Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

226Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:44 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πλεον στην εποχη που ζουμε ολοι ξερουν τι κανουν,δεν υπαρχει αγνοια

227Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:44 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω πως πρεπει να αλλαξουμε λιγο ροτα γιατι εχουμε πεσει ολες με τα μουτρα και ισως αυτο την αγχωσει πιο πολυ, εξαλου λιγο πολυ ολες το ιδιο γραφουμε.
Δημητρουλα να εισαι ηρεμη και οποτε μπορεσεις κανε μια καταθεση ψυχης και πες μας τι πραγματικα θες και σκευτεσαι

καλο θα ηταν να αποφευγονται οι χαρακτιρισμοι οσο και οργισμενοι να ειμαστε , αυτοι οι ανθρωποι δεν παυουν να ειναι ανθρωποι που αγαπα.
χωρις παρεξηγηση και φιλικα.

228Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:49 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εχεις απολυτο δικιο κ εγω το κοβω εδω,απλα το θεμα εκτρωση ειναι το ευαισθητο σημειο μου κ δεν συχωρω ουτε κ δικαιολογο κανεναν που το κανει αυτο.και παλι συγνωμη

229Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:52 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την minubaki στις Τρι Ιουν 07, 2011 3:53 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ν)

230Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:55 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ναι εχεις απολυτο δικιο κ εγω το κοβω εδω,απλα το θεμα εκτρωση ειναι το ευαισθητο σημειο μου κ δεν συχωρω ουτε κ δικαιολογο κανεναν που το κανει αυτο.και παλι συγνωμη

και μενα το ιδιο αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα παραπανω απ το να συμπαρασταθουμε και να δωσουμε 4-5 συμβουλες... δυστηχως! Sad

231Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:59 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιγουρα.

232Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:04 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως βλεπετε και απο την κοπελα τι πιεση περναει ετσι περνανε και αλλες κοπελιτσες και χειροτερα οποτε ας μην λεμε τοσα σκληρα λογια για τις εκτρωσεις, σαν πραξη ειναι απαραδεκτη αλλα ας ειμαστε με λιγη κατανοηση, αν λυγισει και το ριξει τελικα τι θελετε να μην ξαναμπει να γραψει η κοπελα που θα νιωθει χαλια με αυτα που λετε τωρα; να εξαφανιστει; υπαρχουν κοπελες εδω που ειδα που ειπαν το εχουν κανει και το μετανιωνουν μια ζωη, τραβανε οι ιδιες το δικο τους γολγοθα που το εκαναν και το βαρος που εχουν, ας μην διαβαζουν τα δεν συγχωρω και χοντρα πραγματα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τρι Ιουν 07, 2011 3:07 am, 1 φορά

233Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:06 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κανεις δεν μιλησε για την προληψη που πρεπει να εχουν τα νεα κοριτσια για μην βρισκονται σε αυτην την κατασταση .δεν πρεπει να ειναι επιπολαια και δεν μιλαω για την δημητρουλα γενικως .δεν πρεπει να προσεχουν και να περνουν μετρα αντισυλληψης .και μεις περασαμε απο αυτες τις ηλικιες ειχαμε της σχεσεις μας αλλα προσεχαμε.πρεπει τα κοριτσια να γινουν πιο υπευθυνα για να μην μπαινουν σε τετοια διλληματα και να γινεται οταν το θελουν στην ζωη τους .οσο για τους γεροντες και τους παπαδες εκνευριζομαι αφανταστα οταν ακουω την λεξη αμαρτια απο τα χειλη τους.τα οργια που κανουν αυτοι ολοι τι ειναι .και μην πειτε οτι δεν τα ξερετε .αυτοι ειναι οι μονοι ακαταλληλοι για μενα να μιλανε.ο αντρας μια φιλης μου ειχε παει σε ιερατικη σχολη .και οι παπαδες τον βιαζαν ασυστολα συγμωμη αυτο δεν ειναι αμαρτια.και βγηκε στην κοινωνια ενα παιδι προβληματικο .γιαυτο μημ μιλαμε για αμαρτιες αυτοι γιατι φουντωνο

234Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:11 am

minubaki

minubaki
Αnna1975 έγραψε:κανεις δεν μιλησε για την προληψη που πρεπει να εχουν τα νεα κοριτσια για μην βρισκονται σε αυτην την κατασταση .δεν πρεπει να ειναι επιπολαια και δεν μιλαω για την δημητρουλα γενικως .δεν πρεπει να προσεχουν και να περνουν μετρα αντισυλληψης .και μεις περασαμε απο αυτες τις ηλικιες ειχαμε της σχεσεις μας αλλα προσεχαμε.πρεπει τα κοριτσια να γινουν πιο υπευθυνα για να μην μπαινουν σε τετοια διλληματα και να γινεται οταν το θελουν στην ζωη τους .οσο για τους γεροντες και τους παπαδες εκνευριζομαι αφανταστα οταν ακουω την λεξη αμαρτια απο τα χειλη τους.τα οργια που κανουν αυτοι ολοι τι ειναι .και μην πειτε οτι δεν τα ξερετε .αυτοι ειναι οι μονοι ακαταλληλοι για μενα να μιλανε.ο αντρας μια φιλης μου ειχε παει σε ιερατικη σχολη .και οι παπαδες τον βιαζαν ασυστολα συγμωμη αυτο δεν ειναι αμαρτια.και βγηκε στην κοινωνια ενα παιδι προβληματικο .γιαυτο μημ μιλαμε για αμαρτιες αυτοι γιατι φουντωνο

nai mporei na sumvainei k ekei na exoume akousei diafora alla den einai oloi to idio... den mporoume na tous vazoume olous sto idio kazani...

235Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:29 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
minubaki έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:κανεις δεν μιλησε για την προληψη που πρεπει να εχουν τα νεα κοριτσια για μην βρισκονται σε αυτην την κατασταση .δεν πρεπει να ειναι επιπολαια και δεν μιλαω για την δημητρουλα γενικως .δεν πρεπει να προσεχουν και να περνουν μετρα αντισυλληψης .και μεις περασαμε απο αυτες τις ηλικιες ειχαμε της σχεσεις μας αλλα προσεχαμε.πρεπει τα κοριτσια να γινουν πιο υπευθυνα για να μην μπαινουν σε τετοια διλληματα και να γινεται οταν το θελουν στην ζωη τους .οσο για τους γεροντες και τους παπαδες εκνευριζομαι αφανταστα οταν ακουω την λεξη αμαρτια απο τα χειλη τους.τα οργια που κανουν αυτοι ολοι τι ειναι .και μην πειτε οτι δεν τα ξερετε .αυτοι ειναι οι μονοι ακαταλληλοι για μενα να μιλανε.ο αντρας μια φιλης μου ειχε παει σε ιερατικη σχολη .και οι παπαδες τον βιαζαν ασυστολα συγμωμη αυτο δεν ειναι αμαρτια.και βγηκε στην κοινωνια ενα παιδι προβληματικο .γιαυτο μημ μιλαμε για αμαρτιες αυτοι γιατι φουντωνο

nai mporei na sumvainei k ekei na exoume akousei diafora alla den einai oloi to idio... den mporoume na tous vazoume olous sto idio kazani...

σιγουρα σε αυτο που λες δεν ειναι ολοι ιδιοι αλλα δυστυχως μετρημενη στο δαχτυλο του ενος χεριου.αυτοι βαριοι χαρακτηρισμοι αμαρτια δεν με αρεσουν για κανενα αυτα.

236Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:35 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι ,δεν στηρίζεσαι τόσο στον συντροφο σου όσο στην βοήθεια των γονιων σου και εκείνοι με την σειρά τους σε αφήνουν ξεκρέμαστη! Ο πατέρας στην Πρέβεζα και η μαμά σου αλλού! Καλά δεν γίνεται να σε πάρει η μαμά σου μαζί της; Μήπως σου βάζουν με αυτόν τον τρόπο το μαχαίρι στον λαιμό;

237Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:35 am

EIRHNH75

EIRHNH75
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αχ Δημητρουλα μου, μην πειραξεις το μωρακι σου!!!! Μην το σκοτώσεις! Αν-οπως εχω καταλαβει,γιατι δεν μπορεσα να διαβασω και όλα τα ποστ-εισαι σε φαση να κανεις την αυχενικη, το παιδακι σου ειναι μεγαλο, θα το δεις στην οθονη και δεν θα το πιστευεις:ενας ανθρωπος σε μικρογραφία. Μην το κομματιασεις!!!-γιατι όσο κι αν ακουγεται ωμό,αυτο γινεται στην εκτρωση. Θα δεις που οταν με το καλο γεννηθει, ολοι θα ξετρελαθουν. Αφου οικονομικα ειστε καλα, επεβαλε τη θεληση σου- δεν εισαι και ανηλικη. Μη λες αργοτερα "τωρα θα ειχα κι εγω ενα παιδακι χ χρονων και θα καιγεται η καρδια σου. Δεν θα το ξεχασεις ποτε,σκεψου καλα καλη μου, ειναι μια ζωουλα μεσα σου - σε λιγο θα ξερεις αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!

238Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:35 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημητρα ελπιζω να βρεις μια λυση και να σε βοηθησουν οι γονεις σου απο τη στιγμη που αποφασισες να το κρατησεις. Θελω να ρωτησω η αδερφη σου που ειναι 15 χρονων με ποιον θα μεινει αφου θα φυγει και η μαμα σου και ο μπαμπας σου? Για το θεμα των παπαδων αν και εγω δεν ειμαι υπερ τους θελω να πω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις, λιγες αλλα υπαρχουν, και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον γεροντα Παισιο και οτι εχει βοηθησει πολυ κοσμο. Για το θεμα των εκτρωσεων τωρα οταν ημουν 18 χρονων εμεινα εγκυος δεν το ειπα ποτε στους γονεις μου και φυσικα εκανα εκτρωση δεν το μετανιωσα ποτε και δεν εχω καμια τυψη και αν και προσπαθουσα χρονια να μεινω εγκυος και τα καταφερα στο τελος με εξωσωματικη αν γυρνουσα το χρονο πισω παλι το ιδιο θα εκανα! Απο τοτε βεβαια δεν ξαναεκανα ποτε χωρις προφυλακτικο αλλα δεν αισθανομαι δολοφονος και η καθε μια απο μας εχει το δικαιωμα να αποφασιζει για τον εαυτο της.

http://www.worldjamboree.gr

239Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:35 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ. ΕΙΧΑ ΠΛΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΡΟΖ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ Κ ΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΗΝ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΟΟΟΛΕΣ I love you
ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!!!!

240Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:37 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitra37 έγραψε:Δημητρα ελπιζω να βρεις μια λυση και να σε βοηθησουν οι γονεις σου απο τη στιγμη που αποφασισες να το κρατησεις. Θελω να ρωτησω η αδερφη σου που ειναι 15 χρονων με ποιον θα μεινει αφου θα φυγει και η μαμα σου και ο μπαμπας σου? Για το θεμα των παπαδων αν και εγω δεν ειμαι υπερ τους θελω να πω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις, λιγες αλλα υπαρχουν, και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον γεροντα Παισιο και οτι εχει βοηθησει πολυ κοσμο. Για το θεμα των εκτρωσεων τωρα οταν ημουν 18 χρονων εμεινα εγκυος δεν το ειπα ποτε στους γονεις μου και φυσικα εκανα εκτρωση δεν το μετανιωσα ποτε και δεν εχω καμια τυψη και αν και προσπαθουσα χρονια να μεινω εγκυος και τα καταφερα στο τελος με εξωσωματικη αν γυρνουσα το χρονο πισω παλι το ιδιο θα εκανα! Απο τοτε βεβαια δεν ξαναεκανα ποτε χωρις προφυλακτικο αλλα δεν αισθανομαι δολοφονος και η καθε μια απο μας εχει το δικαιωμα να αποφασιζει για τον εαυτο της.
ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ -ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΑΣ- (ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ)

241Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:39 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εσενα που θα σε αφησουν δεν μπορεις να μεινεις με τη μαμα σου και η αδερφη σου τι θα κανει με το σχολειο της?

http://www.worldjamboree.gr

242Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:40 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΡΑΜΑ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ. Κ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΜΑΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΡΑΜΑ.

243Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:49 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryloo έγραψε:Δημητρούλα μου ξέρεις τί κατάλαβα;
Οτι τελικά θέλεις να το ρίξεις γιατί δεν έχεις αυτοπεπίθηση και πίστη στον εαυτό σου.

Maryloo μου, δε θα συμφωνήσω σε αυτό Embarassed

Κάθε άλλο... για να είναι εδώ μαζί μας σημαίνει ότι θέλει να το κρατήσει και επειδή από τον οικογενειακό της περίγυρο ακούει συνεχώς λόγους για να μην το κάνει, απο μας ζητά λόγους για να το κρατήσει.
Να επιβεβαιώσουμε τη δική της θέληση μέσα από τους δικούς μας χαρακτήρες... τι θα κάναμε δλδ εμείς στην θέση της, για να δεί, να κρίνει και να πάρει μια απόφαση. Ψάχνει αυτό το... ναι καν' το, είναι σωστή η απόφαση σου, μη φοβάσαι και όλα θα πάνε καλά.
Ζητάει τους λόγους για να μην κάνει την έκτρωση!

Η ίδια ζητά απο μας να είμαστε ειλικρινείς, γιατί διαφορετικά δε θα είχε νόημα η άποψη μας... είναι μια σημαντική επιλογή και πρέπει να την σκεφτεί βλέποντας την απο όλες τις οπτικές γωνίες, και εδώ είναι η δική μας συμβολή. Η επιλογή όμως, είναι δική της και σωστή ή λάθος θα την επωμιστεί η ίδια και όχι εμείς.
Απλά, δε θα είχε νόημα αν εμείς που κλιθήκαμε να διατυπώσουμε τις απόψεις μας βασισμένες στις δικές μας ζωές, της χαϊδεύαμε τα αυτιά... νομίσω πως η Δήμητρα ήθελε να είμαστε 'σκληρές', να ακούσει μια αλήθεια, διαφορετική απο την κάθε μία μας, γιατί άλλοι χαρακτήρες, άλλες επιλογές.

Γι΄ αυτό το είπα πριν και θα το πω και τώρα...

Παρ' όλα όμως τα μακρινάρια που σου γράφουμε απο πάνω και αφορούν απόψεις εντελώς δικές μας, η απόφαση είναι μόνο δική σου... ζύγισε τα και πράξε ως ενήλικη αναλόγως και όποια απόφαση πάρεις, άσχετα αν υπάρχουν διαφωνίες για δαύτη, να είναι 100% δική σου και και καμιά, κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει, γιατί εσύ γνωρίζεις καλύτερα απο όλους τη ζωή σου και τον εαυτό σου.

244Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:55 am

minubaki

minubaki
Αnna1975 έγραψε:
minubaki έγραψε:

σιγουρα σε αυτο που λες δεν ειναι ολοι ιδιοι αλλα δυστυχως μετρημενη στο δαχτυλο του ενος χεριου.αυτοι βαριοι χαρακτηρισμοι αμαρτια δεν με αρεσουν για κανενα αυτα.
isws exeis dikaio... apla prwsopika den me noiazei ti kanoun kapoioi apo autous... pantou uparxoun auta oxi mono mesa sthn ekklhsia...egw mesa mou pisteuw k adiaforw gia to ti kanoun autoi oi 5-10-100 posoi einai...ethiksa ena allo kommati pou mporei na ksesikwsei pollous edw mesa opote to sveinw eikeino to sxolio gia na mhn uparxoun antiparatheseis afou sto sugkekrimeno thema prospathoume na stiriksoume oso to dunaton perisootero thn dimitroula k oxi na erxomaste se antiparatheseis metaksu mas...

245Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 3:55 am

giouli73

giouli73
Τι κάνετε Δήμητρα? Μιλάω στον πληθυντικό και για το μωράκι σου? Επειδή σε βλέπω προβληματίζεσαι πέσαμε κι όλες πάνω σου. Για καλό βέβαια προσπαθούμε όλες. Κοίτα το να φέρεις τον κόσμο ένα παιδί από μόνο του δεν είναι εύκολο πράγμα. Είσαι υπεύθυνη για αυτό. Θα έχεις και την κούρασή σου, θα έχεις και νεύρα σου, θα θέλεις και κάποια στιγμή να μείνεις μόνη σου κλπ άνθρωπος είσαι. Όμως με το που θα σου σκάει ένα χαμόγελο εξαφανίζονται όλα ως δια μαγείας. Μη νομίζεις ότι οι άντρες είναι τόσο μεγάλο στήριγμα. Πως να το εξηγήσω να μην παρεξηγηθώ. Υπάρχουν ειδών και ειδών. Εγώ είμαι από τις τυχερές που ο άντρας μου και πάνα θα αλλάξει και μπάνιο θα κάνει τα παιδιά και βόλτα θα τα πάει αλλά μην του πεις να αλλάξει ένα φως. Ο γάμπρος μου ας πούμε 3 παιδιά δεν έχει κάνει τίποτα από όλα αυτά αν και υπεραγαπάει τα παιδιά του. Σίγουρα το να μεγαλώνουν τα παιδιά και με τους 2 γονείς είναι το ιδανικότερο. Εγώ τρέμω μη γίνει κάτι με τον άντρα μου και δεν έχουν τα παιδιά και τους 2 γονείς μαζί. Το θέμα δουλειάς για την ώρα ξέχασέ το. δύσκολο εώς αδύνατο να βρεις κάτι και για τουλάχιστον 8 μήνες με 1 χρόνο μετά. Για την ώρα τα λεφτά που χρειάζεσαι είναι ο γιατρός οι εξετάσεις και ο τοκετός. Λογικά κάποια ασφάλεια θα έχεις μπορείς να πας σε δημόσιο μαιευτήριο. Εκεί δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν πληρώνεις. Μετά αν καταφέρεις να θηλάσεις για τους πρώτους 6 μήνες μόνο πάνες θα θέλεις. Κι αν δεν θηλάσεις 2-3 κουτιά γάλα. Ρουχαλάκια μια σακούλα από την καθεμιά μας να μαζέψεις θα έχεις κλείσει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Θέλω να πω ότι όσο είσαι έγκυος και για 1 χρόνο μετά τα έξοδα δεν είναι τραγικά. Αν σε δεχτούν οι γονείς σου 100 -150 ευρώ το μήνα? Κόβεις από κάτι δικό σου. Κι εγώ αυτό κάνω όπως και πολλές μαμάδες. κόβουμε από κάτι δικό μας για να έχουν τα παιδιά μας. Η μαμά σου νομίζω αρχίζει και λυγίζει. Κάτσε σκέψου με την ησυχία σου πως θα είναι η ζωή σου με ή χωρίς το μωρό. Για να το αφήνεις υπάρχουν και οι σταθμοί. Αφού μένεις σε επαρχία ίσως να υπάρχουν και γνωστές γυναίκες που να φυλάνε τα παιδιά. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να μιλήσεις με την γιαγιά και τον παππού σου. Βλέπω και από τους γονείς μου ειδικά τον πατέρα μου. Σε μας ήταν πάρα πολύ αυστηρός και παλαιών αρχών. Τώρα με τα εγγόνια τους είναι αλλιώς καμία σχέση. Εγώ πάντως σε συμβουλεύω να πάρεις την απόφασή σου με βάση τον εαυτό σου καιμόνο. Με τον άλλο δεν υπάρχει περίπτωση να είστε μαζί αν το ρίξεις. Γιατί θα έχει στο μυαλό του ότι αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο την επόμενη φορά θα είναι μπαμπάς. Τελικά έχεις μιλήσει με κανένα σύλλογο, αν μπορούν να σε βοηθήσουν κάπου?

246Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 4:04 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ. ΕΙΧΑ ΠΛΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΡΟΖ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ Κ ΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΗΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!!!!

Το ξέρεις ότι σήμερα ακούγεσαι πιο αποφασιστική, υπεύθυνη, δυνατή και ώριμη απο την πρώτη φορά που μας μίλησες για το θέμα?
Αν βάλεις το πρώτο μήνυμα της δημοσίευση σου πλάι σε αυτό, είναι σα να μιλάει ένας άλλος άνθρωπος γλυκιά μου!
Σε ελάχιστες μέρες άλλαξες και απο μια φοβισμένη barbie, μεταμορφώθηκες σε μια αποφασισμένη για όλα Γυναίκα και όσο περνάνε οι μέρες θα γίνεσαι ακόμα πιο δυνατή, για το παιδί σου.
Όχι επειδή αποφάσισες να το κρατήσεις, αλλά γιατί η στάση σου γενικότερα έπαψε πια να είναι παθητική. Για πρώτη φορά φαίνεται να στέκεσαι στα δικά σου πόδια και αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή Smile
Θα τα καταφέρεις, μη φοβάσαι, αρκεί το μέσα σου να πιστεύει ότι αυτή είναι η επιλογή που εσύ θέλεις και κανενός άλλου!

Μπράβο σου Δήμητρα... μεγάλωσες Very Happy

247Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 4:06 am

minubaki

minubaki
[quote="dimitrouline"]ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!

mpravo sou gi'auto pou les...thn apofash sou thn exeis parei k prwsopika xairomai gi'auth...
alla egw oali pisteuw oti den tha se afhsoun monh, goneis sou einai k noiazontai gia sena... otan doun oti epimeneis sthn apofash sou tha to dextoun k tha xaroun k autoi sthn poreia apla thelei ligo xrono...
exw katalavei oti katavathos noiazontai gia sena asxeta pou twra thewroun thn apofash sou lathos... o xronos ola ta giatreuei poso mallon ena mwro.... :ena mwro tha kanei thn agaph pio dunath,tis meres pio mikres,tis nuxtes pio megales,ton trapeziko logariasmo pio adeio,to spiti pio xaroumeno,ta rouxa pio atsala,to PARELTHON na ksexastei kai to mellon arketo gia na zei kaneis!!!

248Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 4:09 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ξερω δημιτρουλα εισαι ασχημη ψυγχολογικη κατασταση.αλλα οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια κιοτα υπαρχουν συλογοι ξενωνες που βοηθανε τις γυναικες .για μενα μην φυγεις απο το σπιτι σου .πριν βρεις μια ομαλη κατασταση.δεν ειναι ευκολο .και μην γελιομαστε εμεις μπορουμε να δωσουμε ψυγχολογικη συμπαρασταση.καποια ρουχα .πρπει να βρεις λυσεις δραστικες και για αργοτερα .πιστευω πως θα ξυπνησουν ιο γονεις σου.παρε την μαμα σου μαζι σου την αλλη φορα να δει στο υπαρηχο το μωρακι και δεν πιστευω να θελησει να σου ξαναπει να το ριξεις .η σκεψη μας ειναι μαζι σου ω

249Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 5:19 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δήμητρα αρχικά δεν ανάφερες ότι η οικονομική σας κατάσταση είναι καλή ; τότε που το πρόβλημα να παραμείνεις εκεί και να σου στέλνουν χρήματα ; τι κακό έχει οι γονείς να βοηθούν τα παιδιά τους; μπορείς να ασχοληθείς με κάτι για να βγάλεις κάποια έξοδα μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδάκια μπορείς να φυλάς παιδάκια ακόμα και να καθαρίζεις σπίτια .Μπορείς να πας με τη μαμά σου στη πόλη που θα διοριστεί επίσης μπορείς να βάλεις το μωρό σε παιδικό σταθμό λύσεις υπάρχουν τωρα καταλαβαίνεις και συνηδητοποιείς πόσο δύσκολο είναι να είσαιο μόνη σε αυτό . Αυτό ακριβ΄ψς σου λένε και οι γονείς σου ήδη σε έβαλαν να σκέφτεσε μια οπτική γωνία δυσκολίας .Οι γονείς μιας φίλης μου έφυγαν όταν η φίλη μου ήταν 20 και η αδερφή της 16 και πήγαν Γερμανία τα κορίτσια έμειναν μόνα τους του έστελναν χρήματα οι γονείς . Αυτοί πήγαν να εργαστουν (ειχαν ανοιξει εστιατόρειο) και όμως τα κορίτσια έμειναν μόνες η φίλη μου σπούδαζε και η αδερφή της πήγαινε λύκειο.
Επίσης ήθελα να αναφέρω κάτι σχετικά με τους γονείς της Δήμητρας και κυρίως με τη μητέρα της. Μήπως οι κουβέντες που κάποιες κοπέλες ανάφεραν είναι βαριές; μήπως ξέρει τη Δήμητρα καλύθτερα απο εμάς ; μήπως η Δήμητρα είναι ανώριμη και επιπόλαιη μήπως φοβούνται να της πουν ναι κάνε το κορίστι μου εμείς είμαστε εδω αν η Δήμητρα την κάνει ; αν ξαφνικά η Δήμητρα νιώσει πιεσμένη απο τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και ξαφνικά γνωρίσει κάποιον και φύγει μαζί του αφήνοντας το μωρό σε αυτούς; Δήμητρα δεν σε ξέρω απλά υπάρχει και αυτή η περίπτωση . Επίσης έγεινε λόγος να αφήσει η μητέρα της τα σχεδια της για να σταθεί στη Δήμητρα ; καθήστε ρε κορίτσια η μητέρα της δεν έχει δικαίωμα ; η Δήμητρα πρέπει να σκεφτεί πως θα πείσει τους γονείς της και μόνο με καθαρό μυαλό θα το πετύχεις

250Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 5:28 am

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΕΝ παίρνεις μία απόφαση να διακόψεις μία εγκυμοσύνη ΑΠΛΑ επειδή ΔΕΝ ΒΟΛΕΎΕΙ κάποιους !!!!!!!!!!!!!!!!
Δασκάλα θέλει να δουλέψει η μάνα σου ; Το διδασκαλίκη είναι λειτούργημα και πάνω από όλα θέλει πολύ αγάπη και αφοσίωση στα παιδιά κι όχι στον δικό μας κ@λ@!!!!! Για τα ξένα παιδιά !!!!
Εχω δύο γονείς δασκάλους και ξέρω πως ό,τι αποφάσεις έπαιρναν τΙς έπαιρναν με επίκεντρο το ενδιαφέρον και το καλό του παιδιού. Για τα ΞΈΝΑ μιλάω !!!
άσε μας εμάς που εννοείται ως δικά τους παιδιά!
Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα με τη δουλειά που είπες ότι θα κάνει η μάνα σου !!!
Δασκάλα είναι μάνα για όλα τα παιδάκια ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ !!!!

Η ζωή είναι μικρή για να είναι λυπητερή και είναι μεγάλη για να την κάνεις καρναβάλι !!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις