Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 43]

726Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:26 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
mamamatina έγραψε:Και κάτι άλλο τώρα που το σκέφτομαι. Ο λεγάμενος αφού αποφάσησες ότι κρατάς το μωρό θα το αναγνωρίσει?
Επειδή χάνω λάδια λιγάκι σε ποιά εβδομάδα είσαι?
ΣΤΗ 10Η.
Ο 'ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ'.. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...

Δήμητρα όταν καταλάβει πως δεν έχεισ σκοπό να το ρίξεις θα λυγίσει. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που οι άντρες εξαφανίστηκαν ένα διάστημα μέχρι να συνηθίσουν την ιδέα, αλλά μετά από τύψεις όλοι γυρνάν πίσω. το θέμα είναι εσύ μετά πως θα νιώθεις για αυτόν.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ... ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ....

ναι θα τον δεχτείς αλλά πάντα θα σκέφτεσαι ότι όταν τον χρειάστηκες δεν ήταν εκεί. εσύ θα νιώθεις πολύ δυνατή και αυτός θα πέσει στα μάτια σου. Εγώ δεν είμαι υπερ των ακραίων λύσεων, να τον διώξεις και τέτοια, άλλωστε θα είστε και οι δύο γονείς του παιδιού, αλλά θα νιώθεις ότι είναι λίγος.

727Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:26 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βανια έγραψε:εμένα ο γιατρός μου είχε δώσει αρχικά μόνο φολλικό οξύ μετά την αυχενθική στην 12-13 περίπου μου έδωσε σίδηρο και ασβέστιο και μαγνήσιο επεδή είχα έλλειψη αν δεν κάνεις αιματολογικές δεν μπορεί ο γιατρός να σου δίνει οτιδήποτε απλά το φιλικό οξύθ το παίρνεις ακόμα και αν θέλεις να μείνεις έγκυος επειδ'η οι περισσότερες γυναίκες έχουμε έλλειψη.Να ξέρεις αυτά χορηγούντα με συνατγογραφημένη συνατγή και δνε πληρ'ωνεις τίποτα εκτός και αν έχει ιδιώτη γιατρό ο οποίος σου δίνει άλλα όχι αυτά που είναι συμβεβλημένα με το ΙΚΑ το φολλικό οξύ εγω και το σίδηρο ήταν διαφορετικό απο αυτό που έδειναν .
Α ΟΚ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ Κ ΑΛΛΑ ΧΑΠΑΚΙΑ :/
ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Κ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΗ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΥΗΣΗ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΑΙΜΙΑ

728Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:27 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
mamamatina έγραψε:Και κάτι άλλο τώρα που το σκέφτομαι. Ο λεγάμενος αφού αποφάσησες ότι κρατάς το μωρό θα το αναγνωρίσει?
Επειδή χάνω λάδια λιγάκι σε ποιά εβδομάδα είσαι?
ΣΤΗ 10Η.
Ο 'ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ'.. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...

Δήμητρα όταν καταλάβει πως δεν έχεισ σκοπό να το ρίξεις θα λυγίσει. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που οι άντρες εξαφανίστηκαν ένα διάστημα μέχρι να συνηθίσουν την ιδέα, αλλά μετά από τύψεις όλοι γυρνάν πίσω. το θέμα είναι εσύ μετά πως θα νιώθεις για αυτόν.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ... ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ....

ναι θα τον δεχτείς αλλά πάντα θα σκέφτεσαι ότι όταν τον χρειάστηκες δεν ήταν εκεί. εσύ θα νιώθεις πολύ δυνατή και αυτός θα πέσει στα μάτια σου. Εγώ δεν είμαι υπερ των ακραίων λύσεων, να τον διώξεις και τέτοια, άλλωστε θα είστε και οι δύο γονείς του παιδιού, αλλά θα νιώθεις ότι είναι λίγος.
Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Sad

729Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:29 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
mamamatina έγραψε:ΣΤΗ 10Η.

Άσε τι λέει αυτός. Εσύ όπως και να χει θα το κρατήσεις το μωράκι κι ας μη θέλει! Μετά θα το αναγνωρίσει ή θα κάνει την πάπια?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.. ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...[/quote]

δεν είναι στο χέρι του να μην το αναγνωρίσει. μπορείς να τον αναγκάσεις με τεστ DNA και να έχει το παιδάκι τον πατέρα του (αν είναι τόσο αναίσθητος τουλάχιστον στα χαρτιά).

730Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:30 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

Άσε τι λέει αυτός. Εσύ όπως και να χει θα το κρατήσεις το μωράκι κι ας μη θέλει! Μετά θα το αναγνωρίσει ή θα κάνει την πάπια?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.. ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

δεν είναι στο χέρι του να μην το αναγνωρίσει. μπορείς να τον αναγκάσεις με τεστ DNA και να έχει το παιδάκι τον πατέρα του (αν είναι τόσο αναίσθητος τουλάχιστον στα χαρτιά).[/quote]
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΩ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

731Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:32 am

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να πρόσεχε πού έβαζε το πουλί του να του πεις!!!Μα καλά το 2011 δεν γνωρίζουν οι νέοι για τις μεθόδους αντισύλληψης????????????J-E-S-U-S!!!!!!!!!!
Όσο για σένα, μπράβο σου, που ανέλαβες την ευθύνη κ από δω κ πέρα θα έχεις το μωράκι σου κ δεν θα έχεις ανάγκη κανέναν!Μη μασάς! Υγεία κ όλα θα τα καταφέρεις!!!
Οι γονείς σου μάλλον είναι όπως και οι περισσότεροι, που θεωρούν την επαγγελματική αποκατάσταση πρωτεύον ζήτημα..δεν έχουν άδικο..μην τους κατηγορείς κ μην κλείνεις τις πόρτες!!Είναι η φωλίτσα σου κ μπορεί τώρα να τους φαίνεται κεραυνός εν αιθρία, αλλά σιγά σιγά θα μαλακώσουν, με σένα μόνο-με το αγόρι δε νομίζω!!!
Καλό κουράγιο κ φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για το νινί σου, τώρα κ κυρίως αφού γεννηθεί!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 417472

732Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:33 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.. ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

δεν είναι στο χέρι του να μην το αναγνωρίσει. μπορείς να τον αναγκάσεις με τεστ DNA και να έχει το παιδάκι τον πατέρα του (αν είναι τόσο αναίσθητος τουλάχιστον στα χαρτιά).[/quote]

Και αν δεν θέλει ακόμα και τότε ας μην το δει και ποτέ. Άσε που νομίζω πως οι γονείς του δεν θα μπορούν να ησυχάσουν και θα το βλέπουν εκείνοι. Τουλάχιστον το παιδάκι δεν θα είναι αγνώστου πατρός. Όχι ότι και να είναι έχει σημασία για εμένα αλλά το ίδιο παιδάκι θα πληγώνεται γιατί ο κόσμος έχει ταμπού.

733Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:33 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκι, ο χρόνος κυλάει και γίνονται όλα πολύ γρήγορα. Έχει δίκιο η Μαρία. Εσύ και το παιδί είσαστε τώρα. Πότε πας γιατρό? Την Πέμπτη? Για υπέρηχο πας? Αυχενική πότε σου είπε? Θα σου την γράψει?

734Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:33 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

δεν είναι στο χέρι του να μην το αναγνωρίσει. μπορείς να τον αναγκάσεις με τεστ DNA και να έχει το παιδάκι τον πατέρα του (αν είναι τόσο αναίσθητος τουλάχιστον στα χαρτιά).
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΩ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.[/quote]

καλύτερα να σκεφτείς το καλό του μωρού να έχει και το όνομα του πατέρα του. άν και δεν νομίζω να φτάσετε ως εκεί αν γίνει νομίζω πως καλύτερα για το μωράκι είναι να το αναγνωρίσει ο πατέρας του.

735Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:35 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.. ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...[/quote]

και να μην το αναγνωρισει δεν εγινε και τιποτα...απλα δε θα εχεις διατροφη αλλα δε θα μπορει και να σε ακουμπησει...

736Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:40 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα δεν ειναι μονο η διατροφη στα εγγραφα στο σχολειο κτλ υπαρχει ο.... του .... και της.... πιστεψεμε ενα παιδι μπορει να πληγωνεται αν δεν εχει πατερα αλλα οταν γινεται και στο σχολειο και σε διαφορα δημοσια εγγραφα πληγωνεται πιο πολυ ακομα, οποτε καλο ειναι να το αναγνωρισει παρα να ειναι αγνωστου πατρος. δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα απλα ορμομενη απο την απαντηση σου ειπα να πω και αυτο

737Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:43 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:τατιανα δεν ειναι μονο η διατροφη στα εγγραφα στο σχολειο κτλ υπαρχει ο.... του .... και της.... πιστεψεμε ενα παιδι μπορει να πληγωνεται αν δεν εχει πατερα αλλα οταν γινεται και στο σχολειο και σε διαφορα δημοσια εγγραφα πληγωνεται πιο πολυ ακομα, οποτε καλο ειναι να το αναγνωρισει παρα να ειναι αγνωστου πατρος. δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα απλα ορμομενη απο την απαντηση σου ειπα να πω και αυτο

αυτό ήθελα και εγώ να πω

738Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:47 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:τατιανα δεν ειναι μονο η διατροφη στα εγγραφα στο σχολειο κτλ υπαρχει ο.... του .... και της.... πιστεψεμε ενα παιδι μπορει να πληγωνεται αν δεν εχει πατερα αλλα οταν γινεται και στο σχολειο και σε διαφορα δημοσια εγγραφα πληγωνεται πιο πολυ ακομα, οποτε καλο ειναι να το αναγνωρισει παρα να ειναι αγνωστου πατρος. δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα απλα ορμομενη απο την απαντηση σου ειπα να πω και αυτο

Ναι αλλα αν δε θελει με το ζορι?Εμενα το μωρο μπορει να μην ειμαι παντρεμενη αλλα το εχει αναγνωρισει...Και δε ξερω πραγματικα πως θα ενοιωθε το παιδι μου αν δεν το αναγνωριζε ο φιλος μου,σιγουρα θα του ειχα μιλησει απο την αρχη οτι τα πραγματα εχουν ετσι..Δε ξερω δε θα ερθω σε αυτην την κατασταση γιατι ειναι αναγνωρισμενο..Απλα το λεω για τον κοσμο οτι πλεον δεν θα πουν το νοθο...Απο αυτην την αποψη το λεω..Και καλα εκανες..δεν θα σου ελεγα τιποτα..Αποψεις λεμε.. Wink

739Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:49 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAROULOU έγραψε:

αυτό ήθελα και εγώ να πω

Συμφωνώ ένα παιδάκι πληγώνεται όταν νιώσει ότι το έχουν απορρίψει.

740Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:52 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΑ. ΒΓΑΙΝΩ, ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΦΙΛΙΑ

741Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:53 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

Συμφωνώ ένα παιδάκι πληγώνεται όταν νιώσει ότι το έχουν απορρίψει.

Γι'αυτο θα πρεπει να του μιλαμε απο την αρχη πολυ πριν αρχισει να καταλαβαινει...

742Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:54 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Ναι αλλα αν δε θελει με το ζορι?Εμενα το μωρο μπορει να μην ειμαι παντρεμενη αλλα το εχει αναγνωρισει...Και δε ξερω πραγματικα πως θα ενοιωθε το παιδι μου αν δεν το αναγνωριζε ο φιλος μου,σιγουρα θα του ειχα μιλησει απο την αρχη οτι τα πραγματα εχουν ετσι..Δε ξερω δε θα ερθω σε αυτην την κατασταση γιατι ειναι αναγνωρισμενο..Απλα το λεω για τον κοσμο οτι πλεον δεν θα πουν το νοθο...Απο αυτην την αποψη το λεω..Και καλα εκανες..δεν θα σου ελεγα τιποτα..Αποψεις λεμε.. Wink

ναι τατιανα με το ζορι εχει ευθυνες τι παει να πει θελει και δεν θελει οκ θα εχει το ονομα του και ας μην εχει επαφες ο τυπος αλλα και αργοτερα θα μπορει να διεκδικησει σαν νομιμο τεκνο και περιουσια του οπως τα αλλα παιδια του , αυτο στο πηγαδι κατουρησε δηλ, οτι μπορει να παρει να το παρει και ς τον φτυνει, να μαθουν να εχουν ευθυνη της πραξεις τους μερικοι θρασυδειλοι

743Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:57 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Τατιάνα το δικό σου παιδάκι έχει και τη μαμά και τον μπαμπά και το γεγονος ότι δεν είσαστε παντρεμένοι δεν μπορεί να το επηρεάσει νομίζω. Αντίθετα, ένα παιδάκι χωρίς τον ένα γονέα (είτε απουσιάζει είτε έχει πεθάνει), βάλλεται στο σχολείο από σχόλια των άλλων παιδιών. Μπορεί καποιο παιδάκι να ακούσει κάτι μέσα στο σπίτι του, να του κάνει εντύπωση και να το διαλαλεί στο σχολείο. Με τα παιδάκια δεν βγάζουμε άκρη. Εμένα ο ξάδερφός μου σκοτώθηκε και η κόρη του ήταν 3. Όταν πήγε σχολείο το κοριτσάκι έφαγε μεγάλη πίκρα.

744Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:01 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:

ναι τατιανα με το ζορι εχει ευθυνες τι παει να πει θελει και δεν θελει οκ θα εχει το ονομα του και ας μην εχει επαφες ο τυπος αλλα και αργοτερα θα μπορει να διεκδικησει σαν νομιμο τεκνο και περιουσια του οπως τα αλλα παιδια του , αυτο στο πηγαδι κατουρησε δηλ, οτι μπορει να παρει να το παρει και ς τον φτυνει, να μαθουν να εχουν ευθυνη της πραξεις τους μερικοι θρασυδειλοι

Εμενα δε θα με ενοιαζε..Να παει να κοψει τον λαιμο του,μπροστα του θα τα βρει..Κι αμα γουσταρει το παιδι μου να τα διεκδικησει θα παω μαζι του ως το τελος..Και στο κατω κατω ας τα βαλει εκει που ξερει τα κληρονομικα του,γερη να ειμαι να του τα προσφερω εγω και με αγαπη κι ολας κι οχι αλλιως κι αλλιωτικα.

745Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:03 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
tatijana έγραψε:

Τατιάνα το δικό σου παιδάκι έχει και τη μαμά και τον μπαμπά και το γεγονος ότι δεν είσαστε παντρεμένοι δεν μπορεί να το επηρεάσει νομίζω. Αντίθετα, ένα παιδάκι χωρίς τον ένα γονέα (είτε απουσιάζει είτε έχει πεθάνει), βάλλεται στο σχολείο από σχόλια των άλλων παιδιών. Μπορεί καποιο παιδάκι να ακούσει κάτι μέσα στο σπίτι του, να του κάνει εντύπωση και να το διαλαλεί στο σχολείο. Με τα παιδάκια δεν βγάζουμε άκρη. Εμένα ο ξάδερφός μου σκοτώθηκε και η κόρη του ήταν 3. Όταν πήγε σχολείο το κοριτσάκι έφαγε μεγάλη πίκρα.

Το ξερω εχω υπαρξει και γω μικρο παιδι και ξερω πως λειτουργουν τα μικρα...

746Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:05 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι θεμα τα κληρονομικα εινα οτι η μανα θα εχει κανει τα παντα γιαυτο, και επισης δεν θα εχει μεινει καποιος ατιμωρητος, αν δεν εχει επιπτωσεις γιατι να μην ξανα αφησει αλλη κοπελα εγκυο και να την κανει παλι; καλο ειναι να μην τα αφηνουμε ετσι αυτα, δεν μιλαω για ζευγαρια που ειναι μαζι και δεν εχουν παντρευτει η δεν θα παντρευτουν αλλα εδω μιλαμε για καποιον που βγαζει την ουρα του απεξω, εγω δεν θα τον διευκολυνα και απο πανω, σας χαιρετω παω να κοιμηθω λιγουλακι

747Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:07 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MariaM έγραψε:
tatijana έγραψε:

sigoura einai polu kalutero na exei sta xartia tou k tous goneis alla uparxei k to allo endexomeno...filenada mou pou tis etuxe auto prosfata(me thn diafora oti oi goneis ths thn stiriksan apo thn prwth stigmi o tupos thn ekane me elafra) eixe apofasisei na pane dikastikws gia thn anagnwrish tou paidiou...pige se dikhgoro klp alla teleutaia stigmh ta parathse giati nai men to paidi tha apoktouse ola auta ta dikaiwmata alla apo thn alla o allos san nomimos pateras pleon tha eixe to dikaiwma na ths pairnei to paidi savvatokuriaka na mhn ths to gurizei gia ekdikhsh h den kserw egw ti k na mhn mporei na kanei tpt...
opws k allh mia periptwsh pou to sizitasa an o idios den exei prothesh na to kanei meta mia zwh mporei na trexoun sta dikasthria na tsakwnontai gia diatrofes klp k ola ta lefta tous na feugoun se auta....
to thema einai o idios apo monos tou na to katalavei k na ginoun ola omorfa k wraia para me thn via k meta na thn trexei

748Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:09 am

maryloo

maryloo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Είμαι και εγώ της γνώμης οτι το παιδί πρέπει να έχει ενα όνομα. Εχω φιλενάδα την οποία παράτησε αυτός οταν ήταν 7 μηνών εγκυος. Δεν το αναγνώρησε και από πείσμα δεν ήθελε ούτε εκείνη. Όταν πήγε να γράψει το παιδί στον βρεφικό υπήρξε θέμα. Κίνησε διαδικασίες, δικαστικές πλέον και το παιδί δεν είναι πια "αγνώστου πατρός".

Αυτό είναι δικαίωμα του παιδιού. Στο σχολείο αυριο μεθαυριο στιγματίζοντε και νιώθουν μειονεκτικά τα παιδιά όσο και να τους εξηγούμε πως έχει η κατάσταση.
Δεν είναι θέμα το οικονομικό και η διατροφή γιατί μπορεί να κάνει κάποιες ενέργειες δηλώνοντας χαμηλό εισόδημα και έτσι τον απαλάσει το δικαστήριο και δεν δίνει δεκάρα.

Δημητρούλα ευχομαι όλα να πάμε καλά και να μπορέσει να σε βοηθήσει η γιαγιά σου ή κάπιος αλλος συγγενης.
Α! Και κάτι άλλο.... η μαμα σου γιατί το έχει πάρει τόσο στραβά και κλαίει συνέχεια; Και εκείνη σύμφωνα με τις ηλικιες που μας είπες στην δική σου ηλικία ήταν οταν σε έκανε. Τι; Το μετάνιωσε;;;; Δεν νομίζω!
Γερά με τσαμπουκά!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 30 186566

749Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:11 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:
tatijana έγραψε:

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω, τι θα πει και αν δε θέλει; πατέρας είναι και έχει την υποχρέωση. δηλαδή και αν η μάνα αποφασίσει ότι δεν θέλει θα πετάξει το παιδάκι της;
δεν υπάρχει δε θέλω σε αυτές τις περιπτώσεις, τα παιδιά είναι ευθύνη και των δύο γονιών. προσωπικά αν μου συνέβαινε θα απαιτούσα και διατροφή για το παιδάκι μου.

750Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 5:14 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σίγουρα ένα παιδί για να είναι ευτυχισμένο και συμπληρωένο θέλει και τους 2 γονείς αλλά όταν αυτοί οι γονείς είναι μαζί τωρα να υπάρχει μεταξύτους κόντρα αντιπαραθέσεις και όλα τα σχετικά δεν ξέρω , Πολλά παιδιά μεγαλώνουν με μονογονεικές οικογένειες αλλά είναι ευτυχισμένα και η μαμά καλύπει το κένο αυτό. Υπάρχουν πατέρες αδιάφοροι τι να το κάνω να έχει ένα επιθετο και να λείπει ; θα ενδιαφέρθει ποτέ να είναι κοντα στο παιδί ; να πάνε μια βόλτα ; αν είναι μόνο για ένα χαρτι του δίνω και το δικό μου άλλωστε τωρα μπορείς να βάλεις όποιο όνομα θέλεις . Δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι αφού αυτός είναι αντίθετος με τον ερχομό και δυστυχώς αφού δνε υπάρχει νόμος δνε τον υποχρεωνει κανείς .Εγω προσωπικά αφού δνε θα το ήθελε εξ αρχής δνε θα ήθελα να έχει καμιά σχέση θα έπρπεε να μου έδειχνε τρομερή μεταμέλεια και πάλι θα το έκαν απλά για το παιδί

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις