Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 43]

451Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:17 am

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια επειδή είμαι πολύ ενεργό μέλος σε άλλο φορουμ να σας πω πως αυτά (τα λεγόμενα τρολς Laughing ) είναι πάρα πολύ συχνά σε τέτοια φόρουμ.
Έγραψα μόνο για τα βιντεάκια που ανέβηκαν και δε σας κρύβω πως δεν εξέφρασα άλλη άποψη γιατί από την πρώτη μέρα κάτι δεν κολλούσε..Σιγά σιγά θα ξεχωρίζετε αμέσως ποιος λέει αλήθεια και ποιός όχι..
Δυστυχώς έχουν διαβάσει πολλά τα ματάκια μου Shocked
Μη σας πως για την πιο κραυγαλέα περίπτωση κοπέλας - μούφα που είχε καταφέρει να είναι ενεργητικότατο μέλος και τελικά ήταν ψέμα..
Έτσι φοιτήτρια είχε ξεκινήσει και αυτή και έγκυος χωρίς να το θέλουν οι γονείς της..Μας δούλεψε τόσο πολύ που το παιδάκι της μεγάλωσε....ξαναέμεινε έγκυος και μετά κάποιος μέλος την ψιλιάστηκε...
Βάλτε τώρα με το μυαλό σας πόσο πήγε αυτή η ιστορία και πόσο στοίχισε σε κάποιες κοπέλες που νόμιζαν ότι ήταν κοντά.. Όταν είχε γεννήσει δήθεν κάποιες είχανε πάει να τη βρούνε στο μαιευτήριο..Φυσικά δε βρήκαν τίποτα..
Προσοχή λοιπόν...
Α και ο αντμιν τι μπορεί να κανει?? να ζητάει ταυτότητα?? Razz Το μόνο να τους διαγράφει αμέσως μόλις καταλάβουμε ότι κάποιος μας δουλεύει..ή να δει από που γράφει νομίζω..

452Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:19 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:
Όταν είχε γεννήσει δήθεν κάποιες είχανε πάει να τη βρούνε στο μαιευτήριο..Φυσικά δε βρήκαν τίποτα..
Προσοχή λοιπόν...

affraid affraid affraid affraid ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 911307 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 911307 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 911307 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182

453Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:22 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:
MariaIoanna έγραψε:
Όταν είχε γεννήσει δήθεν κάποιες είχανε πάει να τη βρούνε στο μαιευτήριο..Φυσικά δε βρήκαν τίποτα..
Προσοχή λοιπόν...

affraid affraid affraid affraid ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 911307 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 911307 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 911307 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 585182

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259

454Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:26 am

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είχανε πάει με την πρόθεση να την στηρίξουν και να τη βοηθήσουν γιατί και καλά ήταν μόνη με τον φίλο της ..

Καλη ώρα όπως θέλουν να κάνουν τα κορίτσια εδώ..

455Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:33 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:Κορίτσια επειδή είμαι πολύ ενεργό μέλος σε άλλο φορουμ να σας πω πως αυτά (τα λεγόμενα τρολς Laughing ) είναι πάρα πολύ συχνά σε τέτοια φόρουμ.
Έγραψα μόνο για τα βιντεάκια που ανέβηκαν και δε σας κρύβω πως δεν εξέφρασα άλλη άποψη γιατί από την πρώτη μέρα κάτι δεν κολλούσε..Σιγά σιγά θα ξεχωρίζετε αμέσως ποιος λέει αλήθεια και ποιός όχι..
Δυστυχώς έχουν διαβάσει πολλά τα ματάκια μου Shocked
Μη σας πως για την πιο κραυγαλέα περίπτωση κοπέλας - μούφα που είχε καταφέρει να είναι ενεργητικότατο μέλος και τελικά ήταν ψέμα..
Έτσι φοιτήτρια είχε ξεκινήσει και αυτή και έγκυος χωρίς να το θέλουν οι γονείς της..Μας δούλεψε τόσο πολύ που το παιδάκι της μεγάλωσε....ξαναέμεινε έγκυος και μετά κάποιος μέλος την ψιλιάστηκε...
Βάλτε τώρα με το μυαλό σας πόσο πήγε αυτή η ιστορία και πόσο στοίχισε σε κάποιες κοπέλες που νόμιζαν ότι ήταν κοντά.. Όταν είχε γεννήσει δήθεν κάποιες είχανε πάει να τη βρούνε στο μαιευτήριο..Φυσικά δε βρήκαν τίποτα..
Προσοχή λοιπόν...
Α και ο αντμιν τι μπορεί να κανει?? να ζητάει ταυτότητα?? Razz Το μόνο να τους διαγράφει αμέσως μόλις καταλάβουμε ότι κάποιος μας δουλεύει..ή να δει από που γράφει νομίζω..
ξερω για ποιό λες και παραλίγο να πήγαινα και εγω μαζι να την εβλεπα....

456Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:36 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυστυχως το κοριτσακι που μαλλον αφου δεν εχει απαντησει ακομα .μαλλον εχει προβλημα μεγαλο νομιζει οτι μας κοροιδευψε.κανει τεραστιο λαθος γιατι αυτοι οι ανθρωποι που λειτουργουν ετσι δεν ειναι ισσοροπιοημενη και ειναι ψυγχολογικα αρρωστοι γιαυτο αν νομιζει οτι γελαει με μας ειναι γελασμενη.μαλλον ζηλεψε την αλλη που ηταν δηθεν φοιτητρια που μενω αυτη εμπαζε απο την αρχη ιστορια της και δεν ξαναμπηκε αφου την πηραμε χαμπαρι.νομιζει οτι αυτα τα πραγματα ειναι για πλακα ενω μερικα κοριτσια τα οπερνανε πραγματικα.τι να πω μονο λυπηση μου ερχεται γιαυτα τα ατομα

457Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:38 am

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βάνια μου και να πήγαινες ΔΕΝ θα την έβλεπες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 893968

458Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:40 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giouli73 έγραψε:Πριν συνεχίσω το διάβασμα των ποστ, να απαντήσω σε αυτό. Το ίδιο ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ χθες αλλά δεν πρόλαβα με τα παιδιά. Δήμητρα συγνώμη που στο λέω, αλλά κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα δεν ξέρω τι γίνεται. Σου έχουμε πει ένα σωρό πράγματα, ένα σωρό ιδέες και λύσεις και δεν έχεις πει τίποτα τι σκέφτεσαι να κάνεις. Για τον σύλλογο τι θα πει θα σε πάρουν τηλέφωνο? Να πας από κει. Τι ζητάς μια βεβαίωση σπουδών και θα πρέπει να περιμένεις? Στην αρχή προσπάθησα κι εγώ να σε βοηθήσω να βρω λύσεις γιατί όντως είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και πολύ πολύ σοβαρό. Δεν βλέπω κάποια πρόοδο. Μπαίνεις πετάς μια κουβέντα κι αυτό ήταν. Δεν ξέρω αν θέλω να είναι αλήθεια ή ψέματα. Από τη μία μακάρι να είναι ψέματα και να μην ζεις όλο αυτό από την άλλη αν είναι ψέματα μας έχεις ξεγελάσει όλες τι να πω. Προσωπικά εγώ αν δεν ξεκεθαρίσεις τι θέλεις αν δεν πάρεις δραστικές αποφάσεις δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα σου, είναι τόσο κουραστικό να μην καταλαβαίνεις. Αν λες αλήθεια επιτέλους κλείνεις νομίζω το πρώτο τρίμηνο η ζωή μέσα σου είναι πλέον ολόκληρο μωρό, έχει αρχίζει και σχηματίζεται. Έλεος δηλαδή κάθεσαι ε ένα σπίτι που ο πατέρας σου θέλει να σου δώει χαπάκια? Εγώ αν το το κανόνιζε ο πατέρας μου με τον γιατρό θα του είχα κάνει ήδη μήνυση. Αν θες σε παρακαλώ ξεκαθάρισε τη θέση σου.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

459Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:40 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Α και ο αντμιν τι μπορεί να κανει?? να ζητάει ταυτότητα?? Το μόνο να τους διαγράφει αμέσως μόλις καταλάβουμε ότι κάποιος μας δουλεύει..ή να δει από που γράφει νομίζω..

xilies fores kalutera na zhtane tautothta para na mpainei o kathenas k na kanei thn plaka tou edw mesa an prokeitai gia farsa k sthn prokeimenh periptwsh

460Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:44 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
minubaki έγραψε:Α και ο αντμιν τι μπορεί να κανει?? να ζητάει ταυτότητα?? Το μόνο να τους διαγράφει αμέσως μόλις καταλάβουμε ότι κάποιος μας δουλεύει..ή να δει από που γράφει νομίζω..

xilies fores kalutera na zhtane tautothta para na mpainei o kathenas k na kanei thn plaka tou edw mesa an prokeitai gia farsa k sthn prokeimenh periptwsh

στην αρχη απανταγε ομως....ετσι δεν ειναι?,,
παντωσ κ ψεματα να ειναι και μονο για τα βιντεακια που ανεβασαμε κ ειδαμε οι υπολοιπεσ χαλαλι...
τωρα οπως ειπε κ μια κοπελα παραπανω...κριμα γιατι οτι κοροιδευεις το λουζεσαι!!..ας προσεχει λοιπον..

461Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:47 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 606100 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 606100 .ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΟΥΣΕ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ?ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.ΠΡΙΝ 2ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ.natalie-maria ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ,ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΛΥΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 2-3ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ! Very Happy.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΔΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ,ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΡΩ.ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ "ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ"ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ,(ΣΥΓΝΩΜΗ)ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ.

462Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:52 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ δεν έδωσα σιμασία γιατί την είχα πιστέψει τόσο πολύ και είχα ταυτιστεί με την ιστορία τις...μου θύμηζε έμενα μαλλών για αυτο...

για δείτε λίγο!!!

Πληροφορίες για τον/την gwgw18
Αριθμός μηνυμάτων:
1

Ημερομηνία εγγραφής:
17/05/2011

prin apo 1 xrono gnwrisa ena paidi kai emeina egkuos autos omws dn to hthele kai eksafanistike.dn hksera pws na to pw stous goneis m kai mia pou spoudaza makria apo autous skefthka na tous to krathsw krufw mexri na dw ti tha kanw..perasan omws oi mhnes kai dn tous eipa tpt.to mwro to gennhsa akrivws tn hmera pou eixa ki egw gennethleia omws tote arxisan ta zoria.mwro,sxolh kai san na mn eftanan auta oi goneis m eprepe na erthoun na meinoun spiti m gia ligo diasthma gia kati eksetaseis.egw mn exontas allh epilogh phra to paidi m kai to phga s mia filh m gia na meinei gia na mn mathoun tpt oi dikoi m..omws mia mera kapoioi apo tn geitonia m eipan stous goneis m oti vlepoun periergh tn stash m se polla themata kai tote m eipan na ta parathsw kai na gurisw spiti...dn mporousa na kanw tpt kai etsi gurisa mazi tous stn palia m polh kai to patriko...phgaina evlepa omws polu taktika to mwro.pali kala h filh m mporouse na to krathsei...dn antexw omws allo etsi kai dn kserw pws na tous to pw...eimai sigouri oti tha m to paroun kai tha to dwsoun gia iothesia...kai o pateras m dn tha me afhsei na ksanavgw apo to spiti...sas parakalw dwste m mia sumvoulh..

Πληροφορίες για τον/την dimitrouline

και δείτε και αυτό

Αριθμός μηνυμάτων:
131

Ημερομηνία της γέννησης:
27/09/1989

Ημερομηνία εγγραφής:
21/05/2011

είδατε ημερομηνίες εγγραφείς? εγώ νομίζω είναι το ίδιο άτομο και ξαναγράφτηκε αλλιώς, όταν είδε ότι την πρώτη φορά έκανε λάθει πολλά και ξανά μπήκε ενώ είχε σκεφτεί καλά τι θα πει... κόλλησε και το φαι για αυριο που φτιάχνω κόλλησα με των κάθε άρρωστο ποια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259

463Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:56 am

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Den exw logia...... Shocked Shocked Shocked Twisted Evil

464Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 6:59 am

cassiani

cassiani
les na einai i idia?
kai photo sto profil pseftiki kai afti?krima to kopliman pou tis ekanes xaxaxa

465Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:00 am

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν η Ολίβια μπορεί αν δει τις IP θα φανεί αν είναι το ίδιο άτομο

466Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:03 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σου βρίσκω φωτο στο google όσες θες...άμα βάλεις γυναίκες θα δεις πολλές... τέλος πάντων μακάρι να βγω λάθος το εύχομαι γιατί εχτές το συζήταγα με των άντρα μου και όταν του είπα θα την βοηθησω όπως μπορώ ακόμα και να την φιλοξενήσω για λίγο καιρό ψιλό τσακωθήκαμε... τέλος πάντων

467Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:04 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaIoanna έγραψε:Αν η Ολίβια μπορεί αν δει τις IP θα φανεί αν είναι το ίδιο άτομο
ναι μπορεί να το δει όπως τα βλέπω εγώ στο δικό μου

468Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:07 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:εγώ δεν έδωσα σιμασία γιατί την είχα πιστέψει τόσο πολύ και είχα ταυτιστεί με την ιστορία τις...μου θύμηζε έμενα μαλλών για αυτο...

για δείτε λίγο!!!

Πληροφορίες για τον/την gwgw18
Αριθμός μηνυμάτων:
1

Ημερομηνία εγγραφής:

17/05/2011

prin apo 1 xrono gnwrisa ena paidi kai emeina egkuos autos omws dn to hthele kai eksafanistike.dn hksera pws na to pw stous goneis m kai mia pou spoudaza makria apo autous skefthka na tous to krathsw krufw mexri na dw ti tha kanw..perasan omws oi mhnes kai dn tous eipa tpt.to mwro to gennhsa akrivws tn hmera pou eixa ki egw gennethleia omws tote arxisan ta zoria.mwro,sxolh kai san na mn eftanan auta oi goneis m eprepe na erthoun na meinoun spiti m gia ligo diasthma gia kati eksetaseis.egw mn exontas allh epilogh phra to paidi m kai to phga s mia filh m gia na meinei gia na mn mathoun tpt oi dikoi m..omws mia mera kapoioi apo tn geitonia m eipan stous goneis m oti vlepoun periergh tn stash m se polla themata kai tote m eipan na ta parathsw kai na gurisw spiti...dn mporousa na kanw tpt kai etsi gurisa mazi tous stn palia m polh kai to patriko...phgaina evlepa omws polu taktika to mwro.pali kala h filh m mporouse na to krathsei...dn antexw omws allo etsi kai dn kserw pws na tous to pw...eimai sigouri oti tha m to paroun kai tha to dwsoun gia iothesia...kai o pateras m dn tha me afhsei na ksanavgw apo to spiti...sas parakalw dwste m mia sumvoulh..

Πληροφορίες για τον/την dimitrouline

και δείτε και αυτό

Αριθμός μηνυμάτων:
131

Ημερομηνία της γέννησης:

27/09/1989

Ημερομηνία εγγραφής:
21/05/2011

είδατε ημερομηνίες εγγραφείς? εγώ νομίζω είναι το ίδιο άτομο και ξαναγράφτηκε αλλιώς, όταν είδε ότι την πρώτη φορά έκανε λάθει πολλά και ξανά μπήκε ενώ είχε σκεφτεί καλά τι θα πει... κόλλησε και το φαι για αυριο που φτιάχνω κόλλησα με των κάθε άρρωστο ποια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 679259

παντως κοριτσι μου μην χαλιεσαι που την πιστεψες .δεχνεις τι ατομο εισαι και την καλη σου την καρδια .ολες την πιστεψαμε με καποιες αντιφασεις .εσυ την πιστεψες πιο πολυ επειδη ειχες την δικη σου εμπειρια ταυτηστηκες πιο πολυ απο ολους .και ηθελες να το αποτρεψεις .να εισαι καλα .

469Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:12 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αnna1975 έγραψε:
παντως κοριτσι μου μην χαλιεσαι που την πιστεψες .δεχνεις τι ατομο εισαι και την καλη σου την καρδια .ολες την πιστεψαμε με καποιες αντιφασεις .εσυ την πιστεψες πιο πολυ επειδη ειχες την δικη σου εμπειρια ταυτηστηκες πιο πολυ απο ολους .και ηθελες να το αποτρεψεις .να εισαι καλα .
τι να κάνουμε την υγεία μας να έχουμε...απλά θα προσέχω ποιο πολύ!!!!!

470Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:13 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια η ιστορία μπάζει απο παντού.Πήγα να της απαντήσω και είδα οτι γράφει κάτι περίεργα
(στο μνμ με αριθμό 35)οτι είναι απο ευκατάστατη οικογένεια οτι η μάνα της σπουδάζει και του χρόνου θα διοριστεί(στην Ελλάδα ζούμε δεν υπάρχει περίπτωσει να διοριστεί μόλις πάρει πτυχίο)οτι η μόνη δουλειά που έχει κάνει είναι το μοντελινγκ κάτι βρωμάει και βρωμάει πολύ.Συγνώμη ποιά συντηριτική οικογένεια αφήνει μια 22χρονη κοπέλα να κάνει μόντελινγκ?και που στην επάρχια όπως μας την παρουσιάζει η κοπέλα αυτή.

http://changedyourlife.blogspot.com/

471Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:17 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν θα πω τίποτα για το θέμα που έχει δημιουργηθεί και ούτε θα ζητήσω ευθύνες από κανέναν... άλλωστε πάνε 2-3 μέρες που προσπαθώ ανεπίσημα σε Pm mode να διαπιστώσω αν η διαίσθηση μου για ένα θέμα 'μαϊμού' έχει βάσεις ή εγώ είμαι αδικαιολογήτως καχύποπτη.

Χθες, ζήτησα απο ένα άλλο μέλος που θεωρώ ότι διαθέτει κάποιες παραπάνω εμπειρίες σε τέτοιου είδους φόρουμ, να μου πεί την άποψή του για το θέμα, να με βοηθήσει να καταλάβω πως δεν είμαι καχύποπτη ή έστω ότι δεν πρέπει να έχω τύψεις που είμαι καχύποπτη και σήμερα, πριν από λίγο μπαίνοντας βλέπω αυτό, το ίδιο δίλημμα να το αντιμετωπίζουν κι άλλες και πραγματικά στεναχωριέμαι, γι’ αυτό θα ήθελα να έχω κάνει λάθος. Να αποδεικνυόταν ότι είμαι καχύποπτη μέχρι αηδίας!

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την 'Δήμητρα' και το θέμα της, μα τώρα σκέφτομαι πως δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω.

Παρ’ όλα αυτά και αν στην τελική όλη η ιστορία αποδεικτή πράγματι fake, δε θα στεναχωρηθώ διόλου, γιατί τώρα που το σκέφτομαι... υπήρξε η αφορμή να δω στην πράξη πως τελικά, μέσα εδώ υπάρχουν ΨΥΧΑΡΕΣ και ΆΝΘΡΩΠΟΙ με κεφαλαία όλα τα γράμματα... TIMH MOY ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

Τώρα ξέρω πως δεν βρίσκομαι σε ένα μια τυπική, κλασική, για να περνά η ώρα γωνιά του διαδικτύου. Είμαι σε ένα μέρος που μπορώ να νιώθω σαν το σπίτι μου και δεν υπερβάλλω!
Σας νιώθω όλες 'Φίλες' μου, δικούς μου ανθρώπους και ας μην γνωριστήκαμε ποτέ από κοντά. Ξέρω όμως, πως έστω κι έτσι, θα είστε δίπλα στην Ελένη, τη Βάσω, τη Σοφία, τη Ρενα, την Γεωργία.... σε Εμένα, ότι κι αν μου συμβεί.
16 χρόνια σουλατσέρνω στο διαδίκτυο και είναι η πρώτη φορά που λέω... ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΑΝΑΜΟΝΗ!

Προσωπικά, σας ευχαριστώ που βρεθήκατε στο δρόμο μου!

Αξίζετε ένα μεγάλο χειροκρότημα...

472Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:27 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NeNaKi_Gr έγραψε:Δεν θα πω τίποτα για το θέμα που έχει δημιουργηθεί και ούτε θα ζητήσω ευθύνες από κανέναν... άλλωστε πάνε 2-3 μέρες που προσπαθώ ανεπίσημα σε Pm mode να διαπιστώσω αν η διαίσθηση μου για ένα θέμα 'μαϊμού' έχει βάσεις ή εγώ είμαι αδικαιολογήτως καχύποπτη.

Χθες, ζήτησα απο ένα άλλο μέλος που θεωρώ ότι διαθέτει κάποιες παραπάνω εμπειρίες σε τέτοιου είδους φόρουμ, να μου πεί την άποψή του για το θέμα, να με βοηθήσει να καταλάβω πως δεν είμαι καχύποπτη ή έστω ότι δεν πρέπει να έχω τύψεις που είμαι καχύποπτη και σήμερα, πριν από λίγο μπαίνοντας βλέπω αυτό, το ίδιο δίλημμα να το αντιμετωπίζουν κι άλλες και πραγματικά στεναχωριέμαι, γι’ αυτό θα ήθελα να έχω κάνει λάθος. Να αποδεικνυόταν ότι είμαι καχύποπτη μέχρι αηδίας!

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την 'Δήμητρα' και το θέμα της, μα τώρα σκέφτομαι πως δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω.

Παρ’ όλα αυτά και αν στην τελική όλη η ιστορία αποδεικτή πράγματι fake, δε θα στεναχωρηθώ διόλου, γιατί τώρα που το σκέφτομαι... υπήρξε η αφορμή να δω στην πράξη πως τελικά, μέσα εδώ υπάρχουν ΨΥΧΑΡΕΣ και ΆΝΘΡΩΠΟΙ με κεφαλαία όλα τα γράμματα... TIMH MOY ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

Τώρα ξέρω πως δεν βρίσκομαι σε ένα μια τυπική, κλασική, για να περνά η ώρα γωνιά του διαδικτύου. Είμαι σε ένα μέρος που μπορώ να νιώθω σαν το σπίτι μου και δεν υπερβάλλω!
Σας νιώθω όλες 'Φίλες' μου, δικούς μου ανθρώπους και ας μην γνωριστήκαμε ποτέ από κοντά. Ξέρω όμως, πως έστω κι έτσι, θα είστε δίπλα στην Ελένη, τη Βάσω, τη Σοφία, τη Ρενα, την Γεωργία.... σε Εμένα, ότι κι αν μου συμβεί.
16 χρόνια σουλατσέρνω στο διαδίκτυο και είναι η πρώτη φορά που λέω... ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΑΝΑΜΟΝΗ!

Προσωπικά, σας ευχαριστώ που βρεθήκατε στο δρόμο μου!

Αξίζετε ένα μεγάλο χειροκρότημα...

I love you I love you I love you I love you I love you cheers cheers ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472

473Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:45 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ!
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΗ!ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ/ΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΧΥΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΟΛΕΣ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472

474Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:46 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω διαβασει το θεμα απο την αρχη ομως επειδη ειμαι και εγω εγκυουλα και μαλιστα στις αρχες αισθανομουν αβολα και στεναχωριομουν και δεν απαντησα ποτε απλα παρακολουθουσα την εξέλιξη!!

Κοριτσια μην ειστε τοσο καχυποπτες... Αυτη η μικρη μερες τωρα απανταει σε ολες και σε ολες τις ερωτησεις σας!! Ουτε εξαφανιστηκε ουτε τιποτα!! Θα ειναι αδικο για εκεινη εαν ειναι αληθεια (πραγμα που πιστευω) να διαβασει ολα αυτα!!! Θα ειναι η χαριστική βολη!!!

475Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:47 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natali-maria έγραψε:ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ!
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΗ!ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ/ΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΧΥΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΟΛΕΣ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472

αν δεν ήσουν και εσυ ακόμα θα κοιμόμασταν σαν την Ελλάδα ένα πράγμα χααχαχα φιλάκιαα
I love you I love you I love you I love you I love you I love you ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 19 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις