Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
532 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 532 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 43]

201Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:19 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στην κατασαση σου??? αποκλειεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

202Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:21 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!
ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ/ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΖΕΤΑΙ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ.

203Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:22 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κ ποιος θα σε παρει εγκυο κοπελα ρε δημητρα?

204Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:26 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΞΕΡΩ ΓΩ...
ΑΛΛΑ Κ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 'ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ'.. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ.. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ Barbie :/ χαχαχχαα

205Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:30 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημητρουλα μου δεν παιζει η δουλεια.εδω αλλες γυναικες χανουν την δουλεια τους επειδη εμειναν εγκυες

και ναι ειναι υποχρεωμενοι να σε ζησουν κ να σε στηριξουν κ πρωτος ο δικος σου,που εαν τον ηξερα θα τον πλακωνα στις γρηγορε πραγματικα.γιατι δεν ειναι αντρας με α@@@@ια κ θα πρεπε να φοραει φουστα !!!!!!!!!!!!!!!!

206Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:32 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ

207Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:32 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!
ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ/ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΖΕΤΑΙ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ.

συγνωμη δεν μπορω καταλαβω τους γονεις σου τι δηλαδη αμα κρατησεις το παιδι θα σε διωξουν στο δρομο .ελεος παιδι τους εισαι δεν εχουν συναισθηματα συγμωμη και θα χεις το εγγονακι τους.και τι δεν ειναι σωστο που λες αν το κρατησεις να σε ταιζουν .μητερα σου ειναι .δεν μπορω να καταλαβω δεν ειναι σωστο.επειδη δεν το θελουν .αν σε διωξουν τοτε .ειναι τοσο σκληροι.εμενα οι γονεις του αντρα μου και οι γονεις μου .παντρεμενοι και με παιδι .και μας περνουν πραγματα απο μονοι τους επειδη τους ευχαριστει.

208Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:35 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα με εχουν κανει εξαλλη κ οι δυο με την σταση τους.ειμαι εξοφρενων Twisted Evil

209Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:43 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ετσι ειναι.ειμαι κ εγω παιδι χωρισμενων γονιων κ ειναι πρακτικα το ιδιο γτ την παρατησε την μανα μου 7 μηνων εγκυο.με μεγαλωσε με χιλιες δυκολιες.κ πες στην μανα σου(που δεν της αξιζει να λεγεται ετσι) οτι εαν ηθελε να κανει τη ζωουλα της κ να σπουδασει να κανει καριερα να ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΙΑ!

Δημητρουλίνι πραγματικά σε θαυμάζω. Σε θαυμάζω που ξέρεις τι θέλεις, αλλά θα ήθελα να πω και σε μερικές κοπέλες όπως thequeen86 ότι θα έπρεπε μερικούς χαρακτηρισμούς όπως "η μάνα σου δεν αξίζει να λέγεται έτσι" να τους προσέχουμε.
Μιλάμε για την μητέρα κάποιας κοπέλας που δεν ξέρουμε τι έχει περάσει και την κρίνουμε μόνο και μόνο για την στάση της στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Η περίπτωση είναι ιδιάζουσα.
Εύκολα λέμε εμείς έξω από τον χορό σε κάποιον τι να κάνει, αλλά αν μπω εγώ παράδειγμα στη θέση της μητέρας της κοπέλας και σκεφτώ την κόρη μελλοντικά σε κάποια ηλικία 20-21 να έρχεται και να μου λέει ότι είναι έγκυος από την στιγμή που σπουδάζει, δεν έχει δουλειά και ούτε την υποστήριξή του συντρόφου της δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Υπογραμμίζω ξανά "δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα". Φαντάζομαι ότι θα με έπιανε ένας πανικός και θα έλεγα πράγματα που ίσως αργότερα να το μετάνιωνα.
Καλό είναι να μην κρίνουμε βιαστικά, να δικαιολογούμε κάποιους ανθρώπους και να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες.

210Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:47 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λυπαμαι αλλα εγω δεν μπορω να δικαιολογησω εναν δολοφονο ακομα κ αν δν εχει γινει ακομα.

211Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 1:54 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.
ΤΡΑΓΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ.ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ(ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ) Κ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ..

212Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:02 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι δημητρουλα μου αλλα δεν δικαιολογητε να ζηταει την δολοφονια του παιδιου σου κ εγγονιου της.κ τις επιπλοκες τις σκεφτηκε?εαν κατι παει στραβα κ ειτε δεν μπορεσεις να ξανακανεις παιδι η ακομα κ χαθεις εσυ? τι θα κανει τοτε?

213Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:03 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ..

214Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:06 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρεμησε.κατι θα σκεφτουμε.ειμαστε ολες εδω για σενα.

215Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:07 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:λυπαμαι αλλα εγω δεν μπορω να δικαιολογησω εναν δολοφονο ακομα κ αν δν εχει γινει ακομα.

Επιμένω ότι ο χαρακτηρισμός σου είναι βαρύς και να είσαι λίγο πιο προσεκτική.
Κατηγορείς για δολοφόνους αυτομάτως όλες τις κοπέλες που έκαναν έκτρωση (και μέσα από το φόρουμ) κάποια στιγμή στη ζωή τους και για λόγους που μόνο αυτές ξέρουν.
Μπορεί εσύ να είσαι εναντίον αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς έτσι όλους αυτούς που για τους δικούς τους λόγους μπήκαν σε μια τέτοια διαδικασία (ακόμα και αν δεν το ήθελαν).

216Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:11 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="desT"]
thequeen86 έγραψε:ετσι ειναι.ειμαι κ εγω παιδι χωρισμενων γονιων κ ειναι πρακτικα το ιδιο γτ την παρατησε την μανα μου 7 μηνων εγκυο.με μεγαλωσε με χιλιες δυκολιες.κ πες στην μανα σου(που δεν της αξιζει να λεγεται ετσι) οτι εαν ηθελε να κανει τη ζωουλα της κ να σπουδασει να κανει καριερα να ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΙΑ!

Δημητρουλίνι πραγματικά σε θαυμάζω. Σε θαυμάζω που ξέρεις τι θέλεις, αλλά θα ήθελα να πω και σε μερικές κοπέλες όπως thequeen86 ότι θα έπρεπε μερικούς χαρακτηρισμούς όπως "η μάνα σου δεν αξίζει να λέγεται έτσι" να τους προσέχουμε.
Μιλάμε για την μητέρα κάποιας κοπέλας που δεν ξέρουμε τι έχει περάσει και την κρίνουμε μόνο και μόνο για την στάση της στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Η περίπτωση είναι ιδιάζουσα.
Εύκολα λέμε εμείς έξω από τον χορό σε κάποιον τι να κάνει, αλλά αν μπω εγώ παράδειγμα στη θέση της μητέρας της κοπέλας και σκεφτώ την κόρη μελλοντικά σε κάποια ηλικία 20-21 να έρχεται και να μου λέει ότι είναι έγκυος από την στιγμή

που σπουδάζει, δεν έχει δουλειά και ούτε την υποστήριξή του συντρόφου της δεν

ξέρω πως θα αντιδρούσα. Υπογραμμίζω ξανά "δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα".

Φαντάζομαι ότι θα με έπιανε ένας πανικός και θα έλεγα πράγματα που ίσως

αργότερα να το μετάνιωνα.

συμφωνο με το πρωτο σκελος σε αυτα που λες.σιγουρα οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει.ηταν σοκ για τους γονεις που ειχαν σκεφτει αλλα πραγματα για το παιδι τους .και να ερθουν τα πραγματα με μια σειρα .ισως αυτο θα ηθελε και η δημητρουλα.ομως εγινε μια ζωουλα μεγαλωνει μεσα της.ειναι ενηλικη.εδω καταδικαζουμε τους γονεις που απο την στιγμη που εγινε και το παιδι τους θελει να το κρατησει επρεπε να την αγκαλιασουν.για μενα απαραδεκτοι ειναι και οι γονεις του αγοριου.που επρεπε να τον πιεσουν να αναλαβειτις ευθυνες του.δεν το εκανε μονη της το μωρο .γιατι πρεπει οι γυναικες να τα αντιμετωπιζουν ολα μονες τους.το λεω με ολη την ευθυνη εχω αγορακι .και αν τυχαινε να γινει κατι τετοιο .θα αναλμβανε τις ευθυνες του και δεν θα εξαφανιζοταν γιατι πισω απο καθε παιδι υπαρχει μια οικογενεια.

217Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:12 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kalh mou k egw eimai ths apopsis na mhn enantiwtheis me tous goneis sou... sou eixa pei k se prohgoumeno mnm oti polles fores panw ston ekneurismo mas k sthn sugxhsh leme logia pou meta isws metaniwsoume... antidroun kapws upervolika alla mhn nomizeis einai kai autoi tromokratimenoi oso k esu...
glukia mou esu na epeimeineis sthn apofash sou k na deis pou me ton kairo ola tha ftiaksoun...
oswn afora thn douleia mporoun na se voithisoun oi dikoi sou opws se voithane mexri twra pisteuw k otan me to kalo gennithei to mwraki sou pali tha vrethei h lush...k giati sthn telikh an o pateras sou fugei se allh poli k h mama sou se allh esu na meineis monh sou k na mhn akolouthiseis enan apo tous 2 etsi wste na exeis voitheia k na vreis k mia doulitsa argotera...
oson afora ton fili sou nai ton thewrw aparadekto k astathi alla den pavei na einai o pateras tou paidiou k isws tha htan kalo na kaneis 1 suzhthsh mazi tou...oxi gia na ta vreite, apla na suzhthsete gia to mwro,den pavei na einai o pateras k kapoia stigmh k autos tha to metaniwsei gia ola auta pou eipe alla toulaxiston na analavei k autos tis euthines tou k na se voithisei mexri na mporeseis k esu na "orthopodiseis"

218Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:12 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για μενα ειναι δολοφονοι.ειναι κ παρα ειναι γιατι κανενας δεν εχει το δικαιομα να αφερει μια ζωη που την ευλογησε ο θεος.γιατι αλλες παρακαλανε κ κανουν απειρες προσπαθειες με εξοσωματικη για να κρατησουν ενα παιδι στην αγκαλια τους κ αλλες τα πετανε στον καλαθο των αχρηστων ετσι απλα γιατι δεν τους βολευε.συγνωμη εαν ειναι σκληρα αυτα που λεω αλλα ειναι η δικη μου αποψη κ φυσικα δεν εχω την απαιτηση να την συμμεριστει κανενας.απλα αυτη ειναι η γνωμη μου

219Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:18 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.
ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΘΩ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ..

220Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:20 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω οτι ειναι δυσκολο γλυκια μου ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 9 417472

221Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:24 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thequeen86 έγραψε:για μενα ειναι δολοφονοι.ειναι κ παρα ειναι γιατι κανενας δεν εχει το δικαιομα να αφερει μια ζωη που την ευλογησε ο θεος.γιατι αλλες παρακαλανε κ κανουν απειρες προσπαθειες με εξοσωματικη για να κρατησουν ενα παιδι στην αγκαλια τους κ αλλες τα πετανε στον καλαθο των αχρηστων ετσι απλα γιατι δεν τους βολευε.συγνωμη εαν ειναι σκληρα αυτα που λεω αλλα ειναι η δικη μου αποψη κ φυσικα δεν εχω την απαιτηση να την συμμεριστει κανενας.απλα αυτη ειναι η γνωμη μου

φυσικα και ειναι αποψη σου .και εγω κατα της εκτρωσης .αλλα δεν πρεπει ποτε να ειμαστε απολυτοι και να καταδικαζουμε τους αλλους .που δεν ξερουμε σε τι τους οδηγησε σε αυτο το θεμα.εχω μαθει στην ζωη μου να μην ειμαι απολυτη γιατι ποτε μην λες ποτε γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη .μερικες φορες ειναι τοσο ακταλληλες οι συνθηκες που θα ζησει ενα παιδι και να ειναι δυστυχισμενο παρα να ερθει στην ζωη οσο καπως και ακουγεται γιατι εχω ζωντανα παραδειγματα .

222Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:36 am

maryloo

maryloo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δημητρούλα μου ξέρεις τί κατάλαβα;
Οτι τελικά θέλεις να το ρίξεις γιατί δεν έχεις αυτοπεπίθηση και πίστη στον εαυτό σου. Δεν σε προσβάλω ούτε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά νομιζω πως την απόφαση την έχεις ήδη πάρει. Απλά ίσως κατά πολύ βαθος νιωθεις κάτι γι'αυτό το πλασματακι και σε βοηθάνε όλα τα κοριτσια από εδώ να αναβάλεις για λίγο αυτό που ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ οι δικοί σου να πας να κάνεις.... έχεις επιρρεαστεί πολύ από τους γονείς σου και από "αυτόν" και δείχνεις πως δεν είσαι έτοιμη για επανασταση.

Σκεφτηκες το ενδεχόμενο να γεννησεις το παιδάκι και να το δώσεις για υιοθεσία; Είναι βαρύ αυτό που λεω αλλά υπάρχουν πάαααρα πολλες γυναίκες που δεν εχουν την τύχη σου.... που δεν μπορούν να κάνουν παιδία. Τουλάχιστον μην σκοτώσεις μια ζωή.... κανε ευτυχισμένη μια οικογενεια. Αλλωστε έχεις και ζωντανό παράδειγμα την φίλη μας που πριν λιγο σου είπε την δική της ιστορία.

Το θέμα είναι οτι το μωράκι είναι ήδη μεγάλο... λογικά σε λίγες μέρες θα πρεπει να κάνεις την αυχενική διαφάνεια και εκεί θα δεις ενα ολοκληρομένο μωρό με χεράκια, δαχτυλάκια, μυτούλα και με τα όλα του.

223Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:36 am

minubaki

minubaki
dimitrouline έγραψε:ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.
ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΘΩ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ..

kalh mou einai logiko na exeis sugxistei k esu me ola auta..se exoume vomvardisei oles mazi i kathe mia me thn apopsi ths,opote k esu na mperdevesai.... xalarwse,iremise...oles edw eimaste prothimes na se voithisoume apla eimai sigourh pws ola theloun ligo xrono k na deis pou tha ftiaksoun ola pros to kalutero...to pisteuw auto...

224Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:36 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:για μενα ειναι δολοφονοι.ειναι κ παρα ειναι γιατι κανενας δεν εχει το δικαιομα να αφερει μια ζωη που την ευλογησε ο θεος.γιατι αλλες παρακαλανε κ κανουν απειρες προσπαθειες με εξοσωματικη για να κρατησουν ενα παιδι στην αγκαλια τους κ αλλες τα πετανε στον καλαθο των αχρηστων ετσι απλα γιατι δεν τους βολευε.συγνωμη εαν ειναι σκληρα αυτα που λεω αλλα ειναι η δικη μου αποψη κ φυσικα δεν εχω την απαιτηση να την συμμεριστει κανενας.απλα αυτη ειναι η γνωμη μου

φυσικα και ειναι αποψη σου .και εγω κατα της εκτρωσης .αλλα δεν πρεπει ποτε να ειμαστε απολυτοι και να καταδικαζουμε τους αλλους .που δεν ξερουμε σε τι τους οδηγησε σε αυτο το θεμα.εχω μαθει στην ζωη μου να μην ειμαι απολυτη γιατι ποτε μην λες ποτε γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη .μερικες φορες ειναι τοσο ακταλληλες οι συνθηκες που θα ζησει ενα παιδι και να ειναι δυστυχισμενο παρα να ερθει στην ζωη οσο καπως και ακουγεται γιατι εχω ζωντανα παραδειγματα .

Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε. Ακόμα και ο Θεός συγχωρεί. Και εγώ είμαι απίστευτα κατά της έκτρωσης. Δεν μπορώ όμως να είμαι αυστηρή με κάποιον που δεν ήξερε τι έκανε οταν το έκανε. Ευελπιστώ πως θα μετανοιώσει κάποια στιγμή και χαίρομαι οταν συμβαίνει αυτό και δεν σκέφτομαι τίποτα αρνητικό για εκείνον. Μου είναι πραγματικά δύσκολο όμως να δικαιολογήσω όταν έκτρωση κάνει μια μάνα που έχει ήδη παιδιά, απλά δεν θέλει άλλα. Γιατί εκείνη γνωρίζει πολύ καλά αυτό που κάνει.

225Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 07, 2011 2:42 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anna σιγουρα ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη.μα σκεψου αυτο.οταν το παιδι μεσα απο την κοιλια της μαμας καταλαβαινει τι νιωθει πως αραγε αντιδραει οταν το δολοφονουν?εκτως αυτου υπαρχουν ομως κ επιπλοκες σε αυτα.απλη βιολογια,οταν γινεται τεχνιτη διακοπη κυησης γινεται αποξεση ετσι δημιουργηται ουλοδεις ιστος μεσα στη μητρα πραγμα που καθηστα τη γυναικα σε καποιες περιπτωσεις ανηκανη να κυοφορησει παιδι ακομα κ με τεχνητη γονιμοποιση εξωσωματικη κ.τ.λ.παραδηγμα η νονα της 13χρονης αδερφης μου.μικρη πριν καν γινει 22 ειχε κανει ηδη 4 εκτρωσεις.αποτελεσμα οταν ηθελε παιδι δεν μπορουσε,εκανε μια εξωσωματικη τιποτα στη δευτερη πιαστηκαν 3 εμβρυα αλλα δεν ηθελαν κ τα 3 εβγαλαν τα 2 κ επεσε και το 3 λογο του συνδρομου των δυδιμων.στη 5η φορα τα καταφερε κ αφου ξοδεψε μια περιουσια κ περασε 9 μηνες στο κρεβατι με φαρμακα καταφερε να γεννησει με καισαρικη ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι.πες μου λοιπον εαν δεν ειχε κανει ολες αυτες τις εκτρωσεις θα τραβαγε ολο αυτο το λουκι? οχι σιγουρα οχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις