Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 43]

376Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:36 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=lkA0qh-I56g

ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑ

Αχ κοπέλα μου... Sad Sad Sad

377Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:43 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο κοριτσια μου εισαστε μια ζεστη αγκαλια για ολες τις κοπελες που εχουν αναγκη μια φιλικη συμβουλη(+μητρικη)!Τελικα μολις γινομαστε μανουλες γινομαστε οχι μονο για τα δικα μας παιδια αλλα και για ολου του κοσμου!Αχ μου φαινεται πρεπει να ανοιξουμε ομαδα υποστηριξης,νομιζω οτι εισαστε ισαξιες με τους ειδικους που εχουν τετοιες γραμμες υποστηριξης!

Συγχαρητηρια κοπελα μου και σε σενα για την αποφαση σου!Θα ειναι δυσκολο αλλα αργοτερα θα ευχαριστεις τον Θεο που σε φωτισε να παρεις αυτην την αποφαση γιατι σε λιγο καιρο θα κοιμαται ενας μικρος αγγελος στην ζεστη σου αγκαλια!!καλη επιτυχια σου ευχομαι,ολα να σου πανε καλα!!!

378Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:47 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία έγραψε:

πήρες τηλέφωνο εκεί που λένε τα κορίτσια??????????
ΝΑΙ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

379Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:47 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
black beauty έγραψε:μπραβο κοριτσια μου εισαστε μια ζεστη αγκαλια για ολες τις κοπελες που εχουν αναγκη μια φιλικη συμβουλη(+μητρικη)!Τελικα μολις γινομαστε μανουλες γινομαστε οχι μονο για τα δικα μας παιδια αλλα και για ολου του κοσμου!Αχ μου φαινεται πρεπει να ανοιξουμε ομαδα υποστηριξης,νομιζω οτι εισαστε ισαξιες με τους ειδικους που εχουν τετοιες γραμμες υποστηριξης!

Συγχαρητηρια κοπελα μου και σε σενα για την αποφαση σου!Θα ειναι δυσκολο αλλα αργοτερα θα ευχαριστεις τον Θεο που σε φωτισε να παρεις αυτην την αποφαση γιατι σε λιγο καιρο θα κοιμαται ενας μικρος αγγελος στην ζεστη σου αγκαλια!!καλη επιτυχια σου ευχομαι,ολα να σου πανε καλα!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 16 315810

380Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:54 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
Μαρία έγραψε:

πολύ ωραία! ελπίζω να σε καλέσουν σύντομα και να βρείτε μία λύση κοριτσάκι μου! μην στεναχωριέσαι εσύ, να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου! εσύ έχεις πάρει την πιο σωστή απόφαση, το μόνο που μένει είναι να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι

381Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:55 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ post!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ!
ΤΕΣΠΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ:

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Κ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ Κ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ?Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΛ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΝΩ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ?ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?
ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!Κ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ?ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ?ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΚΤΕΣ!

382Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:56 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
Μαρία έγραψε:

Μπράβο κοπέλα μου. Πρέπει να νιώθεις πολύ ευάλωτη και ευαίσθητη τώρα, σαν μικρό παιδί. Δεν είσαι μόνη σου, ακόμα και αν δεν έχεις κάποιον να σε πάρει μια αγκαλιά τώρα. Να ξέρεις ότι έχεις πολύ κόσμο με το μέρος σου.

383Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:56 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

δημητρουλα απο το τραγουδι καταλαβα οτι πηρες την σωστη αποφαση.. καλα καταλαβα???

384Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 12:57 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ post!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ!

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Κ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ Κ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ?Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΛ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΝΩ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ?ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?
ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!Κ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ?ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ?ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.. Δυστυχώς αυτό προσπάθησα να πω και εγώ σε ένα ποστ πιο πάνω,αλλά..

385Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:00 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ post!

Κοπελα μου δεν θα σε κρίνει κανένας για τις επιλογές σου. Είναι αποκλειστικά δικές σου και δεν πέφτει λόγος σε καμιά μας!

Τώρα αν όλο αυτό είναι ψέμα όπως υποθέτεις... τότε
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. Μακάρι να μην είναι μια κοπέλα σε αυτή την θέση και μακάρι να είναι κάποιος που μας κοροιδεύει.

386Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:00 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
Carrie έγραψε:Νομίζω πως καλό θα ήτανε να μην παραθέτουμε βιντεάκια με το τι συμβαίνει σε μία έκτρωση γιατί υπάρχουν και κοπέλες που μπορεί να αναγκάστηκαν να φτάσουν σε αυτό το σημείο όχι γιατί δεν ήθελαν το μωρό αλλά γιατί μπορεί να είχαν κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. Προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση τους και να βλέπω να παραθέτοντε ένα προς ένα βιντεάκια. Αν θέλουμε να τα δει η Δήμητρα, μπορούμε να τις τα στείλουμε σε πμ. Ας δείξουμε λίγη ευαισθησία στο θέμα..

εχεις δικιο το να βλεπει τετοια βιντεακια δεν την βοηθανε. εγω τωρα διαβασα ολη την ιστορια της κοπελας και πραγματικα εγινα εξαλλη.κανενας δεν εχει το δικαιωμα να αποφασιζει για την ζωη καποιου αλλου. τι πραγματα ειναι αυτα? που ζουμε?? η κοπελα πρεπει να σκεφτει αν πραγματικα θελει το μωρακι αν και απο οτι καταλαβα το θελει πολυ.ας παρει την ζωη στα χερια της και ας κανει το καλυτερο για εκεινη και το μωρακι της. σιγουρα δεν θα ειναι ευκολο αλλα αξιζει την προσπαθεια. και πραγματικα λυπαμαι για τους γονεις της και ειδικα για την αντιδραση της μαμας της..εκλαιγε λες και την βρηκε το χειροτερο κακο στον κοσμο..κλαιει αντι να κατσει σαν μανα να στηριξει το παιδι της.τι να πω.. κουραγιο μονο σε αυτην την κοπελα.

κοριτσια εγω θα διαφωνησω μαζι σας και αν ακουστω σκληρη συγχωρεστε με...
επειδη καποιε κοπελες μπορει να καναν εκτρωση η να αναγκαστικαν να κανουν για οποιοδηποτε λογο..δεν εχει σημασια.....αυτο δεν αλλαζει το τι γινεται σε μια εκτρωση!!
ισως και αυτες αν το ειχαν δει νωριτερα να μην το κανανε.....
επισης μπορει αμα το δου τωρα να μην το ξανακανουν στο μελλον...η να μετανοιωσουν....και δεν το λεω με διαθεση για κυριγμα..αλλα οι ψυχολογοι λενε πως πολλες γυναικες μετα απο εκτρωση αντιμετοπιζουν διαφορα ψυχολογικα προβληματα και μονο οταν παραδεχτουν πως εκαναν λαθος ηρεμουν...και μπορουν να συνεχισουν τη ζωη τους....παντα ομως κουβαλανε αυτο το γεγονος...

οποτε αν μπορουμε να σωσουμε εστω εναν ανθρωπο απο αυτη την ψυχολογικη οδινη γιατι να μην το κανουμε???...και οσες το εχουν κανει ειναι καλυτερα να εθελοτυφλουν?? να αρνουνται τι εχει συμβει?...εχει κανενα νοημα??

387Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:02 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

388Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:06 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια αν όντως είναι αλήθεια όμως όλο αυτό, δεν νομιζετε ότι το κάνετε χειρότερο με το να της επιτίθεστε;

Μακάρι να λετε να είναι κάποιος που μας κοροιδεύει. Μακάρι!

389Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:10 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

εγω δεν θα κρινω την αποφαση σου να κανεις εκτρωση στα 19 αλλα υπαρχουν σιγουρα και προφυλαξεις ωστε να μην φτανουμε σε τετοιεσ καταστασεις.τωρα για την δημητρα σιγουρα δεν την δικαιολογω εγω ειπα οτι μια μανα αν πραγματικα θελει το παιδι της το κραταει.τελος.ημουν και εγω σε μια παρομοια κατασταση αλλα κρατησα το μωρακι μου και ημουν απολυτα συνειδητοποιημενη και τωρα περιμενω να γεννηθει..βεβαια οπωσ ειπα εχω διπλα μου τον μπαμπα του οποτε ειναι πιο ευκολα. αλλα και παλι το μωρακι θα το κρατουσα.ειναι καθαρα επιλογη μας αυτο δεν υπαρχουν δικαιολογιες.

390Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:17 am

cassiani

cassiani
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

391Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:19 am

alexia-marinos

alexia-marinos
MariaM έγραψε:Κορίτσια αν όντως είναι αλήθεια όμως όλο αυτό, δεν νομιζετε ότι το κάνετε χειρότερο με το να της επιτίθεστε;

Μακάρι να λετε να είναι κάποιος που μας κοροιδεύει. Μακάρι!
Και αν οντως ειναι αληθεια αυτα που μας λεει εκεινη γιατι δεν απανταει κατι σε αυτα που της γραφουμε....?Και οντως πολλα απο αυτα που λεει μεταξυ τους δεν κολλανε...!!!

392Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:19 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Κ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ!ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ Μ..ΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓ...ΤΕΣ (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΓΑΠΗΤΕΣ!!)ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ Κ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ Κ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΙ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 5ΧΡΟΝΑ!ΟΜΩΣ ΕΙΠΑΜΕ!Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ?

393Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:29 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Nαι,και πριν κανενα μηνα παλι ειχε γραψει καποια αλλη κοπελα για ενα προβλημα που ειχε (δεν θυμαμαι ομως το θεμα scratch scratch -καταραμενη μνημη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 16 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 16 679259 ) και οταν την πηραμε χαμπαρι απλα εξαφανιστηκε..!!!

394Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:30 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natali-maria έγραψε:ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Κ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ!ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ Μ..ΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓ...ΤΕΣ (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΓΑΠΗΤΕΣ!!)ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ Κ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ Κ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΙ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 5ΧΡΟΝΑ!ΟΜΩΣ ΕΙΠΑΜΕ!Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ?

πες τα εχεις απολυτο δικιο.δεν μπορει ο καθενας να σκαρφιζεται ιστοριεσ πιανοντας στο στομα του ενα παιδι απλα και μονο για να κανει την πλακα του.τι να πω αν οντως ειναι ψεματα τοτε συγνωμη κοριτσια αλλα ειμαστε πολυ χαζες.η μαλλον πολυ ανθρωπινες για τετοιους ανθρωπους.

395Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:40 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ!!!!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ.....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΡΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΩΡΟ!ΠΟΥ ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ Κ ΕΣΥ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΒΑ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΣΑΙ!
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ!Κ ΠΡΟΣΕΧΕ Κ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ!

ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

396Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:42 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Κ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ!ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!

πες τα εχεις απολυτο δικιο.δεν μπορει ο καθενας να σκαρφιζεται ιστοριεσ πιανοντας στο στομα του ενα παιδι απλα και μονο για να κανει την πλακα του.τι να πω αν οντως ειναι ψεματα τοτε συγνωμη κοριτσια αλλα ειμαστε πολυ χαζες.η μαλλον πολυ ανθρωπινες για τετοιους ανθρωπους.

Κορίτσια, ψυχραιμία. Η κοπέλα συμμετείχε και σε γκρουπ με εγκυούλες μόνο που δεν ξέρω ποιου μήνα να σας πω. Απλά το συμπαίρανα από τα αρχικά μηνύματα γιατί η tattooed snowhite (σορυ που αναφέρω το όνομά σου) φαίνεται πως την γνώριζε από εκείνη την ομάδα. Μου φαίνεται περίεργο κάποιος να ασχολείται τόσες μέρες πριν και να έχει φτιάξει ένα τέτοιο σενάριο και να εχει προετοιμάσει και το έδαφος μέχρι να σκάσει το παραμύθι μόνο και μόνο επειδή δεν έχει κάτι να κάνει.

397Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:43 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι στην δική μας ομάδα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 αλλά έχει γράψει μόνο 1-2 φορές..

398Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:45 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου φαίνεται περίεργο κάποιος να ασχολείται τόσες μέρες πριν και να έχει φτιάξει ένα τέτοιο σενάριο και να εχει προετοιμάσει και το έδαφος μέχρι να σκάσει το παραμύθι μόνο και μόνο επειδή δεν έχει κάτι να κάνει. [/quote]

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΧΑΖΗ Κ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!!

399Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:45 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Μαρακι η tattoo snowhite συμμετεχει στο γκρουπ εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου,οπου ειμαι κ εγω.Στο φορουμ μπαινω καθημερινα κ η κοπελα αυτη δεν ειναι στο γκρουπ μας ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!

400Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:45 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Ειναι στην δική μας ομάδα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 αλλά έχει γράψει μόνο 1-2 φορές..
Προτείνω σε όσες έχουν αμφιβολία μπορούν να μπουν στο προφίλ της και να δουν όλες τις δημοσιεύσεις της από την αρχή. Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις