Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 43]

751Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:16 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δήμητρα 7 μήνες είναι. Θα περάσουν. Μετά ελπίζω ότι όταν δουν με τα μάτια τους τι έφτιαξες, θα αλλάξουν γνώμη. Μίλα στον γιατρό σου για το πως έχει η κατάσταση στο σπίτι μήπως σου δώσει κάποιο χάπι για να μην κάνεις συσπάσεις λόγω του στρες και της στεναχώριας.

752Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:16 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια κανεις λαθος οτι δεν τον υποχρεωνει κανεις οριζεται δικασιμος και κρινεται αργοτερα τεστ dna που φαινεται αν ειναι δικο του μετα αποκτα καθε δικαιωμα αν θελει η μανα να κινηθει για αναγνωριση βεβαια

753Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:18 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα και απο μένα!!! τι νέα έχουμε???

754Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:20 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Μιλουπακι"]βανια κανεις λαθος οτι δεν τον υποχρεωνει κανεις οριζεται δικασιμος και κρινεται αργοτερα τεστ dna που φαινεται αν ειναι δικο του μετα αποκτα καθε δικαιωμα αν θελει η μανα να κινηθει για αναγνωριση βεβαια[/quote
ΚΑΛΟ !!!]Αυτό δνε το ήξερα τότε να το κάνεις

755Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:22 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
natali-maria έγραψε:
MariaM έγραψε:Νάταλι-Μαρία έληξε το θέμα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 !!!!!
Λόγω τρεξίματος τώρα μπήκα μέσα . Λοιπόν η αντιδράση μου δεν είναι για το αν πιστεύεις την ιστορία η όχι είναι δικαίωμα σου και σου ξαναλέω υπάρχουν ιστορίες που ούτε εγω της έχω πιστέψει . Διαφωνώ με τη βρομολοχία δεν είναι θέμα ηθικής προσωπικά δεν έχω δει να αναφέρουν τέτοιες φράσεις για τις πεθερές (παρόλο που σε κάποιες αξίζουν) αλλά να σου πω και κάτι :άλλο να μιλάς έτσι γα κάποιο άτομο που ξέρεις και σε έχει πειράξει και άλλο να επιτήθεσαι με αυτό το τρόπο σε μια ξένη .Αν δείς τους όρους του site και ΄χι μόνο εδω είναι απο τους βασικούς κανόνες .Είναι άσχημο να εκφράζεσαι έτσι είσαι γυναίκα όχι νταλικέρης αν βέβαια εσένα στο κύκλο σου επιτρέπετε καλά κάνεις και το κάνεις αλλά εδω είναι ένα δημόσιο φόρουμ μπαίνουν απο 18 - 60 μπορεί και παραπάνω.Αυτά ήθελα να σου πω απο εκεί και πέρα πιστεύω να με κατάλαβες

ΒΑΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ!

(Είναι άσχημο να εκφράζεσαι έτσι είσαι γυναίκα όχι νταλικέρης αν βέβαια εσένα στο κύκλο σου επιτρέπετε καλά κάνεις)

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ!
ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ!

(δεν έχω δει να αναφέρουν τέτοιες φράσεις για τις πεθερές (παρόλο που σε κάποιες αξίζουν)

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΝ flower flower flower !

αλλά να σου πω και κάτι :άλλο να μιλάς έτσι γα κάποιο άτομο που ξέρεις και σε έχει πειράξει και άλλο να επιτήθεσαι με αυτό το τρόπο σε μια ξένη .)

ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΘΩ ΕΤΣΙ!
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ!ΠΟΥ ΗΤΑΝ on-line ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!

ΣΕ ΦΙΛΩ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472

756Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:22 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nai alla pali tha prepei na zugisei ta uper k ta kata...giati apo ti stigmh pou to anagnwrisei apoktaei k autos dikaiwmata panw sto paidi...
vevaia twra proteuei na pane ola kala k na gennithei to mwro me to kalo k tote vlepi pws mporei na kinhthei..mexri tote mporei na exoun allaksei polla ws pros to kalutero k na mhn xreiastoun ola auta

757Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:36 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="natali-maria"]
βανια έγραψε:
natali-maria έγραψε:
MariaM έγραψε:Νάταλι-Μαρία έληξε το θέμα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 35468 !!!!!
Λόγω τρεξίματος τώρα μπήκα μέσα . Λοιπόν η αντιδράση μου δεν είναι για το αν πιστεύεις την ιστορία η όχι είναι δικαίωμα σου και σου ξαναλέω υπάρχουν ιστορίες που ούτε εγω της έχω πιστέψει . Διαφωνώ με τη βρομολοχία δεν είναι θέμα ηθικής προσωπικά δεν έχω δει να αναφέρουν τέτοιες φράσεις για τις πεθερές (παρόλο που σε κάποιες αξίζουν) αλλά να σου πω και κάτι :άλλο να μιλάς έτσι γα κάποιο άτομο που ξέρεις και σε έχει πειράξει και άλλο να επιτήθεσαι με αυτό το τρόπο σε μια ξένη .Αν δείς τους όρους του site και ΄χι μόνο εδω είναι απο τους βασικούς κανόνες .Είναι άσχημο να εκφράζεσαι έτσι είσαι γυναίκα όχι νταλικέρης αν βέβαια εσένα στο κύκλο σου επιτρέπετε καλά κάνεις και το κάνεις αλλά εδω είναι ένα δημόσιο φόρουμ μπαίνουν απο 18 - 60 μπορεί και παραπάνω.Αυτά ήθελα να σου πω απο εκεί και πέρα πιστεύω να με κατάλαβες

(Είναι άσχημο να εκφράζεσαι έτσι είσαι γυναίκα όχι νταλικέρης αν βέβαια εσένα στο κύκλο σου επιτρέπετε καλά κάνεις)

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ!

(δεν έχω δει να αναφέρουν τέτοιες φράσεις για τις πεθερές (παρόλο που σε κάποιες αξίζουν)

αλλά να σου πω και κάτι :άλλο να μιλάς έτσι γα κάποιο άτομο που ξέρεις και σε έχει πειράξει και άλλο να επιτήθεσαι με αυτό το τρόπο σε μια ξένη .)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ!ΠΟΥ ΗΤΑΝ on-line ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!

ΣΕ ΦΙΛΩ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472

[/quείμαστε οκει ; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 654316

758Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:38 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
grammatiki έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Κ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ it's ok!!ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΕΓΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑ!

πες τα ρε κοριτσακι γιατι ξαφνικα ολες εγιναν καλογριες που τους πειραζει η βωμολοχια αλλα δεν τους πειραζει το δουλεμα.τεσπα ο καθενας κανει οτι πιστευει και οτι νομιζει και καποια στιγμη στο μελλον θα φανει η αληθεια.τοτε να δουμε τι θα λενε....

Θα σου απαντήσω τι θα λέμε. Ξέρω από τώρα τι θα πω. Καλή καρδιά! Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο; Είναι νομίζω μεγαλύτερο το δικό σου ρίσκο από το δικό μου. Γιατί αν αποδειχθεί ότι η κοπέλα λεει αλήθεια, η επίθεση που γίνεται τώρα είναι χειρότερη γιατί έχει μόνο εμάς προς το παρρόν.

Δεν θέλουμε να μας σώσετε! Καταλάβετέ το επιτέλους! Βλέπετε κανένα λόγο να τσακωνόμαστε; Από την στιγμή που δεν συμφωνούμε, δνε θα συμφωνήσουμε. Σταματήστε να προσπαθείτε γιατί δεν το κάνετε για καλό μας. Εγώ προσωπικά, και σε άλλα θέματα όταν κάποιος βρίζει του την λέω.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 'Η ΟΧΙ?

759Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:47 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ακομα και αυτες που δεν πιστευουν την ιστορια με το να βριζετε πεφτετε στην παγιδα, τα trols οπως αποκαλουνται αυτο
εχουν στοχο εκτος απο το να ασχολουνται ολοι με το θεμα τους να κανουν μπαχαλο ολο το φορουμ και να τσακωθουν τα μελη, γενικα να υπαρξει μια αναμπουμπουλα, οποτε με ολο αυτο που εχει γινει στο ολο θεμα αν υποθεσουμε οτι η ιστορια δεν ειναι αληθινη τις κανετε την χαρη να δημιουρηθει ολη αυτη η αναμπουμπουλα σε ολο το φορουμ εγω μονο αυτο εχω να πω.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ trols?ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ.

760Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:50 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
MariaM έγραψε:
grammatiki έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Κ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ it's ok!!ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΕΓΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑ!

πες τα ρε κοριτσακι γιατι ξαφνικα ολες εγιναν καλογριες που τους πειραζει η βωμολοχια αλλα δεν τους πειραζει το δουλεμα.τεσπα ο καθενας κανει οτι πιστευει και οτι νομιζει και καποια στιγμη στο μελλον θα φανει η αληθεια.τοτε να δουμε τι θα λενε....

Θα σου απαντήσω τι θα λέμε. Ξέρω από τώρα τι θα πω. Καλή καρδιά! Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο; Είναι νομίζω μεγαλύτερο το δικό σου ρίσκο από το δικό μου. Γιατί αν αποδειχθεί ότι η κοπέλα λεει αλήθεια, η επίθεση που γίνεται τώρα είναι χειρότερη γιατί έχει μόνο εμάς προς το παρρόν.

Δεν θέλουμε να μας σώσετε! Καταλάβετέ το επιτέλους! Βλέπετε κανένα λόγο να τσακωνόμαστε; Από την στιγμή που δεν συμφωνούμε, δνε θα συμφωνήσουμε. Σταματήστε να προσπαθείτε γιατί δεν το κάνετε για καλό μας. Εγώ προσωπικά, και σε άλλα θέματα όταν κάποιος βρίζει του την λέω.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 'Η ΟΧΙ?

το ψέμα έχει κοντά πόδια...θα μου άρεσε να ήταν ψέμα γιατί ποιο πολύ με νοιάζει μια ψυχή αν κινδυνεύει παρά αν πιάστηκα κορόιδο... εγώ θα την στηρίζω μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο...

761Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:02 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεε...Κι εγω εχω βρισει...Στις πεθερες κι ολας...Και ζητω συγγνωμη αλλα ωρες ωρες βγαινω απο τα ρουχα μου με την δικια μου...Κλεινει η παρενθεση..

762Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:03 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αα ρε Τατιάνα!!! Είσαι τέλεια!!! Φιλια

763Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:04 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Εεε...Κι εγω εχω βρισει...Στις πεθερες κι ολας...Και ζητω συγγνωμη αλλα ωρες ωρες βγαινω απο τα ρουχα μου με την δικια μου...Κλεινει η παρενθεση..
είπαμε οι πεθερές είναι εκτός συναγωνισμού !.... Σεαυτές τα χώνουμε και αν είναι να τα χλωσει η ναταλία για τη δική της ας τα χώσει και για τις άλλες εκει την αφήνουμε ια και τα λεει μιαχαρά Laughing

764Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:09 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε:Αα ρε Τατιάνα!!! Είσαι τέλεια!!! Φιλια

Ευχαριθτω,ευχαριθτω....
Embarassed

Βανια συμφωνω...Απλα ηθελα να αναφερθω στο θεμα του βρισιματος γιατι η Ναταλια δεν ειναι η μοναδικη,απλα τα χωνει καλυτερα.. Razz

765Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:12 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το ανακάτεμα που έχει δημιουργηθεί, δεν ξέρω σε πια ερώτηση να απαντήσω και σε πιο quote να συμφωνήσω, θα πάρω το ρεζουμέ της υπόθεσης και θα απαντήσω για τον εαυτό μου, ως θεωρώ ότι οφείλω να κάνω μιας και βρέθηκα και γω απέναντι στη Δήμητρα και παρ΄όλη την δυσπιστία που εν μέρη έχω ακόμα πρός το πρόσωπό της, στεναχωριέμαι με όσα διαβάζω σε ορισμένα απο τα σημερινά μηνύματα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το πω, και ας συγχωρέσει η Δήμητρα την ειλικρινά μου.
Για την ιστορία, λίγες στιγμές μετά την δεύτερη απάντηση μου, κάτι με χάλαγε στο όλο θέμα και μαζί του χάθηκε και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Δήμητρας. Προσωπικά, δε με επηρέασε κανείς, μόνη μου μπήκα στο τρυπάκι να σκεφτώ κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και δεν εννοώ το ότι θεώρησα πως η εγκυμοσύνη της μπορεί να μην υφίσταται, αλλά το ότι μπορεί και να είναι υπαρκτή, αλλά να μην είναι τόσο τραγική η ιστορία που μας παρουσίασε για την ζωή της.

Παρ’ όλα αυτά όμως, και επειδή πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να είμαι απόλυτη σαν χαρακτήρας, γιατί αυτό είναι απο μόνο του εγωιστικό και εγωίστρια δεν υπήρξα ποτέ, θα μείνω εδώ να παρακολουθώ τη ζωή της Δήμητρας και να προσφέρω και γω τη βοήθεια μου όπου τη χρειάζεται, αν μου το επιτρέπει φυσικά η ίδια και ελπίζοντας πως θα αποδείξω στον εαυτό μου το πόσο λάθος έκανα που κατηγόρησα αυτόν τον άνθρωπο αδίκως.
Εκείνη δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να ζεί την κάθε μέρα της ζωής της, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν μας, απλά εγώ θα είμαι εδώ, να βοηθάω όσο και όπως μπορώ, παίρνοντας ταυτόχρονα και εν αγνοία της τα σημάδια που θα μου λένε «Νένα είσαι ένας βλάκας και μισός, έκανες λάθος και πρέπει να ζητήσεις συγνώμη».
Και στην τελική, αν αποδεικτή ότι δεν έκανα λάθος, τότε δε βαριέσαι, τι είχαμε και τι χάσαμε... θα λέω ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις ευαίσθητες ψυχές που προσπάθησαν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο, ο οποίος με την μαγκιά του κατάφερε να πάρει τη βοήθεια μας και να φύγει σε μέρη μακρυνά και ονειρεμένα και θα πιώ και γω μαζί με τη Βάνια ένα ποτηράκι... κρασάκι αυτή τη φορά... στην υγειά του... Βάνια μου, θα κεράσω εγώ Wink Very Happy

Ένα κομμάτι μου την πιστεύει και ένα άλλο θέλει, αλλά για την ώρα δεν μπορεί. Μπορεί κάποιοι να κουνάνε το κεφάλι και να με κατηγορούν νοητά για την δυσπιστία μου, μα αυτή είναι η άποψη μου και όλοι έχουμε δικαίωμα στο να εκφράζουμε ελεύθερα την δική μας, όποια κι αν είναι αυτή.

Όμως ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ! και αναγκάζομαι να το γράψω, γιατί πραγματικά και γω που εν μέρη είμαι απέναντι στην όλη ιστορία δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια βάρβαρη συμπεριφορά... με προσβάλει και μένα σας συμμετέχοντα στην όλη υπόθεση. Βρισιές, επιθέσεις, απαξιώσεις... τι είναι αυτά???

Η σκέψη του καθενός πρέπει μα εκφράζεται ελεύθερα, αρκεί να είναι με κόσμιο πάνω από όλα τρόπο και αρκεί να τελειώνει εκεί! Με έναν τρόπο τέτοιο που να μην προσβάλει πρώτα τον εαυτό μας, ύστερα έναν συνάνθρωπο μας και τέλος όσους τον υποστηρίζουν ή πήραν κάποια θέση στο θέμα του, επειδή κάποιοι τον αμφισβητούμε.

Δεν είχα σκοπό να αναφέρω κάτι για το θέμα, μα δεν μπορώ να βλέπω να κατακρεουργούνε έναν άνθρωπο, ότι και αν έχει... στην θεωρία προς το παρόν.... κάνει αυτός.
Δεν θα αποδείξουμε κάτι με το να πάρουμε ένα τσεκούρι και να αρχίσουμε να διαμελίζουμε την ψυχή ενός ανθρώπου, ότι κατά τη γνώμη μας κι αν έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος.

Δεν χρειάζεται να αποδεικτή το οτιδήποτε... ο χρόνος πάντα δείχνει... Το θέμα έγινε, ότι ειπώθηκε ειπώθηκε και καταγράφηκε στην μνήμη όλων μας και απο κεί και πέρα, ο καθείς μας ως ενήλικας και έχοντας μια χαρά τα μυαλά του στη θέση τους, πράττει αναλόγως με αυτά που πιστεύει.
Όλοι έχουμε επίγνωση των σκέψεών μας, των απόψεων μας και των πράξεων μας και με αυτήν την επίγνωση, η μεν μια πλευρά γνωρίζει και κρίνει ότι πρέπει να συνεχίζει να βρίσκεται στο μέρος της Δήμητρας και να συμμετέχει ελεύθερα και όμορφα στο θέμα και η δε πλευρά να παραιτηθεί απο αυτό και να αποχωρήσει κόσμια, ασχολούμενη με άλλα θέματα του φόρουμ που βρίσκει πιο ενδιαφέροντα.

Απλά πράματα... όποιος θέλεις μένει, όποιος θέλει φεύγει. Δεν υπάρχει λόγος για χαρακτηρισμούς, άκομψες εκφράσεις και επιθέσεις σε έναν άνθρωπο που στην τελική μπορεί να λέει και αλήθεια.... είναι κακό να είμαστε απόλυτοι. Και γώ το έχω πει... μπορεί να μην την πιστεύω απόλυτα τώρα για τους δικούς μου λόγους, μα αν κάποια στιγμή στο μέλλον τα ζυγίσω και δώ ότι έσφαλα, αν τελικά με κερδίσει, θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη ως οφείλω να κάνω πρώτα σαν άνθρωπος που αδίκησε κάποιον και αν αυτή γίνει αποδεκτή, θα βοηθήσω μετέπειτα διπλά και τριπλά, γιατί ποτέ δεν είναι αργά και γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και τα λάθη είναι μια απο τις βασικές ιδιότητες που μας χαρακτηρίζουν.

Άλλωστε κορίτσια, για όλες όσες δεν θέλουνε να ασχοληθούνε περαιτέρω με την ιστορία, μην ξεχνάτε πως... το λεει και η Δικαιοσύνη «Μέχρι αποδείξεως του εναντίου...», που σημαίνει ότι μπορεί, μπορεί και όχι. Και γι' αυτό το "μπορεί και όχι" ένα κρατήστε επίπεδο και χαμηλούς τους τόνους, γιατί όσα κοσμητικά επίθετα λούζετε την Δήμητρα, μπορεί να τα λουστείτε στο τέλος εσείς... μικρό το καλάθι σας, πάντα μικρό!
Εξάλλου... είστε μάνες! Ξέρετε το πως να κάνετε υπομονή και να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον, για να σας δείξει πως εσείς είστε αυτές που σφάλατε... συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου!

Ζητώ συγνώμη για το χρόνο σας και που έφερα μπροστά για ακόμη μια φορά το θέμα, αλλά συμμετέχω και γω ενεργα σε αυτό το φορουμ και δεν μπορούσα να μην πάρω θέση...
Δήμητρα, συμπάθαμε που ήμουν και γώ μέσα σε όσους σε τάραξαν και που υπήρξα καχυποπτη απέναντι σου και δημοσίως και σε πριβέ επίπεδο, καθένας έχει την γνώμη του και αυτή ήταν η δική μου και είναι ακόμα, όμως πιστεύω πως πάντα υπάρχει και μια δεύτερη εκδοχή στην υπόθεση... το να κάνω λάθος και γι’ αυτήν την πιθανότητα θα μείνω εδώ και θα εύχομαι να μου το αποδείξω, ότι έκανα λάθος!
Μην είμαστε τόσο αυστηρές... εμένετε στην άποψή σας, αλλά αφήστε και μια πόρτα ανοιχτή...

Σας φιλώ όλες και κλείνω εδώ, ελπίζοντας ότι όλες θα κάνετε ομοίως...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Παρ Ιουν 10, 2011 6:18 am, 1 φορά

766Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:14 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
το ψέμα έχει κοντά πόδια...θα μου άρεσε να ήταν ψέμα γιατί ποιο πολύ με νοιάζει μια ψυχή αν κινδυνεύει παρά αν πιάστηκα κορόιδο... εγώ θα την στηρίζω μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο...

Αναστασία μου... Respect Respect Respect

Τώρα το είδα το μήνυμα σου!
Συμφωνώ!

767Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:17 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NeNaKi_Gr έγραψε:Λοιπόν, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το ανακάτεμα που έχει δημιουργηθεί, δεν ξέρω σε πια ερώτηση να απαντήσω και σε πιο quote να συμφωνήσω, θα πάρω το ρεζουμέ της υπόθεσης και θα απαντήσω για τον εαυτό μου, ως θεωρώ ότι οφείλω να κάνω μιας και βρέθηκα και γω απέναντι στη Δήμητρα και παρ΄όλη την δυσπιστία που εν μέρη έχω ακόμα πρός το πρόσωπό της, στεναχωριέμαι με όσα διαβάζω σε ορισμένα απο τα σημερινά μηνύματα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το πω, και ας συγχωρέσει η Δήμητρα την ειλικρινά μου.
Για την ιστορία, λίγες στιγμές μετά την δεύτερη απάντηση μου, κάτι με χάλαγε στο όλο θέμα και μαζί του χάθηκε και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Δήμητρας. Προσωπικά, δε με επηρέασε κανείς, μόνη μου μπήκα στο τρυπάκι να σκεφτώ κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και δεν εννοώ το ότι θεώρησα πως η εγκυμοσύνη της μπορεί να μην υφίσταται, αλλά το ότι μπορεί και να είναι υπαρκτή, αλλά να μην είναι τόσο τραγική η ιστορία που μας παρουσίασε για την ζωή της.

Παρ’ όλα αυτά όμως, και επειδή πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να είμαι απόλυτη σαν χαρακτήρας, γιατί αυτό είναι απο μόνο του εγωιστικό και εγωίστρια δεν υπήρξα ποτέ, θα μείνω εδώ να παρακολουθώ τη ζωή της Δήμητρας και να προσφέρω και γω τη βοήθεια μου όπου τη χρειάζεται, αν μου το επιτρέπει φυσικά η ίδια και ελπίζοντας πως θα αποδείξω στον εαυτό μου το πόσο λάθος έκανα που κατηγόρησα αυτόν τον άνθρωπο αδίκως.
Εκείνη δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να ζεί την κάθε μέρα της ζωής της, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν μας, απλά εγώ θα είμαι εδώ, να βοηθάω όσο και όπως μπορώ, παίρνοντας ταυτόχρονα και εν αγνοία της τα σημάδια που θα μου λένε «Νένα είσαι ένας βλάκας και μισός, έκανες λάθος και πρέπει να ζητήσεις συγνώμη».
Και στην τελική, αν αποδεικτή ότι δεν έκανα λάθος, τότε δε βαριέσαι, τι είχαμε και τι χάσαμε... θα λέω ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις ευαίσθητες ψυχές που προσπάθησαν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο, ο οποίος με την μαγκιά του κατάφερε να πάρει τη βοήθεια μας και να φύγει σε μέρη μακρυνά και ονειρεμένα και θα πιώ και γω μαζί με τη Βάνια ένα ποτηράκι... κρασάκι αυτή τη φορά... στην υγειά του... Βάνια μου, θα κεράσω εγώ Wink Very Happy

Ένα κομμάτι μου την πιστεύει και ένα άλλο θέλει, αλλά για την ώρα δεν μπορεί. Μπορεί κάποιοι να κουνάνε το κεφάλι και να με κατηγορούν νοητά για την δυσπιστία μου, μα αυτή είναι η άποψη μου και όλοι έχουμε δικαίωμα στο να εκφράζουμε ελεύθερα την δική μας, όποια κι αν είναι αυτή.

Όμως ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ! και αναγκάζομαι να γράψω, γιατί πραγματικά και γω που εν μέρη είμαι κατά της όλης ιστορίας δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια συμπεριφορά... με προσβάλει και μένα σας συμμετέχοντα στην όλη υπόθεση.
Η σκέψη του καθενός πρέπει μα εκφράζεται ελεύθερα, αρκεί να είναι με κόσμιο πάνω από όλα τρόπο και αρκεί να τελειώνει εκεί! Με έναν τρόπο τέτοιο που να μην προσβάλει πρώτα τον εαυτό μας, ύστερα έναν συνάνθρωπο μας και τέλος όσους τον υποστηρίζουν ή πήραν κάποια θέση στο θέμα του, επειδή κάποιοι τον αμφισβητούμε.

Δεν είχα σκοπό να αναφέρω κάτι για το θέμα, μα δεν μπορώ να βλέπω να κατακρεουργούνε έναν άνθρωπο, ότι και αν έχει... στην θεωρία προς το παρόν.... κάνει αυτός.
Δεν θα αποδείξουμε κάτι με το να πάρουμε ένα τσεκούρι και να αρχίσουμε να διαμελίζουμε την ψυχή ενός ανθρώπου, ότι κατά τη γνώμη μας κι αν έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος.

Δεν χρειάζεται να αποδεικτή το οτιδήποτε... ο χρόνος πάντα δείχνει... Το θέμα έγινε, ότι ειπώθηκε ειπώθηκε και καταγράφηκε στην μνήμη όλων μας και απο κεί και πέρα, ο καθείς μας ως ενήλικας και έχοντας μια χαρά τα μυαλά του στη θέση τους, πράττει αναλόγως με αυτά που πιστεύει.
Όλοι έχουμε επίγνωση των σκέψεών μας, των απόψεων μας και των πράξεων μας και με αυτήν την επίγνωση, η μεν μια πλευρά γνωρίζει και κρίνει ότι πρέπει να συνεχίζει να βρίσκεται στο μέρος της Δήμητρας και να συμμετέχει ελεύθερα και όμορφα στο θέμα και η δε πλευρά να παραιτηθεί απο αυτό και να αποχωρήσει κόσμια, ασχολούμενη με άλλα θέματα του φόρουμ που βρίσκει πιο ενδιαφέροντα.

Απλά πράματα... όποιος θέλεις μένει, όποιος θέλει φεύγει. Δεν υπάρχει λόγος για χαρακτηρισμούς, άκομψες εκφράσεις και επιθέσεις σε έναν άνθρωπο που στην τελική μπορεί να λέει και αλήθεια.... είναι κακό να είμαστε απόλυτοι. Και γώ το έχω πει... μπορεί να μην την πιστεύω απόλυτα τώρα για τους δικούς μου λόγους, μα αν κάποια στιγμή στο μέλλον τα ζυγίσω και δώ ότι έσφαλα, αν τελικά με κερδίσει, θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη ως οφείλω να κάνω πρώτα σαν άνθρωπος που αδίκησε κάποιον και αν αυτή γίνει αποδεκτή, θα βοηθήσω μετέπειτα διπλά και τριπλά, γιατί ποτέ δεν είναι αργά και γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και τα λάθη είναι μια απο τις βασικές ιδιότητες που μας χαρακτηρίζουν.

Άλλωστε κορίτσια, για όλες όσες δεν θέλουνε να ασχοληθούνε περαιτέρω με την ιστορία, μην ξεχνάτε πως... το λεει και η Δικαιοσύνη «Μέχρι αποδείξεως του εναντίου...», που σημαίνει ότι μπορεί, μπορεί και όχι. Και γι' αυτό το "μπορεί και όχι" ένα κρατήστε επίπεδο και χαμηλούς τους τόνους, γιατί όσα κοσμητικά επίθετα λούζετε την Δήμητρα, μπορεί να τα λουστείτε στο τέλος εσείς... μικρό το καλάθι σας, πάντα μικρό!
Εξάλλου... είστε μάνες! Ξέρετε το πως να κάνετε υπομονή και να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον, για να σας δείξει πως εσείς είστε αυτές που σφάλατε... συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου!

Ζητώ συγνώμη για το χρόνο σας και που έφερα μπροστά για ακόμη μια φορά το θέμα, αλλά συμμετέχω και γω ενεργα σε αυτό το φορουμ και δεν μπορούσα να μην πάρω θέση...
Δήμητρα, συμπάθαμε που ήμουν και γώ μέσα σε όσους σε τάραξαν και που υπήρξα καχυποπτη απέναντι σου και δημοσίως και σε πριβέ επίπεδο, καθένας έχει την γνώμη του και αυτή ήταν η δική μου και είναι ακόμα, όμως πιστεύω πως πάντα υπάρχει και μια δεύτερη εκδοχή στην υπόθεση... το να κάνω λάθος και γι’ αυτήν την πιθανότητα θα μείνω εδώ και θα εύχομαι να μου το αποδείξω, ότι έκανα λάθος!
Μην είμαστε τόσο αυστηρές... εμένετε στην άποψή σας, αλλά αφήστε και μια πόρτα ανοιχτή...

Σας φιλώ όλες και κλείνω εδώ, ελπίζοντας ότι όλες θα κάνετε ομοίως...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 334590

768Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:19 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="NeNaKi_Gr"]

Λες πολλα και θα σε καταγγειλω....Χαχαχαχ...Κανω πλακα...Τα λες τοσο ομορφα που χαιρομαι καθε φορα να σε διαβαζω..ισαι απιστευτη στην γραφη και θελω να πιστευω και στο λεγειν... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 503471

769Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:23 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NeNaKi_Gr έγραψε:
AnastasiaKoutsourh έγραψε:

Αναστασία μου... Respect Respect Respect

Τώρα το είδα το μήνυμα σου!
Συμφωνώ!
εγώ είδα το κατεβατό σου...χαράς το κουράγιο σου να γραφείς όλο αυτό το κατεβατό...να πω την αλήθεια κάπου στη μέση χάθηκα άλλα μετά οκ!!!!

770Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:26 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="tatijana"]
NeNaKi_Gr έγραψε:

Λες πολλα και θα σε καταγγειλω....Χαχαχαχ...Κανω πλακα...Τα λες τοσο ομορφα που χαιρομαι καθε φορα να σε διαβαζω..ισαι απιστευτη στην γραφη και θελω να πιστευω και στο λεγειν... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 503471
ούτε καθηγήτρια πανεπιστημίου να ήταν χιχιχ...όντος τα λέει πολύ καλά!

771Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:33 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="βανια"]
natali-maria έγραψε:
βανια έγραψε:
natali-maria έγραψε:

[/quείμαστε οκει ; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 654316

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ!!!love you...all!!!! I love you I love you I love you

772Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:35 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βανια συμφωνω...Απλα ηθελα να αναφερθω στο θεμα του βρισιματος γιατι η Ναταλια δεν ειναι η μοναδικη,απλα τα χωνει καλυτερα.. Razz [/quote]

ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472

773Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:36 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
tatijana έγραψε:Εεε...Κι εγω εχω βρισει...Στις πεθερες κι ολας...Και ζητω συγγνωμη αλλα ωρες ωρες βγαινω απο τα ρουχα μου με την δικια μου...Κλεινει η παρενθεση..

είπαμε οι πεθερές είναι εκτός συναγωνισμού !.... Σεαυτές τα χώνουμε και αν είναι να τα χλωσει η ναταλία για τη δική της ας τα χώσει και για τις άλλες εκει την αφήνουμε ια και τα λεει μιαχαρά Laughing

flower flower flower flower flower flower flower ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 31 417472

774Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:47 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/privmsg?folder=inbox&mode=read&p=26844 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ pm!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

775Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 6:52 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε εμενα αναφερεσαι γιατι δεν εχω καταλαβει?

http://www.worldjamboree.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις