Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 43]

476Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:49 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Εχω διαβασει το θεμα απο την αρχη ομως επειδη ειμαι και εγω εγκυουλα και μαλιστα στις αρχες αισθανομουν αβολα και στεναχωριομουν και δεν απαντησα ποτε απλα παρακολουθουσα την εξέλιξη!!

Κοριτσια μην ειστε τοσο καχυποπτες... Αυτη η μικρη μερες τωρα απανταει σε ολες και σε ολες τις ερωτησεις σας!! Ουτε εξαφανιστηκε ουτε τιποτα!! Θα ειναι αδικο για εκεινη εαν ειναι αληθεια (πραγμα που πιστευω) να διαβασει ολα αυτα!!! Θα ειναι η χαριστική βολη!!!
έχεις δίκιο μακάρι να βγούμε ψεύτρες μακάριιιι

477Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:50 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Εχω διαβασει το θεμα απο την αρχη ομως επειδη ειμαι και εγω εγκυουλα και μαλιστα στις αρχες αισθανομουν αβολα και στεναχωριομουν και δεν απαντησα ποτε απλα παρακολουθουσα την εξέλιξη!!

Κοριτσια μην ειστε τοσο καχυποπτες... Αυτη η μικρη μερες τωρα απανταει σε ολες και σε ολες τις ερωτησεις σας!! Ουτε εξαφανιστηκε ουτε τιποτα!! Θα ειναι αδικο για εκεινη εαν ειναι αληθεια (πραγμα που πιστευω) να διαβασει ολα αυτα!!! Θα ειναι η χαριστική βολη!!!

Βιβιανάκι μου γλυκό το σκέφτηκα και εγώ αυτό που λες, αλλά πιο περίεργο από όλα ξέρεις τι μου φαίνεται? ότι ενώ απάνταγε σε όλες, από την στιγμή που βγήκε ότι μπορεί να είναι και μούφα η ιστορία, έχει εξαφανιστεί τελείως!

478Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:51 am

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βίβιαν έχεις 2 υπέροχα παιδάκια!
Να τα χαίρεσαι και με το καλό το 3ο!
Είναι κουκλάκια!

479Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:52 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:

Βιβιανάκι μου γλυκό το σκέφτηκα και εγώ αυτό που λες, αλλά πιο περίεργο από όλα ξέρεις τι μου φαίνεται? ότι ενώ απάνταγε σε όλες, από την στιγμή που βγήκε ότι μπορεί να είναι και μούφα η ιστορία, έχει εξαφανιστεί τελείως!

Μαρακι μου ειδα οτι εγραψε το πρωι, ισως δεν εχει μπει απο τοτε!! Αν ολα αυτα ειναι αληθεια τραβαει μεγαλο ζορι και ισως μπει αργοτερα!!! Και την μερα που πηγε στον γιατρο απο το πρωι αργα το απογευμα ειχε γραψει!

480Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:54 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaIoanna έγραψε:Βίβιαν έχεις 2 υπέροχα παιδάκια!
Να τα χαίρεσαι και με το καλό το 3ο!
Είναι κουκλάκια!

Σ' ευχαριστω πολύ κοριτσακι μου!! Να χαιρεσε και εσυ τα αγγελουδια σου!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 334590

481Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:55 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Vivian"] ομως επειδη ειμαι και εγω εγκυουλα

ΒΙΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 !!!!ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...Α!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ... Wink Wink Wink Wink Wink

482Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:56 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="natali-maria"]
Vivian έγραψε: ομως επειδη ειμαι και εγω εγκυουλα

ΒΙΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 654316 !!!!ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...Α!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ... Wink Wink Wink Wink Wink
και σε μενα και σε μένα!!!! με το καλό και απο μένα!!!!!

483Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:57 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σας πω την αλήθεια, προτιμώ να πιαστήκαμε κορόιδα παρά να είναι αλήθεια και να το περνάει μία κοπέλα όλο αυτό, και να μην ξέρει τι να κάνει!

484Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:58 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:

αν δεν ήσουν και εσυ ακόμα θα κοιμόμασταν σαν την Ελλάδα ένα πράγμα χααχαχα φιλάκιαα
I love you I love you I love you I love you I love you I love you ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 417472

Ε!ΟΧΙ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... Razz Razz Razz Razz Razz Razz ?ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑ..ΦΙΛΙΑ!!!

485Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 7:58 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="natali-maria"]

Χιλια ευχαριστω κοριτσακι μου!!! Θα στο πω γιατι μετα απο αυτο το νινι εγω εκλεισα χαχαχαχα!!!

[quote="AnastasiaKoutsourh"]
natali-maria έγραψε:

Ευχαριστωωωω!!!

486Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:00 am

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="AnastasiaKoutsourh"]
natali-maria έγραψε:

me to kalo koritsi mou......sou euxome mia para polu kalh egkumosunh!!!!
AnastasiaKoutsourh e natali-maria mhn xanete ths elpides sas tha ta kataberete.....kai eseis.....!!!
sas to euxome me thn kardia mou
elena

487Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:01 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Vivian"][quote="natali-maria"]

Χιλια ευχαριστω κοριτσακι μου!!! Θα στο πω γιατι μετα απο αυτο το νινι εγω εκλεισα χαχαχαχα!!!

AnastasiaKoutsourh έγραψε:
natali-maria έγραψε:

Ευχαριστωωωω!!!

ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?
ΜΙΑ ΓΕΡΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

488Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:03 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamg1978 έγραψε:me to kalo koritsi mou......sou euxome mia para polu kalh egkumosunh!!!!
AnastasiaKoutsourh e natali-maria mhn xanete ths elpides sas tha ta kataberete.....kai eseis.....!!!
elena
σε ευχαριστώ κοπέλα μου...ο Θεός είναι μεγάλος...σου εύχομαι και εσυ ότι ποθείς!!!

489Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:07 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenamg1978 έγραψε:me to kalo koritsi mou......sou euxome mia para polu kalh egkumosunh!!!!
elena

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΤΟ ΑΥΤΙ...!!!!Κ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!

490Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:07 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιστορίες που δεν έχω πιστέψει και έχω διλλήματα είναι πολλές και μάλιστα σε κάποια απο αυτές που εγω πιστέυω ότι δεν είναι αληθινή έχουμε απαντήσει και έχουμε στεναχωρηθεί κάποιες πολλή. Ναι είμαι καχύποπτη αλλά το κρατάω για μένα επειδή αφήνω πάντα ένα αλλά αν ; και επειδή δνε θέλω να έχω τύψεις κραταω κάποια πιστεύω μου για μένα η τα μοιράζομαι με άτομα που έχουν την ευθύνη του φόρουμ.
Προσέχουμε πως μιλάμε και μην ξεχνάμε δεν βρισκόμαστε στο σπίτι μας αυτά που λέμε μας καθρεφτίζουν σαν άτομα

491Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:09 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?
ΜΙΑ ΓΕΡΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

2 μηνων ειμαι κουκλιτσα μου!! Το ειδα το σπορακι μου ναι!!! Χιλια ευχαριστω για τι ευχες και εσυ συντομα οτι επιθυμείς...
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 20 334590

492Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:11 am

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βάνια αν θέλεις στείλε μου πμ
και θα σου πω τι πιστεύω.
Ότι και να είναι εγώ δε σε παρεξηγώ

αααχ κι εγώ 3ο...τι καλα

493Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:13 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειλικρινά κρίμα! Κόντεψε να μου κοπεί το γάλα χθες από τη στεναχώρια. Πήγα στις κούνιες και το έλεγα σε όλες τις μαμάδες και προσπαθούσαμε να δούμε πώς να βοηθήσουμε...

494Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:15 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τέλος το θέμα μέχρι να έχουμε νεότερα απο την ίδια αν έχουμε...κακό μας κάνει στην κάθε μια διαφορετικά και όχι καλό να στεναχωριόμαστε... πάμε παρακάτω

495Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:17 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η κοπέλα υπάρχει η ιστορία της δεν ξέρουμε αν αληθεύει.Αν είναι αλήθεια όσα μας λέει γιατί δεν μπαίνει να μας διαψεύσει???

http://changedyourlife.blogspot.com/

496Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:17 am

dimitrouline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΕΛΕΙΠΑ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ 'ΕΦΑΓΑ' ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.ΑΝ Κ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΤΕ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΧΙΠΟΠΤΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ.

497Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:19 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenalamprini έγραψε:Η κοπέλα υπάρχει η ιστορία της δεν ξέρουμε αν αληθεύει.Αν είναι αλήθεια όσα μας λέει γιατί δεν μπαίνει να μας διαψεύσει???
εγώ όση ώρα τα λέμε αυτά και την κατηγορούμε σκέφτομαι τα χειρότερα όπως ότι τελικά την έπεισαν και πήγε να το ρίξει...(μέσα μου πιστεύω ότι δεν είναι ψέμα κάτι μου λέει ότι δεν είναι)

498Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:19 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:ιστορίες που δεν έχω πιστέψει και έχω διλλήματα είναι πολλές και μάλιστα σε κάποια απο αυτές που εγω πιστέυω ότι δεν είναι αληθινή έχουμε απαντήσει και έχουμε στεναχωρηθεί κάποιες πολλή. Ναι είμαι καχύποπτη αλλά το κρατάω για μένα επειδή αφήνω πάντα ένα αλλά αν ; και επειδή δνε θέλω να έχω τύψεις κραταω κάποια πιστεύω μου για μένα η τα μοιράζομαι με άτομα που έχουν την ευθύνη του φόρουμ.
Προσέχουμε πως μιλάμε και μην ξεχνάμε δεν βρισκόμαστε στο σπίτι μας αυτά που λέμε μας καθρεφτίζουν σαν άτομα

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ!ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ post ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ Κ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ!ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ!ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ!ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΗ!!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΑΘΟΣ!
ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ!Κ ΕΔΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ Κ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ Κ ΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ Κ ΑΣΧΗΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Κ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!!

499Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:20 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερααααααα τι κανετε? Very Happy

Βιβιανακι σου εδωσε ΠΗΤ ο ντοκτορας? cat

500Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Πεμ Ιουν 09, 2011 8:22 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπερααααααα τι κανετε? Very Happy

Βιβιανακι σου εδωσε ΠΗΤ ο ντοκτορας? cat

Ναιιιι 6-1-2012!!! Εσενα αγαπουλα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις