Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 43]

426Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:44 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MariaM έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Nαι,και πριν κανενα μηνα παλι ειχε γραψει καποια αλλη κοπελα για ενα προβλημα που ειχε (δεν θυμαμαι ομως το θεμα scratch scratch -καταραμενη μνημη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 18 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 18 679259 ) και οταν την πηραμε χαμπαρι απλα εξαφανιστηκε..!!!

ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!!ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ Η ΜΝΗΜΗ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΖΕΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΗΡΘΑΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΑΥΤΗ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ!!ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!

Κορίτσια, σε αυτό το θέμα είχε σχολιάσει και η ίδια η Δήμητρα τότε. Είδα όλα τα ποστ της σε όλα τα θέματα που έχει σχολιάσει από την αρχή και με βάση κάποια πράγματα που έχει γράψει συμπεραίνω ότι μάλλον δεν μας κοροϊδεύει... δυστυχώς...

ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ..

427Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:48 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Nαι,και πριν κανενα μηνα παλι ειχε γραψει καποια αλλη κοπελα για ενα προβλημα που ειχε (δεν θυμαμαι ομως το θεμα scratch scratch -καταραμενη μνημη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 18 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 18 679259 ) και οταν την πηραμε χαμπαρι απλα εξαφανιστηκε..!!!

ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!!ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ Η ΜΝΗΜΗ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΖΕΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΗΡΘΑΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΑΥΤΗ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ!!ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!
Ναι,ναι αυτη την ιστορια!!!!! Και μετα μου λετε να μην ειμαι δυσπιστη....

http://forum.eimaimama.gr/search?search_current=dimitrouline&search_id=756192920&start=120

Τίποτα δεν είναι κρυφό στο φόρουμ. Αν αμφισβητείτε το συγκεκριμένο άτομο και σας ενδιαφέρει να το ψάξετε, κάντε το. Στο παραπάνω λινκ είναι όλες οι δημοσιεύσεις σε όλα τα σχόλια που έχει κάνει από την μέρα που γράφτηκε. Καλό είναι να είμαστε καχύποπτοι και δύσπιστοι, δεν αντιλέγω. Μπορούμε όμως να το ψάξουμε και να δούμε αν όντως μας κοροϊδεύουν.

Δήμητρα σόρυ αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση, αλλά νομίζω ότι είναι χειρότερο αυτό που γίνεται και δεν είσαι και μέσα για να μας απαντήσεις η ίδια.

428Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:52 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
MariaM έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

Κορίτσια, σε αυτό το θέμα είχε σχολιάσει και η ίδια η Δήμητρα τότε. Είδα όλα τα ποστ της σε όλα τα θέματα που έχει σχολιάσει από την αρχή και με βάση κάποια πράγματα που έχει γράψει συμπεραίνω ότι μάλλον δεν μας κοροϊδεύει... δυστυχώς...

ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ..

Ίσως να μην το ήξεραν οι γονείς της, και να μην περίμενε τέτοια αντίδραση και ίσως να τότε όπως μας είπε κιόλας να ήταν με το μέρος της το αγόρι της και να την στήριζε. Πολλά μπορώ να σκεφτώ αλλά κάνω απλές υποθέσεις όπως και εσύ... Δεν ξέρω πραγματικά. Και πραγματικά εύχομαι να μας κοροϊδεύει και εγώ να έχω πέσει στην μεγαλύτερη παγίδα από όλες σας που φαίνεται να την πιστεύω ακόμα. Πραγματικά το εύχομαι.

429Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:53 am

minubaki

minubaki
MariaM έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

http://forum.eimaimama.gr/search?search_current=dimitrouline&search_id=756192920&start=120

Τίποτα δεν είναι κρυφό στο φόρουμ. Αν αμφισβητείτε το συγκεκριμένο άτομο και σας ενδιαφέρει να το ψάξετε, κάντε το. Στο παραπάνω λινκ είναι όλες οι δημοσιεύσεις σε όλα τα σχόλια που έχει κάνει από την μέρα που γράφτηκε. Καλό είναι να είμαστε καχύποπτοι και δύσπιστοι, δεν αντιλέγω. Μπορούμε όμως να το ψάξουμε και να δούμε αν όντως μας κοροϊδεύουν.

Δήμητρα σόρυ αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση, αλλά νομίζω ότι είναι χειρότερο αυτό που γίνεται και δεν είσαι και μέσα για να μας απαντήσεις η ίδια.

pataw sto link pou dimosieuses k mou vgazei auto: Δεν βρέθηκαν ούτε δημοσιεύσεις ούτε Θ.Ενότητες κατά το ερώτημα σας

430Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:58 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
minubaki έγραψε:
MariaM έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

pataw sto link pou dimosieuses k mou vgazei auto: Δεν βρέθηκαν ούτε δημοσιεύσεις ούτε Θ.Ενότητες κατά το ερώτημα σας

Α, ίσως να έχει σχέση με το ότι μπήκα από τον λογαριασμό μου και να μην γίνεται. Τελος πάντων, θα εξηγήσω την διαδικασια. Κάντο στο δικό μου προφίλ. Πάτα πάνω στην φωτογραφία μου ή το όνομά μου. Έπειτα, πάτα στην καρτέλα που γράφει "στατιστικά" και πήγαινε στις δημοσιεύσεις και πάτα το "Αναζήτηση δημοσιεύσεων από τον/την ... ". Εκεί θα εμφανιστούν όλες οι δημοσιεύσεις. Στην τελευταία σελίδα είναι η πρώτη πρώτη δημοσίευση.

431Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:00 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια πίσω από εδω πολλά γίνονται πόσες γνωριζόμαστε μεταξύ μας; Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν κάποιες ιστορίες είναι αληθινές υπάρχουν άτομα που είναι μυθομανής και μπορεί να λένε ιστορίες για καιρό αλλά υπάρχουν και άτομα που απλά μπάινουν για να κάνουν τη πλάκα τους .
Η Δήμητρα έχει γραφτεί στις 21/5/2011 σχετικά νέο μέλος έχει απαντήσει σε 16 θεματικές ενότητες έχει απαντήσει και στο θέμα της κοπέλας που έλεγε ότι έγεινε κρυφά απο τους γονείς της , δεν ξέρω αν κάνει πλάκα η αν είναι αλήθεια δνε με απασχολεί εγω μιλάω σε μια ιστορία γιατί σαν την ιστορία της Δήμητρας μπορεί να εμφανιστούν πολλές κοπέλες που να έχουν το δίλλημα να λ\κρατήσουν το μωρό και να έχουν ιστορίες απο την οικογενεία τους . Επίσης υπάρχει και η περίπτωση η ιστορία της να είναι αληθινή και με όλα αυτά που γράφτηκαν και μάλιστα κάποια με άσχημα σχόλεια υποτίθετε ότι εδω μέσα πρέπει να προσέχουμε πως γράφουμε όσο έξαλλες και να μας κάνει δεν μας στάθηκε και στο σβέρκο .Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να γίνει κομμάτια να ξέρει ότι είχε μια διέξοδο εδω μέσ ακαι ξαφνικά και εμείς της κλείνουμε τη πόρτα . Ππροσοχή λοιπόν στις εκφράσεις όσο δίκιο και να έχουμε .
Αν η Δήμητρα θέλει να βγει και να μιλήσει καλά θα κάνει αν πάλι δεν θέλει δικαιωμά της και οκει μην το πέρνετε και τόσο σοβαρά με όλα υτα΄που έχουμε γράψει σίγουρα έχουμε βοηθήσει αρκετε΄ς κοπέλες να μην καταφύγουν κάποια στιγμή στην έκτρωση

432Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:01 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για να δείτε σ επόσα θέματα έχει γράψει πρέπει ναπατησεις πάνω στη φωτογραφία της πα΄ς προφιλ και απο εκει στατιστικά και στα βγάζει

433Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:04 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Κορίτσια πίσω από εδω πολλά γίνονται πόσες γνωριζόμαστε μεταξύ μας; Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν κάποιες ιστορίες είναι αληθινές υπάρχουν άτομα που είναι μυθομανής και μπορεί να λένε ιστορίες για καιρό αλλά υπάρχουν και άτομα που απλά μπάινουν για να κάνουν τη πλάκα τους .
Η Δήμητρα έχει γραφτεί στις 21/5/2011 σχετικά νέο μέλος έχει απαντήσει σε 16 θεματικές ενότητες έχει απαντήσει και στο θέμα της κοπέλας που έλεγε ότι έγεινε κρυφά απο τους γονείς της , δεν ξέρω αν κάνει πλάκα η αν είναι αλήθεια δνε με απασχολεί εγω μιλάω σε μια ιστορία γιατί σαν την ιστορία της Δήμητρας μπορεί να εμφανιστούν πολλές κοπέλες που να έχουν το δίλλημα να λ\κρατήσουν το μωρό και να έχουν ιστορίες απο την οικογενεία τους . Επίσης υπάρχει και η περίπτωση η ιστορία της να είναι αληθινή και με όλα αυτά που γράφτηκαν και μάλιστα κάποια με άσχημα σχόλεια υποτίθετε ότι εδω μέσα πρέπει να προσέχουμε πως γράφουμε όσο έξαλλες και να μας κάνει δεν μας στάθηκε και στο σβέρκο .Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να γίνει κομμάτια να ξέρει ότι είχε μια διέξοδο εδω μέσ ακαι ξαφνικά και εμείς της κλείνουμε τη πόρτα . Ππροσοχή λοιπόν στις εκφράσεις όσο δίκιο και να έχουμε .
Αν η Δήμητρα θέλει να βγει και να μιλήσει καλά θα κάνει αν πάλι δεν θέλει δικαιωμά της και οκει μην το πέρνετε και τόσο σοβαρά με όλα υτα΄που έχουμε γράψει σίγουρα έχουμε βοηθήσει αρκετε΄ς κοπέλες να μην καταφύγουν κάποια στιγμή στην έκτρωση

Αυτό ήθελα να πω και εγώ Βάνια ακριβώς όπως τα έγραψες, δεν θα άλλαζα τίποτα! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 18 417472

434Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:04 am

giouli73

giouli73
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ post!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ!
ΤΕΣΠΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ:

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Κ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ Κ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ?Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΛ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΝΩ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ?ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?
ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!Κ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ?ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ?ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΚΤΕΣ!

Πριν συνεχίσω το διάβασμα των ποστ, να απαντήσω σε αυτό. Το ίδιο ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ χθες αλλά δεν πρόλαβα με τα παιδιά. Δήμητρα συγνώμη που στο λέω, αλλά κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα δεν ξέρω τι γίνεται. Σου έχουμε πει ένα σωρό πράγματα, ένα σωρό ιδέες και λύσεις και δεν έχεις πει τίποτα τι σκέφτεσαι να κάνεις. Για τον σύλλογο τι θα πει θα σε πάρουν τηλέφωνο? Να πας από κει. Τι ζητάς μια βεβαίωση σπουδών και θα πρέπει να περιμένεις? Στην αρχή προσπάθησα κι εγώ να σε βοηθήσω να βρω λύσεις γιατί όντως είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και πολύ πολύ σοβαρό. Δεν βλέπω κάποια πρόοδο. Μπαίνεις πετάς μια κουβέντα κι αυτό ήταν. Δεν ξέρω αν θέλω να είναι αλήθεια ή ψέματα. Από τη μία μακάρι να είναι ψέματα και να μην ζεις όλο αυτό από την άλλη αν είναι ψέματα μας έχεις ξεγελάσει όλες τι να πω. Προσωπικά εγώ αν δεν ξεκεθαρίσεις τι θέλεις αν δεν πάρεις δραστικές αποφάσεις δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα σου, είναι τόσο κουραστικό να μην καταλαβαίνεις. Αν λες αλήθεια επιτέλους κλείνεις νομίζω το πρώτο τρίμηνο η ζωή μέσα σου είναι πλέον ολόκληρο μωρό, έχει αρχίζει και σχηματίζεται. Έλεος δηλαδή κάθεσαι ε ένα σπίτι που ο πατέρας σου θέλει να σου δώει χαπάκια? Εγώ αν το το κανόνιζε ο πατέρας μου με τον γιατρό θα του είχα κάνει ήδη μήνυση. Αν θες σε παρακαλώ ξεκαθάρισε τη θέση σου.

435Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:06 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
minubaki έγραψε:
MariaM έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΟ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣ??ΔΛΔ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ή ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ?ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΛΕΕΙ..Κ Η ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ??ΔΕ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ.ΤΕΣΠΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 3 ΜΗΝΩΝ Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΝ??Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ.

436Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:42 am

minubaki

minubaki
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΟ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣ??ΔΛΔ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ή ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ?ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΛΕΕΙ..Κ Η ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ??ΔΕ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ.ΤΕΣΠΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 3 ΜΗΝΩΝ Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΝ??Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ.

h sumperifora ths einai ontws ligo periergh alla apo thn allh skeftomai oti nai isws na leei alitheia k na mhn exei kanei kapoia kinhsh giati einai tromokrathmenh...nai to thelei to mwraki alla apo thn allh an einai toso kakomathimenh opws leei k exei mathei ola na ta exei aithma na mhn exei thn dunamh na stathei sta podia ths monh ths... t mporei na fovate pws an fugei apo to spiti den tha mporesei na ta kataferei monh ths k isws to trenarei mipws k oi dikoi ths allaksoun gnwmh...den thn dikaiologw gia thn stash ths alla ti na pw mou fenetai adianohto oti kapoios tha mporouse na pei ena tetoio psema...thelw na pisteuw oti mesa apo auto to forum vriskei 1 stirigma,kapou na akoumpisei afou oi dikoi ths anthrwpoi ths gurizoun thn plath

437Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:44 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια οπως ειπατε ολες.υπαρχουν ατομα που τους αρεσει να κατασκευαζουν ιστοριες.τωρα στο θεμα της δημητρας δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι πεφτει σε καποιες αντιφασεις .αλλα αν ειναι αληθεια μην ειμαστε επιθετικες γιατι μπορει να μην θελει να ξαναγραψει και να νιωσει τελιως μονη.η μονη που μπορει να μας απαντησει ειναι η δημητρα και επιβεβαιωσει οτι εχει πει.τωρα και ψεμα να ειναι δωσαμε καποιες λυσεις σε κοπελες που βρισκονται σε αυτο το διλλημα και για καποιο λογο δεν θελουν να γραψουν την ιστορια τους .να βρουν παρηγορια και οτι μπορουν να μην καταφυφυγουν στην εκτρωση και να παλεψουν γιαυτο.οτι και να ειναι ευχομαι να υπαρχει αισιο τελος για ολα τα κοριτσια που πολεμουνται απο τα δικα τους ατομα και γενικως.

438Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 3:55 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω προσωπικα ειτε λεει αληθεια ειτε οχι ξερω οτι ειπα πραγματα σε μια κοπελα οπως θα ελεγα σε καθε κοπελα που θα ειχε ενα τοσο σοβαρο προβλημα...Μακαρι να σας ειχα τοτε που εριξα κι εγω το μωρακι μου...Δε με κοφτει αν λεει μ@λ@κιες η οχι....Καλη καρδια και παμε παρα κατω...

439Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 4:04 am

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ!!!! ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΛΠΙΖΩ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ-ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ....
ΑΝ.... ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....

440Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 4:05 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα,μολις θυμηθηκα οτι ειχα στειλει κι εγω e-mail στον συλλογο αγεννητου παιδιου,σας πληροφορω η απαντηση τους ηταν πολυ γρηγορη κι αμεση...Τωρα η Δημητρα τι εχει κανει η οχι....Αυταααααααα..

441Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 5:27 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η "ΔΗΜΗΤΡΑ"!

ΑΛΛΑ..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ on-line!
Κ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ post ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ?ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Κ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ Κ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ?ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ!!Κ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΚ!ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ!ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΚΟΛΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ!Κ ΖΗΤΑΩ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ?
Ε..ΟΧΙ!!

442Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 5:47 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα τι εγινε με το θεμα αυτο ρε κοριτσια;μηπως τελικα θα πρεπει οι administrators του φορουμ αυτου να εχουν πιο αυστηρα κριτηρια για τα καινουρια μελη που δεχονται;γιατι παρα εχει γινει το κακο.μια η κοπελιτσα που λετε απο την αλλη ενας που το παιζει γιατρος και απλα διαφημιζει εταιρια γαλακτος ε παει πολυ .

443Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 5:49 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Carrie έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ post!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ!

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Κ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ Κ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ?Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΛ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΝΩ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ?ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?
ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!Κ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ?ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ?ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.. Δυστυχώς αυτό προσπάθησα να πω και εγώ σε ένα ποστ πιο πάνω,αλλά..

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 21 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ??ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΒΓΑΖΕΙ ΝΥΧΙΑ Κ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ!!Κ ΓΩ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ..ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ???ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ Κ ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΗ??ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΔΕΜΗΤΡΑ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ή ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!
εέγω ρο είπα να τιν φυλοξενίσω αν χρειαστεί και να έπερνα και σαν δικιγόρος στο σπίτι τις...άλλα πραγματικά έυχομαι να είναι μία φάρσα και να μην περνάει τέτοιο λούκι και ο Θεος να μην την κάνει ποτέ να έρθει σε τέτοιο δήλημα και σε μια τόσο τραγική κατάσταση τώρα άν είναι αλήθεια εδώ είμαι να την βοηθείσω...τι να πώ ο Θεός είναι μεγάλος

444Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 5:51 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Carrie έγραψε:

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.. Δυστυχώς αυτό προσπάθησα να πω και εγώ σε ένα ποστ πιο πάνω,αλλά..

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 21 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ??ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΒΓΑΖΕΙ ΝΥΧΙΑ Κ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ!!Κ ΓΩ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ..ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ???ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ Κ ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΗ??ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΔΕΜΗΤΡΑ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ή ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!
εέγω ρο είπα να τιν φυλοξενίσω αν χρειαστεί και να έπερνα και σαν δικιγόρος στο σπίτι τις...άλλα πραγματικά έυχομαι να είναι μία φάρσα και να μην περνάει τέτοιο λούκι και ο Θεος να μην την κάνει ποτέ να έρθει σε τέτοιο δήλημα και σε μια τόσο τραγική κατάσταση τώρα άν είναι αλήθεια εδώ είμαι να την βοηθείσω...τι να πώ ο Θεός είναι μεγάλος

παιζει βεβαια και η πιθανοτητα να ειναι απλα ενα ανωριμο κοριτσακι που ολο αυτο το περναει σαν πλακα και χαβαλε

445Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 5:52 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

αυτο το είχε δείξει ο ALFA στις αληθινές ιστορίες όχι ακριβώς άλλα περίπου έτσι....δεν πάμε καλάαααααααααααα

446Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 5:53 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
παιζει βεβαια και η πιθανοτητα να ειναι απλα ενα ανωριμο κοριτσακι που ολο αυτο το περναει σαν πλακα και χαβαλε
ακόμα και έτσι να είναι εύχομαι ποτέ να μην βρεθεί σε αυτή τη θέσει γιατί οτι το κοροϊδεύεις το λούζεσαι αυτο ξέρω εγω να πω

447Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 5:55 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρε σιγουρα οτι το κοροιδευεις το λουζεσαι αλλα δε ξερεις καν αν οντως ειναι γυναικα ή αντρας και ποσο ανωμαλια εγκεφαλου τελικα κουβαλαει.το μονο σωστο ειναι να το κλεισουν το θεμα αυτο οι administrators και να τελειωνει εδω το πανηγυρακι του καθε ανωμαλου.

448Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:03 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:μωρε σιγουρα οτι το κοροιδευεις το λουζεσαι αλλα δε ξερεις καν αν οντως ειναι γυναικα ή αντρας και ποσο ανωμαλια εγκεφαλου τελικα κουβαλαει.το μονο σωστο ειναι να το κλεισουν το θεμα αυτο οι administrators και να τελειωνει εδω το πανηγυρακι του καθε ανωμαλου.
τι να πω... στεναχωρήθηκα πολύ με το θέμα και ακόμα ποιο πολύ που κατάλαβα ότι είναι όλο αυτό για την πλάκα κάποιου - κάποιας που δεν έχει τι να κάνει και με τι να ασχοληθεί γιατί έφερε στην επιφάνεια την δικιά μου περιπέτεια...τέλος πάντων

449Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:07 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ [ΠΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΟΝ LINE Κ Η ΝΑΤΑΛΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ Κ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ Κ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?Κ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦ??ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΤΙΣ 11 12 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ.

450Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:14 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

διαβάζω το θέμα αυτο που λέτε καλά γέλασα με την ψυχή μου άλλα και νευρίασα...αν είναι τρελοί να πάνε σε τρελάδικο έχουμε τόσα στο μυαλό μας και έχουμε και τους ανώμαλους ουφ ποιαααα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις