Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

676Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 11:52 pm

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MariaM έγραψε:
spapastamou έγραψε:

akrivws ayto koritsia kali kardia....ti eixame ti xasama...???makari na itan psemata ola ayta kai kanenas an8rwpos na min ypefere toso....alla i zwi einai skliri dystyxws....kai to na symparasta8eis s'ena koritsi mono tou,akoma kai psemata na leei,se kanei na ais8anesai kalyteros an8rwpos....kai eleos kapoia stigmi mporei na symvei kai sta paidia mas kati tetoio..kai enta3ei 3eroume oti yparxei kakia megali ston kosmo,alla eilikrina apo mamades,den perimena na dw tetoia antimetwpisi s'ena koritsi mono tou....

Καταλαβαίνω ότι αυτό γίνεται όχι από κακια αλλά επειδή δεν την πιστεύουν. Αλλά δεν αφήνουν και σε εμάς που την πιστεύουμε να την στηρίξουμε, αυτό δεν μου αρέσει εμένα.

nai exeis dikio...den 3erw an akoustike kapws ayto pou eipa...den ennoousa pws oi sygkekrimenes kopeles einai kakes pros 8eou...me ton grapto logo mporeis na pare3igi8eis poly eykola(gi'ayto to tonizw)...apla den perimena tetoia antimetwpisi apo mamades....kai symfwnw kalo 8a itan opoios den pisteyei kai den 8elei na symparasta8ei stin dimitra,alla anti8etws 8elei na tis dialysei tin psyxologia,na min mpainei kan sto 8ema tis...den yparxei logos....

677Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 11:55 pm

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
grammatiki έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Κ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ it's ok!!ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΕΓΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑ!

πες τα ρε κοριτσακι γιατι ξαφνικα ολες εγιναν καλογριες που τους πειραζει η βωμολοχια αλλα δεν τους πειραζει το δουλεμα.τεσπα ο καθενας κανει οτι πιστευει και οτι νομιζει και καποια στιγμη στο μελλον θα φανει η αληθεια.τοτε να δουμε τι θα λενε....

Θα σου απαντήσω τι θα λέμε. Ξέρω από τώρα τι θα πω. Καλή καρδιά! Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο; Είναι νομίζω μεγαλύτερο το δικό σου ρίσκο από το δικό μου. Γιατί αν αποδειχθεί ότι η κοπέλα λεει αλήθεια, η επίθεση που γίνεται τώρα είναι χειρότερη γιατί έχει μόνο εμάς προς το παρρόν.

Δεν θέλουμε να μας σώσετε! Καταλάβετέ το επιτέλους! Βλέπετε κανένα λόγο να τσακωνόμαστε; Από την στιγμή που δεν συμφωνούμε, δνε θα συμφωνήσουμε. Σταματήστε να προσπαθείτε γιατί δεν το κάνετε για καλό μας. Εγώ προσωπικά, και σε άλλα θέματα όταν κάποιος βρίζει του την λέω.

Γειά στο στόμα σου Μαρία! Καλήμέρααααα

678Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 11:56 pm

minubaki

minubaki
kalimera k apo mena koritsia...
egw den mporw na katalavw giati na ginetai olo auto twra... anoixthke ena thema apo th dhm polu euaisthito pisteuw... kapoies to pisteuoume kapoies alles pali oxi... oses theloume thn stirizoume oses pali oxi... ok mexri edw... auto pou den mporw na katalavw einai giati na arxisoume na trwgomaste anametaksu mas...
stirizoume h den stirizoume thn kopela APLA... apo ekei k pera as mhn to travame to sxoini allo ektos thematos gia to pws milise h kathemeia...kai den to lew gia 1-2 atoma sugkekrimena edw mesa,to lew gia oles mas... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 215994

679Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 11:58 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακομα και αυτες που δεν πιστευουν την ιστορια με το να βριζετε πεφτετε στην παγιδα, τα trols οπως αποκαλουνται αυτο
εχουν στοχο εκτος απο το να ασχολουνται ολοι με το θεμα τους να κανουν μπαχαλο ολο το φορουμ και να τσακωθουν τα μελη, γενικα να υπαρξει μια αναμπουμπουλα, οποτε με ολο αυτο που εχει γινει στο ολο θεμα αν υποθεσουμε οτι η ιστορια δεν ειναι αληθινη τις κανετε την χαρη να δημιουρηθει ολη αυτη η αναμπουμπουλα σε ολο το φορουμ εγω μονο αυτο εχω να πω.

680Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 12:03 am

GEODATOU

GEODATOU
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ.ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ.

681Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 12:12 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια αρκετά το αναλύσαμε νομίζω. Εγώ θα περιμένω νέα από την Δήμητρα.

682Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 12:15 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
MariaM έγραψε:Κορίτσια αρκετά το αναλύσαμε νομίζω. Εγώ θα περιμένω νέα από την Δήμητρα.

Κ ΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ..ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

683Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 12:26 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
grammatiki έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Κ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ it's ok!!ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΕΓΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑ!

πες τα ρε κοριτσακι γιατι ξαφνικα ολες εγιναν καλογριες που τους πειραζει η βωμολοχια αλλα δεν τους πειραζει το δουλεμα.τεσπα ο καθενας κανει οτι πιστευει και οτι νομιζει και καποια στιγμη στο μελλον θα φανει η αληθεια.τοτε να δουμε τι θα λενε....

Θα σου απαντήσω τι θα λέμε. Ξέρω από τώρα τι θα πω. Καλή καρδιά! Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο; Είναι νομίζω μεγαλύτερο το δικό σου ρίσκο από το δικό μου. Γιατί αν αποδειχθεί ότι η κοπέλα λεει αλήθεια, η επίθεση που γίνεται τώρα είναι χειρότερη γιατί έχει μόνο εμάς προς το παρρόν.

Δεν θέλουμε να μας σώσετε! Καταλάβετέ το επιτέλους! Βλέπετε κανένα λόγο να τσακωνόμαστε; Από την στιγμή που δεν συμφωνούμε, δνε θα συμφωνήσουμε. Σταματήστε να προσπαθείτε γιατί δεν το κάνετε για καλό μας. Εγώ προσωπικά, και σε άλλα θέματα όταν κάποιος βρίζει του την λέω.

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΣΩΣΩ"!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ!
ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΩ!ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ!ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΑΠΑΞΙΩ!
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ post ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ!
ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ post ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ!

Anyway...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!

ΣΕ ΦΙΛΩ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472

684Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 12:28 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νάταλι-Μαρία έληξε το θέμα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472

685Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 12:30 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Νάταλι-Μαρία έληξε το θέμα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 !!!!!

686Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 1:47 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

grammatiki έγραψε:πιστεψε με δεν εχω καμια επιθυμια να σωσω καμια σας.ο καθενας ξαναλεω κανει οτι θελει.τωρα οσο για το ρισκο δικο μου ειναι και το παιρνω.

Ειμαι σε αυτο το φορουμ απο την πρωτη μερα που ανοιξε! Εχω κανει αληθινες σχεσεις εδω μεσα...Πρωτη φορα ντρεπομαι!Κριμα πραγματικα!

687Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 1:48 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να΄σαι καλα κοπελα μου σε ευχαριστω πολυ και εγω σε αγαπω.

688Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:10 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
MariaM έγραψε:Νάταλι-Μαρία έληξε το θέμα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 35468 !!!!!
Λόγω τρεξίματος τώρα μπήκα μέσα . Λοιπόν η αντιδράση μου δεν είναι για το αν πιστεύεις την ιστορία η όχι είναι δικαίωμα σου και σου ξαναλέω υπάρχουν ιστορίες που ούτε εγω της έχω πιστέψει . Διαφωνώ με τη βρομολοχία δεν είναι θέμα ηθικής προσωπικά δεν έχω δει να αναφέρουν τέτοιες φράσεις για τις πεθερές (παρόλο που σε κάποιες αξίζουν) αλλά να σου πω και κάτι :άλλο να μιλάς έτσι γα κάποιο άτομο που ξέρεις και σε έχει πειράξει και άλλο να επιτήθεσαι με αυτό το τρόπο σε μια ξένη .Αν δείς τους όρους του site και ΄χι μόνο εδω είναι απο τους βασικούς κανόνες .Είναι άσχημο να εκφράζεσαι έτσι είσαι γυναίκα όχι νταλικέρης αν βέβαια εσένα στο κύκλο σου επιτρέπετε καλά κάνεις και το κάνεις αλλά εδω είναι ένα δημόσιο φόρουμ μπαίνουν απο 18 - 60 μπορεί και παραπάνω.Αυτά ήθελα να σου πω απο εκεί και πέρα πιστεύω να με κατάλαβες

689Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:16 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

____________δεν είμαι καλόγρια κομμώτρια είμαι .....
αν η ιστορία είναι μούφα εχω να πω μόνο το εξής :μαγκιά της !αφου τα κατάφερε και θα πιω και ένα ποτηράκι μπύρα να πω στην :υγειά του κοροίδο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 525820 :

690Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:19 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα για τις βρισιες το εχα γραψει στην προσωπικη μου ζωη βριζω σαν νταλικιερης και ολοι γνωστοι φιλοι δεν εχουν προβλημα αλλα εδω ειναι αλλο και οταν ξεκινησα να μιλαω στο ιντερνετ ο αντρας μου που ειχε πειρα μου ειπε οτι δεν θα γραφεις καεφαλαια και δεν θα βριζεις αυτοι ειναι κανονες σε ολα τα blogs.

http://www.worldjamboree.gr

691Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:33 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο κοριτσια ειστε ολες σωστες και καλοι ανθρωποι πολυ χαιρομαι για εσας.

692Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:34 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμος στο ισιωμα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 837218

693Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:47 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:μπραβο κοριτσια ειστε ολες σωστες και καλοι ανθρωποι πολυ χαιρομαι για εσας.

Ευχαριστουμε!Το ιδιο επιθυμούμε και για εσενα.....

694Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:49 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη 25 έγραψε:
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
Vivian έγραψε:Πριν απο λιγο διαβαζα ενα παραμυθι στον γιο μου και αποκοιμήθηκε... Βλεποντας τον σε σκεφτομουν και ελεγα οτι το περνας ολο αυτο μονη σου και πραγματικα εισαι δυνατη... Εγω δεν θα τα καταφερνα αν δεν ειχα τον αντρουλη μου...

Πιστευω μονο στο καλο και στην αθωωτητα των ανθρώπων και εσενα σε πιστεψα απο την αρχη.... Χαιδεψε την κοιλιτσα σου και ολα θα πανε καλα! Σε φιλω..
με συγκίνησες πρωί πρωί... καλημέρα Δημητρούλα κορίτσι μου δεν θέλω να νιώθεις μόνη δεν είναι το ίδιο σαν να έχεις τον άνθρωπο σου οι την οικογένεια σου άλλα θα κάνουμε και ιδικά εγώ ότι μπορώ για να σε βοηθήσω και να μην αισθανθείς ποτέ μόνη....πρέπει να πάω για δουλειά τα λέμε το απογευματάκι φιλάκια

δημητρουλα καλημερα σκεφτομουν ολο το βραδυ την ιστορια σου και το οτι ημουν μια απο τις κοπελες που σε αμφισβητησα.πραγματικα ενιωσα τοσο ασχημα και θελω να σου ζητησω ειλικρινα συγνωμη..ειμαι εγκυος εχω περασει μια παρομοια κατασταση με τους δικους μου οχι με τον αντρα μου το τονιζω και επρεπε εγω τουλαχιστον να σε καταλαβω.εκει που νευριασα μαζι σου ηταν οτι δεν μπορουσες να τπερασπιστεις τον εαυτο σου και το παιδι σου μπροστα στους γονεις σου.και για αυτο ειχα αυτη την σταση..αφου πηρες την σωστη αποφαση ομως μπραβο σου.οσο αντιθετοι και να ειναι οι αλλοι με την αποφαση σου εσυ μην το βαζεις κατω..και σε λιγους μηνες θα καταλαβεις τι ειναι η πραγματικη αγαπη γιατι θα κρατας στα χερια σου το μικρο σου ανθρωπακι που ποτε δεν θα σε κρινει για τις αποφασεις σου και θα ειναι η μεγαλυτερη χαρα στην ζωη σου.ελπιζω να παρεις δυναμη απο αυτα που σου εγραψα και να συνεχισεις να εισαι δυνατη Very Happy Very Happy Very Happy
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ Smile

695Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:50 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spapastamou έγραψε:
MariaM έγραψε:Kαλημέρα Δημητρούλα! Πώς κοιμήθηκες; Έχεις ακόμα πόνους;

ΥΓ: Μπράβο σε εκείνους που έχουν τη δύναμη να ζητήσουν συγνώμη! I love you

kalimera dimitroula k se ola ta koritsia....symfwnw apolyta...!!!mpravo se ekeinous pou exoun to 8arros kai tin dynami na zitisoun syggnwmi.... Very Happy
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ Smile

696Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:51 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Δήμητρα! Πως είναι τα πράγματα σήμερα; Πονάς ακόμα;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Παρ Ιουν 10, 2011 3:52 am, 1 φορά

697Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:52 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenamg1978 έγραψε:Dhmhtra mou,Kalhmera!
pws eisai shmaira koritsi mou?elpizw na tsipnise kala.....
exeis akoma ponos?emetous?
eimai dipla sou kai se skeftwme!!!
filia polla....
tha deis ola tha pane kala!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 417472
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ Smile
ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΧΥΜΟΥΣ :/ ΝΑΙ Κ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!!!

698Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:53 am

cassiani

cassiani
tattooed_snowhite έγραψε:χαμος στο ισιωμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
xamos den les tipota!!! Shocked

699Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:56 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:χαμος στο ισιωμα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 28 837218

αχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου βρε Σωτηρία!

ρε παιδιά? έλεος πια! υπάρχει λόγος να βριζόμαστε μεταξύ μας? και εγώ μπορώ να βρίσω σαν νταλικέρης άνετα, αλλά δεν μου φταίτε σε κάτι για να το κάνω, είπαμε, αν η κοπέλα περνάει τέτοιο λούκι μακάρι να πάνε όλα κατευχήν και σκεφτείτε πώς θα αισθάνεται να έχει και εμάς από πάνω να την βρίζουμε! αν πάλι είπαμε είναι ψέμα, δεν πειράζει, μα πια, σιγά το πράγμα!

Δημητρούλα εσύ ξέρεις πώς έχουν τα πράγματα, και αν όντως είναι όπως τα λες, κάνε ότι καλύτερο για σένα και το παιδί ΣΟΥ!

μην ξεκατινιάζεστε καλέ άλλο φτάνει! Laughing

700Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Παρ Ιουν 10, 2011 3:57 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
grammatiki έγραψε:μπραβο κοριτσια ειστε ολες σωστες και καλοι ανθρωποι πολυ χαιρομαι για εσας.

Ευχαριστουμε!Το ιδιο επιθυμούμε και για εσενα.....

κοριτσια τι κανετε?και εγω πριν λιγο μπηκα.θελω να πω στην γραματικι με ολο το σεβασμο διοτι εγω απο την στιγμη που δεν ξερω καποιον τον σεβομαι οτι καμια απο εμας δεν ειναι καλογρια απλα εχουμε ολες δικη μας αποψη και την υποστηριζουμε οπως κανεισ και εσυ.το οτι δεν συμφωνουμε δεν μας δινει το δικαιωμα να σε στολιζουμε με κοσμιτικα τυπου "ολες το παιζουν καλογριες" οπως εκανες εσυ.δεν σου κανω την εξυπνη σε καμια περιπτωση απλα την γνωμη μου ειπα.καλα κανεις και δεν συμφωνεις αλλα ως εκει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις