126 Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:23 pm
giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κάπου έγραψες αν δεν στρώσουν τα πράγματα δεν ξέρεις τι είσαι έτοιμη να κάνεις? Εννοείς κάτι με αυτό? Ας τα πάρουμε λίγο με την σειρά. Αν θες πες μου σε ποιο μήνα είσαι κάπου το έχασα. Έχω την εντύπωση πως έχεις πάρει απόφαση να το κρατήσεις δεν αναρωτιέσαι ακόμα. Η μαμά νομίζω σε έκανε σε μικρή ηλικία οπότε είναι κι εκείνη ακόμα μικρή. Απορώ με την στάση της είναι τραγική. Εντάξει όταν σου λέει το παιδί κάτι τέτοιο σου έρχεται μια κεραμίδα αλλά δεν του βάζεις και το μαχαίρι στο λαιμό. Τι σημαίνει δηλαδή θα τους καταστρέψεις όλους. Ο παππούς και η γιαγιά αν δεν το αντέξουν πως να το πω να ην φανεί φανεί χοντρό. Πρόβλημά τους. Δεν κατάλαβα δηλαδή οι διάφορες αποφάσεις που παίρνουμε για την ζωή μας τις παίρνουμε με βάση τι αντέχουν οι άλλοι? Την δική σου ζωή ποιος την λογαριάζει? Την αδερφή σου πως την καταστρέφεις? Μήπως εννοεί ότι επειδή το έκανες εσύ θα πάει να γκαστρωθεί κι εκείνη? Τι κουλά είναι αυτά που λένε. Δήμητρα με συγχωρείς που μιλάω έτσι για την μαμά σου αλλά θέλω να στα πω χοντρά για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά. Δεν έχεις δικαίωμα να το κρατήσεις? Το λέει αυτό μια γυναίκα που είναι μάνα? Ας μην συνεχίσω άλλο την ανάλυση της μαμάς σου γιατί θα χοντρύνω κι άλλο. Κορίτσι μου γλυκό αν έχεις την απόφαση να γίνεις μανούλα σίγουρα θα δυσκολευτείς στην αρχή. Δεν μπορείς να φανταστείς όμως τη δύναμη που σου δίνει αυτή η ψυχούλα. Θα κάνεις πράγματα που εσύ πίστευες ότι θα μπορούσες να τα κάνεις. Μίλα με τον σύλλογο και θα σου πρότεινα να φύγεις από το σπίτι. Θέλεις ένα περιβάλλον ήρεμο και τώρα και μετά. Δε νομίζω ότι θα αντέξουν για πολύ την απουσία σου, εκτός πια αν είναι τόσο εγωιστές κλπ. Αν θέλεις ξεκαθάρισέ μας λίγο τις σκέψεις σου, ή σε μένα γιατί ίσως εγώ δεν κατάλαβα