Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 43]

126Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:23 pm

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κάπου έγραψες αν δεν στρώσουν τα πράγματα δεν ξέρεις τι είσαι έτοιμη να κάνεις? Εννοείς κάτι με αυτό? Ας τα πάρουμε λίγο με την σειρά. Αν θες πες μου σε ποιο μήνα είσαι κάπου το έχασα. Έχω την εντύπωση πως έχεις πάρει απόφαση να το κρατήσεις δεν αναρωτιέσαι ακόμα. Η μαμά νομίζω σε έκανε σε μικρή ηλικία οπότε είναι κι εκείνη ακόμα μικρή. Απορώ με την στάση της είναι τραγική. Εντάξει όταν σου λέει το παιδί κάτι τέτοιο σου έρχεται μια κεραμίδα αλλά δεν του βάζεις και το μαχαίρι στο λαιμό. Τι σημαίνει δηλαδή θα τους καταστρέψεις όλους. Ο παππούς και η γιαγιά αν δεν το αντέξουν πως να το πω να ην φανεί φανεί χοντρό. Πρόβλημά τους. Δεν κατάλαβα δηλαδή οι διάφορες αποφάσεις που παίρνουμε για την ζωή μας τις παίρνουμε με βάση τι αντέχουν οι άλλοι? Την δική σου ζωή ποιος την λογαριάζει? Την αδερφή σου πως την καταστρέφεις? Μήπως εννοεί ότι επειδή το έκανες εσύ θα πάει να γκαστρωθεί κι εκείνη? Τι κουλά είναι αυτά που λένε. Δήμητρα με συγχωρείς που μιλάω έτσι για την μαμά σου αλλά θέλω να στα πω χοντρά για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά. Δεν έχεις δικαίωμα να το κρατήσεις? Το λέει αυτό μια γυναίκα που είναι μάνα? Ας μην συνεχίσω άλλο την ανάλυση της μαμάς σου γιατί θα χοντρύνω κι άλλο. Κορίτσι μου γλυκό αν έχεις την απόφαση να γίνεις μανούλα σίγουρα θα δυσκολευτείς στην αρχή. Δεν μπορείς να φανταστείς όμως τη δύναμη που σου δίνει αυτή η ψυχούλα. Θα κάνεις πράγματα που εσύ πίστευες ότι θα μπορούσες να τα κάνεις. Μίλα με τον σύλλογο και θα σου πρότεινα να φύγεις από το σπίτι. Θέλεις ένα περιβάλλον ήρεμο και τώρα και μετά. Δε νομίζω ότι θα αντέξουν για πολύ την απουσία σου, εκτός πια αν είναι τόσο εγωιστές κλπ. Αν θέλεις ξεκαθάρισέ μας λίγο τις σκέψεις σου, ή σε μένα γιατί ίσως εγώ δεν κατάλαβα

127Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:24 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
mamamatina έγραψε:Οι γονείς και το αγόρι σου.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩ ΜΟΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ(ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Κ ΔΙΑΒΑΖΕΙ). ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ Κ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(15ΧΡΟΝΩΝ).
ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ... ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ..

Η μαμά σου παίρνει πτυχίο και διαβάζει; Με δυο παιδιά; Γιατι να μην τα καταφέρεις και εσύ με ένα; Και αυτό το ότι την αναστατώνεις και ότι δεν έπρεπε να το πεις είναι μπαρούφες και λόγία του αέρα για να σου δείξουν άλλη μια φορά ότι δεν θέλουν να το συζητησουν. Δεν θέλουν να τους πεις γιατί θες να το κρατήσεις. Δεν θέλουν να ξέρουν πως νιώθεις γιατί φοβούνται. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ! Την αδερφή σου με ποιο τρόπο την καταστρέφεις; Επειδή αποτελείς δήθεν το πρότυπο; Τι πρότυπο θα είσαι αν υποκύψεις στις πιέσεις τους και τους αφήσεις να σε καθοδηγήσουν και έπειτα τους το χτυπάς σε όλη σου την ζωή; Μήπως μπορούν να σβήσουν το γεγονός ότι έμεινες έγκυος από την μνήμη της αδερφής σου; Γι' αυτό σου λέω, δεν στέκουν όλα αυτά. Και οι παππούδες γιατί να πεθάνουν; Επειδή θα γίνουν προπαππούδες; Συνήθως λίγοι ζουν τόσο ώστε να δουν δισέγγονα. Και αν είναι να πεθάνουν από αυτό -που δεν το νομίζω- ίσως είναι η σειρά τους. Δεν μπορούμε να θυσιάσουμε μια ζωή για χάρη κανενός παππού. Είμαι σκληρή σε αυτό, αλλά ας δώσουμε τόπο στην ζωή! Καταλαβαίνω ότι φοβάσαι. Δεν φαντάζεσαι πόσο καταλαβαίνω τον φόβο σου. Καταλαβαίνω ότι κουράστηκες. Σε πολεμάνε όλοι και απο παντού. Μην υποκείψεις κοπέλα μου. Σου το λέμε ως μάνες. Ως μάνες λοιπόν σου λέμε ως ανταπάντηση στους γονείς σου, ότι εκείνοι δεν έχουν το δικαίωμα να σε εκβιάζουν. Δεν έχουν το δικαίωμα να σε πετάξουν στον δρόμο αν σε αγαπούν και θέλουν το καλό σου και επίσης δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για εσένα. Όταν γεννήσεις αυτο το πλασματάκι θα καταλάβεις πόσο μα πόσο υπέρτατο και ασύγκριτο συναίσθημα είναι η μητρική αγάπη. Ας κάνει λίγο στην άκρη τα βιβλία η μαμά σου και ας έρθει στην θέση σου. Εξάλλου, αν καθυστερήσει και το πτυχίο της δεν νομίζω ότι τρέχει και κάτι...Η ίδια επέλεξε πρώτα οικογένεια και έπειτα πτυχίο. Γι'αυτό έχει διαφορετικά όνειρα για εσένα. Είναι σαν να έχει μετανοιώσει για τις προτεραιότητες που έθεσε η ίδια στην ζωή της. Η ζωή σου όμως είναι δική σου και μόνο δική σου. Σε κρατάνε με τα λεφτά τους και σε απειλούν. Η ζωή σου δεν καταστρέφεται. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Η ζωή σου αλλάζει από αυτό που είχαν προγραμματίσει για εσένα. Είμαστε μαζί σου σε ότι κι αν επιλέξεις αρκεί πραγματικά να το θες. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 417472

128Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:26 pm

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giouli73 έγραψε:Κάπου έγραψες αν δεν στρώσουν τα πράγματα δεν ξέρεις τι είσαι έτοιμη να κάνεις? Εννοείς κάτι με αυτό? Ας τα πάρουμε λίγο με την σειρά. Αν θες πες μου σε ποιο μήνα είσαι κάπου το έχασα. Έχω την εντύπωση πως έχεις πάρει απόφαση να το κρατήσεις δεν αναρωτιέσαι ακόμα. Η μαμά νομίζω σε έκανε σε μικρή ηλικία οπότε είναι κι εκείνη ακόμα μικρή. Απορώ με την στάση της είναι τραγική. Εντάξει όταν σου λέει το παιδί κάτι τέτοιο σου έρχεται μια κεραμίδα αλλά δεν του βάζεις και το μαχαίρι στο λαιμό. Τι σημαίνει δηλαδή θα τους καταστρέψεις όλους. Ο παππούς και η γιαγιά αν δεν το αντέξουν πως να το πω να ην φανεί φανεί χοντρό. Πρόβλημά τους. Δεν κατάλαβα δηλαδή οι διάφορες αποφάσεις που παίρνουμε για την ζωή μας τις παίρνουμε με βάση τι αντέχουν οι άλλοι? Την δική σου ζωή ποιος την λογαριάζει? Την αδερφή σου πως την καταστρέφεις? Μήπως εννοεί ότι επειδή το έκανες εσύ θα πάει να γκαστρωθεί κι εκείνη? Τι κουλά είναι αυτά που λένε. Δήμητρα με συγχωρείς που μιλάω έτσι για την μαμά σου αλλά θέλω να στα πω χοντρά για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά. Δεν έχεις δικαίωμα να το κρατήσεις? Το λέει αυτό μια γυναίκα που είναι μάνα? Ας μην συνεχίσω άλλο την ανάλυση της μαμάς σου γιατί θα χοντρύνω κι άλλο. Κορίτσι μου γλυκό αν έχεις την απόφαση να γίνεις μανούλα σίγουρα θα δυσκολευτείς στην αρχή. Δεν μπορείς να φανταστείς όμως τη δύναμη που σου δίνει αυτή η ψυχούλα. Θα κάνεις πράγματα που εσύ πίστευες ότι θα μπορούσες να τα κάνεις. Μίλα με τον σύλλογο και θα σου πρότεινα να φύγεις από το σπίτι. Θέλεις ένα περιβάλλον ήρεμο και τώρα και μετά. Δε νομίζω ότι θα αντέξουν για πολύ την απουσία σου, εκτός πια αν είναι τόσο εγωιστές κλπ. Αν θέλεις ξεκαθάρισέ μας λίγο τις σκέψεις σου, ή σε μένα γιατί ίσως εγώ δεν κατάλαβα

πολύ καλά τα λες Wink

129Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:27 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ!!ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΚ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΟΝΟΥΝ Sad Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ....ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΛΗΣΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ....ΓΤ ΔΝ ΠΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ...ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΔΗΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΡΩΣΗ...ΣΕ ΦΙΛΩ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΝΗ ΜΟΥ

130Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:28 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩ ΜΟΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ(ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Κ ΔΙΑΒΑΖΕΙ). ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ Κ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(15ΧΡΟΝΩΝ).
ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ... ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ..

Η μαμά σου παίρνει πτυχίο και διαβάζει; Με δυο παιδιά; Γιατι να μην τα καταφέρεις και εσύ με ένα; Και αυτό το ότι την αναστατώνεις και ότι δεν έπρεπε να το πεις είναι μπαρούφες και λόγία του αέρα για να σου δείξουν άλλη μια φορά ότι δεν θέλουν να το συζητησουν. Δεν θέλουν να τους πεις γιατί θες να το κρατήσεις. Δεν θέλουν να ξέρουν πως νιώθεις γιατί φοβούνται. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ! Την αδερφή σου με ποιο τρόπο την καταστρέφεις; Επειδή αποτελείς δήθεν το πρότυπο; Τι πρότυπο θα είσαι αν υποκύψεις στις πιέσεις τους και τους αφήσεις να σε καθοδηγήσουν και έπειτα τους το χτυπάς σε όλη σου την ζωή; Μήπως μπορούν να σβήσουν το γεγονός ότι έμεινες έγκυος από την μνήμη της αδερφής σου; Γι' αυτό σου λέω, δεν στέκουν όλα αυτά. Και οι παππούδες γιατί να πεθάνουν; Επειδή θα γίνουν προπαππούδες; Συνήθως λίγοι ζουν τόσο ώστε να δουν δισέγγονα. Και αν είναι να πεθάνουν από αυτό -που δεν το νομίζω- ίσως είναι η σειρά τους. Δεν μπορούμε να θυσιάσουμε μια ζωή για χάρη κανενός παππού. Είμαι σκληρή σε αυτό, αλλά ας δώσουμε τόπο στην ζωή! Καταλαβαίνω ότι φοβάσαι. Δεν φαντάζεσαι πόσο καταλαβαίνω τον φόβο σου. Καταλαβαίνω ότι κουράστηκες. Σε πολεμάνε όλοι και απο παντού. Μην υποκείψεις κοπέλα μου. Σου το λέμε ως μάνες. Ως μάνες λοιπόν σου λέμε ως ανταπάντηση στους γονείς σου, ότι εκείνοι δεν έχουν το δικαίωμα να σε εκβιάζουν. Δεν έχουν το δικαίωμα να σε πετάξουν στον δρόμο αν σε αγαπούν και θέλουν το καλό σου και επίσης δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για εσένα. Όταν γεννήσεις αυτο το πλασματάκι θα καταλάβεις πόσο μα πόσο υπέρτατο και ασύγκριτο συναίσθημα είναι η μητρική αγάπη. Ας κάνει λίγο στην άκρη τα βιβλία η μαμά σου και ας έρθει στην θέση σου. Εξάλλου, αν καθυστερήσει και το πτυχίο της δεν νομίζω ότι τρέχει και κάτι...Η ίδια επέλεξε πρώτα οικογένεια και έπειτα πτυχίο. Γι'αυτό έχει διαφορετικά όνειρα για εσένα. Είναι σαν να έχει μετανοιώσει για τις προτεραιότητες που έθεσε η ίδια στην ζωή της. Η ζωή σου όμως είναι δική σου και μόνο δική σου. Σε κρατάνε με τα λεφτά τους και σε απειλούν. Η ζωή σου δεν καταστρέφεται. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Η ζωή σου αλλάζει από αυτό που είχαν προγραμματίσει για εσένα. Είμαστε μαζί σου σε ότι κι αν επιλέξεις αρκεί πραγματικά να το θες. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 417472
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ

131Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:30 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΣΑΣ ΑΓΑΠΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ!!ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΚ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΟΝΟΥΝ Sad Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ....ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΛΗΣΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ....ΓΤ ΔΝ ΠΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ...ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΔΗΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΡΩΣΗ...ΣΕ ΦΙΛΩ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΝΗ ΜΟΥ
ΜΟΝΗ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ..
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

132Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:33 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για το πτυχίο και μόνο σου λέω ότι εγώ ορκίστηκα προχθές με τρία παιδιά γιατί επέλεξα να τα παρατήσω τότε και να ακολουθήσω τον άντρα μου που τότε δεν ήταν άντρας μου στην Μυτιλήνη γιατί είναι στρατιωτικός.

133Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:34 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
MariaM έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ

Μπορεί να θέλουν να πιστέψεις ότι τα έχασες όλα. Φαντάσου μια ζυγαριά. Από την μια είσαι εσύ και το μωρό σου και από την άλλη ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, όσοι είχες στην ζωή σου μέχρι τώρα. Αυτοί λοιπόν, ΟΛΟΙ βλέπουν τη ζυγαριά να γέρνει προς το μωρό και χοροπηδάνε συνέχεια για να αλλάξουν το αποτέλεσμα με το να σε γεμίσουν τύψεις, φόβο και ενοχές και να βαρύνουν την ψυχή σου! Αν σε πείσουν να πας στην μεριά τους το μωρό σου μένει μονο και απροστάτευτο, θυσία στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

134Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:35 pm

aylin

aylin
Αγάπη μου σε παρακαλώ μην στεναχωριέσαι!!!Στεναχωριέται και το μωρουλίνο σου...Προσπάθησε να είσαι ήρεμη γιατί με το κλάμμα δεν θα βγάλεις κάποια άκρη.Σε παρακαλώ μην τους αφήσεις να σε επιρεάσουν!!!Δεν μπορώ να γράψω άλλα...με έχουν πιάσει τα κλάμματα γιατί όλο αυτό είναι άδικο προς εσενα και προς μια αθώα ψυχούλα που στο κάτω κάτω της γραφής δεν φταίει σε τίποτα...
Ο'τι κιάν χρειαστείς στείλε μας να μαθαίνουμε τουλάχιστον ότι είστε καλά!!!

135Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:35 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ 9..ΜΝ ΑΝΧΟΝΕΣΕ...ΚΑΘΗΣΕ ΑΥΡΙΟ Κ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΜΗΛΗΣΕ ΤΟΥΣ..ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ Κ ΦΥΓΕ....Κ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕ Κ ΤΗΛΦ Κ ΜΝ ΤΟΥΣ ΜΗΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

136Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:36 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι γονεις σου θα μαλακωσουν μπορει οχι πολυ απο τωρα γιατι θα εχουν μια αλφα ντροπη, αλλα μολις γεννηθει και δουν το μωρακι η τους κλωτσησει σιγουρα θα του εχουν και αδυναμια θα το δεις, οσο για τον αλλον αν ειναι και 28 χρονων οπω διαβασα καπου τι να πω χιλιες φορες να χωρισεις τωρα παρα να φας καιρο μαζι του και να μην αξιζει, αλλα θα τον βαλεις να το αναγνωρισει, δεν το εκανες μονη σου ποσο με τσατιζουν λες και αυτοι δεν ειχαν συμετοχη ας προσεχες κυριε

137Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:38 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΝΤΩΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΗ...

138Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:38 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
28 EINAI..

139Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:39 pm

minubaki

minubaki
kalh mou min tous afiseis na se epireasoun...tha poun ta panta prokeimenou na se peisoun alla mhn tous afiseis na se epireasoun... esu na epimeneis se auto pou theleis, prepei na tous dwseis na katalavoun oti eisai apofasismenh gia ola e kai den mporei tha ligisoun k autoi,korh tous eisai tha se stiriksoun...k an oxi pou den to pisteuw (einai isws sokarismenoi k kanoun ta panta gia na se peisoun) pali tha vrethei lush...
oso gia to agori sou ti na pw twra,ti mia to thelei thn allh oxi,thn allh pali allazei k to skeftetai k meta sou vazei to maxairi sto laimo...oti kai na tou eipe o pateras sou eprepe na einai mazi sou k na se stirizei...

140Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:40 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:28 EINAI..

Και ο άντρας μου 28 έγινε πατέρας... Αν δεν είναι έτοιμος τώρα, καλύτερα για εσένα να μην χάνεις το χρόνο σου μαζί του. Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάμε σε όσους δεν το αξίζουν.

141Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:46 pm

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΙΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑΖΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΡΩΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ.
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ, ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΕΣΥ ΑΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ...

142Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:47 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ κι εγώ με την Μαρία. Όσο και να τον αγαπάς πώς θα μπορέσεις να τον ξαναγγίξεις τη στιγμή που θέλει να σε υποχρεώσει να κάνεις κάτι που δεν θες.

143Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:48 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΝΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΜΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....ΑΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ....ΚΡΑΤΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΗ ΣΟΥ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ Σ ΕΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...Κ ΜΑΖΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΗΗΗΗ....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΓΑΠΗ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ....Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ..ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ...Κ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦ ΣΟΥ ΝΑ ΜΝ ΧΑΘΟΥΜΕ..ΓΤ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΔΝ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ...ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ,,Κ ΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΣ Κ ΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ.......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΜΝ ΣΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝ...Κ ΠΕΣ ΤΟ Κ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΑΝ Κ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ...Κ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ...SORRY GIA TO POST TO MEGALO ΝΕΥΡΙΣΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ....ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.....ΓΑΜΩΤΟ Sad Sad Sad

144Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:50 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:Ε ΝΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΜΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....ΑΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ....ΚΡΑΤΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΗ ΣΟΥ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ Σ ΕΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...Κ ΜΑΖΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΗΗΗΗ....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΓΑΠΗ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ....Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ..ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ...Κ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦ ΣΟΥ ΝΑ ΜΝ ΧΑΘΟΥΜΕ..ΓΤ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΔΝ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ...ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ,,Κ ΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΣ Κ ΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ.......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΜΝ ΣΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝ...Κ ΠΕΣ ΤΟ Κ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΑΝ Κ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ...Κ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ...SORRY GIA TO POST TO MEGALO ΝΕΥΡΙΣΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ....ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.....ΓΑΜΩΤΟ Sad Sad Sad

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ? ΠΩΣ ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΜΠΛΕΚΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

145Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:51 pm

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην έχεις κανένα στο πλάισου. μίλησε τους. όσο για το παππου και τη γιαγιά δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα. και το κακό παράδειγμα στο 15χρονο αδερφάκι δεν το δίνεις εσύ. και ο κόσμος δεν πρόκειται να πει τίποτα για δυο γονεις που βοήθησαν το παιδί τους, αλλά για τους δυο γονείς που όταν το παιδί τους τους χρειάστηκε εκεινοι το διώξανε. όσο για τον πρώην σου, επειδή θα σε πάρει τηλ, ούτε να τον φτύσεις δεν αξίζει.
εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να είναι η ζωή σου όμορφη ότι απόφαση και να πάρεις.

146Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:52 pm

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:αναστασιαααα εισαι παντρεμενη ....αν θες μου λες..μενω κ εγω πειραια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 6 215994
αρραβωνιασμένη 6 χρόνια και μένουμε μαζί

147Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:54 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ ΤΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ....ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΚΕΝΕΙ Η ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ...Κ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ....

148Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:57 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ..
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ. ΟΤΙ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ..

149Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 1:00 pm

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:Ε ΝΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΜΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....ΑΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ....ΚΡΑΤΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΗ ΣΟΥ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ Σ ΕΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...Κ ΜΑΖΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΗΗΗΗ....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΓΑΠΗ Κ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ....Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ..ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ...Κ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦ ΣΟΥ ΝΑ ΜΝ ΧΑΘΟΥΜΕ..ΓΤ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΔΝ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ...ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ,,Κ ΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΣ Κ ΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ.......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΜΝ ΣΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝ...Κ ΠΕΣ ΤΟ Κ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΑΝ Κ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ...Κ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ...SORRY GIA TO POST TO MEGALO ΝΕΥΡΙΣΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ....ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.....ΓΑΜΩΤΟ Sad Sad Sad

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ? ΠΩΣ ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΜΠΛΕΚΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΦΤΑΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΛΙΚΗ.
ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΦΥΓΕ, ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ) ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ. ΤΩΡΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ.

150Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 1:01 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ....ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...ΔΗΛ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΤΡΩΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΔΗΛ...ΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΡΟΝΟΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΗ...ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΗ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις