Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 43]

101Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:41 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:κανενα νεο απ τη Δημητρουλα??????
μπορει να εποικινονησει καποια μαζι της?

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!
ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΔΩ...
ΠΑΛΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΕΣΕΙΓΡΑΦΟ.
ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ..

102Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:42 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Δημητρούλα, πάρε τηλ τον σύλλογο. Θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ και στο ψυχολογικό και στο οικονομικό ζήτημα.Πες μας τί σου είπεο καθένας.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ?

103Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:43 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οι γονείς και το αγόρι σου.

104Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:44 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
thequeen86 έγραψε:δημτρουλα κ εγω δεν ξεκινησα με τις καλυτερες προηποθεσεις την οικογενεια μου.ειχα φυγει απο τους γονεις μου με τον σημερινο μου συζηγο μετα απο εναν μεγαλο καυγα για αλλο λογο.πηγαμε κ μειναμε στο σπιτι του με τους γονεις του κ μειναμε εκει περιππου εναμιση χρονο.ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα καμια επικοινονια με τους δικους μου.και απο την αλλη να δεχομαι εναν υπογειο πολεμο απο τους γονεις του μιας κ ημουν ανεργη κ ταυτοχρονα επιασε κ η κριση.οπως καταλαβαινεις ηταν σκουρα τα πραγματα.απο την αλλη ομως με στηριζε ο αντρας μου παντου κ παντα(λυπαμαι που το λεω αλλα ο δικος σου ειναι χεζω παιζω κ πολυ ανωριμος εφοσων αλλαζει ετσι γνωμη)μετα λοιπον απο ενα γεγονος που με επιβαρυνε ψυχολογικα εχασα την σταθεροτητα του κυκλου μου.ετσι καποια στιγμη πιαστηκε ο μικρος μας καπου στα τελη μαρτιου του 2010.αρχησε η καθυστερηση αλλα δεν εδωσα σημασια αλλα πηγαμε κ πηραμε ενα τεστ ετσι για παν ενδεχομενο,το οποιο οπως αποδειχτηκε αργοτερα βγηκε καραθετικο πριν καν περασει το λεπτο.μετα το αρχικο μου σοκ η πρωτη μου εκφραση ηταν"κωστα δεν ειμαστε τωρα για παιδι δεν δουλευω εγω κ εσυ παιρνεις ενα 1000 μονο κ δεν μενουμε καν σε δικο μας σπιτι.Καλυτερα να το ριξουμε." Εκεινος ξερεις τι μου ειπε? Εαν το ριξεις χωρισαμε κ θα σε βαλω φυλακη!(νομικα εχει το δικαιωμα) εκει τον αγαπησα περισοτερο απο καθε αλλη φορα.ετσι καποια στιγμη το ειπαμε κ στους δικους του οι οποιοι φρικαραν κ ειπαν να το ριξουμε γιατι δεν θα τα βγαζαμε περα... αλλα τους απειλησε στεγνα οτι θα φευγαμε κ δεν θα ξαναγυριζαμε ποτε.ετσι τα ξαναβρηκα κ εγω με τους δικους μου αφησαμε πισω τις διαφορες μας κ βαλαμε το παιδι πανω απο ολα.ετσι καναμε ενα πολιτικο γαμο για να εχω κ εγω κ το παιδι ιατρικη καλυψη εδιωξαν με συνοπτικες διαδικασιες τους νοικαριδες απο το σπιτι του αντρα μου το βαψαμε μας αγορασαν τα επιπλα κ τα ηλεκτρικα κ μπηκαμε σπιτι μας.βεβαια μεχρι κ να γεννησω παντα υπηρχαν μπιχτες (αλλα κ υπαρχουν ακομα οι μπιχτες)για το πως θα τα καταφερουμε.Κ ομως τους διαψευσαμε ολους τους αν κ τα βγαζουμε περα δυσκολα αλλα τιποτα δεν μας λειπει ουτε του παιδιου κ παντα πληρωμενοι οι λογαριασμοι.

Γι'αυτο γραφτους ολους κ φυγε απο εκει εαν δεν αλλαξουν σταση κ ο θεος να σου δωσει δυναμη κ καλη τυχη κοριτσι μου

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ..
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ..

105Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:48 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:δημητρουλινη μου γλυκια ολα καλα!!περιμενουμε νεα σου Crying or Very sad Crying or Very sad μν στεναχωριεσε για τπτ οτι χρεισαστεις μν δυστασεις να μας το πεις!!οτι αποφαση κ αν πειρες θα σε στιρειξουμε ολες μας...κοριτσια αν τυχον φυγει απο το σπιτι εγω σκευτικα κατι για να τιν βοηθησουμε οικονομικα οποια συνφωνει το κανει οποια δν θελει παλι δν πειραζει...αν ειναι οπου κ αν παει να τις βαλουμε ολες απο λιγα χρηματα οσα μπορει η καθε μια μας οσο φτανει το χερη μας οτι δηποτε μεχρι να ορθοποδησει....ακομα κ ρουχα κατι δημητρουληνη μου σ'αγαπε παρ ολο που δν σε ξερουμε οτ βοηθεια θες μας λες κ οτι μπορουμε....φιλακια κ μια αγκαλια να προσεχεις!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 5 215994

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.Κ ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
ΜΕ ΣΥΓΙΝΗΣΑΤΕ I love you
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ,ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΕΕΕΕΕΣ Κ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

106Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:52 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Οι γονείς και το αγόρι σου.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩ ΜΟΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ(ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Κ ΔΙΑΒΑΖΕΙ). ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ Κ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(15ΧΡΟΝΩΝ).
ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ... ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ..

107Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:56 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!Η ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ

108Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:57 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:

ΠΑΛΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΕΣΕΙΓΡΑΦΟ.

μη στεναχωριεσαι!!! ειδες το νινι σου???
μαζι χερι χερι θα γεννησουμε Δημητρουλα , πλαι πλαι ειπαμε θα βοηθησει η μια την αλλη! κοιτα τα μωρακια μας εχουνε ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕς ΔΙΑΦΟΡΑ!
μαζι θα το κανουμε αυτο το ταξιδι, απλα ηρεμησε οσο μπορεις!
και απο βοηθεια ειδες ολες οι κοπελες μαζι σου ειμαστε οτι μπορει η καθεμια!

109Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:58 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝΧΟΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ, ΑΝ ΔΕ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ.

110Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:59 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

ΠΑΛΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΕΣΕΙΓΡΑΦΟ.

μαζι χερι χερι θα γεννησουμε Δημητρουλα , πλαι πλαι ειπαμε θα βοηθησει η μια την αλλη! κοιτα τα μωρακια μας εχουνε ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕς ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΣΕΝΑ?? I love you
ΝΑΙ,ΜΟΥ ΔΥΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΟΟΟΛΕΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

111Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:59 am

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitrouline έγραψε:
mamamatina έγραψε:Οι γονείς και το αγόρι σου.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩ ΜΟΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ(ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Κ ΔΙΑΒΑΖΕΙ). ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ Κ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(15ΧΡΟΝΩΝ).

γιατί αυτά μου φαίνονται γελοία και εγωιστικά;;;
Λες και προκειται για αυτους ή οτι μιλάς για ενα ταξιδι στην αμερική που θα τους αναστατωσει και τους βγαζει απο το προγραμμα!!!
Δεν εισαι μικρη να ξερεις μπορεις να παρεις τη ζωη στα χερια σου, απλα τωρα στην αρχη χρειαζεσαι λιγη υποστηριξη

112Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:02 pm

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λυπάμαι πραγματικά που η μητέρα σου περιμένει να την βάλεις πάνω απο το παιδί σου, γιατί νομίζει οτι και αυτή έτσι έκανε με σένα πριν 20 χρόνια.
Σου ζητάει να ξεπληρώσεις την αγάπη της με τέτοιο τρόπο?
Όσο για τα έξοδα του μωρού, όλα γίνονται με αγάπη, και ρούχα θα βρεις, και έπιπλα και απο όλα.
Με τον άντρα μου είμαστε μαζί απο πολύ μικροί, και ΠΑΝΤΑ όταν τον ρωτούσα (18-20 χρονών) τι θα γίνει αγάπη μου ΑΝ γίνει κάτι και μείνω έγκυος? ΠΑΝΤΑ μου απαντούσε "ε τι θα γίνει θα βρώ 2η δουλειά". ΠΟΤΕ δεν μου είπε τίποτα άλλο.
Θέλω να πιστεύω οτι ο μπαμπάς σου μιλώντας θα του βάλει μυαλό.

Εύχομαι να τα καταφέρεις και να τους βάλεις όλους στην άκρη !!

113Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:04 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά που η μητέρα σου περιμένει να την βάλεις πάνω απο το παιδί σου, γιατί νομίζει οτι και αυτή έτσι έκανε με σένα πριν 20 χρόνια.
Σου ζητάει να ξεπληρώσεις την αγάπη της με τέτοιο τρόπο?
Όσο για τα έξοδα του μωρού, όλα γίνονται με αγάπη, και ρούχα θα βρεις, και έπιπλα και απο όλα.
Με τον άντρα μου είμαστε μαζί απο πολύ μικροί, και ΠΑΝΤΑ όταν τον ρωτούσα (18-20 χρονών) τι θα γίνει αγάπη μου ΑΝ γίνει κάτι και μείνω έγκυος? ΠΑΝΤΑ μου απαντούσε "ε τι θα γίνει θα βρώ 2η δουλειά". ΠΟΤΕ δεν μου είπε τίποτα άλλο.
Θέλω να πιστεύω οτι ο μπαμπάς σου μιλώντας θα του βάλει μυαλό.

Εύχομαι να τα καταφέρεις και να τους βάλεις όλους στην άκρη !!
ΜΑΚΑΡΙ....
ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

114Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:05 pm

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

ΠΑΛΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΕΣΕΙΓΡΑΦΟ.

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΣΕΝΑ?? I love you
ΝΑΙ,ΜΟΥ ΔΥΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΟΟΟΛΕΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

και γω βρε κοριτσακι μου ολη μερα ειχα τοση αγωνια !
να σκευτεσαι τωρα το νινακι και να ηρεμησεις ! ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη ! πολλα φιλακια !!!

115Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:06 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόσο εγωιστές μπορούν να γίνουν; να σκεφτείς τούς παππούδες; μα καλά πάμε καλά ; να βάζουν περισσότερο αυτά τα χαζά στερεότυπα ; και λοιπόν είσαι έγκυος τι κακό υπάρχει σε αυτό ; το καταλαβαίνω αρχικά να φάνε φρίκη που το κοριτσάκι τους έχει σχέση ειδικά αν είναι παλαιών αρχών καταλαβαίνω το να σκέφτετε η μαμά σου το μέλλον σου αλλά να σε πιέζει τόσο ; όσο για το φίλο σου σου είπα αυτός ανήκει σε άλλη κατηγορία . Η δική μου συμβουλή είναι να αφήσεις λίγο την τεταμένη κατάσταση έχεις να πας να μείνεις σε κάποια φίλη ; τουλάχιστον να δούμε ότι δεν κομπάρεις καιναι πάρε τηλ. το σύλλογο αν και τωρα με την οικονομική κρίση και όλοι οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά εμείς θα σε βοηθήσουμε αν και εγω πιστεύω ότι οι γονείς σου δεν πρόκειται να σε αφήσουν μόνη και αν θέλεις και ακόμα και απο την πλευρά :"τι θα πει ο κόσμος ;" και μόνο γι αυτό θα δεις θα είναι δίπλα σου .
Πόσο καιρό είσαι με αυτό το παιδί ; εγω θα ήθελα να σου πω ότι ακόμα και να έρθει ο φιλος σου να τα βρείτε μην βιαστείς να κάνεις ένα γάμο με έναν τόσο ασταθή χαρακτήρα.

116Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:07 pm

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι να πω κοριτσάκι...ειλικρινά μακαρί να αλλάξουν "μυαλά" οι δικοί και να σε στηρίξουν, γιατί η εγκυμοσύνη θέλει στήριξη, ηρεμία και υπομονή. Πρέπει να είσαι καλά ψυχολογικά, για να είναι ήρεμο το παιδάκι που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μέσα στην κοιλίτσα σου. Στεναχωριέμαι που διαβάζω τέτοιες περιπτώσεις στον 21ο αιώνα. Μου έρχονται στο μυαλό δεκαετία του '50 και '60...έλεος δλδ. Το ξέρεις ότι μετά θα πετάνε από την χαρά τους, όταν θα το κρατήσουν αγκαλιά;! Αν το αγόρι σου το θέλει και έχεις μια στήριξη και από τους δικους του, ρίσκαρε...κάνε την κίνηση και ζήσε μαζί του. Wink

117Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:09 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκι μου, προσπάθησε όσο μπορείς να συμφωνήσεις με τον άντρα σου. Και νέοι είστε και θα δυσκολευτείτε αλλά θα την φτιάξετε τη ζωή σας. Οι γονείς σου πιστεύω ότι μετά τη γέννα.

118Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:10 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΑΝ ΤΟ ΡΙΞΩ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Sad

119Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:10 pm

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άσε που σε 2-3 εβδομάδες είναι πολύ πιθανό να φαίνεται το φύλλο του μωρού..
Πες τους το αυτό!

120Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:11 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ απόλυτα με τη Βάνια για τον γάμο

121Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:14 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΑΝ ΤΟ ΡΙΞΩ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Sad

Αν σε αγάπαγε δεν θα ήθελε να ρίξεις το παιδί του. Και εν πασει περιπτώση δεν το έκανες μόνη σου το μωρό!Μήπως του είπε κάτι ο πατέρας σου?

122Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:14 pm

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Δεν πειράζει κούκλα μου, και έπρεπε να τον χωρίσεις εσύ κατευθείαν όταν στο είπε αυτό!!!!!
Θα μπορούσες να τον κοιτάξεις στα μάτια ξανά αν τον άκουγες και έκανες αυτό το πράγμα? Να τον χαϊδέψεις πάλι? Να κοιμηθείς μαζί του? Να κάνεις όνειρα ξανά φοβόντας μην σε ξαναπληγώσει?

123Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:20 pm

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μόλις χώρισες;;!! όχι ρε γμτ....μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι....μην το βάζεις κάτω....μην κάνεις κάτι που αργότερα θα το μετανιώσεις Rolling Eyes

124Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:20 pm

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δημητουλίνη εγώ πάλι χαίρομαι που είστε καλά εσύ και το μωρό σου!Όλη μέρα δεν είχαμε νέα σου και είχα αγχωθεί και περνούσαν διάφορα σενάρια απο το μυαλό μου!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε ότι περνάς και σε νοιώθω καλή μου!Όλες μας θα σε βοηθήσουμε έτσι ώστε να σταθείς στα πόδια σου και θα δείς πωε το παιδί σου θα είναι το στίριγμά σου και δεν πρόκειται ποτέ σου να μετανοιώσεις που το κράτησες!!!
Σε οποιαδίποτε όμως απόφαση εμείς θα είμαστε δίπλα σου!!!Σε φιλώ καλή δύναμη, καλό κουράγιο και ό'τι μα ό'τι κιάν χρειαστείς μην διαστάσεις να επικοινωνήσεις είτε με πμ είτε γράφωντας εδώ...Όλα να πάνε καλά αγάπη μου και να έχεις προστάτη σου την Παναγίτσα!!!

125Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 12:22 pm

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Δημητουλίνη εγώ πάλι χαίρομαι που είστε καλά εσύ και το μωρό σου!Όλη μέρα δεν είχαμε νέα σου και είχα αγχωθεί και περνούσαν διάφορα σενάρια απο το μυαλό μου!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε ότι περνάς και σε νοιώθω καλή μου!Όλες μας θα σε βοηθήσουμε έτσι ώστε να σταθείς στα πόδια σου και θα δείς πωε το παιδί σου θα είναι το στίριγμά σου και δεν πρόκειται ποτέ σου να μετανοιώσεις που το κράτησες!!!
Σε οποιαδίποτε όμως απόφαση εμείς θα είμαστε δίπλα σου!!!Σε φιλώ καλή δύναμη, καλό κουράγιο και ό'τι μα ό'τι κιάν χρειαστείς μην διαστάσεις να επικοινωνήσεις είτε με πμ είτε γράφωντας εδώ...Όλα να πάνε καλά αγάπη μου και να έχεις προστάτη σου την Παναγίτσα!!!
I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις