Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 43]

851Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 5:02 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αnna1975 έγραψε:
MariaM έγραψε:
βανια έγραψε:θα συμφωνήσω να πας Δημητρούλα πριν στο γιατρό η να τον άρεις τηλ. και να του εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει μην πας στο προκαθορισσμένο ραντεβού που σου έχουν κλείσει κάνε τις δικές σου κινήσεις

Νομίζω Βάνια μου ότι η Δήμητρα είχε πει αν θυμάμαι καλά (γιατί για να ψαξω να βρω το συγκεκριμένο ποστ είναι αδύνατο πλέων,χαχχαχα) ότι ενώ ο μπαμπάς της έκλεισε ραντεβού την Τρίτη εκείνη δεν θα πήγαινε αλλά έχει κλείσει δικό της ραντεβού την Πέμπτη. Ο γιατρός είναι ο ιδιος, απλά δεν ξέρει εκείνος τις προθέσεις της Δήμητρας επειδή ο μπαμπάς της του είπε ότι τάχα συμφωνεί να κάνει έκτρωση.

πρεπει ο γιατρος να καταλαβει οτι η δημητρα δεν θελει να ριξει το παιδι της και παψει να επεμβαινει ο πατερας της ,μακαρι να πανε ολα καλα

ΒΑΣΙΚΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Η ΔΗΜΗΤΡΑ.

852Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 5:07 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MAROULOU έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:
MariaM έγραψε:
βανια έγραψε:θα συμφωνήσω να πας Δημητρούλα πριν στο γιατρό η να τον άρεις τηλ. και να του εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει μην πας στο προκαθορισσμένο ραντεβού που σου έχουν κλείσει κάνε τις δικές σου κινήσεις

Νομίζω Βάνια μου ότι η Δήμητρα είχε πει αν θυμάμαι καλά (γιατί για να ψαξω να βρω το συγκεκριμένο ποστ είναι αδύνατο πλέων,χαχχαχα) ότι ενώ ο μπαμπάς της έκλεισε ραντεβού την Τρίτη εκείνη δεν θα πήγαινε αλλά έχει κλείσει δικό της ραντεβού την Πέμπτη. Ο γιατρός είναι ο ιδιος, απλά δεν ξέρει εκείνος τις προθέσεις της Δήμητρας επειδή ο μπαμπάς της του είπε ότι τάχα συμφωνεί να κάνει έκτρωση.

πρεπει ο γιατρος να καταλαβει οτι η δημητρα δεν θελει να ριξει το παιδι της και παψει να επεμβαινει ο πατερας της ,μακαρι να πανε ολα καλα

ΒΑΣΙΚΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Η ΔΗΜΗΤΡΑ.

ma den mporoun na kanoun tipota para thn thelish ths dimitras... an den sumfwnisei k i idia o pateras ths den mporei na ths kanei tipota oswn afora to mwro...
epikoinenise me kamia sas h dimitra? eixame kana neo?

853Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 5:11 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
minubaki έγραψε:
MAROULOU έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:
MariaM έγραψε:

ma den mporoun na kanoun tipota para thn thelish ths dimitras... an den sumfwnisei k i idia o pateras ths den mporei na ths kanei tipota oswn afora to mwro...
epikoinenise me kamia sas h dimitra? eixame kana neo?

Θα πήγαινε στην γιαγιά της να της πει το νέο... Δεν ξέρω αν τώρα είναι ήδη εκεί.

854Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 5:17 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ!ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!
ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΥ!!ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!

855Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 5:17 am

minubaki

minubaki
Θα πήγαινε στην γιαγιά της να της πει το νέο... Δεν ξέρω αν τώρα είναι ήδη εκεί.

ax nai swsta...
elpizw ekei na vrei ena stirigma k na parei ligo ta panw ths...na exei k kapoiwn diko ths me to meros ths!!!

856Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 5:45 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα καλά ρε και αυτή η μάνα της να μην είναι κοντά στο παιδί της; τι πράγματα είναι αυτά πόσο εγωισμός πια και να σας πω ρε κορίτσια αν αυτοί που λέγονται γονείς φέρονται έτσι τότε ακόμα και ο φίλος βλέπει το όλο κλίμα και σου λεει μια χαρά δνε έχει ανθρωπους με το μέρος της ΄ρα θα το ρίξει αν την βοηθούσε έστω αυτός . Θυμάμαι στη σχολή είχα μια κοπέλα πιο μικρή ήταν 17 και ήταν έγκυος το είπε στη μητέρα της και εκείνη την αγκαλιάσε και της είπε θα κάνουμε μαζί ότι θέλεις εσυ αν εσυ θέλεις να το κρατήσεις θα είμαι δίπλα σου αν όχι πάλι θα σε στηρίξω και τελικά δνε το κράτησε αλλά η μάνα της την είχε πάει στο νοσοκομείο για την έκτρωση και σε αυτό μέσα ήταν ενημερωμένος και ο πατέρας της ο οποίος ήταν κοντά στο παιδί του χωρίς να κάνει κριτική και να το παίξει ο άντρας του σπιτιού. Δίπλα καιτο παλικάρι που είχαν δεσμό. Αυτη τη στιγμή είναι 25και έχει ένα γιο και είναι ευτυχισμένη

857Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 5:52 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:μα καλά ρε και αυτή η μάνα της να μην είναι κοντά στο παιδί της; τι πράγματα είναι αυτά πόσο εγωισμός πια και να σας πω ρε κορίτσια αν αυτοί που λέγονται γονείς φέρονται έτσι τότε ακόμα και ο φίλος βλέπει το όλο κλίμα και σου λεει μια χαρά δνε έχει ανθρωπους με το μέρος της ΄ρα θα το ρίξει αν την βοηθούσε έστω αυτός . Θυμάμαι στη σχολή είχα μια κοπέλα πιο μικρή ήταν 17 και ήταν έγκυος το είπε στη μητέρα της και εκείνη την αγκαλιάσε και της είπε θα κάνουμε μαζί ότι θέλεις εσυ αν εσυ θέλεις να το κρατήσεις θα είμαι δίπλα σου αν όχι πάλι θα σε στηρίξω και τελικά δνε το κράτησε αλλά η μάνα της την είχε πάει στο νοσοκομείο για την έκτρωση και σε αυτό μέσα ήταν ενημερωμένος και ο πατέρας της ο οποίος ήταν κοντά στο παιδί του χωρίς να κάνει κριτική και να το παίξει ο άντρας του σπιτιού. Δίπλα καιτο παλικάρι που είχαν δεσμό. Αυτη τη στιγμή είναι 25και έχει ένα γιο και είναι ευτυχισμένη

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ!ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ) ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ Η ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΤΡΩΣΗ!ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΗ?ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.. Shocked Shocked Shocked Shocked ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

858Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 6:13 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ!ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ!
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΥ!!ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

859Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 6:16 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAROULOU έγραψε:
natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

860Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 7:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
MAROULOU έγραψε:

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

Γι' αυτό κορίτσια μου αφού τα έχετε περάσει μπορείτε πιο καλά να στηρίξετε μια κοπέλα που το ζει τώρα. Αν λέει ψέματα δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μπορεί κάποια άλλη κοπέλα στο μέλλον να τα διαβάσει και να βοηθηθεί. Να βρει ένα στήριγμα εδώ μέσα και μπορεί αυτό το στήριγμα να είναι το μόνο που θα έχει αν όλοι είναι εναντίον της. Μπορεί να ακούγομαι μελοδραματική αλλά δεν θα ήθελα να το ζω όλο αυτό... Εσεις ξέρετε πως νιώσατε τότε. Όταν όλοι είναι εναντίον σου ψάχνεις έστω και έναν άγνωστο να σου πει ότι κάνεις το σωστό.

861Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 7:47 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

κορίτσια μου αφού τα έχετε περάσει μπορείτε πιο καλά να στηρίξετε μια κοπέλα που το ζει τώρα. Αν λέει ψέματα δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μπορεί κάποια άλλη κοπέλα στο μέλλον να τα διαβάσει και να βοηθηθεί. Να βρει ένα στήριγμα εδώ μέσα και μπορεί αυτό το στήριγμα να είναι το μόνο που θα έχει αν όλοι είναι εναντίον της. Μπορεί να ακούγομαι μελοδραματική αλλά δεν θα ήθελα να το ζω όλο αυτό... Εσεις ξέρετε πως νιώσατε τότε. Όταν όλοι είναι εναντίον σου ψάχνεις έστω και έναν άγνωστο να σου πει ότι κάνεις το σωστό. [/quote]

συμφωνο απολυτα μαρακι ετσι ειναι σιγουρα καποιος θα παρει απο αυτη την ιστορια και μακαρι και της δημητρας να της οπανε ολα καλα οταν πολεμας κατι μονο κακο του κανεις .κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο

862Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 10:09 am

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Den exoume kanena neo apo thn Dhmhtra?
thee mou elpizw ola kala me thn giagia....
Dhmhtra pesma koritsi mou....!
filakiaaaaaaaa!

863Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 11:04 am

minubaki

minubaki
elenamg1978 έγραψε:Den exoume kanena neo apo thn Dhmhtra?
thee mou elpizw ola kala me thn giagia....
Dhmhtra pesma koritsi mou....!
filakiaaaaaaaa!

tipota k egw mpika me thn elpida oti tha eixame kati neotero ews twra... logika simera einai h mera pou tha pigene sthn giagia ths na ths milisei... euxomai ola kala na iremisei k auth ligo!!! flower

864Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 11:12 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Γι' αυτό κορίτσια μου αφού τα έχετε περάσει μπορείτε πιο καλά να στηρίξετε μια κοπέλα που το ζει τώρα. Αν λέει ψέματα δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μπορεί κάποια άλλη κοπέλα στο μέλλον να τα διαβάσει και να βοηθηθεί. Να βρει ένα στήριγμα εδώ μέσα και μπορεί αυτό το στήριγμα να είναι το μόνο που θα έχει αν όλοι είναι εναντίον της. Μπορεί να ακούγομαι μελοδραματική αλλά δεν θα ήθελα να το ζω όλο αυτό... Εσεις ξέρετε πως νιώσατε τότε. Όταν όλοι είναι εναντίον σου ψάχνεις έστω και έναν άγνωστο να σου πει ότι κάνεις το σωστό.

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!ΦΕΡΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ!
ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!
ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

865Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 11:33 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω την πήρα τηλέφωνο άλλα το έχει κλειστό και τις έστειλα και μήνυμα...τίποτα... περιμένουμε λυπών και θα δείξει

866Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 11:37 am

minubaki

minubaki
AnastasiaKoutsourh έγραψε:εγω την πήρα τηλέφωνο άλλα το έχει κλειστό και τις έστειλα και μήνυμα...τίποτα... περιμένουμε λυπών και θα δείξει

pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale

867Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 11:44 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
..."no news,good news" δεν λενε???Το κακο μαθαινεται γρηγορα αλλωστε,το καλο ποτε δεν ακουγεται...

868Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:01 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrouline έγραψε:"ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΥΡΑΝΝΑΣ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΟΣ. ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΓΝΩΡΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΜΠΩ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ.
ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΚ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΩ (ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΗΤΕ), ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΦΑΣΑΡΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ 'ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ' ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.
(ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΛ ΚΤΛ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ)
ΟΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΓΩ. Κ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ I love you
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 531909
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 804467
δη,ητρουληνη μου τι κανεις ειχα μερες να μπω να μαθω νεα κ ξαφνικα βλεπω ολα αφτα...τι γινεται μν καθεσε ακους καμια μπες κοριτσι μου κ γραψε μας...γτ λεει οτι εσυ ισως λες ψεματα γι αυτην ξερουμε κατι οχι...σ΄αγαπαμε κ μν στεναχωριεσε κ ντροπη της κ αισχος της....κοριτσια σας φιλω της υποληπες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 215994

869Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:02 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:..."no news,good news" δεν λενε???Το κακο μαθαινεται γρηγορα αλλωστε,το καλο ποτε δεν ακουγεται...

Θετική σκέψη, μ' αρέσεις...

870Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:03 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΟΣ. ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΓΝΩΡΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΜΠΩ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΩ (ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΗΤΕ), ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΦΑΣΑΡΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ 'ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ' ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.
δη,ητρουληνη μου τι κανεις ειχα μερες να μπω να μαθω νεα κ ξαφνικα βλεπω ολα αφτα...τι γινεται μν καθεσε ακους καμια μπες κοριτσι μου κ γραψε μας...γτ λεει οτι εσυ ισως λες ψεματα γι αυτην ξερουμε κατι οχι...σ΄αγαπαμε κ μν στεναχωριεσε κ ντροπη της κ αισχος της....κοριτσια σας φιλω της υποληπες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 215994 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 215994

Μαρινάκι γεια σου! Παρεξήγηση ήταν και τελικά λύθηκε το θέμα! Very Happy Very Happy Very Happy

871Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:05 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
tatijana έγραψε:..."no news,good news" δεν λενε???Το κακο μαθαινεται γρηγορα αλλωστε,το καλο ποτε δεν ακουγεται...

Θετική σκέψη, μ' αρέσεις...

ΠΑΝΤΑ θετικες σκεψεις... Razz

872Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:08 pm

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μήπως έμεινε να κοιμηθεί στη γιαγιά της;

873Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:18 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MAROULOU έγραψε:μήπως έμεινε να κοιμηθεί στη γιαγιά της;

Μακάρι, μακάρι, μακάρι! Μήπως δεν πήρε και τον φορτιστή της και έκλεισε το κινητό από μπαταρία; Πιθανόν...

874Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:24 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:

Μαρινάκι γεια σου! Παρεξήγηση ήταν και τελικά λύθηκε το θέμα! Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 35 417472

875Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Σαβ Ιουν 11, 2011 12:39 pm

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:
MAROULOU έγραψε:μήπως έμεινε να κοιμηθεί στη γιαγιά της;

Μακάρι, μακάρι, μακάρι! Μήπως δεν πήρε και τον φορτιστή της και έκλεισε το κινητό από μπαταρία; Πιθανόν...

μπορεί να το κλείνει για να μην την ενοχλεί ο φίλος της ή οι δικοί της. είναι και σε δύσκολη κατάσταση τώρα. θα κάνουμε υπομονή. ελπίζω μόνο να μην πήρε την απόφαση να μην ξαναμπεί.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις