226 Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:44 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
πλεον στην εποχη που ζουμε ολοι ξερουν τι κανουν,δεν υπαρχει αγνοια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την minubaki στις Τρι Ιουν 07, 2011 3:53 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ν)
thequeen86 έγραψε:ναι εχεις απολυτο δικιο κ εγω το κοβω εδω,απλα το θεμα εκτρωση ειναι το ευαισθητο σημειο μου κ δεν συχωρω ουτε κ δικαιολογο κανεναν που το κανει αυτο.και παλι συγνωμη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τρι Ιουν 07, 2011 3:07 am, 1 φορά
Αnna1975 έγραψε:κανεις δεν μιλησε για την προληψη που πρεπει να εχουν τα νεα κοριτσια για μην βρισκονται σε αυτην την κατασταση .δεν πρεπει να ειναι επιπολαια και δεν μιλαω για την δημητρουλα γενικως .δεν πρεπει να προσεχουν και να περνουν μετρα αντισυλληψης .και μεις περασαμε απο αυτες τις ηλικιες ειχαμε της σχεσεις μας αλλα προσεχαμε.πρεπει τα κοριτσια να γινουν πιο υπευθυνα για να μην μπαινουν σε τετοια διλληματα και να γινεται οταν το θελουν στην ζωη τους .οσο για τους γεροντες και τους παπαδες εκνευριζομαι αφανταστα οταν ακουω την λεξη αμαρτια απο τα χειλη τους.τα οργια που κανουν αυτοι ολοι τι ειναι .και μην πειτε οτι δεν τα ξερετε .αυτοι ειναι οι μονοι ακαταλληλοι για μενα να μιλανε.ο αντρας μια φιλης μου ειχε παει σε ιερατικη σχολη .και οι παπαδες τον βιαζαν ασυστολα συγμωμη αυτο δεν ειναι αμαρτια.και βγηκε στην κοινωνια ενα παιδι προβληματικο .γιαυτο μημ μιλαμε για αμαρτιες αυτοι γιατι φουντωνο
minubaki έγραψε:Αnna1975 έγραψε:κανεις δεν μιλησε για την προληψη που πρεπει να εχουν τα νεα κοριτσια για μην βρισκονται σε αυτην την κατασταση .δεν πρεπει να ειναι επιπολαια και δεν μιλαω για την δημητρουλα γενικως .δεν πρεπει να προσεχουν και να περνουν μετρα αντισυλληψης .και μεις περασαμε απο αυτες τις ηλικιες ειχαμε της σχεσεις μας αλλα προσεχαμε.πρεπει τα κοριτσια να γινουν πιο υπευθυνα για να μην μπαινουν σε τετοια διλληματα και να γινεται οταν το θελουν στην ζωη τους .οσο για τους γεροντες και τους παπαδες εκνευριζομαι αφανταστα οταν ακουω την λεξη αμαρτια απο τα χειλη τους.τα οργια που κανουν αυτοι ολοι τι ειναι .και μην πειτε οτι δεν τα ξερετε .αυτοι ειναι οι μονοι ακαταλληλοι για μενα να μιλανε.ο αντρας μια φιλης μου ειχε παει σε ιερατικη σχολη .και οι παπαδες τον βιαζαν ασυστολα συγμωμη αυτο δεν ειναι αμαρτια.και βγηκε στην κοινωνια ενα παιδι προβληματικο .γιαυτο μημ μιλαμε για αμαρτιες αυτοι γιατι φουντωνο
nai mporei na sumvainei k ekei na exoume akousei diafora alla den einai oloi to idio... den mporoume na tous vazoume olous sto idio kazani...
ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ -ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΑΣ- (ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ)dimitra37 έγραψε:Δημητρα ελπιζω να βρεις μια λυση και να σε βοηθησουν οι γονεις σου απο τη στιγμη που αποφασισες να το κρατησεις. Θελω να ρωτησω η αδερφη σου που ειναι 15 χρονων με ποιον θα μεινει αφου θα φυγει και η μαμα σου και ο μπαμπας σου? Για το θεμα των παπαδων αν και εγω δεν ειμαι υπερ τους θελω να πω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις, λιγες αλλα υπαρχουν, και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον γεροντα Παισιο και οτι εχει βοηθησει πολυ κοσμο. Για το θεμα των εκτρωσεων τωρα οταν ημουν 18 χρονων εμεινα εγκυος δεν το ειπα ποτε στους γονεις μου και φυσικα εκανα εκτρωση δεν το μετανιωσα ποτε και δεν εχω καμια τυψη και αν και προσπαθουσα χρονια να μεινω εγκυος και τα καταφερα στο τελος με εξωσωματικη αν γυρνουσα το χρονο πισω παλι το ιδιο θα εκανα! Απο τοτε βεβαια δεν ξαναεκανα ποτε χωρις προφυλακτικο αλλα δεν αισθανομαι δολοφονος και η καθε μια απο μας εχει το δικαιωμα να αποφασιζει για τον εαυτο της.
maryloo έγραψε:Δημητρούλα μου ξέρεις τί κατάλαβα;
Οτι τελικά θέλεις να το ρίξεις γιατί δεν έχεις αυτοπεπίθηση και πίστη στον εαυτό σου.
isws exeis dikaio... apla prwsopika den me noiazei ti kanoun kapoioi apo autous... pantou uparxoun auta oxi mono mesa sthn ekklhsia...egw mesa mou pisteuw k adiaforw gia to ti kanoun autoi oi 5-10-100 posoi einai...ethiksa ena allo kommati pou mporei na ksesikwsei pollous edw mesa opote to sveinw eikeino to sxolio gia na mhn uparxoun antiparatheseis afou sto sugkekrimeno thema prospathoume na stiriksoume oso to dunaton perisootero thn dimitroula k oxi na erxomaste se antiparatheseis metaksu mas...Αnna1975 έγραψε:minubaki έγραψε:Αnna1975 έγραψε:κανεις δεν μιλησε για την προληψη που πρεπει να εχουν τα νεα κοριτσια για μην βρισκονται σε αυτην την κατασταση .δεν πρεπει να ειναι επιπολαια και δεν μιλαω για την δημητρουλα γενικως .δεν πρεπει να προσεχουν και να περνουν μετρα αντισυλληψης .και μεις περασαμε απο αυτες τις ηλικιες ειχαμε της σχεσεις μας αλλα προσεχαμε.πρεπει τα κοριτσια να γινουν πιο υπευθυνα για να μην μπαινουν σε τετοια διλληματα και να γινεται οταν το θελουν στην ζωη τους .οσο για τους γεροντες και τους παπαδες εκνευριζομαι αφανταστα οταν ακουω την λεξη αμαρτια απο τα χειλη τους.τα οργια που κανουν αυτοι ολοι τι ειναι .και μην πειτε οτι δεν τα ξερετε .αυτοι ειναι οι μονοι ακαταλληλοι για μενα να μιλανε.ο αντρας μια φιλης μου ειχε παει σε ιερατικη σχολη .και οι παπαδες τον βιαζαν ασυστολα συγμωμη αυτο δεν ειναι αμαρτια.και βγηκε στην κοινωνια ενα παιδι προβληματικο .γιαυτο μημ μιλαμε για αμαρτιες αυτοι γιατι φουντωνο
nai mporei na sumvainei k ekei na exoume akousei diafora alla den einai oloi to idio... den mporoume na tous vazoume olous sto idio kazani...
σιγουρα σε αυτο που λες δεν ειναι ολοι ιδιοι αλλα δυστυχως μετρημενη στο δαχτυλο του ενος χεριου.αυτοι βαριοι χαρακτηρισμοι αμαρτια δεν με αρεσουν για κανενα αυτα.
dimitrouline έγραψε:ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ. ΕΙΧΑ ΠΛΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΡΟΖ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ Κ ΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΗΝ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΟΟΟΛΕΣ
ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης