Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 43]

76Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 1:21 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dimitrouline έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ!!
I love you I love you
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ. ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΙΛΗΣΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ 'ΑΝΤΕ ΑΠΙΛΗΣΕ ΜΕ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?' ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΑΠΛΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Κ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ..ΟΥΤΟΣ Η' ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΤΑΤΤΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ I love you

koritsaki euxomai mesa apo thn kardia mou na sou pane ola kala... opws eipes pio panw meneis sthn eparxia k isws gi'auto antidroun etsi,skeftontai ti tha pei o kosmos k isws na fovountai k gai to mellon sou alla pisteuw pws sthn poria tha malakwsoun k tha ftiaksoun ola metaksu sas... tha ligisoun k oi goneis sou otan doun poso polu theleis auto to plasmataki k pisteuw sthn poreia na se stiriksoun sthn apofash soy....!!! Laughing Laughing Laughing

77Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 4:16 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανενα νεο απ τη Δημητρουλα??????
μπορει να εποικινονησει καποια μαζι της?

78Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 4:40 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:κανενα νεο απ τη Δημητρουλα??????
μπορει να εποικινονησει καποια μαζι της?

Κι εγω εχω μια αγωνια...

79Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 4:52 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρούλα μόλις διάβασα το θέμα σου κι έχω συγκλονιστεί! Περιμένω κι εγώ τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα σου. Όλα τα κορίτσια θα είμαστε κοντά σου. Κι ένα μεγάλο μπράβο συη "μαμακα μου" από εμένα.

80Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 5:04 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρούλα εσύ έχεις πάρει την απόφαση σου να το κρατήσεις το μωρό από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι μπορούν να λένε ότι θέλουν . Καλό θα ήταν να έχεις ένα στήριγμα την οικογένεια σου και ξέρεις κάτι πιστεύω σε αυτή την υπόθεση θέλει και λίγο θράσος . Πάρε ένα μαχαίρι και πήγαινε στους γονείς σου και πές του :ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ .... να δεις που θα λυγίσουν αυτό πες τους μου ζητάτε να σκοτώσω το παιδί μου , επίσης πες στη μητέρα σου ότι αυτή έκανε τις επιλογές της εχεις δικαίωμα να κάνεις και εσυ τις δικές σου .
Τώρα όσο για το φίλο σου εγω πολύ απλά θα τον καλούσα και θα του έλεγα :Μου έβαλες ένα τελεσίγραφο και δεν σκέφτηκες ότι με την κίνηση αυτή με έχασες δεν μου αξίζεις σαν άνθρωπος και σήκω φύγε εγω πες του δνε σου δίνω προθεσμία .... και παρατησέ τον ο τύπος είναι παρτάκιας ακόμα και να τα έπειξε με το μωρό το τελεσίγραφο τη το ήθελε ; Αν δείξεις δυνατή και αποφασιστική να δείς θα σε πιστέψουν

81Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 5:20 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημτρουλα κ εγω δεν ξεκινησα με τις καλυτερες προηποθεσεις την οικογενεια μου.ειχα φυγει απο τους γονεις μου με τον σημερινο μου συζηγο μετα απο εναν μεγαλο καυγα για αλλο λογο.πηγαμε κ μειναμε στο σπιτι του με τους γονεις του κ μειναμε εκει περιππου εναμιση χρονο.ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα καμια επικοινονια με τους δικους μου.και απο την αλλη να δεχομαι εναν υπογειο πολεμο απο τους γονεις του μιας κ ημουν ανεργη κ ταυτοχρονα επιασε κ η κριση.οπως καταλαβαινεις ηταν σκουρα τα πραγματα.απο την αλλη ομως με στηριζε ο αντρας μου παντου κ παντα(λυπαμαι που το λεω αλλα ο δικος σου ειναι χεζω παιζω κ πολυ ανωριμος εφοσων αλλαζει ετσι γνωμη)μετα λοιπον απο ενα γεγονος που με επιβαρυνε ψυχολογικα εχασα την σταθεροτητα του κυκλου μου.ετσι καποια στιγμη πιαστηκε ο μικρος μας καπου στα τελη μαρτιου του 2010.αρχησε η καθυστερηση αλλα δεν εδωσα σημασια αλλα πηγαμε κ πηραμε ενα τεστ ετσι για παν ενδεχομενο,το οποιο οπως αποδειχτηκε αργοτερα βγηκε καραθετικο πριν καν περασει το λεπτο.μετα το αρχικο μου σοκ η πρωτη μου εκφραση ηταν"κωστα δεν ειμαστε τωρα για παιδι δεν δουλευω εγω κ εσυ παιρνεις ενα 1000 μονο κ δεν μενουμε καν σε δικο μας σπιτι.Καλυτερα να το ριξουμε." Εκεινος ξερεις τι μου ειπε? Εαν το ριξεις χωρισαμε κ θα σε βαλω φυλακη!(νομικα εχει το δικαιωμα) εκει τον αγαπησα περισοτερο απο καθε αλλη φορα.ετσι καποια στιγμη το ειπαμε κ στους δικους του οι οποιοι φρικαραν κ ειπαν να το ριξουμε γιατι δεν θα τα βγαζαμε περα... αλλα τους απειλησε στεγνα οτι θα φευγαμε κ δεν θα ξαναγυριζαμε ποτε.ετσι τα ξαναβρηκα κ εγω με τους δικους μου αφησαμε πισω τις διαφορες μας κ βαλαμε το παιδι πανω απο ολα.ετσι καναμε ενα πολιτικο γαμο για να εχω κ εγω κ το παιδι ιατρικη καλυψη εδιωξαν με συνοπτικες διαδικασιες τους νοικαριδες απο το σπιτι του αντρα μου το βαψαμε μας αγορασαν τα επιπλα κ τα ηλεκτρικα κ μπηκαμε σπιτι μας.βεβαια μεχρι κ να γεννησω παντα υπηρχαν μπιχτες (αλλα κ υπαρχουν ακομα οι μπιχτες)για το πως θα τα καταφερουμε.Κ ομως τους διαψευσαμε ολους τους αν κ τα βγαζουμε περα δυσκολα αλλα τιποτα δεν μας λειπει ουτε του παιδιου κ παντα πληρωμενοι οι λογαριασμοι.

Γι'αυτο γραφτους ολους κ φυγε απο εκει εαν δεν αλλαξουν σταση κ ο θεος να σου δωσει δυναμη κ καλη τυχη κοριτσι μου

82Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 5:24 am

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και να πεις στον μπαμπα αντι να απειλει εσένα να παει να απειλησει τον καλό σου να αναλάβει ευθύνες.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την anastasia78 στις Δευ Ιουν 06, 2011 6:10 am, 1 φορά

83Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 5:48 am

giouli73

giouli73
καλέ τι ώρα ήταν το ραντεβού με τον γιατρό τα είπαμε όλα εκτός από αυτό.

84Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 5:49 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μήπως ήτανε απόγευμα??

85Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 6:36 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το τελευταίο της μήνυμα ήταν το πρωί όπου γράφει κάπου "σας αφήνω και πάω στο γιατρό". Αρα υπέθεσα ότι πρωί θα πήγαινε.

86Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 6:39 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιζω να εχουμε νεα συντομα γτ παω να σκασω!

87Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 7:02 am

Litsaki89

Litsaki89
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κουκλα μου κουραγιο και δυναμη...Κ εγω στην ηλικια σου ειμαι κ εχω ενα γιο 40 ημερων,ειχα κ εγω προβλημα με τους δικους μου τους το ειπα οταν ημουν 4 μηνων και η απαντηση τους ηταν ¨σωπα και πως θα το μεγαλωσεις?¨ τους ειπα με την αγαπη μου. Βεβαια ο αντρας μου ηταν διπλα μου παντα.Δεν μου μιλουσαν για κανα μηνα αλλα δεν μ εννοιζε εγω ζουσα τ ονειρο μου. Να ξερεις οτι ενα μωρο απο την στιγμη που ζει μεσα σου σ αλλαζει και σε κανει πιο δυνατη δεν εχεις πνοη παρα μονο γ αυτο.Ειμαι κ εγω μαζι σου!Να εισαι αποφασιστηκη και καθετη σε οποιαδηποτε συζητηση με τουσ δικους σου και με τον αλλον.αν ειναι ποτε δυνατον να σου βαζει ορους ειμαι εξοργησμενη μ αυτο που σ ειπε κοιτα να δεις κατι αντρες που κυκλοφορουν στην πιατσα κ χαλανε τ ονομα!
Ρουφιξε την καθε στιγμη με το μωρακι σου ειναι μοναδικο αυτο που βιονουμε εμεις οι γυναικες και πραγματικα ευχαριστω το θεο που μ ευλογισε μ ενα μικρο αγγελουδι.Περιμενουμε νεα σου !!!!

88Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 10:32 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειχαμε κανα νεο καμια;

89Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 10:33 am

minubaki

minubaki
nai prwi prepei na htan to rantebou...sths 10 egrapse to teleutaio mnm eipe oti feugei k tha ta poume se liges writses...profanws tha einai me tous dikous ths...

90Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 10:43 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημητρουλινη μου γλυκια ολα καλα!!περιμενουμε νεα σου Crying or Very sad Crying or Very sad μν στεναχωριεσε για τπτ οτι χρεισαστεις μν δυστασεις να μας το πεις!!οτι αποφαση κ αν πειρες θα σε στιρειξουμε ολες μας...κοριτσια αν τυχον φυγει απο το σπιτι εγω σκευτικα κατι για να τιν βοηθησουμε οικονομικα οποια συνφωνει το κανει οποια δν θελει παλι δν πειραζει...αν ειναι οπου κ αν παει να τις βαλουμε ολες απο λιγα χρηματα οσα μπορει η καθε μια μας οσο φτανει το χερη μας οτι δηποτε μεχρι να ορθοποδησει....ακομα κ ρουχα κατι δημητρουληνη μου σ'αγαπε παρ ολο που δν σε ξερουμε οτ βοηθεια θες μας λες κ οτι μπορουμε....φιλακια κ μια αγκαλια να προσεχεις!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 4 215994

91Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 10:45 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Μαρινάκι πολύ καλή η ιδέα σου!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

92Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 10:46 am

giouli73

giouli73
Ίσως θέλει το χρόνο της με τους δικούς της και το αγόρι της. Κοριτσάκι μου περιμένουμε όλες με αγωνία και απλή αγάπη για 2 ζωές.

93Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 10:48 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι κι εγώ συμφωνώ. Και για ρούχα αν είναι κοριτσάκι μπορώ να δώσω

94Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 10:56 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΠΈΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΈΚΑΝΑ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΑΚΌΜΑ...ΕΜΈΝΑ ΜΕ ΠΑΡΆΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΤΟΠ ΡΙΞΩ ΑΝ ΕΙΞΕΡΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΓΕΝΙΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ 8Α ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΙΜΒΟΥΛΕΨΕΙ..ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΣΩ

95Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:30 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ Κ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?? ΤΑ ΙΔΙΑ.... Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ,ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΤΛ... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

96Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:32 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ Κ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?? ΤΑ ΙΔΙΑ.... Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ,ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΤΛ... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
αστούς να λένε εσυ κάνε αυτο που θέλεις πραγματικά!!!!

97Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:33 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημητρουληνη μου μην τους ακουςςςςςς δν πρεπει ρε γαμωτο γτ στο κανουν αυτοοοοειναι κριμα....αν επιτρεπετε απο που εισαι αν θες μου λες...κ εγω απο επαρχεια ειμαι??μν στεναχωριεσε αλλα αδερφια εχεις!!

98Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:35 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασιαααα εισαι παντρεμενη ....αν θες μου λες..μενω κ εγω πειραια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 4 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 4 215994

99Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:40 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
minubaki έγραψε:
dimitrouline έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ!!
I love you I love you
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ. ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΙΛΗΣΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ 'ΑΝΤΕ ΑΠΙΛΗΣΕ ΜΕ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?' ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΑΠΛΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Κ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ..ΟΥΤΟΣ Η' ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΤΑΤΤΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ I love you

koritsaki euxomai mesa apo thn kardia mou na sou pane ola kala... opws eipes pio panw meneis sthn eparxia k isws gi'auto antidroun etsi,skeftontai ti tha pei o kosmos k isws na fovountai k gai to mellon sou alla pisteuw pws sthn poria tha malakwsoun k tha ftiaksoun ola metaksu sas... tha ligisoun k oi goneis sou otan doun poso polu theleis auto to plasmataki k pisteuw sthn poreia na se stiriksoun sthn apofash soy....!!! Laughing Laughing Laughing

ΜΑΚΑΡΙ...ΑΝ Κ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...

100Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Δευ Ιουν 06, 2011 11:41 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρούλα, πάρε τηλ τον σύλλογο. Θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ και στο ψυχολογικό και στο οικονομικό ζήτημα.Πες μας τί σου είπεο καθένας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις