Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
524 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 524 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ(Κ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ Κ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ).ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ(ΜΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ε?).ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 13/3.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimeroudia!!!!ti kanete manoules mou..???ta ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 990599 ola kala..??kana neo..??!!egw doksa to theo ola kala mexri stigmis....eimai stin 13 vdomada...oi emetoi den stamatisan omws alla ok ola kala!!!perimenw nea sas suntoma...vivian ti kaneis...?den exeis grapsei polu kairo...to mwraki sou..??emathe kamia ti fullo einai to mwro tis...??!!filia se oles........ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 315810

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπερα τι κανετε?Εγω χτες πηγα το πρωι στον γιατρο κι του πηγα κι τις αιματολογικες και βιοχημικες εξετασεις,ολα καλα μου ειπε,κι ειχαμε πει τοτε οτι βαση την τελευταια περιοδο ειμαι 12εβδομαδων,ενω στον υπερηχο με δειχνει 1βδομαδα λιγοτερο,αλλα την επομενη βδομαδα θα τον παρω τηλ να κανονισουμε την αυχενικη διαφανεια.Εχτες η καρδια χτυπουσε πολυ δυνατα κι πολυ πιο γρηγορα,κι αποτι θυμαμαι ετσι ακκριβως χτυπουσε στην κορη μου κι χτες διακρινα πρωτη φορα το κεφαλακι καλυτερα(εχω κι ενα προβλημα οτι δν τα διακρινω στον υπερηχο παρα μονο στους τελευταιους μηνες)Αχ ανυπομονω για την αυχενικη διαφανεια.Να κανω μια ερωτηση γτ δν θυμαμαι στην πρωτη εγκυμοσυνη,διαβασα απο αλλες οτι κανανε κι εξεταση αιματος την ιδια μερα,εγω που τις εκανα αυτη τη βδομαδα,θα χρειαστει να ξανακανω αιματος?Κι επισης το τεστ απαππ που λενε το κανουνε ολες?Τι ειναι?Εγω στην κορη μου δν εκανα,παρα μονο την αυχενικη κι την β-επιπεδου κι 1φορα τις γενικες αιματος στην αρχη κι τις βιοχημικες,δν ξανακανα αργοτερα.
Επισης να ρωτησω κατι αλλο,παρατηρησα οτι εχω καπως περισσοτερα υγρα κανονικα ομως οχι καφε φτου φτου,μπορω να του ζητησω να κανουμε μια καλλιεργεια κολπικου υγρου?Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις.

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas kai apo mena. kai gw piga simero sto giatro kai akousame kardoula.ola teleia mexris stigmis Smile

manoula_24xr : emena o giatros mou mou ekane tis metriseis kai mou pire kai aima tin idia mera kia tin auxeniki, den kserw pos ginetai ekei pou einai...
to test apapp den mou leei tipota... ta igra einai fisiologika oso den einai kafe i kokina. filia polla se oles sas

dimitraanast

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να μαι κ εγω!!!!!περιμενω το 3 παιδακι μου...μαλλον κοριτσακι!!εχω αλλα 2 αγορακια!!πητ 25 ιανουαριου αλλα λογω καισαρικης γυρω στις 15 αναμενουμε την αφιξη της κορηςςς!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 328109

dimitraanast

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τι κανετε μανουλες????πως αισθανεστε?σε 10 μερες μπαινω στον 5ομηνα!ποσο γρηγορα τελικα περναει ο καιρος!! Smile

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ ΝΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! Very Happy

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ax koritsia mikri apokolisi... nai apo simera ksekourasi kai tipota allo... Elpizw na pane ola kala... se duo eudomades pou tha ksanapame sto giatro elpizw na exei kolisei piso kala kala Smile

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera sas gkukes mou k mellouses manoules ti mou kanete..??!!!anna to idio epatha stin 9 vdomada kai se 1,5 vdomada imoun mia xara ksanakollise mia xaroula ola tha sou pane kala den thelei agxos..!!!egw piga xthes sto giatro k enw mou legane oti k auto to mwro thumizei me agoraki kai malista me 80%pithanotita xthes mou pe oti den fainetai tipota na kremetai kai pame gia tin kori...............!!!!ola kala mexri stigmis k anupomonw...o gios mou mas trelainei kathe mera...k eimai paneutuxis........!!!anuponw nA sfiksw k tin koukla stin agkalia mou!!!!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Me to kalo zwitsa!!! Ta koritsakia einai apisteuta. Makari kai se'mena na einai pali koritsaki Razz

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο καναμε την αυχενικη διαφανεια.Ολα καλα μου ειπε με μια ματια,κι με εστειλε να κανω κ την εξεταση την απαπ,δν θυμαμαι.Κ μας ειπε πως με μια μικρη προσεγγιση μαλλον κοριτσι ειναι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 215994

Ολες οι μετρησεις φυσιολογικες δοξα το Θεο.

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μπραβω πολυ χαιρομαι για εσας τις περισσοτερες που κανατε την αυχενικη και μαθατε και το φυλλο!zwitsa μπράβω ολα καλα!εγω δεν εχω νεο ακομα μεχρι τις 25 που θα παω στον γιατρο και θα εχουν βγει και οι εξετασεις του προγεννητικου ελεγχου.Αυχενικη εχω στις 9/9 αντε να δουμε αλλα ας πανε ολα καλα και δεν με νοιαζει για το φυλλο ειλικρινα κουραγιο σε οσες εχουμε το αγχος της αποκολλησης

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariposa mou kairo eixes na grapseis eisai kla...???poso vdomadwn eisai twra...??!!na min exeis kanewna agxos giati o Theos einai konta sou kai sto mwraki sou kai na les ola teleia agapi mou stamatisoume oles na vazoume to kako sto mualo mas..!!!den kratithika kai pira ena ennoeite mono zouzouniariko formaki tis mikris xaxaxaxax..!!!egw kala eimai 30 exw pali rantevou sto giatro...nta pote eimai ston 4 mina oute pou to katalava exw kai ton mikrouli mou tin agapi mou kai pernaei o kairos eukola mexri stigmis kai tha perasei kai den tha katalavw pote tha xw kai tin progkipissa dipla mou...!!!ola na mas pane kalaaaaaaaaaaaaaa sas filw gkukaaaaaaaaaaa kai perimenw kai apo ta alla koritsia pws pane me tis koilitses..!!!emena to mikro mou poy einai 10,5 minwn kai agoraki pistepsteme den ton allazw gia tipota alli xari exoun ta koritsia kai al;i ta agoria proswpika gera na nai kai to kathe mwro se travaei apo mono tou aneksartitos fullou pantwn ton giokara mou............ftou tou mas exei trelanei pote den me kourase pote den me ksupnise to vradu mexri 3 minwn koimotan apo tis 10 mexri tis 6 to prwi ton thliaza meta pou stamatisa ton thulasmo 9 9,30 einai sto krevati tou kai xtupaei 12wra..!!! panta me to xamogelo kai tous trelenei oloous doksa to Theo twra me tin mpoumpu mas tha deiksei xaxaxa...gera na ni panw apola...........!!filia......!!!

mariposa

mariposa
zwitsa μου μπράβω για την μπέμπα αντε με το καλο και ολα καλα να πανε που θα πανε!μακαρι να περασει και σε μενα το πρωτο τριμηνο να ησυχασω λιγο απο το αγχος του οποιοδηποτε κακου μπορει να συμβει στις αρχες.Ειμαι στην 9η εβδομαδα και ελπιζω να πανε καλα ολα ,zwitsa ο μικρουλης σου πολυ ήσυχος μπράβω!εμενα ειναι αρκετα ζωηρος και μεχρι πριν 2 μηνες ξυπνουσε πολυ συχνα τα βραδυα τωρα καπως βελτιωθηκε ο υπνος του αλλα τον λατρευω οπως και να χει και αγορακι να ειναι παλι το δευτερο δεν με πειραζει αρκει να πανε οοολα καλα αυτο λεω πλεον συνεχεια γιατι ειλικρινα αυτο με νοιαζει πιο πολυ!φιλακια σε ολες σας!

renaten

renaten
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας μανουλες...πηγαμε κ εμεις προχθες στο γιατρο κ εχουμε αγορακιιιι κ ειναι μαι χαρα.δεν θα με πειραζε κ κοριτσακι να ταν αλλα ενα κ ενα ειναι οτι ηθελα Very Happy Very Happy φιλακια μανουλες καλη μας συνεχεια

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimeran kouklitses!!!!mariposa mou pernaei o kairos k tha to kleiseis k su to 1 sou trimino 3 vdpmadpules emeinan kai pernane vre grigora ola kala tha pane...!!!!renaten mou mpravo me to kalo to gioka sou na kratiseis sta xeria sou kai na nai gero kai dunato............!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 788471 oi alles manoulitses kairo exete na mas grapsete perimenoume nea apo ta mpempakia sas.........!!!kalimera na exoume..!!!

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια σημερα καναμε αυχενικη!!ολα καλα δοξα το Θεο!!!!!!!!!!κ σε 10 μερες τελος το πρωτο τριμηνο!!!!!!οι αναγουλες συνεχιζονται παρολα αυτα!εσεις πως ειστε?

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριστακια ....τι κανετε????? Εχω καιρο να γραψω ...εδω ...πως τα πατε ολα καλα ??? Τα νινακια σας ???? Την Τριτη παμε για την Β επιπεδου ...ποπω αγχος !!!!! Αντε να πανε ολα καλα !!!!!!! Ευχομαι τα καλητερα σε ολες !!!!!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera ti kaneteeeeeee..?giati xathikame etsi oles..?ante na ksanamazeutoume siga siga pws eiste oi koilitses sas..??emathe kamia ti fullo tha nai to mwraki tis..???!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Κ ΑΝΥΣΗΧΗΣΑ ΠΟΛΥ..ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ????ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ...

evvi

evvi
και εμενα μου ειχε συμβει στην αρχη της εγκυμοσυνης μετα απο επαφη και εγω.πηρα το γιατρο και μου ειπε οτι απ την επαφη καπως γδαρθηκε και ετρεξε αιμα (καφε ξερο αιμα) κοιτα δε χανεις να παρεις ενα τηλεφωνο το γιατρο σου ισα ισα για να ηρεμισεις εσυ.
εχεις κανενα πονακι?

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ EVVI ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΡΟ ΚΑΦΕ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΣΥ.ΠΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΤΥΧΩΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η' ΟΧΙ.
ΟΥΠΣΣΣ ΓΕΝΝΑΜΕ????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΥΓΕΙΑ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 417472

evvi

evvi
paparouna έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ EVVI ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΡΟ ΚΑΦΕ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΣΥ.ΠΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΤΥΧΩΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η' ΟΧΙ.
ΟΥΠΣΣΣ ΓΕΝΝΑΜΕ????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΥΓΕΙΑ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 5 417472

γενναμε ναι αλλα το ποτε δε ξερουμε....
Very Happy και εσυ με το καλο να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη. τι μωρακι περιμενεις?

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣVery Happy ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΧΤΑΡΑ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΑΛΛΟ Ε???ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ....ΑΧΧΧ ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ Very Happy
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΙΣΩΣ ΜΑΘΩ ΕΚΕΙ..
ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΚΙ Ε???ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ?

evvi

evvi
paparouna έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣVery Happy ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΧΤΑΡΑ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΑΛΛΟ Ε???ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ....ΑΧΧΧ ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ Very Happy
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΙΣΩΣ ΜΑΘΩ ΕΚΕΙ..
ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΚΙ Ε???ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ?

ναι αγορακι το πρωτο μας. εγω αργησα πολυ να μαθω τι ειναι ολο καπως περιεργα καθοταν.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις