Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
571 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 571 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 43]

401Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:47 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΜΑ....Σ ΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΝΑ ΠΟΣΤ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ..
ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

402Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:47 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie έγραψε:Ειναι στην δική μας ομάδα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 αλλά έχει γράψει μόνο 1-2 φορές..
Εγω παλι δεν την θυμαμαι καθολου..!!!

403Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:49 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι τρελενεστε ρε κοριτσια οτι ειναι θα φανει και δεν ειναι οι κοπελες που μιλησαν μονο που αναρωτιουνται αν ειναι αληθινο το θεμα ειναι και αλλες.... οτι ειναι θα φανει μην τρελενεστε αφηστε το να παει το πραγμα

404Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:50 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:γιατι τρελενεστε ρε κοριτσια οτι ειναι θα φανει και δεν ειναι οι κοπελες που μιλησαν μονο που αναρωτιουνται αν ειναι αληθινο το θεμα ειναι και αλλες.... οτι ειναι θα φανει μην τρελενεστε αφηστε το να παει το πραγμα

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

405Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:53 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η' ψεμματα το ολο θεμα αλλα δεν μου αρεσουν οι βρισιες που γραφονται.Δεν θελω να το παιξω οτι ειμαι καπως γιατι στην προσωπικη μου ζωη τις λεξεις που χρησιμοποιησες τις λεω συνεχεια καθε μερα απλα δεν νομιζω οτι πρεπει να τις γραφουμε σε ενα ανοικτο site.

http://www.worldjamboree.gr

406Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:54 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα! πωπω κοριτσια τι γινεται εδω?χαμος, δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω :/
Aληθεια προς τι η επιθεση?
εγω κατα βαθος μεσα μου παρακαλαω να ειναι μια κακογουστη φαρσα
απ την αλλη δεν ειμαστε ολοι το ιδιο , υπαρχουν χαρακτηρες και χαρακτηρες, τελοςπαντων Like a Star @ heaven

407Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:55 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitra37 έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η' ψεμματα το ολο θεμα αλλα δεν μου αρεσουν οι βρισιες που γραφονται.Δεν θελω να το παιξω οτι ειμαι καπως γιατι στην προσωπικη μου ζωη τις λεξεις που χρησιμοποιησες τις λεω συνεχεια καθε μερα απλα δεν νομιζω οτι πρεπει να τις γραφουμε σε ενα ανοικτο site.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 417472

408Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:56 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Μιλουπακι έγραψε:γιατι τρελενεστε ρε κοριτσια οτι ειναι θα φανει και δεν ειναι οι κοπελες που μιλησαν μονο που αναρωτιουνται αν ειναι αληθινο το θεμα ειναι και αλλες.... οτι ειναι θα φανει μην τρελενεστε αφηστε το να παει το πραγμα
Το θεμα ειναι μιλουπακι οτι μπαινει η καθε αρρωστη κ γραφει οτι της κατεβει....ρωτας ολες τις εγκυουλες που οι ορμονες χορευουν τρελλα ποσο τις επηρρεαζει η καθε ιστορια..?ρωτας την καθε κοπελα που προσπαθει να κανει ενα παιδι εδω κ καιρο κ δεν τα καταφερνει η' καποια που μπορει να εχει περασει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απο μια παρομοια κατασταση πως νιωθει διαβαζοντας ολα αυτα...? Δεν τρελλαινομαι απλα λοιπον οπως λες, αλλα τα παιρνω στο κρανιο..!!!!!!

409Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:57 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Συμφωνώ

dimitra37 έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η' ψεμματα το ολο θεμα αλλα δεν μου αρεσουν οι βρισιες που γραφονται.Δεν θελω να το παιξω οτι ειμαι καπως γιατι στην προσωπικη μου ζωη τις λεξεις που χρησιμοποιησες τις λεω συνεχεια καθε μερα απλα δεν νομιζω οτι πρεπει να τις γραφουμε σε ενα ανοικτο site.

Συμφωνώ

tattooed_snowhite έγραψε:Kαλημερα! πωπω κοριτσια τι γινεται εδω?χαμος, δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω :/
απ την αλλη δεν ειμαστε ολοι το ιδιο , υπαρχουν χαρακτηρες και χαρακτηρες, τελοςπαντων Like a Star @ heaven

και ξανασυμφωνώ!

Ηρεμία και χαλαρά...

410Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 1:59 am

minubaki

minubaki
KALE TI GINETAI EDW MESA????
egw mpika olo agwnia na dw thn ekseliksh me thn dimitroula k vrika ton kako xamo...
plaka kanete pws olo auto htan mia farsa e???

411Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:01 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:

Συμφωνώ

Συμφωνώ

tattooed_snowhite έγραψε:Kαλημερα! πωπω κοριτσια τι γινεται εδω?χαμος, δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω :/

και ξανασυμφωνώ!

Ηρεμία και χαλαρά...

κοριτσια λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα πως μπορω να μπω στην ομαδα των εγκυων σεπτεμβριου-οκτωβριου. δεν εχω ιδεα

412Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:02 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
minubaki έγραψε:KALE TI GINETAI EDW MESA????
egw mpika olo agwnia na dw thn ekseliksh me thn dimitroula k vrika ton kako xamo...
plaka kanete pws olo auto htan mia farsa e???

Δεν ξέρουμε ακόμα. Πάντως ο κακός χαμός είναι γεγονός, σωστά βλέπεις.

413Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:02 am

marilou mou

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Και εγω ηθελα να της γραψω μια παρομοια κατασταση με την δικη της που περασε η κουνιαδα μου (οχι τοσο τραβηγμενη) αλλα κατι δε μου κολλουσε και δεν το εκανα! Παντως αν λεει αληθεια και τα δει τα παραπανω μαλλον θα φρικαρει... Αν ειναι μουφα μαλλον εχει πολυυυυυυυυυυυυ ελευθερο χρονο!!!!!!

414Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:04 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
MariaM έγραψε:

Συμφωνώ

Συμφωνώ

και ξανασυμφωνώ!

Ηρεμία και χαλαρά...

κοριτσια λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα πως μπορω να μπω στην ομαδα των εγκυων σεπτεμβριου-οκτωβριου. δεν εχω ιδεα

http://forum.eimaimama.gr/t4569-topic

415Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:11 am

GEODATOU

GEODATOU
.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ!!!!!!

416Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:13 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Carrie έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ post!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ!
ΤΕΣΠΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ:

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Κ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ Κ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ?Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΛ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΝΩ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ?ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?
ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!Κ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ?ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ?ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΚΤΕΣ!

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.. Δυστυχώς αυτό προσπάθησα να πω και εγώ σε ένα ποστ πιο πάνω,αλλά..

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 21 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ??ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΒΓΑΖΕΙ ΝΥΧΙΑ Κ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ!!Κ ΓΩ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ..ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ???ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ Κ ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΗ??ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΔΕΜΗΤΡΑ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ή ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!

417Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:17 am

alexia-marinos

alexia-marinos
ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...??????

418Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:22 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι online Razz

419Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:24 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
alexia-marinos έγραψε:Nαι,και πριν κανενα μηνα παλι ειχε γραψει καποια αλλη κοπελα για ενα προβλημα που ειχε (δεν θυμαμαι ομως το θεμα scratch scratch -καταραμενη μνημη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 679259 ) και οταν την πηραμε χαμπαρι απλα εξαφανιστηκε..!!!

ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!!ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ Η ΜΝΗΜΗ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΖΕΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΗΡΘΑΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΑΥΤΗ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ!!ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!

420Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:26 am

minubaki

minubaki
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Nαι,και πριν κανενα μηνα παλι ειχε γραψει καποια αλλη κοπελα για ενα προβλημα που ειχε (δεν θυμαμαι ομως το θεμα scratch scratch -καταραμενη μνημη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 679259 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 17 679259 ) και οταν την πηραμε χαμπαρι απλα εξαφανιστηκε..!!!

ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!!ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ Η ΜΝΗΜΗ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΖΕΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΗΡΘΑΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΑΥΤΗ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ!!ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!

e den to pisteuw...!!!
ti einai auta? eimaste sovaroi?

421Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:26 am

cassiani

cassiani
μπηκα και ειδα τα ποστ της κοπελας και ειδα πως ειναι πολλα που εχει ανοιξει η ιδια και αλλα που εχει απαντησει.δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος θα εκανε ολη αυτην την διαδικασια ειναι τρομερο.εγω απλα πιστευω πως η δημητρα ειναι απλα λιγο ανωριμη και δεν μπορει να διαχειριστει το θεμα.ομως αν θελει να γινει μανα οπως λεει πρεπει να σοβαρευτει και να παρει τις αποφασεις της γιατι το παιδι οπως εχω ξαναπει δεν ειναι παιχνιδι που θα μπορουμε αργοτερα να το αφησουμε στην ακρη.μην καταστρεψει μια ζωη που καλα καλα δεν εχει ξεκινησει.

422Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:27 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

Ναι το είχα διαβάσει και εγώ αυτο το ποστ!!!!!1

423Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

Κορίτσια, σε αυτό το θέμα είχε σχολιάσει και η ίδια η Δήμητρα τότε. Είδα όλα τα ποστ της σε όλα τα θέματα που έχει σχολιάσει από την αρχή και με βάση κάποια πράγματα που έχει γράψει συμπεραίνω ότι μάλλον δεν μας κοροϊδεύει... δυστυχώς...

424Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:38 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θυμαμαι και γω αυτο για καποιο λογο δεν ειχα σχολιασει καν.
μουφα ητανε κοριτσια?
ε ρε κατι περιπτωσαρες Laughing

425Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 2:41 am

alexia-marinos

alexia-marinos
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

Ναι,ναι αυτη την ιστορια!!!!! Και μετα μου λετε να μην ειμαι δυσπιστη....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις