201 Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:19 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
στην κατασαση σου??? αποκλειεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitrouline έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!
ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ/ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΖΕΤΑΙ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ.
thequeen86 έγραψε:ετσι ειναι.ειμαι κ εγω παιδι χωρισμενων γονιων κ ειναι πρακτικα το ιδιο γτ την παρατησε την μανα μου 7 μηνων εγκυο.με μεγαλωσε με χιλιες δυκολιες.κ πες στην μανα σου(που δεν της αξιζει να λεγεται ετσι) οτι εαν ηθελε να κανει τη ζωουλα της κ να σπουδασει να κανει καριερα να ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΙΑ!
thequeen86 έγραψε:λυπαμαι αλλα εγω δεν μπορω να δικαιολογησω εναν δολοφονο ακομα κ αν δν εχει γινει ακομα.
thequeen86 έγραψε:ετσι ειναι.ειμαι κ εγω παιδι χωρισμενων γονιων κ ειναι πρακτικα το ιδιο γτ την παρατησε την μανα μου 7 μηνων εγκυο.με μεγαλωσε με χιλιες δυκολιες.κ πες στην μανα σου(που δεν της αξιζει να λεγεται ετσι) οτι εαν ηθελε να κανει τη ζωουλα της κ να σπουδασει να κανει καριερα να ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΙΑ!
thequeen86 έγραψε:για μενα ειναι δολοφονοι.ειναι κ παρα ειναι γιατι κανενας δεν εχει το δικαιομα να αφερει μια ζωη που την ευλογησε ο θεος.γιατι αλλες παρακαλανε κ κανουν απειρες προσπαθειες με εξοσωματικη για να κρατησουν ενα παιδι στην αγκαλια τους κ αλλες τα πετανε στον καλαθο των αχρηστων ετσι απλα γιατι δεν τους βολευε.συγνωμη εαν ειναι σκληρα αυτα που λεω αλλα ειναι η δικη μου αποψη κ φυσικα δεν εχω την απαιτηση να την συμμεριστει κανενας.απλα αυτη ειναι η γνωμη μου
dimitrouline έγραψε:ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.
ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΘΩ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ..
Αnna1975 έγραψε:thequeen86 έγραψε:για μενα ειναι δολοφονοι.ειναι κ παρα ειναι γιατι κανενας δεν εχει το δικαιομα να αφερει μια ζωη που την ευλογησε ο θεος.γιατι αλλες παρακαλανε κ κανουν απειρες προσπαθειες με εξοσωματικη για να κρατησουν ενα παιδι στην αγκαλια τους κ αλλες τα πετανε στον καλαθο των αχρηστων ετσι απλα γιατι δεν τους βολευε.συγνωμη εαν ειναι σκληρα αυτα που λεω αλλα ειναι η δικη μου αποψη κ φυσικα δεν εχω την απαιτηση να την συμμεριστει κανενας.απλα αυτη ειναι η γνωμη μου
φυσικα και ειναι αποψη σου .και εγω κατα της εκτρωσης .αλλα δεν πρεπει ποτε να ειμαστε απολυτοι και να καταδικαζουμε τους αλλους .που δεν ξερουμε σε τι τους οδηγησε σε αυτο το θεμα.εχω μαθει στην ζωη μου να μην ειμαι απολυτη γιατι ποτε μην λες ποτε γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη .μερικες φορες ειναι τοσο ακταλληλες οι συνθηκες που θα ζησει ενα παιδι και να ειναι δυστυχισμενο παρα να ερθει στην ζωη οσο καπως και ακουγεται γιατι εχω ζωντανα παραδειγματα .
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης