1 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Πεμ Ιουν 02, 2011 10:28 pm
tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαμομηλακι έγραψε:tatianoula έγραψε:
με στεναχωρησε ο ντοκτορ κοριτσια μου και δεν ξερω τι να κανω...οταν ειχα κανει της εξετασεις ειχα κανει κ για ΕΡΥΘΡΑ με πηρα τηλ ο γιατρος κ μου λεει βγηκαν τα αποτελεσματα αλλα προσεχε γιατι δεν εχεις καθολου αντισωματα για ΕΡΥΘΡΑ...μου ειπε οτι αυτο το μικροβιο το κολλας απο παιδια...ε ειπα και''γω ενταξει....χτες ομως που τα εξηγησε καλυτερα μου λεει οτι ειναι πολυ επικινδυνο μικροβιο κ τωρα δεν μπορω να κανω κατι για να προστατευτω ,,,οταν γεννησω θα μου κανει εμβολιο που θα με καλυπτει κ για την 2 εγκυμοσυνη....Μου ειπε οτι εαν χτυπα ξυλο παναγιτσα μου κολλησω αυτο το μικροβιο θα πρεπει να σταματησω την εγκυμοσυνη σε οποιον μηνα και να ειμαι....και επαθα σοκ,,,και τωρα που τα γραφω με πηραν τα ζουμια παλι...
να αποφευγω τελειως τα παιδια οχι τα νεογενητα γιατι αυτα δεν το εχουν ακομα το μικροβιο αλλα παιδια που πανε σχολειο απο νηπια ....
ενταξει εννωειτε οτι θα προσεχω και ουτε θα πηγαινω σε σπιτι που εχει παιδια...αλλα δεν παυει να με ανησυχει τωρα.....
τατιανουλα,η ερυθρα ειναι αρκετα σπανια πλεον οποτε δεν νομιζω οτι κολλας ευκολα πια αλλα να προσεχεις...μην γινεις υστερικη αλλα γενικα να αποφευγεις ουτως 'η αλλως χωρους με παιδια οχι μονο για την ερυθρα αλλα και για καθε ειδους αρρωστιες.Εγω ειμαι εκπαιδευτικος και ο γιατρος μου μου ειχε πει να απολυμαινομαι καθε ωρα και στιγμη και να στεκομαι μακρια τους.Να σκεφτεις οτι στο 1ο τριμηνο κολλησα 2 ιωσεις...οποτε προσεχε γενικοτερα τα παιδακια,οχι μονο για την ερυθρα.(ενας λογος παραπανω)
εχω μια ανηψια του αδερφου μου η κορη ειναι 6 χρονων...τωρα τι να της πω μην ερχεσε στο σπιτι δεν κανει???το μωρο ερχετε και μου φιλαει την κοιλιτσα και χερεταει το μωρακι,,και μονο αυτην εχω ...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι αν ηταν να κολλησω απο την ανηψια μου μεχρι τωρα θα ειχα κολλησει αφου παντα την φιλαω την εχω αγκαλια ,,κοιμομαστε μαζι οταν ερχετε....και παλι ομως ενα ανχος θα το''χω....το ξερω οτι γενικα αποφευγεις τα παιδια οσο γινετε στην εγκυμοσυνη αλλα δεν ηξερα οτι μπορουν να ειναι κ τετοιες η συνεπειες....