Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 43]

701Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:57 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μαμά σου ακόμα κλαίει; Δεν στέρεψε ακόμα; Ο μπαμπάς το έχει δέσει ότι θα πας την Τρίτη και είναι ήρεμος να φανταστώ; Καλά για τον φίλο σου δεν ρωτάω. Τα τρία κακά της μοίρας σου...

702Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:58 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Γεια σου Δήμητρα! Πως είναι τα πράγματα σήμερα; Πονάς ακόμα;
ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

703Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:58 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
elenamg1978 έγραψε:Dhmhtra mou,Kalhmera!
pws eisai shmaira koritsi mou?elpizw na tsipnise kala.....
exeis akoma ponos?emetous?
eimai dipla sou kai se skeftwme!!!
filia polla....
tha deis ola tha pane kala!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 29 417472
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ Smile
ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΧΥΜΟΥΣ :/ ΝΑΙ Κ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!!!

δημητρουλα ολες σε σκεφτομαστε..πως εισαι κουκλα μου?

704Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:59 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Η μαμά σου ακόμα κλαίει; Δεν στέρεψε ακόμα; Ο μπαμπάς το έχει δέσει ότι θα πας την Τρίτη και είναι ήρεμος να φανταστώ; Καλά για τον φίλο σου δεν ρωτάω. Τα τρία κακά της μοίρας σου...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΔΙΑΚΕΚΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ! ΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΙΔΙΑ. ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ 'ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ'

705Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:59 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Smile
Κ ΓΩ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥSmile))

706Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:59 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα τί λες να κάνεισ βρε Δήμητρα? Μένεις ακόμη με τους γονείς να υποθέσω? Τον γιατρό τον πληρώνεις ή είναι με το ταμείο?

707Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:01 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
MariaM έγραψε:Η μαμά σου ακόμα κλαίει; Δεν στέρεψε ακόμα; Ο μπαμπάς το έχει δέσει ότι θα πας την Τρίτη και είναι ήρεμος να φανταστώ; Καλά για τον φίλο σου δεν ρωτάω. Τα τρία κακά της μοίρας σου...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΔΙΑΚΕΚΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ! ΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΙΔΙΑ. ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ 'ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ'

Καταλαβαίνω καλέ ότι τρέχεις να τα διαβάσεις όλα. Σκέψου και εσύ πως "θα τους περάσει". Wink Περιμένω να διαβάσεις και τα υπόλοιπα και να μας πεις αν έχεις κανένα νέο.

708Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:02 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:χαμος στο ισιωμα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 29 837218

αχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου βρε Σωτηρία!

ρε παιδιά? έλεος πια! υπάρχει λόγος να βριζόμαστε μεταξύ μας? και εγώ μπορώ να βρίσω σαν νταλικέρης άνετα, αλλά δεν μου φταίτε σε κάτι για να το κάνω, είπαμε, αν η κοπέλα περνάει τέτοιο λούκι μακάρι να πάνε όλα κατευχήν και σκεφτείτε πώς θα αισθάνεται να έχει και εμάς από πάνω να την βρίζουμε! αν πάλι είπαμε είναι ψέμα, δεν πειράζει, μα πια, σιγά το πράγμα!

Δημητρούλα εσύ ξέρεις πώς έχουν τα πράγματα, και αν όντως είναι όπως τα λες, κάνε ότι καλύτερο για σένα και το παιδί ΣΟΥ!

μην ξεκατινιάζεστε καλέ άλλο φτάνει! Laughing

χεχεχεεχ γεια σου Μαρακι τσαχπινα!
καλημερες γενικως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 29 688264 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 29 688264 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 29 688264
Δημητρουλα καλως το, χαχαχ η Δημητρα θα τα εχει παιξει απ τα ποστ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 29 4872

709Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:02 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Τώρα τί λες να κάνεισ βρε Δήμητρα? Μένεις ακόμη με τους γονείς να υποθέσω? Τον γιατρό τον πληρώνεις ή είναι με το ταμείο?
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..

710Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:03 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙ Smile))
ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΟΚ, ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Wink

711Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:05 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
mamamatina έγραψε:Τώρα τί λες να κάνεισ βρε Δήμητρα? Μένεις ακόμη με τους γονείς να υποθέσω? Τον γιατρό τον πληρώνεις ή είναι με το ταμείο?
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..

Εκτός από τη λύση πες της να σου δώσει και κανα φράγκο!!! Πόσο αν επιτρέπεται δίνεις επίσκεψη? Στο ιατρείο του πας? Καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις από τώρα για το οικονομικό.

712Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:06 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:

μακαρι κουκλα μου.παντως εισαι τυχερη που εχεις ικα γιατι τα παιρνεις απο το ταμειο σου.εχω και εγω ικα και ξερω.βιταμινες παιρνεις?

713Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:08 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα είδα και το μηνυμα. Ναι, ό,τι θες εδώ είμαι εγώ.

714Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:11 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και κάτι άλλο τώρα που το σκέφτομαι. Ο λεγάμενος αφού αποφάσησες ότι κρατάς το μωρό θα το αναγνωρίσει?
Επειδή χάνω λάδια λιγάκι σε ποιά εβδομάδα είσαι?

715Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:14 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Και κάτι άλλο τώρα που το σκέφτομαι. Ο λεγάμενος αφού αποφάσησες ότι κρατάς το μωρό θα το αναγνωρίσει?
ΣΤΗ 10Η.
Ο 'ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ'.. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...

716Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:14 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπήκα και γω τώρα να διαβάσω τα νέα της Δήμητρας και έπεσα πανω σε ένα σωρό άσχετα θέματα, σελίδες ολόκληρες. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλες τις κοπέλες αν μπορούν να μένουν στο θέμα του συγκεκριμένου ποστ και ό,τι άλλο πρόβλημα υπάρχει να ανοιχτεί ένα καινούργιο για να παραθέσουμε όσες θέλουμε τη γνώμη μας για το πως να μιλάμε και για το άν κάθε ιστορία είναι αληθινή.
προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αυτή την ώρα όλα αυτά και κάθομαι και διαβάζω τόσες σελίδες χωρίς να έχουν σχέση με το θέμα της Δήμητρας.
δεν θέλω να προσβάλω καμιά κοπέλα, απλά με ενοχλεί που έχουμε βγει τόσο εκτός θέματος.

717Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:15 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη 25 έγραψε:
dimitrouline έγραψε:

μακαρι κουκλα μου.παντως εισαι τυχερη που εχεις ικα γιατι τα παιρνεις απο το ταμειο σου.εχω και εγω ικα και ξερω.βιταμινες παιρνεις?
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ Κ ΓΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, Κ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.
ΑΠΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΜΟΝΟ,ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

718Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:17 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrouline έγραψε:
mamamatina έγραψε:Και κάτι άλλο τώρα που το σκέφτομαι. Ο λεγάμενος αφού αποφάσησες ότι κρατάς το μωρό θα το αναγνωρίσει?
ΣΤΗ 10Η.
Ο 'ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ'.. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...

Δήμητρα όταν καταλάβει πως δεν έχεισ σκοπό να το ρίξεις θα λυγίσει. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που οι άντρες εξαφανίστηκαν ένα διάστημα μέχρι να συνηθίσουν την ιδέα, αλλά μετά από τύψεις όλοι γυρνάν πίσω. το θέμα είναι εσύ μετά πως θα νιώθεις για αυτόν.

719Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:19 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασικα οχι απο τυψεις...
εδω καλα καλα δεν το περνουμε χαμπαρι εμεις... κατσε να μεγαλωσει λιγο η κοιλια, να κλωτσησει, να μαθει το φυλο, με τα 4 θα γυρισει Wink

720Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:19 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
ΣΤΗ 10Η.

Δήμητρα όταν καταλάβει πως δεν έχεισ σκοπό να το ρίξεις θα λυγίσει. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που οι άντρες εξαφανίστηκαν ένα διάστημα μέχρι να συνηθίσουν την ιδέα, αλλά μετά από τύψεις όλοι γυρνάν πίσω. το θέμα είναι εσύ μετά πως θα νιώθεις για αυτόν.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ... ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ....

721Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:19 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:βασικα οχι απο τυψεις...
εδω καλα καλα δεν το περνουμε χαμπαρι εμεις... κατσε να μεγαλωσει λιγο η κοιλια, να κλωτσησει, να μαθει το φυλο, με τα 4 θα γυρισει Wink
ΧΑΧΑΧΧΑ Smile)

722Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:21 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΗ 10Η.
Ο 'ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ'.. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...[/quote]

Άσε τι λέει αυτός. Εσύ όπως και να χει θα το κρατήσεις το μωράκι κι ας μη θέλει! Μετά θα το αναγνωρίσει ή θα κάνει την πάπια?

723Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:23 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα ο γιατρός μου είχε δώσει αρχικά μόνο φολλικό οξύ μετά την αυχενθική στην 12-13 περίπου μου έδωσε σίδηρο και ασβέστιο και μαγνήσιο επεδή είχα έλλειψη αν δεν κάνεις αιματολογικές δεν μπορεί ο γιατρός να σου δίνει οτιδήποτε απλά το φιλικό οξύθ το παίρνεις ακόμα και αν θέλεις να μείνεις έγκυος επειδ'η οι περισσότερες γυναίκες έχουμε έλλειψη.Να ξέρεις αυτά χορηγούντα με συνατγογραφημένη συνατγή και δνε πληρ'ωνεις τίποτα εκτός και αν έχει ιδιώτη γιατρό ο οποίος σου δίνει άλλα όχι αυτά που είναι συμβεβλημένα με το ΙΚΑ το φολλικό οξύ εγω και το σίδηρο ήταν διαφορετικό απο αυτό που έδειναν .

724Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:24 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:ΣΤΗ 10Η.

Άσε τι λέει αυτός. Εσύ όπως και να χει θα το κρατήσεις το μωράκι κι ας μη θέλει! Μετά θα το αναγνωρίσει ή θα κάνει την πάπια?[/quote]
ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.. ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

725Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 4:25 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
dimitrouline έγραψε:
ΣΤΗ 10Η.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ... ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ....

Καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι όμως επειδή αυτή την στιγμή δεν είναι στην ζωή σου ενεργά πάρε αυτό ως δεδομένο. Αν αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον και θεωρείς πως η αλλαγή είναι θετική (μονο εσύ μπορείς να το κρίνεις) θα πράξεις ανάλογα. Όμως προς το παρρόν πάρε σαν δεδομένα ότι προχωράτε εσύ και το μωρό χωρίς αυτόν. Σου το λέω για να μην ελπίζεις και απογοητευτείς και άλλο. Επικεντρώσου στο μωράκι και στο τι θα κάνετε τα 2 σας προς το παρρόν. Μακάρι η γιαγιά να ανοίξει την αγκαλιά της και να σε βοηθήσει. Θα είναι σημαντικο να έχεις έναν δικό σου με το μέρος σου. Και εν ανάγκη αν δεις τα σκούρα, κάνε το βούκινο στο σόι. Κάποιοι θα είναι εναντίον σου και κάποιοι υπέρ σου, λογικά. Και αυτό που φοβούνται οι γονείς σου το "να μην το μάθει ο κόσμος" δεν θα ισχύει πια... Δεν είναι ντροπή το παιδί.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις