπως, "Το ημερολόγιο της Εγκυμοσύνης μου", για να έρθουμε όσοι ενδιαφερόμαστε να σε παρακολουθήσουμε και να συνεχίσουμε εκεί τη συζήτηση, γιατί προσωπικά, θέλω να συνεχιστεί η συζήτηση από το μήνυμα #380 και δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να μου επιβάλλει να σταματήσω να την παρακολουθώ ελεύθερα, επειδή αμφιβάλει για την ιστορία ή δεν του αρέσει για τους δικούς του λόγους. Υπενθυμίζω πως και γω κατά το ήμισυ είμαι με αυτούς που αμφιβάλλουν, όμως για τους λόγους που διατύπωσα στο μεγάλο μου μήνυμα, ενδιαφέρομαι να τη διαβάζω, γιατί απλά δεν έχω μάθει να είμαι απόλυτη, γιατί μπορεί να είμαι εγώ αυτή που κάνει λάθος!
Ελευθερία έχουμε.
Αμα ήταν να πράττουμε διαρκώς έτσι και να εγκαταλείπουμε θέματα επειδή δεν αρέσκονται ορισμένοι, τότε το 1/3 απο όσα θέματα έχουν κατά καιρούς μπει, θα έπρεπε να βρίσκονται στα άχρηστα!

Ούτε θα μου άρεσε να τα λέμε μεταξύ μας μόνο με Pm, γιατί έτσι δε θα μπορούσα μα παρακολουθήσω όλων τις απόψεις με ευκολία.

Δεν ξέρω, εσείς οι υπόλοιπες τι λετε?

Πάντως ειλικρινά, κουράστικα! Sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Παρ Ιουν 10, 2011 7:46 am, 1 φορά

805Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:45 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
florentiab έγραψε:

Πεστα βρε Φλωρα μου! Ενα χρονο ειμαστε εδω μεσα και αυτα 1η φορα συμβαινουν!

ΒΙΒΙΑΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ!ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!

806Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:45 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
Florentiab ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ "ΚΑΒΓΑ"!ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑΙ!ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ!

ΝΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ...Και ενω απο χτες το λεμε συνέχισες να πληγωνεις ενα μικρο κοριτσι!

Κανεις δεν ειπες να φυγεις! Απλα να καταλαβεις μονο τι εγινε... Αυτο μονο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vivian στις Παρ Ιουν 10, 2011 7:46 am, 1 φορά

807Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:46 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
florentiab έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Η ΕΣΤΩ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΑ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ!

σου λέω εγώ οτι έχεις ΔΙΚΙΟ. είσαι ευχαριστημένη τώρα? μπορούμε να συνεχίσουμε το φόρουμ έτσι όπως ήταν πριν 2 ημέρες?

808Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:48 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατί πρέπει να αποχωρίσει κάποιος δηλαδή? δεν το καταλαβαίνω. επειδή υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
απλά λέω οτι καλά έκανες και διατύπωσες την αποψή σου αλλά με τον να την επαναλαμβάνεις κάθε 1 ώρα δεν αλλάζεις των υπολοίπων.

809Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:49 am

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Arketaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
mporei kapoios na sbhsh na mhnhmata pou den exoun kamoia sxesh me to themaaaaaaaa?!!!
eimaste megales gunaikes kai oxi mikra paidia....
Opoios den pisteuh thn Dhmhtra as mhn apanta epitelous!
ti mas theh to koritsi.....
Arketaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

810Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:49 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν δεν σταματήσετε ΄τωρα και εχετε σκοπό να συνεχίσει πείτε μου να πάρω μια χυτρα να φτοιάξω ποπ κορν και κοκα κολα όλες οι καλές ταινίες θελουν και τα κατάλληλα συνοδευτικά . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 215994

811Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:51 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο βρε βανια ενα ποπκορνακι το χτυπαγα τωρα. Laughing

812Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:54 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="florentiab"

σου λέω εγώ οτι έχεις ΔΙΚΙΟ. είσαι ευχαριστημένη τώρα? μπορούμε να συνεχίσουμε το φόρουμ έτσι όπως ήταν πριν 2 ημέρες?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ?ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ!ΑΠΟ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ!
ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑΔΕΣ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ!ΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ!ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΓΩ!ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ!ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

813Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:57 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
natali-maria έγραψε:

ΝΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ...Και ενω απο χτες το λεμε συνέχισες να πληγωνεις ενα μικρο κοριτσι!

ΚΑΤΑΛΑΒΑ!ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

814Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:58 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
natali-maria έγραψε:

ΚΑΤΑΛΑΒΑ!ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!

815Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:58 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:[quote="florentiab"

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ?ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ!ΑΠΟ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ?
ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ!
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ!ΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ!ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΓΩ!ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ!ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα που γραφω γιατι με κουρασε το θεμα (οχι της Δημητρας) αλλα οοολο το υπολοιπο!

Δεν εχω τιποτα μαζι σου ισα-ισα αλλα αρχισες να βριζεις και μαλιστα ασχημα! Αποψη εχει ο καθενας μας το πως την εκφραζει ομως ειναι ενα θεμα! Με αποκορυφωμα σημερα που εβαλες το μήνυμα του κοριτσιού! Ολο αυτο ηταν λαθος..Καταλαβε το σε παρακαλω!

816Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 7:59 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΟΚ!!!
Τίτλοι τέλους για μένα

817Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:00 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="natali-maria"]
Vivian έγραψε:

Φυσικα την δεχομαστε! Εμεις εδω ειμαστε μια παρεα εναν χρονο τωρα... Ετσι θελουμε να συνεχισει το φορουμ!

818Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:02 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:

ΟΚ!!!
Τίτλοι τέλους για μένα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛ'Υ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΑΣ ΚΛΕΙΔΏΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΟΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟ ΚΟΜΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΦΑΡΣΟΚΟΜΟΔΙΑΣ ΠΡΟΚΕΤΕ...ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ

819Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:03 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
ΟΚ!!!
Τίτλοι τέλους για μένα

Florentiab ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ Happy end...E?!!!

820Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:04 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Vivian"]
natali-maria έγραψε:
Vivian έγραψε:

Φυσικα την δεχομαστε! Εμεις εδω ειμαστε μια παρεα εναν χρονο τωρα... Ετσι θελουμε να συνεχισει το φορουμ!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

821Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:05 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="natali-maria"]
Vivian έγραψε:
natali-maria έγραψε:
Vivian έγραψε:

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 417472

822Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:12 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
Μαρία έγραψε:
dimitrouline έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=lkA0qh-I56g

ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑ

πήρες τηλέφωνο εκεί που λένε τα κορίτσια??????????
ΝΑΙ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

πολύ ωραία! ελπίζω να σε καλέσουν σύντομα και να βρείτε μία λύση κοριτσάκι μου! μην στεναχωριέσαι εσύ, να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου! εσύ έχεις πάρει την πιο σωστή απόφαση, το μόνο που μένει είναι να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι
αυριο θα παω να μιλησω στη γιαγια μου.
ευχομαι να πανε ολα καλα
θα σας ενημερωσω Smile
φιλάκια πολλα σε ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 315810

823Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:12 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ηρεμα δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα καλα ειμαστε ολες ειπαμε τις αποψεις μας .και εγω για καποια πραγματα δεν μου κολλαγαν .αλλα μετα σταματησα πηρα της απαντησεις που ηθελα και ζητησα και συγμωμη απο την δημητρα αν ενιωσε οτι της επιτεθηκα.ο καθενας μπορει να κρινει και να απανταει μεχρι ενα σημειο .δεν πρεπει να ξεφευγουμε.μπορουμε αυτα που πιστευουμε να τα κραταμε για τον ευατο μας.εδω ειμαστε χιλαιδες κοπελες με διαφορετικα πιστευω αιαφορετικες αποψεις ενδιαφεροτα .και σιγουρα θα υπαρχουν συγκρουσεις .ερχεται καλοκαιρακι .ηρεμια.να μην ξεφευγουμε με το θεμα που ξεφυγαμε μια κοπελα εγραψε την ιστορια της. πολλη μπορει να την ειδαν απο διαφορετικη οψη .εγω λεω να κανουμε μια μεγαλη ακγαλια ολες και οποιες θελουν βοηθανε υπαστηριζουν την δημητρα .ειρηνη κοριτσια .η αγαπη ολυς τους ενωννει

824Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:14 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

ευχομαι να πανε ολα καλα
θα σας ενημερωσω

nomizw oti einai oti kalutero twra k euxomai toulaxiston h giagia na einai me to meros sou

825Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 8:14 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
Μαρία έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
Μαρία έγραψε:
dimitrouline έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=lkA0qh-I56g

ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑ

πήρες τηλέφωνο εκεί που λένε τα κορίτσια??????????
ΝΑΙ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

πολύ ωραία! ελπίζω να σε καλέσουν σύντομα και να βρείτε μία λύση κοριτσάκι μου! μην στεναχωριέσαι εσύ, να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου! εσύ έχεις πάρει την πιο σωστή απόφαση, το μόνο που μένει είναι να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι
ευχομαι να πανε ολα καλα
θα σας ενημερωσω Smile
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 33 315810

θες τηλ μου να με ενημερωνεις? πες μου οτι εχει γουα τσαπ!!!! θα σε σκεφτομαι μην μας ξεχασεις pale pale pale pale pale pale pale

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις